Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Kryon Budapesten - 2. nap

Kryon Budapesten - 2. nap
Budapest, Magyarország - 2009. szeptember 13.


Negyedik közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Mit visztek el abból, amit épp most láttatok? Az információt vagy az érzést? Hogyha az érzést, milyen érzés volt ez? Láttatok egy nőt, aki szereti Istent. Azok, akik a színeket is látják, láthatták a színeket, amint sugároznak belőle. Láthattatok egy szenvedélyes embert és láthattátok az örömöt. Olyasvalakit láttatok, aki meg akarta ezt osztani veletek. Mindezeket a dolgokat meg akarta osztani. Ezek mind a kvantum tanításból erednek. Így kell tenni, hogyha tovább akartok lépni, továbblépni a gondolkodáson.

Készen álltok arra, hogy megváltoztassátok az Istenről való gondolkodásotok paradigmáját? Hadd mutassunk be nektek valamit. Az igazságot mindenről, Kryon perspektívájából. Mindazoknak a perspektívájából, akik láthatatlan kísérettel érkeztek ide.

Azokról az energiákról van szó, amelyek itt vannak veletek. Néhányan érzitek is. Hiszen vannak, akik felkerestek bennünket a hétvége folyamán és néhányan érzitek az ő jelenlétüket. Nagyon érdekes az embereket illetően, hogy amikor egy angyal áll mellettük és sokszor ez így van, akkor mindig lesznek olyanok akik azt mondják: "Nem látom őket, nem hiszek ezekben a dolgokban! Ez túl furcsa, túl különös nekem!". De amikor tragédia történik a családban, amikor a szenvedés áthatja a szívünket, amikor elveszítjük egy szerettünket, akkor persze már érezzük a jelenlétüket. Na most akkor nézzük, ki a hitetlen? Merthogy csak akkor lehet érezni őket? Miért van az, hogy a szívetek csak ilyenkor tapasztalja, hogy ott van körülöttetek ez az energia? Miért nem tudjátok ezt a finom energiát érzékelni akkor is, amikor nincs a szívetekben szenvedés? Merthogy érzitek őket!

Hadd mondjak nektek valamit röviden. Szeretnélek visszavinni benneteket, az azelőtti időkbe, hogy megkezdtétek ezt az életet, születésetek előttre. Szeretném elmondani, hogy hogy néz ez ki a mi nézőpontunkból. Merthogy akkor ti már nem valamifajta gőz vagytok, nem egy test nélkül lebegő lélek, hanem a Teremtő egy része vagytok. Pont olyanok vagytok, akárcsak én. Nincs különbség, a családomnak tekintelek benneteket. Ekkor készültök arra, hogy újra megtegyétek az utatokat a Földre. Ez számunkra csodálatos, mindig az, mert a fátyol túloldalán ott van a szeretet tudata. Bár Isten nem lineáris, nehéz leírni, az energiák mégis konkrétak. Ti is egy konkrét energiája vagytok a Teremtőnek és még egyszer készen álltok arra, hogy megérkezzetek ide a Földre. Ti választjátok meg hova mentek, hogy mennyit tanuljatok, talán még a családotokat is ti választjátok. Akkor rátok nézek és felteszem a kérdést: "Tényleg menni akartok?". Akkor rám néztek és azt mondjátok: "Így van!" és én alig hiszem el. Mert talán tisztában sem vagytok azzal, hogy mit jelent mindez számotokra. Merthogy ez a ti Isteni csodálatosságotok, a Teremtő egy kicsiny darabja, készen áll arra, hogy majd itt széttépjék.

Abban a pillanatban, hogy megszületik az elkötelezettség, hogy megszülettek a Földön, rengeteg dolog történik. Az a rész, amely a legnagyobb részeteket teszi ki, a teremtő rész, széthasad. Ti úgy nevezitek ezt a széthasadt részt, hogy a felsőbb én. Megáll egy olyan helyen, ahonnan majd támogathat benneteket. De nagyon magányos lehet a felsőbb énetek, ha sosem beszéltek vele. Olyan interdimenzionális módon szóródnak szét különböző részeitek, amit le sem tudok írni. Úgy hívhatjátok őket esetleg, hogy vezetők és angyalok, de ők a ti részeitek. Ezek a részek mind szétszakadnak, de támogatólag állnak akörül az ágy körül, ahol aztán majd megszülettek. Aztán megszületik az emberi lény, a torzó, amely már annyi részre szakadt előtte. Mindezt azért, hogy emberek lehessetek és ez valódi áldozat.

Hát valóban erre határoztátok el magatokat? Erre azt mondjátok: "Igen! Alig várom, hogy visszatérjek és befejezzem, amit elkezdtem!" Azt kérdezem: "Tudjátok mivel jár ez?" Erre rámnéztek és azt mondjátok: "Hát persze!" Akkor mégis emlékeztetlek benneteket újra: "Amikor megérkezel a Földre kedvesem, akkor már nem fogsz engem ismerni. Azt is elfelejted, hogy a Teremtő része vagy. Talán úgy járod végig az egész életedet, hogy egyetlen elszakadt részeddel sem beszélsz többet. Talán az egész létezésedet megtagadod. Egészen a halálos ágyadig."

Vannak ebben a teremben, akiket nem is érdekel, amiket most mondok. De ti is ugyanannyira Isteniek vagytok mint a többiek, tudtátok? Nem érzitek legbelül? Mit ártana az nektek, hogyha a legbelsőbb csendetekben néha megkérdeznétek, hogy: "Ott vagy?". Mitől féltek? Attól féltek, hogy neadjisten megtaláljátok az Isteni részeteket? Mitől féltek, hogy talán jobb lesz az életetek? Mitől féltek? A megoldástól? Ezért van, hogy sokan nem teszitek meg ezt a lépést. Azt mondjátok: "Ez nekem túl fura!"

Belenézek a szemetekbe, alig hiszem, hogy ilyesmit megtesztek. Mert már mindannyiótok szemébe belenéztem. Mert én is annak a kíséretnek a része vagyok, amelyet utolsóként láttok a születés előtt. Annak a kíséretnek is tagja vagyok, akiket először láttok majd amikor visszatértek. Amikor távoztok, akkor hiányoztok nekünk.

