Magyar Kryon Honlap - Ajánló - Könyvek

Az alábbi spirituális könyvek hozzásegítenek a körülöttünk lévő világ és önmagunk mélyebb megértéséhez. A lista folyamatosan bővül...

Ha te is ajánlanál a témához kapcsolódó irodalmat, vagy már nem működő linket találsz, akkor írj!

 
Letölthető
 
A Ciprusi Mágus, Gnózis I-II, Lángoló szív (Kyriacos C. Markides)

Testelhagyás, telekinézis, levitáció, gyógyítások, köztes lét és lakóik, karma, reinkarnáció, materializáció... mindezekről részleteiben olvashatunk ebben a nagyszerű dokumentumkönyvben. Daszkalosz sajátos humora, szellemisége és szeretete átsugárzik a könyv soraiból. Remek olvasmány tele sok-sok magasabb rétegű mondanivalóval a metafizikai érdeklődésű útkeresők számára. Alapművek!


A fejlődés ösvénye (Barbara Marciniak) - Alaje véleménye a szerző későbbi könyveiről

A Plejádok nyomát több ősi kultúrában is megtaláljuk. Bizonyos források szerint a Canis Major (Nagy Kutya) csillagképből származnak, az idő és a dimenziók vándorai, akik figyelemmel kísérik az emberi kultúra fejlődését a Földön: "Kíváncsi csoportunk jelenleg a legkomolyabban egy bizonyos helyre és időre figyel: a Földre, az 1987-es évtől kezdve 2012-ig bezárólag. Ebben a periódusban olyan diadalmas megvalósulás lehetőségét hordozza ez a helyszín, ami által feltárul és megvalósul az élet néhány nagyszerű misztériuma." Minden ember személyes és kollektív krízist él meg jelenleg, aminek egyszerű oka, hogy félünk ráébredni saját teremtő erőnkre. Az 1987-ben kezdődött 25 éves időszak - a nanoszekond, amely a 2012-es téli napfogyatkozással éri el csúcspontját - egy olyan periódus, amely csak néha, emberi elme által felfoghatatlan méretű időintervallumok elteltével manifesztálódik. Azonban ilyen mértékben még nem valósult meg soha.


A MOST hatalma (Eckhart Tolle)

Tolle szenzációs. Volt szerencsém látni az agykontroll kiadásában az egyhetes előadássorozatát... hát nem semmi. Mindazok akik a megvilágosodást keresik ebben a világban, azok egy percet se habozzanak ez a könyvet elolvasni mert ez az ember ezt éli minden pillanatban! Számomra tökéletesen hiteles, teljesen egyéni stílusban, de lényegre törően beszéli el az utat mindenki számára. Az egész művet áthatja az a magabiztosság és személyes tapasztalat ami sugárzik a sorok mögül. Tolle leginkább az elme szerepéről beszél, hogy az hogyan hatja át mindennapi gondolkodásunkat és hogyan terel minket "tudattalanul" a megszokott reakciókba. A tudatosodás a figyelem által a kulcs, ehhez számos gyakorlati instrukciót is ad. Rendkívül sűrű anyag, képtelenség egyben befogadni. Kifejezetten hasznos ébresztőt ad a párkapcsolatokkal kapcsolatban. Tökéletesen leírja energetikai és elme működését a dolognak... Az agykontrolosok kiadásában meg lehet szerezni MP3 hallgatható formátumban is, nagyon kellemes jól érthető hangon felolvasva. Rendkívül ajánlott mindennapi hallgatásra!


