Nyomtatható magyar PDF formátumMagyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Üzenet a zsidóságnak II.

Üzenet a zsidóságnak II.
Tel Aviv, Izrael – 2005. október 28.

( Forrás: http://www.kryon.com/k_chanelIsraelP205.html )


Leetől: Kryon tejes üzenetét a zsidóságnak három nap alatt, három részletben adta át, Tel Avivban és Jeruzsálemben. Az érthetőség kedvérét, nyomtatás előtt, a közvetítés feldolgozásakor néhány alapelv, amelyet a következő napokban adott át, belekerült az első rész anyagába. Mindezek a közvetítések élő közvetítésként hangzottak el egy "oda-vissza" fordítás (angol-héber) segítségével. Ez a fajta fordítás sok rövid mondatot eredményez angolul és a jobb olvashatóság kedvéért ezeket a mondatokat összekapcsoltuk hogy a szöveg folyamatosabbá váljon. Ha szeretnéd az eredeti üzeneteket hallani a héber fordítással, az Interneten ingyen letölthető MP3 fájlokként megtalálhatók.


REGGELI MEGLEPETÉS-KÖZVETÍTÉS

Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Vannak köztetek akik nem hiszik el, hogy megtörténhet, hogy a Szellem - vagy Isten ily módon beszéljen az emberiséghez. Ismét emlékeztetünk benneteket, hogy mindig is ez volt a kapcsolat módja. Nem kisebb bizonyíték van erre, mint a saját történelmetek. A bizonyság pedig az, milyen érzés. Tudod, mi történik most éppen? Az összes vallás minden írása, mely a Földön létezik, Emberi Lényektől származik. Az összes írás, mely neked íródott, még azok is, melyek angyaloktól származnak, emberi közvetítés révén érkezett a Földre. Ezért ez egy partneri viszony és mindig is az volt. Gondolkodj el ezen - a folyamat összeházasítja az Emberi Lényen belül megtalálható isteni részt Isten energiájával. Az eredmény fenséges üzenet megjelenése. Hívlak, hogy érezd meg ezt most.

Gondolkodtál-e valaha azon, ha az őseid most rád néznének, mit mondanának? Micsoda látomás lenne! Menj vissza annyira, amennyire csak szeretnél a múltadban. Mit mondanának? Nos, elmondok neked valamit. Ők jelen vannak! Még a próféták is itt vannak. Az ittlétük oka az, hogy ti vagytok azok, akik el fogjátok érni mindazt, ahova az eddigi történelem vezetett.

Büszkék rád? Nemcsak hogy büszkék rád, de egyenesen mögötted állnak. Sosem vagy egyedül és a saját őseid melletted ülnek. Még azok is, akiket szerettél és eddigi életed során vagy mostanában vesztettél el, itt vannak. Hívunk, hogy érezd meg őket. Hadd tegyem fel a kérdést - érzed az ő szeretetüket és Istenét? Hatalmadban áll, hogy érezd. Hadd kérdezzem meg - minden esemény mellett, ami kint a világban történik, a jövőben történő lehetséges nyugtalanságok ellenére, melyek már itt vannak, tudod azt mondani, hogy "ezzel kapcsolatban rend van a lelkemben?" Meg tudod tenni? Ha igen, akkor csatlakoztál apáid és az ő apáik útjához, akik ugyanezt mondták.

Megértették az isteniség elvét magukban és megértették a szeretetet és a szeretet leírhatatlan erejét. Isten emberiség iránti szeretetéről és az emberiség Gaia iránti szeretetéről beszélünk. Néhányan még ma is azt mondták: "Kryon jön és a világbékéről beszél. Nos, nézd az új fejleményeket! Semmi nem válik jobbá, egyre rosszabb lesz minden." (Az agresszióról beszél, mely Kryon Izraelbe érkezésekor történt.)

Amikor utoljára itt voltunk (2000-ben), tettünk egy kijelentést.

