Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Tél a spiritualitásban

Tél a spiritualitásban
Edmonton, Alberta állam, Kanada - 2004. augusztus 4.
Földközi-tenger (Kryon körutazás) - 2004. szeptember 10.

( Forrás: http://www.kryon.com/k_chanelwinter04.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Várjunk még egy pillanatot a kezdéssel, hogy élvezhessük azt az energiát, amely most áramlik be erre a helyre és amely különbözik a múltbéli energiáktól.

Lehet, hogy nem is vagytok tudatában, de éppen most is, amíg gyülekeztek, entitások érkeznek minden egyes pillanatban. Habár olyanok is vannak köztetek, akik úgy érzik, hogy ez nem történhet meg, vannak olyanok is, akik energiát küldenek ahhoz a székhez, amelyen társam ül, készen arra, hogy kommunikáljon a Szellemmel. Ilyen különböző emberekkel lépünk kapcsolatba a mai napon.

Nem véletlen, hogy itt vagy te magad és mindazok, akik körülötted ülnek. Sokkal többen vagy, mint azt gondolnád. Mindenki közületek - idősebbek, fiatalok és a többiek - legalább öt entitást, de akár többet is képvisel, akik ott vannak körülötted, akik ezért a pillanatért érkeztek... csak ezért a pillanatért. És akkor még nem is számoltuk bele azokat, akik a DNS-edben jöttek veled! Hogyan...? Bizony ez különösen hangzik, ugye? Csak várd ki, rövidesen többet is hallhatsz erről.

És most ismertetünk veletek valamit. Ez olyasmi, amit már korábban is elmondtunk, de soha nem ilyen tömör módon. Most jelenik meg először írásos formában, mert eddig erre még nem állt készen. Én kértem arra a társamat (Lee-t), hogy most foglalja írásba. Bemelegítésként, gyakorlásképpen két másik közvetítés alkalmával részletekben már megkapta ezt az üzenetet, hogy többet tudhasson az energiájáról és pontosan adhassa át az információt. Ilyen módon működünk együtt, mert az utóbbi években a közvetített információ nem csak hogy sokkal inkább ezoterikussá vált, de sokkal nehezebb megmagyarázni is.

Közületek mindenkinek más és más az élete, mindenki máshol tart tanulásának útján. Van, aki talán így vélekedik: "Nagyon elégedett vagyok mindennel, ami körülvesz. Nincs semmi, amiről döntenem kellene és nincsenek nagy kihívások." Ha te is ezt vallod, mi azt mondjuk erre, hogy négydimenziós módon gondolkodsz. Előtted is ott áll a következő szint. Milyen erősen fog világítani a fényed? Milyen messzire látszik? Milyen erősen tudod küldeni a fényed úgy, hogy az mégse hittérítés vagy mások szabad választásának nem kellő tiszteletben tartása legyen? Érti-e valaki is közületek, hogy az éppen most energiája az, amiért születtetek. Elégedett és nyugodt vagy? Akkor miért ébredsz fel olyan gyakran hajnali 3-kor, aggodalmakkal és kérdésekkel telve? Mi is következik valójában? Hallod már a lemúriaiak kórusát, valahol belül? Tényleg! Miért ülsz itt és hallgatod ezt az üzenetet?

Egy része mindennek áttételes értelmű, de mindez valóban megtörténik.

Aztán itt vannak azok, akik konkrét kérdéssel jöttek és mi tudjuk, hogy mi az. Mindig ismerjük kérdéseiteket. Ne ess kétségbe kedves Ember, azt gondolva, hogy egyedül vagy. Ne ess kétségbe, úgy vélve, hogy senki sincs körülötted, aki tudja, mennyire félsz. Isten állandóan körülvesz és ha képes vagy meglátni az isteni jelenlétnek ezt a körülölelő burkát, s magadra öltöd azt, akkor bátran kihúzhatod magad és abban a tudatban távozhatsz erről a helyről, hogy védelem alatt állsz. És amikor azt mondjuk, védelem, energetikai és spirituális védelmet értünk ezalatt.

Vannak itt olyanok is, akik konkrét válaszokat várnak konkrét személyes kihívásaikra. A mai nap folyamán ezek közül a válaszok közül is jó néhányat megkaptok. Mindegyiktek különböző - különböző döntések előtt álltok, igen különböző élethelyzetekben. Mégis van személyre szóló válaszunk mindenki számára. Olyan sokszor beszéltünk már erről! Létezik benned egy hajtóerő, amit te alakítasz és csak te ismersz, s amely életed iránytűjeként vezérel, bárhova mész. A próféta, akit olyan sokan kerestek és ostromoltak kérdésekkel, tulajdonképpen bennetek van! Az angyalt kövessétek, aki mindegyikőtökben ott van. Ő igazán intuitív módon ismer téged, ő az aki megírja a könyvet, amely csak neked szól. Azoknak, akik egy prófétát akarnak követni és olyan könyvre szeretnének támaszkodni, amely tanáccsal látja el őket, nem kell messzebbre tekinteniük annál, mint ami ott áramlik interdimenzionálisan a saját életkódjukban. Ott van bennetek, a tiétek, ahogy ezt már 15 év óta mondjuk nektek.

A Mester-lét belső dolog, a mesterek, akiket jelenleg imádtok, akik a régi időkben a Földön éltek, semmivel nem tudtak többet, mint te, kivéve az üzenetet, amit ti folyamatosan tagadtok és félre értelmeztek. Mindegyik ugyanazt a dolgot állította, különböző szavakkal! Mindegyik azt állította, hogy Isten része vagytok. Mindegyik azt állította, hogy az Univerzum fiai és lányai vagytok. Hogy ti is megszerezhetitek azokat a tulajdonságokat, amikkel ők rendelkeznek, csak kutatnotok kell és követni isteni lényeteket, ami ott van bennetek.