A Plejádok fényküldöttei (Amorah Quan Yin)

Minden alkalommal, amikor egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez érünk, felbukkannak a Plejádok Fényküldöttei. Közéjük tartoznak Földünk és naprendszerünk védelmezői is. Azért keresnek fel minket, hogy ráébresszenek aktuális fejlettségi szintünkre, és megmutassák, milyen lépéseket kell megtennünk a következő szint elérése érdekében. Amorah Quan Yin a plejádokbeliek energetikai gyógyító gyakorlotait tárja elénk. Olyan galaktikus auratisztító technikákat mutat be, amelyek egészséget, tökéletes kiegyensúlyozottságot és energetikai feltöltődést kínólnak. Megtanít minket Ka-csatornánk megnyitására, ezáltal fizikai testünkbe fogadhatjuk multidimenzionális énünk, holografikus lenyomatunk energiáit. A gyakorlatoknak számos jótékony hatása van: elvágják azokat a pszichikus kötelékeket, amelyekkel olyan emberekhez kötődünk, akik elszívják az energiánkat, így megemelik rezgésszintünket, megfiatalítják sejtjeinket, kiegyensúlyozzák testünket, miközben szellemi fejlődésünket és érzelmi sebeink gyógyulását is elősegítik. Széles távlatokat nyitnak bolygónk, naprendszerünk, és a galaktikus spirálok valamennyi lénye számára azáltal, hogy megmutatják, miként bocsássuk meí magunknak előző életeink helytelen cselekedeteit, tehát elengedhetetlenül szükségesek Földünk pozitív átalakításához.

 

A plejádok tanításai - Hajnalhozók (Barbara Marciniak)

Barbara Marciniak észak-amerikai médium, több mint négyszáz órányi közvetítő élménye alapján átadja nekünk a plejádok - egy megvilágosodott lényekből álló csoport - bölcsességét. A plejádok a Fiastyúkról érkeztek a Földre, hogy mutassák az utat a fejlődés új szakasza felé. Mesteri mesemondók és tréfamesterek, akik megdöbbentő, erőteljes és intelligens tanításokat közvetítenek a médiumon keresztül. Tanításaik felszabadítják érzelmeinket, finomítják érzékenységünket, új értelmezést adnak az emberi viszonyoknak, és igyekeznek ledönteni a tabukat - mindezt egy érzelmeit vállaló, szeretetre képes emberiség érdekében. A kötet alapolvasmány mindenkinek, aki választ akar találni arra, miért élünk ezen a bolygón, és mindazoknak, akik keresik a kollektív tudatot - és a tudattalant. Ha emlékszünk arra, hogy ősi rokoni kapcsolatunk van a bennünket körülvevő világegyetemmel, akkor Hajnalhozókká válhatunk, tudatosan teremthetünk új valóságot, egy új Földet és ehhez minden földönkívüli segítséget megkapunk. Az ember galaktikus magánya véget ért.


A víz rejtett bölcsessége (Masaru Emoto)

A gondolatok, a szavak és az érzelmek teremtő erejének látható bizonyítékai! Tudósok felfedezték, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül. Ez pedig azt jelenti, hogy az általa tárolt információkat képes más rendszerekre – például az emberi szervezetre is – átvinni. Ezért olyan alapvető fontosságú, hogy milyen vizet iszunk: nemcsak lehetőleg káros anyagoktól mentesnek és ásványi anyagokban szegénynek kell lennie, hanem energetikailag pozitív rezgésűnek is, hiszen ezt a rezgést adja tovább nekünk. Nem csoda, hogy a vízben sokan – így Mózes, Keresztelő Szent János, Zarathusztra és Sebastian Kneipp – Isten teremtő erejét látták. Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Masaru Emoto azonban új módszerrel kezdte tanulmányozni a víznek ezt a képességét. Egy új készüléket használ, amely az emberi szem számára is láthatóvá teszi a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Ennek segítségével az anyagi és a nem anyagi jelenségek – gondolatok, szavak, zene, globális események – vízre gyakorolt hatása egyaránt megjeleníthető! Felfedezése alapjaiban változtathatja meg a világról kialakult képünket. Egy újfajta tudatosság fényében láthatjuk, mit tehetünk egészségünk és bolygónk épségéért. Dr. Rüdiger Dahlke, a neves orvos és író szerint az emberek figyelme azért irányul mostanában a vízre, mert a víz az univerzum női eleme. Az érzés, az intuíció, a sejtelem jelképe, a lelkierőé és az én feloldódásáé. Manapság az érzelmek és az intuíció mind nagyobb teret nyernek, ezért áhítozunk annyira a nőiességet jelképező anyagok, így a víz után is. Masaru Emoto valódi misztikus kincset alkotott e könyv formájában. Bebizonyította, hogy a víz az élet "médiuma", s hogy a vizet megérteni nem más, mint megérteni a világegyetemet, a természet csodáit és magát az életet.

