Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Kryon Budapesten - 1. nap

Kryon Budapesten - 1. nap
Budapest, Magyarország - 2009. szeptember 12.


Első közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Úgy tűnik, ez a hang egy férfitól származik, de én pontosan tudom hol vagyok. Talán azt hiszitek a szinkronicitásról, hogy úgy működik, hogy a véletlen hozott bennünket itt most össze. Sokan vannak itt, akik csak azért jöttek, hogy lássanak, halljanak. De vannak olyanok is akik azért jöttek, hogy érezzék az energiát, akik tudják miért vannak itt.

De vannak mások is, vannak akik nem fogják elhinni amit látnak. Ők azt fogják mondani: "Isten nem ilyen!". Azt fogják mondani: "A történelem nem így működik!". Itt nem mutatkozik meg a történelem szentsége. Azt fogják mondani: "Nem ülhetnek férfiak és nők közönség előtt egy székben és Isten szava nem hangozhat tőlük!". Sokan azt fogják hinni, hogy ez az emberi lény csak tetteti, hogy közvetít. Hadd beszéljek ezekről a kérdésekről, mert tőlem kell hallanotok a saját nyelveteken. Hallgassatok rám kedveseim. Ezen a bolygón minden szent iratot férfiak és nők írtak le. A leginkább megszentelt könyveket, amelyeket úgy emeltek föl, hogy: "Íme, ez itt Isten szava!", azokat is férfiak és nők írták. Merthogy az emberek szava, de egy spirituális energia befolyása, hatása alatt. Sokszor ezek a szavak annyira tökéletesek, hogy valósággal kicseng belőlük, hogy ezek Isten szavai. Csodálatosak, megtölti őket a szeretet és igenis emberi kezek jegyezték le, de Isten befolyása és hatása alatt. Akár a legősibb iratokat tartjátok a kezetekben, akár az újabbak közül valamelyiket, akár a Bibliát, vagy a Koránt, mindannyit emberi kezek jegyezték le Isten hatására. Nem Isten ujja írta le őket. Tehát láthatjátok, hogy működik ez a folyamat. Így használja Isten az emberi lényeket, így működik mindez. Olyan sok példa van erre a múltból, hogy áldott emberi lények a barátaiknak írtak és aztán ezekből később szent iratok keletkeztek.

Most mit láttok? Ugyanazt, ami a folyamatnak ugyanúgy része. Ezúttal nem iratok lejegyzéséről van szó. Úgy láthatjátok, hogy ez talán kevésbé formális út, de a folyamat ugyanaz. Mert 20 éven keresztül ez az itt lévő emberi lény, velem volt kapcsolatban és amit most láttok itt, az maga a valóság. Vannak itt olyanok, akik ezt nagyon jól tudják, de vannak olyanok, akik nem hisznek neki. De vannak olyanok is, akik sámánok, akik gyógyítók és olyanok is, akik hosszabb ideje járnak az ezotéria útján, mint az én társam. Pontosan tudom kik ők. Áldottak vagytok ti az emberek között, amiért itt vagytok ma.

Tehát arra kérlek titeket, akiknek megadatott az ajándék, hogy lássátok mi zajlik előttetek a színpadon. Hogyha birtokába vagytok annak az ajándéknak, akkor lássátok a színeket. Érezzétek, amint az energia keresztülhatol a tömegen. Érezzétek, amit Kryon energiája belép közétek. Kryon nem egy entitás, hanem Kryon egy család, egy csoport. Ha olvastátok már valaha ennek a családnak a szavait Kryon név alatt, akkor talán éreztétek, hogy megérint benneteket a család. Mert ez a kommunikáció nem úgy működik, hogy tőlem származik nektek, nem nyugati üzenetet hozunk nektek, ez a szeretet kommunikációja maga. Itt arról van szó, hogy itt vagyunk mi és veletek együtt ülünk egy pillanatig és megérintünk benneteket egy pillanatra.

Talán ezért jöttetek ma ide. Mindenkit bátorítani szeretnék, aki itt van, mert csak néhány óránk van így együtt. Szeretném, hogyha a tanítás, a zene és a közvetítés eljutna hozzátok, mert hamar véget ér. Mit kezdünk ezekkel a közös órákkal? Karba tett kézzel ültök és ítélkeztek? Hagyjátok, hogy a gyógyulás, ami eljuthatna hozzátok csak elpárologjon, csak azért mert ti ítélkeztek? Vagy megoldásokért jöttetek ide? Megnyitjátok előttük a szíveteket? Felfüggesztitek az előítéleteiteket arról, hogy hogy működik ez? Isten szeretetében soha semmi nem lehet helytelen, semmi nem árthat itt nektek. Ez egy lehetőség. Mit kezdtek vele? Áldott legyen az az ember, aki megnyitja a szívét! Mert ebben a napban több lehetőség rejlik, mint annyi másikban. Itt a lehetőség, hogy másképp távozzatok, mint ahogy jöttetek. Mit kezdtek a lehetőséggel?

