Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 hangfelvétel Magyar nyelvű MP3 hangfelvétel Magyar nyelvű MP3 hangfelvétel Magyar nyelvű MP3 hangfelvétel
Kryon Budapesten - 2. nap

Kryon Budapesten - 2. nap
Budapest, Magyarország - 2016. május 29.

( Forrás: https://www.kryon.com/cartprodimages/2016 downloads/download_budapest-16.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Az emberi lény sokkal nagyszerűbb, mint azt valaha gondoltátok volna. Szeretném folytatni a tanítást a társammal. Amikor a fejlődő emberi lényről beszéltek, akkor olyan az agyatokban, a tudatotokban történő dologról beszéltek, amit még nem igazán raktatok össze azzal kapcsolatban, hogy mi is történik biológiai értelemben. Már elmondtuk nektek, hogy a DNS-etekben ott van a szentség tervrajza.

"Kryon, lehetséges, hogy meginterjúvoljuk a saját testünket?" Természetesen, állandóan ezt teszitek! Minden alkalommal, amikor a kineziológiát gyakoroljátok, amit néhányan izomtesztelésnek neveznek. Olyat kérdeztek a testetektől, amit nem tudtok. Már ezzel a puszta cselekedettel elismeritek a tényt, hogy a testeteknek vannak olyan részei, amelyek okosabbak nálatok. Mi lenne, ha meg tudnátok interjúvolni a megszentelt részt? Mi lenne, ha megkérdezhetnétek, hogy most mi is történik? Elárulom, hogy a DNS-etekben van a válasz. Ha képesek lennétek helyes hozzáállással közelíteni, akkor az izgalmas dolog lenne.

Az egész test készen áll az elkövetkezendő váltásra. Kedveseim, kedves öreg lelkek, ennek megvan az oka, mivel az Akasha feljegyzéseitek messzebbre nyúlnak vissza annál, mint gondolnátok. Mit gondoltok, mi van bennük? Nos, azt mondhatjátok, hogy: "Az összes előző életem, Kryon." Helyes! Mi van még? Azt mondhatjátok: "Igazából ez van bennük." Valóban? Mi a helyzet azzal, amikor nem a Földön vagytok? Lehet, hogy rendelkeztek egy bolygószintű Akashával is? Gondoljátok, hogy a DNS-etek ilyen sok információt hordozna? Mi a helyezet a galaktikus Akashával? Mi van akkor, ha lenne bennetek valahol egy olyan emlékezet, amely minden fajta életről tanúskodna, ami csak voltatok? Mi a helyzet azokkal a bolygókkal, amik már korábban felébredtek úgy, mint, ahogyan azt a Föld most teszi? Ha ez igaz, akkor az rengeteg átrágnivaló információ, ugye? Azt szeretném, ha feltennétek a kérdést egy "előző élet olvasónak"! Melyek azok az előző életekbeli események, amelyekre kiemelkedően képes egy emberi lény visszaemlékezni, vagy reagálni rájuk? Ez az "olvasó" azt mondaná, hogy az, amelyik a legtöbb érzelemmel vagy drámával rendelkezik. Lehet, hogy 18 élettel ezelőtt megfulladtatok, és félelemként még mindig ezt hívjátok elő.

Mi van, ha mindezt fordítva nézzük? Mi lenne, ha valami mélyenszántóra és izgalmasra gondolnátok? Tudjátok ez izgalmas dolog, nem igaz? Hát nem érdekes, hogy hogyan viseltetnek a nők a gyerekvállalás iránt? Azt gondoljátok, hogy csupán a kémiai motivál benneteket abban, hogy gyereketek legyen? Vagy lehetséges, hogy ennél több is van? Mi a helyzet ennek a roppant örömével? Minden anya, aki adott már életet tudja ezt. Fájdalmas? Igen, de még csak nem is gondoltok rá! Mi van, ha itt az ideje egy másiknak? Öröm! Mi van, hogyha ez az Akashából érkezik? Az a hihetetlen együttérzés, öröm és szeretet, amit egy gyerek iránt tudunk érezni. Semmi sem fogható ehhez! Kedveseim, ez nem kémia (Kryon nevet) - ez az Akasha! Miért vannak olyan nők, akik egyszerűen nem akarnak gyereket? Nincsen azzal kapcsolatos érzéseik, hogy szeretnének-e, vagy sem. Mert valamilyen okból, az Akashájuk azt mondja, hogy ezúttal nem. Ez nem kémiai dolog.

