Telegramos Kryon hírek
Keresés a tartalomban


Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
A szeretet útja

A szeretet útja
Mexikó város, Mexikó - 2019. november 9-10.

( Forrás: https://www.kryon.com/cartprodimages/2019 downloads/download_Mexico-19.html )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Mexikó nagyszerű földjén vagyunk. Ez a helyszín az, ahol át szeretnék adni egy üzenetet, pontosabban egy sor üzenetet "A szeretet útja" címmel. Egy kicsit most másképpen fogom elkezdeni. A társam 30 évvel ezelőtt leült egy székbe, és az megváltoztatta az életét. Nem igazán hitt a közvetítésben. Olyan helyzet volt ez a számára, amit le kellett tesztelnie. Mérnökként le kellett ellenőriznie. Azon a napon pedig minden megváltozott. Azt gondolta, hogy egyedül van, ám ez nem így volt. Egy kíséret vette körül, amely azt remélte, hogy megteszi azt, amire éppen készült.

A szék mellett állt, és azt mondta: "Istenem, ha ott vagy, akkor mutasd meg nekem!" A mérnök pedig abban reménykedett, hogy semmi sem fog történni. Aztán leült a székbe. Óh igen, ez volt az a pillanat, amikor mi elkezdtük vele a munkát. (Nevetés) Ekkor kezdtük meg a munkát. Feltöltöttük szeretettel a teste minden egyes sejtjét, kedveseim. Olyan nagy szeretetet érzett, hogy azonnal sírni kezdett. Mi történt azon a napon? A társam abban a pillanatban tudta, hogy emberi lény nem hozhatta létre ezt a szeretetet. Az nem a saját elméjéből származott, nem a szívéből jött. Nem is várta azt. Erről kívánok tehát beszélni.

Ebben a beszélgetésben - a szeretet útja címűben - az első rész: "Kicsoda Isten?" Majd pedig kicsit később a második: "Kik vagytok ti?" A társamat meg kellett győzni, és ez meg is történt. Ez sokkal nagyobb dolog volt bárminél, amit valaha is mondtak neki. Sohasem érzett még ehhez foghatót. Ha Istenről kérdeznélek benneteket, akkor mit mondanátok? Néhányan még magát a szót sem szeretik. Hívjuk inkább Teremtő Forrásnak, Szellemnek, a világegyetem megteremtőjének. Ez még csak nem is tudatosság, hanem tiszta szeretet, együttérzés. Nagyobb annál, mint bármi, amiben valaha is hinni tudtok. Vannak, akik azt kérdezik: "Van egyáltalán vége a mindenségnek?" Igen, olyan messze van, hogy el sem tudjátok képzelni. Mindent ez a tiszta szeretet hozott létre. A legerőteljesebb dolog, amit csak valaha is el tudtok képzelni.

"Kryon, vannak más univerzumok is?" Igen, vannak. A tudomány egy napon el fogja mondani nektek, hogy léteznek Multiverzumok. Mindegyik egy fénypontból ered, a legbámulatosabb, legerőteljesebb forrásból, együttérzésből és szeretetből. Ti milyen nagyok is vagytok összehasonlítva ezzel? Olyanok vagytok, mint egy csepp víz az összes vízzel rendelkező bolygó összes óceánjában együttvéve. Végül pedig, ez az együttérző forrás teremtette meg a világegyetemet. Ismeri a neveteket. Tudja, hogy min mentetek keresztül. Tudja, hogy figyeltek. Ez egy bámulatos, csodálatra méltó dolog. Hogyan lehetséges ez?

Nincs semmi más ehhez fogható, amit ezen a bolygón valaha is tanulmányoztatok. Isten nagyobb mindennél, mint amit bárki valaha is mondott nektek róla. Tiszta, mindamellett szeretet és színtiszta együttérzés. Tehát, hadd mondjak el valamit nektek: egy megállapítást fogok tenni, ti pedig meg fogjátok azt érteni. (Nevetés) Isten nem emberi lény. Nevettek talán és így szólnátok: "Ezt nem is kell mondanod Kryon." Mégis, a bolygón emberek milliárdjai gondolják úgy, hogy az. Hadd magyarázzam ezt meg!

Óh kedveseim! Ha a szeretet ösvényén fogtok járni, akkor ez annyira elsődleges információ. Meg kell értsétek azt, amit mondani készülök nektek! Mielőtt a következő lépést megtennétek, elmondom hogy milyen nagyszerűek is vagytok. Ez később következik majd... de most képzeljétek el, hogy a világegyetem ezen teremtőjének, a Tiszta Szeretetnek nincs tudatossága. Tényleg! Túl van azon, jóval túl mutat rajta, és az emberi lények mégsem látják.

Átadtam nektek egy szabályt, egy alapigazságot. Ez azt mondja ki, hogy: "A tudatosság nem látja a magasabb szintű tudatosságot." Egy másik kifejezést is használtam: "A bolond nem tudja, hogy bolond." Minden emberi lény ismer valakit, aki a nyilvánosság számára bolondnak láttatja önmagát. Minden alkalommal, amikor látjátok őket, újra csak ezt teszik. Találkozhattok egymással, és azt mondhatjátok: "Miért nem tudják, hogy ostobán viselkednek?" Azért, mert az alacsony rezgésű tudatosság nem képes rálátni egy magasabb szintű tudatosságra. Nem tudjátok, hogy mit nem tudtok. Nem tudtok elmenni egy olyan helyre, amit nem tudtok elképzelni. Tehát, mi is történik?

Az emberiség úgy határozott, hogy rátestálja a legmagasabb szintű tudatosságot - amit csak el tud képzelni - Istenre? Gondoljátok, hogy a világegyetem megteremtőjének lankás domboldalai, völgyei és tavai vannak? Azt gondoljátok netán, hogy az angyalok egy adott helyen léteznek valahol? Az a Föld kedveseim! Éppen most írtam körül a Földet. Nincs konkrét helyszín, ahol Isten lenne. Azt kérdezhetnétek: "Ez hogyan lehetséges?" Úgy, hogy Isten minden egyes atomban benne van. Bennetek, körülöttetek a levegőben, a teljes naprendszerben, a bolygók milliárdjaiban. Ilyen nagy hát az Isten.