Ennek az első kommunikációnak a során, bemutatom nektek ezt az energiát. Mert Kryon szereti az emberiséget. A mágnesesség csak a DNS kommunikáció egy módja. A mágneses mester csak egy kifejezés, amely arra utal, hogy itt a szeretet folyamata zajlik. Elhangoznak ma tőlem olyan üzenetek nektek, amelyeket nagyon fogtok szeretni. Talán magyarázatot leltek számos dologra. Néhány információ praktikus lesz majd, de erről vagyok én ismert.

Ezt a termet megtölti Isten szeretete. Csodálatos hely, nagyon jó itt lenni. Megkötjük most itt az energiát. Csodálatos édes energia ez, ami egész hétvégén velünk marad. Ez az energia biztonságos. Mindenkinek, aki egyáltalán megérzi. Jó annak, aki majd gyógyultan távozik. De ahhoz is ugyanúgy eljut, aki az egészet kétségbe vonja. Hallgassatok rám! A teremben a legnagyobb kételkedő, az aki egyáltalán nem akar ebben részt venni, az aki később nevet majd mindezen, az is ugyanannyi angyallal fog kisétálni innen, mint amennyivel a sámánok. Mert minden egyes embert körbevesznek ők. Minden egyes ember készen áll arra, hogy aktiválja ez az energia. Ehhez csak az emberek szabad döntése szükségeltetik. Itt most senki fölött nem ítélkezünk. Üljetek most ezen a hétvégén biztonságban. Értsétek meg mi zajlik itt, mert rengeteget lehet itt érezni és tanulni.

Ismerlek benneteket! Hosszú ideje várom, hogy a ti energiátokban ülhessek, a társamon keresztül. Áldottak legyenek azok az emberek, akik úgy döntenek, hogy ma fontos lépést tesznek életükben! Egész életükben emlékezni fognak erre a napra.

És ez így van!

Második közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Lehetnek, akik kétségbe vonják, hogy ilyen gyorsan ideérhetek. Azt mondják: "Az emberi lénynek fel kéne készülnie!". De mi van, hogyha az ember mindig készenlétben áll? Mi van, hogyha az ember egyik lába mindig a fátyol túloldalán van? Hogy hívnátok ezt az állapotot? A felvilágosodottság állapota és ezzel számos ember rendelkezik itt. Nem egyszerűen a képzelet kiterjesztéséről van szó, hanem a felsőbbrendű énünkkel, a legfelsőbb énünkkel egy pillanat alatt kapcsolatba léphetünk.

Ezt teszik a gyógyítók. Itt is sokan facilitátorként dolgoznak, ti tudjátok, hogy működik ez. Bementek a szobába, ott van előttetek egy másik ember és anélkül, hogy megérintenétek, érzitek az egyensúlyt. Tudjátok, hogy hol kell megérintenetek, hogy megkapják a megoldást, amiért jöttek. Érzitek, hogy a testük üzeneteket küld arról, hogy hol a hiba és mit tehettek, hogy segítsetek rajtuk.

Megkérdezném, mennyi ideig kell bemelegítenetek ehhez? A válasz, hogy semennyi ideig, mert van egyfajta állapot, amelybe már belehelyezkedhettek. Vannak, akik messzebbre akarnak jutni. Ezalatt a rövid közvetítés alatt, erről szeretnék nektek információt adni. Sokan már nagyon tisztán tisztában vannak ezzel.

A gondolatnak két területe van, már ami az ezoterikus kommunikációt illeti a fátyol túloldalával. Hadd beszéljek az elsőről. Először is ott van az intellektus. Nagyon fontos, hogy ne bonyolódjunk bele az érzelmekbe, mert az érzelmek elfogulttá tesznek. Fontos, hogy ragaszkodjunk az információhoz, amelyet ismerünk. Azt fogja mondani neked az intellektuális gondolkodás, hogy Isten áldotta ajándék, hogy a gondolkodással átgondolhatjuk magunkat a fátyol túloldalára. Ezt teljes pontossággal tehetjük, hiszen nem árnyékolja be az érzelem a gondolkodásunkat. Hadd mondjak erről valamit.

A másik gondolat a következő. Hogyha Isten szeretet és kivonjátok az életetekből az érzelmet, kivonjátok belőle Istent is. Mert a szeretet az egyik legfontosabb érzés, a legerősebb érzés az emberben. Mert a két ember közti szeretet, már hajóflottákat épített. Felépített és a földdel tett egyenlővé városokat. Csodálatos gyönyörű dolog, erős. Isten az emberiség iránt érzett szeretete, elképesztő, hogy mekkora erővel bír. Hogyha egy másodpercre megadatna nektek a lehetőség, hogy viszontszeressetek bennünket, akkor valóban megértenétek, hogy milyen átlépni a fátyolon.

Az igazság az, hogy mindkét megközelítés helyes, de össze kell őket kombinálni. Merthogy az intellektuális gondolkodók, a tiszta gondolatra koncentrálnak. Tiszta érzelmekkel kellene ezt kombinálni, nem elfogult, kiegyensúlyozatlan érzelmekkel. Közelítsetek a meditáció felé a tisztaságon keresztül és a szereteten keresztül, a csodálatos szereteten keresztül.

