Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Kik vagytok Ti valójában?

Kik vagytok valójában?
Crystal Lake, Illinois - 2005. augusztus

( Forrás: http://www.kryon.com/k_chanelcrystallake05.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Néhányan más hangra vártatok talán? Az olvasó biztosan, ami természetesen a sajátja! Hányan értik meg és fogják fel közületek azt, hogy miközben Kryon üzeneteit olvassátok, tulajdonképpen saját Felsőbb Énetekkel együtt hangosan olvastok, hogy nyomatékosabb legyen? Minden egyes Emberi Lény Felsőbb Énje tudja amit Én tudok. Arról a felsőbb Énetekről van szó, akit ide hívtam, hogy közösen részt vegyetek ebben a közvetítésben ma este. Amikor Kryon szavait olvassátok, semmi újat nem olvastok. Semmi nem új és minden felfedezhető azok számára, akik nem birtokolják a teljes tudást. Akkor amikor Kryon szavait olvassátok, ti az igazságot valaki által olvassátok, akivel kapcsolatban vagytok  és erről fogok nektek beszélni ma éjszaka. Én ezt Rejtett Kapcsolatnak nevezem. Ez annyira erős kapcsolat, hogy Felsőbb Énetek tulajdonképpen velem közösen közvetíthetne, mihelyt tudja mit fogok mondani. Ha könyvet olvastok, Felsőbb Énetekkel együtt olvassátok. Ez az a hang, amit hallotok! Ez isteni mivoltod hangja, csodálatos és a tiéd!

Ti akik most itt vagytok ebben a szobában, nemrég tanultátok meg használni e hangot. Az Emberi Hang, a Nagy Központi Nap Mágneses Mesterét képviseli. "Kryon, mit jelent pontosan a nagy központi nap? Jól van, elárulom. A válaszom: Igen". Csupán ennyit mondhatok. A Nagy Központi Nap, egyáltalán nem egy bizonyos hely. Ez egy metafora és ez az egyetlen módja annak, hogy leírjuk számotokra, milyen Isten Szeretetének Központja. Ti ezt nagyon jól tudjátok. Ez egyáltalán nem egy származási hely hanem egy állapot. Mi több, leírja a köztünk lévő viszonyt. Ó, olyan sok dolog van rejtve közvetlen tudatotok számára, amíg itt vagytok! Még azok számára is, akik szeretnék felnyitni az ajtót, hogy feltárják a Föld Akasha Krónikáját és képessé váljanak betekinteni DNS-etekbe és megláthassák minden elmúlt életeteket. Még egy ilyen személy sem tudhatja azt, amit ma közölni szándékozom veletek. Mert amit ma mondani fogok, nincs lejegyezve az Akasha Krónikában. Ez nem a földön van és Gaia sem rendelkezik vele. Nincs a DNS-etekben sem. DNS-etek és a bolygó Akasha Krónikája, az az energia, mely szó szerint lehetővé teszi számotokra, hogy belépjetek az emelkedett állapotba, csak olyan távolra megy vissza, mint a legkorábbi dolgok, amelyek veletek történtek Gaián. Nos, ez is elég sok! Ám, ott megszűnnek. DNS-etek és az Akasha Krónika, csupán elmúlt angyal-Ember megnyilvánulásaitokról nyújthatnak információkat. Olyan sokszor elmondtuk már, hogy kik vagytok, azonban újból el fogjuk mondani ma éjszaka, más, töményebb formában. Tudjátok, sokkal több minden létezik, mint gondolnátok. A kíséret, amely ide érkezik meglepetést fog okozni. Nem az lesz, akinek hiszitek. Nem sikerül őket meglátnotok. Ez a megszokott Kryon kíséret, bármit is jelentsen ez számotokra. Ők azok, akik azért jöttek, hogy megmossák lábaitokat. De ennél sokkal többen vannak. Vannak köztetek, akik kapcsolatba lépnek velük, mások meg nem. Kedves Emberi Lények, mindazok, akiket jelen életetekben szerettetek és elveszítettetek ezen a bolygón, itt vannak most, ebben a teremben. Gyermekek vannak itt és ti nagyon jól tudjátok kikről beszélek, ugye? Testvérek, anyák és apák, unokatestvérek, nagynénik és nagybácsik. A szoba tele van az emberi családdal: itt vannak azok akiket eltemettetek, búcsút véve tőlük. Ők is itt vannak.

Egyesek megkérdezhetik: "Miért lenne ez így? Miért mutatkoznának meg éppen ma előttünk?" Elárulom: ők nemcsak ma "mutatkoznak meg". Kedves Emberi Lények, közülük sokan hosszú ideje veletek vannak, azonban ti nem akarjátok látni őket. Ők függőlegesen léteznek és ti vízszintesen néztek....(Utalás a nap közben adott, érzékeléssel kapcsolatos tanulmányra). Ők nincsenek az észlelési mezőtökben. Hitrendszeretek nem támasztja alá az információt, hogy azok akik elmentek, még mindig veletek vannak vezetői struktúrátok részeként, egész életetekben veletek maradnak. Tudtátok ezt? Ez része a rendszernek, egy jól elrejtett része.

Tudtátok, hogy létezik egy egyezség azok között, amit ti lelkeknek neveztek? Ó, annyira lineárisak és egyes-számúak vagytok! Belenéztek a tükörbe és ott egy Emberi Lény van. Létezik egy Felsőbb Én. Létezik egy lélek és ez minden, amit magatokkal cipeltek. Micsoda felfogás! Nos, helytelen! Sokkal több látnivaló létezik itt. Egy időben több helyen vagytok. Még ha belevágnék is a témába, úgysem fogjátok megérteni. Ezen a ponton az emberi intellektus megsértődik és így kiabál: Mindenképp mondd el nekünk! Elég intelligensek vagyunk ahhoz, hogy mindent megértsünk. Kedveseim, itt nem az intelligenciáról van szó, inkább a korlátolt dimenzióhoz szokott észlelésetekről. Még a legintelligensebb emberek sem képesek kommentálni azt amit nem észlelnek.