A könyvből létezik filmváltozat "A víz üzenetei" címmel, amely szintén megtalálható a filmlistában...


A.J. Christian (A.J. Christian)
A.J. Christian
Mit keresett ISTEN a hálószobámban?
Talen - A válaszok könyve
A nőkkel csak a baj van?

Rendkívül letisztult és szórakoztató stílusban beszél olyan témákról (párkapcsolat, születés-halál, szerelem-féltékenység, megvilágosodás, tudatosság, jelen...), amik leginkább foglalkoztatják a ma emberét. Külön érdekessége, hogy Christian egy magyar fiatalember, aki jelenleg is itt él Budapesten. Rendszeresen tart előadásokat-tanfolyamokat. Mindenkinek ajánlom hallgassa meg személyesen is ha teheti, hogy mit és azt hogyan mondja... segíthet útbaigazítani! A TALEN-t különösen ajánlom mindenkinek aki szereti a TAROT-ot használni, mondhatni ez a magasiskolája. Párkapcsolati problémákkal küszködőknek felhívnám a figyelmét a "Mit keresett ISTEN a hálószobámban?" című könyvére! Akik szeretnék a mai kor nőit igazán mélységeiben megérteni, azoknak tankönyvül szolgálhat az "A nőkkel csak a baj van?" című remekműve...


Az aura érzékelése (Ted Andrews)

A könyv régi darab, de könnyen megérthető belőle minden eddigi homályos fogalom az aurával és az érzékelésével kapcsolatban. Gyakorlati tanácsokat kapunk, melyekkel idővel és gyakorlással mi magunk is elsajátíthatjuk ezt a csodás képességet...


Az auralátás gyakorlata (Richard Webster)

Hasonlóan a fenti könyvhöz ebből is hasznos gyakorlati technikákat kaphatunk az érzékelés elsajátítására...


Az élet hét törvénye (Deepak Chopra)

Törvények amik mindenkire vonatkoznak ezen a földön és a "játék" részét képezik, függetlenül attól, hogy hiszel-e benne vagy sem. Innentől kezdve, bárki előnyére válik, aki tudatosan észben tartja őket és ezek szerint teszi a dolgát... Alapmű!


Beszélgetések Istennel (Neale Donald Walsch)

Ez kötelező darab minden útkeresőnek, Eckhart Tolle szintű egyenes tanítások odaátról, rendkívül jó hangvételben és humorral....de ami a lényeg, bárki számára közérthető módon beszél a gazdaságról, politikáról, emberi viselkedésekről, partnerkapcsolatról és szinte minden témáról. Jelenleg a három kötetes mű egy könyvként kapható, megéri!


Erre születtél (Dan Millman)

Na ez egy igazi kincs, lehetne akár a "család kiskedvence" is. Bárki könnyen kiszámolhatja a születési számát, amely után ez a vaskos "lexikon" a kapott eredmény tükrében olyan frappáns jellemzést penderít a gyanútlan olvasó szeme elé, hogy a döbbenettől sokáig biztos nagy kedvence marad! Feltétlen ajánlom mindenkinek, a numerológia tudomány...


Föllebben a fátyol (Judy Laddon)

Ez már szerintem kapni sem lehet. Talán az első olyan mű, amely képet próbál festeni arról, amit Kryon csak úgy hív, hogy a "fátyol másik oldala". Részletesen vázolja - persze mint tudjuk, csak a médium elméje által megszűrve és értelmezve -, hogy milyennek érzékeli azt a világot. Ajánlott olvasmányként szerepel egyik ismert metafizikai iskolában...


