Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
A felemelkedés szemszögéből - 2. rész

A felemelkedés szemszögéből - 2. rész
Reno, Nevada - 2003. március 29.

( Forrás: http://www.kryon.com/k_chanelreno203.html )


Ez az élő közvetítés Nevadában, Reno városában hangzott el 2003. március 29-én. Ez a 2. rész a kétrészes sorozatból, amelyik két különböző helyszínen hangzott el a felemelkedéssel kapcsolatban, ebben az energiában, amikor már a rácsok a helyükön vannak.


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Hányan éreztétek ma reggel amikor ide besétáltatok azt, ami ott rejtőzik az egyéb dimenziókban és amivel most már a tudósaitok is egyetértenek, hogy kell ott lennie valaminek. Elmondom nektek melyik részetek az: a nem látható. Ezek "azok a dolgok, amiket nem lehet többé letagadni."

Egy kedves kíséret gyülekezett itt három nappal ezelőtt éjfél körül. Ez a csoport abban állapodott meg, hogy behangolják az összes elemet, amelyekből ez a terem készült. Értesítették erről az épületfát, a vakolatot és a kárpitot. Beszéltek a kristályokhoz az ablaküvegben, a cementhez és mindazokhoz az elemekhez, amelyeket az ember alakított ki egyéb alapanyagokból, amelyek már itt voltak. Így szóltak az elemekhez: "Valami történni fog itt három nap múlva. Készítsétek fel a termet a sámánok számára", mondták ünnepélyesen a terem szerkezetében lévő anyagoknak, hogy készen fogadják a mestereket. Ez volt három nappal ezelőtt. Aztán ma reggel bevonultak a sámánok és a mesterek... és azok akik kifejezték a szándékukat, hogy elolvassák ezeket a sorokat.

Vannak akik azt kérdezik, vajon lehetséges, hogy ez egy közvetített üzenet? Még most is vannak itt olyanok, akik nem hisznek el egy ilyen dolgot. A közvetítés csak egy vicc, mondják. Isten nem igazán így beszél az emberekhez. Ó igen, pedig így. Mindig is így volt. Mindig is így lesz. Tudjátok, így történik a megvilágosodás. Így történt ez minden mesterrel, akiről csak tudtok. Így történt ez minden prófétával, akiről csak tudtok. Minden szent iratot férfiak és nők írtak, ha visszaemlékeztek. Vajon ők honnan kapták az információt? Mi teszi szentírássá őket, ha csak egy Embertől származnak? Elmondom. Amikor olyan információt tartalmaznak, amelyik "igaznak hangzik" akkor az a benned lévő isteni lényeghez szól. Legbelül, minden egyes Emberi Lényben ott egy isteni lényeg, amelyik megmondja, hogy a dolgok megfelelnek-e az igazságnak vagy nem. Ez isteni lényeg, mivel örökkévalóak vagytok.

Drága Emberi Lény, tudom a neved. És ez nem az a név, amelyik ott van a kitűződön amit a bejáratnál kaptál. Ismerem azt a neved, amelyik örök... és ezt ismeri a vakolat... és ezt ismeri a szövet, az acél, a cement, az üveg és a kristály. Mind ünneplik ezt a nevet, mert ez a bolygó azzal az energiával van benépesítve, ami ezt a nevet viseli. Mindegyikőtök egy darabkája mindannak, ami körülvesz benneteket. Egyszer majd kaptok egy anyagot erről is.

Ez a bolygó jól el van rejtve. És ez azért van, hogy lehetővé tegye nektek, hogy a próbát félbeszakítások nélkül végrehajtsátok. Az isteni természeted szintén jól el van rejtve előled, azzal amit úgy hívunk "dualitás". Már ezen a napon is elhangozott a kérdés: "Miért én, miért most, miért így?" Ó, hát hadd öleljünk meg benneteket! Vajon nincs itt az ideje? Fogadd el a bolygó tisztítását. A fa télen nem olyan szép látvány, pedig a fa kortalan. A fa tud valamit a dolgok rendjéről. A fa megérti és felfogja ezt a dolgot az idővel kapcsolatban, ahogy az időtlen, ciklusos időjárás változások végbemennek, az egészség és a szépség majd újra eljön. Menj és kérdezz meg egy fát a téli halott állapotban, azt fogja mondani: "Kérlek, most ne nézz rám. Gyere vissza később... de kérlek gyere vissza. Sokkal szebb leszek, amikor később meglátogatsz és aztán még szebb és még szebb."

Ezzel a hasonlattal mondjuk el, hogy ünnepeld az életed! Ünnepeld a metszést és ünnepeld a telet ha úgy látod jónak, mert ez az amiért imádkoztál sámán. Valahol az egyik életedben, amire valószínűleg még csak nem is emlékszel, isteni természet gyülekezett köréd és ünnepelte a tényt, hogy jóváhagyásodat adtad arra, amit éppen most teszel!

Isten nem "tesz dolgokat" az Emberek számára. Ez nem így működik. Inkább ami történik, az gondosan a te jóváhagyásoddal van komponálva. Ó persze, akár tagadhatod is ezt és így történik meg, hogy azt mondod: "Miért én, miért most, miért így?" Talán azért, mert nem vagy igazán meggyőződve a körülötted lévő család létezéséről? Itt ülsz hát emberbarát és siratod a földet. Szóltunk nektek ezekről az időkről (az iraki háborúra utal), mégsem akarjátok figyelembe venni, ugye? Túl sok a szomorúság, túl sok a tisztogatás.

Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, hogy amit most láthattok ezen a földön, az utolsó az ilyen események közül ezen a bolygón? Talán elveszett egy olyan valaminek az öntőformája, amit soha többé nem akartok újra látni? Ezért lehet, hogy ez az esemény egyike az utolsóknak ebből a fajtából.