Amikor megközelíted ezeket a dolgokat és tiszta szándékkal kutatod, meg fogod kapni a megfelelő válaszokat - nemcsak a te életedre vonatkozóan, hanem azokéra is körülötted és magára az Univerzumra vonatkozóan is. Néhányatoknak nehéz döntéseket kell hozni. Eljön majd a nap, amikor visszatekintesz ezekre az időkre és azt mondod: Korrekt volt és megfelelő, csak egy kicsit nehéz volt megtenni. Ezért, ne az emberek szavai vezessenek, hanem a gondolatok, az intuíció és a spirituális iránytű, ami ott van benned.

Egyesek azt mondják erre "Bajban vagyok, hallgatva ezeket a válaszokat. Hol vannak ezek a dolgok. Mit kell tennem, hogy hozzájussak ezekhez?" Ez már nem lehet egyszerűbb. Ülj le a földre egyedül és tudd, hogy nem vagy egyedül. Aztán mondd, "Édes Istenem, áruld el mi az, amit tudnom kell." Úgy gondolod, hogy ha tiszta szándékkal közelítesz Istenhez, a család majd cserben hagy? Miért lenne ez nehéz? Hadd áruljunk el valamit: A saját spiritualitásodra azért nehéz rátalálni, mert kételkedsz benne, hogy létezik. A felfogásod a legnagyobb akadály az Istenhez vezető úton. Listákat és eljárásokat keresel, miközben még nem érted, hogy a szeretethez nincs szükség listára! Isten hatalmához nincs használati utasítás. Az egyszerűen az, ami. Hol van leírva, hogyan kell lélegezni? Hol a használati utasítás, ami a szívet utasítja, hogy dobogjon? Úgy gondolj a spirituális képességeidre, mint ösztönös, önműködő dolgokra, éppen úgy mint a tested működése, amivel soha nem is foglalkozol, miközben maga az életed függ tőle. A Mester-lét létező és aktív bennetek. Most tartsatok rá igényt!

Amikor a Szellem előtt ülsz, meditálva és imádkozva, ne készíts listákat a teendőkről, arról, ami körülötted történik, hisz mi pontosan ismerjük azokat. Veled vagyunk minden pillanatban. Ne indokold meg, mért van szükséged bizonyos dolgokra, mert mi mindent tudunk arról. Tudod, veled vagyunk állandóan. Listákat készítesz imádságaidhoz? Felejtsd el! Mi segítettünk megírni azokat! Mindenről tudunk, ami történik. Tudunk a félelmeidről, tudunk a kihívásokról, tudunk a döntésekről, amit meg kell hoznod. Ha másokért imádkozol...mi irányítottuk rá a figyelmedet! Mint egy spirituális fivér vagy nővér, aki sohase hiányzik mellőled, ott vagyunk. Emlékeztetni szeretnénk erre a tényre, mielőtt elkezdenénk tárgyalni a következő témáról, ami enyhén szólva nehéz lehet.

A fény harcosai előtt ülünk. Azok előtt, akiket metaforikusan úgy neveztünk, hogy spirituális világítótornyok. Persze nem mindannyian, de legtöbben azok közül, akik itt vannak és akik most e sorokat olvassák. Ezzel, jelen pillanatban az emberiségnek arról a tömegéről szólunk, akiknek a száma több tízezerre tehető. Ti nem tudjátok, hogy ők itt vannak, de mi igen. Ezért, mihelyt megkapjátok ezt az üzenetet, már olvassa is ezer és ezer szempár. Jelen pillanatban ti talán nem látjátok ezt, de mi igen! Ezért hadd szóljak az olvasóhoz a valós időben. Kedves olvasó, mi látunk téged a jelen pillanatban és tudjuk ki vagy. És amit éppen elmondtunk a minket hallgató közönségnek, az rád is vonatkozik. A mai információt esetleg nehéz megérteni vagy felfogni, de számodra is szükséges. Olyan kihívások előtt állhatsz, amiket annak alapján tudsz majd megoldani, ami ma itt elhangzik és ez miatt ezen információk egy része éppen neked szól!

Tehát a csoport jóval nagyobb, ugye, mint ahogy azt ti gondoltátok, amikor a mai információ fogadására készülődtetek? Itt ülsz ezen a biztonságos helyen és tudod, hogy minden úgy van, ahogy annak lennie kell. Ha akarjátok, szemléljétek a színeket, mert most megjelentek. (azokról beszél, akik mindig színeket látnak Lee körül az emelvényen) Az energiák megfelelőek. Készen állunk az indulásra.

Tél a spiritualitásban

Arra kérünk, használd a fantáziádat. Képzeld el, hogy egy olyan bolygóról származol, amelyik több száz év alatt teszi meg a pályáját a nap körül, 365 nap helyett, ami a jelen helyzet. Képzeld el, hogy ezen a bolygón egész életedet leélheted egyetlen évszakban, esetleg kettőben. Ez azt jelentené, hogy csak néhányan lennének köztetek olyanok, akik egész életidejük alatt esetleg láthatnák az évszakok változását. És amikor ez elkezdődne, nem lenne ijesztő? Félelmetes lenne, különösen az olyan évszak beköszönte, amit még nem láttatok. El tudod képzelni az ősz és a tél közeledtét, amikor több száz évig az emberiség csak tavaszt és nyarat látott?

Gondold csak el, hogy is nézne ez ki: Úgy élted le az egész életedet, de a szüleid és azok szülei is, hogy a Föld időjárása állandóan enyhe volt. A meleg uralkodott, állandó madárcsicsergéssel, a nap és a természet ünnepelte az életet. És akkor elkezdődött: A fák ledobták levelüket. Valami nincs rendben? Betegek talán? Haldoklanak? Hová tűntek a madarak? Nézd csak a meredező fákat! Ó, mi történt? Sötétség, szürkeség...halál. Soha nem láttad még az őszt ezelőtt. Számodra a fák halottak - csak rájuk kell nézni! Meghaltak és haldoklik minden körülötted. Minden élet elpárolgott belőlük, csontvázai lettek előző önmaguknak.