Tudtátok, hogy sokrétű énetek itt található nálunk, a fátyol másik oldalán? Sokszoros énetek! Energia szinten... de mégis többrétegűek! Angyalok, azt gondoltátok, hogy amikor lejöttetek, az összes erőtöket levittétek magatokkal? Nem. Nem fért volna bele testetekbe. Mit hagytatok hát magatok mögött? Mit gondoltok, hogyan valósul meg a társ-teremtés? Hadd kérdezem meg ismét. Ha saját részedre hozol létre valamit társ-teremtéssel és más emberi lényekkel együtt élsz egy közösségben, hogy is áll a dolog a többi emberrel? Csak belegázoltál a kirakó játékba saját szándékoddal, egyenesen az ő életükbe? Ha ez így van, volt rá engedélyed? Ha nem, hol van akkor a társ-teremtés teljessége? Végiggondoltátok valaha ezt? Amikor azt kérted, hogy szabadítsanak ki egy helyzetből vagy új munkahelyre kerülj, mi van azokkal, akik érintettek ez az esemény által? Csak átviharzottatok rajtuk? Néhány újdonsággal szolgálok!

Minden alkalommal, amikor társ-teremtést végeztek, megfeleltek valaki más társ-teremtésének! Valahányszor sikeres a társ-teremtésed, az mindig egy végtelenül komplex tervezés eredménye. Tisztában voltatok ezzel? Tudjátok, egy rendszerről van szó. Felsőbb Énetek - egy részetek a fátyol túlsó oldalán - olyan munkát végez, amit ti elképzelni sem vagytok képesek. Nevezzétek intenzív tervezési rendszernek, mely egész idő alatt zajlik, miközben ti imádkoztok, sétáltok, fényt küldötök! Ám a folyamat sok mindenki mást is érint. Érinti azok Felsőbb Énjét is, akikkel együtt cselekedtek, ők is együtt dolgoznak, társ-alkotóiként annak amit ti a bolygón kíséreltek megtenni, közben ez őket is erősíti. Ez nagyon bonyolult! Amikor a szándékod, a teremtés végül megnyilvánul, (ha megnyilvánul) egy mindannyiótoknak kedvező megoldásról van szó, jóváhagyással és megfelelően végrehajtva. Mit gondoltok, hogyan működik ez? Megmagyarázhatatlan és nehezen felfogható, ugye? Csak annyit mondok, hogy eltávozott szeretteitek mind egy-egy vezető, egy a sok közül. Mi a helyzet veletek? Lehetséges az, amit partnerem mondott, hogy ti magatok is valaki más vezetője vagytok, a jelen pillanatban is? Amikor az elmúlt életetek végén távoztatok, lehetséges, hogy énetek egy része itt maradt, hogy együtt legyen a többiekkel? A válasz: IGEN. Talán ők még mindig itt vannak és élnek? Mit szóltok ehhez a puzzle-hoz! Gondolkodjatok el ezen! Reinkarnálódtál és íme itt vagy, azonban ugyanakkor lehetséges, hogy egy másik ember vezetőjeként is itt vagy! Na milyen többszörösen létezni? Ez azt jelenti, hogy egyszerre, két helyen létezel. Milyen érzés? Ez az igazság és ha eltűnődtök rajta, sok mindent megmagyaráz.

Valahányszor a bolygóra jöttök, újra és újra elcsodálkoztok azon, miért jelentkeznek a megmagyarázhatatlan pszichikai tulajdonságok? Félelmek, visszaemlékezések, dolgok amiket meg akartok tenni, vagy éppen, amiket nem akartok, helyek ahova el akartok menni, vagy éppen, ahova nem, mind úgy jelentkeznek mintha már megéltétek volna. Létezik egy kapcsolat Gaiával és a többi Emberrel! Egy valóságos kapcsolat létezik mindenek között, jól elrejtve. Jelen vagy a bolygón, mint valaki másnak a vezetője! Nem mindegyikőtök, mivel ez egy nagyon különleges információ. Ez attól is függ milyen öreg vagy! Minél fiatalabb vagy, annál nagyobb az esély, az ok nyilvánvaló. Ez igen bonyolult, de sokkal több minden történik, mint amiről tudtok és egy még nagyobb dolog, egy kapcsolat, amelyről nem tudtok, de néhány percen belül feltárom nektek.

Először azonban szeretném egyik kedvenc módszeremet alkalmazni. Szeretnélek visszavinni benneteket a születés fuvallatába és arra kérlek benneteket, hogy először is, képzeljük el ezt együtt egy 4D-s módon. Úgy szeretném ismertetni veletek ennek a leírását, hogy tudjátok miről beszélek és velem együtt elképzelhessétek, mivel ott voltam veletek. Én még mindig ott vagyok! Elárulok valamit Kryonról, amit eddig nem tudtatok. Mit gondoltok ki vagyok én valójában? Angyal? Igen. Ti is azok vagytok. A bolygó Mágnességének a Felelőse? Igen. Ti is azok vagytok. Tudjátok milyen nagyszámú volt a kíséret, akik segítettek beszabályozni a rácsot, itt ezen a bolygón? Ezer milliárdtól is nagyobb volt ez a szám. Minden egyes személy, aki most a Földön él és aki majd a Föld teljes eljövendő életében fog megszületni, mind segítettek. Ott voltatok velem és segítettetek nekem beindítani azt. Ennek a kapcsolatnak egy része az, hogy ti elfogadtátok a bolygó energiáját. Aztán közületek legtöbben egyéb helyekre távoztak. Erről is fogok azonnal beszélni.

A születés fuvallata, annak az időnek és helynek a leírása a 4D-ben, amelyben erre a bolygóra érkeztetek, egy előző földi vagy nem földi élet után. Érkeznek újoncok, de érkeznek öreg lelkek is. Ha úgy gondoljátok, képzeljetek el, egy stadion méretű valamit! Nos, azért jövök ezzel a metaforával, mivel ez egyrészt a 4D-ben és egyrészt a több-D-ben van. Ti nem hallhatjátok a fényt úgy ahogy én hallom, csupán részleteit láthatjátok. Úgy gondoljatok erre a stadion méretű objektumra, mint egy hatalmas szakadékra! Egy másik dimenzióban vagytok és készen álltok lejönni a 4D-be (a Földi Sík dimenziós jellemzője), úgy tűnik belezuhantok ebbe a mélységbe. Aztán, ott ez a fuvallat, amely kifelé áramlik ebből a mélységből, mint egy tornádó tölcsére. Ám egészen csendes és felfelé mozog. Sokszínű és gyönyörű, szikrázik, fénye minden irányban terjed, azonban lentről felfelé fúj. Ha bele jutnátok ebbe a fuvallatba, elbírná és megtartaná energiátok súlyát, amíg ti, szó szerint elmozdulnátok a peremről. Aztán a megfelelő pillanatban, belecsöppentek abba, amit mi szülőcsatornának nevezünk.