Lesznek olyanok, akik majd azt mondják: "Ó, nem így van. Tudod a háború természetes velejárója az emberiségnek. Mi állandóan elpusztítjuk egymást". Aztán így folytatják: "Mindig is lesznek ilyen háborúk. Ezek a dolgok mindig itt lesznek" Valóban? És mi van ha én azt mondom: Minden ami ebben az elmúlt 12 évben történt, éppen ezeknek a megállapításoknak az átalakításáról szól. Mi van ha azt mondom, hogy amikor a fátyol felemelkedik és a tudatosság elmozdul, az ütközet a régi és az új energia között amit már leírtam nektek, csak abból áll majd, hogy értesíti a tudatosságot arról "amit soha többé nem akar megtenni"?

Mi van ha azt mondom, hogy ez egy új adomány volt? A tudatosság megújulása. Mi van akkor, ha azt mondom, hogy most azért éltek, hogy ezt elősegítsétek! Mi van ha azt mondom, hogy azért jöttél ide is? Te pedig azt mondhatod: "Nos, mit kell ezzel tennem? Mit tegyek vele? Útálom. Nem szeretem, nem akarok semmit, ami ezzel kapcsolatban van".

Hát tudod, a munka néha ilyen. Kezdődjenek akkor a metaforák!

Világítótorony, hát itt vagy. Ott állsz a sziklán, ugye és ragyog a fényed. Valóban, már biztosan találtál egy helyet, hogy lehorgonyozd magad, így nem tudnak elmosni a hullámok és megrongálni a szerkezeted. Mi több, odatelepedtél a legveszélyesebb sziklákra, ugye? Veszélyes terep ahol állsz, de... nem egy világítótoronynak. Végül is, ezért jöttél, ezért építettek. Te egy világítótorony vagy.

Aztán eljön a sötétség és az emberek félni kezdenek. Az emberiség hajói majd megkísérlik, hogy biztonságos kikötőkbe jussanak, te pedig eltökélten őrködsz és segítesz. És ebben a metaforában kikötőnek hívhatsz bármit, amit csak akarsz. Lehet az a bölcsesség kikötője, a tisztesség, egy magasabb tudatosság, a földi béke, vagy az "Új Jeruzsálem" kikötője. De te ott vagy, a megfelelő helyen állsz, a megfelelő időben.

Amikor besötétedik, az veszélyes. Barátságtalannak tűnik, ugye? De hirtelen, te bekapcsolod a fényt. Ott állsz, dicsőséged teljes fényében, világítótorony és ez az egyedüli fény a sziklákon. És csak világítasz. A sok hajó pedig látja és egyik a másik után kormányoznak a biztonságos kikötőbe. A hajók kapitányai ugyan nem tudják, hogy te ki vagy. Soha nem találkoztak veled, vagy a családoddal. Nem tudják a neved, de látják a fényed és az segít nekik kormányozni. Néha csak megérzés alapján. Még az is lehetséges, hogy nem is vagy tudatában fényednek és hogy mióta is hordozod, de a környező hajók tudják. Egyik a másik után jut be a kikötő biztonságába.

Ha van elég világítótorony a Földön, az emberiség hajói mind megtalálják az utat a biztonságos kikötőhöz. És a világítótornyok szilárdan állnak századokon keresztül, függetlenül attól, milyen a kor politikája. Hadd kérdezzem meg tőled világítótorony, ahogy ott állsz szilárdan a sziklán, melyik oldalra állsz az éppen ott folyó küzdelemben? Milyen nyelven beszéltél a hajók kapitányával? A válasz pedig az, hogy nem foglaltál állást és nem beszéltél egyetlen hajó kapitányával sem. Inkább csak álltál ott, lehorgonyozva Isten szeretetében és segítettél minden hajónak, hogy lásson a sötétségben.

Remélem értitek miről beszélünk. Emelkedj felül az összetűzéseken. Nem számít milyen a kulturális beállítottságod, vagy hogy a háromdimenziósságod mit vár el tőled, állj meg. Értsd meg, te már túl vagy azon a polarizáción, amiben mások még benne vannak. Te inkább az új bölcsességnek egy rétegében létezel. Ez majdnem a felemelkedésnek egy rétege. Ez egy olyan réteg, amelyik nagyon-nagyon tisztán megérti, mi az ami a küszöbön áll. Mit kéne tenned? Újra csak elmondom, világítótorony és nagyon egyszerűen fogom elmondani.

Vajon a világítótorony megvizsgálja a hajók zászlaját, akiknek segít? Nem. Megkérdezi-e a kapitányt a politikai nézeteiről? Nem. A világítótorony szereti az emberiséget és azért van ott, hogy segítse a teljes képet, függetlenül attól, hogy mit látnak a többiek helyesnek vagy helytelennek.

Mit gondolsz, hol van éppen most a probléma a bolygódon? Kedves olvasó, hol a gond a bolygódon? Gondold át, bármi is legyen az. Lehet, hogy egy ország, talán egy csatatér, vagy egy kultúra, esetleg egy olyan hely ahol betegségek vannak. Talán az a kis ovális iroda a Fehérházban? Bármi is a véleményed, hallgass ide - emelkedj felül rajta. Ne szívd magadba a haragot vagy vélemények polarizációját! Emelkedj felül ezeken!