Azután a nap - már sohasem fog előjönni. Sétálni sem tudsz elmenni, mert nagyon hideg van. Az ivóvized a tóban befagyott. A kutad is. Honnan fogsz inni? Hogy fogsz élelmet termelni? A föld haldoklik és vele együtt az emberiség. Már az öngyilkosságot fontolgatod! Ugye, ez egy könnyen elképzelhető viselkedés? Hát persze! Tömeges öngyilkosságok és rettentő félelem. Kormányok buknak meg és a dolgok fontossága megváltozik. Ez lenne a világ vége, ha nincs jobb ötleted. Egy pillanatig foglalkoznunk kell ezzel a lehetőséggel is.

Aztán, el tudod-e egyáltalán képzelni, mi történhet, amikor elmúlt négy vagy öt generáció és az emberek meglátják a tavaszt? Hurrá! Ez a mennyország! Csoda - csoda hátán. A fák egyáltalán nem voltak halottak. Csak téli álmukat aludták. Ki tudta? Elindul a növekedés, új élet - a nap, a meleg és még a madarak is visszajöttek. Az embereknek újra volt kedvük énekelni. Rájöttek, hogy egy óriási gyógyulási folyamat történik és az egész emberiség ünnepelt.

Butaság? Azért mutattuk ezt így be, mert mindannyian ismeritek az évszakok változását. Igen, talán ez egy olyan hasonlat, amit meg fogsz érteni, hisz az évszakok változásában van tapasztalatod. Amit ezzel el szerettünk volna mondani, az a következő: Ti most egy olyan valaminek az energiájában ücsörögtök, amit ezelőtt sohasem láttatok, de szüleitek sem, vagy az ő szüleik, de egyáltalán valaki is előttük. Kedves Emberi Lény, amit most látsz, az a spirituális tél.

Soha ezelőtt a Földön a változásnak ez a fajtája, ilyen módon nem történt meg. Mester, mester után érkezett ide, megváltoztatott DNS-sel, mindenben megerősítve és aktiválva, hogy átadhassa neked saját mesteri mivoltod üzenetét. És mind ugyanazokat a dolgokat mondogatták, ha emlékszel. Habár különböző kultúrákban, az üzenet mindig a következő volt: Azt állították, hogy a világ nem csak abból áll, amit te a 4D-ben látsz. Beszéltek az interdimenzionalitásról és hogy nemcsak annak alapján kell döntéseidet meghoznod, amit látsz, hanem amiről az intuíciód azt állítja, hogy igaz. Állították, hogy nem az emberekben kell bíznod spiritualitásoddal kapcsolatban, hanem saját magadban. Hogy mindannyian egyenlőek vagytok, abban a tulajdonságban, hogy csodákat teremtsetek és hogy valóságos halál nem létezik. Megmutatták, hogy néz ki az aktivált DNS, meggyógyítva saját magukat és másokat a környezetükben. Ahogy beszéltek, az elemek megváltoztak. Kifejezték szándékukat és az állatok is értették őket. Aztán hozzád fordultak és állították, hogy te is képes vagy azokra a dolgokra. Sokukat meg is ölték, mert ez egy olyan biztató hír volt, amelyre az az idő még nem állt készen... Most készen áll!

Itt jön a spirituális tél. Az összes életed, amelyen keresztülmentél, egészen Lemúria óta, soha nem nyújtotta neked ezt a fajta változást. A Föld mesterei állították, hogy meg tudnád változtatni a valóságod és megtetted. Dimenzióváltás történik ezen a bolygón és ebben a naprendszerben, a világűrnek ebben a részében, abból kifolyólag, amit ti itt tettetek. Elhoztuk nektek a mágnesesség és a gravitáció ábécés könyvét, beszéltünk az asztrológiáról, mivel az is része ennek. Aztán arról, hogy hogyan utazik az interdimenzionális információ a napszél szárnyain, a Napról, amely kommunikál a mágneses hálóval és azután az emberi DNS-sel.

Ez a váltás és változás hozott el benneteket arra a helyre, amelyről néhányan azt állítjátok, hogy nagyon sötét. Ha a bolygót szemlélitek és hallgatjátok a híreket, igen, sötét! Most... sötétség van, ugye? Úgy tűnhet, ez egyáltalán nem egy megvilágosodott bolygó. Úgy tűnhet, hogy megszülettél és barátságos éghajlatban élted az életed, a mostani időkig, most azonban a bolygó megváltoztatta a nyomvonalát. Üldögélsz és tartod a fényt egy nagyon sötét helyen.

Mi lesz most? Nem azt feltételeztük, hogy ez lesz az új energia? Nos, hadd áruljuk el, ezek a külsőségek reálisak. Sötétebb lett. A fák haldoklanak... a civilizált logika fái... a béke fái, a régi energiában való gondolkodás fái. A madárdal szintén abbamaradt és kényelmetlenül nagy a csend, ugye? Rosszkedvű vagy? Ez a spirituális tél és ez az első ilyen a Földön!

Mi történik? Eláruljuk: Ez történik, amikor a Föld elhatározza, hogy dimenziót vált. A 2000-es évben már mondtuk ezt nektek, ehhez a mostanihoz nagyon hasonló helyen, Izraelben, Jeruzsálemben, hogy ennek a lehetősége nagyon reális. Azt is mondtuk, hogy újra lesz építve a templom és ez egy hasonlat a bolygó tudatosságára. Azt mondtuk, hogy harmadszorra lesz újraépítve, de először tisztára kell kaparni az alapokat. Hát ez az, amit most csináltok és ezt spirituális télnek hívjuk.

Bárhova nézel, a dolgoknak nem igazán van értelme, ugye? Úgy érzed, hogy megszakadt a kapcsolat? Gondolj csak bele: A spirituális dolgokhoz való kapcsolódás megszűnése egyáltalán nem ismeretlen a spirituális írásokban. Általában közvetlenül a dimenzióváltás előtt következik be. Azok az emberek éreznek ilyen fajta elszakadást, akik mélyreható változásokon mennek keresztül. Olvasd csak el az idevágó közléseket. Vannak közöttetek, akik éppen most élik át az egyik szintről a másikra lépés helyzetét, csupán addig érezve teljesen elszakadtnak magukat, amíg az új tudatosságba nem kerülnek. De a kapcsolatnak meg kell szakadnia, hogy az új dimenzionális érzékelés létrejöhessen. Néha ez félelmetes, ha nem számítottál rá.

