Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
A sötétség rendellenes működése

A sötétség rendellenes működése
Cusco, Peru - 2015. november 14.

( Forrás: http://www.kryon.com/CHAN2015/k_channel15_cusco-15.html )


Hogy segítsék az olvasókat, a tisztább megértés érdekében Lee és Kryon újra átvizsgálták ezt a közvetítést. Az írott anyagba esetenként plusz információ is belekerülhet. Az élőben elhangzottak sokszor olyan energiát hordoznak és olyasfajta kommunikációt tartalmaznak, amelyet a nyomtatott szöveg nem képes visszatükrözni. Szóval, élvezzétek ezt a kibővített üzenetet, ami Peruban, Dél-Amerikában lett átadva.


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A mai közvetítés sok energiával rendelkezik, számos kimondatlan dolgot adunk át az úgynevezett "harmadik nyelv" által. Amit ma közvetítünk számotokra, mindenkinek szól. Mindenkinek szól, aki hallgatja, mindenkinek, aki majd olvassa, és sok évre szól.

Peruban vagyunk, a "Kundalini Körutazásnak" hívott emberi kaland végén. A Kundalini Körutazás az emberi test egy tulajdonságának hasonlataként lett elnevezve. Ez a bolygón lévő új tudatosság megszületését képviseli, és a minden dologban lévő újdonság megteremtését. Egy gyermek születése olyan különleges dolog, egy kezdetnek tűnik, nem pedig egy végnek. A születés nem valami drámai és szomorú dolognak látszik. A jelenlévő lehetőség miatt, az új életet ünnepelik a bolygón. Ez az elnevezés metaforája.

Meg kell, hogy értsétek ennek a közvetítésnek az időzítését. Csoportként foglalunk itt helyet ebben az időben és valami nagyon friss dolog történt meg éppen. Ez magában foglalja az egész bolygó könyörületét, amikor is látjuk, hogy mit tehetnek meg az emberek egymással. Csak tegnap volt, amikor a Franciaországban történt eseményektől elállt a lélegzetetek. A könyörület friss, az értelmetlen halál miatt ontott könnyek frissek. Nagy a szenvedés és sokak élete örökre megváltozik. Mi a reakciótok erre? Itt van egy asztal előttem, amit a Könyörület Oltárának neveztek el. A szoba telítve van öreg lelkekkel. Ők érzelmileg könnyen megérinthetők, de rendelkeznek valami mással is, valamivel, aminél szeretnék egy pillanatra elidőzni. Továbbá, szeretném, ha mindenki eltűnődne valamin.

Mi a reakciótok?

Kedveseim, emberi lényként itt ülve, valóban hatással lehettek bármi körülöttetek lévő dologra? Az energia vevői, közvetítői, vagy mindkettő vagytok-e? A bolygón a legtöbben azt érzik, hogy egyszerűen vevők. Áldozatai annak, bármi is történjen körülöttük. Annak az ötlete, hogy a saját tudatosságukkal lehet, hogy képesek megváltoztatni a bolygót, egyszerűen nem az, amiben hisznek. Tehát kedveseim, ez az a változás, amiről beszélünk. Korábban beszéltünk az emberi tudatosság szintjeiről, de most azt szeretném, ha használnátok is az információt, nem csak felismernétek. Az öreg lelkek óriási energiával és erővel rendelkeznek mostanság!

Láttátok a híreket? Vannak olyanok, akik feliratokat visznek és kétségbeesetten tördelik a kezüket. Azt mondják: "Látjátok? A régi jóslatok helytállóak. Közel van a vég! Érkezőben van! A jelek körülöttünk vannak." Nos, van egy hírem a számukra és ezt lehet, hogy nem fogják megérteni, mert úgy érzik, hogy áldozatok, bármi is történjen, de itt van a hír: a vég jött és ment. A kezdet van itt!