A következő dolog ami a tudatodig hatol, az a szülőorvos keze és a saját hangod fogod hallani, először a Földnek nevezett új életben. Ne gondolkodjatok túl sokat ezen, mivel elkerülhetetlenül megfogalmazódik bennetek egy lineáris kérdés: "Kinek a lelke volt a magzatban növekedése közben? Ha emberi születés által jöttem, hol kezdődik az emberi élet igazából?"

Mondottam már előbb is, - e témával talán a későbbiekben fogunk foglalkozni bővebben - az Emberi Élet tulajdonképpen, a teremtés jóváhagyásával kezdődik, mindkét szülő és a gyermek által. Ez spirituális esemény és nem fizikai. Egyedül a megnyilvánuláshoz szükséges mindkét nem biológiája. A léleknek a méhen belül töltött időszak nem annyira fontos amint ti elképzelitek, mivel az Emberi Lény jelen angyali utazása, a jelenlegi megszületésével kezdődik. Ám az élet folyamata Isten szemében ugyanolyan értékes, a kezdetektől a végéig.... a spirituális jóváhagyástól, a halálos ágyig. Az embereknek mintegy igényük van, hogy szakaszokra bontsák mindezt és minden egyes szakaszhoz spirituális aspektust ragasztani, ahelyett, hogy a spirituális folyamatot egészében szemlélnék.

A születés fuvallata az, amit szeretnék megvizsgálni egy pillanatra. Ez egy portál és én mindig ott vagyok. Most is ott vagyok. Ezrekkel vagyok együtt mindennap, akik elhatározták, hogy megkezdik a Földre való visszatérésük folyamatát. Ők Isten részei, átvizsgálják mire is vállalkoztak, egyeztetnek mindenkivel a szereplők közül, lényük sokszoros részeivel,(nehéz ezt leírni) mielőtt leválasztanák lényük legnagyobb darabját és lejönnek a Földre. Ott voltam akkor is, amikor te lejöttél. Azonnal beszélni fogok erről is. Most, ebben a pillanatban is ott vagyok, mindegyikükkel beszélgetek, ez a kommunikáció alatt is. "Kryon, hogy tudod megtenni ezt, miközben velünk vagy ezen a közvetítésen?" Ó, ha ti ezt furcsának gondoljátok, mondok egy másik dolgot, hogy legyen min törni a fejeteket. Ott vagyok a Tiszteletadás Csarnokában és mindenkit köszöntök, akitől az előbb búcsút vettem, a születés fuvallatánál! Számomra ők, egy szempillantás alatt visszatérnek! És minden dolgot ünneplünk, ami megtörténik! Ugye nehéz elhinni? Ez egy rendszer, tudjátok? Nagyobb annál amint el tudtok képzelni. Várjátok meg, amíg megtudjátok, kik vagytok! Nehézségeiteknek azzal kapcsolatban, hogy lényem egy időben több helyen létezik, egyedüli oka az órátok. Egyszerre csak egy dolog történését teszi lehetővé. Nekem nincs órám és nektek sincs, amikor itt vagytok.

Ki vagy Te?

Tehát, itt vagytok, ezen a bolygón. Biológiai lények, akik nem felejtették el teljesen angyali részüket, azt hogy kik voltatok, mielőtt ide jöttetek volna. Közületek egyesek eléggé ráhangolódtak, hogy olvassák az Akasha Krónika részeit. Ezek a felvételek elárulják, hogy kik voltatok, akár több megtapasztalt, elmúlt életben is. Utalást adnak arra is, miért érzitek, hogy amit most tesztek az rendben van. Sok mindent megmagyaráz jelenlegi életetekről, melyben tudjátok, hogy rendszerint kik vagytok. De, kik vagytok ti valójában? Elmondom.

Már mondtam néhány dolgot erről, de ismét mondani fogok!

Az első dolog, hogy Isten részei vagytok és ez azt jelenti, hogy mindig is azok voltatok, tegnap, ma és azok fogtok lenni - örökké! Amikor kiléptek a 4D-ből és eltűnik az idő, ennek ténye jól érthető számotokra és ez lényetek normális állapota. Kezdet és vég nem létezik! Egy kör létezik. Engedjétek meg, hogy adjak egy példát azzal kapcsolatosan, ahogy én látom a dolgokat! Mit fogtok tenni holnap? Nem tudjátok, mivel ez a jövőtök! Bármi megtörténhet, mivel ez a jövőben van. Nem tudhatjátok, hisz még nem történt meg. Amikor ideér a holnap, az már a jelen és meg fogjátok nyilvánítani azt. Bizonyos módon éppen a jövőt nyilvánítjátok meg, ahogy tegnap láttátok. Miután a holnap elmúlik, már a múlthoz fog tartozni. Csupán egy holnapi napra volt szükség ahhoz, hogy az ismeretlen, ismertté és múlttá - váljon. Egy dolog - mássá válik. Melyik pillanatban alakul át, ismeretlen jövőből - ismert múlttá? A válasz: Miközben megélitek. Nos, az én felfogásomban, ti már megéltétek! Én mindezt egyszerre látom. Mindig azt hajtogatom nektek: Naponta éljétek meg! Erre ti, állandóan, jövőt alkottok.