Most elárulom a titkot, hogy miért úgy beszél Kryon az emberiséggel, ahogy azt teszi. Merthogy ti a tiszta szándék és a szabad döntés révén vagytok itt. Azelőtt engedélyt adtatok nekem arra, hogy majd később így szóljak hozzátok. Ez azt jelenti, hogy mindent elmondhatok nektek, amit csak akarok. Még akkor is ha mélyen belül nem értitek meg, hogy a testvéreim vagytok. De akkor is ezt mondom. Szeretlek benneteket és mindig is szerettelek és mindig is foglak, mint az Isteni részetek. Ezért van az, hogy ez az egész angyali kíséret olyan boldog amikor jöttök.

Végre változtassátok meg a paradigmát, hogy mit hisztek Istenről! Nem egy égben élő nagy hatalom, aki lenéz rátok és ítélkezik. Hanem a családotok egy része, akinek hiányoztok, mert idejöttetek, hogy elvégezzétek a munkát. Merthogy örökkévalók vagytok. Örökkévaló lények vagyok, sosem ér véget a létezésetek. Isten része vagytok és Isten örökkévaló. Sosem ér véget az élete. Ti midig is léteztetek és mindig is fogtok. Itt a Földön csak kevés időt töltötök és azt sem tudjátok kik vagytok. Akár hisztek nekem, akár nem.

Mit ártana ellenőrizni, hogy igazat mondok-e? Meritek? Meg meritek tenni, hogy ültök a székben mikor a legmagányosabbak vagytok és megszólítjátok a felsőbb éneteket? Felteszitek a kérdést: "Több van annál, mint amit idáig tanítottak nekem? Valóban lehetek a Teremtő része? Talán tényleg bennem él az Isten?" Olvassátok csak el a legősibb spirituális könyveket, amiket találhattok. Meg fogjátok találni ezt az információt, hogy minden egyes emberben ott él Istennek egy része! Ez intuitív tudás, valóság. Most ebben az energiában rendelkezésetekre áll, hogy használjátok.

Tudjátok miért szeretünk benneteket így? Hát nézzétek csak, hogy milyen feladatot vállaltatok. Vannak gondok az életedben? Problémák a testeddel? Nézzétek mit vállaltatok? Talán itt az ideje, hogy változtassatok. Semmi sem mondja ki, hogy ez állandó kell legyen. Az új energia révén mindent megváltoztathatunk. Amikor a Teremtő bennetek él, akkor bennetek van a lehetősége a csodának.

Most csak ennyit mondok, mert ez a szeretet üzenete, hogy egy kis betekintést adjak abba, hogy ki is valójában Isten. Hát ezért szeretlek benneteket úgy ahogy és mindig is így marad ez. Mindig is így marad ez.

És ez így van!

Ötödik közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez nem lesz egy hosszú üzenet. A társam a szinkronicitásól tanít, a tőle telhető legjobb módon. Néhányan azt mondják, nehéz lehet így közlekedni különböző állapotok között, ahogy a társam teszi. Mert amikor keresztül mész a hídon, amely a kvantum állapotba vezet, megváltoztatod a valóságot.

3D-s módon beszél, egy székben ül és aztán egy pillanaton belül máris kvantum állapotban van. Sokan azt mondják, hogy: "Ennek hosszabb időt kéne igénybe vennie! Sokkal hosszabb időt!", mondják. A régi energiában még valóban több idő kellett. Megint elmondom, hogy mit tett az én társam, hogy olyan életet élhessen, amiben az egyik lába mindig a túloldalon van. Ez egy metafora. Egy másik metafora az volna, mindig kinyújtja a kezét a felsőbb én felé. Mindig ott van, mindig hozzáférhető. Ezért gyors lehet a közvetítés. De néhányan ezt végig tudtátok. Ő sokszor fog közvetítésbe miközben előadást tart. Azok, akik látják a színeket, látják ezt, hogy folyamatosan lép ki és be ezekbe az állapotokba. Képzeljétek el a dolgokat, hogy lássátok a folyamatot, mert pontosan ez a szinkronicitás folyamata. Hogyha időt szántok arra, hogy megértsétek és átérezzétek a rendszert, akkor mindig rá lesztek hangolva erre. Olyanok lesztek akár egy antenna, amely mindig veszi a szinkronicitást és pontosan tudjátok, hogy merre kell mozdulnotok.

Mit kezdtek ezzel az információval emberek? Legtöbbször nem vesztek róla tudomást, nem így van? Hányszor volt, hogy rossz irányba indultatok? A tudatotok legmélyén ilyenkor azt mondjátok: "Tudtam, hogy ez lesz!" De mégsem támaszkodtatok az intuíciótokra, ugye? Miért nem bíztatok benne eléggé? Mert azt hiszitek, hogy tőletek származik és akkor nem is lehet elég jó, igaz? Mert egész életetekben azt hallottátok, hogy az Isteni információ mindig máshonnan származik. Hány segítőre lesz még szükségetek életetekben, hogy végre rájöjjetek, nektek mit kellene csinálnotok? Most itt vagyunk és azt mondjuk nektek: "Isten bennetek van!". Amikor a felsőbb énetek szól hozzátok, akkor azt csak intuíció révén teheti.

Pontosan tudom hol vagyok, én Kryon vagyok. Tudom, hogy mit tárt elétek a társam. A humor nem ért véget a parkoló angyal történeténél. Az angyalok is szeretnek nevetni. De ebben a példában mégis mélység rejlik. Milyen messzire vinnétek tovább ezt a folyamatot? Engednétek, hogy az intuíciótok átvezessen benneteket a következő fázisba, hogy megoldjátok gondjaitokat? Hogy ez végre segítsen megtalálni a megoldást, amelyről nem is gondoltátok, hogy közel van. Erről még beszélünk ma este, de ehhez a folyamathoz az kell, hogy tudjatok valamit. Ne csak higgyétek, hanem tudjátok is! Amikor szándékotokban áll valamit megtenni, - akárcsak a parkoló angyal esetében -, akkor a kvantum lét állapotába helyezitek a tudatotokat.

