Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 hangfelvétel Magyar nyelvű MP3 hangfelvétel Magyar nyelvű MP3 hangfelvétel
Kryon Budapesten - 1. nap

Kryon Budapesten - 1. nap
Budapest, Magyarország - 2016. május 28.

( Forrás: https://www.kryon.com/cartprodimages/2016 downloads/download_budapest-16.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Aki mellettem ül Peggy, a tanító. Közvetíteni fog, és amikor így tesz, akkor az isteni nő princípiumot idézi meg. Ez egy energia, nem pedig egy lény - egy fogalom, és eljött az ő ideje. Egyre több női közvetítőtök lesz. Szeretném, ha velem tartanátok egy utazáson, hogyha egy pillanatra megengednétek nekem, hogy magammal vigyelek benneteket abba az erős, forró szélbe egy olyan távoli kontinensre, amit Ausztráliának hívnak. Egészen a kontinens középpontjába, amelyet korábban még nem Ausztráliának hívtak. 40.000 évvel ezelőtt járunk. Velem tudtok tartani csak egy pillanatra? Bennszülötteket találtok majd ott, olyanokat, akik oda tartoznak. Ma "aboriginalok"-nak hívják őket, de akkoriban még nem ez volt a nevük. Azt mondhatjátok nekem, hogy: "Kryon, 40.000 év túlságosan hosszú idő az emberiségnek." A bizonyítékok megmutatták, hogy az aboriginalok legalább 40.000 évesek. Tehát tartsatok velem, és egy pillanatra lessünk bele a társadalmukba. Nagyon hasonlít ahhoz, amilyen ma is. Azok, akiknek megengedik gyakorolni a kultúrájukat, pontosan ugyanúgy rendezik be az életüket, mint annak idején. Olyan civilizációt láthattok, amely egyensúlyban van a Földdel, de most nem ezt szeretném megmutatni.

Amint mélyebbre ásunk egy kicsit a hétköznapi cselekedeteikben, látni fogjátok a szokásaikból, hogy náluk a nők a sámánok. Ha ma látogattok el Ausztráliába, akkor is azt látjátok, hogy ők a sámánok. Más helyeken, a múlt tulajdonságait közvetítettünk. Ha az emberiség múltjára tekintetek - mielőtt még megszerveződtek volna a mai spirituális rendszerek -, akkor az emberek mindig a nőkhöz fordultak spirituális tanácsért - a nőkhöz, az életadókhoz. Minden egyes lélek az anyák ölén érkezik a világba, mindkét nem az anya ölén halad keresztül. Ők az "együttérzők", akik először megértik, hogy mit is jelent az együttérző Isten fogalma. Ők azok, akik az elme segítségével megtanulják a Szellemet és a tudatot különválasztani. Ezzel minden férfi egyet ért. A nők valódi sámánok voltak, tanácsot és szeretetet adtak.

Már azt is elmondtuk, hogy a korai teremtés is így zajlott. Már beszéltünk arról, hogy az aboriginalok teremtéstörténete a Hét Nővér. Egy olyan egyensúlyra, amivel ma nem rendelkeztek, de nemsokára vissza fogjátok nyerni. Látni fogjátok az isteni nőiség együttérzését, amint újra felemelkedik. A társadalom egyre nagyobb része fogja azt mondani, hogy ennek van értelme, és ezzel az egyházak közül is néhány egyet fog érteni. Ez a változás miatt történik. Olyan ősi módszerekhez foguk visszatérni, amelyek működtek a maguk idején és, amik néhány helyen még ma is működnek. Ezért ül itt mellettem az isteni nőiség.


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

A múltban már sokat hallhattatok tőlem a változásról. Működik? Van rá bizonyíték? Semmi olyan nem történik meg gyorsan, aminek az asztrológiához, vagy az energiákhoz van köze. Sokszor egy változás több generáció alatt zajlik le. Néha, mivel fiatalok vagytok, nem is veszitek észre. Nagyon sok minden történt 2012 óta. A napéjegyenlőségek precessziója megnyitott egy 36 éves ablakot. Már a középpont - 2012 - előtt 18 évvel elkezdődtek a változások. Azt megelőzően több, mint egy évtizeddel, lehetett látni a lehetőséget, és már akkor elkezdtek megtörténni bizonyos dolgok.

A társam hamarosan beszél majd nektek a lehetőségekben rejlő erőről, annak valóságosságáról. Majdhogynem azt mondhatnánk, hogy a Föld már megérett a változásra, de szeretnék nektek helyzetjelentést adni. Kedveseim, a múltban azt mondtam nektek, hogy számítsatok bizonyos dolgokra. Elmondtam, hogy mit hozhat a jövőtök, de most arról szeretnék beszélni, hogy mi is történik jelenleg. Csak néhány pontjáról, csupán pár dologról, amiről gondolkodhattok. Először is túl fiatalok vagytok mindannyian ahhoz, hogy ezt lássátok. Nemrégiben ezt egy másik városban is elmondtuk. Túl fiatalok vagytok, hogy tudjátok. A saját nagyszüleiteknek, vagy az ő szüleiknek kellene lennetek ahhoz, hogy valóban tisztába jöhessetek azokkal a változásokkal, amelyeket manapság láttok. A biológiáról és az emberi tudatosságról szeretnék beszélni.