"Várj egy pillanatig, Kryon! Hogy mondhatod ezt? Azt mondtad, hogy nem tudod mi fog történni, mivel szabad akarattal rendelkezünk." Helyes! Nem tudom, mit fogsz tenni, azonban ismerem az összes létező potenciálodat, minden lehetséges cselekedetedet, itt vannak előttem, akár egy térkép. Minden tevékenység potenciálja amit megtehetsz, itt van. Az út amin járni fogsz ismeretlen, szabad akaratod következtében, azonban itt van előttem az összes lehetséges potenciálod. Ily módon én magam már ismerek bizonyos dolgokat abból, amit meg fogsz tenni. Ez a MOST és nagyon nehéz nektek elmagyarázni, mivel ti, egy lineáris időszerkezetben vagytok. Ennek nincs semmi értelme számomra - mondjátok ti. Van kedveseim, amikor nem itt vagytok! Mi látjuk a bolygó lehetőségeit és mindig is láttuk! Mit gondoltok, miért van ekkora izgalom, a mi oldalunkon? Annak köszönhető, mert látjuk a Föld potenciálját, - minden lehetőséget egy időben - és látjuk hová visz ez benneteket, az Új Jeruzsálem kellős közepébe! Egy sötét barlangba léptek és egy nagy változással találjátok szembe magatokat, mégis akkora bátorsággal léptek be! És, még kérdezitek, miért szeretünk annyira benneteket? Amikor a születés fuvallatában egyensúlyoztatok, megkérdeztünk benneteket, valóban újra meg akarjátok-e tenni ezt és ti azt válaszoltátok: IGEN - és megtettétek.

Kik vagytok valójában? Az ősök? Ti mindannyian öregebbek vagytok még az ősöktől is. Mindannyian kezdet nélküliek vagytok, vannak azonban köztetek, akik ősöknek számítanak ezen a bolygón. Van köztetek, aki már 50.000 évvel ezelőtt is itt volt. Számotokra ez nagyon hosszú idő. A valóságban nem. Arra gondolva, hogy mikor is volt, amikor velem együtt beállítottátok a mágneses rácsokat, 50 000 év csupán a másodperc töredékét jelenti, a világ óráján. 50.000 éve, egyesek közületek Lemúriaiak voltak, mások Sumérok, mások később Egyiptomiak lettek. A hi-tech társadalmak valamelyikét választottátok, ami csak létezett ezen a Földön, amelyeket nem a gépek határoztak meg - hanem a tudatosság. Látjátok, ez a ti felfogásotok. Ez tulajdonképpen egy kulturális mankó. Ti úgy gondoljátok, minél fejlettebb egy technológia, annál jobb gépekre van szükség. Ez nagyon vicces.

Fejlett Technológia! Engedjétek meg, hogy elmagyarázzam, mit jelent valójában a fejlett technológia! A fejlett technológia az a csúcs tudomány, amit intuitív módon minden Emberi Lény ismer és naponta gyakorol, mivel ezzel uralja a dimenzionális észlelést. Ennél többre nem juthattok. Ehhez nincs szükség számítógépre. Hogy lehet, hogy mind a Sumérok, mind a Lemúriaiak mindent tudtak a Naprendszerről? Hogyan foglalkozhatsz csillagjóslással, ami a Föld legősibb tudománya, a bolygók ismerete nélkül? Teleszkóp nélkül hogy tudhatsz bármit a csillagászatról? Honnan tudhatsz a bolygók mozgásáról, mégis ez a tudás ismert volt sok idővel a teleszkóp felfedezése előtt? Gondolkodjatok el ezen! Sokkal több minden van, mint amit a szemetekkel érzékeltek! (Kryon humor)

Íme, kik vagytok! Ti vagytok az ősök! Egyesek közületek bennszülöttek ezen a területen. Nos, ezt gondolom. Ti voltatok az elsők, akik lábatokkal a Föld porába léptetek, éppen ezen a helyen. Azt várjátok, hogy bebizonyítsam? Nem tudom, de ti saját tudatosságotoknak igen. Ha azt gondolod, hogy egy vagy azok közül, akik elkötelezték magukat a Földdel, egy, aki szinkronban van a tájjal és az ott lévő állatokkal, arra biztatlak, hogy menj el a múzeumba és nézd meg az edényeket, amelyeket te csináltál! Érezni fogod a rezgéseket. Már mondtam ezelőtt is. Íme, ki vagy, öreg lélek!

Új Lelkek érkeznek a Földre

"Nos, Kryon, valami nem stimmel. Azt mondod, mi vagyunk azok, akik körbe járunk, jövünk és megyünk, a Földön azonban ma sokkal több ember él, kétszer annyi, mint amikor megszülettem. Nem lehetséges, hogy ugyanazok az entitások jönnek és mennek folyamatosan. Kell, hogy legyenek újak, akik egész idő alatt érkeznek." Micsoda fogékonyság! Tehát tudni akarjátok, honnan jöttök? Néhányatoknak, nem fog tetszeni ez a válasz, mégis elmondom. Kérem fogadjátok türelemmel hosszú válaszomat! Amikor a fátyol másik oldalán vagytok, Emberi Lények... hogy is mondjam ezt? Hatalmas az izgalom azzal kapcsolatban, hogy kik is vagytok valójában, olyan sok az energia, nagy a lelkesedés, ha élhetek ezekkel a kifejezésekkel!

Fénymunkás, ha megkérdezlek, - KI VAGY? - azt mondod: "Fáradt vagyok." Mindig ezt a választ kapjuk. Ez nem válasz a kérdésre, de ez jár leggyakrabban a fejetekben. - És, hogy érzed magad a mai napon, - gyakran kérdezzük? A válasz "Fáradt vagyok". Fáradtak vagytok amikor felkeltek és fáradtak vagytok amikor nyugovóra tértek, mivel közületek a legtöbben nehéz munkát végeznek. Annyira fáradtak vagytok, úgy érzitek, spirituálisan bele szakadtok. Hányan vagytok meggyőződve arról, hogy utoljára vagytok itt? (sok kéz emelkedik a levegőbe). Nos, tudjátok mit? Tévedtek! "Kryon, nem akarom ezt hallani. Kivettem a részem ebből az egészből, íme itt vagyok! Ez nagyon kimerítő... jönni és dolgozni a Földön. Nem akarom ezt újra megtenni. Megérdemeltem egy kis pihenést." Ám, amikor a Tiszteletadás Csarnokában találkozunk, alig várjátok, hogy vissza térhessetek a születés fuvallatába! Legutóbb is ezt mondtátok, az előző inkarnációtok idején! Hát, ez az Emberi Lény kedveseim, a biológia élményeiben! Ti azért vagytok fáradtak, mert spirituális energiát bocsátotok ki, tulajdonképpen ez változtatja meg a bolygót! A fátyol túlsó oldalára, a Földre érkeztek és soha nem jut eszetekbe ez a valódi kapcsolat, megmondom miért: specialisták vagytok ebben.

