Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
A DNS harmadik fonalának aktiválása

A DNS harmadik fonalának aktiválása
Philadelphia, Pennsylvania - 2003. július 27.

( Forrás: http://www.kryon.com/k_chanelphilly03.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ma este a fő téma, a legutóbbi kibővítése lesz... a következő lecke a DNS spirituális struktúrájára vonatkozik. Neveket fogunk adni a fonalaknak. A szerkezetről fogunk beszélni, a DNS interdimenzionális szerkezetéről, - hogy néz ki, hogy csoportosul - mindezeket pillanatokon belül elmondjuk.

Nem kezdhetjük meg ezt az előadást anélkül, hogy megjegyeznénk, kik is azok, akik jelen vannak. Sokan, azok közül, akik itt ültök, mint hallgatók, vagy olvasók, azt gondoljátok, hogy átlagosak vagytok! Néhányan azt mondjátok: "Én még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy bármi fontosat tegyek Istennek." Van, aki azt mondja: "Én már túl öreg vagyok ahhoz, hogy bármi fontosat tehessek még Istennek." Azok ott középen azt mondják: "Én túl elfoglalt vagyok, hogy bármi fontosat tegyek most Istennek." És miközben azt mondjátok, hogy nem tudtatok, nem tudtok, vagy sohasem fogtok tudni, éppen a kellős közepében vagytok annak, amiért idejöttetek és még csak nem is tudtok róla!

Fiatalok, az élet még előttetek áll. Gondoltatok-e arra valaha is, hogy miért jöttetek ide? Lehet, azért, hogy elültessetek néhány magot, amelyet esetleg később majd keresnetek kell és visszaemlékezni. Idősebb polgárok, mit csináltok itt? Voltak-e körülöttetek olyanok, akik azt mondták, túl késő már bármit is elkezdeni?

Itt az ideje kilépni abból a világképből, amibe beleszülettél! A korod nem jelent semmit. A testi erőnlét sem. Nincs semmi, ami megállíthatna benneteket, Fénymunkások, hogy megváltoztassátok ezt a bolygót.

Ki vagyok én, - gondoljátok,- hogy megváltoztathatok olyan grandiózus valamit, mint a Föld?

Közöltük már ezt az információt, korábban is, ez pedig így szól: Amit gondoltok és a gondolataitok tisztasága - az isteni kapcsolat, amihez csatlakozni igyekeztek - átjárja a Földet és megváltoztatja a vibrációját ! Ó, kedves Fénymunkások, sokszor utasítottunk benneteket, hogy jöjjetek össze és imádkozzatok a föld különböző részeiért. És még mindig tesszük. De sose felejtsétek, hogy nagyon sokat tehettek, akár egymagatok is. Beszéltünk már az imádkozó-harcosokról, a meditáló-harcosokról és akik csak egymagukban múlatják az időt, de ők azok, akik változtatják a bolygót. Gondoljátok, hogy ezek közül eszébe jut valamelyiknek is, hogy ez hiábavaló erőfeszítés? Nem. Ezek az emberek tudják, hogy kik ők és mi történik, mivel érzik a kapcsolatot. Néhányan az egyensúly elmozdulását is látják.

Néha könnyeznek örömükben, mert tudják, hogy amit ma tesznek, meg fogja változtatni a történelmet. Ilyen mélyreható dolog ez! És azok, akik itt ülnek velem szemben (a hallgatósághoz beszél). És azok is, akik olvassák e sorokat és úgy döntenek, hogy tudatukat egybeolvasztják az enyémmel. Már korábban is mondtam: Van egy csoport-mag felébredőben ezen a bolygón és ez a csoport az, akiket úgy hívunk, Lemúriaiak. Ez most egy utalás. Utalás, sok évvel ezelőtti életekre. Sokaknak ez az információ szó szerint keresztül hullámzik a DNS-én és szemlélve a jelenlévő öreg lelkeket (itt, Philadelphiában), mindössze 13-an vannak, akik nem Lemúriaiak.

Ez a terem főleg öreg lelkekkel van tele. A legfiatalabbnak is tudnia kell, hogy ő is része az egésznek.

Idős lelkek! Sokat tudtok, ugye? Volt olyan idő, amikor tudtatok dolgokat és nem tudtátok megosztani őket senkivel. Ez az, ami elkezdett változni. Még azok is, akik soha nem hitték, amit ti, elkezdhetnek máskép viszonyulni hozzátok. Mert az energia, amit hordoztok, egy új egyensúly felé kezd változni.

Néhány éve már szóltam azokról, akik le lesznek lökve a "kerítésről." Nem ülhetnek tovább szürkén, nem hozva döntést hitükről. Vagy veletek vannak, vagy szembenállók. A múltban már beszéltünk néhányatoknak a DNS élményről, amit megvilágosodásnak is hívunk. (Erről többet szólunk a mai napon) Ennek semmi köze ahhoz, amit a bibliai időkből olvashattok. Ez inkább, a sejtszintű vibrációtoknak a felemelkedése, növekedése. A vibrációtok emelkedése egy finomabb szintre. Ez a kapcsolat a Kozmikus Szövedékkel és ez néhány nagyon különleges dolgot hoz magával, amit tudnotok kell, a DNS-etekkel kapcsolatban. De arra még nem állunk készen, hogy erről beszéljünk.

Tudjátok, vannak itt Lemúriaiak, akik gyógyulásért jöttek. Tudjátok, kik vagytok, ugye? Akkor miért nem tesszük pont ezt, most együtt. Sohasem volt jobb időpont arra, hogy megváltoztasd a tested struktúráját, mint ez, - hogy információval lásd el - amióta a gazdája vagy. Használd ezt az energiát, gazda és mondd el neki, mit kérsz. Úgy gondolod, hogy állandó kihívás előtt állsz? Gondold újra. Néhányan úgy gondoljátok, hogy állandó körülmények közt fogtok megöregedni. Gondoljátok újra. Sohasem voltatok még ilyen energia kereszteződésben, mint ez, a mostani.