Ez az, ami a Földön történik. Hadd hozzunk még néhány példát olyan dolgokról, amelyeknek semmi értelmük. Ez esetleg segít a nagyobb képet szemlélni és némi bizonyítékkal szolgál arról, amiről beszélünk. Kezdjünk a legnagyobbal. Hadd vigyünk el benneteket, most azonnal egy nagyon becses helyre. Ezt a helyet Templom Hegynek hívják. A bolygó négy nagy vallása osztozik rajta. Mindegyiküknek a szent helye. Maga Krisztus is járt itt, ahogy Ábrahám is, amikor majdnem feláldozta egyetlen fiát. (Két változata létezik, a Keresztény és az Muzulmán) Ez teszi becsessé minden Kereszténynek és Zsidónak a Földkerekségen. Mohamed is kijelentette, amikor megvilágosodott, hogy támogatja ezt a helyet ( ahol az aranykupolás mecset áll manapság) és ezzel a bolygó még egy milliárd emberének tette nagyon becsessé és szentté. Nos, ez a hely Izraelben van... a Föld leglabilisabb területének kellős közepén.

El tudsz képzelni egy ilyen kihívást? Összevegyítve mindazzal a hitrendszerrel, amely úgymond a "vallás ingoványos talaján jár", a Palesztinok még mindig saját államukat követelik. Sokan, akik generációkon keresztül messze eltávolodtak a valóságtól, hiszik, hogy visszaszerezhetik az országot, amelyet elvettek tőlük. Mások, ezzel nem egyeznek. Sokan úgy érzik, hogy itt az "emberi szabályok" érvényesek, mások, megint érzéseiket követve, hogy ez "Isten akarata" és a vita tombol már 50 éve.

Most arra kérünk, hogy ülj le egy pillanatra ezen a helyen és érezd a nyugtalanságot és az érzékenység energiáját és a robbanás lehetőségét. Ez az a szikra, ami arra volt hivatott, hogy elindítsa az Armageddont az 1998-tól 2001-ig terjedő időkeretben. Nem hiszel nekünk? Több szerzetes által, sok helyen le lett írva, próféciában, több száz éven keresztül. Ez nem egy olyan dolog, amit Kryon hozott nektek. Ez egy nagyon erős lehetőség volt és nagyon hosszú ideig fennállt. Vallásaitok közül néhány beszélt is róla és figyelmeztetett, hogy a vég ideje innen közeleg.

Mégsem történt meg, ugye? Mivel 1987-ben a Harmonikus Konvergencia után a dolgok változásnak indultak a bolygón, amit 1992-ben a 11:11-gyel meg is ünnepeltünk. 1987-et követően nagyon-nagyon gyorsan néhány kormánynak, - amelyek tervek szerint elsődleges szereplői lettek volna a megjósolt Armageddonnak - teljesen szétesett a geopolitikai szerkezete. Lapozz vissza és nézz utána az 1987-es eseményeket illető szinkronicitásnak. Most képzeld el egy pillanatra, hogy Izraelben vagy, a Templom Hegyen, a régi városban, aztán tágítsd ki a látomásod és a megértésed mezejét, hogy magába foglalja az egész Közép Keletet. Arra kérünk nézz körül egy pillanatra és érezd az elégedetlenséget, ami itt rotyog és fortyog több mint fél évszázada. És olyan gyűlöletet gerjesztett, amely mindannyiótokat érint pillanatnyilag. Ez a ti világméretű terrorizmusotok központi mozgatója. Ez teremti a polaritást, amit pillanatnyilag a bolygón olyan sokan megtapasztalnak.

Szembeállítja a testvért a testvérrel. A Zsidók és a Zsidó támogatók az egyik oldalon, a Muzulmán világ kultúrái pedig a másikon. És a kihívás lényege Izraelben van! Feltételeztük, hogy ez lesz az Armageddon kiváltó oka, de valami történt időközben. És a spirituális tél kiváltó oka lett belőle - az az időszak a Földön, amiről már beszéltünk: a civilizáció óriási váltása, az idő, amikor nem lehet többé a kerítésen ücsörögni, a lemúriaiak visszatérésének ideje, az idő, amikor a közelgő viharra készülő Világítótornyok épülnek, amikor az emberiség eldöntötte, hogy folytassa vagy sem.

Ezért itt a logikus kérdés, kedves Emberi Lény: Jelen napon és korban, mindazzal amit már eddig megéltél és a gondolkodásod minden modernségével és minden vezetés és a bolygó ősi bölcsességével, mutasd nekünk a béketervet! Ezen a helyen, ahol mindenki tudja, hogy robbanás készül, hol a megoldás? Sehol. Nincs terv! És, ha elgondolkozol ezen, ez egyszerűen nem értelmes dolog, ugye? Hogy van az, hogy mindenki látja a problémát, de a Földön egyetlen szervezetnek sincs megoldása? Hol vannak a bölcsek? Hol vannak a béketeremtők?

Ez azért van, mert tél van és senki nem tudja kigondolni mit kéne tenni, mivelhogy még soha nem látott semmi hasonlót. "Menj a forrásához és adj rá megoldást!" üvölti valaki. Nem ennek van-e értelme? Nem ez-e a logikus? Csakhogy, tudod, a logika fái ledobták leveleiket. Ahol vagytok, az a spirituális tél, ahol a dolgoknak nem igen van értelmük. Nincs béketerv pont arra a dologra, ami táplálja a gyűlölet tüzét, háborúkat teremt és állandósítja a terrorizmust, ami a régi energiák lényege az új energiákkal szemben a bolygótokon.

Nos, akad köztetek olyan, aki azt mondja, "Most úgy néz ki, hogy lesz egy. Komoly reményeink vannak arra, hogy a földön vezetőváltás fog történni. Ezen dolgozunk, Kryon. Ezen a választáson fog megtörténni, ami most lesz az Egyesült Államokban. Új vezetés lesz és új élet és akkor lesz igazi béketervünk." Rossz híreink vannak számodra. A ti amerikai választásotok egy csepp változást sem fog hozni.