Azt mondtuk nektek, hogy az Új Jeruzsálem megteremtése előtt a templom alapjait meg kell tisztítani. Ez egy metafora, mégis azt mondom, hogy ami kint történik (az erőszak) valójában ez a tisztítás. Ez nem kellemes. Szorongást és frusztrációt teremtett. Tehát az ittlétetek során, éppen ilyen események közepette, tudod azt mondani, hogy "rend van ezzel kapcsolatban a lelkemben?" Ha tudod, akkor meg fogod érteni, hogy a krízisben is te tartod az energiát, mely Gaia bölcsességét táplálja. Ebben a bizonyos új energiában a bolygóval együtt dolgozol azért, hogy a jövő úgy alakulhasson, hogy a Föld pozitív irányban mehessen tovább.

Amit mindannyian láttok, a kezdet és nem a vég. Azt kérdezhetnéd: "Miért pont mi?" A válasz: azért, mert ti vagytok a kiválasztottak. Titeket választottak ki arra, hogy átmenjetek ezen a frusztráción. Mi lenne, ha ti lennétek a kiválasztottak arra, hogy a bolygó súlyemelését végezzétek? Mi a helyzet akkor, ha éppen ezt jelenti a "kiválasztottak" kifejezés? Nos, elmondunk egy kijelentést, aztán befejezzük az üzenetet.

Isten kiválasztottai ebben az új energiában békét fognak teremteni a Földön. Valójában ez az, amire kiválasztattak. Még egyszer elmondjuk, hogy itt kezdődik. Ne keseredj el. Tartsd Isten szeretetét magad mellett, hogy az életed legnehezebb pillanataiban azt mondhasd: "rend van ezzel kapcsolatban a lelkemben."Aztán egy kis idő elteltével ismét visszajövünk és akkor még többet fogunk beszélni a szeretetről.

Ez az igazság.

ESTI KÖZVETÍTÉS

Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Még egyszer eljövök erre a kedves helyre, mely gyengéden támogató. Ezt a néhány pillanatot arra szánjuk, hogy lehetővé tegyük a kíséret megjelenését. Ezoterikus értelemben ezek azok a pillanatok, amikor egy energia, mely nagyobb a tiédnél, beáramlik erre a helyre. Habár nem beszélek erről gyakran, hadd mondjam el neked mégis, miért van itt a kíséret. Vannak, akik azt mondják: "Nos, ez része a szertartásnak." Mások azt mondják: "Az elhelyezkedésük az, ami fontos, hogy hol vannak, ki mellett." Meg kell viszont értened, hogy ők interdimenzionálisak. Interdimenzionális értelemben nem létezik olyan dolog, hogy hol. A távolság sem létezik. Az idő sem számít. Mégis itt vannak, időtől és tértől függetlenül.

Hadd mondjam el a feladatukat. Mindannyian annak a tudásnak a birtokában érkeznek, hogy ki vagy és mindegyik ismeri a neved. Metaforikus értelemben most éppen melletted ülnek. Néhányan mögötted állnak. Ó tudom, "ezoterikusán" beszélek és vannak, akik felteszik a kérdést: "Tudod mindezt bizonyítani, Kryon?" Nem fogom, de te megteheted. Ez a Szellem módja, tudtad? Az embernek kell lennie annak, aki ezt bizonyítja saját maga számára. Hagyd, hogy a saját szíved ítélje meg azt, ami történik.

Azok, akikről beszélek, most érkeznek. Mondhatod: "De nincs is hely a székek között." Számunkra végtelen hely van a székek között. Hatalmasak és nagyon kicsik és körülötted foglalnak helyet. Kedves Emberi Lény, szabad választásod van és a szabályokat komolyan vesszük. Nem érhetnek hozzád addig, amíg meg nem engeded. Csak a szíved kapcsolódásával engedhetsz meg ilyesmit. Csak egy teljes hitbeli elkötelezettség által, mely azt mondja: "Igen tudom, hogy több is létezik a láthatónál." Akkor lassan megérinthetnek téged.