Miért mondom el ezt nektek? Mert néhány ember szerint háború dúlt a mennyekben. A háborúhoz nézeteltérések is kellenek, és ez abszurd. Isten egyáltalán nem háborúzik. Az embereknek vannak nézeteltéréseik, az emberek háborúznak. Látjátok, hogy merre is tart ez a dolog? Tehát, az emberek ráhelyezték az emberi tudatosság jellemzőjét a Teremtőre. Óh, lesz ez még rosszabb is. Az embereknek az angyalihoz képest alacsonyabb szintű a tudatosságuk. Ez spirituálisan logikus, nemdebár? Az emberek nem úgy gondolkoznak, mint Isten. Tehát, némelyek szerint ez a mennybéli háború egy olyan angyalt eredményezett, aki elvesztette a csatát. Bukott angyalnak hívtátok, és ez az angyal aztán azzá vált, akit ti Sátánnak neveztek. Ez hogy tetszik? Kedveseim, ez az alacsony tudatosságú emberek gyermeki meséje - ez csupán egyszerű gyerekmese! Ez nem az a Mindenható, aki betölti ezt a termet szeretettel, együttérzéssel, és törődéssel. Ez egy emberi történet. Van ennél még rosszabb is. Emberek milliárdjai szerint ez a bukott angyal megkínoz, ha nem jól viselkedtek. Jobb, ha megteszitek azokat a dolgokat az emberi tudatossággal, melyeket helyesnek és megfelelőnek ítélnek meg. Ha nem teszitek, akkor megfizetitek az árát.

Milliárdok hisznek abban is, hogy ez a gyerekeket is magába foglalja. Az épületeken belül, a falakon vannak olyan festmények, melyek feltételezhetőleg istenien ihletett módon mutatják be az emberiség és a gyermekek megkínzását. Értitek ezt? Ez emberi tudatosság, nem pedig az isteni. Ha többet is meg fogtok érteni ebből, akkor ki kell töröljétek azon teljes elképzelést, hogy Isten úgy gondolkozik, mint az emberi lény. Ahhoz egy példa csak, hogy megmutassam számotokra, mennyire is logikátlan dolog ez: mikor a görögök hatalomra kerültek, létrehozták a működésképtelen isteneiket. Emberi gyermekeik voltak. Minden istenük emberi lényként kezdett el viselkedni. Ezek haragos, féltékeny istenek voltak. Mindazon dolgokat, amikkel az emberiség a legrosszabb formájában rendelkezik, ráhelyezték a világegyetem mindenható megteremtőjére. Szeretnék mondani nektek valamit: azt szeretném, ha eltörölnétek ezt az egész elképzelést! Azt szeretném, hogy üljetek le egy székre, ahol vagytok, és - mint, ahogyan a társam is tette azon a napon - mondjátok ki: "Kedves Szellem! Tudom, hogy ki vagy." Majd hadd áramoljon a szeretet belétek olyan módon, hogy teljes mértékben tudjatok arról: nagyszerűek vagytok!

A közvetítés további részéből már most átadok valamit, mert még nem beszéltem a lelkekről. Látjátok? Ez lesz a következő. De most szeretném, ha ezen elgondolkodnátok még kicsit: a mennyekben nincs háború! Isten nem ítélkezik. Isten nem haragos. Isten nem rendelkezik egyetlen emberi érzelemmel sem. A világegyetem megteremtője maga a tiszta szeretet. Létezik egy rendszer, van egy terv. A szeretet útja elkezd kiterjedni, és kibontakozni a bolygón lévő azon öreg lelkek számára, akik elkezdik megérteni, hogy ezek új idők. Az emberi tudatosság fejlődésének ideje most érkezett el. Elkezdi meghaladni a gyermekmeséket, melyeket elmondtak nektek, azon sokkalta elegánsabb megértésbe, ahogyan a szeretet ezen útja hat rátok. Látjátok, nem véletlenül vagytok itt. Valóban létezik egy terv, és igen, ehhez a világegyetem teremtőjének is köze van. Olyan sok alkalommal kérdeztem már: mennyire szeretitek a gyermekeiteket? A válasz: mérhetetlenül. Mérhetetlenül! Nos, ezt szorozzátok fel a milliószorosára! Ez hát Isten szeretete felétek. Ez azon Isten, aki meg akarja mutatni számotokra, hogy hogyan tudjátok meggyógyítani önmagatokat. Ez azon Isten, aki le akarja leplezni a félelmet. Ez az igazság. A szeretet ezen útja - melyen ti is jártok, - fenséges és varázslatos. Nincs benne ítélkezés, sem harag.

Olvastátok valaha a tékozló fiú történetét a Bibliában? Érdekes igazából, mert valós történetet mesél el. Egy egyedülálló apa két fiáról szól. Az egyik eljött a Földre, és mindent csodálatosan csinált, tele jóindulattal, eredményekkel. A másik fia is eljött a Földre, de nem találta meg az útját. Tele volt haraggal és félelemmel, helytelen cselekedetekkel. Aztán mindketten meghaltak... Ugyanabban volt részük, mikor visszatértek arra a csodálatos helyre a fátyol másik oldalán. Ugyanabban az ünneplésben volt részük. Nincs ítélkezés. A Föld telis tele van a szabad választás jogával. Mehettek bárhová, ahová csak akartok. Ám a szeretet útjához semmi sem fogható. Hosszabban élhettek egy félelem és aggódás nélküli, teljesebb életet. Kérdezzétek csak meg a társamat... úgy érződik, hogy mindig a Teremtő kezét fogjátok, bárhová is mentek, bármerre is tartototok, bármilyen nehézségeitek is vannak, mivel Isten ismeri a neveteket. Ez hát Isten. Ez a szeretet útja.

Ez egy olyan üzenet, amit nagyon sokszor, sok helyen átadtam már. Azt szeretném most, ha a saját nyelveteken hallanátok. Szeretném, ha megfontolnátok - ez valami olyasmi, amit spirituális logikának neveznek. Lehet, hogy nem rendelkeztek Isten gondolatmenetével, de meg tudjátok érteni, hogy a szeretet mit tesz és mire képes. Érzitek a szeretet következményeit, a lelketek iránti együttérzést. Több mondanivalóm is van még... de amikor elkezdem elmondani és leírni a számotokra, hogy kik vagytok, akkor ki kell töröljetek magatokból mindent, amit valaha is mondtak nektek! Mivelhogy kedveseim, ti nagyszerűnek és csodálatosnak születtetek meg ezen a bolygón. Óh igen, beszélni akarok nektek a lelketekről és fogok is. Még ma, néhány percen belül, ahogy a történet egyre jobb lesz. Ezek azok az alapvető igazságok, amiket az embereknek tudnia kell Istenről, aki annyira törődik veletek.

Kryon vagyok. Azért vagyok itt, hogy ezt az információt átadjam a számotokra. Ez az egyetlen oka.

És ez így van.