Már ismertettük veletek ezt az információt 2000-ben, hogy 8 évnek kell eltelni, mielőtt megjelenik előttetek a templom újjáépítésének a lehetősége. Még négy évetek van addig, Világítótornyok, ezért erősítsétek az alapzatot és tartsátok égve a lámpát. "Tehát, ez azt jelenti Kryon, hogy nem lesz váltás az Egyesült Államok vezetésében?" Ezt nem mondtuk. Csak nem számít, hogy ki nyeri a választásokat. Még mindig szabad választásod van, de nézd csak miből választhatsz! Mindkét lehetséges vezetés régi energiájú vezetés. Ugyanabból a vászonból szabták mindkettőt. Értsd meg, teljes mértékben helyénvaló a felsőbb terv szempontjából, hogy az időbeosztásotok ilyen módon maradjon. És újra mondjuk, ne ess kétségbe. Ehelyett küldj fényt a vezetőségnek, függetlenül attól, hogy kire kerül a sor, hogy elnök legyen.

Ne várjatok csodákat még egy darabig. Ne akarjatok béketerveket se látni. Igen, lehet, hogy lesznek tárgyalások, de nincs még meg a tiszta szándék, egyik oldalról sem. Értelmes dolog-e szerinted, hogy Izrael is és Palesztina is a mostani vezetőiket akarják újraválasztani? Felfigyeltél-e erre az egybeesésre: Két vezető a Föld legforróbb pontján, ahol bármi történik, háborút robbant ki és a nép két olyan régi energiájú embert választott, akik már 25 éve azon igyekeznek, hogy megöljék egymást! Szerinted van ennek valami értelme? Ők, békecsinálók?

Mindezek a dolgok csak arra szolgálnak, hogy fenntartsák a spirituális dermedtséget, ami pillanatnyilag helyénvaló is, hogy folytatódjon. Hadd kérdezzünk valami mást: Fölfigyeltél-e rá, hova tűntek a hősök? Nincs egy sem. A látóhatáron sincs egy sem. Emlékszel-e ehhez hasonló időszakra, amikor sehol nem volt a reménynek egy fényes sugara sem? Sehol nincs kilátásban egy politikai, vagy spirituális, vagy "béke hőse". "Pedig hát mindig volt," mondhatod. De nem a spirituális télben!

Nos, természetesen ez is egy metafora, de vannak akik már kezdik felfogni. Talán az amiről mesélünk kezd értelmet nyerni és te is kedves olvasó, már érted, miért is olvasod e sorokat. Idehallgassatok: Amikor sötét lesz és elérkezik a spirituális tél, itt vagytok ti, egy egész csapat, akinek itt a helye és akiket Világítótornyoknak hívnak, akik arra hivatottak, hogy megmentsék az emberiség hajóját attól, hogy széttörjön a sziklákon. Ezek vagytok ti, olvasók és hallgatók és még sokan mások, akik ébredeznek.

Olvasó, felfogtad ezt? Több tízezren vagytok, akik most e sorokat olvassátok. Ezért vagytok itt. Ezért léteztek, hogy tartsátok a fényt a spirituális tél folyamán. És ez nem is fog javulni még jó darabig. Ám ne ess kétségbe. Tartsd ezt a fényt. Ez az, amiért jöttél és amiért éppen most élsz a bolygón. Hadd jelentsük ki újra és újra és újra: Soha nem találsz világítótornyot biztonságos partszakaszon, ugye? Közeleg a vihar és ekkor kell meggyújtanotok a fényt. Ez abból áll, hogy tartsd egyensúlyban az energiát a bolygón, hogy elviseld a kapcsolatnak ezt a hiányát és tarts ki a megfelelő időig.

A keresztény kultúrában, a történet úgy hangzik, hogy a szeretet mesterét, a Zsidó Jézust keresztre feszítették. Ez egy olyan történet, amelyet újra és újra meséltek, különböző forrásokból. Keresztülment egy olyan folyamaton, amiről azt gondolta az a halál. Ez a keresztre feszítés. Készen állt a dimenzióváltásra, hogy átlépjen a következő szintre, bármit is jelentett ez számára, beleértve a felemelkedés valós lehetőségét. Ám, mindaz mellett, hogy ez a mester békésen nézett szembe azzal, aminek jönnie kellett, beszámoltak róla, hogy abban a pillanatban mégis égre emelte tekintetét és így kiáltott, "Atyám, mért hagytál el?" Ez volt ő... az Ember, akit némelyek "Isten Fiának, Emberi testet öltött Abszolút Istenségnek" neveztek, frusztráltan kiáltott segítségért. Miért? Mert úgy érezte, hogy mindennel és mindenkivel megszakadt a viszonya és a kapcsolat teljes hiányát érezte. Zokogott. "Hová tűntél? Mi történt? Mért hagytál el?" A Szellemmel való állandó kapcsolat nyelve, a "harmadik nyelv" hirtelen elhagyta, a spirituális mentőöv eltűnt... még "a Krisztus" is össze volt zavarodva. Ez közös a dimenzionális és spirituális váltásokban és ti most pont egy ilyen felé közeledtek itt a Földön. Ezt spirituális télnek nevezik. Ez a Föld bolygón a "lélek sötét éjszakája" és bárki is az közületek, ezt először látja, mégis mindannyian ide jöttetek, ismerve a lehetőséget, hogy ez megtörténhet.

Kedves Világítótorony, lehet, hogy már van elképzelésed, hogy miért létezel ezen a bolygón? Idehallgass: jó híreim vannak! Léteznek hősök. A fák nem halottak és a madarak nem hagyták abba az éneklést. Ülnek itt olyan ifjú emberek, akiknek fogalmuk sincs róla, mit fognak megélni, de annak a lehetősége áll fenn, hogy jó híreket fognak hallani! Sokan közületek is, csak egy kicsit korosabbak lesztek.