Ezek a nyugtalan helyek homályosak és sötétek. Nem rendelkeznek azzal a fénnyel, amivel te rendelkezel. Tehát mit teszel azzal a fénnyel? Nem arról van szó, hogy valamiféle politikai üzenetet küldj. De arról sem, hogy békét küldj azokra a területekre, vagy egyéb ötletet arról, hogy minek kellene történni. De nem ám. Inkább csak arról, hogy felkapcsolod a fényt! Mi volna, ha elküldenéd azt a fényt amivel rendelkezel - az isteni természeted, - a sötétségbe? Mi történne?

Néha az emberek ott köröznek a sötétségben és még csak nem is tudnak róla. Amikor kigyullad a fény, meglepődnek és olyan dolgokat látnak, amilyeneket soha nem láttak azelőtt. Így amikor te bekapcsolod a fényt, azzal senkinek semmilyen üzenetet nem küldtél. Inkább csak azt tetted, hogy lehetővé tetted számukra a látást. Megadtad nekik a szabad választást és a bölcsességet ami a sajátjuk, hogy meglássák, ami eddig rejtve volt. Ezt úgy hívják, hogy reveláció (felismerés). Emlékeztetni szeretnélek az életednek olyan időszakaira, amikor olyan dolgokat fedeztél fel, amelyekről azelőtt soha nem tudtál. Emlékeztetni szeretnélek az életednek olyan időszakaira, amikor csak azt mondtad "ahha", amikor olyan döntéseket hoztál, ami örökre megváltoztatta a dolgokat. Ez a világítótoronyra jellemző folyamat és ezt a fényt hordozod te magaddal. És erről szeretnénk mi beszélni.

Mi a különbség a mai nap energiája és például az egy hónappal ezelőtti energia között? Mi most az ötös évében beszélgetünk, a harmadik hónapban. (2003, március) Az ötös változást jelent, a hármas katalizátor. A katalizátor olyan valami ugye, ami egy lökés? Ha kombinálod valami mással, a katalizátor elősegíti, hogy valami megtörténjen. Ha nem kombinálod semmivel, a katalizátor mozdulatlanul csücsül, energia nélkül. Együtt a kettő nyolcat jelent, ami az a szám, amit tőlünk a felelősség új kiosztásával kapcsolatban kaptatok.

Semmi sem véletlen, amit megtörténni látsz ezzel kapcsolatban. Vajon felül tudsz emelkedni a 3D-ben történő döntéseiden és inkább a bölcsesség mellett dönteni és sugározni a fényt? Ez az üzenet. Ezt az üzenetet már korábban is átadtam partneremnek, hogy közvetítse. És ez az üzenet, amit most újra megkaptok. Ezért jöttetek. Ezekben az időkben lesznek néhányan, akiket majd visszahúznak a kultúrájuk szokásai, mert meg akarják majd nekik mondani, hogy mit is kellene tenniük, vagy éppen az aktuális politika teszi majd ezt. De hányan fognak közületek ennek ellenére felmászni azon a létrán, ami ott van a világítótoronyban, magukra ölteni a "Szellem köpenyét" és bekapcsolni a fény éltető elemét? Ne lepődj meg, ha egyedül leszel, miközben ezt teszed. Talán érted az erőviszonyokat? Az őr, aki ma egyedül van abban a toronyban, vagy ezt az üzenetet olvassa, sok más világítótorony őrzőjével van körülvéve.

Kezdődjön hát a tanítás:

Nincs is annál mélyrehatóbb téma, mint amit az elmúlt alkalommal kezdtük veletek tárgyalni. A mai előadásról sokan tudják, hogy egy nagyobb tanítás "második része" . És így igaz! Ez a második rész.

Miért nem kaptuk meg Kryontól ezt az információt korábban?

Volt aki megkérdezte, miért van az, hogy Kryon a 12 év alatt átadott leckék és információk során soha sem beszélt közvetlenül a felemelkedés energiájáról. Most tudjátok. Ez egy olyan téma volt, amelyet nem hozhattunk szóba hiánytalanul, mielőtt a rács a helyére nem került. Mert még mi sem tudtuk, milyen lesz az energia amit létrehoztok. Most itt van! Hadd tegyek fel most egy kérdést: ha egy hosszú utazásra indulsz két kontinens között, vajon megállsz-e az óceán közepén és panaszkodsz, hogy még nem értetek oda? Vajon ledobnád a kapitányt a fedélzetről és követelnél egy másikat, egyszerűen azért mert még nem értétek el a kitűzött célt? A válasz eléggé nyilvánvalónak tűnik, habár sokan vannak akik félúton elhagyták a megvilágosodásnak ezt a hajóját... és egyéb információt kerestek... mert Kryon nem akarta megállítani a hajót és útbaigazítást adni arról a bizonyos kikötőről. Ezért ők majd egy üres, süllyedő hajón találják magukat, míg a tiétek végül eléri a kikötőt, készen arra, hogy partra szálljatok és bemenjetek a tudás könyvtárába.

Egyszer majd túl leszel azon az első pár lépésen, ami abból áll, hogy kinyitod a végtelennek az ajtaját és akkor megkezded a munkát. "Rendben Kryon és hány lépésből áll ez a munka?" A válasz ismét az, hogy: "Igen" (nevetés). Hány lépés van a végtelenig, amikor egyszerre csak egy mutatkozik meg? Egy lépés van, vagy sok? És ha sok van, akkor milyen sok? Milyen hosszú egy zsinór? Milyen hosszú egy kör? Vajon kezded már érteni, miért nem tudja a Szellem megadni ezt a hőn áhított lineáris választ egy nem lineáris, interdimenzionális kérdésre?