Gyógyító kezek (Brennan, Barbara Ann)

Az emberi bioenergia és a közvetített felsőbb világokból érkező erergia emberi gyógyításra alkalmazott technikáit mutatja be ez az úttörő ősrégi könyv! Kötelező irodalom egy hazai ismert metafizikai iskolában. Gyógyítóknak...


Kelet Mágusai - Tibet Misztikája és csodái (Dr. Alexander Cannon)

A szerző (ír orvos, Európa és Amerika jelenleg élő legkiválóbb hipnotizőr-ideggyógyásza) saját tapasztalatai alapján felvázolja számunkra mindazokat a keleti csodákat és technikákat amelyek réven a lámák és jógik uralni tudták a testüket, érzelemeiket és gondolataikat. Mindezek révén képesek voltak elsajátítani levitációs, hipnotikus és telepatikus képességeket így hatni, befolyásolni és gyógyítani másokat. Ez egy régi könyv, de ami benne van....mostanában kiadták megint, erősen ajánlott!

"csak ostobák mondhatják valamire hogy lehetetlen"
"a félelem nem egyéb mint a lélekerő elkorcsosulása"
"az embernek uralnia kell képességeit és nem szolgálni vágyait"
"Az ember saját legbelsőbb gonolatainak válik képmásává és minden cselekvés egy előzetesen megfogant gondolat következménye"
"minden éjjel meghalunk és minden reggel feltámadunk"
"a fénykép nem más mint a tükörkép tükörképe, amely nem valóság, kézzel meg nem fogható"
"Ha valaki az igazi tudáshoz vezető ösvényre kíván lépni, fel kell adnia a hitet, hogy a világegyetem különböző alkotóelemekből épül fel."
"Csak egy lényeg van, s nincs más mint az Egyetemes Szellem. Az Egyetemes Szellem mérhetetlen tükröződése az amit Májá-nak - nagy illúziónak - hívnak."

"A látható világ valójában nem létezik, hanem úgy nyilatkozik meg előttünk, mint az örökkévaló Isten visszatükröződése."
"Mindenki csak saját erejéből képes arra hogy a földi világ illúziójának terhétől megszabaduljon."
"Ha már kilépett az őt béklyókban tartó illúzióból, akkor lesz ereje arra is, hogy maga kormányozza ezt az illúziót,
hogy létrehozza vagy megszüntesse, hogy gondolatait az anyag mezébe öltöztesse, vagy azokat az anyag köntöséből kihámozza."


Kilenc dimenzió alkímiája (Garry Clow, Barbara Hand Clow)

A bámulatosan izgalmas kötet a Plejádokról származó Satya Istennő által bemutatott kilenc dimenzió gyakorlati megtapasztalását tűzte ki céljául. Útmutatásainak köszönhetően hétköznapi életünkben is felfedezhetjük a többdimenziós valóságot. Barbara Hand Clow diákok bevonásával több mint tíz éven át folytatott kísérletekre, valamint többéves kutatómunkára alapozva: - feltárja, hogyan mutatták be a plejádiak a kilenc dimenziót, - segíti a tudományos és történelmi magyarázatok megértését, - elárulja, hogyan hatnak az egyes dimenziók a csakrarendszerünkre, és miképpen jut át hozzánk az információ a különböző dimenziókból, - meditációkat ír le, amelyek segítségével kiépíthetjük testünkben a tudat kilenc dimenziójának alapjait, - megdöbbentő magyarázattal szolgál a gabonakörök keletkezésével kapcsolatban, - elénk tárja 2012. december 21 -ének - a maja naptár utolsó napjának - a valódi jelentőségét, - elmondja, mit kell tudnunk ahhoz, hogy mind fizikai, mind szellemi szinten megkezdhessük a felkészülést a dimenzióváltásra.


