Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Új gondviselés

Új gondviselés
Karib-szigetek -2002. szeptember 2.

( Forrás: http://www.kryon.com/k_chanelcruise.html )


Az élő közvetítés a harmadik éves Kryon tengeri körút első napján hangzott el, amikor a "Voyager of the Seas" (Tengeri Utazó) fedélzetén a Karib-tenger felé hajóztunk. Ez volt az első eset, hogy Kryon egy tengeri körút során adta át üzenetét. Mivel a közvetítés ideje alatt a közönség a nyílt tengeren hajózva mozgásban volt, ennek energiája eltér a szokásostól.


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Eljött egy újabb alkalom, hogy egy termet energiáinkkal betölthetünk, ezúttal egy olyat, mely mozgásban van és nem "érinti" a földet. Látszólag nem kapcsolódik a földhöz és folyamatosan mozog. Ténylegesen jobban jelképezi a mostot, mint bármely más alkalom mikor előttetek megjelentünk. A most mindig egy nem egyenes vonalú mozgásban van. Soha nem pihen meg és mindig a realitás körén belül van - örök változásban, egyidejűleg számtalan dolgot teremtve. Ne hagyjátok tehát figyelmen kívül, hogy az egész hajó és vele együtt ez a terem is, a közvetítés ideje alatt mozgásban van. Ez fokozza üzenetünk erejét.

Itt vagytok tehát bolygótok egy különleges helyszínén, azzal a szándékkal, hogy jól érezzétek magatokat, gyönyörködhessetek Földetek szépségében és ezzel egyidejűleg spirituálisán is gazdagodjatok, hiszen a Szellem veletek tart utazásotok teljes időtartama alatt.

Így ez lesz a cél erre a néhány napra, amíg a hármas jegyében zajló Kryon körúton (arra utal, hogy ez a harmadik körút) tartózkodtok. Ez egy katalitikus szám. Egy nyugvó energiát jelképez, mely arra vár, hogy működésbe léphessen. Gyakran egy másik energiára vár, hogy azzal együtt nyilvánulhasson meg. Egy kis idő múlva beszélünk majd erről bővebben is, mert általa jól ábrázolhatók ma esti tanításaink. Amennyiben erre engedélyt adtok, a mai nap katalitikus energiái veletek lehetnek az út utolsó napjáig, a legutolsó üzenet elköszönő részének legutolsó szaváig. Ezzel megnyílik a lehetőségek egy ablaka... melyre néhányan már korábban engedélyt adtatok és melynek néhányan már jóval azelőtt tudatában voltatok, hogy ebbe a terembe beléptetek volna... és közben ti magatok is nyittok valami felé. Nevezzük ezt most a szándék olyan "mozgó kapujának", mely teljes összhangban van a mosttal és mely a fátyol személyes meglibbentését célozza.

Mindenkit arra kérünk, hogy most csak önmagával törődjön. Ez a tűnődés, a pihenés, a kikapcsolódás, az önmagatokkal való együttlét időszaka. Néhányatoknak ahhoz, hogy ezt megtehesse, egy ilyen körúton kell részt vennie. Ideje feltenni a kérdést: "Ki vagyok én valójában". Lehetséges, hogy örökkévalók vagytok? Talán nem is haltok meg soha? Mivel a halálba való átmenet során egyik energiaformáról a másikra váltotok - és közben olyan helyeken haladtok át, melyeknek létezéséről földi tartózkodásotok során sejtésetek sem volt, de amit mégis úgy hívtok: Otthon - lehetséges, hogy örökké élni fogtok? Lehetséges, hogy mindig tovább és tovább éltek? Lehetséges, hogy lényetek esszenciája soha nem hal meg?

Lehetséges, hogy azokkal akik most körülöttetek helyet foglalnak és akiket mind ismeretlennek tartotok, akikkel talán nem is egy országból jöttetek, mégis ugyanahhoz a családhoz tartoznátok? Lehet, hogy ha egymás szemébe néznétek, nagyon is ismerősnek találnátok egymást? Lehetséges, hogy bár úgy tesztek, mint akik még soha nem látták egymást, nagy személyes győzelmeket arattatok már együtt valamikor?

Hadd mondjam el nektek kedves Emberi Lények, hogy ha igennel feleltek ezekre a kérdésekre és képesek vagytok tényként elfogadni őket, akkor sokkal közelebb álltok a valósághoz mint sokan mások. Ez tényleg így van. Egy nagy kép van kialakulóban és van rá néhány napotok, hogy eltűnődjetek rajta.

Beáramlunk e helyre, ahová meghívtatok. Ma egy szokatlan és különleges energia van jelen, olyan, amilyet hívtatok, hogy mellétek üljön, fogja kezeiteket. Olyan energia, amelyben nincs ítélkezés. Olyan, mely személy szerint ismer benneteket és maga is ünnepel örömötök láttán. És bár mindeddig úgy volt, hogy ez az energia az üzenet végén távozott, ez ma másképp lesz. Ezt az energiát most nem a csoport kapja, hanem személy szerint adományozzuk nektek. Ez egy olyan energia, amely felteszi nektek a kérdést: "Megadod nekünk az engedélyt, hogy néhány napig veled maradjunk? Mi is veled mehetünk majd, mikor a program befejeztével a termet elhagyod és beszállsz a liftbe? Az étkezések alatt ott ülhetünk majd az oldaladon? Beengedsz minket magadba erre a hétre? Ott lehetünk majd mi is melletted az elkövetkező napokban, amint a természet szépségében gyönyörködsz? Hagyod, hogy megfogjuk a kezed, miközben sétálsz? Beszélhetünk hozzád álmodban? Megengeded, hogy felébresszünk? Megmutathatjuk magunkat álmaidban? Küldhetünk neked önmagáddal kapcsolatos üzeneteket?" Ha minderre engedélyt adtok, akkor a közvetítés végeztével nem távozunk el. Nem megyünk sehová, hanem veletek maradunk.