Ahogy a kapcsolat létrejön, hagyd, hogy a bizonyíték láthatóvá váljék! Néhányatokat ma este megérintenek. Néhányan a vállaitokon és a karjaitokon fogjátok ezt érezni. Néha a lábaitokon és a fejeteken. Ez egy olyan kapcsolat, mely létrejöttével megerősíti Kryon üzenetét. Ez lehetővé teszi számodra, hogy a látószögeden kívül is láss, mintha egy interdimenzionális helyre lennél "rácsatlakozva". Ezért van jelen a kíséret, érted, megtisztelve téged és a szabad választásodat.

Még egyszer: azt mondjuk, lesznek köztetek olyanok, akik kételkednek mindennek a megtörténtében. Ők bizonytalanok abban, hogy ilyen dolog valóban lehetséges. Mondhatod azt, hogy ők hitetlenek, de az egész iróniája az, hogy ők is rendelkeznek ilyen kísérettel. Őket is épp annyira szeretjük, mint bármelyikőtöket és a szabad akaratuk által a hitetlenek úgy fogják elhagyni ezt a helyet, hogy sosem értik meg, vagy hiszik el, hogy ott voltak azok, akik körülvették és szerették őket. De ilyen Isten szeretete. Lehetővé teszi az ember számára, hogy egyik helyről a másikra menjen, anélkül, hogy a Szellem megzavarná. Akárhova is mennek, szabad akaratuk révén megvan a lehetőségük a spirituális felfedezésre. Csak akkor mutathatjuk meg magunkat és kezdhetjük el a növekedés folyamatát, a folyamatot, mely békét és egészséget hoz, ha ők nyitják ki az ajtót. Ez a folyamat egy szándékkal kezdődik és akik érted érkeztek, mind itt vannak, hogy ezt megtegyék. Ez azt jelenti, hogy mi készen állunk, mi mindannyian. Legyen ez egy olyan üzenet, amelyet nem felejtesz el.

Ez a negyedik alkalom, hogy ennek az előadóteremnek az energiájában beszélünk. Most az elhangzott legnagyszerűbb témák legnagyobbjáról fogok beszélni, melynek több oldala van és több irányból is megközelíthető. Ez a tanítás a szeretet erejéről szól. Mondhatnád: "Mi köze ennek a helyzethez?" (Az izraeliek számára a "helyzet" a palesztinokkal való harcot jelenti, mint olyanokkal, akik nyíltan gyűlölik és semmibe veszik az országukat.) Ahogy ezen a tanításon végigvezetlek, elmondhatod nekem a válaszodat erre a kérdésre, mivel ennek egyértelműnek kell lennie.

Minden egyes ember felnőtt ember itt és legalább egyszer érzett már szeretetteljes érzelmeket egy másik Emberi Lény iránt. Ilyen az emberi természet, származástól függetlenül, lényegtelen, hogy milyen kulturális háttérből érkezel. Az emberek beleszeretnek más emberekbe. Micsoda fenséges érzés! Emlékszel rá? Emlékszel, amikor először érezted? Az emberek furcsa dolgokat tesznek, amikor szerelmesek, tudtad? Emlékszel? Örömükben fel s alá ugrálnak. Őrültet csinálnak magukból és elmondják a barátaiknak. A szerelmes embereket jó nézni! Micsoda energia van köztük! Pszichológusaitok ezt mondják a szerelemről: "Olyan elképesztő, mint egy időleges őrület." Szerelmesnek lenni: micsoda energia! Először hozom fel ezt a témát, mert olyan sokan ráéreztetek már és emlékeztek erre az érzésre. Emlékezz az első pillanatra, amikor először felejtetted a szemedet azon, aki olyan sokat jelentett számodra és mindarra az érzelemre, mely attól fogva ezt követte. Most mondd el nekem, hamis ez, vagy valós? Igaz, vagy elképzelt? Mi történik a testeddel? Ott vannak a kémiai folyamatok. Ezek az agyadra is hatnak. Mindezek a dolgok együtt teremtenek egy érezhető energiát az Emberi Lények között. Tudod, miről beszélek. Ez tiszta energia és teljesen valós!

