Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Magyar Kryon Honlap - Kivonatok - A DNS-ről

Itt elolvashatod a lényegét annak, amit Kryon a DNS-el kapcsolatban mondott...

Ajánlom előtte átnézni azt az oldalt a holnapon, ahol Kryon összefoglaló információ találhatóak az emberi DNS-ről.

DNS és a tudomány

Alig néhány éve, hogy a tudomány megtalálta annak a bizonyítékát, amiről most fogunk beszélni. Utaltunk már rá a múltban, de most egyenesen ki fogjuk mondani, hogy ne legyen többé rejtély azzal kapcsolatban, amit a tudomány csak találgat: A DNS-etek több mint 3 milliárd vegyi összetevőt tartalmaz és minden molekulája egy hurok. Ez egy olyan apró molekula, hogy elektron-mikroszkópra van szükségetek, hogy megláthassátok. Egy tudományos próbálkozás, az Emberi Génállomány Program, leleplezett egy rejtélyt: A DNS kémiájának csupán 3%-a tesz valamit! A DNS részek fehérje kódolású darabjairól beszélünk. Egyedül ez, több mint 30.000 emberi gént termel. Ezek a gének az élet lenyomata, ami után kutattatok. De csupán a DNS 3%-a a teljes gén-termelő forgatókönyv. A 3% csinál mindent, ami után a program kutatott. A megfigyelt DNS-kémia több mint 90%-a tehát rejtély, mert úgy tűnik, hogy semmilyen nyilvánvaló funkciója nincs. A vegyi összetevők 90%-ának nincs megfigyelhető rendszere, szimmetriája, vagy biológiai értelme. Nincsenek kémiai kódolások, mint a fehérje-kódolású részekben. Természetét tekintve úgy tűnik véletlenszerű, akadt, aki még úgy is nevezte, hogy "DNS hulladék". Néhány biológus meg van győződve arról, hogy a DNS-nek ez a része az evolúciós folyamat kémiájából maradt hátra és az Ember ezt már többé nem használja. Nincs semmi kódolás és úgy tűnik, ez a rész nem is tesz semmit. Ezért a tendencia, hogy nem kell figyelembe venni. Úgyis haszontalan.

Egy példa: Az ősöknek egy csoportja meglepő felfedezést tesz: Egy időutazó egy elképesztő zsinór nélküli sztereo rendszert hagyott hátra a tengerparton. A kicsi, ám erőteljes hangszórókból a legelképesztőbb ritmusok lüktetnek és az embereket ez teljesen megbabonázza. Nem mernek hozzáérni, de leülnek mellé és élvezik a zenét, nem értik, hogy működik, semmit nem tudnak az előttük heverő csillogó szerkentyűről. Hosszú idő után, kezdenek komolyabban foglalkozni ezzel a látszólagos varázslattal. Kíváncsiak, hisz a kíváncsiság az Ember fő jellemvonása. Elkezdik elemezni. Megnézik újra meg újra, de nem mernek hozzá nyúlni, mígnem a vének végül bejelentik, hogy ők kitalálták. Látják a CD játszót, az erősítő részt és a processzorokat, meg a hangszórókat egész sor berendezést. De a hangszórók azok, ahonnan a zene jön, ezért úgy tűnik, a hangszórók végzik az összes munkát. A törzsfők összeülnek és bejelentik a megállapításaikat: Fejlett űrlények szálltak le és itt hagytak valami berendezést. A törzs bölcs embere nem tud rájönni, hogy az egész mire való, de két kisebb darabjának köszönhetjük a csodás zenét, amit hallunk. A szerkezet többi része rejtély és egyszerűen csak valami űrhulladék, aminek semmi köze a zenéhez.

Ez a példa önmagáért beszél. Amit nem úgy tekintünk, mint "az egész része" azt eldobjuk, a tudatlanságnak köszönhetően. Ez a példázat is sokkal többet rejt magában, mint azt ti gondolnátok. Nem csak a hihetetlen technológiáról van szó, amely lejátssza a zenét ami nem látható, de mi a helyzet a zene megkomponálásával és az eljátszásával? Mi van azokkal, akik rögzítették és az elképesztő forrásanyag, aminek köszönhetően belekerülhetett a CD a lejátszóba és megszólalhatott? Mit mondjunk magáról a zenetörténetről és a ritmus fejlődéséről az évszázadok folyamán? Egy gigantikus, intellektuális titok rejtőzik előttük a homokban és ők csupán a hangszórókat látják, mert az egyetlen dolog az, ami "zajt csinál."

Az evolúció és amit ti Anyatermészetnek (Gaiának) hívtok együttműködnek és nagyon hatékonyak, amikor az emberi biológiáról van szó, vagy az életről általában. Legyen szó arról, hogy a fotoszintézis épp a kellő időben jelent meg a Földön, vagy arról, hogy az emberi génállomány miként fejlődött, a rendszer elveti azokat a dolgokat, amelyekre nincs szüksége. A DNS 90%-a amelyet nem értetek, nem hulladék. Ugyan már! Inkább az a processzor és az utasítások, amelyek irányítják azt a részt amelyet értetek. Ez a rész hozza létre a zenét, amelyet a 3% lejátszik.

Elmondom, hogy kimondottan miről van szó és szeretném ha eltűnődnél azon amit most elmondok, hogy mit jelenthet ez neked személyesen. A DNS-ed 90%-a szó szerint az Isteni mivoltod kvantum-lenyomata. Az Akashád lenyomata. Ez az összes életeid feljegyzése, minden megvalósított dolog, minden növekedés, minden felismerés és minden kudarc. Azok számára, akik Lemúriainak tartják magukat, ez egy roppant mennyiségű, ezen a bolygón szerzett tapasztalást jelent, egészen a kezdetektől, amiről majd most beszélünk.

A kvantum állapotban lévő dolgok nem logikusak a 3D-ben. A kvantumfizikának nagyon kevés értelme van a lineáris gondolkodó számára és te lineáris vagy. Következésképpen az "elfogultság" amivel rendelkezel ténylegesen így néz ki: A valóságod csupán néhány dimenzión alapul azok közül, amelyekkel az Univerzum bír. Amíg a "kép maradék része" nem tárul fel, leginkább a tudományos kutatásoknak köszönhetően, csak azt a behatárolt valóságot fogod látni, amelyben éppen élsz. A dolgok amelyek kívül vannak a 3D-n továbbra is, rejtélynek számítanak majd, látszólag véletlenszerűek és kaotikusak, ahelyett, hogy logikusak és rendszerezettek lennének. A DNS-ed magában hordozza a spirituális lenyomatot és minden utasítást azzal kapcsolatban, hogy ki is vagy. Mindez ott található a 90%-ban, amely kvantum állapotú.

Ezért a DNS-edről szóló beszélgetés, tulajdonképpen a teremtésedről, az Akasha Krónikádról és a spirituális származásodról szóló beszélgetés. Ezért koncentrálunk a DNS-edre.

Az emberi tudatosság hatása a Földre

Itt az ideje, hogy összekapcsoljuk ezeket a dolgokat és a nagyobb képre gondoljunk: A kvantum DNS-nek ebben a 90%-ában van az Emberi tudatosság. Az emberiség tudatossága nem mérhető kódokkal és génekkel. Kívül van a kémia látókörén és továbbra is egy olyan valami, amire a tudomány úgy tekint, mint egy rejtélyes végeredményre, hogy miképp áll össze a biológia. Ismétlem, nem tudjátok megérteni, hogy mi teremti meg a "teljes Embert". Az emberi tudatosságban ott a képességetek, hogy beszéljetek a DNS-hez, hogy irányítsátok, hogy dolgozzatok vele és hogy a részévé váljatok. Ezt tanítottuk kezdettől fogva. Tehát a saját valóságod egyik legnagyobb titka az a képességed, hogy gondját viseld a testednek és az alapvető funkcióinak.

Nos, a tudomány legújabb álláspontja szerint, az ember gondolatai még a bolygó folyamatainak egy részére is hatással vannak. Kezditek már látni a képet? A DNS-ed 90%-a talán valami olyannak a részét képezi, ami sokkal nagyobb mint a te személyes biológiád.

Az első dolgok egyike amit valaha is mondtunk nektek az, hogy a tudatosság mozgatja a Földet. A tudatosság a felelős a bolygó vibrációjáért, és te mindig is képes voltál megváltoztatni azt, amiről azt gondoltad, hogy semmi összefüggésben nincs veled, a valóságot, ami a bolygótokon történik. Amikor majd kezded megérteni ezt az igazságot, teljes mértékben megérted majd, hogy Gaia reagál erre!

Tehát így működnek ezek a dolgok, világosan fogalmazva. Egyedül az emberi génállomány fejlődése és a 90% felismerése - amely látszólag nem tesz semmit -, teszi lehetővé számunkra, hogy beszéljünk róla, hogy valójában mit is tesz. Eljön majd az idő, amikor ez a tudomány számára majd érthetővé válik. Egy jó tanács: Amikor majd szemügyre veszik ezt a 90%-ot és amikor majd kezdik a nem kódolt nyomokat tanulmányozni, látni fogják, hogy a DNS legnagyobb része valójában jelmódosító a 3% részére, ez pedig a motor, amely az Emberi test biológiáját működteti.

Az emberi test gyengeségének rejtélye

Egy hónappal ezelőtt már beszéltünk erről a témáról: Itt álltok ti, a Föld bolygón, a DNS evolúciós lépcsőjének tetőfokán és egy olyan rendszerrel rendelkeztek, amely gyenge. Sokkal gyengébb, mint amit várnátok tőle. Ezt vizsgáljuk most meg.

A sejtstruktúrátok nem aszerint viselkedik, amit eredetileg kaptatok. Ahelyett, hogy fejlődött volna, a DNS-etek kvantum része visszafejlődött, válaszul az Emberi tudatosságra (a valóságotok irányítója). Tény, hogy az immunrendszeretek nem működik valami jól! Számos, a bolygótokon megtalálható komoly betegség és vírus egyszerűen megkerüli. Vajon észrevettétek? Még egy egyszerű megfázást sem tudtok megállítani.