Akkor most vegyük azt, hogy egy parkoló angyalnál bonyolultabb példa áll elő. Tehát hosszabb idő is kell majd hozzá. Mert vannak dolgok, amelyeket a rendszer biztosít számotokra, de még nem következtek be. De a szándék már megvan és érzitek, ha látni nem is tudjátok még. Néha a rendszer lassabban kell működjön ahhoz, hogy a szinkronicitásban minden a helyére kerülhessen. Később találkoztok aztán azokkal, akikkel találkoznotok kellett volna, mert akkor vagytok jó helyen a jó időben! Találkoztok azzal, aki a megoldást elhozza. Ebbe beleértendők azok a megvilágosodott pillanatok is, amelyekben más emberek nem játszanak szerepet. Most hozzuk el ezt ebbe a helyiségbe.

Néhányan másképp távoznak majd innen, mint ahogyan jöttek. Amiatt, amit itt éreztek. Amiatt, amit itt hallottak. Amiatt, amit a hármas nyelvtől kaptak. De sokan, akár kételkedhettek is abban, hogy képesek lesznek ma itt lenni. De aztán az intuíciójuk azt súgta nekik, hogy itt kell ülniük és így is történt. Volt talán, akinek nem volt ezt egyszerű kiviteleznie. Pontosan tudom kik vannak itt. Minden egyes történetet ismerek. Minden egyes testvéremet ismerem, a család minden tagját. A hétvége erről a szinkronicitásról szólt számotokra. Ez a hétvége megváltoztatja, hogy mit tesztek legközelebb kedves embertársaim. Mert ez nem csak egy embertől származó előadássorozat, nem csak szép zene szól itt, hanem az életek, a szívek átformálásáról szól. Hát tekintsetek a következő fázisra.

Nagyon sokan vagytok itt a helyiségben. Hadd tegyek fel egy kérdést. Mi történik akkor, hogyha a ti kérdésetekre a választ, valaki más hozza el, aki itt ül ma. Mi van, hogyha pont azért jöttetek ide, hogy azzal az emberrel találkozzatok. Gondoljátok, hogy így van? Találkoztatok már azzal az illetővel? Hány olyan ember van akiről még nem is tudjátok, hogy kicsoda? Pontosan erről szól a szinkronicitás. Hallottuk az imádságaitokat, meghallgattuk a kéréseiteket, láttuk a könnyeiteket, a kétségbeeséseteket és választ adunk rájuk. A válaszok itt ülnek a teremben. Már találkoztatok az illetővel? Még előttetek áll a nap hátralévő része. Lesz egy szünet. Nézzetek a többiek szemébe, használjátok az intuíciót. Menjetek és mutatkozzatok be. Merthogy ott vannak, akikkel találkoznotok kell. Itt van a családotok. Mihaszna annak, hogyha csak azt hinnétek, hogy itt összegyűlt több száz olyan ember, aki ugyanazt hiszi, amit ti. Azt kell tudnotok, hogy Isten bennetek él. Az egész folyamat többről szól, mint gondolnátok. A kvantumról és a szinkronicitásról szól. Ez mindig is így volt igaz. Lépjetek túl azon, amit idáig helyesnek hittetek, tágítsátok ki a valóság határait. Lépjetek ki abból a buborékból, ami kényelmes számotokra és találkozzatok olyanokkal, akiket eddig nem ismertetek. Ekkor kezdődik a szinkronicitás!

Van még számotokra egy üzenetünk. Nyissátok meg a szíveteket! Mert mindez a kvantum dolgokról szól. Az üzenet nagyon praktikus dolgokról beszél majd. Megígérem nem a DNS-ről lesz szó. (Nevetés)

És ez így van!

Hatodik közvetítés

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Érzitek, hogy milyen édes érzések kavarognak itt? Érzitek, hogy hogy felerősödik ez az édesség? Vannak talán, akik még mindezek után is kétségbe vonják, hogy valóságos-e mindez. Lehetséges-e, hogy ez a férfi csak tetteti, hogy közvetít? Mindezek után még mindig, még mindig kétségeitek vannak. Még egyszer megszólítanám azokat, akik látók. Figyeljék meg a színeket a színpadon, nézzétek azokat a színeket, amik most veszik körül társamat, mert itt sugárzik a szemetek láttára. Ezt az egész dicsőséget láthatják most szemeitek. Itt vannak az interdimenzionális színek. Bárki láthatja, aki az ajándék birtokosa. Vannak itt olyanok, akik ennek részese. Ezért van az, hogy a meghívás mindenkinek szól, hogy lássák mennyire valóságos mindez. Pontosan tudjuk, kik vannak itt.

Megint kijelentjük, hogy ezen a helyen gyógyítók vannak, munkások akik a fénnyel dolgoznak. Akik mindezt összetartják. Akik már hosszú ideje élnek ebben a városban és akkor is segítettek, amikor a város sötétségbe borult. Vannak itt olyanok, akiket az ezoterikus érzés, már hamarabb hatalmába kerített, mint a társamat. Akik már nagyon hosszú ideje munkálkodnak a bolygóért. Most őket ünnepeljük és azt mondjuk, tudjuk kik vagytok!

Nagyon nehéz nekünk, hogy tudjuk ez az utolsó közvetítés. Mert azt jelenti, hogy az a helyzet, amely most fennáll, soha többet nem lesz már ugyanilyen formában valós. Hiszen itt egy véges csoport van jelen, egy bizonyos különleges konkrét csoport és ők olyan energiát képviselnek, amely egyedi. Amikor leoltják a lámpákat ebben az épületben, akkor mindez eltűnik.

Mi történne ha bármikor újrateremthetnénk ezt, amikor csak akarjuk? Mi lenne ha ezt az energiát bármikor visszakaphatnánk, amikor csak akarjuk. Most nem egy felvétel lejátszásáról beszélek. Hanem ennek az energiának, ennek az érzésnek, ennek a szeretetnek a tökéletes újrateremtéséről. Ha megtehetnétek az igazi kvantum élmény volna, nemde?

A meghívás, az esemény kezdete óta arra szólt, hogy kvantummá váljatok. Hogy lassacskán elmozduljatok a lineáris felől, amit már annyira megszoktatok, a kvantum felé, ami maga az Isten. Az össze tanítás amit átadunk erről szól. Erről szól minden okításunk. A változás arról szól, hogy mások legyetek, mint amilyenek most vagytok. Hogy végre kezetekbe vegyétek a kvantum eszközöket és elkezdjétek őket használni. Hogy végre olyan dolgokat is észrevegyetek, amelyek már hosszú ideje rejtőznek előletek és most végre birtokba vegyétek őket. Ide tartozik az ami, amiről tegnap beszéltünk, hogy végre a rejtett hatalommal éljetek és teremtsetek a potenciál által.