A szeretet-energia az állatokra is igaz? Hányan szerettek bele egy háziállatba? Már tudom a választ, mivel tudom, ki van itt. Nem szereted azt a feltétel nélküli szeretetet, amit egy állattól kapsz vissza? Amikor a szemükbe nézel, látod az értékét. Csodálkozol rajta, hogy az állat ezt érzi? Olyan gyakran viszonozzák a szeretetet. Hogyan lehetséges, hogy létezik szeretet egy Emberi Lény és egy egyszerű kisebb, vagy nagyobb állat között? Itt van ez a teremtmény, mely nem rendelkezik intellektussal és még a nyelvedet sem beszéli, mégis van benne szeretet. Mi a helyzet akkor, ha a szeretet egy egyetemes jellemző? Egy pillanat múlva felteszek neked néhány kérdést erről.

Ez a nagyon erős, energiával telt dolog a szeretet. Ha a bolygó állatai érzik, ha egy Emberi Lénytől kapják, nem gondolod, hogy valódi energiát ad át a szeretet-érzés? Amikor ma a partnerem az előadást tartotta, megmutatta nektek. Amikor a vízzel foglalkozó kutató (Dr. Masaru Emoto) elvégezte kísérletét, megkérte az Emberi Lényeket, hogy szeretetteljes gondolatokat sugározzanak a vízre és megtekinthetted a látható bizonyítékot: a víz megváltozott. Valóban! Mi a helyzet akkor, ha a természet válaszol a szeretetre? Amit ezzel mondok nektek, az, hogy egy nagyon erős mező kapcsolódik ehhez az érzelemhez. Ez a mező meg tudja változtatni az emberben található kémiai anyagokat. Ez egy olyan mező, melyet éreznek a világ állatai is. A természet még válaszol is rá. Megerőlteti a képzeletedet annak gondolata, hogy még mit tesz ez a mező ezoterikus értelemben? Milyen más hatásokat teremt körülötted? Mi a helyzet akkor, ha a szerelem és a szeretet érzelme interdimenzionális jelenség? Milyen hatást kelthet ez körülötted? Mi lenne, ha ennek az interdimenzionális szeretetenergiának a hatását egy helyre tudnád összpontosítani? Lenne ennek hatása?

Hadd kérdezzelek meg - gondolod, hogy az angyalok tudják, mit gondolsz? Valóban, tudják! Nincs bíráskodás, csak gyönyörű megértés és bölcsesség. Az angyalok, akik most körülvesznek, várnak valamire. Egy pillanat múlva elmondom, mire. A szeretet és együttérzés érzelmének létezik egy interdimenzionális mezője. Számodra lehet, hogy ez semmit sem jelent, de elmondom, mit jelent ez a mi számunkra. Ez olyan, mint egy erős fény, mely megvilágítja a sötétséget. Meg tudod engedni a gondolatot, akár egy pillanatra is, hogy a szeretet érzelme esetleg meg tudja változtatni a saját DNS-edet? "Ó Istenem!", mondhatnád. "Ez túl egyszerű és elcsépelt. Itt van Kryon, aki azt mondja, hogy egészségesre fogjuk magunkat szeretni!'' Nos, ez jó kezdet és tele van hatalmas igazságokkal.

Vizsgáld meg egy pillanatra az új energia tevékenységét a bolygón és a Peggy nevű tanár munkálkodását, melyet azért végez, hogy információja eljusson a bolygóra. (Kryon Peggy Phonenix Dubroról és az EMF technikáról - az Emberi Elektromágneses Erőtér Kiegyenlítő Technikájáról beszél. Peggy része a Kryon-csapatnak és korábban a nap folyamán előadást tartott.) Nézd, hol kezdi tanítását. Először azt tanítja meg, hogyan legyél együttérző. Előadását a szeretettel kezdi. Miért van így ez a dolog? Ez valóban részét képezi a gyógyulásnak?