Nem válaszoltam a kérdésetekre, ugye? Honnan jöttök? Új lelkek érkeznek folyamatosan. Honnan jönnek? Ez az a rész, amelyet egyesek nem fognak szeretni. Egy ugyanilyen jellegű kísérletből érkeztek más dimenziókból, más helyekről és más helyzetekből, melyeket nem Földnek hívnak, ám azt is nagyon kedvelitek. Ez a kísérlet állandóan zajlik és ez az amit nem kívántatok hallani. A többdimenziós univerzumokban zajlik mindez folyamatosan és egy időben több kísérlet folyik. Talán ebben az Univerzumban csak egy, vannak azonban más kísérletek, amelyek az alternatív univerzumokban történnek és íme, ezt teszitek ti... jöttök és mentek ezekből a kísérletekből, mint szakértők.

Neve is van ennek a szakterületnek, azonban nem tudom megmondani nektek, mivel csupán a fátyol innenső részén fogható fel. Olyan név ez, amelyet igen jól ismertek, belétek ivódott, mivel ez az, amit tesztek. Tehát, ti egy másik kísérlet helyszínéről jöttetek, miközben az befejeződött, de az is lehet, hogy nem. Amikor megérkeztek, úgy döntötök, hogy beléptek a Föld nevű kísérletbe, mint újonc. Az első alkalom igen nehéz számotokra. Ekként cselekedtétek ezt már azelőtt, mielőtt itt elkezdődött volna! Nos, ez jelenthet valamit a számotokra, ha még nem gondolkodtatok volna rajta. Itt egy nagyobb dolog van történőben. Ez egy rendszer.

Így képzeljétek el: Ha létezik egy rendszer, amely sokféle kísérletet tartalmaz és ti örökké ezzel foglalkoztatok, ez azt kell, hogy jelentse, hogy a teremtésnek van egy motorja, amely csupán létezéseteknek köszönhetően működik ezen a bolygón. Eltűnődtetek-e valaha is a jelenlegi teremtéssel kapcsolatban? Lehetséges, hogy részei vagytok egy messzemenően nagyobb valaminek? Ha ti is így gondoljátok, a válaszom: IGEN. Létezik egy jóval nagyobb kép, amit ismertek amikor nem itt vagytok. Én is nagyon jól ismerlek benneteket... mindannyiótokat! Egyetlen entitás sem létezik, aki nem ismerné, hogy nevezik specialitásotokat.

"Nos, Kryon, ez az információ, már akkor is fáraszt, ha csak rágondolok." Ez az emberi reakció, amire számítottunk, kedveseim! Elmondom nektek, mi a mi reakciónk amikor ezekre gondolunk. Ez dicsőséges és igen látványos! Specialitásotokat, minden angyal ismeri. Hordozzátok a színeit és jelvényeit, mindazoknak a helyeknek amerre jártatok és annak, amit tettetek, bárhol is jártatok. Ezek minden egyes élettel változnak. Az életekről beszélve, tudjátok, nagyon rövidek. Nagyon gyorsan jöttök és mentek...nagyon gyorsan. Hát, ezek vagytok, - az egyetemes teremtés specialistái!

Az Érkezések és Távozások típusai

Nagyon érdekel benneteket, hogy ez hogy működik! Sokan közületek már látták ezeket a dolgokat, de nem tudnak róla.

Az új-jövevény.

Új-jövevény az, aki először születik ebben a ciklusban a Földre. Más biológiákból jön, más univerzumokból, más földekről, (ha így kívánjátok mondani), de ez nem pont így van. Ez a kísérlet, amit ti Földnek hívtok, nem másolata valaminek, ami már megtörtént vagy jelenleg történik. Nem az alternatív önmagatokról van szó. Nem. Ez a kísérlet egyedi és minden egyes kísérleti helyszín egyedi. Mind a szabad akaratról szól és különösen arról, amit az létrehoz egy-egy univerzum határain belül. Ismerjük lehetőségeiteket, de igazából, amit jelenleg tehettek, azt a szabad akarat teszi lehetővé.

Az új-jövevények: Könnyen rájuk ismertek - olyan ártatlanok - teljesen tiszták és túlnyomórészt máris kétségbe ejtette őket az emberiség. Az új-jövevény az, aki azonnal kimegy a természetbe, mivel nem tudja elviselni az Embereket. "Ez számomra nem működik" - mondja. Egy hétköznapi társalgás során ő "A"-t mond és "B"-t kap vissza, felfogásuk szerint a társalgás igen nehéz dolog. Gyakran nem néznek a szemedbe és nem olyan módon válaszolnak ahogy várnád. Nem értik miért keverednek drámákba az emberek, bármelyikük. "Miért tennék ezt az emberek?" "Nem szeretem ezt a helyet" mondják. "Majd az állatokkal beszélgetek." Hát, ilyen egy új-jövevény - nagyon zavarban van az Ember és Ember közti kapcsolatokban. Meg kell még tanulniuk és ezt is teszik folyamatosan.

Egy új-jövevény olyan, aki csak egy kicsit nincs szinkronban. Van, aki azt mondja rájuk, kissé bizarr és csak azért, mert annyira zavarba hozza őket a Föld és az emberiség. Találkoztatok már ilyennel. Tudjátok kiről van szó, barátságosak és értékesek... drága lelkek! Úgy tűnik nem találják a helyüket a társadalomban, annyira őszinték, miközben tanulják, hogy miként is működnek a dolgok.