A bolygó történetében ez az első alkalom, hogy az első világbéli országok érdekei találkoznak az egészség területén. Más szavakkal, mindannyian érdekeltek benne. A helyes táplálkozás korában - 16-20 évvel ezelőtt - nem igazán volt ilyen érdekes. Hirtelen világszerte felfigyeltek erre azok az országok, akik ezt megengedhetik maguknak. Világszerte felhívták az emberek figyelmét olyan rossz szokásokra, amik megölhetnek benneteket. Tudjátok, hogy ez milyen új keletű? Évszázadokon keresztül nagyon sokan olyasmit ettek, olyan szokásaik voltak, ami megrövidítette az életüket. Most már sokkal jobban tudjuk. Honnan jön ez a tudás? Miért épp most? Sikerült már összekötni a pontokat, hogy rájöjjetek, miért most történik ez meg? Az emberiség tovább akar élni, és most milliárdokról beszélünk. Ennél több is van.

Ez nagyon ellentmondásos. Lássuk, hogy a kollektív kormányok mire teszik a hangsúlyt. A kollektív kormány azt jelentené, hogy több kormány fog össze ugyanazért a célért. Ti éppen egy kísérlet kellős közepén ültök. Ezt a kísérletet még sohasem végezték el a Földön azelőtt. Hogyan lehetne teljesen kiegyenlítetlen gazdaságokat összehozni és elérni, hogy ez működjön? Kedveseim, pontosan tudom, hogy hol vagyok. Ismerem a félelmeiteket. Hadd mondjak valamit nektek! Az európai unió még nagyon fiatal, egy kísérlet, de nem fog elbukni. Fel fog nőni, változni fog, és rá fog jönni, hogy hogyan is kell működnie. Olyan ötletekkel, amikre még senki sem gondolt. Ez egy kísérlet. Kedveseim, amikor bármilyen fajta tanulás folyik, akkor az mindig két lépés előre és egy hátra. Néha, éppen azért bukik el valami, hogy rájöjjetek arra, hogy mit kellett volna eredetileg másképpen csinálni. Azt szeretném, hogyha az összképre tekintenétek. Minden ország valaha ellensége volt a másiknak. Micsoda egy kísérlet. Fiatalok, látjátok, hogy milyen újszerű is ez? Vajon mit gondolt volna erről a dédapátok? Képzeljétek csak el! Ez egy olyan kísérlet, amely arról szól, hogy lássuk képesek vagytok-e összerakni a dolgokat, ahelyett, hogy szétszakítanátok azokat. Ez még folyamatban van kedveseim, és még messze van a végkifejlet. Még nagyon sok mindent kell felfedezni. De nézzétek, hogy mi minden történt már meg elsőként az emberiség történetében!

Politika. Többet változik, mint azt gondolnátok. Van, aki azt mondja, hogy: "A politika sohasem változik meg. A dolgok politikai okokból történnek." Ez mindig is az "elfogadható működésképtelenség" kategóriája volt. Lenne egy kérdésem hozzátok magyarok. Mit gondoltok most az Egyesült Államokban zajló elnökválasztásról? Láttatok már ehhez hasonlót? A válasz: nem. Ennek is megvan az oka, hiszen több tízmillió ember tudatossága olyasmit akar hallani, amit korábban még sohasem hallott politikustól. Olyan dolgokat, amelyet politikusok sosem mondanak. Arról, hogy valójában hogyan működnek a dolgok. Sokak számára olyan ez, mint egy kis friss levegő, mikor egy politikus felháborító dolgokat mer kimondani. Olyanokat, amiket a kormány sohasem ismerne be. Ne féljetek! Két lépés előre, egy hátra. Azt szeretném, hogyha az összképet néznétek! Az emberek kezdenek belefáradni abba, ahogy a politika működik - teljesen mindegy melyik országban. Kezdenek többet elvárni. Az elmúlt 6 hónapban, két ország vezetőjének is le kellett mondania, vagy már eljárás alá is vonták őket olyan dolgokért, amiket a vezetők mindig is elkövettek. Az emberiség szerte a világon már kezdi felelősségre vonni a politikát a korrupcióért. Csak még több ilyet fogtok látni. Ezt most vegyék figyelmeztetésnek az országok vezetői! A nép változik. Azt üzenem nekik, hogy legyenek tisztességesebbek! A világ elkezdi megváltoztatni annak a módját, ahogy a dolgokat teszitek. A becsületesség elkezd elvárás lenni. Ez történik most.