Lehet, hogy jönnek majd metafizikus történészek évek múlva, visszatekintve erre az időre, azt mondják: "Itt kezdődött az, amikor az emberiség átvette az ellenőrzést önmaga felett. Amikor felfedezték, hogy az Emberi tudatosság elfogadható, erőteljes tulajdonsága a mélyreható energiának, a földi energiák játszóterén - egy energia mely megengedi az Emberi Lényeknek, hogy beszéljenek a természethez, sejtstruktúrájukhoz és fizikailag megváltoztassák őket."

Nos, ki volt a történelem folyamán, aki ezt megtette? Gondoljatok csak vissza. Nem állították-e be a sablont? Nem láttatok még ilyet ezelőtt? Nem tudták-e a guruk és a nagy mesterek, hogy hogyan kell ezt csinálni? És úgy gondoltátok, hogy ez egy cirkuszi mutatvány valamilyen formája? Talán egy üzenet volt benne. Talán a részedre?

A rács megnyugvása mester-státuszt hozott az emberi képességeknek és a korszaknak. A Kristály Rács átírása a második lépcső, a háromból. Ez az átírás az emberiség múltjának az átírása! Amit ma teszel, megváltoztatja a bolygó múltját. Ezért nevezik ezt, jó okkal, "a Fény Rácsának". Hogy tudja az emberiség átírni a múltat?

Nem a fizikai múlt lesz megváltoztatva, amit az Ember elkövetett. Inkább az érzelmi múlt - ahogy a DNS be lett állítva, hogy hogyan reagáljon a múltra. Ez a múltat illető tudatosságotok átírása - mindannak, ami a kristályrácsban van tárolva, mint emlék. Ahogy átírjátok ezeket az érzelmi emlékeket, tisztítást végeztek, s ez a bolygó megtisztulásához vezet. Ez az, ami most történik.
Mit jelent mindez? Miről szól ez az egész?

A metafizikus történészek emlegetni fogják ezt az időt. Az áll majd a jelentésben, hogy ez volt az az idő, amikor az Emberek elkezdték megérteni, hogy a DNS több, mint a biokémia két csigavonala, amit a mikroszkóp alatt látsz, 1 fonalat képvisel csak a 12-ből, amennyi valójában van.

DNS - a tanítás folytatása (DNS információk egy helyen)

Tekintsünk át néhány információt a DNS-ről, amelyet a közelmúltban kaptatok. A DNS teljes mélysége 12 réteg. Minden réteg két fő egyensúlyozó tulajdonsággal rendelkezik. Ezért összesen 24 ilyen attribútum van. A fonalat, melyet a ti valóságotokban láttok, egyes számúnak fogjuk nevezni (a biokémia). Bár lehetetlen sorba állítani és megszámozni az interdimenzionális dolgokat, mi továbbra is 1-től 12-ig fogjuk őket számozni, a könnyebb megértés érdekében.

Habár a tudósaitok 11 dimenziót látnak mindenben, valójában 12 van. Még egyszer elmondjuk a fizikusoknak és a tudósoknak: jó úton haladtok, de elfelejtettétek számba venni a nullát. A nulla nem "semmi" és nem is a "végtelen." Ez egy interdimenzionális egész szám. Ha majd elkezditek használni a 12-es alapú matematikában, ez lesz a varázslat, amire szükségetek van és ami a csillagokba emel titeket. Mivel a nulla a 12-es alapú matematikában az egyetlen szám, amely tartalmazza a lehetőséget, annak a lehetőségét, ami megtörtént és annak, ami megtörténhet - valóban egy interdimenzionális szám. Jelenlegi matematikátokban semmi nem tartalmazza ezt a fajta energiát. A tizenkettes alapú matematika segíteni fog nektek a 4D-n túli fizikában. Ez a jövő számítógépes módszere.

Legutóbb, amikor itt voltunk, már mondtuk, hogy a DNS 12 fonala, ha interdimenzionálisan szemléljük, egy kockát alkot, ami finoman beleillik abba a geometriai alakzatba, amit csillagtetraéderként ismertek. Mi ezt így látjuk, amikor rátok nézünk. Ismerjük a programozást - látjuk, kik vagytok - látjuk a lehetőségeket, az energiákat, az életfeladatokat és a kristály programot - mindent, amit a DNS tartalmaz. Mikor kiejtjük azt a szót, hogy DNS, mindezt értjük alatta, nem csak az emberi génállományt, amelyet egy fonálként ismertek, a ti 4D-s világotokban. Mi mind a 12-ről beszélünk. Ma viszont csak az első háromról fogunk tárgyalni. Pontosabban az első hármasról.

Itt egy új információ, amit elég nehéz megmagyarázni, ezért, társam (Lee), nagyon óvatosan és lassan haladjunk.

A DNS négy csoportba van szerkesztve, hármasával. Minden hármas csoportnak neve és rendeltetése van. Minden csoporton belül, mind a három fonálnak külön neve és rendeltetése van. Tudnotok kell, hogy kapcsolat van közöttük,...az egyes, a kettes és a hármas között. Minden csoportnak a harmadik rétege az első kettőnek a katalizátora. "A változás lehetőségének" a katalizátora. És mivel ilyen nehéz elmagyarázni, hogy ez hogy lehetséges, ezért megismételjük: a hármas fonál minden csoportban az első kettő katalizátora. Ezért, minden csoportban ez a harmadik fonál a három közül a legfontosabb.

Legutóbb, a kettes számúról beszéltünk. Beszéltünk a csavaró-mesterről, (Lemúriai tudós volt) aki feltérképezte a csavarodások egymás közti kapcsolatát. Ez az egyik kulcs azokhoz a képletekhez, amelyek még a 4 dimenziós fonálban vannak és amit láthattok is. Ez a múltbéli közvetítés már publikált információ. Beszéltünk róla, hogy a kettes számú fonál a félelem fonala. De több is annál, tudjátok? Ez az érzelmek fonala. Tulajdonképpen interdimenzionális, ez a második fonál hordozza az emberi érzések lényegét és magját. És, tudjátok ez nagyban befolyásolja az egyes számút, hisz gyakran érzelmeitek irányítják testetek vegykonyháját, nem így van-e?