A teljes kép - A lehetőség felismerése

Most ismertetek veletek néhány olyan dolgot, amelyek megtörténnek a folyamat közben, melyet úgy írtunk le, mint "felemelkedés". Mi történik, amikor az Emberi Lény kezdi elfogadni saját mester-létét? Jól figyelj: van akinek egy pillanat, vagy kettő, de másoknak lehetnek napok vagy évek. Nagyon nehéz meghatározni. Amiről beszélünk, "pár pillanat" alatt történik a nem-lineáris időben, ahol a fátyol azonnal felemelkedik és látod az Emberiséget - az összeset, egyszerre - és könnyezel.

Nem csak azért, mert meglátod az emberek embertelenségét egymás iránt. Nem csak azokért, akik haldoklanak és akiket megsiratnál. Ó, nem. Inkább egy pillanatra meglátod a teljes képet és ezt nehéz elviselni. A felemelkedés szemszögéből, az első dolog ami veled történik, hogy eláraszt az érzékenység mindezzel kapcsolatban. Látni fogod majd, hogy éppen mi történik a földön és semmihez sem tudod majd hasonlítani.

Sámán mester, ez megmagyarázza miért futnak el néhányan a hegyekbe. Még az első lépést sem tudják végigcsinálni. Bármit megtennének, hogy el tudják szigetelni magukat, hogy ne kelljen nekik látni, ne kelljen nekik hallani és soha, de soha ne kelljen róla beszélni. Túlérzékenyek? Enyhén szólva. Pedig ez csak egy lépés és nem is az a lépés, amiről azt gondolod, hogy kérted, hogy végigcsináld. Valójában, ez csak eredménye annak, amit kértél, hogy megtehess. Az első reakción túl lehetsz gyorsan, de tarthat nagyon sokáig is. Ez csak rajtad áll. Milyen sokan ragadnak le itt és soha meg nem értik, hogy ez része az utazásnak. Sokan vannak itt most ilyenek. Ennek a megsejtése az, ami segíteni fog abban, hogy végigcsináld. Sokan lesznek, akiket a félelem annyira megbénít, hogy még szabadulni sem akarnak, nemhogy folytatni.

Ez a "tudatosság felelőssége" és sokak számára ez ijesztő. Elmúltak azok a napok, amikor ülhetsz és imádkozhatsz azokért, akik bajban vannak és közben nem érzel semmit. Ebben a folyamatban egy pillanatra inkább te leszel bajban. Mert látni fogod a szenvedést, a gyászt és a feladatokat. Egy felemelkedett szemszögéből, fogod majd látni a földi Ember dualitását és zokogni fogsz az erőfeszítései miatt. Belelátsz majd a szívükbe és "látod" majd az emberiség szívét.

A Föld részévé válni - mint soha ezelőtt

Egyszer, amikor majd végigcsinálod ezt a szakaszt, ott lesz egy másik, egyaránt fontos lépés vagy reakció, egy olyan helyzetben, ahol szintén megrekedhetsz. Hirtelen kezdesz majd összekapcsolódni a földdel, magával a föld talajával. Másképpen nézel majd a fákra és az égre. Indulataid kezdenek változni és úgy tekintesz majd magadra, mint aki része az élet rendszerének. És akkor zokogni kezdesz a bolygóért! Valójában, ezek az első lépések mind a felelősségről és tudatosságról szólnak. De mi is az a spirituálissá válásban, ami ennyi zokogásra késztet, kérdezheted. Arról van szó, hogy szeretet ébred benned az emberiség és a föld iránt. Szeretet ébred benned minden iránt.

Szeretném nektek elmondani, hogy amint a fátyol eltűnik, elkezd énekelni azoknak a kórusa, akik ti valójában vagytok és Isten szeretete a melódia. Vannak köztetek, akik ezt nem tudják végigcsinálni. "Túl érzelgős! Túl érzékeny leszek." És akkor elhatározod, hogy találsz valami más tevékenységet ami segít megóvni attól, hogy meglásd amire szükséged van. Elmenekülsz.

Maradhatsz ennél a viselkedésmódnál ameddig csak akarsz, de szóltunk ezekről a dolgokról, úgyhogy, tudni fogod ha ebben a szituációban találod magad, hogy ez egy hosszú utazás, de egy utazás, semmi több. Egy utazás, ahogy a neve is mondja, kirándulás egyik helyről a másikra. Talán egyik kikötőből a másikba, vagy talán egy utazás egy nagy óceánon keresztül.

Ez az első pár reakció a felemelkedés energiájára olyan mint egy előszó, egy tudományos könyvben. Ezek mutatják be a magatartás átalakulását és a spirituális cél felismerését. Ezek "puhítják az Emberi szellemet" arra, ami következik.

Az interdimenzionalitás egy teljesen más életfelfogást kínál. Ott van a tanulásnak egy palettája, ami a következő megnyilvánulásra készít fel. Egyetlen elem kivételével a tulajdonságoknak ez a palettája bármilyen sorrendbe rakható. "A felemelkedés palettájának" hívjuk. Hat szín található rajta.

A tanulás palettája

Ezen a palettán van egy olyan tulajdonság, ami az első helyre kívánkozik. Mi a következő lépés, azok a bevezető reakciók után amelyeket leírtunk? Miután megvan a szándék, miután kinyílt az ajtó, miután elkezdődik a helyezkedés, miután szeretet ébred benned a föld iránt és zokogsz az emberiségért és most már elég stabil vagy ahhoz, hogy megkezdjük a tanulási folyamatot, mi is legyen az első dolog, amit megtanulsz? Hát, ezt hogy mondjam el? Elkezdesz majd valamit eltávolítani a DNS-edből!