Mennyit éreztek ebből? Arra kértünk az első részben, hogy nyissátok meg a szíveteket. Most itt a második üzenet, itt van ez az üzenet. Nyissátok meg a szíveteket! Látjátok, hogy hogyan lehet egységbe hozni ezt a gondolattal? Megérti ezt az ember, merthogy Isten szeretete az elsődleges szeretet az Univerzumban. Az emberi lélekben és az elmében is tapasztaljuk. Így tudjátok szeretni a gyerekeiteket, hogy szerethessétek egymást, hogy tudjátok milyen a feltétel nélküli szeretet, hogy belenézhessetek egy másik ember szemébe és tudjátok, hogy viszont szeret titeket, hogy egy kapcsolat gyönyörűségeinek a tengerében úszhassatok és hogy hasonlóképpen adhassátok tovább a gyerekeiteknek. Ez gyönyörű! Hogy láthassátok ezt akár egy állat szemében és viszont szerethessétek őt. Hogy körülnézhessetek az erkélyről, hogy érezhessétek, ahogy Gaia és a fák ugyanezt a szeretetet sugározzák, amely Istentől ered. Az érzelem nem kiegyensúlyozatlanság, hanem éppen hogy a katalizátor, amely az intellektussal kombinálva elvezet a tiszta gondolkodásig. Mi történik, amikor egy emberi lény szabályokat állít fel Istenről, de ebben nincsenek érzelmek? Semmi sem történik ekkor. Nyissátok meg a szíveteket, mert az a kulcs!

Mit kell elérnünk a mai napon? Közvetítések következnek majd. Hallani fogjátok a mester hangját, amint eljátssza előttetek a szerzeményeit, amelyek mind a szívéből jönnek és mind közvetített lesz, hogy megérinthessen benneteket, hogy megmosolyogtasson, vagy akár meg is ríkasson. Mert a zene interdimenzionális forrásból származik és ezt a maestro el fogja nektek mondani. Az ő életében sem lehetett volna elérni szeretet nélkül. Ha a szeretet véget ér, minden véget ér. Nincs többé teremtés, nincs többé zene, mert az az ő teremtésének a magja.

Hogyha a maestro koncertje véget ér, akkor majd visszatérek és átadok nektek néhány információt. Nyissátok meg addigra a szíveteket, különben nem értitek majd meg. Mert megpróbáljuk átadni nektek annak a lényegét, amelyet mi a "harmadik nyelv"nek nevezünk. Merthogy a 3D-ban hallott nyelven túl, néhányan egy érdekes érzelmet is tapasztaltok, amely szintén eljut hozzátok. Ez nem más mint a harmadik nyelv. Hogyha megnyitjátok a szíveteket a hármas nyelv előtt, elér hozzátok. Sokkal többet kaptok, mint az angolul vagy a magyarul elhangzó információ. Mert ez a hármas nyelv segít majd megérteni, hogy milyen bölcsességre van szükség ahhoz, hogy az üzenetet értelmezzétek.

Azért nevezzük így ezt a nyelvet, mert a numerológiában a hármas mint szám, önmagában is katalizátor. A katalizátor teszi lehetővé, hogyha két dolgot összekombinálunk, akkor azzá érhessenek össze, amik közösen lehetnek. Hogy valódi katalizátoros reakció játszódjon le, amely olyasmit hoz létre, amely korábban nem létezett. Pontosan ezt kérjük tőletek, a nap hátralévő részére.

Amikor visszajöttök és helyet foglaltok, akkor majd üzeneteket fogtok kapni. Néhány a zene nyelvén jut el hozzátok, néhány pedig az én szavaimon keresztül.

Áldott az ember, aki meghallja ezt a tanácsot és saját szabad akaratából megnyitja a szívét!

És ez így van!

Harmadik közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Megint el kell, hogy mondjam, ismerlek benneteket. Ez nem azt jelenti, hogy tudom a neveteket. Hanem pontosan tudom, hogy kik vannak itt. Hogy kik vagytok ti. Pontosan erről fogunk ma este beszélni. Talán olyasmi ez, amire nem számítottatok. Olyan üzenet, ami nem igazán nyugati jellegű. Számotokra talán ez zavarosnak tűnhet. Tehát kérjétek a hármas nyelv ajándékát. Elemezzétek gondosan a szavakat és érezzétek át azokat az érzelmeket, amelyek velük járnak.

Mert ezután az este után, megértitek majd, hogy mi a humanizmus magyarázata. Humanizmus, kiegészítve az Istenivel. Humanizmus, a mestertudattal együtt. Olyan humanizmus, amely egy bizonyos területre való. Ilyen jellegű üzenetet egy nyugati területen soha nem hallanátok. Merthogy Kryon nem egy nyugati lény. Van persze olyan, aki a nyugatról származó üzenetet hozza és ez azt jelenti, hogy ő a katalizátor. Egyszerűen csak feldob egy labdát és aztán az majd magától gurul tovább, csak ennyit tesz. Remélhetőleg ez a labda a megértést és a bölcsességet szimbolizálja és majd körbegurul itt a közönség soraiban. Talán azokhoz is eljut, akik hallgatnak bennünket, úgy hogy most nincsenek is itt.