Mi más lehet még az Akashában? A legörömtelibb dolog, amit csak el tudtok képzelni, a valaha megtörtént legcsodálatosabb dolog. El is mondom nektek, hogy mi az. Kedves öreg lélek, ez a bolygószintű Akashádban van. Azok a dolgok, amikre kiemelkedően emlékszel, amik hatással vannak rád. Ennek semmi köze sincs az időhöz, vagy a korhoz. Létezik egy olyan esemény, aminek az emléke éppen most emelkedik a felszínre benned. Ez a visszaemlékezés kezdete öreg lélek, az utolsó alkalomé, amikor egy kifejlett bolygón voltál. Ez mit is jelent? Azt, hogy egy olyan háború nélküli bolygón lenni, ahol az együttérzés még a hétköznapi gondolkodást is átformálja. Nem számít, hogy ez hány nemzedéket vett igénybe. Az idő telik, nem számít, hogy mennyi, de az öreg lélek minden egyes alkalommal itt van. Ezt mindannyian látni fogjátok.

Két lépés előre, egy hátra. Ez sosem könnyű. Lesznek visszaesések? Hát persze! Lesznek kétségeitek? Hát hogyne! De végül meg fogjátok látni azt, amiről beszélek - az új tudatosság megszületésének az örömét. Ha belenéztek a mai gyerekek szemébe, akkor meg fogjátok ezt látni. Ők már nem aggódnak azon dolgok miatt, amik miatt ti aggódtatok a születésetekkor. Ezt akartam elmondani nektek.

Az Akasha emlékek, a bolygószintű váltás, mindezek ott lapulnak minden egyes itt lévő öreg lélek DNS-ében, mert korábban ezt már megtettétek. Mit gondoltok, valójában milyen idős a lelketek? Gondoljatok csak bele, hogy milyen bölcsek is lehettek és, hogy legközelebb milyen bölcsek lesztek már gyerekkorotokban! Talán tudni fogjátok azt, amit most tudtok. Amikor elég idősek lesztek hozzá, akkor elindultok megkeresni Istent. Legbelül meg is találjátok a Teremtő Forrást, éppen ott, ahol az mindig is volt. Akkor másképp élitek majd az életeteket, mint most. Ez egy gyönyörű gondolat, nem igaz? Néhányan elindulnak majd innen, és azt mondják, hogy: "Hát, nem vagyok biztos benne." Nincs ezzel kapcsolatban ítélkezés. Ez csak egy kis Kryon-féle csipkelődés. Várjatok csak, nekem van időm! Majd meglátjátok! (Kryon nevet)

És ez így van!


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Szeretnék nektek egy másik nézőpontot bemutatni azzal kapcsolatban, hogy mi is zajlik itt. Amikor megvizsgáljátok, hogy mit is gondoltok arról, hogy mi történt itt, akkor az lineáris dolog. Három közvetítés, három lény. Ha lineáris a nézőpontotok, akkor nem is tévedhetnétek nagyobbat. A fátyol másik oldaláról szeretnék beszélni. Az összes hang, utasítás és tudatosság onnan érkezik. Ezek nem tőlem különálló dolgok, én sem állok külön tőlük. A fátyol túloldalán nem létezik egyedülállóság és linearitás. Olyan nehéz ezt számotokra felfogni, nehéz mindezt megértenetek. Amikor a fátyol másik oldalán vagytok, akkor az olyan, mint egy "energialeves", ami valahogy együtt van. Ha kvantumszinten tudnátok ezt megvizsgálni, akkor azt látnátok, hogy minden mindennel kapcsolatban van. Ez nem három lény közvetítése volt. Nos, azt mondhatjátok, hogy: "Kryon, pedig pont úgy hangzott, mert három különböző hang és utasításkészlet volt." Mindhárom emberi lénytől származó üzenet, egyetlen forrásból származik. A csoportra, a Teremtő Forrásra figyeltek most. Ez a Teremtő Forrás van bennetek is.