Amit kérek, hogy érts meg, az az, hogy a szeretet energiája teljes mértékben univerzális, globális és mindenhol jelen van. Ezt az alapszabályt sosem vetted figyelembe? Mi lenne akkor, ha mielőtt bármibe is belekezdenél, meg kellene tanulnod szeretni? Mi lenne akkor, ha azt mondanám neked, hogy ez a szeretetenergia felkapcsol egy fényt, mely valóban beindít egy magasabb rezgésszintet? Tudtad ezt? Mi a helyzet akkor, ha ez a szeretetenergia a katalizátora majdnem minden fejlődési folyamatnak, melyre az ember vágyik?

Olyan sok ember akarja megérinteni Istent. Annyi lépcsőt meg fognak mászni, amennyit csak mondanak nekik, hogy ezt elérjék. Mérföldeket fognak gyalogolni, furcsa pózokat fognak felvenni, szavakat fognak ismételgetni, énekeket énekelni, imákat mormolni és mantrázni. Végül semmi sem történik. Aztán újra megteszik ezeket, azt gondolván, hogy nem méltóak Isten figyelmére.

Isten figyelmének középpontjában elmondom, hogy ez sokkal egyszerűbb ennél, sokkal egyszerűbb még annál a folyamatnál is, amit az emberek kitalálnak hozzá. Ez a szeretet együttérzéséről szól! "Nos", mondhatnád, "milyen szeretet? Olyan sokféle szeretet létezik. Hol kezdjük?" Felteszek néhány kérdést. Figyeld saját válaszaidat, amikor meghallod őket. Ezeket a kérdéseket azért kapod, hogy megvizsgálhasd önmagadat és megnyíljon számodra a megoldás.

A föld

Képes vagy arra, hogy szeresd a Földet? Képes vagy arra, hogy szeresd Gaiát? Gaiáról többet fogsz hallani Kryontól. A bolygó gyorsabban rezeg - veled együtt. Néhányan úgy érzik, hogy a bolygó, a sok viharral és földrengéssel, kicsúszott a kezünk közül. Nos, ez lehet, hogy furcsán és nem ide illően hangzik, de szeretnéd a bolygót a befolyásod alatt tudni? Ha igen, akkor fordítsd a szeretetedet Gaia felé! Micsoda furcsa gondolat, mondhatnád. Tudsz szerelmes lenni a Földbe? Igen! Néhányan tudtok. Néhányan tudjátok, miről beszélek. Tudod úgy szeretni a Földet, mint egy másik Emberi Lényt, vagy mint Istent? Igen! Most elhívlak, hogy kipróbáld, hogy egy érdekes dolog megtörténhessen. Létezik egy energiakör, amikor a szeretetedet a Földbe helyezed és az ott is marad. Akkor az együttérzés és a szeretet, amit a bolygóba helyezel, megoszlik azok között, akik a bolygóra születnek. Más szóval, a gyermekek kapják meg! Gondolj egy szeretet-előlegre, melyet a bolygó új gyermekei fognak látni és használni.

Mindez összetett, de igyekszünk leegyszerűsíteni. Gondolj arra, mit jelent ez. Mennyire szeretnéd, hogy a jövő generációi itt Izraelben érezzék azt a szeretetet, amit a Földbe előlegezel? Ezekről a dolgokról eddig még nem beszéltünk, de képzeld el. Milyen érzelmeket adsz most a gyermekeidnek? Mit mondasz most a Földnek, amit a jövő generációk érezni fognak, megkapnak és táplálkozni fognak belőle?

