Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Az új Akasha emlékezet

Az új Akasha emlékezet
Minneapolis, Minnesota - 2017. július 23.

( Forrás: http://www.kryon.com/cartprodimages/2017 downloads/download_minneapolis_17.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez a második napi bemutató olyan energiát hordoz, amit az első nem. A közvetítések gyakran eléggé különbözőek, ahogyan most is. Ti ebben a csoportban előttem, órákat töltöttetek el együtt valami hihetetlen dolog tanulmányozásával. A szimbiotikus kapcsolat saját életetekben és szívetekben történő megteremtése azon részek között, amit mi hozunk létre - az maga a koherencia. Így ezt folytatni akarjuk. A közvetítés nektek szól, éppen itt. Persze lehetnek olyanok, akik ezt majd csak később hallgatják meg, ám ez most a jelen - így hát olyasmibe hallgathatnak bele, ami nektek szól.

Az ezoterikus dolgok rendszerében, mint a közvetítés, metapszichika, gyógyítás, és mindazon dolgok, amikben hisztek, amikkel együtt dolgoztok - tehát ezen ezoterikus dolgok rendjében vannak olyasmik, amik igaznak csengenek. Ma este azt szeretném, ha ezek az igaznak csengő dolgok megválaszolnák a bennetek felmerülő kérdést: "Ki vagyok én igazából?"

Félre kell állnotok kedveseim, ez egy összpontosítási gyakorlat! Azt szeretném, ha egy pillanatra félreállnátok az elől, amit arról gondoltok, hogy kik is vagytok! Az elől, ami a valóság, és ami érkezőben van. Az egyetlen dolog, amik vagytok, az az ember valaminek a kezdetén. Minden mást: örömöt, aggodalmat, időbeosztást tegyetek most félre! Egy perc múlva mindet felvehetitek újra. Azt szeretném, hogy egy perc erejéig csak lebegjetek a tudatotokban. Tudom, hogy kik vagytok. Bárcsak a tudomásotokra tudnám hozni egyetlen pillanatra is, amit látok és érzek. Talán azon a helyen, amit magatoknak teremtettetek, ti is látni fogjátok.

Mindenekelőtt öreg lélek, valami olyat akarok átadni számodra, amit magad is sejthetsz már: mindannyian kapcsolódtok egymáshoz. Öreg lelkek, akik tucatnyi, több száznyi, több ezernyi életet éltetek le, az utatok során más öreg lelkek útját is keresztezitek. Olyan nehéz felfogni, hogy talán korábban számos módon együtt voltatok már. Bár most ugyanebben a teremben jöttök-mentek, talán nem is találkoztok a másikkal, és még csak fel sem ismeritek a mellettetek ülő fivért vagy nővért, akivel szemben csatát vesztettetek, vagy aki világra segítette a gyermekeidet. Látjátok, öreg lelkek családjaként jöttök és mentek. Ezen minta szépsége abban rejlik, hogy egymás társai vagytok az időben.

Az Akasha feljegyzés ébredezik. A feljegyzés ébredezése, amiről az elmúlt este beszéltünk az, hogy elkezdi azt kiválogatni, rendszerezni. Amennyiben csakugyan egy olyan időszakba léptek be, ahol nagyobb a fény, akkor ez azt jelenti, hogy a feljegyzés kiválogatása könnyebb lesz. Adnék nektek egy javaslatot. Ahelyett, hogy belemerülnétek az Akasha azon részébe, ami az irritáló dolgokat azonosítja be - ahogy tegnap este is már megtárgyaltuk -, amik talán egy kiválasztott csoport számára voltak kívánatosak - most azt szeretném, ha ezt megfordítanátok! Azt szeretném, ha csak azokat a dolgokat választanátok ki, amelyek felemelő, megtáltosító erővel bírnak: amelyek örömteliek, amik megnevettetnek, megríkatnak, és boldoggá tesznek benneteket! Mindannyiótoknak sok van ezekből, és ha úgy kívánjátok, akkor elő fognak jönni a számotokra. De annak érdekében, hogy ez működjön, egy bizonyos szintű koherenciával kell rendelkezzetek önmagatokon belül. Más szavakkal, ehhez először is képesnek kell lennetek arra, hogy félretegyétek az önmagatokban való kételkedést.

Hadd tegyek fel nektek egy kérdést! Ha én látom bennetek a ragyogó fenséget, akkor ti miért nem? Egyáltalán nincs értelme annak, hogy sötétségben legyetek, amikor olyan sok fénnyel rendelkeztek. Egymás után, egyenként húzhatjátok elő ezeket a nagyszerű, csodálatos emlékeket kedveseim. Mindannyian éltetek már mindkét neműként. Mindegyikőtök adott már életet. Abban a pillanatban, amikor először néztek bele a szeretett gyermek szemébe, az az érzés leírhatatlan! Azt szeretném, ha ezt fejlesztenétek! Húzzátok csak elő, hogy hány alkalommal voltatok anyák! Hány alkalommal is mentetek ezen keresztül? Tudjátok, hogy ez halmozódik? Tudjátok, hogy az öröm felhalmozódik? Tudjátok, hogy a fény fényt teremt? Ahogyan egyre-másra húzzátok elő ezeket a dolgokat, a legjóindulatúbb dolgokat, amik csak valaha megtörténtek veletek - ha képesek vagytok rá, ha megteszitek, akkor valamit építetek közben. A saját "örömpiramisotokat" fogjátok felépíteni.