Ezek nagyon széleskörű fogalmak. Tehát mit is szeretnénk most a tudtotokra adni ebben a záró közvetítésben? Néhány praktikus információt szeretnénk átadni. Tanácsot, hogy hogyan válhattok kvantummá. Most a tanácsot a saját nyelveteken kapjátok, hogy halljátok és megérthessétek. Hogy azon a földön halljátok a szavakat, ahol éltek. A ti időzónátokban, hogy pontosan tudjátok, nektek szól.

Ez nagyon praktikus tanács. Öt pontba szedtük nektek. Az a legfontosabb koncepció, hogy már másféleképpen fogjátok fel a Szellemmel való kapcsolatotokat. Egyfajta kvantum érzés, kvantum megértés veszi majd át minden lineárisnak a helyét. Lehet, hogy olyan fogalmakkal kell majd dolgoznotok, amelyek eddig ismeretlenek voltak számotokra és olyanokkal is, amelyeket már ismertek.

1989-ben, az első dolog amit mondtam nektek, az első kommunikációnk alkalmával, az néhány utasítás volt arra nézve, hogy hogyan tudtok megszabadulni a karmátoktól. Mielőtt a kvantum lét bármi más tulajdonságát megemlíteném, szeretném ezt még egyszer elismételni. A karma egy olyan időtlen jellemzőtök, amely az Akasha feljegyzésekben található. Valódi jellemzőtök. Olyasmi, amellyel együtt születtek meg. Része annak akik vagytok, de ez még a régi rendszert tükrözi. A régi energia régi rendszerét. Egy olyan rendszert, amelyet számos ember még a mai napig is használ. Egészen addig, amíg ki nem lépnek belőle és át nem lépnek az új rendszerbe. A változás azoké, akik vágynak a változásra! De sokan nem vágynak rá és ők továbbra is a karmát használják az élet rendszereként. A legősibb spirituális tanítók ezen a bolygón a karmáról beszéltek nektek. A karma fogalmáról és igazuk is volt.

De a fátyol túloldalán, már azokat a dolgokat látjátok, amelyeken dolgoznotok kell. Néhányatoknak vannak befejezetlen ügyei és ezért vissza kell térnetek. De ez nem mindig negatívum. Néhányan azért jöttök vissza, hogy egy olyan életet fejezzetek be, amely nagyszerű volt. Néhányan még olyan tehetséget is hoznak magukkal, amellyel korábban rendelkeztek.

A karma amelyről én most beszélek, az a fajta, ami a drámát szüli az életetekben. Igen, teljesen igaz. Ti választottátok a családot, amelyben éltek. Ez hihetetlen számotokra, nem? Néhányan arra vágytok, hogy végre egy más családban élhessetek. Arra vágytok, hogy egy kicsit idegesíthessétek egymást. Néhányan tudják, hogy miről beszélek. Merthogy a rendszer így működik, de ez a régi rendszer. Arra kényszerítitek egymást, hogy a megoldás energiáit hozzátok létre. Ez nem újdonság. Az az újdonság, hogy az új energia segítségével, megszabadulhattok ettől a karmától. Ugyanis ez kvantum minőség. Hiszen végül is mindig amellett döntötök, amire szükségetek van. Úgy is dönthettek, hogy megszabadultok valami olyan intuitív dologtól, amely veletek született. Mert ha nem, akkor megrekedtek a karmátokban. Csak játszadoztok egymással, karmikus játékokat. Ez befolyással van az életetekre. Néha csak sodródtok egyik helyről a másikra, úgy tűnik semmi befolyásotok az életetekre. Ez kizökkent titeket az egyensúlyból, de ez része a rendszernek.

Hányan vannak, akik azonosulni tudnak ezzel? Hogyha azonosulni tudtok, azt is tudjátok mit kell tennetek. Még nem tettetek semmit az ügy érdekében. Hogyha a karmától megszabadultok, az nem jelenti azt, hogy a családotokat is el kell, hogy hagyjátok. Hacsak nem akarjátok elhagyni őket. Az ugyanis már egy személyes jellemzőtök, amely megváltoztatja a ti reakcióitokat ő feléjük.

Egy pillanatra képzeljétek el, hogy egy elektronikus nyomógombok vannak a mellkasaitokon. Az édesanyátok az egyik gombot nyomhatja meg rajtatok, az édesapátok a másikat, a társaitok a többit... Tegyük fel, hogy ezek a gombok reakciókat idéznek elő. Akár dühöt, féltékenységet, frusztrációt... Átérzitek miről beszélek? De mindez átprogramozható. Ez a karma elhagyásának a kvantum nézőpontjával függ össze.

Egy pillanatig gondoljatok bele, hogy mi dühít fel titeket? Milyen helyzetek, milyen emberek gurítanak dühbe titeket? Mit csinálnak azok az emberek? Mi az a helyzet, ami mindig vissza és visszatér az életetekben? Mi lenne, hogyha hatástalanítani tudnátok ezeket a gombokat? Mi lenne, hogyha besétálhatnátok a családotok körébe, vagy a munkahelyetekre és már soha semmi nem tudna benneteket kihozni a sodrotokból?

Egy pillanatra idézzétek fel azt az embert, aki a legeslegjobban idegesít benneteket! Egy pillanatig se tegyetek úgy, mintha nem lenne ilyen ember, merthogy születésetektől fogva vannak ilyen emberek. Gondoljatok erre az emberre és idézzétek fel, hogy mi idegesít benne. Most képzeljétek el, hogy egyáltalán sehogy sem reagáltok erre! Semmi dráma, semmi érzés. Teljesen elszigetelődtök ettől. Most ti sem vagytok hatással másokra, csak magatokra. Képzeljétek el, hogy olyan családi konfliktusok során, amelyek eddig megoldhatatlanok, kényelmetlenek voltak, most már minden idegesség nélkül vagytok képesek nyugodtak maradni. Mert a karmikus gombok már nem csatlakoznak. Most már annyi időt töltötök az idegesítő emberekkel, amennyit csak akartok. Mert már nem lesznek képesek felidegesíteni, már másképp néztek rájuk. Ez egy igazi Akasha karmikus elszigetelődés. Ez is a kvantum.