Hát van egy kis probléma, mondhatjátok és van is! Mert a DNS-ed 90%-a, amelytől azt várnánk, hogy kvantum, csupán 30%-os hatásfokkal működik. Ezt az információt megkaptátok már nemrég, de ezen lecke miatt, most újra megismétlem, hogy a tanítás logikája illeszkedjen.

Röviden ennyit kérdezek: Milyen érzés tudni, hogy a rák kialakulhat a szervezetedben és a tested soha nem fog erről tájékoztatni? El kell menned egy szakorvoshoz és ott egy laborvizsgálaton átesni, hogy kiderüljön mit tesz a tested! Miféle rendszer az ilyen? Az Emberbe beépített kórfelismerő rendszer egyszerűen nem jól működik. A rák annak a következménye, hogy hiányzik az emberi test képessége, hogy megbirkózzon a modern táplálékkal. Ennek az eredménye az, hogy olyan jelzéseket bocsát ki, amelyek nem egyeznek meg azzal, ahogy az emberi testnek működnie kellene. Hogy a sejtek osztódása kiegyensúlyozott legyen, egy olyan módon ahol az egyensúlyozás a kémiával történik. És ezt a kémiát a táplálékkal viszed be. Ehelyett a test egy nem természetes növekedést produkál. Tumorokat, amelyek végül az egész szervezetet felfalják.

A rák nem vírus és nem is fertőző. Hanem egy kibillent állapot. Egy allergiás reakció a modern társadalomra. A test immunrendszere valójában egyáltalán nincs belekeverve, mert a rák úgy jelenik meg a test összes védekező mechanizmusa számára, mint normális sejt és úgy viselkedik, ahogy azok mindig is viselkedtek. Persze ez nem így van, hiszen kifejezetten rákos sejtekről van szó, de "megtanulták", hogy miképp rejtőzzenek el a sejtszerkezetben. A kvantumtudat megteremt egy olyan "tudás" rendszert, amely figyelmezteti a testet,  ha kibillen az egyensúlyból. Az eredmény az lenne, hogy azonnal tudnád,  ha bármilyen gond lenne, de nem tudsz róla, mert a rendszer nem úgy működik, ahogy megtervezték.

Ha a kvantum DNS egy másik jellemzője úgy működne ahogy kell, megteremtene egy sokkal, de sokkal hosszabb Emberi élettartamot. A test nem akar öregedni! Élni akar! Ez az alapvető túlélés, tehát egy intuitív folyamat révén képes egy intelligens forgatókönyvet megteremteni, ami a sejtosztódást illeti. A kvantum javítás nélkül, a test biológiai órája egyszerűen a napokat számlálja és a Hold ciklusát követi. Semmi jobbat nem tud. Nem úgy dolgozik, ahogy tervezték.

Néhányan az ősök közül, tényleg kétszer vagy háromszor olyan hosszú életet is éltek  mint te. Attól függött ez, hogy merre laktak és mennyit veszítettek a kvantum-természetükből. Tudnod kell, hogy az esetleg sikeres élet-hosszabbító folyamatok, amelyeket kifejlesztettek ezen a bolygón, mind rendelkeztek egy közös elemmel. Gyakori jelzések a DNS felé, hogy térjen vissza egy jobban kvantum állapotba. Ezt ti a "DNS aktiválásának" hívjátok.

A kvantum-tudatosság azt jelenti, hogy "egy mindennel" és teljes mértékben tudatában van annak, ha a sejtek elburjánzanak és nem megfelelő növekedés fenyegeti az egészséget. De a te immunrendszered nem fog riasztani téged. Valami elszakadt, de te ebben a valóságban nőttél fel, így annak a logikája, amit én mondok, nem felel meg neked. Ha elég időt töltesz fejjel lefelé lógva, a tested hamarosan tiltakozni fog a járás ellen, sőt az ötlet sem fog neki tetszeni. Végül majd mindenki fejjel lefelé lóg és éhezik, mivel elfelejtették hogyan kell járni. Járni az olyan valami, amit csak a mesterek tudnak, vagy valami hasonló. Éppen ezért senki nem járkál. Egyszerűen ez a módja annak, ahogy az emberi valóság kialakul az idők folyamán és ezzel a kihívással találkozunk mi naponta, ebben az új energiában.

Amikor az idegek elszakadnak a gerincvelődben, egy vegyi hatás érkezik arra a területre, hogy megakadályozza őket abban, hogy újra összenőjenek. Vajon tudtad ezt? Maga a folyamat ismert a tudomány számára, még neve is van! Ez pont az ellentéte annak, amit szeretnétek és úgy tűnik ellentmond annak a logikának, hogy a testnek hogyan kellene működnie. Szakadás történt.

A tengeri csillag képes új kart növeszteni magának, ti pedig nem. Milyen érzés az evolúciós létra legtetején állni? Csak azért mert a "lenyomat" amely létrehozza a géneket, nem úgy működik, ahogy tervezték.

Pedig volt olyan, amikor úgy működött. Hadd vigyelek vissza a kezdetekhez.

A kvantumtermészeted megteremtése, a benned lévő Teremtő

Nézzétek, itt van kiterítve, hogy mindannyian lássátok, halljátok, minden darabját, amit hallanotok kell, ez egyenes beszéd. Százezer évvel ezelőtt, majdnem 17 fajta Ember volt kialakulóban. Éppen úgy, mint egyes állatfajok és emlősök esetében, a természet változatossága, egy olyan feltétele volt a fajok túlélésének, amelyet Gaia hozott létre. Ahogy több tucat majomfajta van és az a rettenetes változatosság olyan sok más állatfajban a bolygón, az emberek változatossága is növekvőben volt szintén. De ha nem vettétek volna észre, ma csupán egy fajta ember létezik. Persze, különböző színűek és változatos arcvonásúak, de csak egy fajta. Nem létezik az a jellegzetes különbözőség, amit a természetben megtalálhattok. Nincsenek fajták farokkal és farok nélkül. Nincsenek nagyon aprók, nagyon szőrösek az egyik földrészen, a rendkívül magasak és pöttyösek mellett a másikon. Valami történt.

Gyertek vissza velem 100.000 évet és meglátjátok azt az anomáliát, amit a tudomány leírt, amikor felfedezte az elmúlt évtizedben. Ugyanazt a dolgot látták ők is. Ellentmondva a biológia minden fejlődési szabályának, valami úgy történt, hogy csupán egy fajta ember jött létre és ez kb. 100 000 évvel ezelőtt történt.

Készüljetek fel arra, hogy ezeket hallva, lesznek majd olyanok akiknek ez nem fog tetszeni. Ez volt a mai előadás, amit a társamtól kaptatok. Én viszont újra el fogom mondani azoknak, akik most olvassák ezeket a sorokat, vagy hallgatják a felvételt. Figyeljetek: Csodálatos dolog történt. Csodálatos! A tervek szerint történt valami és ti velem együtt vártatok rá kedveseim, amikor megalkottátok a bolygót. Amikor ott figyeltük együtt, hogy lehűljön, tudtátok, hogy ez bekövetkezhet. Egy Isteni terv volt folyamatban.

Itt a ti Galaxisotokban amelyet ti Tejútnak neveztek, van egy csillag-csoport amelyet Hét Nővérnek hívtok (magyarul Fiastyúk). Hét csillagból áll, ezek közül az egyik körül van bolygórendszer. Ti ezt a rendszert és azokat, akik ebből a naprendszerből jöttek, Plejádoknak hívjátok. Ők azok, akik 100.000 éve meglátogatták a Földet és nem tartott nekik nagyon sokáig, hogy ideérjenek.

Ez a humanoid faj, akárcsak ti, félig kvantum állapotú. Hogy úgy mondjuk, tudatosságukban egybeolvadt a 3D és a kvantum állapot. Számukra nem létezik az idő, nincs tér, nincs távolság. Ide kívánták magukat és megjelentek. Ők egy olyan fejlett faj, amely a spirituális érettségüket a természetben érték el. Ennek nem lesz értelme számotokra, mert ez nem található meg abban a spirituális rendszerben, amelyről úgy gondoljátok, hogy valóságos. Mondjunk csak annyit, hogy az ő spiritualitásuk érett, gyönyörű és teljesen helyénvaló. Időben érkeztek, terv szerint és egy bizonyos céllal.

Azért jöttek, hogy elültessék az Isteni DNS kvantum-magját az egyik fajta Emberi Lényben, a 17 fejlődésben lévő emberi fajta közül. Mindvégig itt maradtak, ameddig ez tartott. Tudnotok kell, hogy több mint 100.000 évet vett igénybe és ők maradtak. Lassan az összes egyéb emberi fajta elhullott és egyedül egy maradt. Az, amelyikbe beültették a teremtő magot. Az a fajta, amelyik ma létezik.

Ez az eredeti és Isteni teremtés-történet, amelyet gyönyörű módon kaptok meg a Szellemtől, egy meghatározott céllal. Megszentelt időszak volt az és szeretném nektek elmondani, azoknak a lelkeknek, akik most itt vagytok, hogy jóval Lemúria előtt, amikor szemléltétek ezt a lehetséges forgatókönyvet, tudtátok, hogy az jó. A megérzés szintjén érzitek ezt és tudjátok, mert erős kapcsolat fűz azokhoz, abban a másik naprendszerben, akiktől ezt a nagy ajándékot kaptátok.

A plejád fivéreitek és nővéreitek úgy néznek ki, mint ti. Nincs nekik kígyó-bőrük, nincsenek furcsa karjaik és lábaik, fura szemük, vagy óriás fejük. Nincs nekik utasítás-készletük és nem uralják az Emberek gondolatait. Egy kicsit magasabbak nálatok, de úgy néznek ki, mint ti! Eljön majd a nap, amikor az alkalmas lesz, megfelelő és helyénvaló, amikor majd megmutatják magukat. Ez már nem a ti életetekben lesz, mert erre a bolygónak egy különleges vibrációjára lesz szükség. Arra várnak. De ha majd megérkeznek, hogy köszöntsenek benneteket, kijönnek majd a járműveikből és éppen olyanok lesznek, mint ti! Akkor majd tudni fogjátok, hogy amit én most itt mondok, pontos és igaz, mert ők most figyelnek, ahogy tolmácsolom nektek ezt az üzenetet és mosolyogva nyugtázzák, hogy az üzenet megfelelően eljutott azokhoz, akiknek azt ilyen módon hallaniuk kell.