Ez a következő lépés egyedülálló. Azt szeretném, ha valamit megértenétek a DNS információ interdimenzionális "kelyhéről". Nem láthatod a DNS-ben lévő összes réteget, azokat amelyek meg vannak töltve karmikus információkkal és életfeladatokkal, azokat, amelyek azt írják le, hogy ki is vagy ezzel az alkalommal, az ideiglenes kapcsolataid - mind teljes, hiánytalan rétegek. A DNS-nek ez a "kelyhe" állandóan tele van. Az egész DNS információt tárol, minden darabkája. Nincs olyan rész, ami nincs használatban. Minden Ember teljes DNS állománya színültig meg van töltve, amikor megérkezik a bolygóra.

Megkérdezheted: "mit tartalmaznak ezek a rétegek?" Hadd mondjam el, mit is tartalmaz egyetlen réteg. Tartalmazza a dualitás feltételeit, ami az emberi természet egyik sajátossága. Olyan valami, amit ti el akartok törölni és persze ez elég komplikált, mert ez a "félelem."

A félelem és a bölcsesség... interdimenzionális testvérek

Találj nekem egy olyan mestert, aki fél. Nem megy ugye? Lehet, hogy sok mesternek tanulmányoztad az életét? Lehet, hogy úgy érzed, hogy féltek is, csak a hitükkel ellensúlyozták? Nevezd meg a mestert akit tanulmányoztál és én elárulom amit tudni akarsz és azt is, hogy miért nem félt. Ennek a DNS-nek nevezett kehelynek abban a rétegében, amelyik a legtöbb Embernél félelemmel van megtöltve, egy felemelkedett mesternél nincs semmi. A felemelkedési folyamat kiüríti azt. Ez a folyamat teljesen és hiánytalanul eltávolítja azt az energiát az emberi pszichéből, a testből, az isteni részből és minden dologból, ami ehhez tartozik.

Ez valójában az első tényleges "munkafázis" a felemelkedés folyamatában. A félelmetes dolgokat, melyek a te "lenyomatodat" és a nevedet viselik magukon, el kell távolítani, szó szerint ki kell húzni mint egy zsineget, egyenesen a tested DNS-éből. Kihúzni és feltekerni egy metaforikus orsóra, amit a "félelem orsójának" hívhatunk és kidobni a szemétbe, leválasztani. Hogy soha ne kapcsolódhassanak újra hozzád. Ez az Emberi természet változtatása, amit eltávolítasz, az egy nagyon mélyreható dolog.

Hogy még nehezebbé tegyem ezt elképzelni, most elárulok még valamit a DNS-edről, ami interdimenzionális. A félelem ott van, mint valami burok, majdnem minden réteg körül, ez az amit korábban úgy hívtunk, hogy "kristályburok." Emlékezz csak, a kristályburok egy metafora, mint "a tudás memóriája" és szinte kéri, hogy programozd újra és változtasd meg. Ez az információ mögött ott rejtőzködik egy titok, nevezetesen, hogy miként lett a DNS átdolgozva és hogy miként valósulnak meg a csodák a biológiátokban.

A félelem eltávolításának első eredménye az, hogy a DNS-nek ez a teli kelyhe amiről beszéltem, most csak részben van megtöltve. Nem számít, hogy mennyi félelem lett eltávolítva, a kehely nincs többé tele. Mivel minden Ember más, a félelem eltávolítása után egyiknél több, másiknál kevesebb hely áll rendelkezésre, mondhatja valaki. Valójában, a "várható félelem" mennyisége ugyanaz minden egyes Emberi Lényben. Egyszerűen csak úgy tűnik, hogy valakinek több van mint másoknak, mivel minden spirituális folyamat velejárója a képesség, hogy kiürítsd. Azt mondjuk tehát, hogy minden egyes Ember hasonló mennyiségű "várható félelemmel" rendelkezik, de egy Ember egyensúlya határozza meg, mekkora az a mennyiség, ami megnyilvánul. Jóllehet, ebben a felemelkedésnek hívott isteni folyamatban, az Ember majd eltávolítja azt.

Ezen a ponton lesz egy kissé még bonyolultabb. Azoknak a tételeknek a palettája, amiről kezdtem nektek beszélni, az egy interdimenzionális elrendezés része. Ez a csoport felül van és a többiekre merőleges. Nem állnak sorban, vagy várakoznak arra, hogy majd használod őket. Nem tudod őket megszólítani egyiket a másik után, hanem egyszerre... mégis külön-külön. Képzelj el egy festőt. A különböző színes festékek palettáján ott vannak körben a színek. Hogy lefesthesse a képet, ami ott van az elméjében, úgy tűnhet, egyszerre egy színt használ, de a valóságban az ő víziójában ott az egész kép, ahogy folyamatosan belemártja ecsetjét ugyanazokba a festékekbe, újra meg újra, hogy létrehozza a vízióját. Nem egy színt használ egyszerre. Minden színt használ, állandóan. A teljes képhez ezért az egész palettát használja és egy egyedi kreáció lesz. Jegyezd meg... a festő nem egy képet fest egy palettával! Tehát, érted már, hogy bár a paletta lehet ugyanaz mindenki számára, az eredmény mégis mindenki "kezéből" egyedi?

Amint kihúzod a félelem fonalát, ott egy újabb darab a palettán, ami kezdi azt helyettesíteni. Hogy mindig teli legyen a kehely, helyette egy másik tulajdonság jelenik meg, úgy hívják bölcsesség! Képzeld el: Egy Emberi Lény, aki úgy jár-kel a földön, hogy nincs benne félelem, a bölcsessége pedig növekszik. Vajon ez úgy hangzik mint egy mester? Igen, bizony az. Ez egy átalakulás... alkímia. Ez egy mélyreható változás az Emberi természetben és abban a felállásban, amiben megszülettél.