Az erőtök

Velem szemben helyet foglaló öreg lelkek, itt az idő a könyörületes cselekvésre! Egy kis csoportnyi, hasonló gondolkodású ember, akik összejönnek, és akik tudják, hogy az energia közvetítői, segíthetnek a hátramaradtaknak, hogy békére leljenek azzal kapcsolatban, ami velük történt. Most sok olyan ember van, akinek ölelésre, kapaszkodóra van szüksége, és aki nem tudja elhinni azt, ami történt. Úgy érzik, hogy a gonosz áldozatai és ti ezen tudtok változtatni! Meg tudjátok ezt nagy távolságból is változtatni, Dél-Amerikából. A távolság semmit sem jelent! Ez az elképzelés annyira lineáris! Elérhettek hozzájuk anélkül, hogy tudnátok a nevüket és körülvehetitek őket Isten dicsőségével és békéjével.

A lelkek örökkévalóak. Sohasem halnak meg. Segítsetek nekik megérteni ezt! Figyeljetek rájuk, ne beszéljetek hozzájuk, és öleljétek meg őket! Legyetek a gyógyulás azon része, amelynek lennetek kell - most. Közvetítők vagytok és az öreg lelkek ezt nagyon, de nagyon jól csinálják. Ez az, amit szeretném, ha most megtennétek. Elég osztályt jártatok már ki. Azt szeretném, ha most levizsgáznátok és átültetnétek ezt a gyakorlatba. Isten belül van! Most vetítsétek ki ezt az energiát azokra, akiknek szüksége van erre a könyörületre, így a szomorúságuk egy kicsit kisebb lesz. Érezni fognak benneteket. Nem fogják tudni, hogy mi is ez, vagy hogy miért is van, de az övék lehet egyfajta béke, amit a veszteségük felett érezhetnek. Aztán, amikor később a fátyol másik oldalán lelkekként összejöttök, képesek lesznek rátok nézni és azt mondani, hogy: "Éreztelek téged azon a napon. Te voltál az. Köszönöm. Köszönöm!" Meg tudjátok ezt tenni értük? Ez ennek a közvetítésnek az első része. Ez a legfontosabb dolog, amit elmondhatunk nektek. Nem ülhettek többé a székben és nem hallgathatjátok ezeket a koncepciókat többé anélkül, hogy részévé ne válnátok annak, ami a bolygón történik. Ideje cselekedni!

A sötétség fenyegetése itt van

Évek óta adom át számotokra a sötétség és a fény átkalibrálásának üzeneteit:

"Maga a civilizáció forog kockán ebben a mozgalomban, és elhagytátok a jelzőt - egy olyan kiegyenlítődést, amiről sokan mondták, hogy sohasem történik meg. Ez az ötödik alkalom, hogy meglegyen ez az esély, és most kedveseim, a Földön lévő béke lehetősége felé vettétek az irányt. 23 évvel ezelőtt elmondtuk nektek, hogy ez megtörténhet, és hogy ennek erős a lehetősége. Most, körülöttetek minden ezzel küzd, mert a váltás itt van. Újra és újra el fogom mondani: a sötétség régi energiája nehezen hal meg, ordítozik és küzd, hogy megtartsa azt, amivel rendelkezett - a saját halálával küszködik. Tehát, az energia, amiről most beszélünk és a téma, az emberi tudatosság egyensúlya a sötétség és a fény között." - San Antonio, Texas - 2012. február *

Több, mint egy évvel ezelőtt, szintén átadtam a számotokra előrejelzéseket az eljövendő változásról, amely minden olyantól különböző lesz, amit valaha is vártatok.** Létezik a sötétség, amely összegyűlt ezen a bolygón és elmondtuk nektek, hogy ez megnövekedhet. Ez a fényre adott válasz, amit felkapcsoltatok. A régi energián belül harcol a saját életéért. A sötétség tudatossága mindig fölényben volt a bolygón. A korrupció, a kapzsiság, a halállal kapcsolatos érdektelenség, mindig is része volt egy régebbi emberi természetnek. Hirtelen az egyenlítők ezen precessziójában, a jóslatok elkezdtek beteljesülni. A bennszülöttek naptárai előre jelezték ezt és itt is van.