Lelkünk Útja I-II-III-IV (Dr. Michael Newton)

Ez a sorozat remek anyag mindazon metafizikai érdeklődésű útkeresők számára, akik tudni szeretnék jobban megismerni a reinkarnáció témakörét, megtudni az igazságot önmagukról és a köztes létről. Kik vagyunk, honnan jövünk, mi van odaát, mi a dolgunk itt, hová tartunk? Mindezeket a kérdéseket megtudhatjuk a világhírű pszichológus, egyéni reinkarnációs hipnózis módszerének segítségével megalkotott sorozatából...

"Az életünk utáni időszak történései mögött hatalmas tervszerűség húzódik meg."
"Senki sem hal meg igazán, amíg emlékeznek rá a Földön."
"Vezetőink, lélektársaink és barátaink várnak ránk az átjárónál, hogy kifejezzék elismerésüket, ragaszkodásukat és biztosítanak bennünket arról, hogy minden rendben van."
"A reinkarnáció legfontosabb célja az önfejlesztés, a tökéletesedés."
"A lélek az evolúciója során a tökéletlentől a tökéletes irányába fejlődik azáltal, hogy a feladatorientált életei során számtalan bonyolult és nehéz megbizatást teljesít emberi testben."
"Mi vagyunk azok, akik tanár vezetőink előtt a legkeményebben kritizáljuk magunkat!"
"Minden lélek felelős az általa elfoglalt testben mutatott viselkedéséért."
"Mindenki felelős az elmúlt életeiért. A teljesítmény mércéje az, hogy az adott egyén mennyire volt képes értelmezni és eljátszani az életszerepét"
"A földre szálló lélek reinkarnációs vizsgája az, hogy tud-e uralkodni az emberi testben lévő félelmen."
"Ha mindenki ismerné a múltját, sokan szinte csak arra figyelnének, ahelyett hogy új megoldásokat találnának ki ugyanarra a problémára."
"...mivel az emberi agyban nincs beépített erkölcsi érzék, a lelkiismeret a lélek felelőssége."


Mesterek élete és tanítása (Baird T. Spalding)
A Távol-Keleti mesterek tanitása

Ebben a sorozatban a mesés Indiába kalaúzolnak el bennünket, nem is akármilyen módon. Hasonlóképpen a Ciprusi Mágushoz, itt indiai guruk, jógik és mesterek tanításait, különleges telepatikus és pszichés képességeit ismerhetjük meg. Többet között a teleportáció, materializáció, telepátia tudományát. Rendkívül ajánlott olvasmány!


Mennyei Prófécia (James Redfield)

A könyv illetve a sorozat ami utána született szintén nagyszerűen alátámasztja Kryon mondanivalóját. Olyan gondolatokra világít rá a felismerések révén mint pl.: minden energia, a véletlenek szerepe életünkben, az egymással folytatott hatalmi drámáink...stb. Mindenképp alapmű egy útkeresőnek!

"Az életben nem az a nehéz, hogy válaszokat kapjon az ember, hanem az, hogy helyesen ismerje fel, mi a kérdés."
"Ha valaki keresztezi utunkat, mindig hordoz valamilyen nekünk szóló üzenetet. Véletlen találkozások nincsenek."
"Nem azért vagyunk ezen a bolygón, hogy kiépítsük a magunk 'személyi kultuszát', hanem azért, hogy fejlődjünk."


Rendeld meg az Univerzumtól! , Kozmikus Csomagküldő Szolgálat (Barbel Mohr)

Gondolataink és érzelmeink nagymértékben meghatározzák külső valóságunkat. A vágyak valóra válthatók az energetizált gondolatok és az elengedés által. A munkát az Univerzum végzi, nekünk csak pontosan meg kell fogalmazni mit szeretnénk. Talán sosem tettük meg és gondoltunk bele, hogy mik is azok ami boldogabbá tennének minket. Itt a lehetőség, hogy mostantól mindez másképp legyen, felismerjük hogyan is működik a világ! Ez a kívánságok teljesülésének kézikönyve, megtanít arra, hogyan "rendeljük meg" magunknak álmaink társát, munkahelyét, lakását és minden mást amit csak szeretnénk. Rávezet hogyan hallgassunk belső hangunkra, hogyan váljunk elkötelezettebbé magunkkal szemben és hogyan alakítsuk saját életünket...