Saját sejtjeid

Itt van egy másik furcsaság, egy kihívás számodra. Tudod szeretni a saját sejtfelépítésedet? A tested egyes sejtjeiről beszélek. "Ez már túl furcsa", mondhatnád. Tegnap a partneremen keresztül adtam neked erről információt. Beszámolt mások létező eredményeiről, akik azt mondják, hogy valóban van .így kód a testedben és ez a kód azt "mondja", Isten benned van.* (Gregg Braden munkájáról és az Isteni Kódról beszél.) Minden egyes genetikai anyag tartalmazza ezt a kódot. Ez a kód tulajdonképpen egy receptorrendszer, készen arra, hogy válaszoljon minden energiamezőnek, melyet adsz neki. Ezért azt mondom neked, ha szeretni tudod a tested sejtfelépítését, tudni fog róla és válaszolni fog rá.

Hányan szakítottatok már akár egy kis időt is arra, hogy például a könyökötöket vagy a nagylábujjatokat ünnepeljétek? Furcsán hangzik, de minden egyes részed épp annyira megvilágosodott, mint te vagy! Az egész testednek részesévé kell válnia, ha szeretni akarod Gaiát. Sejtek trillióiból álltok és belül mindegyik sejt tartalmazza Istent. Ennek a nagy számnak van ereje és ezek a sejttrilliók, ha a szeretet kódját kapják, együtt fognak működni veled. Kihívás elé állítalak. Tudod szeretni önmagad? Ha igen, tested jelenlegi sejtfelépítése reagálni fog rá és egyensúlyba helyezi önmagát.

Család

Most gondolkodj el ezen. Tudod szeretni a családodat? Ez a téma nem fog tetszeni neked, mert nem a rokonaidról beszélek, hanem inkább az emberi családról, mely karmikus. Gondolkodtál már azon, hogy ez mit foglalhat magába? A harc, amiben most éppen benne élsz, őket is magába foglalja (a palesztinokat). Ez nem fog tetszeni neked. Mennyire tudod őket szeretni? Azt mondod, ez lehetetlen egy izraeli számára, hogy megtegye. Túl sok történelmi esemény, túl sok gyűlölet és túl sok halál történt már. Elmondom neked, kedves Emberi Lény, ha megvan benned a bölcsesség és a bátorság, hogy szeresd őket, mint embereket, ha még a távolból is valóban komolyan meg tudod ezt tenni, akkor a Föld pora meg fog változni körülöttük és körülötted is. így terjed az új tudatosság. Ez az az ezoterikus alapmag, amelyen a béke felépülhet.

Érdekes elgondolkodni azon, hogy a szabad akarat sosem törik meg. Gondolj erre így. A szereteted egy fény. Eljut azokra a helyekre, melyek sötétek. A szabad akarat révén, azok, akik a sötétben vannak, választani tudnak, hogy lássanak, vagy sem. A szereteted fénye sokkal erősebb, mint bármely sötét hely, amelyen vannak, ezért érezni fogják, mit teszel. Olyan dolgok nyílnak meg előttük, melyeket sosem láttak, mint például bölcs döntések és a reális gondolkodás. Ez az igazság. Tudtad, hogy mindez a szeretet köré fonódik? Kezded látni, hogy hová érkezünk ezzel? Ha te akarod a súlyt emelni ezen a bolygón, ez nem a szenvedésről, vagy mások gyűlöletének elviseléséről szól. A legnehezebb dolog, amit kérünk tőled, hogy "fogd" a másik oldalon levőket és vedd körbe őket egy szeretet- és fénybuborékkal. Ez a legnehezebb minden közül, amit kérünk.