"Kryon, beszélj még nekünk a fátyol túloldaláról!" Ez a kérés valaki olyantól érkezik, aki most éppen jelen van itt. Élvezed, hogy többet is tudsz erről, nem igaz? Mivel egy részed emlékszik rá. Emlékszel mindenre, de nem igazán tudod részletezni és szavakba önteni azt.

"Van zene a fátyol túloldalán?" Mit gondoltok? Mit gondoltok valójában? Halljátok a májsztrót? Ő hallja ezt, és játssza is. Néhány zenéje titeket is arra a helyre repít, és ezt pontosan tudjátok is. Azon csodálkoztok, hogy mi az ebben a zenében, amely lecsendesít és a szeretetre emlékeztet benneteket. A fáytol túloldalán olyan zene van jelen, ami állandóan szól. Olyan, mintha ez lenne a világegyetem szövete. Beszéltem már nektek erről korábban. A társam ugyan félreállt, de egy részét ő is hallja ennek. Beszélt nekem erről. Kérdezte tőlem, hogy: "Mi ez? Én emlékszem erre! Mi ez?" Ez az a zene, amit mindig hallotok, amikor nem itt vagytok. Kivéve, hogy fényből és fizikából készültek a hangszerek, és füllel nem hallhatók. Ez olyan fajta zene, amelynek a rezgései tulajdonképpen veletek együttműködnek. A lelketek ismeri a zenét.

"Kryon, van tánc a fátyol túloldalán?" Vicceltek? (Kryon nevet) Most vicceltek? Egyfolytában azt csináljátok! A fényben táncoltok a zenére. Amint a fényben a neveiteket éneklik a zene dallamára, belekapcsolódtok minden dolog megteremtésének fizikájába. "Vajon együtt táncolnak a lelkek?" Vicceltek? (Kryon nevet) Mindannyian ezt teszitek! A lelkek családja táncol együtt a fátyol túloldalán. Kedveseim, ezért mosolyognak a veletek szemben lévők olyan sokat, mert örömteli az, ahogyan visszaemlékeznek ezekre a dolgokra. Érzitek? Igazán értitek ezt? Most a székekben ülve, képesek vagytok magatokévá tenni ezt a gondolatot? Tudtok táncolni a Szellemmel, amikor a Földön vagytok? Ez most egy felkérés, és kérek még. (Kryon nevet) Mostanra ennyi elég.

És ez így van!


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Véget ért tehát ez a mai nap. Lesznek olyanok, akik azt mondják majd, hogy: "Az energia megszűnik az összejövetel után." Ahogy ezt már korábban is elmondtuk, ez nem így van. Ez kvantum, ami azt jelenti, hogy ez többdimenziós, és időtlen. Amit a mai nap folyamán talán éreztetek, az ha megengeditek, akkor veletek marad. Egy héttel ezelőtt egy teljes közvetítést szenteltünk ennek a témának, de most nem erről szeretnék beszélni.

Kedveseim, az emberi lények kultúrái nagyon különbözőek. Ha bármerre is utaztok, akkor tudjátok ezt. A kultúrák olyan sokszínűek, hogy sohasem tudjuk, hogy mire is számíthatunk. Minden más, az ételek, a hagyományok, a ruhák, és van, aki az út másik oldalán vezet. Mindannyian különbözőek vagytok. Az, hogy hogyan nőttetek fel és, hogy a történelemből mit tapasztaltatok meg, az hatással van a gondolkodásotokra. Ezen év februárjában, egy közvetítésben 5 pontot adtam át nektek arról, hogy mi fog történni az egyénekkel. Ez nem egy lista volt, mi nem adunk át listákat. Ezek arról szóló fogalmak voltak, hogy mi is következik. Újra ezt szeretném tenni, de másképpen, mert azt egy másik kultúrában adtam át, nem pedig ebben. Tudtátok, hogy még ezoterikus értelemben is sok a különbség köztetek? Bármit is mondtak nektek, az helyes Isten színe előtt. Lehet, hogy ez egy másik kultúrában teljesen különböző.