Egy Mester Bölcsessége - a DNS harmadik fonalának aktiválása

No, ehhez hogy kezdjünk hozzá? (Kryon a következő tanítás nehézségére utal) Szeretnélek elvinni benneteket egy utazásra. Azt szeretném, ha leülnétek velem a leghatalmasabb mester elé, akit csak el tudtok képzelni. A készlet, amiből válogathattok vizualizációtokhoz az emberiség teljes történelme. Ki az, akivel szeretnétek szemben ülni? Lehet, hogy valamiféle guru a múltból? Egy gyógyító ember? Lehet, hogy valaki, akiről gyakran álmodtok - egy férfi, vagy nő, aki igazán ismerte Istent? Esetleg, egy szerető, bölcs szülő? Nos, azt kérem, hogy ülj itt egy pillanatig ezzel az Emberrel szemben. Emelkedj ki ebből a teremből. Nem az én partnerem az, aki előtt fizikailag ülsz, inkább az, akit választottál. Vizualizáld ezt. Ott ülsz? Most arra kérlek, hogy érezd ezt!

Mi történik? Miért választottad ezt az embert? Mi az a kisugárzás, ami olyan különleges? Mi az ami összeköt vele? Miért szeretnél olyan sokáig ott ülni vele? Azért mert olyan sugárzóan ragyog? Lehet. Nos, hadd áruljam el, hogy nem azért.

Ahogy ott ülsz, valójában elképzelésed sincs a biológiájáról, a DNS-éről, igaz-e? Tehát nem azért, ami összeköt a fizikai résszel. Nem. Inkább valami, ami azon a mesteren keresztül árad és ami annnnyira erőteljes! A mester különbözik a legtöbbektől. Ő magába fogadta Isten értelmének egy részét.

Ez a mester bölcsességgel, kisugárzással rendelkezik és azzal, amit szeretetnek hívtok. Semmi nincs azon az Emberen, amit te nem szeretsz. Megérted, hogy bármit teszel, tökéletes és hiánytalan türelem, elfogadás és szeretet vesz körül. Milyen csodálatos barát, ez a mester! Különbözik ennek az Embernek a DNS-e a tiédtől? Igen. Amit érzel, az a felemelkedés fonalában van, ami a hármas számú fonál és amely a 2003-as évben aktiválódott benned!

A megvilágosodás fonala

Hadd beszéljek nektek a hármas számú fonálról. Az első és második fonál számára a hármas számú a katalizátor. Ez az, melyet a megvilágosodás fonalának nevezünk. Ez az, amelyik szó szerint a legközelebb van a Szellemhez.

A DNS más fonalai is sok dolgot tartalmaznak. Már megtárgyaltuk, hogy itt vannak az életfeladatok - az elmúlt életek üledékei, a megállapodások, arra várva, hogy megváltoztassuk őket. Aztán van egy, amelyik a bolygók mozgásának energiájához igazodik. (az asztrológia fonala) És van aztán egy nagyobb - melyet vezérfonalnak hívunk. Amit vezetőknek neveztek, az interdimenzionális DNS-etek része. Hallottad már tőlünk: "Sohasem vagy egyedül?" Tudod-e, hogy tudjuk ezt elmondani neked, hogy meg is értsd? Mert Isten része vagy. Keresztül áramlanak rajtad, megállapodásod szerint, akiket szerettél és elveszítettél, elfoglalva helyüket melletted, DNS-ed részévé válnak életed hátralévő részében. Minden Emberi Lénynek interdimenzionális része a Kozmikus Szövedék, az istenség lényege ebben az Univerzumban és most úgy észleled őket, mint vezetőket és segítő angyalokat.

Az interdimenzionális DNS-ed nem statikus. Életed folyamán minden nap változik. Mit teszel lehetővé? És mit nem? Milyen vibrációt fogadsz be, vagy harcolsz ki, fejlődésed során? A DNS ennek megfelelően reagál és változik. Ez mindig is egy dinamikus rendszer volt. A DNS nincs egy életre beállítva. Az egyes számú fonál a biológiai "ujjlenyomat" modellje lehet, de a többi fonál állandóan változik. Ha eléggé megváltoztatod a többit, még a látható rész is meg fog változni.

A megvilágosodás fonala szintén kapcsolatban van tested egy részével. Íme, néhány biológiai információ, elmondom tested e részének történelmét. A tobozmirigy jelenti a kapcsolatot a DNS megvilágosodás fonalával. Ami a hármas fonállal történik, a tobozmirigyen keresztül, hogy megváltoztatja az első, biológiai fonalat és a másodikat, az érzelmek fonalát. Nos, Lemúriaiak, azt szeretném, ha kijönnétek velem és belenéznétek a tükörbe. A fejetek formája kissé más, mint amilyen Lemúriában volt és ez azért van, mert a tobozmirigy, akkor régen, óriási méretű volt.

Így indult és még mindig vannak olyan tudósok, akik megkérdőjelezik, hogy egyáltalán szükség van-e erre most is ! Mikor már majdnem teljesen eltűnt.

Figyelj. Az emberiség evolúciójának egy darabja visszafordul. Amikor a tobozmirigyed kezd kapcsolatba kerülni a DNS harmadik fonalával és annak kommunikációs tulajdonságaival, az addig szunnyadó részei újra aktívvá válnak.
A tobozmirigy ismét növekedésnek indul. Ezúttal ez nem fogja megváltoztatni a fejetek alakját, de tudnotok kell, növekedni fog. Ezért szólunk a biológusoknak: Figyeljetek a megnagyobbodott tobozmirigyre, ahogy az emberiség a következő millenniumban fejlődik.