Amit most tehetsz - a DNS nyolcadik rétegének aktiválása (DNS információk egy helyen)

Elmondjuk, mi történik: Kilátás van arra, hogy egy új dallamot énekeljenek ezen a bolygón és olyan madarak, amilyeneket nem is láttál eddig (még egy metafora). Akkor hangzik majd el ez a dallam, ha majd aktivizáltad DNS-ed bizonyos rétegeit, amelyek így interdimenzióssá válnak. Az új dallam a Föld Új Gyermekeinek a tudatossága. Nevezitek őket így is. Van, aki Indigó, van, aki Kristálygyermekeknek nevezi őket. A Kristálygyermek elnevezés a Kristályhálót hivatott hangsúlyozni, ami most újra lesz írva. Ez az újraírás, szó szerint a Föld történelmének újraírása. Tudjuk, hogy ezt nem tudod megérteni. Hogy lehet újraírni a történelmet? Újra és újra elmondjuk: Ez nem a tények megváltoztatásáról szól, inkább az emberiség tudatosságának megváltoztatásáról, ami a 4D-s történelmet illeti. Gondolkozz: Ha a tények gyűlöletet és viszályt teremtettek, az újraírás nem fogja megváltoztatni az aktuális történelmet, de az helyett, az emberiség történelemmel kapcsolatos reakcióinak újraírása meg fogja változtatni létező polaritásotok egész rendszerét és a jelen érzéseiteket a múlttal kapcsolatban és hogy mit tegyél a következőkben. És ez pont azzal kapcsolatos, amiről a következőkben fogunk beszélni.

A Zsidó kifejezés, amit most ismertetünk veletek, így szól Héberül: Rochev Ba'a'ra'vot

Ez a DNS nyolcadik - interdimenzionális rétegének a neve, ennek a jelentése pedig: "A fény lovasai". Nos, ebben a számozási sorrendben, amit ezekre a DNS rétegekre adtunk, újra szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezek inkább egy körben helyezkednek el, mint egy listán. Például ez ugyanolyan könnyen lehetne az egyes számú, mint a nyolcas, de a jelen feltételek között, ebben a magyarázatban nyolcas számot adtunk neki a 12 közül. Azonkívül a számok energiákat is képviselnek. Így, mivel rá vagyunk kényszerítve, hogy az információt a linearitásban közöljük veletek, szentelj figyelmet a számok energiájának, amelyeket hozzárendeltünk a nevekhez.

Nemrég az is elhangzott, hogy "a nyolcas adományában" vagytok. Azt is mondtuk, hogy ez a felelősség adománya. Kedves olvasó és hallgató ez az aktiválás igazán nagyon fontos dolog. Ti vagytok az emberiség legfontosabb része, lemúriaiak és ezért jöttetek vissza. Ez az, amiért újra és talán újra visszajöttök. Végül is miért állítanánk meg a folyamatot, amikor éppen kezdenek megmutatkozni az eredmények?

Tél van körülötted. Nézz körül. Látsz valamit, ami valóban reménykeltő? A válasz nem. A stabilitás és a béke teremtésével kapcsolatban mindent vagy elnapoltak, vagy egyszerűen nem is történik semmi. Ne ess kétségbe! (ezt már ezelőtt is mondtuk és folyamatosan ismételgetjük.) Arra vagytok kiképezve, hogy tartsátok a fényt. Ez miatt mentél keresztül azokon a dolgokon, amiken keresztül mentél, úgyhogy minden egyes életedben egy kicsivel gyarapodott a bölcsességed, úgyhogy ha majd ez a lehetőség megmutatkozik, tudni fogod mit tegyél. Ez a célja mindennek, semmi titokzatosság nincs benne. Jelen életed a csúcspontja a földön történt sok-sok megnyilvánulásodnak (életednek) és energetikailag mind egymásra épülnek egy közös gyújtópontba és ez a spirituális tél.

Eláruljuk nektek a nyolcadik réteg egy másik nevét is éspedig lemúriai nyelven: Akee Yawee Fractua . A lemúriai kifejezés ennyit jelent: "A Mester jegyzet". A lemúriai időkben úgy is ismerték, hogy "A Mesterek felegyzései".

A nyolcadik rétegről szeretnénk beszélni és hogy mi is az. Ez a réteg isteni entitásod személyes Akasha krónikája. Sokan közületek tudatában vagytok annak, hogy létezik a Jegyzetek isteni Csarnoka a földön, amiről már évekkel ezelőtt beszéltünk. Ez a hely őrzi a nyomait minden Emberi Lénynek nevezett entitás Földre való jöveteleinek és a távozásainak. Ez egy olyan hely, amit soha sem fogtok látni, kivéve amikor érkeztek és amikor távoztok. Nevezd ezt "az emberi egyensúly spirituális elszámolásának a bolygón", ha úgy akarod. A neve "Akasha Krónika".

Nos, ha képes lennél meglátogatni ezt a helyet, azt látnád, hogy kristály formában van elraktározva az emléke mindannak, hogy ki is voltál te ezen a bolygón... minden egyes alkalommal.

Éppen ebben a pillanatban több mint 200 személy tartózkodik ebben a teremben és egyetlen egy sem újonc. Egyetlen egy sincs, aki először éli meg a Földi tapasztalást! Eláruljuk: Ez szokatlan, a lemúriaiak - öreg lelkek mind - soha sem hibáznak. Nem véletlen, hogy megszerveztétek és részt vesztek ezen az összejövetelen, hogy meghallgassátok ezt az előadást a spirituális télről, amit ti terveztetek.

A nyolcas réteg készen áll az aktiválásra és erről fogunk most nektek mesélni. A nyolcas réteg a te személyes kristály Akasha Krónikád. Interdimenzionális DNS-ed nyolcas rétege tartalmazza minden egyes emberi életed teljes jegyzetét, amit itt éltél ezen a bolygón és mindent, amit eközben megtapasztaltál. Mindeddig, amíg a 4D-ben róttad a köröket, ez a réteg igazán nem is volt fontos, a nyilvánvaló energiákon túl, amit a megállapodásaitokhoz biztosított és karmikus sajátosságaitokhoz. Ott lebegett, Nem volt fontos, Megfelelt viszont az elmúlt életek lekérdezésére és erről ennyit.