Majd, itt az ellentét - az öreg lelkek! Néhányan 50.000 évesek is vagytok és semmi nem lep meg benneteket. Ti, itt voltatok és ti hoztátok létre mindezeket! Többször is eljátszottátok az összes szerepet mindkét nemben és most is csak egy ilyet játszotok... és fáradtak vagytok! Nagyon fáradtak! Azoknak pedig, akik meg vannak győződve arról, hogy ez az utolsó életük itt és nem fognak visszatérni, elmondhatom: Igenis vissza fogtok térni! Vissza bizony! (Kryon mosoly)

Aztán, itt van a színlelő. A színlelő, nos, ő valóban egy új jövevény. De ő gyorsan és könnyedén megszerzi a spiritualitás bogarát. Végül is, nem ez-e valamennyitek lényege? A színlelő arra játszik, ami közös bennetek, olyasvalami amit ő könnyedén megért és ebbe rejtőzik, színlelve, hogy ő egy öreg lélek. Nem fogjátok felismerni, egyiket sem, egyedül egy dolog árulja el őket. Hallottátok-e már azt a kifejezést, hogy: "Túlságosan is spirituális, ahhoz, hogy jó földi legyen?" Ha ilyen, akkor ő valószínűleg egy színlelő. Ők hamisítók, a valóság meghamisítói. Semmit nem akarnak tenni a való világgal... Ők azok, akikkel kommunákban találkozhatsz. "Kell, hogy legyen egy jobb módszer" - mondják. Spiritualitással veszik körül magukat és megpróbálják beleolvasztani saját valóságukat . Ezenfelül, szeretnének felemelkedni, "elmenekülni innen". Szeretnének hasonlóak lenni Illés prófétához... eléggé spirituálissá válni és egyszerűen eltűnni! Erre törekszenek. Szeretnének elmenni, hogy semmi kapcsolatuk ne legyen többé az emberekkel, vagy azokkal akik nem úgy gondolkodnak mint ők. Ugyanolyan értékesek ők mint egyéb új jövevény, de más módon, mert ők valóban látni tudják, hogy az istenség valós. Ők igyekszenek visszaosonni a születés fuvallatához, hogy megtalálják azt. De soha nem tekintik szentnek az emberiséget, sem a próbát amely az emberiség előtt áll.

"Nos, Kryon, ha ez így van, akkor mi az Emberiség célja főleg? Azt értem, hogy segédkezünk a teremtésnél, de mikor vagyunk készen?" Na végre! Azt hittem, már soha nem fogjátok megkérdezni! (Kryon mosoly) Mi a cél? Nem vagyok biztos benne, hogy tetszeni fog-e ez a magyarázatom is. A cél az, hogy "addig tegyétek, amíg kész nincs". Pillanatnyilag valóban fáradtak vagytok. De, drágáim, kérdezzétek meg a katonát, aki minden nap ütközetbe megy, hogy elfáradt-e? Már tudjátok a választ. De hát annyira nagyszerű az, amit pillanatnyilag tesztek! Ha legalább láthatnátok a rendszert? Ha láthatnátok az összefüggést? Lehetséges, hogy örökké ezt tennétek! Még mindig fáradtak vagytok?

Elmúlt, Nem-Humán megnyilvánulások a Földön.

Igen, olyan sok itt a szeretet! A rendszer gondoskodik róla. Tudjátok, miért teszitek ezt? Mert szeretitek a rendszert! A rendszer ti vagytok, a rendszer Isten és a Természet is ugyanakkor (a ti szemszögetekből). Szeretitek Gaiát! Milyen nagyszerű energia! Hányan vannak közületek tudatában annak, hogy voltak elmúlt életeitek, amikor nem Emberek voltatok? Hohó! Most meg kísértetté válunk!? Mertek erre gondolni? Egy élet anélkül, hogy Ember lennék, hogy lehet az? Mit szólnál egy életről, Gaia belsejében? Vagy évszázadokon át valóságos része lenni a földnek, majd visszatérni? Vagy, hogy a sziklák, növények vagy fák részének lenni? Egy élet része lenni a levegőben - interdimenzionális élet a levegőben? Tudtatok arról, hogy ez is lehet létezési mód? Ha ezt értitek, mondunk egyebet. A nem-emberi életek nincsenek rögzítve az Emberi Akasha Krónikában. Vannak olyan spirituális látók, akik ilyeneket mondhatnak: "Látom az Akasha jegyzetedet és úgy tűnik mintha pár évszázadra eltűntél volna, hogy másvalamit csinálj, majd újra megjelenj. Nem tudom megmondani hol voltál vagy mit tettél ezalatt." Majd én elárulom, hol voltál - a földben voltál, energetikai formában! Látóitok csupán azt képesek olvasni, ami emberi formátok tartományán belül van.

Amikor nincs energetikai lenyomatod, hogy olvasható legyen intredimenzionális DNS-edben, egyetlen látó sem láthatja, "hol" vagy, illetve "hol lehetsz". Ezért a feltételezés egyszerű: Ha nem jöttél vissza a Földre, mint Ember, biztos pihensz a fátyol túloldalán, készülve a következő inkarnációra. Aztán néhányan úgy képzelik el lélek-önmagukat, amint valahol angyali hintaszékben angyali ételt esznek, (talán csokoládét), egy hosszú, egyetemes vakáción - a Mennyországban kószálva egész nap! (Kryon mosoly)

Ó, drágáim, idehallgassatok! Ez egy messzemenően nagyobb rendszer, mint amiről tudtok. A linearitás nagyon ügyes és egyszerű válaszokkal lát el benneteket, nagyon komplex folyamatokról!

"Hogy történhet meg egy ilyen dolog?" - kérdezheti valaki. Gondolatébresztőnek hadd kérdezzem meg tőletek: Miért rendelkezik Gaia energiája tudatossággal? A válasz pedig, azért mert része annak ami ti vagytok. Különösnek tűnik, mint "otthon" számotokra? Így kell lennie. Ez egy isteni energia és most igazán hagyjuk ezt a témát, néhányatok miatt, feltételezem. (Kryon tudja kik vannak a hallgatóságban és vannak, akik nem spirituális beállítottságúak, mégis figyelnek). Célotok, hogy megváltoztassátok, ennek a bolygónak a rezgésszámát a szabad akarat által és olyan magasra emeljétek, amilyenre csak tudjátok. Mivel, amikor a próba véget ér, (akármikor is döntötök úgy, hogy vége legyen), az energia megmérettetik és az univerzumon belül valami másra lesz felhasználva, amit most nem érthettek. Az univerzum meg az szerint fog változni, tulajdonképpen a mérés eredményét használva, amit ti teremtettetek. Ez maga a teremtés motorja. Ez az, ami által működnek a dolgok. Ugyanolyan fontos ez nekünk, a többieknek, amilyen fontos nektek ezen a bolygón az élelem. Amiben részt vesztek, az interdimenzionálisan és univerzálisan egyaránt mélyreható. Nagyon fontos dolog és ti semmit sem tudtok róla, amíg itt vagytok. Nem tudhatjátok, hisz akkor miben állna az energia tesztje? Azonban mindennek értelme van... és még csodálkoztok miért szeretünk annyira benneteket?