Kryon


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez a második közvetítés Mexikó városban. A tárgy a szeretet útja. Ezen a reggelen elkezdtem magyarázni, hogy kicsoda Isten. Nem számít, hogy hányszor próbálom elmagyarázni ezt, ti mégsem igazán látjátok meg. De most azt kérem, hogy képzeljétek el - olyan sok minden van még, amiről nem is tudjátok, hogy milyen gyönyörű! Túl bármin, ami csak el tudtok képzelni. "Kryon! Azt mondtad, hogy képzeljünk el valamit, amit nem tudunk elképzelni." Ez pontosan így igaz! Azt mondtuk, hogy Isten még csak nem is tudatosság, nem igaz? Hogy tudna Isten egyszerre milliárdnyi embert meghallani? Még csak elkezdeni sem tudjátok, hogy elképzeljétek egyáltalán ennek a mechanikáját.

De látjátok ennek a szépségét? Látjátok ennek az elképesztő energiáját? Nos, itt van a közvetítéssel kapcsolatos második fő kérdés: kik vagytok ti? Ez meg fog lepni benneteket, mert nem azokról a konkrét személyekről beszélek, akik a székben ülnek. Még csak nem is azokról, akik hallgatják ezt, mert az csupán testi, fizikai tapasztalat. A teremtéssel fogjuk elkezdeni, a világegyetem tényleges megteremtésével - és igazából az még csak nem is a kezdet. Meg kell értsétek Isten hatalmas, mérhetetlen voltát ahhoz, hogy megértsétek a következő dolgot, amit elmondok! Isten olyan, mint az energia egyfajta levese, ami végtelen; de együttérző és mindentudó. Ennek az energiának egy része darabokra hasadt, hogy megteremtse azt, amit ti most úgy hívtok: lélek. Milyen öreg a lélek? Fogalmatok sincs róla. Ám épp most, az előbb árultam el nektek valamit: a lélek része a Teremtő Forrásnak. A lélek nem Istentől különálló dolog. Ti hogyan tudjátok?

Bizonyos szinten, amennyire csak fel tudjátok fogni, van lelketek. "Kryon! A világegyetemben minden élőnek van lelke?" A válasz: nem, csak a kiválasztottaknak. Ezekről a kiválasztottakról akarok beszélni. Nem pár darab kiválasztott van (nevetés), milliárdnyian vannak. Van itt valami, amire nem tudtok rájönni, de én átadom nektek: létezik egy mesteri terv. Ennek a fényhez és a sötétséghez van köze, magának a teljes galaxisnak a megvilágosodásához. A bolygóról-bolygóra történő előválasztásotok tesztjéhez van ennek köze... nos, akkor milyen öreg is a lelketek? Mivel lineárisak vagytok, azt gondoljátok, hogy a lelket akkor kaptátok, amikor megérkeztetek a Földre. Óh, kedveseim, híreim vannak a számotokra! Ez a lélek olyan idős, mint a világegyetem, és még azelőtt is része volt a teremtés levesének - minden együttérző dolognak. Egy részetek létezett, egy részetek létezett már az idők kezdete előtt is!

Időtlenek vagytok. Ezt valóban nehéz megértenetek. Igazából nincs is teremtés, Isten mindig is létezett. Gondoljatok csak a szeretet körére! Az hol kezdődik? Hol végződik? Mindig is ott volt. Mondhatni, a világegyetem viszonylag új, ám ti olyan régóta itt vagytok, mint az univerzum. Ez a galaxis körülbelül 13 milliárd éves, az éveket a Napotok és a Földetek által mérve. Ez mindannak az alapvető mértékaránya, amit mérnetek kell az idővel kapcsolatban. A Földetek körülbelül 4 milliárd éves. Kérdezni szeretnék valamit. Ha ti emberiségként 200.000 évesek vagytok - ahogy párszor elmondtam már azt nektek -, akkor gondoljátok, hogy lehetséges: létezett olyan intelligens élet, mint a tiétek is, más bolygókon, évmilliárdokkal azelőtt is már, mint ahogyan ti idekerültetek? Szeretném, ha megfontolnátok ezt egy pillanatra! Azt is elmondtam nektek már sokszor, hogy a bolygón élő emberi lények a legfiatalabbak a galaxisban. Ti vagytok az "új fiúk a grundon", olyan ősi lelkekkel körülvéve, akik már átmentek a sötétség és a fény ezen tesztjén, és akik saját felemelkedett bolygóval rendelkeznek. Néhányuk elkezdett segíteni benneteket. Nos igen... de itt jön a fontos kérdés, figyeltek? Milyen öregek vagytok valójában? Kik is vagytok ti igazából?

Lehetséges, hogy részei voltatok azoknak az ősi civilizációknak, melyek megvilágosodtak? Lehet, hogy része voltatok a saját magbiológiátoknak más bolygókon, más időben? Lehetséges, hogy ez csupán az évmilliárdok egyszerű folytatása veletek? Ha ez a helyzet, akkor hordozzátok ezt az emlékezetet. Tudtátok ezt? Itt öreg lelkek vannak. Hadd definiáljam az öreg lelket! Mint az iskolában, minden lélek életöltők tapasztalataival rendelkezik. Na igen, de milyen régi volt egy tapasztalat, mielőtt ide kerültetek? Ezt "Galaktikus Akashának" fogom elnevezni. Azt is elmondom nektek, hogy amint az emberi tudatosság elkezd fejlődni, az Akasha-tudatosság is egyre jobban elkezd emlékezni. Közületek néhányan jól tudják, hogy miről is beszélek. Ha ti már emlékeztek, akkor vajon mi lehet az, amire szívesen emlékeznétek? Arra, hogy milyen egy békés, megvilágosodott, együttérző, fejlett tudatosságú bolygóval rendelkezni - még akkor is, ha most még nem tudjátok, hogy pontosan mi is az. Ez képes lecsendesíteni az elméteket és megnyugtatni a lelketeket. Ez az, amik vagytok. E szerint a terv szerint, amikor megérkeztek ide, tiszták és nagyszerűek vagytok - mint a Teremtő egy darabkája, egy alkotórésze. Tudjátok, hogy mi a Merkaba? Olyan szó, amit egy olyan "járműre" használnak, amivel s amiben megérkeztek. Ez a lelketek része. Ebben olyan mérhetetlenül sok, többdimenziós információ van, hogy eljön a nap, mikor a Merkaba látható lesz: néha a tudomány által, néha pedig általatok. Óh igen, ez az evolúciótok része - de nem a fizikai, hanem a tudatosságbéli evolúciótoké.