A hasonlat tiszta. A fény elkezd felkapcsolódni. Ez a mindenben megnövekvő tudatosság metaforája! Sok évvel ezelőtt elmondtuk nektek: "Amikor mindenki beszélhet mindenkivel, akkor nem lesznek titkok többé." Ez még az internet előtt lett átadva és most már tudjátok, hogy miről is beszéltünk. Ez a technológia valójában egy eszköz a számotokra, hogy harcoljatok a sötétséggel. Egy pillanaton belül meg is mutatom nektek. Amit ebben a közvetítésben adok át nektek, az lehetetlennek tűnhet. Hadd kezdjem el az elején.

Félelem forgatókönyvek

Itt a váltás és a sötétség elkezd összegyűlni. Azok, akiknek semmiről sincs fogalmuk, elkezdik kivetíteni a félelmeiket, és ezt sok helyen fogjátok hallani: "Itt jön a vég. Tudtuk! Egy faji háború lesz a bolygón." Hadd szólítsam meg ezt a gondolatot. Ez nem igazán új dolog. Mennyire lineárisak vagytok. Történt már ilyen korábban. Népirtás - faj írt ki egy másik fajt? Ez egy nagyon régi energia. Egyáltalán nem erről van szó.

Mások azt fogják mondani: "Ez a vég. Vallási háború lesz! Nézzétek csak meg! A milliárdnyi keresztény, muzulmán és zsidó között. Itt jön a vallási háború!" Ismételten mondom: óh, mennyire lineáriasak vagytok! Ennek örökké ez volt a módja. Nem vagytok-e tudatában annak, hogy ezen a bolygón a legtöbb háborút Isten nevében vívták meg? Mennyire régi, mennyire lineáris. Nem, nem ez az, amit történik.

Valami mást fogtok látni, egy olyan mintát, amit korábban sohasem tapasztaltatok meg. Ezen a bolygón első alkalommal van egy határok, országok és egy közös nyelv nélküli hadsereg. Ez a sötétség serege és ez harcolni fog mindennel, amiben szépség, becsületesség, fény, szabadság, szeretet, vagy magasabb rezgésű gondolkodás van. Mindezzel harcolni fog! Talán azt mondhatjátok magatoknak: "Kryon, hogyan illeszkedhet bele mindez az új világ energiájába, ami fény?" Óh, a nagy kérdés! Számos módja van annak, hogy megmagyarázzam ezt. Az első az, hogy az emberek szabad akarattal rendelkeznek.

Valóban sokkol benneteket az, hogy a sötétség a túlélésért harcol? A sötétség az ellenőrzést, a minden fölötti abszolút irányítást képviseli, de leginkább a pénz felettit. Amikor végül megsemmisülnek, akkor a gazdaságban változás áll be. Sokkal könnyebb lesz összerakni új rendszereket, amelyek mindenki javát szolgálhatják. Ameddig csak létezik, a sötétség az elkülönülés és az irányítás régi energiájáért fog harcolni. A sötétben a kapzsiság és a korrupció könnyedén létezhet - a fényben nem tudnak. Kedveseim, ennek semmi köze sincs a valláshoz. Ez a sötétség és a fény, a régi és az új összeütközése, az új energiáért vívott harc itt van.

Nos, hadd mondjak el nektek valamit, amit ellentmondásosnak találhattok. A sötétség nem okos. A hasonlat a következő. Ha egy korábban elsötétített területet megvilágítotok, akkor ésszerűbben tudtok navigálni rajta. Értelmes dolgokat tehettek, ahelyett, hogy attól félnétek, hova is lépjetek. Könnyebb lesz a becsületesség felkapcsolt fénnyel. Ez azért van, mert többé már nem fenyeget senki benneteket. Beláthattok a sarkokba. Megláthatjátok az ember és ember közötti hasonlóságokat és okosabbak lehettek. Amikor sötétségben vagytok, a dolgok, amiknek értelme van, értelmetlenek. Ezek képviselik a "félelem szempontjából értelmes" dolgokat. Még azt is mondhatjátok, hogy a sötétség rendellenesen működik. Igazatok lenne. A sötétség még buta is, és igazatok is lenne.