Csak a körút utolsó programjának végeztével szándékozunk visszamenni a fátyol túloldalára. Néhányan majd azt várjuk, mikor jöttök ti is. És amikor egyszer újra találkozunk majd, visszaemlékezünk ezekre az időkre, amikor egy teljes hétre megengedtétek nekünk, hogy veletek lehessünk! Nevezhetitek ezt nyugodtan a fátyol személyes fellibbentésének. És ha már erről beszélünk, szeretnénk figyelmedet felhívni az új adományra, melyet ti teremtettetek.

A felismerés adománya

Határozzuk meg, mit is jelent a fátyol fellibbenése: sokatok számára ez az emberiséget és a Szellemet elválasztó korlátok, más szóval, a dualitás energiájának csökkenését jelenti. Spirituális fejlődésetek évezredei során mindig is ezt jelentették e szavak, a Szellemhez való közeledést. De most ennél többről van szó.

Most megadjuk nektek a fátyol fellibbentésének egy lineáris definícióját is: "a fény felgyújtása". Mivel a fény felfed mindent ami korábban rejtőzködött, az emberiségnek új választási lehetőségei lesznek. Nevezhetitek ezt a "fény adományának" is. Az egyes embereknek saját életüket illetően is új választási lehetőségeik adódnak, tükrözve az új szembetűnő dolgok felszínre kerülését.

Tegyük fel, hogy egész eddigi életedet egy elsötétített szobában élted (metafora). Ez látszólagos valóságod és a sötétben közlekedsz egyik helyről a másikra. A vakokhoz hasonlóan te is hozzászoktál, hogy megkülönböztesd az utadba kerülő tárgyakat és mivel évek óta közlekedsz a lakásban, meglehetősen jól kitapasztaltad már, hogyan kerülheted ki az akadályokat. Így ez teljesen természetesnek tűnik számodra. Megkerülsz dolgokat, mert tudod, hogy van ott valami. Nem botlasz meg semmiben, életedet nem zavarja a sötétség és megszoktad, merre van olyan dolog melyben eleshetnél vagy megbotolhatnál. És természetesen, e kis metafora szerint még csak tudatában se vagy annak, hogy sötétségben élsz. Valóságod már oly régóta ilyen, hogy teljesen normálisnak tartod.

Hirtelen fény gyullad, nem erős, épp csak akkora melyben mindent csak homályosan látsz a szobában. Elcsodálkozol azon amit látsz és első reakciód az, hogy jót nevetsz. Azt mondod magadnak: "Végig másfelé mentem, mint igazából mennem kellett volna, nem is kellett volna ezeket a tárgyakat kerülgetnem! Nem is olyan a szoba berendezése, amilyennek képzeltem! Nézzük csak. Például erre is, meg arra is volt mindig egy szabad útvonal, de ezeket soha nem használtam. Milyen fura egy alak lett belőlem, kerülgettem erre meg arra, mikor volt sokkal egyszerűbb útvonal. Mekkora felismerés! Az a legjobb az egészben, hogy most tisztán megértem, hogy eddig nem jól láttam. Végig sötétben voltam!"

Nos hát, mit kezdetek ezzel az információval? Azt hihetitek, hogy a válasz nagyon is nyilvánvaló. Nos, mit kezdetek újonnan szerzett látásotokkal? "Hát nézd Kryon - mondhatjátok -, meglehetősen ostoba az aki most is úgy tesz mint régen." Valóban! Ez azt jelenti, hogy átrendezitek életeteket, ugye? Átrendezitek, hogy élni tudjatok a látásotokkal, melyet azzal nyertetek, hogy a fény bevilágította a realitásotokat jelképező szobát. Ez nem más mint a felismerés. Életutak, Ember és Ember közötti utak jobbá tétele.

Ez történik most a bolygón a fátyol fellibbenésével - valami olyasmi, amit őseitek ténylegesen előre is jeleztek. Vegyétek észre, hogy a folyamat célja nem kifejezetten az Istennel való együttműködés javítása, de ez a hatása is megvan. A folyamat arról szól, hogyan jöttök ki egymással és arról, hogy mennyire vagytok képesek megérteni a Föld energiáját.

Tíz évvel ezelőtt Kryon megkezdte tanításait és felismerésekről beszélt nektek. Beszéltünk a fátyol fellibbenéséről és arról miben fog megnyilvánulni. Azt mondtuk, hogy ez nagy lépés lesz az emberiség számára és hogy erre csak bolygótok alkotóelemeinek és jellemzőinek teljes átrendeződése után kerülhet sor. Tíz évvel ezelőtt ezt egyértelműen elmondtuk. Azt is mondtuk, hogy a Föld jellemzőinek alapvető megváltozása támogatni fogja majd emberi tudatosságotok fejlődését.

Beszéltünk a "hálók hármas rendszeréről" és közülük arról, mellyel mi dolgozunk, a mágneses hálóról. És bár vannak olyanok, akik a Kryon csoportot spirituális műszerészeknek tartják, munkánk mindig is a fénnyel állt kapcsolatban. Célunk mindig az volt, hogy lehetővé tegyük a felismeréseket a háló átállításával, melynek lehetősége mindig is fennállt, attól függően, hogy a bolygó lakossága mit kezd saját erejével. És ti most itt ültök a fény adományában. Ez az energia a Föld számára eddig ismeretlen volt. Új energia, a fény új beállítása, hogy az eddig soha nem látott dolgokat is felismerhessétek.