Milyen idősek vagytok? Miken is kellett keresztülmennetek valójában? Öreg lélek, ez a nagyszerűségetek az, ami elkezd keresztülragyogni rajtatok - ezekben az időkben, ebben az evolúcióban, ami most van eljövőben. Mindazon dolgok, amikről beszélek, részei ennek a váltásnak. Okkal vagytok itt és most, nem véletlenül. Azoknál is, akik itt ülnek egész nap, bizonyos szinten elkezdtek felébredni egy magasabb szintű tudatosságra, megismerésre, amit már majdnem tudunk. Azon Teremtő Forrás részei vagytok, aminek a "Belső Isten" nevet adták. Ez nagyszerű dolog. El fogja kezdeni megmutatni, hogy ez a szeretet útja. Ez nem a Földön indult el, hanem ennél sokkal korábban. Évmilliókkal ezelőtt, a lelketek már része volt a szeretet ezen útjának. Érzitek ezt, ugye? Egy bizonyos szint felett meg is érthetitek majd.

Van még két további közvetítés a szeretet útjáról. Eddig ez a kettő ezoterikus és spirituális volt - a következő kettő gyakorlatias lesz. Mit is kellene csinálnotok? Mik az új eszközök? Mi az a néhány dolog, amire nem számítottatok? Milyen egy fénymunkás manapság? Meg kell, hogy értsétek ebben az egész témában a sorrendet! Nem tudom átadni nektek az előbbi kérdésekre az információt addig, amíg meg nem értitek azt, hogy milyen öregek is vagytok, vagy annak a végtelen nagyszerűségét, ahonnan jöttetek. Lesznek olyanok később majd, akik tanulmányozni fogják ezeket a közvetítéseket. Értsétek meg, hogy az egésznek értelme kell, hogy legyen, rétegről-rétegre. Értelmeznetek kell ezeket a dolgokat, és teljes mértékben meg kell értsétek őket a folytatás érdekében.

Alcazar ma átadta nektek a legmélyenszántóbb utasítást, ami csak létezik: ha meg akarjátok nyitni magatokat ennek megértésére, akkor le kell hogy üljetek, le kell csendesedjetek, és meg kell tanulnotok szeretni önmagatokat! Tehát kedveseim, a szeretet útja egyenesen felétek tart. Ez egy belső dolog, belső utazás. Ezt a témát fogjuk taglalni a következő alkalommal. Mit tudtok megtenni az elkövetkező időkben? Miért vagyok itt? Ez egy olyan nagyszabású, annyira grandiózus történet. Óh, fenséges!

Két ember ül a széken előttetek. Mindkettőt különböző módokon érintette meg a Szellem, hogy információt adjanak át nektek s ezen új korszak számára. Az üzenetek mindig ugyanazok maradnak: nem az apáitok világában éltek, ez egyedülálló dolog, és ti okkal vagytok itt. Emiatt vagyunk itt mi is, és továbbra is jelen leszünk. A szeretet üzenetei miatt - bárki számára, aki meg kívánja hallgatni azokat.

Távozzatok másképpen erről a helyről, mint ahogy idejöttetek!

És ez így van.

Kryon


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez a harmadik üzenet a sorozatban, amit a Szeretet Útjának neveznek, és Mexikó városban kerül átadásra. Noshát, most válik csak igazán személyessé a dolog. Az információ, ami mindannyiótokra egytől-egyig hatással van, most elkezd megnyílni és láthatóvá válik egy szélesebb perspektívájú áttekintésben. Az első közvetítés Isten szépségét és magasztosságát állapította meg.

Arról beszéltem nektek, hogy oly sokaknak közületek van egy másik verziója is egy olyan Istenről, aminek valahogyan emberi tudatossága van. Egy haragos vagy ítélkező Istenről. Egy olyan Istenről, aki megkínoz benneteket... és hát mint azt tudjuk, ez nem a nagyszerű verzió. Spirituálisan még csak értelme sincs annak, hogy a világegyetem megteremtője ezen tulajdonságok közül bármelyikkel is bírjon. Elmondtuk nektek, hogy ezt teljes mértékben szükséges megértenetek ahhoz, hogy aztán rátérhessünk a következőre. A második közvetítésben a lelketek nagyszerűségéről beszéltem nektek. Emlékeztettelek titeket arra, hogy a lelketek a Teremtő egy darabkája. Minden emberben ott lakozik az isteni minőség. Szabad választással dönthettek arról, hogy rátaláltok-e vagy sem, és most elértük a 3-as számút, a harmadik üzenetet. Nos, a 3-as a tibeti számmisztikában a katalizátor, a katalitikus energia. Ez egy jó szám ehhez az üzenethez, mert most valami más zajlik, mint korábban. Ez az oka Kryon ittlétének. 30 évvel ezelőtt érkeztem, és az oka annak, hogy itt vagyok az, hogy átvezesselek benneteket ezen a váltáson. Tegnap és ma - ezen a hétvégén - épp ünnepség van Berlinben. Nos, ezeken a napokon dőlt le a berlini fal, röviddel azután pedig széthullott a Szovjetunió. Egy meg nem jövendölt időszak váltotta ezt ki, és ti végül elhagytátok a 2012-es jelzést. Emiatt szükséges hát ez az üzenet a számotokra.

Az emberi lény - különösen az öreg lélek - most elkezd részese lenne egy nagyon nagy tervnek. Elkezdtek megváltozni. Ez csodálatos dolog. Ez a jóslat visszaigazolása a saját országotokban - a kondor és a sas jóslatáé. 2012 története... a jóslat azt mondta, hogy ha elhagyjátok ezt a 2012-es jelzést, akkor az emberek elkezdhetnek fejlődni. Nos, itt van valami, ami gyakorlatias tudnivaló a számotokra. Ez a jelzés, ez a 2012-es jelzés még azok által is ismert volt, akik belétek ültették a magokat. Azok által, akik a csillagokból korszakokon át figyeltek benneteket. Azt kérdezhetitek, hogy: "Mi olyan történt, ami fejlett emberi tudatosságot okozott? Vagy ez csak úgy, egyszerűen megtörtént?" Óh, a válasz az kedveseim, hogy volt hozzá segítségetek. 2012 és decemberi dátuma óta, mindezen évek során, egészen eddig a közvetítésig - 2019-ig -, a csomópontok és nullpontok fokozatos megnyílása látszott. Ha sohasem hallottatok még erről, akkor elmondhatom nektek. Ez egy olyan rendszer, amit miattatok helyeztek el ide, ha szabad akaratotokból elhagynátok 2012-t.

Ez az, amiért véget ért a maja naptár - mivel ez volt a régi időszámítás és a régi világ vége. Majd hirtelen a dolgok elkezdenek megtörténni a bolygón - látszólag önmaguktól -, de csodálatos okuk van a megtörténésre. Ezek az időkapszulák olyan kapszulák, amik a megfelelő időben nyílnak fel és a bolygó "Hálóira öntik a fényt" - ez egy hasonlat. Ez sokkal inkább a tudás, az együttérzés felemelkedett energiája. Mindezek a dolgok elkezdenek rákerülni ezekre a Hálókra, ti pedig megérzitek, érzékelitek őket. Így hát, a felkérés az: hogy kezdjétek el megérezni és használni ezeket!