Emberiség

Tudod szeretni az emberiséget? Mennyit gondolsz a többiekre, akik máshol élnek? Talán azt gondolod, gondjaid annyira nehezek, hogy nincs időd erre? Áldott az az Emberi Lény, aki a saját helyzetén felül tud emelkedni és meg tudja osztani a fényét azokkal, akiknek szüksége van rá. Mennyire szereted az emberiséget? Ó ha tudnád az igazságot, amikor elhagyod ezt a helyet azon folyamat által, melyet halálnak nevezel, melyet mi energiakiegyenlítődésnek hívunk, amikor magadra öltöd ragyogásodat és hazatérsz. A fátyol másik oldalán, melyről én beszélek, elmondom neked, hogy látom a családot, mely körülvesz. Minden egyes ember ezen a bolygón, akit Emberi Lénynek nevezel, a saját energiád gyűjteményének része, amikor nem itt vagy. A család olyan, mint egy hatalmas fazék leves - melyet Istennek nevezhetünk. Mindannyian tisztában vagytok vele, mivel ti valóban mindannyiuk vagytok. Tudod, amikor akár egyikük is tesz valamit, mivel az egy, az egészet képviseli. Egyetlen ember is képviseli a teljességet, mivel a kapcsolat ezoterikus értelemben mindent mindennel összefűz. Nehéz elmagyarázni, de az emberiséget egy lélekként látjuk. Te is meg tudod ezt tenni?

Megvan a bölcsességed ahhoz, hogy ezt megtedd? A legkisebb sejtedtől az egész Földig tudod szeretni az emberiséget? Ha igen, a Földbe energiát helyezel, melyről tudomásod sincs, energiát, mely a béke alapmagját hozza létre.

Isten

Mi a helyzet - valóban tudod szeretni Istent? Nem a szertartásokról beszélek. Létezik egy új energia számodra ezen a bolygón. Ez az, melyet 1987-ben szükségesnek kiáltottál ki. (A Harmonikus Konvergencia.) Ti vagytok azok, akik ezt létrehoztátok és most megkérdezlek benneteket, érzitek-e a különbséget? Nem a törvények Istene, akiről beszélünk. Azokon az emberi szabályokon felül áll, hogy mit eszel, vagy mikor dolgozol. A szeretet Istene! Ez egy százszázalékos kapcsolat az Univerzum lényegi belsejével, mely a szeretet. Tudod szeretni Istent?

Megvan a bölcsességed és a bátorságod, hogy megtedd? Elmondom neked, ha meg tudod tenni, a spirituális kíséret, mely körülvesz, tudni fog róla és a tapasztalataidat meg fogják növelni és azok a sejtek, melyeket szeretsz, magasabb szinten kezdenek vibrálni. Elkezdesz más emberré válni, olyanná, akiben jelen van a mestertudás.

Önmagad

Itt van az utolsó pont. Mennyire tudod valóban szeretni önmagadat? Nem a sejtjeidet, nem a könyöködet, vagy a nagylábujjadat, hanem azt, akit a tükörben látsz? Tudod szeretni? Itt van a kihívás ismét: kászálódj ki az ágyadból reggel és menj be a szobába, ahol a tükröd van. Kapcsold fel a legerősebb fényt és nézz a saját szemedbe. Mondd ki ezeket a szavakat: "Az vagyok, aki vagyok. Isten békéje vagyok. Annyira szeretem magam, mint Istent, a bölcsességgel és tisztelettel, mely ezzel jár. Megérdemlem a szeretetet és én is szeretni fogok."

Miért mondom ezt neked? Kiválasztottak, ez az a folyamat, mely mindannyiótok számára személyes. Ez az a folyamat, melyet el kell kezdened megérteni, mielőtt elkezded a "súlyemelést" a saját környezetedben. Világítótornyoknak neveztünk benneteket, elmondtuk nektek többször a metaforát arról, hol építenek világítótornyokat a bolygón és ismét emlékeztetünk, hogy a világítótornyok sosem biztonságos helyen épülnek.

Hadd beszéljek az izraeli világítótoronyról. Állandó viharban áll, nagyon erős fényt árasztva. Ha megkérdezhetnéd a világítótornyot, azt mondaná: "Van egy fény a tetőmön, mely maga a szeretet. Habár lehet, hogy sötét helyen vagyok, nem kell aggódnom, mivel megvan a saját fényem. Nem félek a vihartól, mivel kiválasztott világítótorony vagyok és a viharban van a helyem. Azért vagyok itt, mert változást tudok hozni." Ez az igazság. Tudsz erősen világítani? Tudom, hogy ez egy metafora, de ha egy világítótoronynak nagyon erős a fénye, anélkül, hogy egy szót is szólna, biztonságosan tudja a hajókat a kikötőbe vezetni. Anélkül, hogy egy szót is szólna. Érted ezt a metaforát? Ez a fény, melyet te hordozol, izraeli, az egész Föld számára fénnyé válhat, de a folyamat veled kell, hogy kezdődjön.