Hadd kérdezzek valamit tőletek! Láttok egy méhkast - egy kaptár méhet és a méhek mind körülötte zöngenek. Nem tetszik nektek a zümmögés ezen szabadsága, fogtok egy óriási botot, megálltok a méhkassal szemben és ráhúztok egyet. Ezt okos dolognak tartjátok? (Kryon nevet) Pontosan ez az, ami történt! Sőt mi több, újra meg fog történni. A sötét sereg rendellenesen működik. Nem látja, hogy mi van érkezőben, mert folytatni fogja a méhkas ütlegelését, és ezt fogja tenni szerte a világban. Nem érti meg, hogy minden alkalommal, amikor ezt teszi, akkor önmagát leplezi le, és ez egyesíti a méheket. Azonban abban hisz, hogy megfélemlíti a méheket! Azok nem fognak kijönni, hanem inkább bent maradnak és félnek tőle - rendellenes módon.

Nincs többé kerítésen ücsörgés

Évekkel ezelőtt átadtunk nektek egy másik jóslatot is. Az új energiában senki sem lesz képes tovább ücsörögni a kerítésen. Nincs olyan kormányzat, amely csak ücsöröghet és nézelődhet, mert mindannyian érintettek lesznek. Meg kell hozniuk a döntést, hogy harcolnak-e a sötétséggel vagy sem. Ha nem harcolnak vele, akkor sebezhetőek lesznek a sötét sereg számára. Évekkel ezelőtt elmondtuk nektek ezt az információt. Ezen bolygó minden kormányzata végezetül érintett lesz a sötét sereg megsemmisítésében. Tehát, amikor a sötét sereg rácsap a méhkasra, azok, akik a kerítésen ültek le fognak esni róla, és meg fogják látni a fényt és a sötétséget, majd döntést kell, hogy hozzanak. A sötét sereg a tettei miatt, a saját pusztulását táplálja. Nem érti meg a fényt. Csupán egyetlen dolgot ért: a félelmet. Ez egy nagyon régi energiát képvisel, amely így hangzik: "Ha meg tudod félemlíteni az embereket, akkor bármilyen csatát meg tudsz nyerni." Ez egy régi energiás tudatosság és akkor lehet igaz, ha áldozatok vagytok. Ha a fény közvetítői vagytok, akkor ez nem fog rátok hatni. Jobban fogjátok ezt tudni.

A finanszírozás, a sötétség motorjának olajozása

A bolygón mindenkinek le kell szállnia a kerítésről a sötét sereg megsemmisítése érdekében. Nos, elmondtuk korábban nektek, hogy hogyan is csináljátok ezt. A politikusok forgatni fogják a szemüket. A kormányzaton belül azok, akik tudják, hogy hogyan is működnek a dolgok, forgatni fogják a szemüket. Halál nélkül tudjátok elpusztítani a sötét sereget. Azt a bizonyos dolgot, amit félnek elveszíteni, most elvehetitek tőlük. Ez pedig a pénz! Hogyan is működhetne egy sötét sereg, ha nem tud enni? Hogyan fog működni, ha nincs fegyverük? Garantálom nektek, hogy még a sötét sereg legsötétebb tagja is haza fog menni, ha nem kap enni, vagy ha nincs valaki körülötte, aki megszervezze őket, mert a vezetők éhesek és elmentek. Néhányan azt mondják, hogy ez lehetetlen. Azt mondják, hogy a pénz ismeretlen forrásokból érkezik. Hadd mondjak nektek el valamit! Nem, nem abból. Nagyon is jól ismert forrásokból ered. A legtöbbje a meghódított földekből származik, de nem mind. Hamarosan elkezdik elveszíteni a földjüket, így még több finanszírozásra lesz szükségük. Ha a bevételük forrásai teljesen lelepleződnek - vannak olyan hallgatók, akiknek ezt hallaniuk kell - ha a bevételük forrásai teljesen lelepleződnek, akkor az nagy változást fog okozni a nyilvánosságban, amely sokkolva lesz.

Hadd beszéljek a politikusokhoz. Rendszeresen ültök le az asztalhoz olyan más országbeliekkel, akik szövetségesek. Mialatt mosolyognak rátok, pénzelik a sötét oldalt. Elvégre a pénz a háborúval teremtődik elő! Ennek éveken át ez volt a módja, de már nem sokáig. Politikus, amikor rájönnek, hogy tudtál róla, akkor te leszel az, akit felelősségre vonnak ezért. Nem tettél semmit ez ügyben.