Most pedig következzék az este első kvantum tanítása. Vannak olyanok, akik most hallják a hangomat, bár nincsenek itt a helyiségben. Azok számára, akik a teremben vannak, még játszódott le ez. Akik viszont most hallgatnak bennünket, mégis a mostban tapasztalnak mindent. Tehát akkor most döntsük el kedves emberek, hogy kinek a valósága, kinek a jelene valóságos? Vajon azé, aki most itt ül a székben, vagy azé, aki később hallja ezt az üzenetet? Tehát kedves emberek, ti mindannyian valaki másnak a múltja vagytok, aki a jelenben hallja ezt az üzenetet. Tehát a kérdésre az a válasz, hogy mindkettő valóságos most.

Ez az entitás a Kryon, látja, hogy kik vagytok ti, akik halljátok ezt a jövőben. Tehát kedveseim, akik később halljátok ezt az üzenetet, nektek is ugyanúgy szól. Titeket is ismerlek! Úgy ismerlek benneteket, ahogy a családtagokat. Olyan üzenetet hozok, ami összetett. Pontosan ebben a formában kell, hogy megtanítsam, hogy az igazi hatása kiteljesedhessék. Most ismét a DNS-ről fogok beszélni.

"Kryon!" mondta egyszer valaki, "Mi a fontos veled és a DNS-el kapcsolatban? Miért tanítasz te nekünk biológiát? Miért beszélsz te nekünk az emberi test molekuláiról? Mi szakrális utasításokért jöttünk és te itt a biológiáról beszélsz." Amit mi most itt átadunk, már átadásra került korábban, bizonyos fokig, angolul, de még magyarul sosem. Most kell hallanotok, a saját nyelveteken kell hallanotok. Talán azoknak, akik itt ülnek és angolul beszélnek, ez csak ismétlés. De nem mindegyik része az. Csak a nyugati része az.

Most a DNS-ről beszélek. A következő Kryon könyv a 12-es könyv lesz. Én nem engedtem a társamnak, hogy idő előtt befejezze ezt a könyvet és most már azt is tudja miért. Abban pillanatban fogja megtudni, amikor ti meghalljátok. Mert minden számnak van energiája és ez egy 11-es év. 2009 egy 11-es év. A 11-es mesterszám és ez a felvilágosodást jelképezi. Összekombinálva 9-essel, ami a végén található, amely pedig a befejezés száma, méghozzá a felvilágosodás befejezéséé. Tehát ennek az évnek véget kell érnie, mielőtt a könyv befejeződik. Ebben az évben a DNS-ről szóló tanítás a fontos. Mert ez az emberi lények kvantumságának a feltárásához szükséges. Most szándékunkban áll átadni nektek ezt a tanítást. Természetesen nem a DNS teljes magyarázatát, hanem azt a részt, amelyről hallanotok kell. Tehát ezt fogom most elmondani.

A ti DNS-etek egy tervrajz, ezen alapul egész létezésetek a bolygón. Nem csak a biológia, nem csak a gének. Hatalmas mennyiségű szakrális információt is tartalmaz. Több trillió DNS molekulát, ami a testetekben találhatóak. Mindannyi egyforma, együtt dolgoznak, ez a legnagyobb egységes család, amellyel rendelkeztek. Ez vagytok ti.

Ebbe a DNS-be bezárva 90% az a rész, amely kvantum. Figyeljetek! A DNS molekula 90%-a megszentelt, szakrális. Csak 3-4, talán 5%-nak van bármi köze az emberi testhez. Az 5-ös és a 90-es szám között óriási a különbség. Tehát 90%-ban megszenteltek vagytok. Most arra utasítom a társamat, hogy ezt világosan fejezze ki, merthogy a kvantum mibenlét megmagyarázása nagyon nehéz.

Két dolgot szeretnék tisztázni ma este, mielőtt a következő részhez érkezünk, hallanotok kell ezt. A most következő magyarázat megszentelt, szakrális magyarázat. Örömteli a bemutatásában, merthogy elárulja nektek, hogy kik vagytok. Figyeljetek! Nem szükségszerűen várjátok el, hogy a történelem a DNS-etekben legyen található. De mégis van ott valami, valami hatalmas.

Ennek az első része maga a rendszer. Egy kvantum rendszer. Egy olyan kvantum rendszer, amely valósággal könyörög, hogy használjátok.