Nos, beszéljünk a paradigma néhány változásáról, és azon dolgokról, amikre nem számítottatok. A székeken helyet foglaló öreg lelkekhez szólok, és azon sokasághoz is, akik hallgatnak vagy olvasnak. Ti vagytok az, akikre ez hatással van. Nektek van meg a tapasztalatotok, az elmúlt életek, akárcsak az iskola kijárt osztályai. Minden egyes élet egyre több és több tapasztalattal lát el, több bölcsességet ad a lelketek számára. Az öreg lelkek itt vannak előttem is most, ezen a csodálatos földön - nagy szívvel, kedvességgel tele -, ami Mexikó. Talán nem értettétek meg, hogy nem kell megdolgozni ezért - nem olyan mértékben, mint gondoljátok. A fény úgy rakódik és nyomódik rá a Hálókra, mintha eszközök sorát vennétek fel és használnátok. Ez sokkal kézenfekvőbb az öreg lélek számára, aki megérzi ezeket a dolgokat. Az egyik kiváltója - kiváltó az, ami egy dolog megtörténtét sarkallja - kötődik az első két közvetítéshez. Ha teljesen megértitek azt, hogy kik vagytok, akkor elkezdetek lazítani. Ez azt jelenti, hogy meg kell értsétek az önértékelési problémát. Tegnap ezen a színpadon, Alcazar kért benneteket, hogy szeressétek önmagatokat. "Látjátok, hogy mi történik, mikor szeretitek magatokat?" - mondta.

Ez abszolút helyes. Ahogy elkezditek megtisztítani a saját önértékeléseteket, elkezdtek ellazulni és megnyugodni azzal kapcsolatban, hogy kik is vagytok, akkor valami olyan kezd el megtörténni, ami azelőtt sohasem. Ez a plusz fény, ami rányomódik a Hálókra, elkezd beáramlani a tobozmirigyetekbe, és plusz információkat kezd el átadni nektek az életetekről. Ez más. Olyan sokan ülnek itt és mondják azt, hogy: "Mit kellene most tennem? Ebben a helyzetben, ebben a problémában." Amit elmondok nektek, az újdonság. Ha le tudtok ülni és megbékéltek önmagatokkal, és egy pillanatra letisztulnak a problémák a fejetekben, akkor ez egy olyan teret hoz létre, ahol elkezdhetitek szeretni önmagatokat. Ez mintegy kiváltója, okozati elindítója azon információnak, ami elkezd belétek áramlani arra vonatkozóan, amire legközelebb szeretnétek megoldást kapni az életetekben a körülöttetek lévő 3D-s problémákra.

"Kryon! Azt mondod nekünk, hogy ha egyszerűen csak leülünk, megértjük, elfogadjuk és szeretjük magunkat, akkor információhoz jutunk?" Igen. Nos, a múltban ugyebár, ahol nem ez volt a paradigma, csak mentetek előre és rá kellett jönnötök a dolgokra. Elolvastok egy könyvet, elmentek egy olvasóhoz, találtok egy folyamatot, hogy megvizsgáljátok magatokat azzal kapcsolatban, hogy megpróbáljátok megoldani az életetekben lévő problémákat. Nos, ez a fejlődő tudatosság. Ám ez egy olyan tudatosság, ami aztán lassan elkezdi táplálni önmagát. Azt szeretném, ha számítanátok az intuitív elképzelésekre! Minél jobban tudjátok szeretni magatokat, annál több választ fogtok kapni. De ha az aggódásban, drámában, frusztrációban pörögtök, akkor semmi sem fog történni. A válaszok ott vannak, ahol és amikor csendesek vagytok, és ezek új válaszok.

Azt mondhatjátok páran talán, hogy: "Nekem nincs túl jó intuícióm." Ez is változóban van. Az egyik dolog esetleg, amit meg kellene tennetek az, hogy magatokra néztek a tükörben, és kijelentitek: "A megszentelt intuícióm növekszik. A szeretet útját járom. Szeretem önmagamat." Ez mintegy visszaigazolása, megerősítése, egy újabb nézőpontja annak, hogy külső segítség nélkül is megtaláljátok s fogadjátok a megoldásokat. A külső segítség jó dolog, de nem mindenki öreg lélek, kedveseim. Néhányak közületek lehet, hogy épp tanítók, segítők, vagy közvetítők, mert ez a ti időtök most erre. A világ nagyobbik része azonban nem öreg lelkekből áll. Szükségük van a bölcsességre és tudásra, amit elkezdtek kiemelni a Hálókból, a felfokozott élet hozzávalójaként.

Második számú. Egy paradigmaváltást szeretnék átadni nektek! Ez nagyszabású dolog, és az emberek elvárásaihoz van köze. Azon alapul, amit az emberek eddig mindennel kapcsolatban megtapasztaltak. Az emberek úgy érzik, hogy rögtön szükséges csinálniuk valamit. "Kryon! Új energiánk és eszközeink vannak. Felkapom őket és hozzálátok valamihez!" Vannak olyanok is, akik ettől az érzéstől frusztráltak, és nem igazán tudják, hogy mihez is kezdjenek. Mi következik?

Hadd mondjak el nektek egy történetet, ami a világítótoronyról szól! Nagyon régen elmondtam már ezt a történetet, de most szükséges, hogy még jobban értsétek! A világítótorony a parti sziklákon állt, és ragyogott. Minden este megmutatta a fényét. Napról-napra, hétről-hétre, egyszerűen csak a fényt mutatja. A világítótorony tudatossága ebben a kis példázatban az, ahol is a világítótorony azt mondja: "Ki vagyok én? Ez itt most egy új energia." - a világítótorony így szól. "Ezért tennem kell valamit, de a sziklákhoz vagyok láncolva. Nos, ha ki tudnék szabadulni a sziklából, akkor biztos tehetnék valamit. El tudnék menni más helyekre és meg tudnám mutatni a fényemet, és ott ragyoghatnék. Frusztrált vagyok. Csak itt ülök a sötétségben, ugyanazon a sziklán évek óta. Itt jön az új energia, de én még mindig a sziklán ücsörgök. Csak világítok itt egyhelyben minden este - ez minden, amit teszek."