Mi történik bolygószinten most? Beszéltünk már róla korábban. Ez is ellentmondásos a számotokra, de szeretném, ha az összképet néznétek! Nem a kirakós a lényeg. Létezik egy "együttérzés faktor", ami éppen most, éppen itt aktuális, méghozzá a menekült kérdésben. Már korábban is beszéltünk arról, hogy miért is nincs erre felkészülve az emberiség. Egyetlen kormány sem finanszírozott soha, egyetlen "együttérzési minisztériumot" sem, mert nem lenne hová tenni őket. Senki sem tudja, hogy mihez kezdjen a menekültekkel, hogy hová is kerülhetnének, hogy szeretnék-e, hogy jöjjenek. Felismeritek, hogy mi is történik itt valójában? Most már nem lehet megkerülni azt, hogy az együttérzés kerüljön előtérbe. Ez annyira új a számotokra, hogy az együttérzésetekkel egy kirakóst hoztatok létre. Most már itt az ideje, hogy végre finanszírozzátok az a bizonyos "együttérzési minisztériumot"! Ez még csak a kezdet. Kedveseim, már egy évszázada, vagy még annál is régebb óta léteznek menekültek, de csak most döntöttetek úgy, hogy tesztek is valamit ez ügyben. Felismeritek, hogy ez újdonság és, hogy éppen most történik? Felismeritek, hogy ez az első olyan alkalom a történelemben, amikor világszerte jelentkezik ez a jelenség? Elgondolkodtatok már ezeken a dolgokon?

Beszéljünk a tudományról, például az orvoslásról! Mindannyiótok élete, a megoldás betegségek ellen, egészségre, mindig is valami fajta beavatkozás volt. Mindegy, hogy operációról, gyógyszerekről, vagy vegyi anyagokról beszélünk, mindig egy beavatkozásról van szó. Ma hallottátok egy orvos beszédét, aki azt mondta, hogy mindaz, amit felfedeztek, az arra ad erőt a testnek, hogy képes legyen saját magát meggyógyítani. Már kinőttök az allopátiás gyógyításból. A felfedezések már itt vannak. Lehetséges, hogy azt az utasítást tudjátok adni a testeteknek, hogy mindenféle külső bevatkozás nélkül egyszerűen szabaduljon meg a betegségetektől, csupán homeopátiás megoldásokat alkalmazva? Ez is egy jelzés a test számára , hogy változzon meg. Kedveseim, elhiszitek, hogy ennyi erő rejlik a tudatosságotokban? Szeretném, ha erre jól odafigyelnétek, mert a tudományban is ez lesz a dolgok új módja! Kezdjük megérteni a testen belül zajló gyógyításnak az összetettségét. Végre csupán cselekvések szükségesek a gyógyuláshoz. Ez is egy újdonság, ami világszerte igaz, és amit ilyen mértékben tesz meg az emberiség. Most hadd fejezzem be egy hasonló példával!

"Kryon, spirituális értelemben változik a bolygó?" Nem ezoterikusan, gondoljunk a vallásra! Van bármi, amire rá tudnátok mutatni? Kedveseim, az mindenhol ott van. Milliárdnyi spirituális emberre hatással van mindenfelé. Nem csak azokra, akik ebben a teremben ülnek, hanem azokra is, akik az imádni való tanításokba fektette be. A katolikusoknak új pápája van, tudtátok? Micsoda véletlen egybeesés, hogy éppen Dél-Amerikából származik. Ez is beleillik a majáktól származó "sas és a kondorkeselyű" jóslatába. A pápa pontosan időben érkezett ahhoz, hogy úgy változtassa meg az egyházát, ahogyan az sohasem változott meg korábban. Hogy olyan ötleteket valósítson meg, amelyeket soha nem fogadtak még el korábban. Új pápa van, és ehhez nem kellett meghalni az előzőnek - ez is egy kiszámíthatatlan húzás volt.

Milliárdokra vonatkozik, amit mondok. Több milliárdan hisznek az iszlámban, és az egész rendszerük átalakulóban van. Kezdik felismerni azt, hogy a világnak azt a gyönyörűséges tanítást kellene megismernie, amiben valójában hisznek, és nem azt, amit most lát belőlük a világ. Identitás válságban vannak. Hadd mondjak el nektek valamit! Meg fogják változtatni! Meg fogják változtatni ezt, hogy tudjátok, mi is az, amiben valóban hisznek. Olyan egyistenhit az övék, amely egy bennünket szerető Istenben hisz. Ha zsidó vagy, akkor tudod, hogy miről is beszélek. Izraelnek is meg kell változnia. A régi energiának el kell kezdenie megmozdulni. Amit nem tudtok kedveseim, hogy több tízezer fiatal izraeli ért velem ebben egyet. Ők pontosan tudják, hogy a palesztin-kérdést még az ő életükben meg kell oldani, mert már belefáradtak a több ezer éves gyűlölködésbe. Mialatt itt ülünk, ők dolgoznak a probléma megoldásán. Először. Első alkalommal.

Hogy mit is gondolok most erről a pillanatnyi helyzetjelentésről? Azt, hogy a változás folyamatban van. Kedveseim, minden pontosan időben történik. Gratulálok!

És ez így van!

Kryon


Átíró - Konrád Bálint
Fordító - Verrasztó Annamária
Lektor - Konrád Bálint

Ha tetszett, amit olvastál, akkor az alábbiakkal megoszthatod:

Jogi nyilatkozat

Támogatás

Kapcsolat