Meg kell, hogy értsétek, hogy minden, ami kvantum, nem rendelkezik meghatározott mérettel. Ti csak egy molekulát láttok, de a Szellem ezt akár hegység nagyságúnak is láthatja. Ez attól függ, hogy hogyan használjátok. Nincs annál nehezebb, mint egy lineáris embernek megmagyarázni, hogy hogy működik egy kvantum mező. Hatalmas erő rejtőzik a DNS-etekben. A társam holnapi előadása, részben fel fogja ezt tárni. De előtte szeretném elmondani nektek, hogy abban rejlik a rendszer és ezzel a rendszerrel összekombinálva található a második rész. Ez mindössze két rész abból a rengetegből, amelyről majd később fogunk beszélni.

A második rész az Akasha feljegyzés. Ott van összes élet, amelyet már éltetek. Az összes energia, amely felhalmozódott azon életek során. Az összes epifánia, az összes spirituális tanulás. Az összes tragédia. Az összes bántó esemény. Az összes öröm, az összes szeretet, az összes szerelem ott található kvantum állapotban és ezek hatással vannak rátok. Most erre próbálok rátérni.

Nem tudjátok elválasztani a rendszert, a kvantum Akasha feljegyzésektől. Nem tudjátok elválasztani a rendszert, amely kvantum önmagában is. A ti DNS-etek egyik legnagyobb áldása, az arra való képesség, hogy használhassátok az energia rendszert. Amellyel minden egyes emberi lény rendelkezik, aki erre a földre érkezik. Hogyha ezt a rendszert helyesen használják és az integritás szellemében fogják fel, akkor az ember megváltoztathatja a gondolkodását. Az ember átváltoztathatja a saját molekuláris felépítését a rendszer segítségével. Az embere megteremtheti a saját mesterlétét a rendszeren belül, merthogy mindig is ott rejtőzött a kulcs. Csakhogy egyedül most, a változások időszakában derül ki mindez. Csak most ébred rá az emberiség arra a képességére, hogy hogyan használhatja ezt a rendszert és hogyan férhet hozzá a saját Akasha feljegyzéseihez. Most következik a legnehezebb dolog, amit csinálni fogok...

Az a hiedelem, hogy az Akasha feljegyzések az emberek előző életeit tartalmazzák. Az az interdimenzionális rendszer, amelyet éppen most írtam le, úgy tűnik arra való, hogy valós időben használjuk. Most elmondok nektek valamit, amit senki nem fog megérteni a hármas nyelv használata nélkül.

A rendszert arra tervezték, hogy használjátok a mostban, a múltban és a jövőben is. Nem arra tervezték, hogy csak a jelenben használjátok, mert ez csak az Akasha feljegyzések egy pici részét jelentené. Ezt az életet, azt amelyet most éltek. Nem, a rendszert arra tervezték, hogy az Akasha feljegyzésekben szereplő össze életben használjátok. Arra született ez a rendszer, hogy a múltat is befolyásolhassátok és felhozzátok belőle a dolgokat, amelyekre a jelenben szükségetek van. Ezt nem értitek meg. A rendszer arra is született, hogy a jövőtöket befolyásolhassátok. "Kryon, hogyan tudnék befolyásolni valamit, ami még nem is létezik?" Hát persze, hogy létezik, de nem lineáris módon.

Ki vagy te? Vajon az, aki most itt ül a székben? Vagy csak egyetlen picinyke része vagy annak a száz életnek, amelyet látok az Akasha feljegyzéseidben. Ezek közül melyik vagy te? Én melyikőtöket válasszam amikor hozzátok beszélek? Figyeljetek! Ott ültök most előttem és a saját őseitek vagytok ebben a mai korban. Én kvantum állapotban vagyok. Melyik részetekhez beszélek? Most válik ez nehézzé...

Én látom a jövőben lévő potenciát. Látom a következő életeteket és az azutániban rejlő potenciált. Fogalmatok sem lehet erről, nem is tudjátok elképzelni mi lehet ott. Vajon melyik részetekhez beszélek most? Én az evolúcióra koncentrálok, amint benneteket nézlek. Evolúciós lényeket látok, ahogy titeket nézlek. Azt látom, hogy kik lesztek majd. Ez nem egy nyugati üzenet. Hogyha ezt is nehéznek találtátok, na most figyeljetek csak.

Az Akasha feljegyzések nem elmúlt életekről szólnak, hanem egyszerűen életekről. Merthogy kvantum állapotban nem létezik olyan, hogy múlt és nem létezik olyan sem, hogy jövő. Az az Akasha feljegyzés, amely ott él a DNS-etekben, tartalmazza a potenciált egy következő, majd egy azt követő, majd egy azt követő élethez. Most mondok két példát, hogy segítsek megérteni, hogy miről beszélek, hogy mit akarok kifejezni.

A társam ma bemutatott nektek az egyik ábrán egy sínt. Ez egy lineáris ábra, egyetlen irányba halad, előre. Ez szimbolizálja az időt. Az ugyanis a leglineárisabb dolog, ami csak van nektek. Hogyha ezt a fogalmat alkalmazzátok az Akasha feljegyzésetekre, akkor úgy kell elképzelni, hogy jelenlegi életetek a vonat motorja. A régi életeitek csak olyan kocsik, amit a mozdony után kötöttek. A ti korlátolt lineáris gondolkodásmódotokban, egy 100 vagy akár 300-al ezelőtti élet, nagyon-nagyon messze van ezen a vonaton. Gondoljatok csak bele, hogy a 300. kocsi már milyen messzeségben van. Így képzelitek el a régi életeteket. Most hadd mondjak egy másik példát.