Tudnotok kell, hogy néhány fóbiáért is felelős. Néhányan abnormális félelmekkel születtetek, olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyeknek semmi közük a jelenlegi élettapasztalataitokhoz. Ez itt egy biztonságos hely, hogy ezekről a dolgokról beszéljünk... valóban az. Most fennáll annak a lehetősége, hogy minden kezd értelmet nyerni és megérthetitek mindezeket a dolgokat. Mitől féltek? Féltek a fénytől? Talán vannak itt olyanok, akik nem akarják megtenni ezt az aktivációs lépést. Ezek így vélekedhetnek, "Szeretném, ha ez a beszélgetés hamarosan befejeződne, nem akarok többet hallani erről." Már megtetted ezt a lépést korábbi életedben is, ugye?
Mi történik, ha most megteszed ezt a lépést? Mi fog bekövetkezni? Van, aki még a "megvilágosodástól való magfélelemmel" rendelkezik. Vannak itt olyanok, akik cölibátust fogadtak és akik Istennel léptek házasságra.

Hirtelen, ahogy interdimenzionálissá változol és a nyolcas Réteg elkezd vibrálni, felébredsz hajnali háromkor. Vannak köztetek olyanok, akik tudják, hogy miről beszélünk, mert amikor felébredsz abban az időben, egy egész sereg entitás van a szobádban! (Nevetés) Ez enyhén szólva bosszantó.

Nem rendelkeztek mindnyájan ezzel a tapasztalattal (hogy gyakran felébrednek), de jónéhányan igen és ezért tudni szeretnétek, mi is történik ilyenkor? Fel lett ébresztve a nyolcas réteg. Nem juthatsz el egy interdimenzionális váltásba, anélkül, hogy felébresztenéd saját egyéni Akasha Krónikádat! Minden, ami valamikor is te voltál elkezd vibrálni. Valamikor a múltban, ahol fogadalmat tettél Istennek és kezdesz emlékezni rá. Ez az Akasha Jegyzet fog felébreszteni és böködni hajnali három körül, figyelmeztetve, "Nem tudok segíteni, de emlékezz házasságra léptél. Mi történik ezzel a fogadalommal?" (Nevetés)

Lesznek még más részeitek és darabjaitok, amelyek különböző időkben felébresztettek benneteket, ilyeneket mondva, "Emlékszel, amikor ezt, meg azt tettük? Nos, akkor jobb lenne nem elmenni erre a spirituális találkozóra, mert ez elindíthat egy olyan hólabdát, amit utána már nem tudsz ellenőrizni és úgy végzed, hogy újra megfizeted az árát." Emlékezz, nem lehet nem tudni a dolgokat! Emlékszel, legutóbb is, amikor bizonyos spirituális szenvedélyeknek hódoltál és máglyán végezted ez miatt? Nem akarsz újra így járni, vagy igen? Nem, mégsem. Az emlékek örök érvényűek, minden szinten.

Egy öreg lélek Emberi tulajdonsága, hogy sok-sok leélt élettel rendelkezik és jó néhány ezek közül mélyreható és bölcs. Különösen ha minden alkalommal visszatér Lemúriába. A lemúriai a földi faj magja. Ők voltak itt, amikor megjelentek a Plejádok és elhozták az emberiségnek azt a biológiai magot, amelyhez különleges méret tartozik, tudtad ezt? Voltak-e valaha is olyan álmaid, ahol a valós magasságod volt? Ez tiszta lemúriai jellemvonás. Többet is fogunk erről beszélni egy másik alkalommal.

Hadd áruljuk el, itt a nyolcas Réteg ébredése. Előttetek az Akasha Krónikátok és ez tartalmazza a leélt életeiteket, amelyeknek a száma néha több száz, de akár több is. Ezek azok az életek, amelyeket ezen a bolygón éltél, némelyik ezek közül igen mélyenszántó, ezek mind találkoznak és idegesítővé válnak számodra, mert mind tudni akarja, hogy miről van szó? Amikor szóba hozod az interdimenzionálist, ez a felébredt Akasha tudatosság bekövetkezik valamilyen szinten. Tehát, utasítást adtunk, azzal kapcsolatban, hogy mi következik.

Ideje, hogy elvessétek az elmúlt életek fogalmát, vagy legalábbis, amit arról gondoltok, hogy hol vannak az elmúlt életek tapasztalatainak energiái. Amikor interdimenzionálissá válsz, nincs több lineáris idő, az idő és a tér nem számít többé. Ennek az új Földnek az energiájában, minden ami az elmúlt életeidben te voltál, együtt van a mostban, egy energiát képvisel, jelen életed energiáját. Ez az életidőd a mostban. Emiatt már azzal a kifejezéssel sem élhetsz, hogy elmúlt élet. Jelen életed az, amelynek minden sajátossága megvan, ami megtörtént és minden lehetősége, ami valamikor is megtörténhet. Üdvözlünk abban, amit a mesterek éreztek! Mert ez ugyanaz a dolog, a DNS aktiválásának előjele, amit ők is átéltek.

Nos, mit fogsz tenni mindezekkel az ébredező múlt energiákkal, amelyek itt toporognak, a kirekesztett dimenzionalitásnak köszönhetően? Ezek képviselik mindazt a történelmet, amellyel rendelkezel és mindazt a tapasztalatot, amit megszereztél ezen a bolygón. Így hát, mielőtt befejeznénk, a következő információkkal látunk el: Ideje, hogy egyesítsétek mindezeket az energiákat és mondjátok ki hangosan. Keress magadnak egy helyet és válassz egy időpontot, amikor senki nincs a közelben, mert biztosak vagyunk, hogy nem értenék meg mit csinálsz. Így működik az interdimenzionalitás.