Az amerikaiakhoz szeretnék szólni, mert a társam (Lee) egy amerikai. Most el fogok mondani nektek valamit, és ti nem fogjátok azt elhinni. A nehezen megszerzett pénzügyi alapjaitok közül sok a sötét sereg finanszírozására megy valami úton-módon! A kormányzatotokon belül pedig sokan vannak, akik tudnak erről. Pár szóval választ fogok adni nektek arra, hogy mit is kezdjetek ezzel: nemzetközi átlátszó törvényszéki könyvelés. Nemzetközi átlátszó törvényszéki könyvelés! Itt az ideje megtisztítani a sötétség finanszírozását és elpusztítani a képességét, hogy háborút teremtsen.***

Lenne egy figyelmeztetésem minden olyan vezető számára, akiknek tudomása van arról, hogy honnan is érkezik a pénz és nem tesz ez ügyben semmit sem, mégpedig hogy a vezetőségi napjaik meg vannak számlálva. A fény ezt le fogja leplezni és veszíteni fogtok. Miért nem álltok most át a kerítés jó oldalára?

Vajon mindez túlságosan magasröptű? Túl egyszerű? Azt gondolni, hogy a világ összegyűlhet és kihúzhatja a szőnyeget a sötétség alól, ahol helyet foglal és a pénz védőburka alól, amiben benne van - ez valóban megtörténhet? Figyeljétek csak a váratlan eseményeket! (Kryon újra kuncog)

Ha ezt megtennétek, akkor az megváltoztatná az olyan támadásokat, mint a párizsi? Elvégre az egyáltalán nem egy hadsereg volt, csupán csak néhányan. A válasz igen - mert ez a néhány a "soknak" tartozik válasszal, és a "sok" által lett kiképezve. A "sokat" egy megalapozott magnak látják, ahonnan a munkájukat végzik. Mag nélkül nincs cél. Az a néhány magára fog maradni, ha nincs semmi támasza a háttérben.

Mindez azoktól függ, akik figyelnek, nem pedig a szobában lévőktől. Azok, akik később hallgatnak és olvasnak, lehet, hogy nem is kedvelik Kryont vagy a közvetítést, de ha ezt hallják, tudják, hogy igazam van. Ez nem egy sötét üzenet. Ez egy fényes üzenet! A kezdet itt van. A dolgok változóban vannak. Tanúi vagytok a változásnak, ahogy beszélünk. El fog jönni egy nap, amikor nem fogjátok ezt újra megtörténni látni - a gonosz eme szervezett csoportjait. Ez egy örömteljes üzenet, amit mára tartogattam a számotokra. A történelem emlékezni fog ezekre az időkre, amikor a világ végül összegyűlt és felismerte, hogy merre is tartott. Ez most kemény dolog. Megváltoztatja a létezés paradigmáját. Életek, kormányzatok és üzletek fogják elkezdeni megérteni, hogy a csata itt van és az övék a győzelem. Mi a reakciótok erre?

Azt szeretném, ha gratulálnátok azoknak, szeretnétek és megértenétek azokat, akiket tegnap elveszítettetek (Párizsban). Elmondtam ezt korábban: ők most a fátyol felém eső oldalán vannak. Mindannyian jól vannak. Most visszanéznek rátok és - használtuk már korábban ezt a kifejezést - azt mondják: "Mi megtettük a részünket, most tegyétek meg ti is a magatokét!" Mindannyiuk vissza fog térni erre a bolygóra, és részt fog venni a fény azon csodájában, amit eme váltás alkalmával teremtetek meg a bolygótokon.

Higgyetek nekem, a vég már megtörtént. Ez a kezdet.

Szerelmes vagyok az emberiségbe, amiatt, amit láttam, hogy tettetek.

És ez így van.

Kryon

* A sötétség és a fény átkalibrálása
** A sötétség kinyilatkoztatásai
*** Napokig egy petíció körözött ezzel a konkrét dologgal kapcsolatban


Fordító - Konrád Bálint
Lektor - Barczi Bernadett