Hallgassatok ide: Nincs összeesküvés. Senki nem tett semmi olyat az emberiséggel vagy a Földdel, amit ti nem terveztetek. Nem befolyásolunk senkit és nem rejtegetünk semmit! Terv szerint és bizonyos céllal hagyta nekik jóvá a Szellem, hogy hívásotokra eljöjjenek és megkapjátok tőlük ezt az ajándékot. A szabad akarat egyedüli bolygója, a Plejád rendszerből, ebbe a naprendszerbe költözött, pontosan ide a földre. A biológiai lények lassan elnyerték a kvantum DNS-üket és spirituális értelemben megszülettek. Istennél semmi nem történik gyorsan, vajon észrevettétek? Isten lassú és a Föld türelmes. De az Embereknek problémáik vannak a "lassú" fogalmával. Azt akarják, hogy a spirituális dolgok gyorsan történjenek, a mitológia jól mutatja ezt.

Ez egy ellentmondásos információ és azok akik olvassák és hallgatják ezt az anyagot, nem kell, hogy elhiggyék. Ez az információ nem elengedhetetlen ahhoz, hogy a fényetek ragyoghasson a Földön. Ha nem úgy cseng a lelkednek mint az igazság, akkor hagyd eltűnni. De értsd meg, hogy Isten valamiképpen ott van benned. Lehet, hogy nem is fontos számodra, hogy tudd hogyan, de érezd a Teremtőt, ahogy munkálkodik a DNS-edben.

Lesznek majd vitatkozások, de nem kell ráerőltetni senkire. Ez nem hittérítés és csak neked szól, hogy lásd ezt is, mint egy részét a nagyobb képnek. De ez a biológiai mag eredete és csak az igazat mondtam el nektek.

Elég furcsa, de továbbra is lesznek olyanok, akik szeretnék azt hinni, hogy Isten gyorsan érkezett a Földre és néhány nap alatt a bolygónak ajándékozta az egész spirituális rendszert. Ezek valóban nem akarják elhinni, hogy a Földre érkező UFO-s sztoriknak lehet köze Istenhez és az Ember spirituális természetéhez. Számukra ez nevetséges! Ahogy a társam mondja: "Ők szeretik a beszélő kígyós történetüket." Akkor viszont nekik ez kell, mert nem szabad, hogy egy rejtett történet visszatartson egy Embert a hitétől, vagy elveszítse a hitét emiatt.

Lemúria

Az első civilizáció lassan megszületett a bolygón és Lemúriának nevezték. Tudnotok kell: nem volt egy fejlett civilizáció, legalábbis nem olyan értelemben, ahogy ti gondoltok a "fejlett" szó jelentésére. De rendelkeztek valamivel, amiről tudnotok kell. Az ő kvantum DNS-ük 90%-on működött, nem 30%-on ahogy a tiétek ma. Az ő DNS-ük minden kvantum jellemzője aktiválva volt, mert ez volt az, amit a Plejádok hozzájuk igazítottak. Lemúria volt a legöregebb civilizáció a bolygón, a leghosszabb ideig tartott és soha nem tapasztalta meg a háborút.

Végül is csak azért lett vége, mert az óceánok és tengerek megemelkedtek. Ahogy már korábban leírtam, hajós nép vált belőlük és szétszóródtak a föld sok részén. A sors iróniája, hogy sokan nagyon is messzi földrészekre szakadtak és a tudomány úgy tekint rájuk, mintha valójában onnan erednének, ahelyett, hogy valahonnan odautaztak, ahogy az történt.

Lemúria volt az eredendő emberi társadalom a bolygón és ott éltek, ahol a Plejádok eredetileg leszálltak, a Föld legmagasabb hegységének tetején, ha a hegy lábától a csúcsáig méred. Ma ez Hawaii legnagyobb szigete, ahol a Lemúriaiak "kenui" el vannak temetve. Ma a Hawaii vének elmondják, hogy ez Hawaii származási vonala és hogy a Plejádok ide érkeztek. Ezt tanítják arról, hogy miként kezdődött az emberiség.

A Lemúriaiak kvantum-szinten tisztában voltak az élettel és a DNS-ükben mindent tudtak a naprendszerről. Egy kvantum DNS amely 90%-on működik, egy olyan tudatosságot hoz létre, amely egy az Univerzummal. A bolygón az egyik legősibb spirituális hiedelmetek azt követeli, hogy legyetek egy mindennel. Ez nem véletlen.

Lemúria maradványai eltűntek már nagyon régen, a víz elborította őket. Nem találtok erre bizonyítékot, mert a természet eltemette teljesen, most már csak érezni lehetséges ezeket a dolgokat, azokon a helyeken, ahol egykor Lemúria volt, de soha nem borította víz. És ha bárkivel közületek megtörténik, hogy odamegy tiszta szándékkal, az ősök majd "kijönnek" és így köszöntenek: "Üdvözlet itthon".

Itt van néhány történelmi tanács: Ne szenteljetek olyan sok figyelmet Atlantisznak. Atlantisz sokkal, de sokkal később volt és valójában három is volt belőlük. Rengeteg zavaros helyzet volt azzal kapcsolatban, hogy mi is volt ott és mi történt ott. Melyikről akartok beszélni? Atlantisz közel sem töltötte be azt a szerepet, amit a metafizikusok és az ezoterikus tanítások szeretnének neki tulajdonítani. Persze fontos volt, de az egyik közülük egyáltalán nem is olyan ősi! Egészen új keletű, ott volt a görög szigeteken kívül és még a történelem is beszámol róla, azokban a részekben amelyek ma a Görögökről szólnak. Az embereket különösen érdeklik az olyan civilizációk, amelyek gyorsan pusztultak el. Ezek további mítoszokat teremtenek, olyan elméleteket kreálva, hogy Atlantisz volt az egyik legfejlettebb civilizáció. Nem az volt. Lemúria volt az, de csupán tudatosságban.

Lemúria nem volt egy fejlett műszaki társadalom, mert egyáltalán nem voltak műszaki képességeik. Mégis azt tudták, hogyan gyógyítsanak a mágnességgel. Tudjátok, benne volt a DNS-ükben. Intuitív információ volt. A kvantum DNS jó minőségű intuitív információval szolgál. Egy lenni az Univerzummal, mindent tudtak a DNS-ről. Nem így van ezzel mindenki? (Kryon mosolyog) Még az alakját is ismerték, mindezt mikroszkóp nélkül. Hát erre képes a kvantum DNS.

A Lemúriaiak sokat tudtak a kvantum DNS-nek köszönhetően, amit magukban hordoztak a Plejádoknak köszönhetően. Mindent tudtak a Naprendszerről és fő vonalakban a Galaxisról. Felnéztek a csillagokra és megértették, hogy mi az ott. Ez egy látszólag fejlett társadalmat hozott létre, de mindenféle műszaki haladás nélkül, ami a tiétekhez hasonlítható.

Jóval az után, hogy a Lemúriaiak eltűntek, ezer évekkel később még mindig hihetetlen mennyiségű bizonyíték létezik arról, hogy az ősök mégis rendelkeztek ezzel a tudással. Az Emberi történelem mai modern változata mégsem ad hitelt annak, hogy létezett egy 30.000 évig tartó fejlett társadalom, akik a Lemúriaiak voltak. Még azt is alig tudjátok elfogadni, hogy 10.000 évvel ezelőtt léteztek emberek. Ez majd idővel megváltozik az új felfedezéseknek köszönhetően.

Amit azonban láttok, hogy nem kevesebb mint 4-5.000 éve az ősök még mindig rendelkeztek ismeretekkel a csillagokról. Sokkal több tudással, mint azt képzelhetnétek. A Föld legtöbb ősi civilizációja tudott a Galaktikus együttállásról, ami a "2012-es érában" következik majd be. Mi mondtuk, hogy ez a Galaktikus együttállás már elkezdődött. Ti 2012-re várjátok, mi 1998-ban látjuk. Számoljátok ki a modern számítógépekkel és távcsövekkel és meg fogjátok látni, hogy a 2012 csupán egy nagy megközelítés olyan kultúrák részéről, amelyek nem rendelkeztek a ti technológiátokkal. Ezt észben tartva tehát azt találjátok majd, hogy már éppen benne vagytok a galaktikus együttállás energiájában, ahogy mi mondtuk.

Ez az együttállás egy 26.000 éves ciklus, amelyről az ősök tudtak! Hogyan lehetséges ez, kérdezheted? Mert ha visszapörgeted a történelmeteket csupán pár száz évvel, látni fogod, hogy a "modern tudomány" teljesen elveszítette mindezt a tudást! A Föld lapos volt, a nap keringett a Föld körül és hogy a tested hogyan működik, szinte a teljes intuitív tudás elveszett.

Az ősöknél a DNS kvantumszinten működött, ahogyan azt Lemúriából örökölték, minden távcső és számítógép nélkül. Egyszerűen tudták. Tudtak a naprendszerről, ismerték a nap-éj egyenlőséget, a napfogyatkozást és a bolygók mozgását. Még azt is tudták, hogy egy nagyobb csoport része vagytok, amit galaxisnak hívnak. Azt kérdezem hát tőletek, mi történt? Leleplezzük a nyilvánvalót, hogy jelentős mértékben visszacsúsztatok és ez nem is olyan régen történt.

Amikor ezekről a dolgokról beszélünk, mindig akad olyan, aki szeretné azt hinni, hogy valami külső erő felelős azért, hogy a "tudásotok elveszett", ti pedig ott maradtatok sebzetten. Ő az az Ember, aki tagadja, hogy a kezében tartja a Föld rezgés-szintjét. A Szellem értékeli a szabad akaratot és azt az elméletet, hogy itt legyetek és kiderítsétek, hová jut ez a bolygó, attól függően, hogy mit tesz az Ember.