Nem hagyhatod el úgy ezt a helyet, hogy azt mondod: "Nos, szeretem ezt a helyet, most menjünk és teremtsünk életet, fényt és békét." Ehelyett először találkoznod kell önmagaddal. Ezen a találkozón fel kell tenned a kérdést: "Ki vagyok én?" Amikor megérted, hogy része vagy Istennek, egy kiválasztott darabja, a megfelelő időpontban és helyen, ez az a pillanat, amikor a Világítótorony elkezd felvillanni. Ez az, amikor a fény elkezd Isten bölcsességével világítani, elkezd energiát termelni. Nem mondanám ezeket a dolgokat, ha nem így lennének. Veled kezdődik. Ezt tudtad már, igaz? Ez a súlyemelés. Az összes többi dolog hozzáadódik, amikor elkezded ezt az önfelismerést és az élet maga könnyebbé válik, amikor szeretni tudod azokat, akik nem szeretnek téged.

Ó, az alapszabályok sosem változnak, ugye? A legnagyobb mesterek, akik valaha a Földön éltek, már beszéltek neked erről. Ez nem új információ. Van egy mellékvágány, melyről tudni szeretnél. Amikor a fényed világosabbá válik, akkor kezdődik a gyógyulás benned személyesen és emiatt tovább fogsz élni. Tovább fogsz itt maradni és néhányatok még a békét is meg fogja látni az élete során, azt a békét, amelyet ti teremtettetek.

Az idő felgyorsulásával a bolygón az "egy nemzedék" kifejezés sokkal rövidebb időre vonatkozik majd, mint gondolnád. Ezt azok számára mondom, akik hallották, amikor azt mondtam, hogy talán egy generációba is beletelik a béketeremtés. Nos, miért nem csúsztatod egy kicsit korábbra ezt az időben és teremted meg hamarabb? (Kryon mosolyog) A fény, melyet hordozol, segít a türelmetlenséget mérsékelni. Ezt teszi az Isten szeretete. Érted, hogy mit mondunk? Azt kérjük, hogy fogadd magadba ezt a szeretetet és termeld a fényt, mely magának Istennek a része. Ha visszatekintesz a történelemre, ezt tették a prófétáitok is.

"Kryon, azt mondod nekem, hogy mi vagyunk az új próféták nemzedéke” Pontosan ezt mondom - mesterek, mindannyian. Lehetséges ez? Hogyan tudod ezt tagadni? Nézd meg, mit teremtett a múltad? Ez a folyamat leállt volna valahogy? Nem! Te még mindig nagy részét képezed az ezen a bolygón zajló mozgásnak, egy újabb Földért és energiákért, melyek közül sokat megígértek. Hadd mondjam el ismét, hogy mik a lehetőségek. Pontosan ott, ahol most ülsz, egy olyan vágányon látunk, mely idővel megoldást és békét hoz a bolygó számára. Ezt a vágányt már 1987 óta látjuk. Tehát folytasd, amit teszel. Elmondtam a partneremnek, hogy nagyon óvatosan nézzen körül. Mivel a bolygó legszentebb helyén van, egy olyan helyen, mely más, mint a többi. Izraelben van!

A béke magjai mindannyiótokban megtalálhatók. Ez teszi, hogy ő máshogy tekint rátok. Ő nem "zsidó". Olyan, mint egy csapatkapitány, aki biztat téged, miközben megnyered a játékot. Aztán örömkönnyeket ejt, mert tudta, hogy meg tudod tenni.

Éppúgy, mint mi, éppúgy, mint mi.

És ez így van!

Kryon