Képzeljétek el, hogy kör alakú ez a pálya és mindössze 300 kocsinak van rajta hely. Tehát mindig körbe járnak. Most bármelyik élethez hozzáférhettek, hiszen körbe-körbe mennek. Ez egy kvantum vonat. Még csak fel sem hoztam a jövő kérdését, igaz? Szeretném, ha hozzászoknátok ahhoz, hogy mi másképp látjuk a régi életeteket. Egyszerűen csak egyetlen életre korlátozódik ez. A ti felsőbbrendű énetek ugyanaz volt minden egyes korábbi életetekben. Mi egyetlen léleknek látunk benneteket. Úgy látunk benneteket, mint egy öreg lelket számos inkarnációval. Nem úgy látunk titeket, mint itt a székekben ülő embereket. Nem úgy látunk benneteket kedves hallgatóság, mint egy-egy embert amint itt ül egy székben. Merthogy az Akasha kvantum és ezért aztán benne kell, hogy foglaltassék annak a potenciálja, hogy mi lehet belőletek.

"Miért mondod ezt most nekünk Kryon?" Azért mert minden egyes ember ezekkel a tulajdonságokkal érkezik és a tudatotok erre felel. Minden amit tettetek és a potenciál arra, hogy mi mindent tehettek, része annak, hogy kik vagytok. Tehát mi a ti kulturális beállítottságotok? Miért vagytok itt magyarok? Van esetleg arra esély, hogy nagyon hosszú időn keresztül, a magyaroknak volt arról egyfajta kulturális intuíciójuk, hogy mit kéne csinálniuk. Egy kvantum intuíciótok. Amely azon alapult, hogy mit ad nektek a rendszer. Van erre esély? Lehetséges, hogy valami olyasmit kéne csinálnotok, amit még nem vittetek végbe? Az a jövőbeli potenciál amit én látok, bármilyen hatással van rátok? Nem azt kérdezem, hogy azért vagytok-e itt, hogy a Földnek segítsetek. Ennél ez még sokkal egyszerűbb. Azt kérdezem tőletek, hogy milyen intuícióval jöttetek ide? Öreg lélek, nézd az egészet, tekints az egészre! Látsz valamit? "Kihez beszélsz most Kryon? Hiszem sokan vagyunk ma itt. Lehet, hogy nem is kéne magyarként beszélned hozzánk." Most ne intellektuálisan közelítsétek meg ami következik.

A ti magyarként történő besorolásotok nem úgy értendő, ahogy az elmúlt idők háborúi korlátok és határok közé szorítottak benneteket.

(Legyél nagyon óvatos társam, jól fogalmazd most ezt meg!)

Jelent nektek valamit az a szókapcsolat, hogy Kárpát-medence? Az én társam azt sem tudta, hogy mi ez. Ez nem egy nyugati üzenet. Ez arról szól, hogy van ennek a földnek egy energiája, amit mindenki érez, aki most itt ül. Olyasmiről szól, amit elérhettek majd. Hatalmas változás zajlik most a bolygón és ezzel tisztában kell lennetek. Mert ez az elmúlt 20 évben megteremtette a szabad magyar fogalmát, fél évszázad után először újra. Immár szabad továbblépnetek a spiritualitás egy következő szintje felé. Talán egy olyan szint ez, amelyet már éreztek is. Néhányan annyira erősen érzitek már, hogy szinte teherként élitek meg, hogy tennetek kell valamit azonnal. Nyugodjatok meg, merthogy kvantumról beszélünk, van idő. Értitek? De most átadom nektek az igazságot.

Változás zajlik most a bolygón és ez elválasztja egymástól a régi és az új gondolatot. Ez nem egy nyugati üzenet. Mert az igazságot hozta el nektek. A társam még csak nem is sejti ezt. A ti Akasha feljegyzéseitek, rengeteg szenvedéssel teli életet tartalmaznak. Rengeteg ezekben a csalódás, árulás és halál. Az európai tudat sokszor azt érzi, hogy csak szenvedésre született. Nem számít mi történik, ti mindig áldozatok vagytok. Ez az uralkodó nézet, de ez már régi és semmi köze nincsen a spirituális jövőtökhöz. De még mindig teherként él és tudjátok, hogy igazam van. Mit tanítottak nektek a szüleitek? Tudjátok, hogy igazam van! Mindegy mi történik, mindegy mit hoz a történelem. Mindig csak azt érzitek, hogy ez ugyanaz mint a múlt, nem rendelkeztek igaz befolyással. Csak szenvedésre születtetek.

Most elmondom nektek, ahogy látom magam előtt a családnak ezt a részét, hogy egyszerűen nem igaz ez a korábbi gondolat. Mi az, amit szintén éreztek? Úgy érzitek, hogy szenvedés közeleg? Hát nem látjátok, hogy ott a fény, ott az ígéret?