Ezzel a fénnyel új emberi életszínek fejlődnek ki. Ennek elkerülhetetlenül be kellett következnie. A bolygó mágnesességének ilyen nagymértékű változása miatt az emberi tudatosság lényegének is törvényszerűen meg kellett változnia. Es amikor az indigó kifejezést halljátok egy emberre vonatkozóan, akkor fontos tudnotok, hogy mit jelent ez. Eljön majd az idő, amikor már nem csak gyerekekre értitek. Akkor majd egy új életszínként emlegetitek, mely a háló megváltoztatásával egyidejűleg érkezett. Ez az átállítás révén keletkezett egyetlen új életszín és arra a változásra utal, melyen az emberi tudatosság a születéskor átmegy. Egy tökéletesítésről van szó, az Emberi Lény térbeli gondolkodásának fejlesztéséről. Minderre a háló átállítása révén nyílik lehetőség és realitásotokban a gyerekek változásán keresztül szembesülhettek vele. Néhány évvel ezelőtt a következőt is mondtuk: még a bolygó változásait követően se fogja mindenki látni a fényt. Elmondtuk, hogy az egyik Ember valósága különbözni fog a másikétól és hogy lesznek véleménykülönbségek... személyes harcok a spirituális dolgok felett. Ez a harc a régi és az új között zajlik majd, azok indítják akik a régmúlt időkből származó információk és spirituális törekvések valóságában élnek. Ők azok akik azt mondják: "Isten mindig ugyanaz, tegnap, ma, holnap és örökké, ezért nem lehet csak úgy átállítani a hálót és megváltoztatni Istent!" Van valami, amit egyszerűen nem akarnak észrevenni, mégpedig az, hogy nem Isten energiájának változásáról van szó, hanem az Emberéről. Ezért a változás az Embernek Istennel való kapcsolatában van. Bár való igaz, hogy a Szellem maga nem változik, de kapcsolata az Emberiséggel igen, mégpedig azért mert szabad akaratotokból és szándékotok szerint többet szeretnétek tudni arról, mi valóságos és mi nem.

Van olyan Emberi Lény, aki úgy döntene, hogy nem vesz tudomást a szobában felgyúlt fényről? Igen. Nemcsak, hogy tudomást sem vesznek róla, hanem azt is mondják: "Nem Istentől való. Ezért én úgy teszek mintha nem is létezne. Ráadásul olyan erőteljes, hogy ártana is ha használnám. Egyetlen régi prófécia se említi, hogy ilyen dolog bekövetkezhet, ezért egyszerűen semmibe kell venni." Es mivel ez az ő igazságuk, ugyanúgy tiszteljük mint minden más szabad döntést. De a véleménykülönbségek még azok között is megmutatkoznak majd, akik médiumnak, fényküldöttnek vallják magukat.

Az új energiában sokan fogják azt is megtapasztalni, mit jelent az amit mi "jeles kimenetnek" hívunk. Sok "egyes" és "kilences" jellegű dolog történik (utalás a számok numerológiai jelentésére). Ez a sok kezdetre és végre utal, váratlanokra melyek megteremtik a változás energiáját. Sokan távoznak el az élők sorából szabad akaratukból, ez alatt az idő alatt is míg együtt vagyunk.

Sokan vannak tudatában, hogy a kihívások a jelen időszakban láthatóan nőnek! Ez kicsit ellentmondani látszik annak amit az imént mondtunk nektek... azaz, hogy most jobban láthatjátok, ezáltal kikerülhetitek az akadályokat. És tessék, most gondolkodhattok azon vajon mit tettetek rosszul! Összezavarodva álltok láthatóan megnőtt terheitek súlya alatt. Drága barátaim, ezért szeretünk benneteket olyan nagyon! Dualitásotok még mindig elég jelentős, ezért nem rendelkezhettek rálátással a nagy egészre. A nagyobb fénnyel nagyobb felelősség és nagyobb képességek járnak együtt. Az új energiával új eszközöket kaptok a megoldhatatlannak hitt problémák megoldására... az élet nevű kirakós játék darabkáinak felismerésére.

Mégis úgy tűnik, személyes kihívásaitok egyre nőnek. Sokan megadóan tartják fel kezüket, mondván: "Egyszerűen semmi nem működik az életemben. Túl sok váratlan dolog történik. Egyáltalán nem úgy alakul az életem, ahogy szeretném, vagy ahogy azt a Szellem ígérte. Még az is szétesik, ami eddig stabilan működött." Ekkor sokan arccal a földre borulva imádkoznak Istenhez és azt kérdezik tőle: "Mondd, hol rontottam el?"