Lemúria széthullása és az emberi társadalom széttöredezése sokféle forgatókönyvet teremtett a kollektív tudatosság elvesztésére. Ameddig csak a társadalmakban megvolt egy kvantum-közösség, jelen volt az összetartás és a megértés. Amikor széthullottak, akkor lassan, az évszázadok során elfogadott intuitív tudás legnagyobb része egyszerűen kihalt. Ha kételkedsz ebben, akkor hogy magyarázod, hogy az ősök tudták mindazt, amit a "modern csillagászat" nektek csupán néhány éve tett hozzáférhetővé?

Ez a folyamat az, ahol a DNS, amely 90%-on működött, lassan 30%-ra csökkentette aktivitását. Tényleg, ma ezzel rendelkeztek. Szinte szó szerint újra kellett kezdenetek. Elvesztettétek a kvantum-szintű intuitív tudást, azt az intuíciót, annak az abszolút megértését, hogy honnan ered a magotok, hogy működik a testetek és a plejádok tapasztalata is eltűnt, elveszett.

Az Emberek elfelejtették a csillagászat alapjait és még csak arra sem emlékeztek, hogy a Föld gömbölyű. Az összes csodálatos intuíció, az Univerzum és az emberi DNS működésével kapcsolatban elszállt. Most éppen egy váltás történik és lassan kiemelitek magatokat onnan, ahol ma vagytok. Most majd elmondom, hogy miben más ez a mostani időszak és ezzel szinte készen is vagyunk.

A nagy váltás

A DNS származása és története egy értékes teremtéssel indult, amely összhangban volt az angyali birodalom teljességével és egy szent céllal történt. A hanyatlás szabad választással indult, ahogy az emberek elfogadtak egy alacsonyabb szintű tudatállapotot. A mitológia tele van drámai történetekkel az "emberi faj bukásáról", de nem vett benne részt semmiféle ördög, egyedül az emberiség szabad akarata.

Egy váltásban vagytok, egy olyan korban, amelyet New Age-nek hívtok, pedig nem új. Inkább emlékezés ez az ősi tudásra és Lemúria módszereire. Ezért ez egy visszatérés egy Lemúriai állapotba, és az idővel kapcsolatos. Ezt hívjátok ti új energiának és a váltás, ami történik, lehetővé teszi az ajándékoknak, hogy lassan elkezdjék a bolygón a tudatosság tervszerű növelését. De ahogy azt mondtuk, ennek a ti DNS-etekben kell elindulnia.

Ez a kereszt, amiért itt vagy. Ez a tanítás a mai napon, hogy a DNS, ez a kvantum-állapotú szent részetek, itt várakozik készen arra, hogy tiszta szándékotokkal fokozzátok a működését. Mindaz amit Kryontól kaptatok a Mágneses Szolgálaton keresztül, azért volt, hogy ezt a bolygót szolgálja, olyan módon, ahol a mágnesség váltani tud és kommunikálni a DNS-etekkel. Ez az új kommunikáció az 1987-es Harmonikus Konvergencia eredménye, kombinálva Gaia új energiájába való belépéssel, amelyet a Galaktikus Együttállás hoz létre. Ez megteremti a lehetőségét annak, hogy visszatérjetek egy olyan állapotba, amelyet megérdemeltek. A Lemúriai tudatosság állapotába, egy olyan állapotba, ahol a háború nem szerepel mint alternatíva, az egészség pedig intuitív. A Maják beszéltek erről! Ez a legmagasabb rezgés, amelyet Gaia valaha tapasztalt és most ott vagytok ennek az egésznek az előszobájában. Ez volt az ő 2012-re vonatkozó információjuk és ma sokan ezt nem így gondolják.

Hozzátok az emberi tudatosságot arra a szintre, hogy megfeleljen ennek a vibrációnak és a DNS-etek majd kezdi növelni a hatékonyságát. Lassan majd visszatér kvantum állapotba. Sokféleképpen fogjátok ezt majd tapasztalni, de erről már beszéltünk. Keressétek annak a jeleit, hogy az Emberek fejlődnek. Ez a fejlődési folyamat azokkal kezdődik, akiket ti indigó gyerekeknek hívtok. Ezek az új tudatossággal rendelkező gyerekek nagyon mások észrevettétek? Attól függ minden, hogy mennyire használják a kvantum DNS-üket, ellentétben azzal, hogy ti mennyire lineárisak vagytok! Az összeütközés a kvantum és a lineáris között még csak most kezdődött! Ha úgy gondoljátok, hogy most gond van ezekkel az új gyermekekkel, csak várjátok ki, amíg nekik gyermekeik lesznek! Az Emberek változnak.

Ebbe a "New Age"-be úgy néz ki lassan visszahoztok egy eredeti energiát, amely a mostani időre lett tervezve. Itt az ideje, hogy visszatérjetek a kvantum állapotba, ami az a spirituális állapot, amelyet a Plejádoktól kaptatok.  És ez most kezdődik.

Jelenleg ütközet folyik a Földön a régi és az új energia között és az új energia áll nyerésre. Félreértés ne essék, a régi energia még veletek lesz egy darabig. Továbbra is teremt majd olyan dolgokat, amelyeket ti problémának észleltek, ám valójában ez csak egy "kvantum-takarítás". Ahogy takarítjátok a gazdaságotokat, de még nem vagytok vele készen, látni fogjátok a létezés új paradigmájának módszereit, az újfajta struktúrákat, persze ez eltart még egy darabig. Ne féljetek attól, hogy mi történhet, mert éppen úgy fog előbukkanni, amint azt gondoltátok, hogy majd előbukkan. Az egyik legerősebb lesz a Földön, teljes tisztességben. Megvan rá a lehetőség, hogy egy új világszemléletet fog képviselni, aminek értelme lesz egy új korszak számára. Számíthattok erre és az indigó felnőttek majd segíteni fognak, hogy megtervezzétek. Új fogalmak foglalják majd el a meglévő gondolatok helyét és fordulatot hoznak a módszerekben, hogy milyen lehet az élet a bolygón.

Mindez része egy Emberi tudatosság fejlődésének, amelyet a DNS-edben követhetsz nyomon. "Kryon, a tudósok majd képesek lesznek ezt a mikroszkóp alá tenni és meglátni?" Nem. Mindemellett, amit most hallottál, nem látnak majd változást a DNS-ben. A mostani mikroszkópok 3 dimenziósak. Ezért ezt most a tudósoknak mondom: Amikor majd kifejlesztitek a kvantum-lencséket, látni fogtok valamit, valójában a kémiai folyamatokat fogjátok látni a 90%-os véletlenszerű területeken. Ragyogni fog a kvantum-természetének a befolyása alatt és tudni fogjátok, hogy igazam van. Aztán majd megváltoztatja a színeit az aktiválásokkal amiket létrehozol és képes leszel majd látni és követni azt. De pillanatnyilag nincsenek kvantum-lencséitek. Nem létezik a bolygón olyan eszköz, ami az Univerzum kvantum-természetét mérné, de már közel vagytok hozzá. És amikor odaértek, az első felismerés a saját biológiátokban történhet meg. Itt van még egy tanács: folytassátok az összekuszálódott állapotban lévő dolgok vizsgálatát, mert ez a kezdete a valódi kvantum-állapotnak, amelyet változtatni tudtok a 3D-s technológiával.

Ezeket a dolgokat akartuk elhozni nektek ma és ezek azok a dolgok, amelyek a mai tanítás részei. Ezek segítségével öleltünk meg benneteket. Hogy miért hoztuk el nektek ezeket a dolgokat? Miért aggódunk? Mert ti, mint a család, elkezdtetek felfedezni egy nagy titkot. Azt,  hogy a lelketek legbelső lényege kapcsolatban van az Univerzummal és ez a Felsőbb-Énetek angyali természetű és örökkévaló. Az emberiség kezdi bezárni a teljes kört. Nagyon lassan, az elkövetkező három generáció alatt, valóban létrehozhattok egy új földet. Ezek azok a potenciálok amelyekről szóltunk nektek 20 évvel ezelőtt.

Nem szerettél volna ebből kimaradni ugye, kedves Ember. Hát ezért olvasod most ezt. Mert része vagy a megoldásnak, amely békét hoz a Földre. Jól ismerlek mindannyitokat. Bizonyos százaléka majd azoknak, akik most olvassák vagy hallgatják ezt az anyagot, ezekben a következő években majd eljön, hogy meglátogasson. Átmenet lesz az, ami nem új nektek. Az életedből történő átmenet, ami helyénvaló és gyönyörű. Egy öreg lélek számára ez olyan valami, amit már sokszor megtett, olyan sokszor, hogy még megszámolni sem tudod. És azután vissza fogsz térni a bolygóra és akkor újra, majd pedig újra, mert nem akarsz majd kimaradni ebből! Századokat töltöttél itt, ezen a bolygón dolgozva és nem akarsz kimaradni ebből.

Ez a váltás az, amit kértetek,  amire vártatok és amiért imádkoztatok. Sokan azok közül, akik itt vannak a teremben, leélik majd az ő normális életüket és visszajönnek majd egy hatékonyabb működésű DNS-sel, hatékonyabbal, mint amivel távoztak. Újra elmondjuk. Ha szeretnéd látni az Emberi fejlődést, figyeld az indigó gyerekeket. Mert ők egy még inkább bosszantó csoporttá fejlődnek majd, mint amilyenek most! És néhányan KÖZÜLETEK majd AZOK lesztek, amikor visszatértek.

A sejtstruktúrátokon belül vannak a mesterlét eszközei és ezek egyáltalán nem láthatatlanok. Részei a sejtstruktúrának, amit ma már egy teljesen új módon kutat a tudomány. A spirituális titkok a DNS-ben vannak! A mesterlét utasításkészletei a DNS-ben vannak! Tehát, a DNS-ed ezoterikus tanulmányozása válik a mesterlét és a benned levő Isten tanulmányozásának eszközévé és ezen keresztül léphetsz be mindenbe, ami van.