Lesznek majd, akik döntést hoznak. Úgy döntenek, hogy új magyarként gondolkodnak ezen túl. Megszabadulnak a régi terhektől, a régi szenvedéstől, a szüleik energiájától. Ez nem tiszteletlenség, merthogy ők lettek volna az elsők, akik boldogan ünnepelték volna a szabadságot, a gondolat szabadságát. Hogy mehessetek és azt tegyétek, amit tennetek kell. "Kryon, mi az amit tennünk kellene?"

(Lee ekkor a lábával véletlenül felborított egy gyertyát a színpadon)

Hát semmiképp nem az, hogy feldöntsetek egy gyertyát. Hadd áruljam el. Egyre izgatottabb leszek.

Ezen a helyen, egy spirituálisan fejlett nép előőrse gyűlt össze. Mindenki egy evolúciós lény. Spirituális bélyeget hagytok Európán, amely új folyamatokat indít be, új közvetítéseket, új gyógymódokat hoz el. Mind itt van mindez. Mind megtalálható abban a tudatformába, aminek a neve Magyarország. Milyen érzés ez? Igazán igaznak vélitek ezt? Néhányan ezzel az intuícióval születtek. "De Kryon, mégis milyen lesz mindez és milyen hamar jön majd el?" Hát ez rajtatok múlik. Azon múlik, hogy hogyan tudjátok félresöpörni a régi energiát. Hogy mit fogtok tanítani a gyerekeiteknek és ha már a gyereknél tartunk, ők nem fogják elfogadni a régi gondolkodást! Problémáitok lesznek velük! Ők már nem ismerik a régi módszereket. Ők már csak a potenciált látják. Ők nem fogják elfogadni a régi bevált módszereket. Talán már észre is vettétek ezt. Rendben. Lenne nektek egy tanácsom.

Hogyha azt szeretnétek, hogy ez minél előbb bekövetkezzék, akkor először is szabaduljatok meg a régi gondolkodásmódtól! Mert az már nem ti vagytok. Nem vonatkozik már erre az egész területre, erre az egész országra, erre az egész portálra és egyszerűen csak útban van. Útjában áll annak az Akasha feljegyzésnek, amelyről tudjátok, hogy potenciált rejt. Vessétek el ezt a gondolkodást. Úgy érzitek, hogy ez veletek született, túl erős ahhoz? Túl késő lenne? Túl öregek volnátok? Nem! Oh, bárcsak láthatnátok, amit én látok! Mert ott rejtőzik az igazság a ti intuíciótokban, arról, hogy kik vagytok valójában.

(Most ezt csak lassan mond el társam, mert fontos, hogy jól fogalmazd meg!)

Szeretném, ha ugyanúgy közelítenétek meg ezt a kérdést, ahogy a szeretet kérdését. Amit elmondtam nektek, az intuícióitok arról, hogy kik valójában a magyarok és kik lehetnének, nagyon is helytállóak. Különben nem is lennének ilyen intuícióitok. Nem arról van itt szó, hogy mit csináltatok idáig, arról van szó, hogy kik vagytok. Nem a történelmetekről szól, hanem a kvantum potenciálról szól, hogy kik lehettek.

Hogyha a szeretet jellemzőit alkalmazzátok erre, akkor könnyen megy majd. A szeretet első számú tulajdonsága, hogy csendes. Ehhez a kérdéshez is csendben, alázatosan forduljatok. Csendes, alázatos módon közelítsetek a kérdéshez. Csak nézzétek meg, hogy kik ennek a bolygónak a mesterei. Soha nem kiabáltak. A mesterek soha nem üvöltötték, hogy: "Én mesternek hiszem magam!" és azt sem, hogy: "Tudnotok kéne, hogy én mester vagyok!". Tehát akkor ráírom a homlokomra nagy betűkkel: "Mester". A mesterek sosem cselekedtek így. Csak nézzétek meg a valódi mestereket. Ők csendben jöttek. Az hogy mesterek, éppen ebből derült ki.

Hogyha a magyaroknak van valami tanítása Európának, akkor Európa észre fogja azt venni. Anélkül, hogy a homlokotokra írnátok. Tudjátok? Vajon ez most zavaros?

A szeretet soha nem fuvalkodik fel. A szeretet nem büszkélkedik, hogy van nekem valamim, ami neked nincs. A mesterek úgy jöttek erre a bolygóra, hogy nem mondták: "Nézd mi mindenre vagyunk képesek!" Egyikük sem tett így. Ők egyszerűen csak cselekedtek, csak cselekedtek. Most már tisztul a kép?

Mi lehet az amit a magyarok tehetnek itt? Talán valóra válthatják ezt a csodálatos elgondolást, hogy egész Európa tudata megváltozhat. Úgy terjedhet ez a változás, minthogyha ragályos volna. Terjedni fog, egyszerűen azért mert örömteli. A magyarok lehetnek azok, akik megtörik a szenvedő európaiak paradigmáját. Nem érzitek? Hisz az intuíciótokban is ott van.