Már majdnem befejeztem. Most pedig, szeretnélek visszavinni benneteket a születés fuvallatához. Elvinni titeket saját aktuális földre-lépésetek pillanatához. Éppen ott voltam, tudjátok,? És ti is ott voltatok. Az idő egy nagy csaló. Csupán előrehaladott életkorotokban kezditek felfogni a lineáris idő tréfáját, amikor mindezekre vissza tudtok tekinteni, egy másodperc töredéke alatt és kezditek megérteni, hogy mindezeket egy szempillantás alatt éltétek meg. Az idő egy elmeszülemény, amely lehetővé teszi a rendszernek, hogy megmutatkozzon egyszerűségében, miközben megvalósul a maga komplexitásában.

Az imént partnerem feltette nektek a következő kérdéseket: "Gondolkoztatok-e valaha azon, hogy miért döntöttetek úgy egyáltalán, hogy most itt legyetek? Egy nagy probléma, kritikus pontján vagytok a Földön. Akkor vagytok itt, miközben a bolygó energiája megújul, amikor a próba egyre keményebb." Nos, elárulok nektek egy szenzációs dolgot: A legkönnyebb dolog, ami bekövetkezhetett volna, megélni az Armagedont. Nem egy nagy dolog: egyszerűen meghaltatok volna. Már sokszor megtettétek ezt előtte is. Már szinte mindenkit megégettek élve a jelenlevők közül. Mit szóltok ehhez? Ez majdnem szükségszerű a spirituális felébredéshez, amint azt vallási történelmetek bemutatja. Tudtátok ezt? Könnyű lett volna megtenni! Gyakorlatotok van benne és vége egy pillanat alatt... csupán energiaváltás. De nem ezt tettétek.

Ehelyett kijelentettétek: "Rajta, oldjuk meg ezt a nagy kérdést! Menjünk és tegyük meg azt, amire annyit tréningeztünk! Legyünk a szelídek, akik öröklik a Földet! Változtassuk meg a Föld jelen vibrációját! Vívjuk meg a csaták-csatáját, harcoljunk saját kultúránk kicserélődésének lövészárkaiban, napról-napra! Rajta, kezdjük el ezt a nehéz munkát!"

A születés fuvallatánál, fogtam angyali kezedet és rád néztem energia-tekintetemmel: félig angyal, félig Ember voltál. Egyik lábaddal a 4D-ben, a másikkal meg abban, amit multi-D-nek hívnánk. Ez annyira különbözik attól, amit el tudsz képzelni! Emlékeztettelek, hogy ez a lépés különbözik minden eddig megtett lépésedtől. Emlékeztettelek arra, hogy a szabad akarat bolygójára fogsz visszatérni anélkül, hogy emlékeznél nagyszerűségedre, a tervre vagy a kapcsolatra. Mindannyian, akik itt vagytok a teremben és azok is akik e sorokat olvassák, egy olyan pillanatban születtetek, amikor a Földel kapcsolatos próféciák különböztek a mostaniaktól. Ilyeneket kérdeztem tőletek: "Komolyan gondolod? Miért mennél le újból? Miért éppen most?" Ismerem a választ, de hallani szerettem volna a Fény Harcosaitól, akik ti vagytok, hogy újból kifejezzék igényüket. Tudnak-e az angyalok mosolyogni egymásra? Ó, igen! A fényenergia segítségével teszik ezt egymással, csodálatos módon összefonódva, káprázatos színekben úszva. Valamennyien így válaszoltatok: "Tudom mit teszek! Hosszú ideig segítettem a Földnek, hogy eljusson ide. Most újból odamegyek és hozzájárulok a változáshoz!" És most itt ültök, mert megtettétek, amit szándékoztatok.

Nem tudom jelent-e ez valamit számotokra akkor is, amikor majd felkeltek és távoztok és odasétáltok a gépkocsitokhoz, vagy amikor leteszitek a könyvet, hogy vacsorát készítsetek. Nem tudom, jelent-e ez valamit számotokra. Elmondom azonban mit jelent nekem, főbenjáró dolog! Megváltoztattátok a világegyetemet! Íme, mi történt a Földön... és ti még csak nem is tudtatok róla! Vannak az itt ülők között, akik még el sem hiszik ezt. Ők türelmetlenek, hogy mikor fejezzük már be ezt a kommunikációt. Éhesek és alig várják, hogy abbahagyjam. Ezért újra elmondom nekik: Hát nem érdekes, hogy minden idők különleges Armagedon próféciáiból semmi sem következett be? Nem érdekes-e, hogy semmit sem találtok a 400 évvel ezelőtt élt szerzetes (Nostradamus) írásaiban a manapság történő eseményekről? Nem érdekes-e, hogy ehelyett olyan események követik és fogják követni egymást, amelyek meg fogják változtatni a világtörténelmet, de amelyek úgy tűnik nem voltak jelen a múlt legjobb spirituális látnokainak "radarképernyőjén"? Ezek azok az események, melyeket soha nem jövendöltek és most még a régi próféciák "szereplői" is eltűntek valóságotokból. Utalhat ez arra, hogy ehelyett valami más történik? Elmondom azoknak akik még mindig kételkednek, mi a legérdekesebb ebben: Amikor legutóbb láttalak, egy voltál azok közül, akik azt válaszolták kérdésemre, azért mennek a Földre, hogy megváltoztassák az energiáját... és most olyanokkal vagytok itt együtt, akik hiszik, hogy megváltoztatták azt! Micsoda találkozás! (Kryon mosoly) Mondok egyebet is a kételkedőknek: Isten ugyanúgy szeret titeket is, mint minden más Embert ezen a bolygón és nem ítélkeznek feletted hitetlenségedért. Tulajdonképpen te fenntartasz egy helyet annak, aki melletted ül és lehetővé teszed számára, hogy fényt küldjön oda, ahol arra szükség van. Következésképp, talán... csak talán, épp azt a munkát végzed, amiért ide jöttél, de jelenleg ezt az egészet lenézed, ostobaságnak tartod. Gyakran így működnek a dolgok. Ti ugyanolyan becsesek vagytok számomra, mint bárki más!