Ez most nem fog olyan sokáig tartani. Hozzátok szeretnék beszélni, ebben a városban, és átadni néhány fogalmat. Ezek egy olyan kérdés köré csoportosulnak, amit majd felteszünk. "Kryon, én egy öreg lélek vagyok. Mit tehet, hogy együttműködhessek a váltással? Milyen érzés lesz ez? Mi fog velem történni? Mondd el nekem, amit tudnom kell!" A válasz különböző a számotokra az oktatások, és a nevelésetek miatt. Az Akashátokban lévő történelem különbözik másokétól, ahogyan az is, amit arról mondtak nektek, hogy mire is számítsatok legközelebb. Tehát az első fogalom olyasmi, ami mindig azonos marad bármi is történjen. Hinnetek kell abban, hogy a váltás valódi.

A társam nyelvén létezik egy olyan szó, hogy "értelmezni". Ez arra vonatkozik, hogy veszel valamit, és azt olyan szinten beépíted önmagadba, hogy az a saját valóságod részévé válik. Hisztek a mágnesességben, a két mágnes közötti láthatatlan erőben? Hisztek benne? A válasz: "Természetesen, hiszen ez fizika! Néha, hogyha két mágnes összeragad, szét sem lehet őket választani." Igen, de kedveseim, ez is láthatatlan ám. Annyira magatokévá tettétek ezt a fogalmat, hogy már a részetek. Már kiskorotok óta látjátok. Még akkor is, hogyha teljesen láthatatlan, része a valóságotoknak.

Milyen érzésetek van a váltással, a maja naptár napéjegyenlőségének precessziójával, a bolygó bennszülötteinek jóslataival kapcsolatban? Néhányan azt mondják, hogy: "Szép dolog gondolni erre, de ez nem nekem való. Kryon, annyi bizonyítékot sorolhatsz fel, amennyit csak akarsz, de én nem hiszem el, hogy ez igaz." Ha ez rólad szól, akkor nem kell messzebbre menned, mert a váltásnak azon jellemzői, amiket majd felsorolunk, számodra nem lesznek valóságosak. Ebben nincs semmi negativítás, vagy ítélkezés. Kedvesem, szabad választásod, hogy olyan maradhass, amilyen most vagy. Megértetted ezt? Isten szeretete feltétel nélküli. Nyugodtan sétálj ki innen hitetlenként, a Teremtő Forrás veled megy! Lehet, hogy egy egész életet várunk - talán az utolsó lélegzetvételig várva arra -, hogy elismerjétek a belső Istent. Lehet, hogy soha, de soha nem ismeritek ezt el. Ha ez most rólad szól, akkor a fátyol túloldalán pontosan abban a buliban fogsz táncolni, mint az öreg lelkek.

Kedveseim, ez nem jó vagy rossz, sötétség vagy fény kérdése azzal kapcsolatban, amit tesztek. A lelketeket mérhetetlenül szeretik. De sokan vannak itt olyanok, akik a saját városukban, a saját országukban ezt érzik is. Közületek néhányan érzik az országuk korát, az itt lévő portálokat. Már évszázadok óta érzitek ezt. Ti egy más kultúra vagytok. De hogyha részt vesztek a váltásban, akkor hinnetek kell a váltásban. Akkor valóban belsővé kell tennetek, és azt kell mondanotok, hogy: "Igen, ez így megy." Mindegy, hogy milyen kultúráról beszélek, ez az első lépés. Ez most nektek szól.

A következő lépés, a kettes számú. Kedveseim, engedélyt kell, hogy adjatok magatoknak a változásra, és ez nehéz. Mivel sokan vannak olyanok, akik szeretnek benneteket, ti is szeretitek őket, meg is bíztok bennük, és mindig azt tanították nektek, hogy ez nem helyes dolog. Vannak olyanok - akiket tiszteltetek, de már nincsenek többé jelen -, akik azt tanították nektek, hogy ez a változás nem az, ahogyan a dolgok működnek. Készen álltok ennek ellenére megváltozni?

El szeretnék mondani nektek valamit. Ha azok az emberek többé már nincsenek itt - talán azokról az emberekről beszélünk, akik felneveltek benneteket, és most az ő értékrendjük ütközik azzal, amit most itt láttok - akkor talán azt érzitek, hogyha részt vesztek a váltásban, akkor azzal pont azt a bizalmat sértitek meg, amely annak idején összekötött benneteket.