Ez a föld, erről az üzenetről beszél. Néhányan pontosan tudják, hogy miről beszélek. Látjátok, ez nem egy nyugati üzenet. A mesterlétről szól. A szeretet alázatos, a szeretet nem fuvalkodik fel. A szeretetnek nincs hátsó szándéka. "Mikor következik ez be Kryon? Szeretném a naptáramban bejelölni." Hát ne tedd! Engedd, hogy csendben fejlődjék. Nem kell mindent megszervezni! Higgyétek el, nem kell mindent előre megszerveznetek! Mert a megszervezése, már önmagában egy hátsó szándék volna és akkor majd ráerőltetitek másokra. Ismertek olyan mestert, aki ráerőltette volna a szeretetét bárkire? A mesterek ezen a bolygón mindig csak álltak és az üzenetüket azért fogadták el, mert az igaz volt.

Milyen szervezkedést láttok ti most a bolygón az ezoterikus társadalomban? Láttok ti központi egyházat? Nem! Van valamilyen doktrína? Nem, nincs! Van próféta, akit dicsőíteni kell? Nem, nincs! Léteznek iskolák, ahol ezt tanítják? Nem, nincsenek sehol a világon, sehol a városokban, mégis tudjátok mindezt. Egyszerűen lehet, hogy Isten hatalmasabb, mint gondoltátok! Nem kell semmilyen szervezkedés, amikor a DNS-etekben már ott van a mesterlét.

A szeretet negyedik tulajdonsága, hogy megvan benne a bölcsesség, hogy megértse a másik hármat. Ez most zavarosan hangzik? "Kryon, azt mondtad másképp kell gondolkodnunk! Hogy legyünk csendesek, senkinek ne beszéljünk semmiről és ne szervezkedjünk!" Pontosan így van! Ezek kvantum utasítások. Meg tudjátok csinálni vagy nem? Ha meg tudjátok csinálni, akkor valami történni fog. Az energia majd felépíti önmagát. Az információ majd csak árad és az az evolúciós lény akik vagytok, majd felemelkedik. Már rájöttetek, hogy működik a rendszer és már el tudjátok kezdeni használni, hogy kiegyensúlyozzátok a lelketeket. Ez majd kiegyensúlyozza az Akashát és majd megtestesül az, amit ezáltal teremtetek.

Elküldöm hát nektek ezt az üzentet, ami azt jelenti, hogy mostantól azt kezdtek vele, amit csak akartok. Átadtam nektek. Minden további magyarázat nélkül. Ezentúl majd a hármas nyelv végzi majd a maga munkáját. Néhányan, jó néhányan megkaptátok most azt, amiért idejöttetek. Nem az üzenetet amit vártatok, nem az általatok várt nyugati üzentet.

Áldott legyen mindenki a közönségben, aki megértette és tudomásul vette amit most mondtam! Tehát a kvantum bölcsességet fogjuk használni, hogy megkezdődjék a lassú eltolódás a régi paradigma felől és a magot most itt vetjük el. Pontosan ezt éreztétek.

Kedves magyar családom. Már nagyon hosszú ideje vagyok veletek. Láttam a sok zavart, ami itt támadt. Láttam szüleitek és nagyszüleitek idejét. Azoknak az ősöknek a korát, akik itt éltek. Hát nem érdekes, hogy ők is ugyanezt érezték? A különbség köztük és köztetek, az az, hogy ti most azon a helyen vagytok ahol változást érhettek el. Küszöbön áll a változás!

Erről a helyről most másképp távozzatok, mint ahogy jöttetek. Mert minden, amit ma elmondtam igaz. Hadd mondja el ezt nektek az intuíciótok is. Hadd rázzon az intuíció kezet azzal, amit most elmondtam. Most keljetek föl a széketekből büszkébben, mint ahogy leültetek rá. Mert mindaz, amit intuitíve már megéreztetek, az lehetséges. Igen lehetséges! Végezzétek el azt a változást, amiért idejöttetek!

Ne lepődjetek meg, ha néhányan nem fogtok ma éjjel jól aludni! Vannak angyalok, akik majd kikísérnek benneteket az ajtón, amikor távoztok és velük majd a múlt, összevegyül a jövőről alkotott tisztánlátásotokkal. Ne lepődjetek meg, hogyha angyalok fognak nálatok bulizni a lakásban! (nevetés) Ez csak azért van, mert szeretünk benneteket. Különben miért is ünnepelnénk ezt az egészet? Ebben a bolygóban ott rejlik a változás lehetősége és én a változás előmozdítói előtt ülök most!

És mindez, amit mondtam, így van! Ennyit fogunk most csak elmondani.

És ez így van!

Kryon


Átíró - Konrád Bálint
Fordító - Verrasztó Annamária
Lektor - Konrád Bálint

Ha tetszett, amit olvastál, akkor az alábbiakkal megoszthatod:

Jogi nyilatkozat

Támogatás

Kapcsolat