Jóval eme közvetítés befejeződése után is, van valami olyan fennmaradó dolog, amire a sejtjeitek emlékeznek. Ez nem a helytelen dolgok felszámolásáról szól, hanem azok előhívásáról, melyek szépek, és a történelmetekhez tartoznak. Mindannyiótoknak voltak bámulatos kapcsolatai egy időben, amit a szeretet határozott meg, és ezt tudjátok is. Azt akarom, hogy kerüljetek oda ismét! Azt akarom, hogy kerüljetek oda, és érezzétek meg azt végre, hogy ezt ti megérdemlitek! Rendelkeztek vele. Voltatok már ott.

Visszatértek. Újra csak ez történik meg veletek - mindannyiótokkal. Ahogy élitek majd az életet, ami még épp csak eljövendőben van, már tudatában lesztek azon szeretetnek, ami értetek működik. Jobban fogjátok ismerni önmagatokat, mint korábban. Olyan sok minden van ebben, például a barátaitokkal való szolidaritás. Azt szeretném, ha együtt ülnétek az asztal körül, olyan nagyon nevetnétek, hogy könnyek folynak az arcotokon örömötökben, és mert olyan jól szórakoztok - mindannyian megéltétek már ezt! Azt szeretném, ha életöltőről-életöltőre azokat a legjobb dolgokat válogatnátok ki, amik valaha is megtörténtek veletek! Azokat a legcsodálatosabb emlékeket, amikről tudjátok, hogy ott vannak. Olyan örömteliek, olyan viccesek, annyira mélyenszántóak.

Ez az Akashátokból származó fény megteremtésének a kezdete. A jó dolgokra való emlékezés kezdete. Az oka annak, hogy ezt meg tudjátok tenni az, hogy elkezdtétek beazonosítani, hogy mi nem jó. Ahogy dédelgetitek ezeket a dolgokat, hadd mondjak el nektek egy történetet a múltról! A múltban az Akasha majdnemhogy önfejű, mondhatni öntörvényű volt. Nem ütöttetek meg olyan energiaszintet a Földön mostanáig, ahol is azt úgy formálhattátok volna, hogy éppen mire is szeretnétek emlékezni és mire nem. Ebben a folyamatban pedig az Akasha gyakran hozott számotokra kihívást az öröm helyett. Minél alacsonyabb az emberi tudatosság, annál több alacsonyabb tudatosságot fog felhozni az Akasha. Minél magasabb az emberi tudatosság, az Akasha annál több fényt és segítséget fog adni nektek, hogy emlékezzetek arra kik is vagytok, valamint azokra a pompás dolgokra, amik korábban megtörténtek. A megnyert küzdelmekre, a kapott elismerésekre, a körülöttetek lévő emberek szemében lévő örömre, amikor valami vicces történetet meséltek nekik. Ahogyan az élet kis dolgaira emlékeztek, amik egyáltalán nem "kicsik", ezek elkezdenek beugrani, és elkezdenek visszaemlékeztetni benneteket arra, hogy kik is vagytok. Hirtelen elkezdetek visszaemlékezni az ittlétetek érdemére. A megtapasztalt kihívásra, ami lecsökken összehasonlítva ezzel. Valaki meg fogja kérdezni tőletek, hogy: "Mi a jó ebben? Hogyan segít ez igazán rajtam most?" Azt szeretném, ha elidőznétek ezen egy pillanatra, mialatt elmondom nektek!

Minél valóságosabban tudjátok előhúzni azt, amit a csodás megtörténtekről tudtok, minél inkább ezt teszitek, a testetek sejtjei, a testetek DNS-e annál inkább visszhangozni fogja és ért egyet vele. Ismételten elmondom, hogy ahogyan ezt teszitek, a ragyogó fenségetek egy része veletek fog maradni, és ez segít majd ráállítani titeket azokra a megoldásokra, amiket ma még problémaként hoztatok el ide.

Minél több nagyszerűségre emlékeztek vissza magatokkal kapcsolatban, annál könnyebb lesz az öngyógyítás, az önértékelés, a hozzáállásbeli és a fizikai testben végbemenő változás. Azt gondolhatjátok, hogy olyan dolgokkal szembesültök, amiket azért nem tudtok kijavítani, csakmert túl régóta rendelkeztek velük. Ez egyszerűen hiba - mert ez inkább egy olyan energia, ami elősegíti a fény jóindulatát és a pozitív gondolatokat.