Itt van az, amit mondani akarok nektek. Ők itt vannak, és azt mondják, hogy: "Most már tudjuk az igazságot. A fátyol túloldalán vagyunk ugyan, de ameddig ott voltunk, próbáltuk a tőlünk telhető legjobbat megtenni. Most viszont már tudunk a váltásról." Talán halljátok is a hangjukat, vagy érzitek a jelenlétüket, amint azt mondják: "Minden rendben van, minden rendben van. A régi energiában a legjobbat tanítottuk nektek, amit csak tudtunk, de akkor még nem tudtunk a váltásról. Fogalmunk sem volt arról, hogy a Föld tudatossága megemelkedik majd." Engedélyt tudtok adni magatoknak a váltásra annak ellenére, amit valaha tanítottak nektek? Ezen keresztül kell menjetek. A szándékotokat kell adjátok a váltáshoz. Tudnotok kell, hogy ez helyénvaló, bölcs és tökéletes.

Hármas számú. Azt szeretném, hogyha a képzeleteteket használnátok, mert saját magatokon kell majd munkálkodnotok! Szeretném, ha elképzelnétek magatokat, amint kinyitjátok a lelketek spirituális ajtaját! Óvatosan! Lassan! Hadd áramoljon be a fény! Ahogy lassan keresztülsétáltok az ajtón, azt érzitek, hogy ez egy újjászületés. Tudnotok kell, hogy mielőtt keresztülmennétek az ajtótokon, a túloldalon az ajtó eltűnik - nem tudok visszamenni. Ez az ajtó nem Isten ajtaja, hanem a tiétek. Ti teremtettétek meg, ti adtatok rá engedélyt. Ezzel az ajtóval minden egyes emberi lény rendelkezik. Ez a szabad választás ajtaja arra, hogy megismerjétek Istent. Hogy megismerjétek Istent, ne pedig imádjátok, szenvedjetek miatta, vagy kiálljatok egy csoporttal azon tűnődni, hogy merre is van, hanem azért hogy megismerjétek a bennetek lévő Teremtőt, a személyes kapcsolatot, mert ez a Teremtő Forrás része! A lelketek nem Istentől különálló dolog, Isten lelkekből áll. (Kryon nevet) Készen álltok erre? El tudjátok ezt képzelni?

"Kryon, ijesztőnek hangzik, hogy nincs visszatérés. Ha megteszem ezt, mi fog történni? Mi fog történni velem valójában? Elveszítem a barátaimat, a családomat. Ez fog történni? Kryon, olyan kultúrában élek, ahol a család nagyon, nagyon fontos. Nem mehetek keresztül az ajtón tudván azt, hogy el fogom őket veszíteni." Óh kedveseim, nem értitek ezt, ugye? Hadd kérdezzek tőletek valamit!

És ez így van! Ha hirtelenjében egy csodásan együttérző emberré válnátok, olyanná, akivel könnyű kijönni, akkor csak nevetnétek ezen. Egy pillanatig is azt hiszitek, hogy a családotok kitaszít majd emiatt? Tudjátok, hogy mi a titok? Ne mondjatok nekik semmit, csak legyetek! Hagyjátok, hogy a bennetek lévő mesterlét, a jóindulatban és az együttérzésben kezdje el megmutatni önmagát!

Ez a negyedik, ami majd történni fog. Évekkel ezelőtt Lee a mérnök, egy székben ült, és megértette a belső Isten valóságát. Annak érdekében, hogy ez eljusson az elméjéig és a támogatásáig, mindaz, amit tettünk az volt, hogy szerettük. Azt is kérdezte, hogy: "Mi fog velem történni?" Aztán a legnagyobb békét érezte, amit valaha is érzett. Az aggodalmak eltűntek az életéből. Persze az aggasztó helyzetek megmaradtak, de maga a félelem és az aggódás eltűnt. Intuitív együttérzést kezdett el érezni, hogy megváltoztassa az életét, és a valódi barátságai megerősödtek. Csak olyanokat veszített el, akik nem szerették a benne élő együttérző embert. Kedveseim, nem fogjátok elveszíteni a családotokat attól, hogy jobb emberekké váltok.