A kvantum-DNS nem lineáris módon működik. Tehát nem tudjátok osztályokba sorolni a funkcióit. Ezen ezt értem: a bolygón található legbonyolultabb gépekben is, melyek alkatrészek tízezreit tartalmazhatják, az egyes részek mindig ugyanazt a valamit csinálják. Lehet hogy van valami, ami ezerszer bonyolultabb mint egy drága óra, de a rugók és a fogaskerekek mindig is rugók és fogaskerekek lesznek. A maguk bonyolult módján bár, de mindig ugyanazt a dolgot csinálják.

A legkifinomultabb elektronikáitok is pontosan ugyanígy működnek. Milliónyi egyforma folyamatot hajtanak végre újra és újra és az elektronpályák mindig ugyanazt a kapcsolást hajtják végre. Egy lineárisan összetett folyamatrendszer egyetlen gyorsan lefutó folyamatát ismétlik újra és újra. Ám a DNS nem ilyen. A DNS nem olyan, mint egy gép. El kell kezdenetek rálátni arra a tényre, hogy a DNS teljes mértékben és tökéletesen együttműködik saját magával. Amikor az egyik része megváltozik, a mellette lévő rész is változik vele együtt. Így aztán nem tudjátok beazonosítani az egyes DNS-részek állandóan ismétlődő és ugyanarra a dologra irányuló egyedi céljait.

Kvantumállapotban nincs idő. Kvantumállapotban nincs adott hely ahol bármi is lenne. Mert a kvantummechanika azt diktálja, hogy bármely anyag, ha így akarjátok hívni, vagy bármely energia, ha így akarjátok hívni, mindenhol ott van, együtt, egy egységben. Képzeljetek el az összetettségnek ezt a fokát! És most képzeljétek el, hogy ennek a nagyon összetett valaminek százmillió másolata van ott a testetekben.

Ahhoz, hogy a DNS megfelelően működjön, hogy végre tudja hajtani az összes dolgot,  amiről ezoterikusan és kvantumosan beszélünk, 300 milliárd DNS darabnak kell ugyanazt tudnia ugyanabban az időpontban! A lábujjad körmének mikroszkópikus méretű DNS-ének és a fejeden lévő leghosszabb hajszál DNS-ének, egyszerre kell megkapnia ugyanazt az üzenetet. Mindkettőnek azonnal kell tudnia róla. Mert annak a milliárd darabnak egyet kell értenie abban, hogy a tudatosságnak ugyanazt az energiáját szívják magukba. Mindennek egy 3D-s szerkezetben kell megtörténnie - azaz a ti valóságotokban. Erre a folyamatra nincs tudományos szó, hacsak nem azt próbáljuk meg alkalmazni, amit a fotonok leírására használnak: amit magyarul egymásba vonódásnak, összekapcsolódásnak fordíthatnánk.

Valójában "az energiák egybefolyásáról" van szó. Az egybefolyás igazából azt jelenti, hogy az energiák egybeolvadnak, így valami mássá válnak, jobban mondva eggyé válnak. A mai tudomány számára még nem világos, hogy a DNS-sel kapcsolatban is ez van, de a tudósok valamilyen szinten már tudják, hogy így kell lennie. Egyébként, hogy tudna az Emberi test úgy működni, ahogyan működik?

A sejtstruktúra specifikus és egyedi. A sejt ugyanúgy specializált, mint egy lineáris gép. Hallottatok már az őssejtekről, amelyeknek minden sejt a maga specifikus voltát köszönheti. De a DNS a testben mindenhol azonos. Nem specifikus. Nincs külön lábujjköröm DNS, vagy haj DNS, vagy szív DNS. Csak a saját egyedi DNS-ed van. Ugyanannak az emberi kvantum tervezetnek a milliárdnyi másolata kell, hogy folyamatosan beszéljen egymáshoz minden pillanatban, különben megszűnnél létezni. Hogyan történik ez? Pillanatnyilag még nincs meg a tudományos neve a DNS hurkok közötti kommunikációnak, de meglesz. Ez egy kvantum tulajdonság a mágnesesség jelenségein belül.

A DNS minden egyes hurka, egy mágneses mezővel rendelkezik, mely átfedi a mellette levő hurkot, ami átfedi a mellette levőt. Százmilliárdnyi átfedés egyenlő egy tudatossággal. Ez a mező tehát egy mágneses lenyomat, amit az Ember mintegy hordoz magával. A mágnesesség egy interdimenzionális energia, kvantum energia és ez a lenyomat hozza létre az emberi aurát. Az aura az nem egy mágneses mező, ezért nem fogjátok tudni mágneses eszközökkel meglátni az aurát. Az aura az Emberi testen belüli DNS kommunikáció egybefolyásának az eredménye, egy kvantum lenyomat. Energiák egybeolvadása, ami egy kvantum mezőt hoz létre, amit egyelőre még semmivel sem tudtok mérni a bolygón.

Ami a DNS-ben történik, az egyszerre történik minden egyes energia rétegében. Ha egy olyan ezoterikus aktiválásba kezdtek, ami valami újat idéz elő a DNS-etekben, Százmilliárdnyi rész kapja meg az üzenetet egyszerre.

Az új energiában a DNS-nek van öt olyan rétege, amely addig a pontig aktiválódik, ahol nagy ajándékokban lesz részetek. De tévednék ha azt mondanám, hogy mindez lineáris módon történik, mert az öt energiarétegből egy mindig aktivált állapotban van. Így valójában négy plusz egy réteg létezik!

Az 1. DNS rétegre minden hatással van, ami a többiben történik.

Az első réteg az a 3D-s dupla spirál a lineáris kémia, amit a mikroszkópotok alatt láthattok. Noha az első réteg részei nem változnak, ám azt, hogy hogyan hatnak egymásra, a többi 11 réteg vezérli. Tehát az első réteg folyamatos változásban van. Az első réteg képviseli a kémiát, következésképp mindazt, amit láttok és éreztek.

A numerológiában az ötös a változás száma és ez a mostani lecke is az ötös szám energiáját viseli magán. Ez az 5 energia a következő öt DNS réteget jelenti: a kettes számút, a hatos számút, a hetes és a nyolcas kombinációját és a kilencest. Ezek így öt energiát képviselnek és 6 réteget foglalnak magukba. Egy ezoterikus tanról és egy bizony meglehetősen bonyolult anyagról van most szó. De csodálatos és új és segítségével elkezditek megtalálni a magyarázatokat olyan dolgokra és fogalmakra, amelyeket ismernetek kell. Magyarázatot találtok a váltás első ajándékaira és olyan képességekre tehettek szert, amelyeknek korábban nem voltatok a birtokában. Elkezdik megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Már átadtam ennek a leckének az általános numerológiáját. Tehát már a numerológia energiájában vagyunk. Ha kételkedtek, hogy az ötös energiájával foglalkozunk, akkor íme: vegyétek a kettes, hatos, hetes, nyolcas és kilences rétegeket és adjátok őket össze és megkapjátok a numerológiai ötös energiáját (2+6+7+8+9=32). A 32, ha egy számjegyre redukáljuk, az 5. Tehát ismétlem, az ötös az univerzális változást jelenti. Készüljetek fel a változásra!

Ha a fénymunkások ki akarják nyitni az ajtót, ha tudatosan úgy döntenek, hogy hozzáférnek saját maguk kvantumrészeihez, akkor be fog következni a változás. Ha nem akarják, akkor semmi sem fog történni. Ezen a bolygón az ember tudatos választásai alakítják a valóságot.

Azok számára, akik nem értik meg ezt a koncepciót, újra elismétlem a nagyon híres Hardy-paradoxont. Ez azt állítja (a ti tudományotok szerint), hogy kvantum állapotban a fotonok, ha megfigyelik őket, megváltoztatják a jellemzőiket. Ez igazán nem különbözik attól amit én mondok, mert a ti szándékotok az, hogy a megfigyelés útján hozzatok létre változást a kvantum DNS-etekben. Szándék nélkül semmi sem történik.

A 2. DNS réteg úgy írható le, mint az emberi lény életfeladata.

Ha osztályokba soroljátok a DNS különböző energiáit, azzal érthetőbbé teszitek a 3D-ben való tanulás számára. Fontos, hogy megértsétek, hogy mi az életfeladatotok, és miért tartalmazza az életfeladatotokat a DNS-etek. Ezzel jöttök erre a bolygóra és az életfeladatotok az Akasha krónikáitoknak megfelelően fogalmazódnak meg. Ez azt jelenti, hogy az életfeladatod az előző életeidhez kötődik.

Tehát, mivel az életfeladatod összefügg az elmúlt életeiddel, a DNS-edben található személyes Akasha feljegyzésekkel, a hetedik és a nyolcadik réteghez kapcsolódik (ezek a DNS-esed lemúriai rétegei). Máris látjuk a rétegek közötti interakciókat, ugye? Egyik réteg sem működik önállóan, de térjünk vissza a második réteghez.

Az életfeladatnak semmi köze sincs a karmához. Inkább egy olyan energiáról van szó, amely rád került. Néhányan szándéknak nevezik. Az összes olyan dolog, amit az előző életeidben nem valósítottál meg, egy kirakósjáték darabjaiként áll össze és adja az életfeladatodat. Az emberek éppen most változtatják a DNS-ük második rétegét. Az változik meg, ahogy az életfeladatotok képes lesz arra, hogy megvalósuljon. Tehát a feladat azonos lehet, de a feladat eredménye nagyban feljavult.

Az a réteg, mely mindig mindenben érintett, az a 6. réteg. A hatos szám a Felsőbb-Én energiáját képviseli. Hol is van a Felsőbb-Én? Nos, a név, ahogy épp most neveztük, arra utal, hogy valahol fentebb kell lennie, ugye? De ez nem így van. Csak úgy érzitek, hogy valahol felettetek vibrál. Istennek tűnik számotokra. Pedig a saját részetek, benne van a DNS-etekben. A váltás energiája elkezdte megváltoztatni azt a képességedet is, hogy folyamatosan kapcsolatban legyél a Felsőbb Éneddel, Isten szeretetével, így most sokkal könnyebb elérni a mester szintet.