Ennek a korhoz is köze van. Köze van ahhoz, hogy kik voltatok és kik lehetnétek. Köze van ahhoz, amit tegnap este mondtam nektek. Tehát most elismételjük még egyszer. Része a karmának, amellyel megszülettetek, a régi sötétség. Az állandó negativításra való felkészülés. A régi sötétség, amely azt mondja, hogy szenvedésre születtetek. Ezt az okozza, hogy időtlen időkön keresztül kell, hogy ismételjétek az életeteket itt. Ezáltal ez a karmikus tulajdonság mélyen gyökerezik bennetek és ezt a születéssel újra és újra magatokra veszitek. Most pedig azt mondjuk, szabaduljatok meg tőle!

"Kryon, hogy tudnánk ezt megcsinálni?" Ez nagyon egyszerű. A mai napon a társam elmagyarázta nektek mekkora erővel bír a tudat, hogy mi mindent vihet véghez egy ember, mindössze a tudat által. Még magát az anyagot is megváltoztathatjátok saját magatok körül. Csak le kell ülnötök és kérnetek kell a képességet. Kezdjetek el meditálni, hogy hasonló állapotba kerüljetek, mint amilyenben most vagytok. Mondjátok ezt: "Kedves Szellem! Szeretnék megszabadulni a karmától amellyel születtem. Kedves Szellem! Engedélyt kérek, hogy tovább tudjak lépni ebben az új korban, anélkül, hogy a múlt terheit tovább kellene viselnem. Szeretnék a fény felé indulni. Szeretnék azokon a dolgokon dolgozni, amelyekért a Földre jöttem. Ebben a pillanatban most el is dobom a karmámat, amellyel születtem." Aki ezt mondja, az olyan ember, aki valóban befolyással bír a saját életére. Ez az első számú szabály. Ez a kvantummá válás igazi útja. Nagyon fura érzés övezi ezt. Nagyon nehéz ezt nektek elmagyaráznom, mert én nem ember vagyok, de látjuk, hogy hogy csinálják ezt az emberek és fantasztikusan megkönnyebbülnek.

Néha még a megkönnyebbülés folyamatát is megzavarja, valamifajta zavarodottság. Csak képzeljétek el egy pillanatra, hogy a családotok körében vagytok és egyikőtök sem tud felidegesíteni titeket. Mit gondoltok, hogy fognak ők erre reagálni? Megváltoztatok. Lehet, hogy kábítószereztek? Valami nem stimmel veletek. Még így is, bennük is ott rejlik a változás lehetősége. Néhányuknak ez tetszeni fog, néhányuknak nem. Semmi nem változtathatja meg őket, amit ti tesztek. Legyetek azzal tisztában, hogy a karmától való megszabadulás majd megváltoztatja az ő reakcióikat felétek. Mindennek megvan az ára. Néhányan majd elfordulnak tőletek, mert már nem vagytok hajlandóak a kicsinyes játszmáikat játszani. Azt mondják: "Szerettük, amikor visszaüvöltöttél nekünk.".

Néhányan a teremben már maguk mögött hagyták az effajta családot. Néhányan már találtak is új családot, amely kedves és nélkülözi a drámákat. Áldottak legyenek azok az emberek, akik már megszabadultak attól a karmától, amellyel születtek! Mert ők már készen állnak arra, hogy belépjenek a remény egy új paradigmájába, egy új tudatba. Ez volt az első számú tanács.

Most pedig jöjjön egy nagyon praktikus tanács, annál is praktikusabb, mint az első. Mindannyinak az emberi tapasztalathoz van köze itt a Földön. Most megmutatom nektek a különbséget a linearitás és ennek az ellenkezője, a hiánya között. A Szellem igyekszik a legkülönbözőbb úton-módon kapcsolatba lépni veletek, különösen akkor, hogyha társteremtőnek hívjátok. Most felvázolom a klasszikus példáját annak, hogy a legtöbb ember mit kezd ezzel a kommunikációval.

Tegyük fel egy pillanatra, hogy imádkoztok és ezt kéritek: "Drága Szellem! Mutasd meg nekem mit kellene tennem!" Tegyük fel, hogy valódi kommunikáció indul el. Talán csak egy vízióban látjátok, de mégis annyira tiszta, hogy mit kellene tennetek. Talán egy könyvet kell írnotok, talán egy gyógyító központot kell létrehoznotok. Megköszönitek a Szellemnek az ajándékot. "Végre megkaptam a választ!" mondjátok. De mi történik legközelebb?

Az emberi előítélet továbbra is az marad, hogy ti lineárisak vagytok. Az idő mindig csak egy irányba tud működni, csak egyetlen egy vágányon tud haladni. Amint az emberek víziója véget ér, máris csak bizonytalanul próbálják megtenni, amit tenniük kell. Talán megírják a könyvet, talán megszervezik a gyógyító központot, de aztán az egész darabjaira esik szét. Senkinek nem kell a könyv, senki nem akar gyógyító központot építeni, nincs hozzá anyagi alap. A szervezetek között nem áll fent az a szinkronicitás, amire szükség volna. Azokkal az egyénekkel is problémák merülnek fel, akik részt vesznek mindebben. Akkor Te fénymunkás, frusztrációd közepette felteszed a kezed és aztán azt kérdezed: "Szellem! Elém álltál a vízióval, akkor mi romlott el?" Itt az én üzenetem. Mennyire lineáris ez tőletek! Ki mondta nektek, hogy vissza kell jönnötök és most kell mindezt megcsinálnotok. Értitek, hogy hol rejlik az előítélet. Kaptál egy üzenetet és annak szellemében cselekedtél. Ez lineáris gondolkodás. Ez lineáris.

Megkapod az üzenetet, aztán visszajössz és készülsz a szinkronicitásra. Azért jössz vissza, hogy a szinkronicitás kvantum rendszerére készülj. Nálad vannak már a magjai annak, amit tenned kell. Hát akkor legyetek türelmesek és várjátok ki, amíg megtaláljátok azokat az embereket, akik majd elvégzik az ehhez szükséges többi feladatot. Engedjétek, hogy minden természetesen, magától kerüljön a helyére. Várjatok azokra, akik majd segítenek nektek, hogy minden szép lassan a maga időre a helyére kerüljön. Gondoljatok csak az emberiség frusztrációira. Amikor kapnak egy üzenetet és próbálják a saját idejükben elvégezni a kapott feladatot. A saját lineáris módjukon, a Szellem kvantum és azok az üzenetek is amiket kaptok, kvantumok. Tehát nem tartozik hozzájuk időkeret, csak a szinkronicitásra való meghívás.