Hadd mondjak el egy eléggé mulatságos dolgot. Hallottatok már biztos arról, hogy az agyatoknak mindössze tíz százalékát használjátok? Ez egy kozmikus tréfa, ami ott kering a tudományotokban. Valóban azt gondoljátok, hogy az Emberi és a spirituális evolúció ilyen eredménnyel végződik? Nem. A biológiai történelem tisztán mutatja, hogy az emberi test folyamatosan változott a feljegyzett történelem folyamán, ahogy a szükségletei változtak. Állítjuk, hogy ha nem használtátok az agyatokat, akkor az sokkal, de sokkal kisebb lenne. Valóban úgy gondoljátok, hogy a természet arra teremtette, hogy csak a tíz százalékát használjátok és... megmaradt ilyen nagynak "csak arra az esetre", ha esetleg szükségetek lesz rá? Higgyétek el, a természet hatékonyabb ennél! Ide hallgass: minden egyes része aktív minden pillanatban! Csak várd ki, amíg a hozzáértő tudósok kezdik felfedezni, milyen is az interdimenzionális energia. Amikor végül kifejlesztik a műszereket, amelyekkel le tudják tapogatni és mérni, megdöbbenti őket az emberi agy "látványa". Egyszerre csak azt fogják állítani, hogy az agy "teljes gőzzel" dolgozik és növekszik! Az agynak egy része, csak úgy, mint a DNS-é, a 4 dimenziós dolgoknak van szentelve. Legnagyobb része mégis interdimenzionális, a DNS-hez hasonlóan.

Ki vagy? Ki voltál? Mi történik?

A központi processzor, melyet agynak neveztek, sokkal, de sokkal több dolgot tesz, mint amit a biológusok hisznek, vagy jelenleg mérni tudnak. És az sem véletlen, hogy a kapcsolat elektromos.

Most viszont mágnességről beszélünk. Nem véletlen, hogy a bolygó mágneses hálója elmozdult és felzárkózott az interdimenzionális DNS-hez, az Emberi agynak nevezett interdimenzionális vezérlő egységhez. Ez magyarázza azt is, hogy a Földön lévő embereknek tízezrei, teszik fel a spirituális kérdést: "Van valami, ami ennél több? Mi történik? Isten nagyobb, mint ahogy mesélték? Tudni akarom." Ez az ébredés kora ... és az emlékezésé.
Ez a szabadulás éve. A nyolcas elkészülése.

A felemelkedés fonala az, amivel a legnehezebb dolgozni. Említettem már egyszer, hogy elárulnám néhány fonál nevét. Ezek a nevek valójában léteznek. Egyedül az egyes spirált nem neveztük még el és egy darabig még nem is fogjuk. A kettes fonál, illetve, az érzelmek fonala, amelyről már beszéltünk. Ez a neve (Lee Héberül mondja):

Torah E’ser Sphirot. Ez a második fonál neve. Ez Isten neve!

A harmadik fonál még különlegesebb, mivel ez az első és második katalizátora. A harmadik spirál neve: Netzah Merkavat Eliyahu.

Nehéz tárgyalások

Kedves Emberiség, ideje szóba hozni néhány kellemetlen dolgot. Itt ültök a bőség földjén (Amerikáról beszél). Amikor ez a találkozó véget ér, elmentek és jóllaktok. Talán fájdalmaitok sincsenek. Van otthonotok, ahol menedéket találtok az elemektől. Vannak, akik szeretnek benneteket... jó barátok is és néhányatoknak még alkalma lesz velük társalogni ma este. Nem fogtok fázni és nem lesz melegetek. Mindannyiótoknak van ágya. Érdekelt-e benneteket a többiek sorsa? Érdekelt-e valaha is az Isteni terv és az Emberi szenvedés? Úgy néz ki, ezek nem járnak együtt, ugye? Ám, számtalan Ember van, aki szenved minden nap és akinek semmije sincs az említett dolgokból és amit ti megkaptatok.

Tolmácsolnom kell néhány spirituális kívánságot. Közölni szeretnék veletek néhány szabályt, arról, ahogy a dolgok működnek, de úgysem akarjátok megérteni. Az Emberi Lények és különösen a Fénymunkások, úgy vannak megépítve, hogy együttérzők és ők aggódnak. A legvisszataszítóbb dolog a Fénymunkásnak látni a nem helyénvaló halált és szenvedést. Az Igazi Fénymunkás mindenkinek segít az útján, akiről feltételezi, hogy szüksége van rá, vagy szenved. Nos, ez az, ahogy ennek lennie kéne, kedveseim. Van itt azonban néhány dolog, melyet tudatosan kell szemlélnetek, ha meg akarjátok érteni a harmadik fonalat. Emlékszel a mesterre, aki előtt ültél? Ő tisztában van vele, hogy működik mindez. Ez a bölcsesség, a szeretet és mindennek a megértése, ez ragad magával, amikor előtte ülsz. Mi az, ami neki van és neked nincs?

A feltételek ezek:

(1) Minden Emberi lénynek szabad választása van ezen a bolygón. Ez a szabad választás kiterjed az Emberi agyon túlra is. Ez a dualitás és a Magasabb Énetek együttes szabad választása. Minél magasabb a vibrációd, annál több döntést hozol a Magasabb Énnel együtt. Ezek a döntések gyakran kívül esnek a ti valóságotok világán, vagy a tudomásotokon.

(2) A gyerekeknek gyakran sokkal erősebb kapcsolatuk van a Felsőbb Énjükkel, első tíz évükben, mint nektek most. Ők jobban rá vannak hangolva a szellemre. Mikor veszélybe kerülnek, vagy drámába, első lépésként befelé fordulnak, Magasabb Énjüket híva segítségül, bár még nincs semmi gyakorlatuk ezekben a dolgokban. Képzeletbeli barátokat teremtenek. Ti mosolyogtok, nem értitek, hogy a képzeletbeli barátjuk, a saját Isteni Énjük. A legrosszabb esetekben erre számítanak.

"Kryon, "kérdezték néhányan, "mi értelme a szenvedésnek és hogyan tudnánk megszüntetni?"

A ti bolygótokon különleges egyensúly van a fény és a sötétség között. Hogy mennyi sötétség és mennyi világosság van, teljes egészében a ti kezetekben van. Ez az egyensúly eónokon keresztül ugyanolyan volt, de most változik. Az ember kegyetlensége a másik emberrel, az egyensúly része volt. Egy Fénymunkásnak ez nem kellemes beszélgetés. Találó? Igen, a bolygónak abban az egyensúlyi helyzetében és a választás teljes szabadságával, hogy megváltoztassátok. Készülődünk néhány közvetítésre a fény és a sötétség egyensúlyáról. Ez tény és ez az, amiről a teljes létezésetek szól ebben a pillanatban. Megváltoztattátok az egyensúlyt, ezért Armageddon nem következett be. Megváltoztattátok ezt az egyensúlyt, ezért lehetőségetek van az tartós béke megteremtésére a Földön. Mivel foglalkoztatok a fény és a sötétség problémájával, sor kerülhetett erre a különleges, a felemelkedésről szóló DNS tanításra, amit most hallgattok és olvastok.