Az Újjászületés Temploma, átdolgozott változat (Kryon második könyve)

Nos, itt egy példa erre molekuláris szinten, mégpedig egy őskori példa, amiről már beszéltünk ezelőtt is. Van egy olyan folyamat a sejtek megfiatalításában, amiről még senki sem beszélt és most itt az ideje, hogy feltárjuk. Az újjászületés ősi molekuláris folyamatának, amit az atlantiszi Templomban gyakoroltak, a része az a folyamat, amelyben a DNS rétegek újraírása és a rétegekből való takarítás történik.

Azokban a napokban, ott a megfiatalodás gépezetével valami érdekes dolog történt, ahogy azt már leírtuk az egyik Kryon könyvben. A leírt folyamatban a DNS-t egy olyan behatás érte, ami ideiglenes volt. Úgy tűnt, hogy bármit is ürítettek ki, az idővel visszatért. Úgyhogy a kezelés periodikussá vált: eltávolítás, visszajutás, eltávolítás, visszajutás. És ez egy hároméves ciklus volt. Azt mondhatnátok ezért, hogy még az emberiség által ismert legjobb fiatalító folyamatnak is (és ez valóban a legjobb volt abban az időben), csak rövid ideig volt hatása, miután a biológiátok természetes állapotát visszaállították a mágneses idő-visszafordító módosítással.

A felemelkedési folyamatban nincs visszaút. A DNS burkot újraírtad, a félelmet eltávolítottad. Ez egy egyedi Emberi Lény létrehozásáról szól, egy Emberi Lényről, aki megváltoztatta azt a szokásos DNS-t, amivel született. Ha lenne egy olyan műszered, amivel belenézhetnél a DNS-be, mondjuk egy interdimenzionális mikroszkóp, látnád a változást. De nem szükséges semmiféle felszerelés ehhez a lépéshez, mert a felemelkedett fátyol ereje és a Föld új energiája, egy stabil, módosított ráccsal, táplálja a folyamat motorját.

Csak két tulajdonságot írtunk le abból a hatból, ami az interdimenzionális palettán található, a félelmet és a bölcsességet. Az egyik lecseréli a másikat. Hogy ez mennyi ideig tart? Mit szólsz három naphoz? Esetleg három évtizedhez? Mi az, amit az Ember engedélyez ebben a folyamatban? Miről van szó, amikor azt mondjuk, az Ember isteni időciklusa? Mindezek szerepelnek ebben a forgatókönyvben. Minden kézikönyv, ami a felemelkedésről szól, más és más.

Az egyensúly

Hadd beszéljek most a harmadikról. Ez is ott van a felemelkedés palettáján, egyensúlynak hívják, bár ez valójában a karma újraírása. A DNS-edben van egy réteg, amit karmának hívtok. Azonban ez teljes egészében rossz elnevezés. Ebben az energiában az összes folyamat ami a karma körül szokott forogni, az eredménye, a döntések vele kapcsolatban és a rendeltetése, nagymértékben lecsökkent.

Beszéltünk már korábban a tiszta Indigó gyerekek egyik tulajdonságáról. Náluk teljes mértékben hiányzik a karma, vajon tudtátok? Nem tudsz egy indigó gyerekben bűntudatot ébreszteni. Erre nekik nincs programjuk. Számukra nem értelmezhető, mivel a bűntudat majdnem mindig a karmikus energiának a megnyilvánulása. Ha a DNS "kehely" mindig tele kell, hogy legyen, mit gondoltok, akkor az indigó gyerekeknél mi van a karma helyett? A válasz? Együttérzés és a viszály megoldásának a keresése. És ezért is neveztük őket "Béketeremtőknek".

Egy Jövendölés

Egy lehetőség tisztán látszik, még a ti időtökben. Eljön majd az idő, amikor egy palesztin és egy izraeli fiatal szembe találkozik egymással, mindkettő indigó tudatossággal. Egymásra néznek majd és megállapodnak, elindítanak valami egészen mást, valami olyat amit még sosem láttatok a Közel-Keleten. Megállapodnak abban, hogy nem számít mi történt abban az országban ahol most élnek, hogy ki kivel és mit csinált, hogy ki hiszi azt, hogy ez vagy az az övé, vagy, hogy ki volt ott először. Megállapodnak abban, hogy a történelem újraírása helyett hagyják elkezdődni a MOST-ot.

És ezt anélkül fogják megtenni, hogy változtatnának a spirituális hitrendszerükön és, hogy változtatnának kultúrájukon. Csak a múlt tudatossága fog megváltozni. Annak érdekében, hogy ez megtörténjen, ennek a bolygónak a kristályrácsa is meg kell, hogy változzon. És ez az amire várnak. Van még néhány év hátra, hogy kiválasszátok azokat, akik ennek részesei lehetnek. Ez a potenciál ott van a közeli jövőtök radarképernyőjén és olyan erősen, hogy még a nevüket is meg tudnánk mondani, de nem tehetjük, mert 18 ember közül lesz majd az egyik. Pillanatnyilag mindannyian élnek. Az egyikük nő.

Ha egy interdimenzionális forgatókönyvben nem szerepel olyan, hogy múlt és jelen, akkor mi lesz a tartalma annak a rétegnek amit karmának hívtok, ami egyfajta motorként hozta létre az energiát az elmúlt megnyilvánulásokból. Vajon mit gondolsz erről? Vajon érted már miként hozott létre ennek a bolygónak az energiaváltása elavult tulajdonságokat az Emberi DNS spirituális részében? A felemelkedési folyamat lecseréli mindegyik karmát valamivel, amit még megérteni sem tudtok. A "most" időtlen egyensúlyával. Úgy gondolj erre, mint egy "instant karmára", vagyis a "most" karmájára. Ezt te hozod létre és te teljesíted be, egyetlen lépésben!