A manifesztálódásra képes energia megteremtése

Drága barátom, most egy alapvető szabályt mondok el neked, egy olyan spirituális fizikai szabályt, melyről már korábban is beszéltem, de amit nem hallhattok elégszer. Az energia teremtéséről van szó. Fényküldött! Minden egyes alkalommal, amikor a félelmek kezdenek benned feljönni, de bölcsességed és tudásod révén legyőzöd őket, akkor egy csatát nyersz meg. Sőt ennél több is történik, a félelem száműzésének folyamata során egy harmadik energia keletkezik. Látszólag a semmiből megszületik valami, amit harmadik energiának hívunk. Azért "harmadik" energia, mert másik kettőhöz kapcsolódik. A másik kettő pedig: (1) tudatosságod energiája (az emberi energia) és (2) az előtted álló kihívás energiája (egy helyzeti energia). Amikor képes vagy használni az (1)-et a (2) várakozásaiddal ellentétes kiküszöbölésére vagy megváltoztatására, akkor megteremtődik a (3), mely nem más mint a "manifesztálódott, megnyilvánult új energia". Ez az energia helyezkedik el a helyzet (interdimenzionális) piramisának csúcsán. Nevezzük el ezt "a kihívás hármasának". Bár az újonnan teremtett energia a piramis csúcsán helyezkedik el, mégis "horgony-energiának" nevezzük. Ez a hármas számú energia összeolvad a háló energiájával és megnöveli valami olyan dolognak a mennyiségét, melyről pár perc múlva fogunk beszélni. Itt az Emberi Lény tényleges teremtő energiájáról van szó, mely fizikailag érinti a Földet. Mielőtt folytatnánk, jegyezzétek meg a következőt: nem kívánjuk tőletek azt, hogy szörnyűséges élményeken menjetek át! Verjétek ki fejetekéből ezt a gondolatot. Azt kérjük tőletek, hogy a helyzetek keltette félelmet megértéssel űzzétek el. A félelem elűzése a helyzet megoldását, a Föld segítését... és a tényleges győzelmet jelenti mindenki számára.

Más szóval, ha teljes nyugalommal, bölcsességgel és szeretettel nézünk a tigris szemébe, akkor az lefekszik és fordul egyet a hátán. Értitek már, hogy mi a különbség a régi harci felfogás szerinti "keresd meg és pusztítsd el" elve és az új harci felfogás "keresd meg és hozd egyensúlyba" elve között? Ki mondta azt, hogy az ellenséget el kell pusztítani? Mert mi van akkor, ha az ellenség megváltoztatja nézeteit? Azt mondjátok, ez meglehetősen szokatlan lenne? Ellentétes az emberi természettel? De mi van akkor, ha ebben az új típusú harcban mindkét fél megváltozik? Mi van akkor, ha a nem kívánt dolgok elpusztítása, majd a dolgok megszokott módon való folytatása helyett mindkét fél nyer valamit és változik? Jobb, ha hozzászoktok ehhez, mert az "indigó" tudatosság ezen alapszik! Hogyan működik mindez egy személyes jellegű harcban? Hadd fejtsek ki egy interaktív és interdimenzionális dolgot, méghozzá lineáris módon. Az előző példánál maradva: vajon kiküszöbölted életedből a szóban forgó félelmet? Nem, a félelem újra meg fog jelenni. Ám az történt, hogy szembenéztél vele, megértetted, miről szól energiája, majd hagytad elmenni. Ettől megváltozott maga az Ember. (1) A félelem elhagyásakor sejtszintű változás megy végbe. Megváltozott a helyzet? (2) Nem magától, de megváltozott. Az történt, hogy a helyzet a megnyilvánult energia (3) megjelenésével megváltozott. Ez az egész folyamat pedig az emberi megértés révén mehetett végbe. így mindkét rész, az emberi (1) és helyzeti (2) is megváltozott a megoldás megnyilvánult energiája (3) által. A piramis felépült. A kihívás hármasa teljessé vált. Nézzük most meg ezt a hármast a numerológia szemszögéből. Ha elvégzitek a következő összeadást: 1+2+3, akkor az eredmény 6 lesz. A 6-os szám egyszerű energetikai jelentése pedig: Egyensúly.

Így tehát minden egyes alkalommal, amikor a kihívást félelmek nélkül és tényleges megoldást hozóan kezelitek, akkor azzal a bolygó mag-energiához járultok hozzá. Hogy a bolygó élet-magján belül hova? Bár nektek talán ez nem tűnik túl logikusnak, a hármas háló-rendszerhez, mely fönt és lent található. Már beszéltünk ennek komplexitásáról. Itt arról van szó, hogy kihívásaitokat gyakran kifejezetten abból a célból kapjátok, hogy a rájuk adott reakcióitokkal megteremtsétek a bolygó számára égetően szükséges energiát. És ki más tudná ezt megtenni, mint azok akik szeretik a Szellemet? Ki más tudná ezt az energiát jobban előállítani, mint azok akik erre a feladatra előzetesen feliratkoztak? De tudjuk, hogy jelenleg ezt nem érthetitek.

Soha még ilyen zavaros időket nem kellett átélniük a fényküldötteknek. Képzeld el, hogy 20 vagy 30 éven át egy stabil otthonban élsz. Itt jól érzed magad, mindent kedvedre alakítottál. Most pedig azt mondjuk neked, hogy új házat kell építened. Le kell rombolnod a régit. Az alapot is teljesen le kell bontani, újra kell alapozni, új házat kell felhúzni. Az új háznak van egy metaforikus neve: az Új Jeruzsálem - egy új korszak kezdete, a földi béke korszakáé.

És még csodálkoztok azon, hogy oly mérhetetlenül szeretünk benneteket?

Drága barátaim, kik itt ültök székeitekben, elmondom nektek, hogy életetek legjelentéktelenebb problémáit is a felfedezés ékköveként kaptátok. Mindegyikükkel egy meghívót kaptatok a bolygó segítésére. Nem válaszul kaptátok valamire amit rosszul tettetek, sokkal inkább munkaként kaptátok... olyan munkaként, melyet már akkor felvállaltatok, mikor azt mondtátok: "A földön szeretnék élni a nagy átalakulás idején. Részese akarok lenni a paradigmaváltásnak. Ezért akarok dolgozni és része kívánok lenni az emberiségnek adandó új adománynak és új gondviselésnek." És íme, itt vagytok.

Beszéltünk már arról nektek, hogy a fényküldöttek ereje hatalmas. A fény generátorai ők, bár átlagos külsőt öltve élik céltudatos és szeretetteljes életüket a Földön. Olyan energiát termelnek, mely nem látható, melyben sokan nem is hisznek és melytől sokan meg is ijednek. Erről szól majd a küszöbönálló harc.