A hatodik réteg ugyanis minden egyes réteggel együtt változik, amelyikkel csak közös a működése. Tehát a második réteg az életfeladat és a hatodik réteg a Felsőbb-Én. Mindkettő szerepet játszik ebben az eszközkészletben. Most pedig eljutunk ahhoz a kettőhöz, amelyek megléte kritikus.

A DNS 7. és 8. rétege a legfontosabb emberi DNS energiák a bolygón.

Mindig is a legfontosabbak maradnak, mert ők hajtják a karmikus cél motorját. Ők a felelősek az életfeladatokért és kapcsolódnak a 6. réteghez, a Felsőbb-Énhez. Csak két olyan DNS energia csoport van, melyek párban vannak egymással. A 4. az 5. réteggel és a 7. a 8. réteggel. Ahogy a 4. és az 5., úgy a 7. és a 8. is házastársak. A numerológia kedvééert hangsúlyozzuk ezt a házasságot. Ahhoz, hogy meg tudd ezt az egészet érteni, hallanod kell, hogy milyen hatalmas energiáról van szó, ugyanis a 7. és a 8. réteg az, amit a Lemúriai rétegeknek hívunk. Ezek a teremtés rétegei, ezek teszik az Akasha krónikátokat. Azaz tartalmazzák az összes eddigi életed feljegyzéseit, mindent amit valaha tettél, minden eredményt amit elértél minden képességet, amire szert tettél. Benne van a tudás spirituális korsója is, amit az út során megtöltöttél.

Amit most tudsz, azt az utad során tanultad meg. Az utad során szedegetted össze a spirituális célodhoz vezető tudás egyes darabjait. Továbbá elkövetted az összes hibát, amelyeket el kellett a tanulásod érdekében követned és ezzel töltötted fel a DNS-edben tárolt spirituális tudás korsóját. Ebben a spirituális korsóban, az Akasha Krónikának hívott DNS-rétegekben sok életidőnyi tudás van. Ha a szándékoddal azt választod, hogy kinyitod ezt a kvantum korsót, sámáni energiák fognak belőle előjönni! Bölcsebb lennél, ha végre kinyitnád.

Az első ajándék egyik jellemzője az, hogy képes vagy azonnal szert tenni arra a spirituális bölcsességre, ami ahhoz kell, hogy tudd mi a célod és az életfeladatod, hogy érezd Isten szeretetét az életedben és megkezdhesd a kapcsolatfelvétel folyamatát. Csak annyi kell hozzá, hogy felnyitod a korsót. Az a tudás pedig elvezet téged ahhoz, amit tudnod kell és létre fogja hozni a szinkronicitásokat, melyeknek köszönhetően meg tudod valósítani azt a célt, amiért itt vagy. Azoknak, akik kinyitják a spirituális korsójukat, meglesz a tudásuk arról is, hogy melyek azok az új energiás utak, amelyeken haladniuk kell, mert ezen közül sok az új és segít majd megérteni azokat a kvantumos dolgokat.

Hogyan működik együtt a 7. és a 8. réteg a 6-al, a Felsőbb-Énnel. Mit gondoltok, mi a fontos a múlt életekkel kapcsolatban? Kvantumszinten nincs olyan dolog, hogy múltbeli élet, mert a DNS és az Akasha Krónika kvantum állapotban van. Tehát nem tudsz egy időszakra olyan szóval hivatkozni, hogy "múlt". A múltbeli élet tapasztalatai jelenidejű életenergiaként élnek a DNS-edben. Tehát az Akasha Krónika jelen idejű és nem múltbeli. Kezdd el a folyamatot! Építsd fel a szándékodat és akard azt a képességedet.

Amikor egy előző életet nézel, hogy ki voltál valamikor a múltban, (Ezt meg tudják tenni, mert hiszen bele van írva az Akashádba, ami ugye sokak számára "olvasható".) úgy érzed, hogy kapcsolatba kerültél azzal a múltbeli magaddal. Ez azért van, mert a Felsőbb-Éned, a 6. számú, ugyanaz a Felsőbb-Én volt akkor, mint most. Mindennel van kapcsolatod, amit valaha is tettél. A te Felsőbb-Éned ott volt mindegyik eseménynél.

Az Akasha Krónikádban vannak olyan tulajdonságok, melyekre szükséged van. Ebben az időszakban, pont most, ebben az új korban szükséged van ezekre az eszközökre. Szükséged van erre a mesterlétre. Szükséged van erre a kvantum türelemre. Miért nem lépsz be az Akashádba és kéred meg a Felsőbb-Énedett, hogy aktiválja azt a tulajdonságot, amire szükséged van? A Felsőbb-Éned meg fogja keresni és egy türelmes emberré fog tenni.

"Kryon, meg tudom változtatni a személyiségem jellemzőit?" Igen, erről van szó és ez az új eszköz hozzá. Sőt még ennél többről is szó van. Mennyire szeretnéd, hogy nehezen lehessen felingerelni? Mennyire szeretnéd, hogy egy olyan ember legyél, aki nem bonyolódik mindenféle drámába és nem fogja el a félelem? Hány életed volt, amelyek közül választhatsz? Akár oda is mehetnél azért, amire szükséged van. Ott van. Benne él a DNS-edben. Ezért van éppen ott tárolva, lemúriai. Most pedig indulj és menj érte!

Ezt hívjuk az Akasha kiaknázásának. Ez az új eszköz. Menj és szerezd meg azokat a dolgokat, amelyek a saját részeid, amelyeket már mind megéltél és megérdemelsz. Mit tanultál ebben az életben? Ha adnék neked időt, ha az egész estét neked adnám, elkezdenéd felsorolni mindazt, amit ebben az életidőben tanultál? Mint nő, férfi, vagy ember? Azt mondanád: "Ahhoz, hogy mindezt leírjam, sokkal többre van szükségem, mint egyetlen este" Igen, többre! Most szorozd meg ezt néhány száz élettel és máris egy könyvtárnyi tapasztalatot és tudást kapsz. Egy óriási raktárad van. Rengeteg tapasztalatod van és mindez nem a múltban van, hanem most. Minden tapasztalatod te vagy.

Hallottatok azokról a csodagyerekekről, akik úgy tudnak festeni,  mint egy mester? Itt vannak körülöttünk, tudjátok? Nem csodálkoztok el azon, hogy ez hogy lehet? Nos, pont most mondtam el. Mert a múlt életeik és az aktuális életük között annyira nagy az átjárhatóság, hogy a mostani születésükkor ezek a tapasztalatok szinte összefolynak és így ők egyszerűen csak ott folytatják a dolgot, ahol abbahagyták.

Viszont néhányatok esetében ennek pont az ellenkezője történik, mert amin egy előző életben keresztülmentetek, az félelmetes volt. Talán ugyanazzal a félelemmel kezdted meg ezt az életedet, amit az utolsóban éltél át? Néhányatok még azt is mondja, hogy meg van átkozva egy energiával vagy valami hasonlóval és soha nem fog tudni ezen felülemelkedni. Erre azt mondom, hogy ez az energia ott van az Akashádban és te hoztad be ebbe az életedbe. Egy félelmet amely olyan erős, hogy hatással van az az életfeladatodra, a Felsőbb-Énedre és a teljes Akashádra.

A DNS 8. rétegének az aktiválása nagyon fontos.

Elmondjuk, mi történik: Kilátás van arra, hogy egy új dallamot énekeljenek ezen a bolygón és olyan madarak, amilyeneket nem is láttál eddig (még egy metafora). Akkor hangzik majd el ez a dallam, ha majd aktivizáltad DNS-ed bizonyos rétegeit, amelyek így interdimenzióssá válnak. Az új dallam a Föld új gyermekeinek a tudatossága. Nevezitek őket így is. Van, aki Indigó, van, aki Kristálygyermekeknek nevezi őket. A Kristálygyermek elnevezés a Kristályhálót hivatott hangsúlyozni, ami most újra lesz írva. Ez az újraírás, szó szerint a Föld történelmének újraírása. Tudjuk, hogy ezt nem tudod megérteni. Hogy lehet újraírni a történelmet? Újra és újra elmondjuk: Ez nem a tények megváltoztatásáról szól, inkább az emberiség tudatosságának megváltoztatásáról, ami a 4D-s történelmet illeti. Gondolkozz: Ha a tények gyűlöletet és viszályt teremtettek, az újraírás nem fogja megváltoztatni az aktuális történelmet, de ahelyett, az emberiség történelemmel kapcsolatos reakcióinak újraírása meg fogja változtatni létező polaritásotok egész rendszerét és a jelen érzéseiteket a múlttal kapcsolatban és hogy mit tegyél a következőkben. És ez pont azzal kapcsolatos, amiről a következőkben fogunk beszélni. A Zsidó kifejezés, amit most ismertetünk veletek, így szól Héberül: Rochev Ba'a'ra'vot. Ez a DNS nyolcadik - interdimenzionális rétegének a neve, ennek a jelentése pedig: "A fény lovasai". Nos, ebben a számozási sorrendben, amit ezekre a DNS rétegekre adtunk, újra szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezek inkább egy körben helyezkednek el, mint egy listán. Például ez ugyanolyan könnyen lehetne az 1-es számú, mint a 8-as, de a jelen feltételek között, ebben a magyarázatban 8-as számot adtunk neki a 12 közül. Azonkívül a számok energiákat is képviselnek. Így, mivel rá vagyunk kényszerítve, hogy az információt a linearitásban közöljük veletek, szentelj figyelmet a számok energiájának, amelyeket hozzárendeltünk a nevekhez.

Nemrég az is elhangzott, hogy "a 8-as adományában" vagytok. Azt is mondtuk, hogy ez a felelősség adománya. Kedves olvasó és hallgató ez az aktiválás igazán nagyon fontos dolog. Ti vagytok az emberiség legfontosabb része, lemúriaiak és ezért jöttetek vissza. Ez az, amiért újra és talán újra visszajöttök. Végül is miért állítanánk meg a folyamatot, amikor éppen kezdenek megmutatkozni az eredmények?