Most pedig visszavonulunk, hátrahagyjuk a frusztrált világítótornyot - és megnézzük a nagyobb képet. Ez a világítótorony minden egyes este elvezeti az óceánon lévőket a Föld biztonságos kikötőibe. A világítótorony az ottléte által életeket ment. Minden egyes órában világít. A világítótornyot hasonlatként kell érteni, mint az öreg lelket ebben az új energiában! Ennyi a tevőleges rész: maga a jelenlét, és mindazon dolgok megértése, amiket tanítok nektek. Az emberek elkezdenek észrevenni benneteket. Ti másképpen kezelitek a drámát. Máshogyan kezelitek a frusztrációt. Nem kell sehová se mennetek, vagy bármit is tennetek amiatt, hogy világítótornyok vagytok ebben az új energiában! Ti mutatjátok a fényt mások számára. Életeket mentetek, tudjátok?

Ezek hát az új paradigmák. Hajlandóak vagytok itatósként magatokba szívni a Hálókban lévő új fényt? Ezek azok az új eszközök, melyek már itt vannak - ez egy hasonlat. A dolgok, amiket korábban kértetek, immár elérhetőek. Azt fogjátok mondani: "Hogyan fogom tudni, hogy mik azok az eszközök?" Ha figyeltek, menjünk vissza az első számúra. A tobozmirigyen keresztül jön az intuíció. Azon dolgok, melyekről addig talán nem tudtatok. Azok közületek, akik úgy érzik, hogy valami különleges ok miatt vannak jelen, és korábban megpróbálták megteremteni ezt a valamit - nos ti vagytok azok a ténykedők, akiknek mindig tennie "kell" valamit. Ám a világítótornyoknak ott kell maradniuk, ahová elhelyezték őket a fényükkel! De az emberek különbözőek... és ez most a ténykedőknek szól. Hányan és hányféleképp próbálták meg közületek azt tenni, ami belül van, amiről úgy tudjátok, hogy azért vagytok itt? Van egy megírandó könyv. Van egy felépítendő gyógyító központ. Vannak egyéb végrehajtandó dolgok és célok. Vannak, akik a régi energiában ezeket megpróbálták és elbuktak. Nem volt jó az időzítés. Te vagy ez a cselekvő - te bizony! De - egyszerűen fogalmazva, - csupán az időzítés nem volt megfelelő. Noshát, amit mondani akarok nektek az, hogy az idő most már megfelelő hozzá!

De itt van még egy másik érdekes dolog is, amit az emberek gyakorta tesznek. Ha megpróbálnak valamit és elbuknak, akkor úgy döntenek, hogy ennyi volt. Valaki azt mondja nektek, hogy: "Mi a helyzet azzal a könyvvel?" "Nem tudom megcsinálni. Megpróbáltam, de nem működött a dolog. Tehát, nem is fogom végigvinni." Így, ilyen formán a feltételezés és alapvetés az, hogy bármit is megpróbálni: elegendő egyszer. Figyeljetek rám, hallgass ide ténykedő! A dolgok, amikről úgy gondolod, hogy azokért vagy itt... óh, hát most van itt az idő. Ültessétek el a magokat. Használjátok az intuíciótokat és ültessétek el a magokat! Számítsatok az életetekbe érkező szinkronicitásra - melyre ugyan nem számítottatok, de akartátok! Ez igazából azt jelenti, hogy amit intuitíven éreztek, hogy megtehető, az behatol a Mágneses mezőbe, és ott találkozik másokkal, akik megismerik majd, és aztán a szinkronicitás pedig keresztezni fogja az utatokat. Ők azok, akikre korábban szükségetek volt, de sohasem tűntek fel annak érdekében, hogy talán felépüljön a gyógyító központ, vagy talán elkezdődjön egy másik, bármelyik eltervezett projekt. Nos, világítótornyok - ti tudjátok, hogy kik is vagytok. Ne legyetek frusztráltak amiatt, hogy nem ti vagytok a ténykedők. "Kryon! Hogyan fogom tudni azt, hogy világítótorony vagyok-e, vagy pedig ténykedő?" Ember, túl sokat gondolkodsz. Túl sokat elemzel! Tudod már te, hogy ki vagy - tényleg tudod.

Még egy valamivel szeretném befejezni, és ez annyira kritikus dolog. Itt az ideje annak is, hogy - nem számít mely kultúrában is élsz - elkezdjétek feleleveníteni a Pachamama iránti szeretetet, és összekapcsolódjatok a Földdel! A Föld legyen része a meditációtoknak! A bennszülöttek tisztelik a Földet. Azt mondhatjátok: "Ez számukra könnyebb volt, mivel csak felkeltek reggel és ez volt minden, amivel foglalkoztak. Nem voltak figyelemelterelő dolgok. Tisztelték a Földet, mert ott volt mindenhol körülöttük és ellátta őket táplálékkal." Óh, még mindig ezt teszi. Látjátok? A Föld hordozza ezeket a Hálókat, melyekről beszélünk. Gaia értetek van, tudjátok? A körülmények miatt van itt: a levegőért, amit belélegeztek, az ételért, amit megesztek. Gaia tudatossággal rendelkezik. Közületek néhányan talán most azt mondanák: "Ez az Anyatermészet. Pachamama egy anya." Azt szeretném, ha elkezdenétek tisztelni a Földet, függetlenül attól, hogy hol éltek! Szeretném, ha megértenétek őt a meditációitokban! Csodás lenne, ha meg tudnátok tenni azt, amit a bennszülöttek csináltak! Kezdjétek úgy a meditációtokat, hogy megtisztelitek a bolygót! Felismeritek, hogy egyetlen modern hitrendszeretek sem teszi ezt?

A modern Bibliátokban mit mondanak a bolygóról? Mit mondanak a bolygó tudatosságáról? Ez el lett távolítva belőle, teljesen hiányzik. Itt az idő most számotokra, hogy visszarakjátok! A bolygó őshonos lakosai olyan sokat taníthatnak nektek arról, hogy hogyan is működnek a dolgok. A váltás része a visszatérés is ahhoz, ami működik - adózzatok tisztelettel Gaiának. A mai negyedik, ezutáni közvetítés talán egy kicsit személyes hangú lesz a számotokra. Úgy fogom elnevezni, hogy "A csata megnyerése". Óh, ti mennyire nagyszerűek is vagytok! Olyan sok megértenivaló dolog van még a számotokra önmagatokról - ám minél többet tudtok meg magatokról, annál könnyebb lesz a szeretet útját járni.

És ez így van.