A következő fázisa mindennek, még misztikusabb. Mert tegyük fel, kaptál egy üzentet, annak szellemében cselekedtél és semmi sem történt. Tegyük fel, nagyon csalódott vagy emiatt, de aztán idővel történik valami. A szinkronicitás amelye soha nem számítottál igazán, egyszer csak megjelenik. Hirtelen felbukkan valaki és megkérdezi: "Mi is a helyzet ezzel a könyvvel? Mi a helyzet ezzel a gyógyító központtal?" és akkor mit felelsz nekik? "Jaj, megpróbáltam én, de hát nem működött." Ezért aztán, soha nem is fog.

Ki mondta nektek, hogy tegyétek félre ezeket a dolgokat és gyszerűen azért ne törődjetek velük többet, mert először nem működtek? Az ember tele van előítéletekkel és állandóan az idő lineáris vágányán halad. Akkor próbálkoznak dolgokkal, amikor a szinkronicitás miatt nem kellene és belebuknak. Ezért aztán félre is teszik ezeket a dolgokat és örökre, soha többé nem is néznek feléjük. Néhányan ülnek itt a közönség soraiban, akiknek hallaniuk kell ezt az üzenetet. Mi is az amit így félretettetek? Mi volt az a jó ötlet, amelyet idő előtt próbáltatok megvalósítani?

Ez az új energia olyan lehetőségeket és olyan szinkronicitást biztosít nektek, amelyek soha nem léteztek korábban. Lehet, hogy már hosszú ideje cselekednetek kellett volna. Lehet, hogy valamit megpróbáltatok, de az nem működött. Azt szeretném ha újra megpróbálnátok. Azt szeretném ha körbenéznétek és elgondolnátok, vajon nem lenne-e helyes most cselekedni. Hiszen ez egy praktikus kvantum tanács, amely megmagyarázza, hogy mennyire nehéz is a kommunikáció egy olyan emberi lénnyel, aki lineáris. Ez volt a második számú tanács.

A hármas számú nagyon hasonló ehhez. Arról szól, hogy hogyan látja a Szellem az embereket, amelyek a fényben élnek. Vannak itt olyanok ma este és figyelnek is most, akik még mindig arra kíváncsiak, hogy mit kellene tenniük Istenért? "Kedves Szellem! Még mindig itt ülök és várok. Mert tudok, hogy amit most teszek az fölösleges, haszontalan dolog. Nem lehet ez a valódi küldetésem!" Mindig halljuk az ehhez hasonló hívásokat. Hát nem gondoljátok, hogy tudjuk miről van szó?

Az emberek más módon is megnevettetnek minket. Annyira lineárisak, hogy észre sem veszik, hogy az angyalok birodalma velük van. Azt gondolják, hogy az angyalok birodalma, - melyhez én is tartozom - távol van tőlük, egy másik helyiségben. Amikor elérkezik az ima vagy a meditáció ideje, halljátok azt, hogy mit hallunk mi. "Kedves Szellem! Köszönöm, hogy ott vagy. El se fogod hinni, hogy mi történt ma velem. Ez és ez és ez történt..." , "Kedves Szellem! Tennünk ként valamit ezzel a problémával, merthogy történt ma valami, ami megváltoztatta ezt és ezt a problémát." Az emberek csak mondják a magukét ilyen lineáris módon, anélkül, hogy rájönnénk, hogy hát ott voltunk mikor mindez történt. Miért szűkítitek le a kommunikációtokat egyetlen kicsiny szeletre és tesztek úgy mintha nem lettünk volna ott, mikor a dolgok történtek.

Hisz mi mindig veletek vagyunk. Kvantum állapotban vagyunk együtt veletek. Nem számit mi történik. Azon a ponton amikor történik, ott vagyunk. Megváltoztat ez számotokra bármit? Már korábban is mondtuk ezt. Az egyik legjobb dolog, amit az ember tehet, hogyha míg meditál, leül és azt mondja: "Köszönöm szépen, hogy mindig velem vagy és ezért aztán tudsz is mindent amit én tudok. Kedves Szellem! Azt mutasd meg nekem, hogy nekem mit kell tudnom." Akkor az emberi lény elcsendesíti az elméjét és érzi ahogy megkönnyebbül a problémák súlya alól. Jobb érzés ez? Hagyjátok már abba, hogy felsoroljátok mi mindent akartok! Ne tegyetek úgy, mintha a szellem azt nem tudná. Hisz pontosan tudja, hogy mik a gondjaitok, hiszen minden nap minden órájában veletek van. Szólítsátok meg Istent és kérjétek tőle, hogy tudjátok meg amit tudnotok kell. "Én fénymunkás vagyok és mégsem fénymunkáshoz méltó dolgokat viszek véghez." Óh, valóban? Akkor most mondok neked valamit, amit hallanod kell.

Felfedezted már önmagadban Istent? Azok a dolgok, amikről ma beszéltem, már részeddé váltak? Már úgy járkálsz ezen a bolygón, hogy felvilágosult elméd? Vagy olyan vagy, aki már meg is szabadult a karmájától? Kereső vagy? Akkor pontosan ott vagy ma, ahova tartozol. Más szavakkal, pontosan ez a dolgod, hogy itt legyél a bolygón, ebben az állapotban. "Várj egy pillanatig Kryon! Tudom, hogy nekem cselekednem kell." Ez csak a te véleményed a linearitásban. Talán azt mondod, hogy: "Ez nem tetszik igazán."

Ha kvantummá válsz és megérted, hogy hogy zajlik az élet, akkor mindenhol ahol jársz, áthat majd a szenvedély. Nyugodj meg. Hadd ragyogjon belőled a fény bármerre jársz és akármit csinálsz. Amikor ezen a bolygón jársz, akkor ez a fény olyan formákban nyilvánulhat meg, amelyeket el sem tudsz képzelni. Ez nagyon praktikus kvantum információ. Nyugodj meg! Hagyd abba, hogy olyan dolgokat hajszolj, amiket Isten majd a jövőben eléd hoz és mindent megváltoztatnak. Ehelyett inkább neked kellene megnyugodnod és azt mondanod: "Jóban vagyok önmagammal!" Isten szeretete már jelen van az életemben, hát mi másra vágyhatnék még? Ehhez semmiféle szenvedésre nincs szükség.