Egyáltalán nem tudjátok felmérni mi is történik most bizonyos spirituális lenyomatokkal, amelyek a legrégibb tanításokban vagy szövegekben találhatók a bolygón. Nem tudod összegyűjteni az új-energiás információkat a régi-energiás kézikönyvekből! Mégis, sokan nem csak, hogy azt próbálják tenni, de fegyverként használják a régi információkat, abban az igyekezetükben, hogy megállítsanak a váltásban és hogy kiürítsék a fényedet. A régire hivatkozva megkísérlik megállítani az újat. Vigyázzatok ezért és készítsétek fel saját elméteket, amikor előhozakodnak az érveléseikkel.

Erre megkérdezheted: "hát nem a mesterek adják nekünk az információt?" A válasz igen, de a mester által előadott információ egy létező energiáról szól és nem egy olyan valamiről, ami meg sem történt és amit még nem is feltételeztek. A mesterek akik a földön jártak, időtlenek voltak. Egy bizonyos szinten tudták, hogy szavaik örökre hallhatóak lesznek, de közülük nem egy előrelátta azokat a változásokat, amelyeket ti hoztatok létre ezen a bolygón! Vannak Emberek, akik nevetnek ezen. "Isten tud mindent, ami történni fog," mondják, hadd kérdezzünk akkor valamit: Ha ez így van, akkor te miért vagy itt és játszod végig ezt a forgatókönyvet, ami majd behangolja az univerzum "jövőjét"? Ha a jövő már ismert, neked nem kellene itt lenned! Nincs értelme ennek a tesztnek!

Nézzétek ezt ilyen módon: Isten ismer minden lehetőséget, ami valaha is megtörténhet a "most"-ban. Az emberiség kiválaszt és megteremt egyet a lehetőségek közül, megnyilvánítja azt egy olyan valóságban, ami aztán katalizátor lesz a teremtés többi része számára.

A mesterek, akik a történelem folyamán a földön jártak még uralták a körülöttük lévő anyagot. Tudod, bennük ott volt a szeretet a Föld iránt. Ők tudták, hogy az anyag válaszol. Ők a mostban éltek szakadatlanul, karma nélkül. Ma is léteznek olyanok, akik rendelkeznek pontosan ezekkel a tulajdonságokkal és meg is mutatják azokat naponta a tömegeknek.

Mit tesz az újonnan felemelkedett, itt ezen a bolygón a bölcsességnek és az egyensúlynak ezzel az új energiájával? Mit teszel te Fénymunkás, amikor magadra öltöd a felemelkedés köpenyét? Mi az értelme az új energiában való létezésednek? Hogy megváltoztasd, ami ott van körülötted, "a fény bekapcsolása" elnevezésű folyamat által, hogy a többiek szabad választással, megláthassák a feltárt fogalmakat... köszönve a ti fáradozástoknak.

A Földért végzett munka növeli a bolygó rezgésszámát

Kezdjük a földdel. Az aki felemelkedett, aki itt él ezen a bolygón mint Ember, ő az aki társként viszonyul minden dologhoz. Ő az akiben szeretet ébred a négy világtáj iránt, a kelet, a nyugat, az észak és a dél iránt. Ő az akihez vonzódnak az állatok és ő az akivel az Emberek szeretnek egy társaságban lenni. Ő az a felemelkedett állapotú Emberi Lény, akiben valóban ott a szeretet a bolygó iránt. És ez a konkrét kapcsolat teszi lehetővé számára azt a munkát a bolygón, amit egyetlen másik Ember sem tud úgy megtenni, mint ő.

A kristályrács újraírása lesz a legfontosabb spirituális munka 2012-ig. A kristályrácsnak az újraírása a bolygó múltját fogja újraírni. Senki nem érzi jobban ezeket a föld-energiákat mint az, akiben nincs félelem... az akiben szeretet ébred a levegő és a víz, a fák és a termőföld iránt. Amikor a mesterek itt jártak ezen a bolygón, az elemek együttműködtek velük... a fizika meghajolt, amerre jártak. Egy mélyreható Föld-szolgálat több, mint csak egy világítótorony lenni. Inkább talán interdimenzionális világítótorony, aminek lámpás van a forgótengely mindkét végén, az alján is meg a tetején is, kiterjesztve fényét közelre is, meg távolra is. Olyan erősen sugározza a fényt a bolygóra, ahogy csak ragyogni tud.

Alkalmi munkálkodás - küldd a Fényt azokra a helyekre, ahol szűkölködnek

A következő dolog "a szituáció". Nincs hatalmasabb fényharcos ezen a bolygón, mint egy felemelkedett, aki magára ölti a Szellem köpenyét. Ez az Ember, a bölcsességgel amivel rendelkezik és azzal, hogy mentes a félelemtől, fényével világosságot teremt azokon a helyeken ahol még sötétség van. És ezt mind megteheti a kulturális, a politikai és a vallási elfogultság keretein kívül. Ez az új Ember az elevenjébe tud vágni ott, ahol a problémák vannak azért, hogy elősegítse a megoldást és összegyűjtse a körülötte lévőket, hogy segítsenek neki a fényt eljuttatni azokra a helyekre, ahol a leginkább szükség van rá. Mindannyian rendelkeztek erre egy útmutatóval és minden egyes útmutató különbözik a másiktól.

Munkálkodás a biológián - Saját életszerződésed megváltoztatása

És ez az utolsó? Nos, ez mind közül a legfontosabb számodra. Nem az utolsó, nem, mert csak hatot kaptatok abból a sokból. Ezt úgy hívjuk, uralom a biológia felett. Valóban azt gondolod, hogy el tudsz jutni egy felemelkedett állapotba és megtarthatod a jelenlegi biológiádat? Tudsz te ettől jobbat! Vannak köztetek, akik már tiszta szándékkal, elkezdték ezt a folyamatot. Lehet, hogy még csak nem is tudtad és már bejutottál a "felemelkedés állapotába"? Helyette azonban beleegyeztél, hogy nekiindulj "a következő lépésnek".