Tél van körülötted. Nézz körül. Látsz valamit, ami valóban reménykeltő? A válasz nem. A stabilitás és a béke teremtésével kapcsolatban mindent vagy elnapoltak, vagy egyszerűen nem is történik semmi. Ne ess kétségbe! (ezt már ezelőtt is mondtuk és folyamatosan ismételgetjük.) Arra vagytok kiképezve, hogy tartsátok a fényt. Emiatt mentél keresztül azokon a dolgokon, amiken keresztül mentél, úgyhogy minden egyes életedben egy kicsivel gyarapodott a bölcsességed. Úgyhogy ha majd ez a lehetőség megmutatkozik, tudni fogod mit tegyél. Ez a célja mindennek, semmi titokzatosság nincs benne. Jelen életed a csúcspontja a Földön történt sok-sok megnyilvánulásodnak (életednek) és energetikailag mind egymásra épülnek egy közös gyújtópontba és ez a spirituális tél.

Eláruljuk nektek a 8. réteg egy másik nevét is éspedig lemúriai nyelven: "Akee Yawee Fractua". A lemúriai kifejezés ennyit jelent: "A Mester jegyzet". A lemúriai időkben úgy is ismerték, hogy "A Mesterek felegyzései".

A 8. rétegről szeretnénk beszélni és hogy mi is az. Ez a réteg Isteni entitásod személyes Akasha krónikája. Sokan közületek tudatában vagytok annak, hogy létezik a Jegyzetek Isteni Csarnoka a Földön, amiről már évekkel ezelőtt beszéltünk. Ez a hely őrzi a nyomait minden Emberi Lénynek nevezett entitás Földre való jöveteleinek és a távozásainak. Ez egy olyan hely, amit soha sem fogtok látni, kivéve, amikor érkeztek és amikor távoztok. Nevezd ezt "az emberi egyensúly spirituális elszámolásának a bolygón", ha úgy akarod. A neve "Akasha Krónika".

Nos, ha képes lennél meglátogatni ezt a helyet, azt látnád, hogy kristály formában van elraktározva az emléke mindannak, hogy ki is voltál te ezen a bolygón minden egyes alkalommal.

A 8-as réteg készen áll az aktiválásra és erről fogunk most nektek mesélni. A 8-as réteg a te személyes kristály Akasha Krónikád. Interdimenzionális DNS-ed 8-as rétege tartalmazza minden egyes emberi életed teljes jegyzetét, amit itt éltél ezen a bolygón és mindent, amit eközben megtapasztaltál. Mindeddig, amíg a 4D-ben róttad a köröket, ez a réteg igazán nem is volt fontos, a nyilvánvaló energiákon túl, amit a megállapodásaitokhoz biztosított és karmikus sajátosságaitokhoz. Ott lebegett. Nem volt fontos. Megfelelt viszont az elmúlt életek lekérdezésére és erről ennyit.

Tudnotok kell, hogy néhány fóbiáért is felelős. Néhányan abnormális félelmekkel születtetek, olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyeknek semmi közük a jelenlegi élettapasztalataitokhoz. Ez itt egy biztonságos hely, hogy ezekről a dolgokról beszéljünk. Most fennáll annak a lehetősége, hogy minden kezd értelmet nyerni és megérthetitek mindezeket a dolgokat. Mitől féltek?  Féltek a fénytől? Talán vannak itt olyanok, akik nem akarják megtenni ezt az aktivációs lépést. Ezek így vélekedhetnek: "Szeretném, ha ez a beszélgetés hamarosan befejeződne, nem akarok többet hallani erről." Már megtetted ezt a lépést korábbi életedben is, ugye?

Mi történik, ha most megteszed ezt a lépést? Mi fog bekövetkezni? Van, aki még a "megvilágosodástól való magfélelemmel" rendelkezik. Vannak itt olyanok, akik cölibátust fogadtak és akik Istennel léptek házasságra.

Hirtelen, ahogy interdimenzionálissá változol és a 8-as réteg elkezd vibrálni, felébredsz hajnali háromkor. Vannak köztetek olyanok, akik tudják, hogy miről beszélünk, mert amikor felébredsz abban az időben, egy egész sereg entitás van a szobádban! (Nevetés) Ez enyhén szólva bosszantó.

Nem rendelkeztek mindnyájan ezzel a tapasztalattal (hogy gyakran felébrednek), de jó néhányan igen és ezért tudni szeretnétek, mi is történik ilyenkor? Fel lett ébresztve a 8-as réteg. Nem juthatsz el egy interdimenzionális váltásba, anélkül, hogy felébresztenéd saját egyéni Akasha Krónikádat! Minden, ami valamikor is te voltál elkezd vibrálni. Valamikor a múltban, fogadalmat tettél Istennek és kezdesz emlékezni rá. Ez az Akasha Jegyzet fog felébreszteni és böködni hajnali három körül, figyelmeztetve: "Nem tudok segíteni, de emlékezz házasságra léptél. Mi történik ezzel a fogadalommal?" (Nevetés)

Lesznek még más részeitek és darabjaitok, amelyek különböző időkben felébresztettek benneteket, ilyeneket mondva: "Emlékszel, amikor ezt, meg azt tettük? Nos, akkor jobb lenne nem elmenni erre a spirituális találkozóra, mert ez elindíthat egy olyan hólabdát, amit utána már nem tudsz ellenőrizni és úgy végzed, hogy újra megfizeted az árát." Emlékezz, nem lehet nem tudni a dolgokat! Emlékszel, legutóbb is, amikor bizonyos spirituális szenvedélyeknek hódoltál és máglyán végezted emiatt? Nem akarsz újra így járni, vagy igen? Nem, mégsem. Az emlékek örök érvényűek, minden szinten.

Egy öreg lélek emberi tulajdonsága, hogy sok-sok leélt élettel rendelkezik és jó néhány ezek közül mélyreható és bölcs. Különösen, ha minden alkalommal visszatér Lemúriába. A lemúriai a földi faj magja. Ők voltak itt, amikor megjelentek a Plejádok és elhozták az emberiségnek azt a biológiai magot, amelyhez különleges méret tartozik, tudtad ezt? Voltak-e valaha is olyan álmaid, ahol a valós magasságod volt? Ez tiszta lemúriai jellemvonás. Többet is fogunk erről beszélni egy másik alkalommal.

Hadd áruljuk el, itt a 8-as Réteg ébredése. Előttetek az Akasha Krónikátok és ez tartalmazza a leélt életeiteket, amelyeknek a száma néha több száz, de akár több is. Ezek azok az életek, amelyeket ezen a bolygón éltél, némelyik ezek közül igen mélyenszántó, ezek mind találkoznak és idegesítővé válnak számodra, mert mind tudni akarja, hogy miről van szó? Amikor szóba hozod az interdimenzionálist, ez a felébredt Akasha tudatosság bekövetkezik valamilyen szinten. Tehát, utasítást adtunk, azzal kapcsolatban, hogy mi következik.

Ideje, hogy elvessétek az elmúlt életek fogalmát, vagy legalábbis amit arról gondoltok, hogy hol vannak az elmúlt életek tapasztalatainak energiái. Amikor interdimenzionálissá válsz, nincs több lineáris idő, az idő és a tér nem számít többé. Ennek az új Földnek az energiájában minden, ami az elmúlt életeidben te voltál, együtt van a mostban, egy energiát képvisel, jelen életed energiáját. Ez az életidőd a mostban. Emiatt már azzal a kifejezéssel sem élhetsz, hogy elmúlt élet. Jelen életed az, amelynek minden sajátossága megvan, ami megtörtént és minden lehetősége, ami valamikor is megtörténhet. Üdvözlünk abban, amit a mesterek éreztek! Mert ez ugyanaz a dolog, a DNS aktiválásának előjele, amit ők is átéltek.

Nos, mit fogsz tenni mindezekkel az ébredező múlt energiákkal, amelyek itt toporognak, a kirekesztett dimenzionalitásnak köszönhetően? Ezek képviselik mindazt a történelmet, amellyel rendelkezel és mindazt a tapasztalatot, amit megszereztél ezen a bolygón. Így hát mielőtt befejeznénk, a következő információkkal látunk el: Ideje, hogy egyesítsétek mindezeket az energiákat. Keress magadnak egy helyet és válassz egy időpontot, amikor senki nincs a közelben, mert biztosak vagyunk benne, hogy nem értenék meg mit csinálsz. Így működik az interdimenzionalitás.

Szólj hozzájuk és mondd ki hangosan: "Ez az, amire vártunk! Ez képviseli az összes életünket, amit valaha is éltünk. Ebben az életünkben éri el a tetőpontját, amit most élünk. Megvalósult létezésünk igazi értelme. Mint egy iskola, ami véget ért, mindannyian együtt felébredtünk, mint egyetlen lény. Ti vagytok az én támaszom, ti vagytok az én csapatom. Nos, sorakozzatok fel mögöttem és nyomás! Mindnyájatokra szükségem van, hogy egységesek legyünk ebben az új energiában, ami alkalmassá tesz egy ilyen dologra."

Vedd mindtől a bölcsességet, a tudást és a tapasztalatot, amit lehetővé tettek számodra egyéb megnyilvánulásaid ezen a bolygón. Emlékezz arra is, hogy ez mind te vagy. Úgy vedd, hogy ez a századok bölcsessége, egy mélyreható történelemkönyv lapjai, amelyeket te tényleg megéltél, sorban, egymás után. És akkor add hírül minden egyes magadnak, hogy egy új fogadalom van ezen a bolygón, ami fölülír minden más fogadalmat. Ezután pedig tegyél új fogadalmat: Teremts magadnak egyet, amely ragyogásodról beszél, Isteni mivoltodról és arról, hogy miért vagy itt. Például: "Megfogadom, hogy magamhoz veszem összes elmúltbeli életem energiáit, amelyek újra lettek írva ezen a bolygón és életem hajtóerejének fő áramába vonom őket. Megfogadom, hogy tökéletesen összekapcsolom ezeket az energiákat úgy, hogy olyan biztos leszek saját lényemben, mint amilyen biztos vagyok Istenben. Most ezerszámra vannak mögöttem saját életeim tapasztalatai, amelyek mind támogatásomra szolgálnak. Századok bölcsességével rendelkezem, ami lehetővé teszi, hogy elküldjem fényemet a sötét helyekre. Ezért, megfogadom, hogy kiérdemlem helyemet ebben az új energiában és használni fogom mindegyik életidőm minden tulajdonságát, amelyet gondosan elraktároztam a nyolcas rétegben!"