Kedveseim, mi történik veletek ezután? Ez a bennetek kialakult egyensúly, majd megteremti a szenvedélyetek valódi megvalósulását és akkor sikerül megteremtenetek, amit szeretnétek. Ahelyett, hogy állandóan frusztráltan kérnétek Istent, hogy adjon nektek valamit. Hányszor halljuk ezt: "Kérlek Szellem! Áruld el, hogy mit kéne csinálnom! Kérlek, emelj a következő szintre." De mi látjuk a fényeteket. Pontosan tudjuk, hogy kikre vagytok hatással, amikor a hétköznapi helyzetekben közlekedtek egyik helyről a másikra. Állandóan azt kéritek, hogy vigyünk benneteket máshová. De hát el tudjátok képzelni mi történne, hogy ha a fény kialudna egy bizonyos helyen? Akkor minden bezárulna, elsötétülne. Gondoltatok már erre valaha? Mi van, hogyha egyszerűen egy fény kirakós játék darabjai vagytok és pont ott van rátok szükség, ahol most vagytok. Éppen most. Ez nem jelenti azt, hogy midig ott kell lennetek. Hajlandóak vagytok erre?

Ezért hívják ezt munkának, tudjátok? Mert ha végre elkezditek kényelmesen érezni magatokat ott, ahol vagytok. Akkor azt mondhatjátok: "Mindez jó így, ahogy van!" és többé már nem fogtok könyörögni, hogy megtudjátok, hogy mit kellene tennetek. Ehelyett inkább nyugodtan mosolyogtok és azt mondjátok: "Majd én megteremtem a szinkronicitás által, amire szükségem van! Majd közlekedem egyik helyről a másikra és majd megtalál az, aminek meg kell találnia." Mi a különbség? Az egyik lineáris tudat, a másik pedig a mesterek kvantum tudata. Ez a hármas tanács.

Most jön a negyedik. Ez egy fogalom, olyan fogalom, amelyet meg kell értenetek. Egy lineáris időkeretben, amelyről az iskolában is tanultok, kaptok valamiféle bizonyítványt a tanulmányaitokról. Leérettségiztek, lediplomáztok és tudjátok mindazt, amit tudnotok kell. Ez egy lineáris fejlődés. Hadd tegyek fel egy kérdést. Mi történne, hogyha az Akasha feljegyzések keretein belül vizsgálnátok ezt? Mi van, hogyha a korábbi életetekben, egy magas rendű spirituális lény voltatok? Mi van ha tanárok voltatok, vagy gyógyítók, vagy sámánok? Aztán pedig továbbléptek abból az életből és most ismét itt vagytok. Azt mondja a lineáris ember: "Hogyha újra sámán akarok lenni, mindent előről kell kezdenem." Ez egy lineáris előítélet, merthogy nem így van. Az egyik legfontosabb tulajdonsága az Akashának, amelyet megígértünk, a következő. Minden, amit spirituális értelemben megtanultok, örökre bennetek marad a lelketek mélyén. Az összes sámáni információ, a gyógyító erő, mind ott van az Akashában. Itt, ahogy ültök, most is veletek van és még csak fogalmatok sincs erről. Olyan minthogyha egy befőttesüvegnyi spiritualitás csak arra várna, hogy végre levegyétek a fedelét. Ez kvantum információ.

Vannak, akik most itt ülnek és most először hallanak minderről. Nagyon izgalmas, nemde? Talán ez az első közvetítés, amelyre eljöttetek. Talán többet akartok tudni ezekről az ezoterikus dolgokról. Talán csak most kezdtetek könyveket olvasni, találkozókra járni. De valahol belül egy dolog, csak lökdös titeket előre az úton. Nem olyan érzés ez, mint hogy ha most leltetek volna rá valamire, amit már olyan hosszú ideje kerestek? Hadd mondjak el valamit. Vannak olyanok ebben a helyiségben, akik azt hiszik mindez újdonság. De semmi mást nem kell tenniük, csak kinyitni az üveget. Hogyha végre kinyitjátok azt az üveget, akkor rövid időn belül, a fedél alól előkerül minden majd, amit valaha is tudtatok.

Hányan olvastatok itt Kryon könyvet és aztán úgy csuktátok be, hogy azt mondtátok: "Én ezt már korábban is tudtam."? Nem tűnik némely része ismétlésnek? Nem tűnik úgy, hogy csak visszaemlékeztek valamire? Hát ez az amikor kinyitjátok azt a bizonyos üveget. Gondolkozzatok el ezen! Minden amit valaha tanultatok, mindazok a spirituális információk, életről-életre veletek maradnak. Gondoljatok csak bele, hogy mit jelent mindez, öreg lélek? Lehet, hogy rangidős vagy ebben a helyiségben és egész életedben hasonlókon dolgoztál és titkon már kicsit bele is fáradtál, nem? Titkon halljuk, amint az elmédben bizonyos dolgokat mondasz. Mint például: "Már végeztem és hogyha mindig ilyen nehéz marad a dolgom, soha nem is jövök vissza!" Dehogynem... visszajössz, visszajössz!

Mondok valamit, amit tudnod kell. Amikor friss lélekkel térsz vissza a bolygóra, új biológiai felépítéssel, olyan lélekkel, ami alig várja, hogy folytasd a munkát, akkor ezt a bizonyos befőttes üveget olyan hamar nyithatod ki, amilyen hamar csak akarod. Az üvegből kiömlik minden, amit a jelenlegi életedben tanultál.

Mit gondolsz mit jelent ez Magyarországra nézve? Nem gondolod, hogy élnek itt gyerekek, akik éppen most ezt tapasztalják? Észrevettél rajtuk bármi szokatlant? Észrevetted, hogy a mai gyerekek viselkedése, attitűdje, a paradigmája mennyire más Magyarországon? Nem úgy értem, hogy nehezebben kezelhetőbbek, mint ti voltatok. Látjátok milyen szenvedély rejlik bennük? Tapasztaltátok már, hogy nem hajlandók elfogadni a szenvedés régi paradigmáját? Ők már kinyitották a saját üvegeiket. Csak gondoljatok ebbe bele.

