Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
A sötétség kiiktatása

A sötétség kiiktatása
Élő közvetítés - 2023. október 17.

( Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=4LKakmTQtsU )


Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Miért kérjük azokat, akik ezt hallgatják arra, hogy találják meg a béke és a nyugalom állapotát? Erre a legjobb válasz, amit adhatok az - amit jelen pillanatban, mint ezt hallgató olyan emberi lényként tapasztaltok, aki talán nincs bajban -, hogy foghatjátok, amit létrehoztok, és szó szerint szétküldhetitek a világba. Ez egy fénymunkás, ez a valódi meghatározása. A világítótornyok, akik biztonságos kikötőkbe vezetik az embereket, mert nálatok van a fény.

Most szeretnék meghatározni és felfedni valamit! A definíció, amit szeretnék meghatározni, a "felépülés". Azok számára, akik követtek engem, az üzeneteket, amelyeket a bolygónak ebben a bizonyos időszakában átadtam, talán elgondolkodtattak benneteket arról, hogy miért is van az, hogy ezt az évet a felfedezés évének, a felépülés évének neveztem el. Valójában mindkettő, de a felépülés szót választottam.

A felfedezés folyamatban van, és mivel csak egy szót (Kryon nevet) engedélyeztek tőlem évente, nem folytattam a felfedezést. Ehelyett azt mondtam, hogy gyógyulás, de valóban még mindig felfedezel dolgokat, nem igaz? Felfedezitek, hogy még nincs vége.

Gyógyulás - hogyan is írhatnám le ezt az évet a gyógyulás éveként? Mi az, amiből felépültök? És most elárulom. Majdnem csak az év végén fogom felfedni, hogy mit is jelent ez a mélységében kedveseim az, ami most történik.

Mikor valaki sötét kómában van, és már egy jó ideje benne van, ti talán elmentek a kórházba, vagy oda, ahol tartják, megnézitek, hogy felébredt-e, de még mindig kómában van. Aztán egy nap talán megkapjátok azt az üzenetet a kórházból, vagy bárhol is tartják őket, hogy elkezdődött az ébredés. Felébrednek a kómából. Lehet, hogy odamentek, és kinyitják a szemüket. "Mi történt azóta, hogy kómába estem? Mi az, ami új vagy más? Miről maradtam le? Mióta vagyok kómában?"

Ez a metafora az emberiségnek a múlt sötét kómájából való kilábalására, amiben voltatok. Kezdtek felébredni a sötétségből a fény felfedezésébe, és a folyamat során súrlódások vannak - a sötétség és a felbukkanó fény között. Ez nem újdonság. Azok számára, akik ezt most először hallják kedveseim, ezt már az ősök is megjósolták és láthatjátok a kőfalakon, amikbe beleírták.

Ez az az időszak, a napéjegyenlőségek precessziója, amikor az emberiség vagy elpusztítja önmagát, vagy felébred. A pusztulás ideje lejárt és már egy ideje ébredeztek. November hónapban négy közvetítést fogok átadni erről a sötétségből való felébredésről. Lehet, hogy ez lesz az első, így lesz öt, de ez az, ami történik.

Az emberiség általában véve kezd felébredni a fényre, és ebben azok, akik a sötétségbe fektettek be, valóban bajban vannak. Észrevettétek-e, akár csak ebben az évben, hogy a szikrák ott vannak, és hogy olyan dolgok történnek, amikre nem is számítottatok, olyan módon, ami riasztó? Azt gondolhatnátok, hogy a sötétség győz. Nem ez történik. A sötétség mélységesen veszít kedveseim a fénnyel szemben.

Vessetek egy pillantást a bolygón jelenleg zajló háborúk reakcióira, összehasonlítva azt az 50-80 évvel ezelőttivel! Úgy tűnik, hogy amikor az egyik ország elmegy, a többi követi azt. Polarizálódnak, az egyik oldalra állnak, és ez egy újabb világháborúvá válik. Ebben a konkrét esetben azok a csaták, amelyek most zajlanak, arra késztették az országokat az egész bolygón, hogy ne foglaljanak állást, kivéve egyet - az együttérzést. És azt mondják: "Hogyan történhetett ez meg? Mi nem fogunk belekeveredni".