Szólj hozzájuk hangosan és mondd ki, "Ez az, amire vártunk! Ez képviseli az összes életünket, amit valaha is éltünk, ebben az életünkben éri el a tetőpontját, amit most élünk. Megvalósult létezésünk igazi értelme. Mint egy iskola, ami véget ért, mindannyian együtt felébredtünk, mint egyetlen lény. Ti vagytok az én támaszom, ti vagytok az én csapatom. Nos, sorakozzatok fel mögöttem és nyomás! Mindannyiótokra szükségem van, hogy egységesek legyünk ebben az új energiában, ami alkalmassá tesz egy ilyen dologra."

Vedd mindtől a bölcsességet, a tudást és a tapasztalatot, amit lehetővé tettek számodra egyéb megnyilvánulásaid ezen a bolygón. Emlékezz arra is, hogy ez mind te vagy. Úgy vedd, hogy ez a századok bölcsessége... egy mélyreható történelemkönyv lapjai, amelyeket te tényleg megéltél, sorban, egymás után. És akkor add hírül minden egyes magadnak, hogy egy új fogadalom van ezen a bolygón, ami fölülír minden más fogadalmat. Ezután pedig tegyél új fogadalmat: Teremts magadnak egyet, amely ragyogásodról beszél, isteni mivoltodról és arról, hogy miért vagy itt. Például: "Megfogadom, hogy magamhoz veszem összes elmúltbeli életem energiáit, amelyek újra lettek írva ezen a bolygón és életem hajtóerejének fő áramába vonom őket. Megfogadom, hogy tökéletesen összekapcsolom ezeket az energiákat úgy, hogy olyan biztos leszek saját lényemben, mint amilyen biztos vagyok Istenben. Most ezerszámra vannak mögöttem saját életeim tapasztalatai, amelyek mind támogatásomra szolgálnak. Századok bölcsességével rendelkezem, ami lehetővé teszi, hogy elküldjem fényemet a sötét helyekre. Ezért, megfogadom, hogy kiérdemlem helyemet ebben az új energiában és használni fogom mindegyik életidőm minden tulajdonságát, amelyet gondosan elraktároztam a nyolcas rétegben!" És tedd is meg ezt!

Küldd a fényed, olvasó és hallgató, még itt ültödben, azonnal: Küldd el a szudániaknak. Ideje megállítani a régi-energiájú viselkedést azon a helyen. Szükségük van a fényedre! Ha annak a helyzetnek a sötétsége napvilágra kerül, az emberiség majd cselekedni akar!

Küldd a fényed olvasó és hallgató, Palesztinába és adj nekik reményt a békés körülményekre, amit azok irányítanak intelligensen, akik előtt igazi célok lebegnek és nem csak a bosszúálló szellem. Lásd őket, hogy meg szeretnék teremteni a békét a szomszédokkal, akik már fél évszázada az ellenségei. Láss csodákat a jövőjükben, mosollyal a gyermekeik arcán... még ebben az évtizedben!

Izraeliek, ne adjátok fel a reményt, ezért küldik nektek a fényt folyamatosan - nem számít milyen nyelven beszélsz, vagy milyen kultúrához tartozol. Egy olyan területen, amely kicsi és mégis olyan mélységes, amit Izraelnek neveznek, lehet béke a szomszédaitokkal. Dobd el a múlt energiáit és nézz új lehetőségek után. Nézd az ifjú embereket, ők ezért jöttek. A béke csírái ott vannak, tekintet nélkül a spirituális télre, amit láttok.

Fénymunkás, küldd fényedet az afrikai kontinensre. Nézd azokat, akik tudnak valamit tenni, lent délen, lehetőséget teremtve az egésznek, amire soha nem tekintettünk mint valóságra... egy egészségügyi rendszer, amelyik meggyógyíthatja az egész kontinenst! Álom? Elárulunk neked valamit: Nem kérnénk arra, hogy ebben az ügyben küldd fényedet, anélkül, hogy a lehetőség szó szerint meg ne lenne írva, mint hatalmas lehetőség a jövőtökben!

Végül elmondjuk még a következőt. A mennyekben ebben a pillanatban egy dal szól - időtlen és történelmi - és egy gyönyörű helyről szól, amit a múltban Földnek hívtak. Azokról az ittlevő lényekről szól, amelyek a maguk módján valami meglepő dolgot tettek, a szabad választás egyetlen bolygóján - az egyetlen, amelynek volt ereje a magasabb dimenziót választani. Elhozták maguknak az Új Jeruzsálemet... békét a megosztott bolygóra. Ez egy olyan történet, amelyet le fognak jegyezni a Világegyetem történelmében és a létező isteni helyek legtöbbjének a falára fel lesz jegyezve. Entitások fognak veletek találkozni Univerzum szerte és tudni fogják színeitekről, hogy kik vagytok és miben vettetek részt. Ezt a lehetőséget, épp most teremtitek. Bizonyos szempontból, a dallam már szól, amióta jó úton jártok, hogy megvalósítsátok a feladatot, hisz közületek sokan ezért jöttek. Ez az oka, amiért itt vagytok, Világítótornyok. Ti vagytok a fény ennek a spirituális télnek a sötétjében. Lehet, hogy te vagy az egyedüli fény, amíg a tavasz megérkezik. Ez a vihar miatt létezel.

És ez miatt ülünk a lábatoknál, ünnepelve az Emberi entitásokat, akiket ti közönségesnek hívtok, persze a 4D-ben egyszerűen nem tudjátok másképpen. Néhányan közületek már elkezdték felfogni, felébredve és látva, hogy ez így van. A tél után a tavasz fog jönni. Amikor meghalljátok azokat a madarakat és felfogjátok, hogy a fák nem halottak és az országok elkezdenek virágozni bölcs vezetőikkel, látni fogjátok, hogy a béke a Földön valóban lehetséges. Ó igen, küzdelem azért mindig lesz. Mindig lesznek elégedetlenek. Mindig lesznek olyanok, akiknek különböznek a nézeteik és az elképzeléseik, de mindez létezhet egy békés bolygón is.

Ez az a lehetőség, amit mindig is láttunk. Ezek az utolsó idők, amit 15 éve hajtogatunk és ti épp ott vagytok, ahová tartoztok, együtt tartva mindezt.

És ez így van.

Kryon


Fordító - Ma-Sáry Mária