Rezonancia - Új információ

Most egy olyan dologról lesz szó, amit a hálórendszer ad nektek... és ez új információ, melynek átadása igen könnyű lesz, tekintettel arra, hogy jelenleg mozgásban vagyunk. Nincs körülöttünk statikus energia, vagy szárazföldi energia. Itt nem vesz körbe bennünket a szárazföldi helyekre jellemző gyökér energia. Mint ahogy már korábban is elmondtuk, jelen pillanatban mindannyian egy ritka, a mozgás miatt a szokásosnál tisztább helyzetben vagyunk.

Hadd beszéljünk most a rezonanciáról. Ez egy kulcsszava mindannak, ami a bolygó rezgéseiben napjainkban történik. A bolygónak és a bolygón való életnek van egy alaprezonanciája. Talán tudományosnak tűnik, de egyben spirituális is. Évezredeken át egy nagyon alacsony frekvenciájú rezonancia vette körül az emberiséget és magát a földet is, amin járt. Ez a rezonancia a környezet energiájára adott válasz. A Föld bolygót és az őt körülvevő rétegek rezonanciáját használják a kommunikációs rendszerek, erről majd egy későbbi alkalommal fogunk beszélni. Ez a rezonancia mindig 7 és 9 rezgés/mp volt. Ez az érték az idők kezdete óta állandó volt. (Schumann rezonancia - lektor)

Ez megfelel az emberi agy "tónusának" is, csakúgy, mint a Föld geológiai összetételének. Ez biztosítja a Földön az állat- és növényvilág energiáinak szimmetriáját. Átható, az élethez alapvetően szükséges "horgony" ez, fontos alapját képezi olyan ismérveknek, melyek még felfedezésre várnak. Mint ahogy azt már sok ízben elmondtuk, sejtjeitek és szerveitek "kórusa" ultra magas frekvencián rezeg, de az alaprezgés, a "horgony" jelenti a kulcsot minden számára. Bár sok különböző "frekvencia" létezik, most valami másról beszélünk - olyan rezonanciákról és energiákról, melyek rezgés intenzitása nagyobb és amelyek a környezet hatására inkább hajlamosak a frekvenciaváltoztatásra. A következőképpen közelítsétek ezt meg: a rezonancia a harmóniáról szól. Ha valami rezonál, akkor azt a környezetben lévő, hasonló, de erőteljesebb harmonikus frekvencia vagy frekvencia együttes okozza.

Azt akarjuk ezzel mondani, hogy a hálóigazítások célja részben a Föld alaprezonanciájának átállítása. Az új alapérték 11 körül, ill. afölött lesz. Nem tudjuk megmondani, mi lehet majd a végső érték, mert ezt az Ember módosítja azzal, hogy megoldja a bolygó számtalan problémáját. Ez azt is jelenti, hogy az ezzel "harmonikusak" is változni fognak és hogy még a sejtműködésetek, valamint az "instrukciós kórus" is változni fog.

Amikor az emberi sejtrendszer más frekvenciára rezonál, mint amilyennel született, ha olyan energiákkal találkozik, melyek új módon rezegtetik meg, akkor fellépnek bizonyos reakciók. Nyugtalanság, rossz közérzet és igen... felriadás éjjel 3-kor. Ilyenkor azt kérdezed: "Ez most normális? Furcsa érzésem van, mintha minden más lenne." Talán azért, mert más is!

A DNS (DNS információk egy helyen)

Olyan keveset mondtunk DNS-etekről, melyre a bolygó új rezonanciája hatással van, de eljön majd az idő, amikor sokat fogunk beszélni róla. Mennyi mindent elrejt előletek négy dimenziótok. Van bennetek egy kreatív motor, egy információs adatbázis rólatok, múltatokról, jelenetekről és lehetőségeitekről. Ez mind ott van DNS-etekben.

Azt mondtuk korábban, hogy 12 réteg van. Csak egyről van tudomásotok közülük, a dupla spirálról melyet négy dimenzióban láthattok. Ennek a rétegnek az "alapkészlet" nevet adjuk. A DNS-ben tárolt minden információ innen indul ki. Ez az alap, mivel ez alapvető valóságunk része. A DNS rétegek között nincs fontossági hierarchia. Ezért az alapkészlet se azonos az első réteggel. A lineáris valóságon túl másképp kell gondolkodnotok. Az alapkészlet a DNS körének középpontjában van. Igen nehéz feladat lenne bemutatni számotokra az alapkészlet és a többi réteg közötti kapcsolat-rendszert. Nem "szálak" alkotják, hanem inkább rétegek. A számotokra láthatatlan interdimenzionális rétegeket úgy képzeljétek el, mint amelyek az általatok is látott rétegen fekszenek. Ha jólesik a rétegeket megszámolnotok, akkor tegyétek azt. De emlékeztetünk arra, hogy ha egyszer elhagyjátok a négy dimenzió korlátait, az idő nem lineáris. Ezért például ötödik dimenzió se létezik, de nektek mégis jólesik ezt a kifejezést használnotok (Kryon azt mondja, inkább négy plusz egy dimenzió). Ettől már korábban is beszéltünk. Ezért a rétegeknek nincs számszerű sorrendjük, inkább jellemezhetők névvel és energiával, mind a 12-es körön belül.