Azt tudjátok kedveseim, hogy valami történt, mert Svájc már nem semleges? Tudjátok ezt? Az európaiak tudják. Tudjátok, hogy valami megváltozott ezen a földön, amikor az országok nem emelik fel a kezüket, azt mondván: "Nos, igen, csatlakozom ezekhez és azokhoz. Polarizálódás van." Egyszerűen nincs. Inkább a kis csoportok csinálnak nagy horrort. Ez más. Van bennük valami közös, ha észrevettétek. Nézzétek meg a közös vonásokat, amelyek a mostanában történő horrorisztikus dolgokkal kapcsolatosak! Vissza akarnak vinni benneteket 50 évvel, talán 80 évvel is egy olyan korba, amit mindannyian felismertek és ismertek, mert azok voltak a nagyapátok korszakai. Ez a dolog nem fog működni. Mégis vannak olyanok, akik hisznek abban, hogy működni fog - akik ebbe fektetnek bele. Ahogy mondtam, ahogy elmondtam már, megkértem a társamat, hogy mondja el nektek hogy, ha beveszitek a reménytelenséget és a félelmet, akkor ők nyernek. Tudom, hogy nem akarjátok ezt hallani, de ez várható volt. Tudom, hogy nem akartátok ezt hallani. Nem kellett volna ilyen szörnyűnek lennie, mint amilyen. Az emberek szabadon dönthetnek arról, hogyan bánnak olyan dolgokkal, amelyekről mindig is tudták, hogy egy kicsit kibillentheti őket az egyensúlyukból.

Hadd kérdezzem meg például a következőt! Édesanyák és édesapák, bárhol is vagytok ezen a bolygón, ahol ezt hallgatjátok, mit tanítotok a gyerekeiteknek a szomszédaitokról? Mit tanítottatok talán tudattalanul a gyermekeiteknek arról, hogy kik vannak körülöttetek, akár a bolygón? Azt mondom, hogy amíg azt tanítjátok nekik, hogy kit kell gyűlölniük, előveszitek a múltat és elmondjátok nekik, hogy miért kell őket gyűlölniük, akkor addig onnan jön a reménytelenség. Anyák, apák! Ha lehetne egy tanácsom mindannyiótok számára, akkor azt mondanám: vigyázzatok arra, hogy mit tanítotok a gyermekeiteknek! Megtaníthatjátok nekik a történelmet úgy, ahogy volt, és elmondhatjátok nekik, hogy átalakíthatják azt egy olyan történelemmé, ami ahelyett lehet mint, ami évszázadokon át átörökítődött. Most megállíthatjátok ezt!

A tanács az emberiségnek: szerezzetek fiatalabb vezetőket! (Kryon nevet) Tegyétek ezt önszántatokból, mert ők azok, akik nem fektettek be egy régi történelembe, mint talán azok, akik most itt vannak! Nagyon sok olyan dolog van, amit az emberiség most azonnal megtehet, hogy mindezt mérsékelje és sokkal, de sokkal gyorsabban győzzön. A győzelem békét jelent. Győzni nem azt jelenti, hogy megnyerni egy háborút. Ez egy tudati győzelem, amit mi választunk, amit ti választotok, és talán ezért hallgatjátok ezt a műsort.

Van egy javaslatom. Voltak javaslataim az ENSZ-nek, hétszer voltam ott. Ezeket a javaslatokat természetesen kinevették, mert nem gyakorlatiasak. Ellenkeznek a politikai érzékkel, és egyiket sem vették soha a szívükre. De most itt van egy, amit valaki talán tényleg összerak. Lehet, hogy nem tökéletes módon, de nagyon-nagyon jóindulatúan ráirányítja a figyelmet arra, ami történik.

Mindannyiótok szeretne tenni valamit azért, ami történik. Én azt mondom nektek, hogy egy milliárd ember energiája, akik ugyanazt a jóindulatú, együttérző gondolatot gondolják, mélyreható. Annyi mindent megváltoztatnak. Csak össze kell fognotok. Ennyien tudnának részt venni benne. Több mint egymilliárd fő, ha jól csináljátok.