Kedves Emberi Lények, ha akad olyan tanító, aki azt mondja, hogy a munkátok már nem a fényről és a sötétségről szól, csak menjen ki és nézzen körül egy kicsit! Menjen csak el olyan helyekre, ahol a sötétség ünnepli önmagát és a gyerekek meghalnak. Ezt a csatát kell megvívnotok, napról napra. Ez a dualitás definíciója. A fény és a sötétség egyensúlya ezen a bolygón a létezésetek motorja és ez a fő próbatétel előttetek. Hogy azt mondhassátok, nincs már ott többé semmilyen veszélyes őrület. A fény harcosa az, aki igen jól ismeri ezt a mélyreható egyensúlyt a Földön. Bárki, aki harcolt az önértékeléssel, vagy leküzdötte saját dualitásának sötétségét, pontosan tudja, miről beszélek.

A kis Sally - egy történet, amelyet nehéz elmondani vagy megérteni.

Szeretnék beszélni a kis Sally-ről. Lesz, akinek nem fog tetszeni ezt a történetet. Kedves partnerem, (Lee-hez beszél) habár, amit tenni akarok, az helyénvaló, de még sohasem közvetítettél ilyesmit eddig. Nem lesz hosszú a történet, mivel tudom, hogy érzel és kényelmetlenné fog válni, amint azt a többi Ember a teremben később igazolni fogja.

A Kis Sally még csak három éves volt. Mint sokakat, más országokban, világszerte, elrabolták - szó szerint elvitték egy sötét helyre, egy alacsony vibrációjú ember által, egy megállapodással, melyet sokan, akik itt ültök nem fogtok megérteni. Számotokra, tudjátok, minden Emberi megállapodás a másik oldallal szent. A férfi megállapodása nem volt eleve elrendelve, de várható volt. Volt választása, hogy ne úgy cselekedjen... szabad akarata, hogy kövesse a jelzést, hogy találkozzon a kis Sally-vel. A neve nem fontos, mert ez a kis Sally-ről szól. Egy másik időpontban elmondjuk az ő történetének a szerkezetét, hogy jobban megértsétek, hogy tud ilyen sötét dolog létezni Isten szent szeretetének területén. Találkozott a kis Sally-vel és a maga módján szexuálisan megkívánta ezt a kis gyermeket. Ezért vitte el.

Mikor felfedezték, hogy a kis Sally eltűnt, a közösség pártfogásába vette a szülőket, akik fel voltak dúlva. Mindannyian hatalmas buzgalommal imádkoztak és a térdükön mentek Isten elé. Szót emeltek az angyaloknál. Hívták Isten neveit. Elmentek a klérushoz vigasztalásért. Minden spirituális ember körülöttük imádkozott Sally-ért, hogy biztonságban legyen. Imádkoztak Istenhez: "Legyen ez egy gyors és sérülésmentes esemény. Hozd vissza őt, kérünk Isten, hozd vissza őt. Csodáért imádkozunk."

Kérték az angyalokat, hogy legyenek vele és segítsenek neki mindenben, amin keresztül kell mennie. Kérték, hogy az angyalok védjék meg és hozzák őt vissza. A térdükön mentek és sírtak és zokogtak, mint ahogy a szerető szülők tesznek ilyen borzalmas helyzetben. Barátok jöttek, megölelték őket és fogták a kezüket.

A kis Sally-t később megtalálták. Nem élte túl. És amin keresztül ment, az egy életre sebet okozott szülei emlékezetében. Mikor minden kiderült, néhány barát, akik imádkoztak, Isten ellen fordult. Azt mondták: "Mi a jó abban, ha imádkozunk és nem működik? Hol voltak az angyalok, mikor szükségünk lett volna rájuk? Hová lett a hitrendszerünk és az ima hatalma, mikor szükségünk lett volna rá?" Néhányan elfordultak angyalaiktól és azt kérdezték: "Hol volt Isten, mikor a kis Sally-nek szüksége lett volna rá?"

Most jön, amit el akarok mondani. Ismered azt a mestert, aki előtt ültél? Aki bölcsességet, szeretetet és toleranciát sugárzott? Annak a DNS harmadik fonala aktiválva volt! Ő másképp látná ezt a történetet, mint ti. A mester képes mérlegelni a fényt és a sötétséget és a mester tud valamit a kis Sally-ről, amire lehet, hogy nem gondoltatok, vagy a szülei nem gondoltak, vagy akik elvesztették a hitüket nem gondoltak.

Itt van még egy feltétel:

(3) Tekintet nélkül az imára - tekintet nélkül egy potenciális angyali beavatkozásra, nincs olyan külső entitás ezen a bolygón, aki meg tudná változtatni egy Emberi Lény abszolút szabad akaratát. A kis Sally összekapcsolódott a Magasabb Énjével, oly módon, melyet nem tudtok megérteni. Azokban a pillanatokban, melyek a legsötétebbek voltak számára látszólag teljesen egyedül volt, megidézte Felsőbb Énjét és azt kérte "Segíts nekem! Mit fogunk csinálni?" És együtt egy magasabb és grandiózusabb szinten, melyet el tudnátok képzelni egy gyermekről, ő és Felsőbb Énje átnézte, hogy miért is jött a Földre. Amikor ez az áttekintés véget ért, a Felsőbb isteni Énje ezt kérdezte tőle, "Sally, keresztül akarsz menni ezen? Tudunk neked segíteni a társ-teremtésben, hogy megváltoztassuk a körülményeket és lehet, hogy másképpen fog végződni. Az angyalok készen állnak. Mi a döntésed?"