Összesen 30-féle különböző kölcsönhatás jellemzi a DNS alapkészletének és a többi rétegének kapcsolatát. Eljön majd a nap, mikor azt is elmondjuk nektek, melyek ezek az kölcsönhatások. Talán még meg is nevezzük őket! De most hadd adjak nektek egy kis utalást: elgondolkodtatok már azon, hogy igazából honnan jöttetek? Ha örökkévalók vagytok, akkor hol a hazátok? És hol voltatok azt megelőzően, hogy idejöttetek? A Földön korábban nem volt ilyen magas a népesség, így hát akkor honnan jöhettetek? Elgondolkodtatok már azon, hogy is volt az, amikor feltették nektek a kérdést: "Akarsz a Földre menni?" Mit csináltatok éppen akkor? Hol voltatok? A Szellemi lét interdimenzionális spektrumának mely részén dolgoztatok épp, mikor a hívást hallottátok? Talán egy másik bolygón, egy másik dimenzióban, egy másik időkeretben? Mi volt a nevetek? Mi volt a célotok? Vagy azt hiszitek, hogy miután sokáig angyali formában röpködtetek az örök üdvösség állapotának végtelenségében, egyszer csak hirtelen megérkeztetek a Földre? Lehet, hogy az univerzum nagy terve ennél sokkal összetettebb? Vagy lehet, hogy Isten családjában dolgozó szellemi lényként arra kérnek, gyakran jöjj és menj?

Igen, DNS-etek számotokra láthatatlan rétegeinek egyikén van egy lenyomat, mely pont erről mesél! Ez mesél arról is, hogy ki vagy épp most és mit remélsz a Földön való rövid tartózkodásod során elérni. Hányszor voltál már itt a Földön? Ki voltál, miket tettél? Hogyan érint mindez ma téged? Vannak a DNS-ednek olyan rétegei is, melyek itt tartózkodásod teljes történetét tartalmazzák. Milyen energiákra tettél szert? És mi közük ezeknek az energiáknak ahhoz, hogy most itt vagy ebben a szobában (vagy itt jársz a könyvnek ezen a lapján)? Mindez kiolvasható a számotokra láthatatlan DNS rétegek lenyomataiból.

Ma az egyik előadó, Barbara (Barbara Dillinger) arról beszélt, hogy az interdimenzionális valóságban minden egyidőben történik. Ezzel kapcsolatban még elmondjuk, hogy ha linearitásotokon kívülről szemlélitek, akkor ez azt jelenti, hogy minden korábbi életeteket épp most élitek! Erről már beszéltünk korábban, de lehet, hogy még soha nem gondolkodtál el azon, hogy vajon hogyan befolyásolja mindez közérzetedet akkor, mikor az új energiában "felgyúl a fény"? Izgatottan várod, mi történik? Vagy talán félsz? Lehet, hogy az életek melyeket múlt életeidnek tartottál, kezdenek nagyon is jeleneddé válni? Ha így van, akkor hadd gratuláljunk neked és hadd bocsássuk rendelkezésedre a tudatosságodnak megfelelő energiát, hogy ünnepelhesd, ahelyett, hogy félnél tőle. Alapkészleted négy dimenzióban már tudja ugyanezt. Ezért található épp a kör közepén. Minden módosítja, árnyalja... sőt, még rezonáltatja is az alapkészletet.

Nemrég arról beszéltünk nektek, hogy függetlenül attól, hogy milyen négydimenziós génkészlettel rendelkeztek, az amiről azt gondoljátok eleve elrendeltként kódolva van benne, megváltoztatható. Ez igen mélyreható információ. Azt jelenti, hogy módotokban áll saját génállományotokat megváltoztatni! Elmondtuk nektek, hogy a Földön fellelhető legnagyobb erő az Emberi Lény tudatossága és most már tudjátok, mit értünk ezalatt. Gondolataitok által megváltoztatható lenne sejtműködésetek? Igen, igen és megint csak igen! Ez mindig is így volt. A DNS interdimenzionális rétegei selyemgubóként veszik körül az alapkészletet és várják a szándék, szenvedély és szeretet rezonanciáját... az Ember változásának katalizátorát.

Az alapkészlet csak egy motor. Gondoljatok rá úgy, mint dinamikus biológiai motorra, mely a születéskor kapott instrukciós készletet hordozza egészen addig, míg más instrukciók új irányt nem szabnak neki. Képzeljétek el magatokat a tenger hullámain vakon hányódó hajóként, mely maga se tudja melyik irányba tart. Csak annyit tud, hogyan kell fennmaradni, állandóan megújulni és létezni. De az alapkészlet kapitánya nem más, mint a körülötte lévő interdimenzionális rétegek. Ezek módosítják az alapkészletet, utasítják, hogy váltson irányt és hajózzon biztos kikötőbe. Bár ezek a rétegek nem voltak mindig aktívan elérhetők a négydimenziós érzékelés számára... addig legalábbis nem, míg a fényt fel nem kapcsolták.

A DNS interdimenzionális részeinek ébredését tapasztalhatjuk most. Ezt értjük DNS-etek aktiválása alatt. És ezzel azt is elmondtuk, hogy a háló megváltoztatása és a többi igazítás mind közvetlen összeköttetésben vannak a DNS interdimenzionális részeivel, beszélnek hozzá. Ez az a változás, mely a másfajta gondviselésben élő Embertől megkülönbözteti napjaink Emberét... kik most itt ülnek, vagy olvassák e könyvnek a régi és az új paradigmáról szóló üzeneteit.

Numerológia

Azt ígértük, hogy beszélünk a numerológiáról is, a bolygó egyik legősibb tudományáról. Röviden fogunk szólni róla. Még a legkomplexebb numerológiai rendszerek is a lincaritásotok szerinti számsorral foglalkoznak, azzal, amit négy dimenzióban érzékeltek.