Talán egy újfajta világbéke nap. Csakhogy ez nem egy nap, hanem 4 perc. Négy perc, amikor mindenki megáll a bolygón, aki csak tud. Akár nappal, akár éjjel, akár az éjszaka közepén kell felkelniük, hogy megtegyék. Négy percig minden médiát kikapcsolni. Négy perc, és ahol mindenki arra fogja vetni a szemét, hogy mindenkit úgy lásson ezen a bolygón, ahogyan Isten látja őket. Ez minden vallás esetében működik kedveseim. Úgy lássátok a bajban lévőket, ahogy Isten látja őket, és ennek megfelelően szeressétek őket! Ez minden. Ez minden.

Nem kell tanokat küldenetek nekik. Nem kell azt küldenetek nekik, amire szerintetek szükségük van. Csak kérjétek, hogy azt az energiát küldjék el a bajban lévőknek, amit Isten lát és akar. A Teremtő Forrás, a Szellem, Isten, bármit is akartok mondani, közös az embereknél. Ezt megtehetitek, és valaki összerakhatja, így amikor az egész bolygó erre kezd el összpontosítani, akkor a többiek ébredése is megtörténik. Ez egy mélyreható dolog. Szeretnék hozzájárulni ehhez! Talán lesz néhány ellenvetés, mert a tanok nem megfelelőek. Itt az ideje számotokra, hogy ellazuljatok ebben! Négy percig küldjetek békét! Mit mond erről az Istenetek? Az Istenetek azt mondja: "Tedd meg! Tedd meg!" Muszlimok, zsidók, keresztények, mások, nem számít. Egyszerűen nem számít. Az Isten ugyanaz. Hogyan látja Isten azt, amit most tesztek?

Azt mondom nektek kedveseim, hogy itt az ideje változtatni a dolgokon, és ennek ez a módja! Ez már oly sokszor bebizonyosodott azok kísérletein keresztül, akik megpróbálják bizonyítani, látni és tudni a kollektív tudatosságot, amely más helyekre is hatással van. Mi lenne, ha egymilliárd ember egyszerűen megállna négy percre? A világegyetem szerkezetében minden osztható 4-el, mert az univerzum 12-es alapú. Négy perc...

Álljatok meg, gondoljatok a bajban lévőkre, és küldjétek el nekik azt, amitek van! Vannak, akik ezt hallgatják, és azt mondják: "Hát, ez nem fog semmit sem segíteni". Ha ezt gondoljátok, akkor nem figyeltetek oda a legújabb tudományos eredményekre. Nem figyeltetek arra, hogy mi történik a bolygón, a tudatosság változásaira, hogy az emberek kezdenek felébredni, és sokkal jobban törődnek egymással. Azt mondom nektek, hogy ez a bolygó ébredezik a kómából, felébred a sötétségből. Azoknak a dolgoknak, amiket most ezen a bolygón láttok, nem kell tartósnak és tartósnak és tartósnak lenniük. A történelemnek nem kell megismételnie önmagát.

Most kimondom a szavakat. Ez lehet az utolsó csata. Amikor rájöttök, hogy ez nem működik, amikor rájöttök, hogy egyik sem működött soha, akkor ez lehet a bolygó utolsó csatája. Ha ezt így teszitek, akkor minden elkezd megváltozni. Amikor ez a Föld egy biztonságos hely lesz, egyre biztonságosabb és biztonságosabb, akkor azok a találmányok eljutnak hozzátok, amik már vártak rátok, hogy élelmet termesszetek, hogy áramot termeljetek, hogy megtisztítsátok a vizet. Amikor abbahagyjátok az egymással való harcot, olyan csillagászati találmányok várnak rátok, amikre még nem is gondoltatok.

Kryon vagyok és egy többdimenziós Földet látok. Olyan energiákat látok, amelyek leselkednek és arra várnak, hogy előjöjjenek, amikor már nem veszélyes előjönni. Ezek azok a dolgok, amikről mindig is beszéltem nektek. Ezen a bolygón van egy fényforrás, amit nem tudtok megállítani. A sötétek harcolnak a létükért, de veszíteni fognak.

Maradjatok velem - négy percig! Ki fogja ezt összerakni? Meg tudjuk csinálni! Meg tudjátok csinálni! Itt az idő. Szerelmes vagyok belétek, mindannyiótokba. Ezekért a napokért jöttem. Erről beszéltem. Megjósoltam. Zárjuk hát rövidre a dolgot!

És ez így van.

Kryon


Átíró - Terrie Johnson
Fordító - Konrád Bálint