Van egy kvantum paradigma, amit szinte senki nem ért jól. Néhányan talán tiltakoznak ellene. Lehet, hogy azok, akik most újonnan érkeztek ide, úgy döntenek, kinyitják az üveget. Magukra öltik egy tanár, egy tanító, vagy egy gyógyító alakját. Lehet, hogy lesznek olyan tanítók, akik rájuk néznek és azt mondják: "Ti még nem töltöttek el ehhez elég időt!" Jaj, mennyire lineáris megnyilvánulás ez. Hát dehogynem töltöttetek el ezzel elég időt, hiszen sok-sok életbe került mire idekerültetek. Hogy végre ebbe a székbe üljetek és felébredjetek. Hogy végre megragadjátok azt a szenvedélyt Magyarországgal kapcsolatban, amelyről most beszélek. Nem kell rajta sokat dolgoznotok, hiszen már most is a tiétek. Egy új paradigma. Nagyon praktikus. Ez volt a négyes számú tanács, a következővel fogjuk zárni.

Nem számítotok arra, amit most mondani fogok. Olyasvalami ez, amit egész életetekben hallgattatok. Két szó, de még soha nem tettétek őket egymás mellé. Azonnal elárul mik azok. Ez lesz ennek a programnak az utolsó pontja.

Egy pillanatra képzeljétek el, hogy gyerekek vagytok. Tekintsetek vissza a gyerekkorotokra. Emlékezzetek vissza arra milyen volt. Milyen dolgok miatt aggódtatok? Legtöbbször csak az izgatott benneteket, hogy meddig játszhattok aznap. Vagy az érdekelt benneteket, hogy mi van vacsorára. A legtöbb embernek ezzel nincs gyerekkorában gondja, a család gondoskodik erről. Vagy érdekelt titeket, hogy hogyan fizetitek ki a lakbért? Hát persze, hogy nem. Hiszen ez nem a gyerekek gondja. Aggódtatok amiatt, hogy honnan lesz pénz jövőhéten az ételre? Hát persze, hogy nem. Hanem a játékaitokra gondoltatok, hogy milyen élvezetes is velük játszani. Amikor elérkezett a lefekvés ideje, a legtöbbőtöknek meséltek valamit a szülei, szerettek benneteket, gondoskodtak rólatok. Vissza tudtok erre emlékezni velem együtt? Vissza tudtok oda lépni mentálisan? Talán azt kérdezitek: "Igen, de miért is kéne ezt tennem? Kryon, ez régen volt, most pedig most van. Kryon, már nem vagyok gyerek, már megváltozott a tudatom."

Ez most kvantum! Mivel valaha már részetek volt ebben a tapasztalatban, az Akasha feljegyzéseitekbe mindörökre bevésődött. Nem tűnt el, még most is ott van, a mai napig. Bármikor előhúzhatjátok és alkalmazhatjátok ha szeretnétek. Neve is van. Úgy hívják, a belső gyermek. Még egyszer elmondom, talán már hallottatok erről. Ez egy kvantum fogalom, amely lehetővé teszi, hogy megbékéljetek az életetekkel.

Hányan vannak, akik le tudnak este feküdni és olyan békésen alszanak, akár egy gyerek? Ahelyett, hogy az agyatok állandóan azon járna, hogy mi miatt kell aggódni és hogy tudtok megoldani bizonyos problémákat, hogy mi fog másnap történni.

Szeretném ezt megosztani veletek. Az a gyermek, aki valaha voltatok a mai napig él, merthogy angyali kíséret vesz titeket körül. Van egy felsőbb énetek, aki ugyanúgy szeretne kézenfogva vezetni titeket, ahogy a szüleitek. Vannak olyanok, mint én. Akik szeretnék megmosni a lábaitokat, csak azért meg itt éltek a Földön. Szeretnék megtanítani nektek valamit arról, hogy hogyan viseljétek el a holnapot. Meg szeretném nektek mutatni, hogy hogyan tudjátok előteremteni a bérleti díjat, az ételt, bármit amire emberként szükségetek van. Mert Isten gyermekei vagytok. Szeretném ha ezt újra éreznétek. Hiszen hosszabb életűen lesztek, hogyha ez sikerül. Hát ki ne szeretne idegeskedés nélkül élni? Megtehetitek! Megtalálhatjátok a békét mindenben, amit csak csináltok.

Mi az utolsó dolog amire az elalvás előtt gondoltok? Gondoljatok arra, mennyire szeretnek benneteket és milyen gyönyörű az élet! Mit szóltok ehhez a gondolathoz? A sok értelmiségi nem szereti ezt az elképzelést. Azt mondják: "Kryon, a homokba dugod a fejed ha ilyeneket mondasz." De én ezt válaszolom erre: "Jaj, milyen lineáris megnyilvánulás!" Egy kicsit próbálj kvantum lenni, jó? Nyisd meg a szíved! Képes vagy erre? Lásd, hogy milyen kiegyensúlyozott ember lehetnél és hogy léphetne be életedbe az öröm, mindentől függetlenül. Mindegy mi történik.

Ez volt hát az ötös számú tanács, ez volt az utolsó tanács. Nem örülök annak, hogy ez az utolsó. Hisz mikor lineáris módon számolsz, ez azt jelenti, hogy már végeztünk. Ez azt jelenti, hogy néhány pillanat múlva távozom és én nem akarok távozni.

Tehát halljátok az ígéretemet. Azt szeretném, hogy kvantum módon újra létrehozzátok azt ami most van! Mert ha megteszitek, én ott leszek. Hisz kvantum módon, mindig is ott leszek. Mindig ott leszek. Nem csak mint Kryon, hanem mint a Teremtő egy darabja.

Bármikor, amikor szükségetek van rá. Akkor újra teremthetitek ezt a biztonságot, ezt az örömöt, ezt a szeretetet. Ezt valóban meg tudjátok tenni. Képesek vagytok erre!

És ez így van!

Kryon


Átíró - Konrád Bálint
Fordító - Verrasztó Annamária
Lektor - Konrád Bálint

Ha tetszett, amit olvastál, akkor az alábbiakkal megoszthatod:

Jogi nyilatkozat

Támogatás

Kapcsolat