A "kapcsolat"

Végül elmondom, hogy az a kapcsolat, amiről ti nem tudtok, igen mélyreható. Amikor elhagyjátok ezt a helyet és a Tiszteletadás Csarnokában találkozunk, megtörténik a csoda. Egy dimenziókon átívelő változás történik és lényetek összes energiája visszatér ahhoz, akik vagytok és csatlakoztok hozzám. Halljátok és olvassátok ezeket a szavakat... "Csatlakoztok hozzám"- mivel én is egy részetek vagyok! Nem tudom, hogy örülsz-e neki vagy nem, hogy ezt elmondtam. Létezik egy kapcsolat kettőnk közt, ami több mint fivér és nővér, vagy angyal-társak kapcsolata, mivel ezek lineáris és egyszerű Földi fogalmak. Ehelyett, amivé váltok, az Isten egy része. Éreztétek ezt valamikor... a kapcsolatunkat?

Már említettük a leves analógiáját. Ez a létező legjobb metafora, valamire, ami kívül van a teljes megértésetek határain. Nézitek a tányért és a levest látjátok. Nem látjátok benne a molekulákat. Nem látjátok az ízesítőket, nem látjátok a sót, a borsot és a más hozzávalókat. Amikor Istenről beszéltek, ti csak elképzelitek Istent... egyedülálló energiaként, mely számotokra a szeretetet képviseli vagy talán a tekintélyt? Semmi sértő nincs abban amit mondani fogok, csak a valóság. Felfogásotok arról, hogy valójában micsoda Isten, hasonló ahhoz, amit házi állataitok gondolnak rólatok! Kedvenceitek felszínesnek tűnnek és nem látják "a nagyobb összefüggést". Nem láthatják, mivel intellektusuk korlátolt. A ti korlátjaitok hasonlóak. Szeretnétek azt hinni, hogy értelmetek kimagasló. Ám, értelmetek valójában saját dimenziótok észlelésére korlátozódik. Ilyen módon lett megtervezve.

Az igazság az, hogy ha meg tudnátok vizsgálni Istent és képesek lennétek "a skatulyán kívül gondolkodni", amelyben éltek, ott találnátok saját neveteket is! Én is ott vagyok veletek... és ugyanúgy azok a mesterek, akik valamikor a Földön jártak, ott vannak barátaitok és mind, az ősök. A kapcsolat abból áll, hogy ti vagytok én és én vagyok ti, amikor itt vagytok. Mi mindannyian egyetlen leves vagyunk, olyan módon összevegyítve, ami megmagyarázhatatlan számotokra. Ezért, miközben olvassátok ezeket a sorokat, talán éreztek valamit, hisz tulajdonképpen egyik részetek küldi az üzenetet. A ti bizonyos részeitek, melyek most nincsenek "veletek", ők küldik ezt az üzenetet! Mert ők az én részeim is. Mit éreztek ezzel kapcsolatban?

Attól sokkal többről van szó, mint amit gondoltok arról, hogy az istenség részei vagytok, mert azok vagytok. Isten áldjon mindannyiótokat munkátokért!

Ó, még itt a hitetlenkedő is. Ismerlek. Semmi nem utal arra, hogy ha figyelemmel kíséred ezt az összejövetelt, furcsává fogsz válni. Kérlek, ne félj Isten szeretetétől! Talán úgy gondolod, hogy ezt az életet végigülöd és elhatárolod magad minden spirituális üzenettől? Rendben, akkor mi hozott ide? Gondolkozz csak el! Ez aztán a jó tréfa!

És ez az, amiért mossuk a lábatokat, Emberi Lények... mindenkinek a lábát, aki csak itt van. Bizonyos módon sötétségben vagytok, ám rendelkeztek egy hatalmas reflektorral, amely csak arra vár, hogy kifejlődjön, amikor arra elszánjátok magatokat. És íme, ezek vagytok ti! Most megfelelő lehetne a pillanat a gyógyulásra, tudjátok? No, valaki jött ilyen szándékkal?

(szünet)

Most lehet egy alkalmas pillanat. Kedves olvasó, "fülelsz"? (Kryon mosoly) Egy megfelelő pillanat lehet most. Tarts igényt erre a kapcsolatra a magad módján. Nyiss kaput, amikor egyedül vagy! Tiszta szándékkal mondd: "Kedves Szellem, a Szeretet Kedves Forrása, Édes Istenem... mond, mi az, amit tudnom kell?" Meg akarod tenni a következő lépést vagy nem? Egyesek igen, mások nem! Egyáltalán nincs ítélkezés... csak az utazás nagyrabecsülése!

Része vagytok a családnak. Isten része vagytok. Másként távoztok, mint ahogy ide jöttetek! Egyesek nem fognak úgy aludni ma éjjel, ahogy szeretnének. A tudás és az akarás magvait elhintettük, lehetővé téve, hogy fontolgassátok a felfoghatatlant. Talán hoztatok is egy döntést? A biológiátokkal, vagy az önbecsülésetekkel kapcsolatban. Itt az ideje a váltásnak, ugye? Ez az, amiért itt vagytok. Ígérem nektek, ha megteszitek ezt a váltást, ott leszek és fogom a kezeteket és segítek áthaladni! Nem mint egy angyal, hanem mint saját istenségetek része. Bátorítalak benneteket: Álljatok a tükör elé, nyitott szemmel szemléljétek magatokat és mondjátok: "Vagyok aki vagyok", ami azt jelenti, Isten Vagyok! Aztán továbbmehettek! És ez az igazság!

Nem ismertetnénk veletek ezeket a dolgokat, ha nem így lenne. Ez a terv sokkal nagyszerűbb, mint gondoljátok! Sokkal csodálatosabb, mint ahogy el tudjátok képzelni, munkásai a fénynek, valamennyien. Mindannyian.

És ez így van.

Kryon


Fordító - Korpos Magdolna