Kryon


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Ez a Mexikó városban átadott negyedik üzenet a szeretet útja témában, vagy azt a címet is adhatjuk neki, hogy "A csata megnyerése". Szeretném kicsit előkészíteni a terepet hozzá. Nehéz elképzelnetek valóban, hogy a szabad választással az emberiség hozta létre a sötétség és a fény egyensúlyát. Ez az egyensúly korszakok óta veletek van. Ez felelős az öreg lelkek oly sok frusztrációájért is. Képzeljétek csak el, hogy rendelkeztek a fény tudásával, de mégis egy olyan világban éltek, ahol az egyensúly nem a fény felé billen! Az öreg lelkek tudják ezt, mindannyian, akik velem szemben ülnek. Olyan sokan a hallgatóság és a későbbi leiratot, fordításokat olvasók közül is ezzel a helyzettel mentek keresztül az életükön. Ez egy csata kedveseim, mindig is az volt. Hogy tudjátok hatékonyan hordozni a fényeteket egy sötét Földön? Vannak köztetek, akik képesek voltak rövid ideig sugározni azt, és mégis azt érezték, hogy visszaverték őket, mások hozzáállása miatt, a tudatosság sötétségének hasonlata miatt. Tudok róla.

Kedveseim, a kíséret jelen van. Sokszor szóltunk már erről. Nehéz leírni és megmagyarázni, és még nehezebb elhinni. Körülöttetek mindenhol többdimenziósság van jelen. A tudósok egyetértenének abban, hogy magában az atomban - ami létrehoz mindent, ami létezik - dimenziók vannak. Sokkal több, mint 3 vagy 4. Azt kérdezhetnétek magatoktól: "Mi van a többiben?" El fogok mondani majdnem mindent, amit nem láttok. Ám olyan sok minden van, amit érzékelhettek. Beszéltünk erről korábban. Ez a többdimenziósság, - a multidimenzionalitás - ami elkezd megjelenni ebben az új energiában. Ebben a tulajdonságban elkezditek másképpen látni a sötétséget. Emlékezzetek csak rá! Az elmúlt közvetítésben azt mondtam nektek, hogy vannak időkapszulák - amiket Csomópontoknak hívnak és 12 van belőlük - arra épültek, hogy 2012-ben megnyíljanak, az utolsó hónapban. Az ősök jövendölése, a Sas és a Kondor jóslata mind a magasabb tudatosság eljöveteléről szólnak, feltéve, ha még itt lennétek - és ti itt vagytok. Ezek az időkapszulák felnyíltak és rászórták a fényüket a Hálókra. Nos, mit gondoltok, mi fog történni a sötétség és a fény azon egyensúlyával, ami mindig is jelen volt? Öreg lélek, pont jókor vagy itt: mert elkezdődik a váltás.

Azt szeretném, ha tudatában lennétek a könnyedség érzésének! Ez fizikai érzés - a könnyedség. Elkezditek megérteni, hogy a csata, amelyet évek óta vívtok, elkezd a javatokra változni. Elkezdenek apró dolgok felbukkanni. Először megérzitek őket, és tudatában vagytok annak, hogy valami más. Mondtuk nektek korábban, hogy a titok oly sok mindenhez, ami történni fog, azzal a képességgel együtt jön el, hogy csendben vagytok. Érezzétek a nagyszerűség önbizalmát, és hogy elkezditek szeretni önmagatokat! Ez az újdonság. A fény és a sötétség egyensúlya miatt mondtuk el ezt nektek. Olyan sok minden jelenik meg, ami a fényre és a sötétségre vonatkozik. Hasonlatokban beszélek ugyan, de ti tudjátok, hogy mit is jelentenek. Tudjátok, hogy milyen nehéz megtartani a fényt a sötétségben? Emiatt olyan fáradtak sokan közületek. Belefáradtak a harcba - a személyes életükben, a városukban, a kultúrájukban. Mindenkiről beszélek a bolygón.

A sötétség mindig is jelen volt a kormányzatokban, és ez elkezd megváltozni. Azt gondolhatjátok, ez lesz az utolsó dolog, ami megváltozik - ám lehet, hogy meg fogtok lepődni. Olyan sok fénymag lett elültetve. Azok a helyek és szervezetek, amiket politikainak neveznétek, csak várják az időt, hogy elkezdjék a változásokat. Figyeljetek! Az öreg lelkek ott is léteznek, tényleg ott vannak. Ehhez türelem kell, de hadd térjek vissza hozzátok! Most elkezditek megnyerni a sötétség és a fény csatáját. Azokhoz szeretnék szólni, akik hallják a hangomat! Hozzátok, akik mindig is a félelemmel, a sötétséggel, a negativitással és az aggodalommal vívtatok harcot. Tudom, hogy kik vagytok. Mégis, úgy tűnik, valamiképp ez mindig visszatér. Elmentek egy ilyen rendezvényre, ünnepeltek, meditáltok, nevettek, és békésen érzitek magatokat egészen addig, ameddig nem távoztok. Aztán visszamentek ahhoz, amit egy sötétebb energiának gondoltok. Minden ott lévő dolog látszólag visszatér. Ez a fajta egyensúly - amihez hozzászoktatok kedveseim - nem kell többé a valóságotok legyen, soha többé!

Ülhettek pont itt, befogadva a rátok áradó fényt, majd másképpen távoztok, mint ahogyan idejöttetek. Lehet, hogy ugyanabba a sötét energiába tértek vissza utána - de nem kell, hogy részt vegyetek benne. Itt van a jó hír: ennek már nem kell hatnia rátok úgy, mint a múltban. Erről akarok beszélni. A múltban az ezoterika egyik iparága volt az, ami szerint meg kellett tisztítani a sötét energiát. Évezredeken át ez történt azokkal, akik itt éltek. Az őslakosok tisztítottak, ők értették mi a sötét energia. Látták is azt - és ez nem újdonság. Elmondom nektek, hogy ez változóban van. Mi történik az öreg lélekkel, aki elkezdi megérteni, hogy a fény és a sötétség egyensúlya benne más? Hadd fessek le erről számotokra egy képet! Felálltok erről a helyről és távoztok. A múltban utána levédtétek volna magatokat a sötét tudatosság ellen, ami talán majd újra körülvesz benneteket. Ez manapság már nem egy hasonlat. Felálltok erről a helyről, és aztán bárhová is mentek: a sötétség visszavonulásba kezd a fény miatt, amit hordoztok.

Emlékezzetek! Ha az évek során, amióta itt vagyok, követtétek az üzeneteimet: a sötét szoba példázata manapság is itt van. Ahol a szobában sötét van. Mindenki a legjobbját nyújtja, de a félelem mégis jelen van. Nem tudja senki, hogy mi van előtte és körülötte, nem látni semmit a sötétben. Az emberek egymásba ütköznek, félnek. Hirtelen valaki elővesz egy gyufát. A szobában lévő egyetlen gyufás személy lágy fénnyel világítja be a helyiséget - ami éppen elegendő arra, hogy kicsivel jobban lássanak. A szoba másik felében nem tudják, hogy ki is gyújtotta meg a gyufát. Mindaz, amit tudnak annyi, hogy a sötétség eltűnt. Ti vagytok a gyufahordozók, és a gyufa állandó. Amikor eltávoztok innen, a sötétség elfut előletek. Ez hát a különbség a korszakokon át tartó fény és sötétség egyensúlyával összehasonlítva, ami eddig nem kedvezett a számotokra.