Az 1-től 9-ig terjedő számokkal és a velük kapcsolatos rendszerekkel foglalkoznak. Ideje bevonni három olyan "számot" is, melyet nem érzékeltek. Mint DNS-etek esetében is, itt is vannak más olyan elemek, melyek módosítják azt, amit láttok, vagy valamilyen rezonanciába kerülnek vele.

Lehet, hogy nagyon különösnek tartjátok majd azt, amit most mondunk, de rendszeretekben van még három szám, melyek nem rendelkeznek numerikus értékkel és ez így van jól. Pontosítunk: ezekhez értékeket rendelni nem lenne más, mint például azt kérdezni: "Hányas számértékű a kék szín?" Furcsa választ kapnál, ami úgy szólna: "Hogy érted? A színeknek nincs számuk, csak nevük." Igen, ez így van, mégis rendelkeznek energiával, kombinálhatók és egy rendszert képeznek. Gondolj hasonlóképp a három új számra is. Szeretném megismertetni veletek ezeket az interdimenzionális számokat, melyek módosítják az általatok használt számok jelentését.

Van még három szám a kilences után és egyik se zéró. Mindnek van egy szimbóluma (szakrális geometria) és neve. Ha igazán szeretnétek növelni tudásotokat, akkor a többi kilenc számmal együtt ezeket is használnotok kell. Módosítják az első kilenc jelentését, ezért megváltoztatják a rendszer energiáját.

Hadd mondjak egy példát. Ha vesszük például az 1-et, akkor ez az "új kezdetek" asszociációt hordozza (a legegyszerűbb értelmezés szerit). Az 1-es szám így egyszerűen mintha azt mondaná: "az új kezdeteket, a kiindulási pontokat jelképezem." Ugyanakkor, ha vesszük a 9-es után következő három új szám valamelyikét, akkor az 1-es szám jelentése módosul.

Hogy még világosabb legyen, elárulom nektek, mi is ez a három nem-szám, legegyszerűbb formájában. Linearitásotokban ezek a múlt, a jelen és a jövő energiáit jelképezik. Egyelőre ezeket a neveket rendeljük hozzájuk, sorrendiség nélkül. Ezért nem abszolút, hanem feltételes számok. Az első kilenc számjegy értékkel bír (abszolút lineáris értékkel). Az utánuk következő három azonban feltételes szám, nincs értékük, de módosítják az abszolút számokat.

Ez a három interdimenzionális szám nem rendelkezik saját energiával. Szükségük van a többi számra, hogy hatni tudjanak. Ettől katalizátor számokká is válnak. Emiatt a többi kilenc számjeggyel együtt egy körben és nem pedig sorban vagy oszlopban helyezkednek el. Egyesek megértik majd mindezt, mások viszont nem. Vagy mondok mást: ha a kilenc számjegyet egy oszlopban feltüntetnétek a lap tetejétől lefelé, akkor gondoljatok úgy erre a másik háromra, mint amelyek az oszlop fölött lebegnek. Ezzel a példával tudjuk leginkább érzékeltetni ezt a négydimenziós valóságotokon kívüli dolgot.

Térjünk vissza példánkhoz. Hogyan érintené az 1-es szám értelmezését, ha a "múlt" interdimenzionális száma állna mellette? Mi a válasz? Az, hogy többlet információt árul el a szám energiájáról, jóval nagyobb rálátást ad. Jelen esetben azt mondja, hogy múltadat az új kezdet energiája veszi körül. Mit jelenthet mindez? Nincs ebben valami ellentmondás? Sokak számára ennek nincs értelme. Arról van szó, hogy a múlt energiája, mely meghatározza a jelent, átrendeződésben van. "Micsoda? - kérdezitek most. - Mi köze a múltnak a jelenemhez?" De ez egyáltalán nem bonyolult, drága barátom. Mit hordozol magadban, hogy most is mérges vagy? Mi olyan történt veled a múltban, amitől bánatos és szomorú vagy? Ha numerológushoz mennél tanácsadásra, az ő olvasatában az 1-es szám mellette a múlttal mint módosító tényezővel, azt jelentené, hogy az érzelmeidet és cselekedeteidet évek hosszú sora óta zavaró múltbéli dolgok körül az új kezdetet jelző energiák csoportosulnak. Így érted már?

Mi lenne akkor, ha az 1-es szám mellett a "jelen" állna módosító számként? Ez azt jelentené, hogy az új kezdet energiája vesz körül és valószínűleg épp most szándékozik megmutatni magát négydimenziós valóságodban! Ez egy változást jelezne realitásod adott idejére vonatkozóan és segítene megérteni, mit kellene tenned ahhoz, hogy életed még ugyanaznap meg is változhasson!

Ha az 1-es szám mellett a "jövő" energia jelölője áll, akkor az olyan új kezdetet jelöl, melyre lehetőség van, nem most, nem a múltban, olyan lehetőség melyet már észrevettél és amely segíthetne neked megtervezni... segíthetne gondolkodásodat megváltoztatni azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a következő lépésed. Látjátok már, milyen módon hatják át ezek a "fogalmi" számok létező rendszereteket? Ugyanakkor ezzel jóval komplexebbé válik az egész. Három szintet rendel az általatok ismert egy mellé.

Végül pedig, hogy már az eddig is igen érdekesen összetettnek tűnő dolgot még tovább vigyük, megkérdezzük: vajon mi történne akkor, ha több "fogalmi" szám is állna az 1-es szám mellett? Mi lenne, ha ott állna a "jelen" és a "jövő" jelölője is mellette? Ez már egy bonyolultabb kirakós játék, olyan új rendszer melynek mi az "interdimenzionális numerologia" nevet adjuk. Ez egy vadonatúj eszköz. Természetesen rögtön adódik is a kérdés: "Ki képes meglátni ezeket a fogalmi számokat?" A válasz pedig: "Mindannyian, ha akarjátok". Ez is része az új fénynek, része a "sötétben való látásnak". Ez mind része annak, amit nektek adományoztunk, hogy újraírhassátok spirituális szabálykönyveiteket és ősi írásaitokat, melyek olyan nagy értéket képviseltek számotokra, mielőtt a fények kigyúltak volna.