És az isteni Felsőbb Én és annak a spirituális csoportnak az alsóbb énje között, melyet az Emberek egyednek tekintenek, Sally hozott egy döntést, melyet sohasem fogtok megérteni, Fénymunkások. Sally magasan állt az isteni mivoltában és szabad akaratából azt mondta: "Keresztül megyünk rajta. Megtesszük, amiért jöttem." És a szinkronicitás által, melyet az az ember generált, aki elvitte őt, megtették együtt.

Miért kellett ennek így lennie? Számotokra nem tudható, amit a kis Sally tudott. Azon a szinten, mely szentséggel teli, tudta, hogy ami abban a pillanatban történt, hatással lehet emberek százaira. Néhányuknak meg kell vizsgálnia spiritualitását, néhánynak le kell szállnia a kerítésről és dönthetnek Isten akarata szerint. Egyiküket sem hagyják nyugton. Nem. Mindenkinek reagálnia kell ... akár egy életre szólóan. A látszólagos áldozat, az esemény mely horrorisztikusnak tűnik, ott lebeg, hogy sokak számára megvilágosodást nyújtson. És a "kis Sally", nem is olyan kicsi. Ő egy óriás volt az Emberek között, szívesen láttuk viszont a Szellem földjén. Hatalmas ünneplésben részesült, körbe fordulva és vissza, annak rendje és módja szerint. Mígnem újraegyesült karmikus csoportjával - akiket elhagyott. Soha nem közölték, talán el sem hinnétek.

Hogy mondhattam el ezt? Egy fénymunkás gyakran nem érti meg, de a mester érti. Mikor aktiválni kezded a harmadik fonalat, mester-létedben meg fogod érteni ezeket a szituációkat. A földet egységként látni. Minden szituációt és ösvényt helyénvalónak látni. A mester Emberként könnyezik, de látja az összefüggéseket. Tudja, hogy minden súlyos gyermekhalál sokkal mélyebben hat azokra, akiket elhagy, mint rá, aki keresztülment rajta. A mester ünnepli, ami a mennyben történik. Ő ismeri a "válaszokat" és látja a teljes képet.

Mi történt valójában? A kis Sally Felsőbb Énje felülírt minden más energiát. Felülírta az imákat és az angyali segítőket. Abban a pillanatban, a saját valóságának a királya volt és hozott egy döntést, amit jól ismertek a DNS spiráljain belül, de ezt eddig még nem hoztunk szóba. Az óriás, akit "Kis Sally"-nek neveztünk, meghozta a döntését és az égben harangok szóltak, ennek következtében. Sokan megváltoztak és néhányan meglelték isten-létüket aznap. A Föld szintén megváltozott és a helyzet a bolygó energiájává vált és a fény és a sötétség egyensúlya egy kicsit elmozdult a fény felé.

Gondoltatok erre valaha is? Vagy olyannak láttátok, ami sötétséget hoz a bolygóra? Értitek már mi az isteni bölcsesség? Ez egy olyan tulajdonság, amely szinte meghaladja az Ember értelmét. A mesterek azonban tudják. Néha, a bolygón látsz nagyon súlyos és negatív dolgokat, közben azok azon dolgoznak, hogy változást teremtsenek... hogy felébresszék azokat, akikre sohasem hatottak a spirituális dolgok és olyan szituációkat teremtsenek, hogy értelmeddel nem tudod felfogni, hogy ezek Istennek megfelelnek. Évekkel ezelőtt elmondtuk, ahhoz hogy felépíthessétek az új templomot, amelynek a neve "béke a Földön", a régi templom alapjait tisztára kell kaparni... és ez az amivel most szembenéztek.

A DNS harmadik fonala megváltoztatja az elsőt és a másodikat. Ez, amit első csoportnak nevezünk (a három DNS fonál együtt), megváltoztatja az Emberi Lényt. Lehet, hogy meglepő, de az első három fonál, amiről beszélünk, a legfontosabb és leghatékonyabb, ami az életedet, felemelkedésedet, vibrációdat, mester-létedet és a társ-teremtést illeti. Ez minden, amire törekedtek.

A kis Névtelen

Ez nem minden. Ha úgy gondoljátok, hogy ez nehéz eset volt, mit szóltok a következőhöz?

Hadd beszéljek nektek a kis Névtelenről. A kis Névtelen még három hónapos sem volt, ezért nem kapott még nevet. Beteg volt, mikor megszületett és a körülötte lévők alig tudták életben tartani. Tudták, hogy nem fogja túlélni, ezért nem akarták pazarolni a készleteket, hogy bármit is tegyenek, mindössze életben tartották. Kivárták a halálát. Ott sorakoztak mögötte azok is, akik hasonlóan nem élték túl.

Egy olyan kultúrában, ahol az életet másképp szemlélik, mint itt, a Kis Névtelen csak jött és ment, látszólag csak egy villanás volt. Három hónap bánat és szenvedés. Legtöbben, akik ezt hallgatják és olvassák, nem szerettek volna ott lenni. Nem is foglalkoztok vele és ez így van rendben. Nincs ítélet ezzel kapcsolatban, de nem tehettek úgy, mintha ilyen nem is létezne.

És mit gondoltok, hogy illik bele ez a szituáció, a megvilágosodás és Isten szeretetének tervébe? Ez egy sötét hely, ahová Isten nem látogat el? A válasz (,mint tudjátok) közel sem ez. Isten és a család létezik az elképzelhető legsötétebb helyeken is. Tulajdonképpen itt kell történni a fénnyé alakításnak.

Nos, gyertek velem egy pillanatra és nézzétek meg a kis Névtelent. Humanitárius, ha mellette ülhettél volna, életének minden percét végigkönnyezted volna. Miért? Mert szeretetre lettél megépítve! Minden ízedben úgy vagy tervezve, hogy törődj a gyerekekkel és lépj akcióba, ha igazságtalanságot látsz. És a mesterek? Ha mester lett volna mellette, áldással nyugtatta volna rajta a kezét és csak ült volna és "létezett" volna a gyermek életének utolsó percéig. Tudod, a mester belelátna a szituációba és nem tördelné a kezét kétségbeesetten, vagy sóhajtozna az fölött, hogy az emberi természet milyen szörnyű, vagy hogy az Emberek milyen keveset törődnek egymással. A mester látná a nagyobb képet.

