Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Kryon közvetítés a "Jóga a Hálóért" személyiségfejlesztő programon

Kryon közvetítés a "Jóga a Hálóért" személyiségfejlesztő programon
Budapest, Magyarország - 2011. szeptember 26.


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Létre tudtok hozni egy energiát ebben a teremben, egy energiát, amely összességében nagyobb lesz, mint a jelen lévő emberek száma. Egy energiát ami nagyobb, mint amit lehetségesnek gondoltok. Hogyan tudtok olyan energiát létrehozni, ami nagyobb számszerűleg, mint azoknak az embereknek a száma, akik részt vesznek a létrehozásában? Ehhez hitre van szükség. Annak a hitére, hogy nagyobbak vagytok, mint gondolnátok.

Beszélek egy picit a közvetítésről. Vannak, akik úgy gondolják, hogy a közvetítés egy entitástól jön, aki a fátyol túloldalán tartózkodik. Ez nem teljesen így van. Közvetítés akkor jön létre, amikor kitörlöd a saját intellektusodat, egy pillanatra félreteszed a 3D-s egódat, kiüríted teljesen az elmédet és megengeded a belsődnek, hogy átjöjjön. Néha ki kellene próbálnotok.

Engedjétek meg, hogy arról az igazságról beszéljetek, amit nem ismertek. Amikor egyedül vagytok és senki nem figyel titeket. Engedjétek meg magatoknak, hogy egy kicsit bolondosnak nézzetek ki és engedjétek, hogy olyasmik jöjjenek elő, amiket nem terveztetek meg. Az előre megtervezés nincs megengedve ebben a folyamatban. Ha akarjátok le is írhatjátok, ha akarjátok, akkor fel is vehetitek ezt a hangot. Tartsátok tiszteletben a folyamatot. Akkor nézzétek meg, hogy mit hoztatok létre. Azt fogjátok észrevenni, hogy ez nem igazán ti vagytok. Sok ember naponta közvetít, a saját felsőbb-énjüket közvetítik. Megérintik a saját Akasha bölcsességüket és ezért van bennük az a fajta erő. Ha most mindenki ezt csinálná ebben a teremben, akkor egy közös tapasztalás jönne létre, ahol mindenki felsőbb-énje a forráshoz kapcsolódna. Így történik a gyógyítás is egy ilyen helyen, mint ez. Mint éppen most is, ebben a pillanatban.

Nézem a tanítványokat, akik azért jöttek ide, hogy tanuljanak valamit. Tehát a szándék az világos, ugye? Nem csak kíváncsiságból, hanem a tanulásért vagytok itt. Ahogy az igazság lényegét elfogadod, néhányan fel fogtok ébredni erre az új információra. A hit fel fog épülni és "aha" élményetek lesz. Ahogy egyre több híd épül ebben a teremben, létrejön egy bizonyos tér ezen a helyen és így, akiknek nincs is "aha" élményük, azokat is megérinti a többiek élménye. Ezért mondják így, hogy kvantum hatás, ez lineáris térben nem értelmezhető.

Egy vicces példa. Elhagyod a termet egy "aha" élménnyel, mosollyal az arcodon, új tudással a szívedben. Lemész a folyosón és beszállsz a liftbe. Lesz ott valaki, akit nem ismersz és aki nem volt itt. Felmész egy pár emeletet, kiszállsz és az az ember, aki a liftben maradt és akit nem ismersz, érezni fog téged. Ott van egy lehetőség. Kapott egy lehetőséget, hogy olyan ötletek jöjjenek a fejébe, amik különben nem jöhettek volna. Más szóval a fényedet érezni és érzékelni fogják azok, akiket nem is ismersz, és akikkel valószínű soha többé nem is fogsz találkozni.

Ez nem támadó jellegű. Nem evangélisztikus és nem szükséges hozzá egy-hitrendszer. Ez csupán a kvantum hatás, a megértés és a szeretet minősége. Adni a másik embernek egy lehetőséget, hogy lássanak be oda, ahova általában nem látnak. Ad ez nektek néhány ötletet?