Ezért minél több pozitív dolgot tudtok előhúzni elmúlt életöltőitek tapasztalataiból, annál jobbá, teljesebbé válik az önértékelésetek felhalmozódása, és azon képességeteké, hogy tudjátok, kik is vagytok. Én tudom, hogy kik vagytok, és bámulatba ejt, hogy mit tettetek. Amit véghezvittél öreg lélek, minden egyes alkalommal, amikor csak újra a bolygóra születsz. Minden alkalommal ott van annak a rétege, amit tettetek, és hogy kik vagytok, mik voltatok. Ebben pedig fejlődés van. Pont ez a fejlődés hozott el benneteket a terembe is. A jelenlevőkhöz beszélek. Idehozott benneteket a terembe, hogy leüljetek, figyeljetek és itt legyetek, hogy megtapasztaljátok az összefüggések együttes áramlatát. Hát ez az, akik vagytok.

Elég okosak vagytok ahhoz, hogy feltegyétek a kérdést: "Ki vagyok?" Elég okosak vagytok ahhoz, hogy azt mondjátok: "Itt akarok lenni, és költök rá, hogy itt legyek." Ez azt jelenti, hogy van valami bennetek, ami tudja, hogy az öreg lelkekkel és a családdal való itteni együttlét pár rövidke óra erejéig, emelni kezdi az életeteket. Már láttátok ezt, már felismertétek ma. Még a termen keresztül is érződik, és ez jött létre. Elkezditek egymás örömét érezni, egymás győzelmét ünnepelni, és minden negatív dolog egyszerűen a padlóra hullik. Többé nem tartanak meg semmilyen energiát. Ez hát az, akik vagytok. Azt szeretném, ha fehérre festenétek, újraalapoznátok a vásznat! A fehér azt a fényt képviseli, amik vagytok, azon tudatosság jóságát, akik vagytok. A becsületességét, az együttérzését annak, akik vagytok. Amiatt, amin keresztülmentetek - amiatt, ami örömteljes és szépséges.

El tudjátok képzelni, - akár még ebben az életben is, - hogy az összes jó dolgot felhalmozzátok egy különleges videoszalagra, majd órákon át ezt játsszátok le. Mindaz, amit láttok az, hogy nevettek, hogy a barátaitok jól szórakoznak, az örömteljes időszakokat az életetekben, és a megtörtént mélyenszántó dolgokat. Ez a szalag, ahelyett hogy véget érne, újra és újra elkezdi megismételni önmagát. Nem tudjátok elégszer megnézni, nem tudtok betelni vele - örökké néznétek. Nos, most már tudjátok, hogy mit csinálok. Elkészítjük a saját szalagunkat. Így hát, elő tudjátok majd húzni ezt a megmaradt részt, amikor éppen szomorúak vagytok. Elkezdhetitek lejátszani, mert megérdemlitek. Ez ti vagytok. Ezek nem olyan történetek, amikből valaki már filmet csinált. Ezek ti magatok vagytok. Lejátsszátok, hogy mi olyan történt meg veletek, ami mélységes és mélyenszántó. Azon fény felhalmozódása pedig, amit évszázadokon át teremtettetek meg kedveseim, hatással van most a bolygóra. Minden, amit jelen pillanatban tesztek, amiről azt gondoljátok, hogy önmagatok számára szól, hatással lesz a bolygóra. Hatással van a bolyóra, és ez az új módszer.

Az Akasha emlékezet elkezdi támogatni a fényt. Meg fogja változtatni a dolgokat. Olyan dolgokat fog tolni felétek, amikre nem is gondoltatok. "Miért nem teszed ezt? Emlékezz csak rá, hogy korábban már csináltad ezt és sikerült! Mi lenne, ha ezt tennéd? Mi lenne, ha azt tennéd, amit korábban, amikor a tested annyira megváltozott. Sikeresek voltunk. Emlékezz csak erre! Ezt megtetted már azelőtt is, és egész éjjel jól aludtál, sikerült." Ezért van az Akasha. Miért is létezik az Akasha feljegyzés egyáltalán? Az oka, hogy azért, arra lett megtervezve, hogy azokkal a dolgokkal lásson el benneteket, amik pozitívak, segítik a tudatosságotokat, az egészségeteket, az élettartamotokat. Ez hát az, amiért létezik. Az emberi lény, aki egy új energiában kezd el dolgozni és elkezdi növelni a tudatosságát, olyan eszközökkel rendelkezik, amikre nem is számított.

Az Akasha feljegyzés azon legjobb dolgok tekintetében fog hatást gyakorolni rátok, amik valaha megtörténtek veletek. Nem csak arra emlékeztet benneteket, hogy kik vagytok, kik voltatok - hanem arra is, hogy mit tehettek meg ismét. Ezért van. Számítsatok rá, álmodozzatok róla, működjetek vele együtt! Rendben, ennek itt akkor most vége, foghatjátok az összes drámát, és visszatehetitek az elmétekbe. Visszapakolhatjátok mindazon dolgokat, amik miatt aggódtatok, amikor beléptetek az ajtón - avagy mégsem. Ez hát a pontos meghatározása a szabad választás fogalmának.

És ez így van.

Kryon


Átíró - Gazdag László
Fordító - Konrád Bálint
Lektor - Barczi Bernadett
Stilisztika - Daka Sándor

Ha tetszett, amit olvastál, akkor az alábbiakkal megoszthatod:

Jogi nyilatkozat

Támogatás

Kapcsolat