Hogyha azt kell mondanotok, hogy vallást váltottatok, hát legyen! Ez nem valamiféle igehirdetés, ugyanis ez nem egy új vallás. Ez pusztán annak az elfogadása, hogy Isten bennetek él, és hogy belülről kezdi el a gyógyítást. Olyan öröm ez, amit ti éreztek, mások pedig látnak rajtatok. Végre megszabadultok az aggodalmaktól és a drámáktól. Kedveseim, ebben a kultúrában ez egy nagyon vonzó lehetőség ám. Álljatok készen még több barátra! Nem kell tudjanak arról, hogy milyen könyvet is olvastok! Ha megkérdezik, hogy mi változott meg bennetek, akkor egyszerűen elmondhatjátok nekik, hogy rájöttetek arra, hogy Isten nagyobb annál, mint ahogyan azt tanították nektek. Akkor majd ők is elhiszik, mert látni fogják.

Ötös számú. Mi történik ezután? Mi a hosszú távú hatás? Úgy hívják: egyensúly, hosszabb élet. Mennyit mosolyogtok? Vajon mindig savanyú arccal ücsörögtök, vagy csak most? Vonatkozik ez most bármelyikőtökre is? Féltek mosolyogni? Azt gondoljátok, hogy belül Isten örömével rendelkezni, az a gyengeségeteknek mutatkozik meg? Miért nem értékelitek át azt, amit a tükörben láttok? Amikor az emberek Isten ragyogását látják rajtatok, akkor semmit sem kell tennetek. Nem kell könyvet írjatok, látónak, közvetítőnek, vagy gyógyítónak lennetek, csak járjatok a bolygón fénnyel! A bolygó pusztán azáltal megváltozik, hogy itt vagytok. Ez a hosszú távú eredmény. Megváltoztatjátok önmagatokat, az a körülöttetek lévőket, az a bolygót. Kedveseim, lehet ez ennél világosabb?

Miért féltek ettől ennyire? Attól féltek, hogy nem fogjátok jól csinálni? Tisztában vagytok azzal, hogyha Isten rátok néz, nincs olyan, hogy jó vagy rossz? Akárhányszor próbálkozhattok bármivel, el is bukhattok közben. Isten szemében mindig egyformán értékesek maradtok! Mindig. Mindig. Mondta ezt bárki is, hogy nem így van? Mondta nektek valaki, hogy Isten haragos, bosszúálló, dühös lesz rátok és elküld titeket valahová? Hisztek abban, hogy a Világegyetem és a lelketek megteremtője ilyen lenne? Már százszor elmondtam. Ha ti nem tennétek meg ezt a saját gyerekeitekkel, akkor Isten sem fogja ezt tenni veletek. Mit jelent a mitológia és mit jelent az igazság? Minden Földön járó mester a belső mesterről beszélt. Mit szóltok ehhez? Ezekről a tulajdonságokról szerettem volna beszélni.

Ez más, mint amiről februárban beszéltünk, mert ez nektek szól és emiatt jobban is fogjátok érteni. Ez nem csak egy Kryontól származó üzenet, mert mindenki, akit a színpadon láttok, ezzel az üzenettel rendelkezik. Minden színpadon lévő közvetítő, ezt az üzenetet fogja átadni nektek. Ez hallhatjátok a májsztró zenéjében és láthatjátok az orvos tudományában is. Ugyanezt érezhetitek ki annak a szándékából, aki a közvetítésekről írt könyvet. Ez hajtja őket előre a Szellem szeretetében. Nem csak egyikünk van így ezzel, hanem mindannyiunk.

És ez így van. Ezzel mondunk ma búcsút egymásnak, de a többdimenziós nyelvben erre nincs külön szó. Láttátok tegnap és ma a "fény nyelvet"? Ül valaki a színpadon, aki ezt meglátta, megérezte és közvetítette. Tudjátok, hogy mit mond a fény nyelv? Azt, hogy Isten szeret benneteket. Ez ilyen egyszerű.

És ez így van!

Kryon


Átíró - Konrád Bálint
Fordító - Verrasztó Annamária
Lektor - Konrád Bálint

Ha tetszett, amit olvastál, akkor az alábbiakkal megoszthatod:

Jogi nyilatkozat

Támogatás

Kapcsolat