Amikor hazatértek, amikor visszamentek dolgozni, az az értékes hálótok, amitek van és most fel lett fejlesztve, szó szerint rajtatok fog ülni. Anélkül, hogy bármit is mondanátok, azok, akikkel éltek, érezni fogják. Azok, akikkel dolgoztok, azok is érezni fogják. Soha nem kell elmondanotok nekik, hogy mit csináltatok. Így is érződni fog a kvantum hatása. Sokszor el fognak tőle lágyulni. Igazából ennek a hatására meg dühösek is lehetnek néha. Néha minél világosabbak és lágyabbak vagytok, annál dühösebbek és lágyabbak lesznek a körülöttetek lévők. Főleg azok, akik nem szeretnének megváltozni.

Végül itt egy metafora, amit más sokszor átadtunk. Ülhettek egy sötét teremben, mi történik akkor, hogyha ti vagytok az egyetlenek, akik fényt kaptok? Értitek-e, hogy honnan jön a fény? Egy kifogyhatatlan forrásból, ami bennetek van és folyamatosan közvetíti a fényt. Ez folyamatosan nyomul ki belőletek, mint az Univerzum teremtő forrásából. Minél többet tanultok, annál fényesebb ez a fény.

A 3D-ban néhányan biztosan aggódtok, hogy: "Mi történik, hogyha túl sokat adok? Kisebb leszek? Mennyi fény marad? Ki fogok-e fogyni belőle?" Néztek-e fel néhányan az égre és aggódtok-e azon, hogy mikor fogy ki a Nap fénye? Vagy amikor meglátogattok egy portált a Földön és érzitek kiáramolni a spirituális energiát, akkor vajon megfordul-e a fejetekben az, hogy: "Ennek vajon mikor lesz vége? Jobb lesz ha odamegyek holnap, mielőtt kifogy!" Persze hogy nem, mert tudjátok, hogy mi is az. Ez örökkévaló, mindörökké. Ezek vagytok ti.

Szeretném ha megértenétek valamit erről a kvantum hatásról. Azt a fény, amit most teremtetek azáltal, hogy tanultok, azt soha nem lehet lekapcsolni. Csak akkor, hogy ti úgy döntötök, hogy lekapcsoljátok. A legsötétebb helyekre is besétálhattok, amit csak el tudtok képzelni, annyit adhattok magatokból, amennyit csak szeretnétek, az Isten ígérete az, hogy a fény soha nem fog lekapcsolódni. Ameddig kiáramoltatjátok, addig belétek is fog áramlani. Ne aggódjatok azon, hogy sötét energiák érintenek meg titeket, mert a sötétség nem tud létezni ott, ahol fény van. A sötétség meghatározása, a fény hiánya. Ha ti vagytok a fény egy szobában, akkor a sötét energiák nem érinthetnek meg titeket. Ez egy abszolút kvantum hatás.

Ez a tanítás a mai napra, és ez Isten szeretetéről szól. A forrás, amire felébredőben vagytok. Legyetek a Föld portáljai. Vegyétek át azt, ami Gaia és tegyétek magatokra. Gondoljatok magatokra úgy, mint a legerősebb portálra, ami csak létezik. Hogyha erre gondoltok, akkor el tudjátok képzelni, hogy hogyan látunk mi titeket.

Hogyha azt gondolod, hogy Kryon elmegy, akkor ez egy normális gondolat, mert az, aki közvetít, az elmegy. De én azt mondom nektek, hogy egy kvantum világban, az az ember, aki előttetek ül, az soha meg sem érkezett. Mindig itt volt, mindig itt lesz veletek, mert ő képviseli az ősöket veletek együtt.

Össze vagyunk kapcsolódva.

És ez így van!

Kryon


Átíró - Konrád Bálint
Fordító - Verrasztó Annamária
Lektor - Konrád Bálint

Ha tetszett, amit olvastál, akkor az alábbiakkal megoszthatod:

Jogi nyilatkozat

Támogatás

Kapcsolat