Óh, most pedig nagyon is ezt teszi, tényleg számotokra kedvez. Óh, ez sokkal nagyobb szabású annál, mintsem azt gondolnátok. Ez esélyt ad megoldani a problémákat, anélkül, hogy többet tennétek. Egy ünnep közeleg, és ebben a kultúrában elég nagynak számít - decemberben van. Közületek sokan útra kelnek és meglátogatják a családot. De a látogatandó család kerül titeket, amiatt amiben hisztek. Vannak, akik nevetségessé tesznek benneteket amiatt, amiben hisztek. Azért, mert nem követitek a kultúrát, nem követitek azt, amit a szüleitek tanítottak nektek, igaz? A fényben megmaradni, azt megtartani nehéz dolog. Nehéz hazamenni, az ünnepek gyakran nehezek. Legyen hát ez az ünnep most más! Nem fog hatni rád semmi, amit a családodból bárki mondana. Ott fogtok állni egy gyengéd fényben, miközben mindenhol sötétség lesz jelen. Bármikor is rosszindulatú szavak vagy gondolatok hangzanak el, le fognak pattanni rólatok. Ti pedig minden egyes problémás személynek küldeni fogjátok a fényt. Garantálom, hogy le fogjátok fegyverezni, mert ti álltok nyerésre a csatában. Ez egy más karácsony lesz a számotokra. A rokonaitok és a barátaitok egy új békét fognak meglátni bennetek. A véleményük talán még nem fog megváltozni arról, amiben hisztek, de el fognak kezdeni észrevenni valamit.

Békések vagytok, ők viszont nem. Mit gondoltok, hogyan fog ez működni - ez a világítótorony? Sohasem ismeritek az életeket, amiket megérint - még a családból valókat sem. A fény és a sötétség új egyensúlya annyira mélyenható. El fog kezdeni együttműködni az egészségetekkel. Mondtam nektek korábban, hogy azok a dolgok, melyeket ki szeretnétek tisztítani a testetekben, másképpen fognak elkezdeni figyelni. Szeretnék adni nektek egy olyan előrejelzést, amit már korábban átadtam! Van itt valami, amire nem számítottatok, hogy most halljátok. Bizonyos kórokozók, mikrobák, vírusok és a bolygón lévő legrosszabb rákfajták közül is néhány, mind sötét energiából állnak. Ezek élnek, és megvan a saját energiájuk. Évtizedek óta hozzátok kapcsolódnak, mert ti ezidáig ugyanabban az energiában éltetek.

Óh, és vajon mi is történik akkor, amikor elkezditek megváltoztatni a rezgéseteket? Van egy előrejelzésem: a tudomány el fog kezdeni észrevenni valamit. Vannak olyan egyének, akik többé sohasem kapják el a múlt betegségeit. Tiszták és mentesek tőlük, mert magasabb a rezgésük, és az alacsony szintű tudatosságnak így esélye sincsen. Ti nyeritek a csatát. Ez a fajta fény- és sötétségbeli egyensúly jóval túllép azon, mint pusztán a fény és a sötétség hasonlata. Elkezdi kialakítani és járhatóvá tenni a szeretet útját. Úgy tisztítjátok meg az utat, ahogyan jártok rajta. Nem kell az érkezőben lévő nehézségekre gondoljatok! Ha úgy tisztítjátok meg az utat, ahogy jártok rajta - értitek ezt? - akkor bizonyos érkező nehézségek nem kell, hogy nehézségek legyenek, mert ti nyeritek meg a csatát!

"Kryon! Bárcsak hinni tudnék ebben! Életem legjavát azzal töltöttem, hogy ezzel harcoltam." Ezt hívják félelemnek, kedveseim. El kell kezdjétek visszaigazolni a hiteteket! Amint elkezditek meglátni ezeket a fénytulajdonságokat az életetekben, mindannyian ezt a szállóigét fogjátok használni: "Köszönöm Szellem! Kérek még!" Kaptok is, mert megerősítitek azzal, ahogy az úton jártok, ahogy számítotok a fényre és számítotok a megoldásokra - ez hát a kulcs. Ha aggodalommal jártok, akkor az a sötétség. Az a sötétség, amit magatok elé helyeztek. Ezzel szeretném befejezni: a sötétség nem okos!

Mikor feltűnik a fény, a sötétség eltűnik, mivel a sötétség meghatározása: a fény hiánya. Tehát, mikor eljön a fény, a sötétségnek nincs esélye. Félreértés ne essék: csatában vesztek részt! Mikor a bolygó bizonyos sötét energiái felismerik, hogy vesztésre állnak, akkor meg fogják többszörözni az erőfeszítéseiket, hogy elrettentsenek benneteket. Azért, mert tudják, hogy a félelem megbénítja a fényt. Olyan kézenfekvő lesz, hogy a sötétség miért nem is annyira intelligens. Olyan könnyedén azonosíthatjátok magatokban ezt. Mikor más-más, különféle módokon környékezne meg, csak mosolyogjatok és mondjátok azt: "Távozz az utamból, bennem van a fény!" Ez hát a kulcs az eljövendő csatához. A sötétség és mindaz, amit képvisel, nem fogja könnyedén feladni. Ám esélye sincs, amikor árasztjátok magatokból a fényt. Értsétek meg azt, hogy besétálhattok egy sötét területre - képletesen - és az nem tud megérinteni benneteket, mert ti magatok vagytok a fény. Öreg lélek, az idők változnak. Újra csak elmondom: ez már nem az apáitok világa, hanem a tiétek. Mindenki, aki hallgatja vagy olvassa ezt, tegyen így! Ezt hallanotok kellett, mert véletlenek nincsenek. Nagyon könnyű a szeretet útját járni - mindaddig, amíg van fényetek.

Vannak itt olyanok, akik sohasem látják egymást többé, és mégis közeli család vagytok, mert közösen volt részetek valamiben - ezt hívják lélekmegosztásnak. Éljen ez az emlék a fejetekben, a lelketekben. Emlékezzetek erre az időre, amikor koherenciában találkoztatok és a mező tudott a fényetekről! Ezek a dolgok sohasem távoznak el. Örökre bevésődnek a mezőbe, behatolnak a bolygó Kristályhálójába. A kíséret tudja, hogy mit is tettetek ezekben a napokban. Emlékezzetek rá, hogy a Szellem mosolyog és nevet, és veletek együtt ünnepli ezeket a napokat!

És ez így van.

Kryon


Fordító - Konrád Bálint
Lektor - Barczi Bernadett
Stilisztika - Daka Sándor