Vajon tudod-e hányan kapták fel isteni, spirituális fejüket, most amikor ezt kimondtad? Azok a gyönyörű spirituális segítők akik veled vannak egész életedben, akcióba lendültek. Lehet, hogy már el is kezdted ezt a folyamatot? Ha igen, az nem véletlen kedves Emberi Lény. Megvan a hatalmad, hogy újraírd saját élettartamodat. Megvan a hatalmad, hogy újraírd az Emberi génállományt. Elmondtuk már korábban is, de elmondjuk újra. Félsz, hogy ami apádnak volt, nővérednek vagy édesanyádnak, azt kapod te is? Vajon végre érted már, hogy bármi is az, az csak egy "kezdő állapot"? Vajon most már érted, hogy ez az állapot könyörög azért, hogy újraírják? Itt van előtted, készen arra, hogy utasításokat kapjon attól, akit korábban úgy hívtunk "a főnök" (te).

Mért teremtenéd meg a mesterlétet, hogy aztán meghalj, majd visszatérj és eltölts újabb 20 évet azzal, hogy felnőj és újra visszaszerezd? Nem. Ez a te időd. Vedd birtokba! Miféle szokás az, hogy tudod rombolják a tested és sietteted a napot amikor felmondja a szolgálatot? Talán te mondod, hogy nem tudsz ettől megszabadulni? Gondolkozz csak! Mennyi ideig akarsz itt lenni, hogy alakítsd a bolygót, hogy változást hozz azoknak, akik körülötted élnek? Korszakokon keresztül vártátok ezt az energiát, vajon tudtátok ezt? Most itt vagytok, benne éltek! Soha nem volt ehhez hasonló időszak, az egész emberiség történelmében - soha! Ez most a te időd, hogy tovább maradj annál, mint ahogy azt a lenyomatod mondta amikor megszülettél. Most, az életnek ez a biológiai órája teljes mértékben a te kezedben van. Ekkora hatalmatok van, "a felemelkedés szemszögéből.".

Végezetül...

Az eszközök sosem voltak ennyire határozottak és letisztultak. Az információ sosem volt tisztább. A mesterlétre való felhívást sosem kaptátok még ilyen formában. A régi korok összes mesterének visszatérése már megtörtént. Elfoglalták helyüket a bolygó rácsaiban, mind együtt, csoportonként, mind itt vannak, hogy ők szolgáltassák az emberiség számára a "felemelkedés motorját".

Tehát mi a te felelősséged mindebben? Először is, mérlegeld ezt magadnak. Ne higgy el valamit, ami nem "cseng igaznak" a belső lényed számára. Adj időt magadnak, hogy azt beépítsd a valóságodba, az intellektusodra, az intelligenciádra és az alapvető spirituális lényedre támaszkodva.

Aztán mondok még valamit. Talán azért jöttél a Földre, hogy valóban meglásd és részese legyél az Új Jeruzsálemnek? Micsoda felelősség! Talán pontosan ezért vagy itt! És ezért ülsz itt ezen a széken, olvasod, vagy hallgatod és visszaemlékszel erre az üzenetre.

És így van ez, hogy az üzenet mostanára teljessé vált. És így van ez, hogy a két szemed olvassa az üzenetet és lehetőséged van rá, hogy letedd a könyvet, választhatsz, hogy mit csinálj. Lehetséges az, hogy a Szellem ebben a formában szól az emberiséghez? Mi van akkor, ha minden amit feltártam valós. Ki vagy te és miért vagy itt? Mi juttatott ebbe a felébredt állapotba... egy olyan állapotba, ami arra kényszerített, hogy itt legyél, vagy időt szánj arra, hogy ezt olvasd? Úgy gondolod, hogy ez véletlen? Nem az. Talán ez az amiért könyörögtél... amikor a Szellemhez imádkoztál: "Drága Szellem, áruld el nekem, amit tudnom kell."

Kezdd el építeni azt a világítótornyot. Állj készen arra, hogy meggyújtsd a lámpát. Nincs azoknál értékesebb ember a bolygón, mint akik hordozzák a felemelkedés ismeretének a fényét. Ez egy olyan tudás és bölcsesség, amellyel ők hatni tudnak a tudatosságra maguk körül, felismeréseket váltanak ki, bekacsolják a fényt és rávilágítanak azokra a dolgokra, amelyek észrevétlenek voltak eddig.

És ezért szeretünk benneteket annyira. Sok olyan entitás van éppen most itt, akik megérintik a vállad és azt mondják: "Köszönjük, hogy beteljesítetted a lehetőségeidet". Mindazoknak az Embereknek akik itt vannak és azoknak, akik olvassák ezt és aggódnak és azoknak, akik nem értik miért történtek ezek az erőpróbát jelentő események mostanában az életükben? Nos, mossuk a lábatokat. (Vagyis, le a kalappal előttetek!) Emiatt hívják ezt munkának Fénymunkás. Mi megígérjük, hogy ott állunk melletted, hogy ott leszünk amikor szükséged lesz ránk és segítünk meghozni a döntéseket. Azt akarjuk, hogy hosszú-hosszú ideig itt maradjatok. Azt akarjuk, hogy egy békés, örömteli életben legyen részetek és Isten szeretete legyen veletek minden pillanatban.

És ez így van.

Kryon


Fordító - Egresy Tibor