Nos, mi köze ennek hozzád, ki most itt ülsz a hajón, vagy épp most olvasd e sorokat? A következő: minden Emberi Lény aki most olvassa vagy hallgatja üzenetemet, mindezt már régóta tudja! Kryon üzenete így fölöslegesnek is nevezhető. Az üzenet csak megerősítése mindannak, amit "belső magotok" már eddig is tudott. Ha képes lennék egy pillanatra lehántani életetekről a dualitás és linearitás burkát, ha egy pár perc erejéig igazi családtagokként beszélgethetnénk, akkor a magas fizikáról folytathatnánk diskurzust. Beszélhetnénk nektek a magasabb szellemiségről. Beszélhetnénk nektek a szenvedély és a szeretet hihetetlen gyógyító erejéről. Megvitathatnánk emberi történelmeteket, ahogy évezredek jöttek és múltak pl. Beszélgethetnénk az univerzum történelméről és mindannyian tudnátok egymásról, ki honnan jött. Mesélhetnénk nektek a Földről, mely a létezés egy adott pillanatában nem volt több egy tervnél. Elmondhatnánk nektek, mi volt szerepetek abban, hogy a naprendszer létrejöhetett, épp azon a helyen ahol van, megoszthatnánk veletek azt is, hogy született meg maga a háló. És ti mind tudnátok, emlékeznétek, miről van szó... mind emlékeznétek.

Akkor együtt örvendezhetnénk azon, hogy oly sok mindent elértetek már. Ünnepelnénk nagyszabású tetteiteket és az előttetek álló lehetőségeket. Beszélnénk a nagyobb képről, arról, hogy amit itt a Földön tesztek, az egész univerzumra hatással van... a legnagyobb titokról, mely még mindig el van rejtve az emberiség elől. A titokról, mely a fény és a sötétség egyensúlyának megteremtéséről szól, talán még Isten családján belül is.

És végül... ünnepelnénk, hogy szabad akaratotokból bármit megtehettek ezzel kapcsolatban, hisz ez a szabad akarat bolygója (árra céloz, hogy a Föld az egyedüli bolygó, melynek valósága és spirituális rezgése megváltoztatható).

Nézzetek fel az égre! Számoljátok meg a csillagokat. Meg tudjátok számolni őket? Nem. Túlságosan is sok van belőlük, pedig ezek még csak azok amelyeket ti magatokat is láthattok. De ezeken túl, szemeitek elől elrejtve, hihetetlen bőségük van az égen! Mégis, egyedül a ti Földetek van kikövezve a különleges feladatra, melynek teljesítésére jöttetek. Elképzelni sem tudjátok, mennyire különleges a feladat. Még mindig nem akarjátok elhinni, hogy többek vagytok a hatalmas tengerpart kis homokszemcséjénél. Ezzel szemben mi azt mondjuk nektek, hogy ti vagytok a teremtés hatalmas nagy kiterjedésében rejtező ékkő, mely alig várja már, hogy a világegyetem változásának és fejlődésének láncára felfűzzék.

Eljön majd a nap, amikor a fények teljesen kigyúlnak. Megismeritek valódi neveiteket és az enyémet is. A Kryon pusztán csak az a nevem, melyet négydimenziós valóságotokban ki tudtok mondani. Majd elbeszélgetünk a Földön tett utazásotokról és hogy mit jelentett mindez az univerzum számára. Együtt nevetünk, együtt örvendezünk azon, hogy mennyi mindent elértetek. Beszélünk arról is, milyen volt életetek 2002-ben... a kezdeti idők utolsó időszakában. Minden ami eddig történt, még csak egy lehetőséget jelent arra, hogy megkezdődhessék a Föld és a rajta élő emberiség által kitűzött feladatok teljesítése.

Közületek néhányan épp erre az időre vártak. Visszatartották Földre való visszatérésük ciklusának természetes ütemét, mert kifejezetten az Új Gondviselésnek ezt az időszakát céloztátok meg. Tudták, milyen kihívások várnak rájuk. Tudtak az Armageddon lehetőségéről, mégis kivárták az időt, hogy itt lehessenek épp ezekben az időkben. A ma esti csoportban heten vagytok ilyen "halasztók", akik tudatosan, előre eltervezett szándékkal megszakítottátok planetáris életciklusotokat, azért, hogy itt élhessetek ma a Földön és ez megmutatkozik elszántságotokban. Különösen hosszú időt töltöttetek a fátyol túloldalán, nagy egyensúlyban és csak a megfelelő időre vártatok.

És még csodálkoztok azon, hogy végtelenül szeretünk benneteket? Csodálkoztok azon, hogy dicsőítjük életeiteket és megmossuk lábaitokat? Nem értitek, miért akarunk veletek maradni egész héten át, míg a Kryon körútnak nevezett utazásotok tart?

Ugye, azon is csodálkoztok, miért került rátok a kihívások köpenye? De talán ébred már bennetek a harcos! Talán már jobban értitek, ki is az ki-e lapokat olvassa. Nos, már nincs min csodálkoznotok... mert a fény már kigyúlt.

Szeretettel búcsúzunk.

Kryon


Fordító - Szabó Anna

Ha tetszett, amit olvastál, akkor az alábbiakkal megoszthatod:

Jogi nyilatkozat

Támogatás

Kapcsolat