Seth megszólal, Seth könyve 1, 2, 6 (Jane Roberts)

Talán az első olyan médiumi irodalom, amellyel annak idején megismerkedhetett a magyar közönség. Hasznos és sok máig aktuális információk kaptunk általa...


Sri Sathya Sai Baba

Életútja, személyes példája és tanításai útján megérthetjük az alapvető emberi értékek és a szeretet valódi szerepét életünkben. Nem alapított új vallást, a vallások egységét hirdeti és az öt alapvető emberi értéket: Igazság, Becsület (Erkölcs), Béke, Szeretet, Erőszaknélküliség. Több mint 150 millióan világszerte őt tartják Isten legfelsőbb inkarnációjának, isteni inkarnációnak. A tiszta önzetlen szeretet földi megtestesítője, egy valódi hús-vér jelenleg is a földön élő Avatár. Mindenről egyidőben tudomása van, képes anyagot teremteni a "semmiből", csodálatos gyógyításokat véghezvinni, egyszerre-egyidőben több helyen megjelenni tömegek előtt. Csodáit vizsgálták a NASA kutató tudósai és a világ több országának professzorai, melyeket kivétel nélkül hitelesnek és valódinak állapítottak meg.

Több csodás magyar nyelvű film és könyv is kiadásra került Sai Babáról, életéről, üzenetéről, munkásságáról. Mindezeket a Magyarországi Sri Sathya Sai Baba Szervezet gondozásában meg is lehet vásárolni több városban...

  • Kryon a 2006.12.03-i közvetítésében, Krisztus, Buddha és Paramahansa Yogananda megvilágosult mesterek után, Őt is felsorolja.
  • A 2000.08.06-i közvetítésben a könyörületességgel kapcsolatban egy bekezdésben beszél róla mint a földön ma élő mester, avatár.
  • Egy olvasói kérdés kapcsán is beszél Sai Babáról.
  • Továbbá az 1998-as ENSZ-beli közvetítés létrejöttében is közvetett szerepe volt...

"Szeress mindenkit, szolgálj mindenkit!"
"Példamutatás a legjobb tanítási mód!"
"Nem a mennyiség, hanem a minőség számít!"

"A szeretet a királyi út Istenhez. Csak egy vallás létezik a szeretet vallása"
"A lelki éhséget mindenkinek magának kell - hitének megfelelően - keresnie és csillapítania."
"Istent mindig kérni kell a szükségletek kielégítésére. Az egyénnek jogában áll ezt kérni. A gondolatokat igaz szavakba kell önteni."
"A pénz jön és megy, az erkölcs jön és nő"
"Az az ember a legszegényebb, akinek a legtöbb vágya van."
"Ha a gyógyulás bekövetkezik, ez csakis a beteg, Istenhez való viszonyának, gondolkozásának, érzéseinek köszönhető."
"Te nem a test vagy"
"A meditáció folyamatos belső kutatása annak, hogy ki vagyok, mi az igazság, a spirituális elveken való gondolkodás."
"A fény-meditáció valódi meditáció. Legjobb naponta kétszer meditálni."
"Ha komolyan akarod venni a lelki életet, nem éri meg húst enni."
"Az emberi születés szent és a legnagyobb értékként kell megbecsülni."


Szellemek könyve (Allan Kardec)

A szellemvilág kalaúza. Régi hasznos kis irodalom. "Jósok" sokat tanulhatnak belőle...


Szellemi törvények (Kurt Tepperwein)

Remek tanítások!