A kis Névtelennek is volt Felsőbb Énje. A kis Névtelen és ez a Felsőbb Én egyetértett, abban, hogy eljöjjön a Földre, pontosan abba a lehetőségbe, ami történt... hogy átélje. Erre azt mondjátok: "Miért? Miért kell ilyen dolognak valaha is megtörténnie, ha angyalok vagyunk?" És újra csak azt mondom: Csak angyalok tudnak ilyen dolgokat tenni, egy olyan világban, ahol szabad akarat van és tervezés. Úgy gondoljátok, hogy amikor a fátyol túloldalán vagytok, be van kötve a szemetek és spirituálisan, valahogy égből pottyant, véletlenszerű szituációkba születtek? Nem! A teljes angyali fényetekben határoztok a többiekkel, hogy pontosan hol és kikkel fogtok inkarnálódni. Akkor azt mondjátok: "Ha ez a helyzet, miért akart a kis Névtelen valaha is ide jönni? Miért létezne ilyen dolog?" Tekintsetek a tényekre. Ilyen dolgok naponta történnek több százszor. Gondoljátok, hogy ez véletlen? Lehet, hogy nem akartok szembenézni vele, de talán ez része a nagy tervnek. Még megrázóbb... lehet, hogy egyszer már te is játszottad ezt a szerepet!

A fény és sötétség egyensúlyában létező bolygón, amíg létezik sötétség, létezni fognak ilyen dolgok, az egyensúly miatt. Amit lehet, hogy nem értetek, az az hogy a kis Névtelennek is van spirituális energiája, akárcsak nektek. És az ő arasznyi kis életében, ez az energia éppen a föld porába lett szállítva! Mint egy szeretetcsomag, amire a bolygónak valami módon szüksége volt. Döntése és a Felsőbb Énjével való megállapodása, tényleg változtatott a bolygó vibrációján! Látjátok, valóban volt szándék és indíték. Volt tervezés, megvalósítás és szeretet. Nem fogjátok ezt megérteni mindaddig, amíg nem aktiváljátok a harmadik fonalat. A mester az, aki hátrébb lép és látja, hogy helyénvaló a fény és a sötétség is. A mester az is, aki tudja, hogyan küldjön fényt azoknak, akiknek szükségük van rá és megváltoztassa ezeket a dolgokat, szándékkal és bölcsességgel. És, igen... könnyezik a mester is.

A nagy elmozdulás

Nos, hogy reagáltok erre az üzenetre? Borzalmas, mondjátok? "Kryon, én sohasem fogom tudni ezt elfogadni!"

Jó! Akkor pontosan jó úton vagytok, arra, hogy megváltoztassátok! Hogyan szeretnétek véget vetni ennek? Hogyan szeretnétek megváltoztatni a fény és a sötétség egyensúlyát ezen a csodálatos bolygón, hogy kevesebb kis Sally és kis Névtelen legyen? Elárulom: Ezért vagytok itt!

Még soha nem volt olyan időszak a történelem folyamán, ahol a bolygó idős lelkei visszajöhettek, hogy rendberakják a régi energiát... finomítsák, megtisztítsák és megváltoztassák az Emberi tudatosságot. Látsz bármiféle emelkedő gyűlöletet a bolygón mostanában? Látsz bármiféle sötétséget előjönni a sziklák alól és a barlangokból? Ez történik, amikor bekapcsoljátok a fényt! Amit néhányan tarthatatlan helyzetnek vélnek, vagy "ettől rosszabb nem lehet" a bolygótokon, gondoljátok, az a fény és a sötétség régi egyensúlyának utolsó kapálózása, egy régi energia alapjainak tisztára vakarása. És ez az, kedves Emberi Lények, amiért Fénymunkásnak hívnak titeket.

Gyere vissza velem egy pillanatra, a jelenlegi életed bejáratához. Ahogy a fátyol másik oldalán állsz és látod, hogy erről mi történik, még magabiztosan nézel előre. Ismerve Armageddon lehetőségét és a tényt, hogy esetleg nem maradhatsz... hanem ehelyett a kultúrátok fel lesz perzselve egy szörnyű népirtásban. Ez volt a jóslat, amikor közületek legtöbben megszülettek. Menj vissza és ellenőrizd a próféciák sokaságát. Ennek ellenére, még mindig jöttök. Ez nem sokban különbözik a kis Sally-től és a kis Névtelentől, ugye? Ilyen nagyon aggódtok a családért.

Bár sokan közületek egy gazdag kultúrát választottak ezúttal, ahol van szabad idejük és nem a túlélésben ragadtak meg, ahogy sokan mások manapság.

Még egy feltétel, egy axióma:

(4) Soha nem fogtok visszatérni (reinkarnálódni) a földre egy kevésbé éber állapotba. Ígérjük. Hallottuk, néhányan ilyeneket mondotok magatokban: "Ha még egyszer végig kell csinálnom, soha többé nem jövök vissza!" Azt gondoljátok, nem hallottuk? (Nevetés) Nos, nem kell még egyszer végigcsinálnotok. A Lemúriaiak legtöbbjének ebben a teremben egyedüli célja megváltoztatni a fény és a sötétség egyensúlyát a bolygón. Ezért olvassátok ezeket a sorokat, csak ezért jöttök egy ilyen élő közvetítésre. A megfelelő kultúrában vagytok a megfelelő időben. Véletlen ez? Nem.

Vannak mesterek, akik köztetek sétálnak, de nem akarnak belépni a spirituális fülkébe és magukra ölteni a Fénymunkás köpenyét. Ez az ő szabad választásuk. Talán nem is fogják megtenni ebben az életben. De vannak, akik igen, megteszik. Az Ember bármikor éri el életének ezt a pontját és azt a döntést hozza, hogy kinyitja ezt a szimbolikus szekrényt, minden, amit valaha Istenről tanult és összes életében megélt, felkerül rá. Akár ti is, pont most, emlékezve, hogy miért jöttetek. Akár ti is, pont most, szóba hozva, hogy mi a következő dolog, ami segít nektek és mindenkinek körülöttetek.