Testen kívüli élmények (Robert A. Monroe)

Robert Monroe munkásságának tiszteleg, az általa alapított intézet, amely testen kívüli élmények kutatásával és az azt elősegítő mélytudati szintű modulált (Hemi-Sync) relaxációs zenékkel foglalkozik...


Testen kívüli élmények (Robert Peterson)

A cím magáért beszél. Aki arra adja a fejét hogy nem csak tudatkihelyezéssel kíván kiváncsiskodni, hanem teljes testkilépéssel (testérzetekkel), akkor ez a könyv remek gyakorlati tanácsadója lesz.


Végső Valóság (Balogh Béla)

A könyv szenzációsan hidalja át a szakadékot a materialista - szigorúan anyagi - gondolkodásmód és az ezoterikus világnézet között. Első felében a tudomány eddig elért eredményei segítségével építi fel azt a közkedvelt világképet, amire oly sokan alapozzák még a valóságukat. Igen ám, csakhogy ez a kép nem teljesen kerek, még a tudósok szerint sem. Millió további kérdést vetnek fel a magyarázatok során felmerülő homályos foltok. (pl.: hogy lehet hogy egy részecske egyszerre két helyen van, vagy hogy ha egy fényforrás bármilyen gyorsan közeledik-távolodik a mért fény sebessége mindig ugyanannyi...) Na ilyen és ehhez hasonló kis gondolatébresztők után indul igazán a könyv, a második fele, amiben megkapjuk a válaszokat mindezekre és a valódi igazán fontos kérdésekre. Pont akkor mikor már olvasás közben józan paraszti ésszel átgondolva is tarthatatlanná válnak az elképzeléseink a világról. Erősen ajánlott, különösen műszaki kemény elméjű, kézzel fogható bizonyítékokra vágyó szakembereknek! Akik sejtik már hogy valami nem kerek, nem lehet csak ennyi az egész... ;)


Vidd hírét az igazaknak (Marlo Morgan)

"Merész, páratlan kalandba keveredik egy amerikai orvosnő, amikor elfogadja egy ismeretlen ausztrál bennszülött törzs, az Igazak Népe hívását, és velük megy négy hónapos vándorútjukra, keresztül a földrész kietlen pusztaságain. Mezítláb gyalogol, csupasz bőrét vörösre perzseli a sivatagi nap, tűrőképességét nap mint nap bizonyítja nomád társainak, míg befogadják, és készséges türelemmel tanítani kezdik. És elsajátítja különös, mély életbölcsességüket, évezredes kultúrájukat. Megtanulja a minden embernek megadatott tehetség tiszteletét, az őszinteség szavak nélkül is kifejező erejét, a test és a lélek összhangját. És teljesíti, amire kérték: közvetíti az Igazak üzenetét az egész emberi nemnek."

 

KÖNYVEK A BETEGSÉGEK ÉRTELMEZÉSÉHEZ

 

A betegség mint szimbólum (Dr. Rüdiger Dahlke)

Az egyik legjobb és legösszeszedettebb mű, ami felkarolja szinte az összes betegség lelki okát. Nemcsak szervek vagy főbb területek szerint, hanem tartalomjegyzékszerűen kereshető módon. Gyógyítóknak, pszichoterapeutáknak...


A lélek nyelve - betegség (Dr. Rüdiger Dahlke)

Gyógyítóknak, pszichoterapeutáknak...


Éld az életed (Louise L. Hay)

A többezer éves tibeti tanítások alapján, benne van minden betegség valódi lelki oka. Gyógyítóknak, pszichoterapeutáknak...


Mit árul el a betegséged? (Kurt Tepperwein)

Gyógyítóknak, pszichoterapeutáknak...


Testünk üzenetei (Kurt Tepperwein)

Gyógyítóknak, pszichoterapeutáknak...


Út a teljességhez (Dr. Rüdiger Dahlke , Dethlefsen Thorwald)

Gyógyítóknak, pszichoterapeutáknak...