Harmadik Történet

Végül, hadd mondjak el még egy harmadik történetet, egy gyönyörű entitásról. Szeretni fogjátok! Milyen drága lélek, ismét visszajött. Itt él a Földön amióta csak Ember él. Nézzetek a szemébe. Ez egy nagyon, nagyon idős lélek, amelyik újra és újra visszatér. Tudja, hogyan működnek a dolgok és nagyon, de nagyon ismeri a bolygó energiáját. Mester-léte van, a lehetőségek spirituális szekrényében.

Az első lélegzetvétel valahogy így történt, "Ah, visszatértem. Tudom, hogy működik mindez, szuper." Azonban az első hónapokban olyan zavarba ejtő, hogy látja a spirituális családot, látja az összes színt maga körül és nem képes beszélni egyetlen nyelvet sem! Néha hadonászott, izgatottan mozgatva kezét-lábát, amikor látta őket, akiket "ismert". Amikor a szülők látták a hadonászását, örültek, milyen aranyos. (Nevetés) Egy gyermek szemein keresztül gyakran látni a bolygó isteni mivoltát.

És mi a neve? "Te vagy Ő" aki itt jön. És itt vagytok, ezt hallgatva és olvasva. Azért jöttetek, mert tudtátok, hogy a bolygót meg lehet változtatni és megtettétek. Fénymunkás, figyelj: Minél magasabb a rezgésszámod, annál több a fény a bolygón. A fény aktív, a sötétség passzív. Mindössze néhány Fénymunkás kell ahhoz, hogy olyan egyensúlyt teremtsen, melyben egy kicsit több a fény, bármilyen szituációban. Ahogy növekszik a rezgésszámod, úgy változik a környezeted. A levegő molekulák és az interdimenzionális élet bennük, tud a döntésedről, ahogy megváltoztatod a DNS harmadik fonalát!

A mennybemenetel szó tréfálkozik veletek, mert több dolgot jelent. Azt is jelenti, hogy "magasabb szinten rezegni és mesterként a bolygón maradni." Ez nem az a fajta mester, akit az emberek imádnak és a lábaihoz sereglenek. Nem. Ez az a mester, akiről még az elemek is tudják, hogy mit cselekedett! Ez a mester ti vagytok!

Soha nem lesz olyan időszak ezen a bolygón, amikor nem lesz sötétség. A dualitás teszi. De higgyetek nekem, a határán vagytok, hogy meggyógyítsatok néhány súlyos, gyógyíthatatlan betegséget, a bolygótokon. Hatalmatokban van, megváltoztatni a társadalmakat, amelyek szegények és kizsákmányoltak és látszólag örökké azok is maradnak. Ez befejeződhet a ti jelen életetekben, de ez a tudatosságban is változásokat idéz elő. Lassan, mert amit teszel ezekben a csendes spirituális pillanatokban, változtatni kezdi a körülötted levőket és azok vezetőit. A bolygó kormányzatai és gazdasági rendszere - ez mind összefügg - szintén változni fognak, hogy illeszkedjenek a körülöttük lévő vibrációkhoz.

Minden, ami az elmúlt hónapokban történt, az elmozdulás energiájának előhírnöke volt, ami akár a következő hónapban (Augusztusban) megtörténik. Ne féljetek Isten szeretetétől! Ne féljetek a bolygó változásától. Ha nem így lesz, elmondom nektek, mert szeretlek benneteket. Kedves családom, Lemúriaiak, ezért vagytok itt.

A DNS-ről szóló tanítások folytatódnak ebben az évben és a következőben és az azt követőben, mindaddig, amíg teljesen meg nem értitek, mi van a 12 fonálban. Ne veszítsétek szem elől, hogy az első fonalak a legfontosabbak számotokra, a mindennapi életben, - az érzelmeitek, biológiátok, életutatok - hogy megértők legyetek, türelmesek, teljességetek tudatában, a bölcsességben és a társ-teremtésben.

És befejezésként: Az egyik oka annak, hogy szívesen ülsz annak a mesternek lábai előtt, akit az előbbiekben kiválasztottál és vizualizáltál, mert ő szereti saját magát. Sokat mosolyog. Nos, nézzétek meg még egyszer jól ezt a mestert. Látod az arcot? Hogy néz ki a "jelen" pillanatban? A mester arca, a tiéd! Te vagy ő. A lehetőség, amivel leszülettetek és amit elérhettek: egészséget, a biológiai egyensúly-hiány időszakában, türelmet a drámákkal szemben, a pénz körüli aggódás hiányát, jobb kapcsolatokat - ez az, amiről beszélünk. Sétálva nap mint nap, összekapcsolódva Felsőbb Éneddel, olyan módon, ami értelmet ad életednek - segítve a bolygót úgy, hogy azt észre sem veszed.

Kedves Emberi Lények, elérkezett az idő, mikor visszavonulunk. Mesterek előtt ülünk... a hallgatóságnak ez a csoportja és az olvasó. Így látunk benneteket állandóan, a megérkezésünk pillanatától fogva. Ez az, amit folyamatosan látunk. Lemúriaiak, sohasem vagytok egyedül. Bármit is kívántok elérni, isteni tulajdonságotok veletek van és belül, egy részetek, amelyik mindent tud. Egy részetek tudja, hogy ha a bolygót egy-két lény meg tudja változtatni, akkor mit tud tenni több száz. Létezik a tudás, mely szerint a kis Névtelenek és a kis Sally-k napjai meg vannak számlálva. Mikor megváltoztatod a tudatosságot, ilyen dolgoknak nem kell többé megtörténni. Sokkal nehezebb a sötétséget kézben tartani, amikor fény van körülöttetek mindenütt. A fény és a sötétség egyensúlya elmozdult ezen a bolygón. Még a dualitás is megváltozott és ez igaz. Ezért szeretünk annyira benneteket. Azok az öreg lelkek, akiket Lemúriaiaknak hívnak és akik lejöttek a Földre néhány évvel ezelőtt, elszántan, hogy megváltoztassák az eónokon át tartó egyensúlyt, sikerrel jártak. És most kezdődik az igazi munka.

És ez így van.

Kryon


Fordító - Nagy Tibor
Lektor - Vass Antal