A mennyekben ebben a pillanatban egy dal szól - időtlen és történelmi - és egy gyönyörű helyről szól, amit a múltban Földnek hívtak. Azokról az ittlevő lényekről szól, amelyek a maguk módján valami meglepő dolgot tettek, a szabad választás egyetlen bolygóján - az egyetlen, amelynek volt ereje a magasabb dimenziót választani. Elhozták maguknak az Új Jeruzsálemet, a békét a megosztott bolygóra. Ez egy olyan történet, amelyet le fognak jegyezni a Világegyetem történelmében és a létező Isteni helyek legtöbbjének a falára fel lesz jegyezve. Entitások fognak veletek találkozni Univerzum-szerte és tudni fogják színeitekről, hogy kik vagytok és miben vettetek részt. Ezt a lehetőséget, épp most teremtitek. Bizonyos szempontból, a dallam már szól, amióta jó úton jártok, hogy megvalósítsátok a feladatot, hisz közületek sokan ezért jöttek. Ez az oka, amiért itt vagytok, Világítótornyok. Ti vagytok a fény ennek a spirituális télnek a sötétjében. Lehet, hogy te vagy az egyedüli fény, amíg a tavasz megérkezik. Emiatt a vihar miatt létezel. És ezért ülünk a lábatoknál, ünnepelve az Emberi entitásokat, akiket ti közönségesnek hívtok. Persze a 4D-ben egyszerűen nem tudjátok másképpen. Néhányan közületek már elkezdték felfogni, felébredve és látva, hogy ez így van. A tél után a tavasz fog jönni. Amikor meghalljátok azokat a madarakat és felfogjátok, hogy a fák nem halottak és az országok elkezdenek virágozni bölcs vezetőikkel, látni fogjátok, hogy a béke a Földön valóban lehetséges. Ó igen, küzdelem azért mindig lesz. Mindig lesznek elégedetlenek. Mindig lesznek olyanok, akiknek különböznek a nézeteik és az elképzeléseik, de mindez létezhet egy békés bolygón is. Ez az a lehetőség, amit mindig is láttunk. Ezek az utolsó idők, amit 15 éve hajtogatunk és ti épp ott vagytok, ahová tartoztok, együtt tartva mindezt.

A DNS 9. rétegének neve: Shechinah-Esh.

Sajátos módon lefordítva: A Növekedés Lángja. Ez a 9. réteg. Hadd mondjam el, hogy mi ez és hogyan működik. Ahogy a többi, ez is egy interdimenzionális réteg és egy ezoterikus információ, ami nem nyer bizonyítást, amíg éltek. De néhányan tudjátok, hogy ez az igazság. Látni fogjátok, hogy a 9. réteg az, ami hiányzik az 1-ből. Azt mondhatjátok majd, hogy a 9. réteg az, ami a "szemét-részt" munkára bírja. És majd amikor a 9. réteget és az 1-t összerakjátok, hozzájuttok a teljes kommunikációhoz a többi interdimenzionális réteggel.

Ezek az utasítások az RNS-be ültetve 97% mélységben, az összes DNS utasításkészlete, nem csupán az 1. rétegé. Következésképpen a 9. réteg a híd. A Növekedés Lángja. A felemelkedés kulcsa a gyógyulásé. Híd a mesterléthez, híd az önbecsüléshez. Ez az, amit próbáltok elérni. Amit Kozmikus Szövedéknek hívtok az a 9. réteg energiája.

Ha valaki azt mondja: "növekszik a DNS-em", azt mondják neki: "menj a kórházba". (Nevetés.) És, hogy hol van az egyoldalúság ebben az esetben? Hát ott, hogy a DNS-ről nem is feltételeztétek, hogy növekedhet. Azt vártátok, hogy ugyanaz marad, nem igaz? Vagyis egy növekvő DNS hatalmas problémának tűnhet! Közben tulajdonképpen ez az, amit el akartatok érni.

A 9. rétegnek még saját védőszentje is van, St. Germaine. A Láng az elnevezésben St. Germaine Ibolyaszínű Lángja. Ez a gyógyítást, az erőt, a változást és az aktiválást képviseli. Ez az egyetlen DNS réteg, amely ily módon spirituális lényhez kapcsolódik. Ez a Növekedés Lángja - Shechinah-Esh - ez a híd a Mester-léthez. Valójában minden mester, aki valaha a Földön élt, ugyanazzal a DNS-sel rendelkezett, mint ti, csak aktivált a vibráló 9. réteggel!

Fontos, hogy megértsétek - bármennyire is ezoterikusan hangzik -, hogy ez az igazság. Valójában van egy DNS réteg, mely azért felelős, hogy összekapcsolja a biológiai építőegységeket az Univerzum utasításkészletével. A tudomány azt mondja, hogy 11 dimenzió van, mi azt mondjuk, hogy 12 (12 ami nyilvánvaló és van még 24 ami nem). Tehát még a tudományotok is megérti az interdimenzionális fizika jelentőségét. Ideje ezt alkalmazni a biológiában is.

"Kryon, hogyan lehet ezt alkalmazni?" Megmondom. Ahogy vizualizáljátok azt, amit tanítok nektek, az majd segít, hogy megértsétek, valójában mi is megy végbe belsőtökben. Nem szükséges érteni a kémiához, hogy meglássátok ennek a két rétegnek az összekapcsolódását. A 9. és az 1. együtt 10 a számmisztika szerint. A 10-et visszavezethetjük az 1-re és az 1 energetikailag az új kezdetet jelenti. Mikor elkezditek alkalmazni a numerológiát a DNS-nél, arról kaptok több  információt, hogy mit tesz az egyik réteg, amikor a többivel egyesül. Erre alkalmazva az elemi numerológiát: a 4. és az 5. réteg mindig együtt dolgozik, tehát ők együtt 9-et adnak. Ez a 9-es együtt dolgozik a kilencel, amelyről most beszéltünk és a 9. pedig az 1-vel. Összetett? Igen. Léteznek még ezen kívül rejtett üzenetek, arról mit tesznek és hogyan működnek, még az alapvető numerológiai kifejezésekben is.

A 9-es réteget gyógyító rétegnek hívják, nem azért, mert meggyógyítja a testet, hanem mert meggyógyítja az Akashát! Az összes réteg együttesen működik és néhányuk alvó állapotban volt az emberiségnek a bolygón töltött teljes idején keresztül, készen arra, hogy aktiválódjon, amikor a Föld energiája elér egy bizonyos pontot. Ez van most.

Mennyire szeretnéd magadra venni azt a mesterlétet, amit egy korábbi életben már elértél? Itt vannak ennek az eszközei! Vannak, akik már tudják milyen a régi energiából hirtelen kiszabadulni és független szellemként élni, amikor kitágul az ember tudatossága, hogy milyen a felszabadulás öröme és értik mi az, hogy minden lehetséges.

Tehát a 9. réteg meggyógyítja az Akashát. Ez azt jelenti, hogy megvan a képességed rá, hogy belépj a saját Akasha Krónikádba és rendet rakjál benne. A magad módján meggyógyítod magadat, mégpedig azzal, hogy az Akasha krónikádon keresztül megváltoztatod a DNS-edet.

Kiválogathatod a legtisztább DNS-t a saját Akasha Krónikádból, amellyel valaha is rendelkeztél, foghatod és ráhelyezheted a pillanatnyi egészségi állapotod jellemzőire. Ez az, amiről a kilences réteg szól. Az Akasha meggyógyításáról.

Meg tudod magad gyógyítani. A dolog könnyű és nehéz is, attól függően, hogy mennyire hiszel benne. Egy valódi kommunikáció ez a másik oldallal, vagy nem? Ha része akarsz lenni a váltásnak, akkor el kell kezdened kiterjeszteni a tudatosságodat, hogy a láthatatlan dolgokat is befogadd.

Érzed Isten szeretetét? Ha igen, akkor ez egy jó kezdet. Ha képes vagy érezni ezt az üzenetet, akkor meg is tudod valósítani azt, amire tanít. Ez a gyógyulás nem hirtelen történik, de én átadom a módszert. Mindegyikőtök egyedi a bolygón. Mindegyikőtöknek van egy egyénre szabott életfeladata. Mindegyikőtöknek megvan a múltbeli életeitek egyedi mintázata. Ez azt jelenti, hogy az Akasha Krónikátok sem hasonlít senki máséra és a Felsőbb-Énetek is egyedi. Ezért én sem tudok számotokra egy mindenkire érvényes 3D-s listát készíteni arról, hogy hogyan gyógyítsátok meg magatokat, mert mindenkinek egy csak magára jellemző "te"-vel van dolga. Ezért inkább ülj le egy csendes pillanatban, tisztaságban és mondd a Szellemnek: "Szeretném ezeket a dolgokat. Megadom az engedélyt azoknak az energiáknak az aktiválására, melyekre az életem céljainak megvalósításához szükségem van. Örömet akarok az életemben és meg akarom találni az örömet a teljes Akashámban, mert megérdemlem és mert megdolgoztam érte. Voltak pozitív, örömteli életeim, tehát ezt az energiát akarom áthozni a mostaniba is."

Ami ezután történik, az az, hogy a Felsőbb-Éned belemegy az Akashába és visszahozza azt amit kértél,  te magadat egy másik életedből. Emlékezzetek, csak annyit kérsz, hogy meríthess abból, amit már megteremtettél. A bolygó öreg lelkei rendelkeznek a legjobban teleírt Akasha-krónikákkal, nekik van a legtöbb tapasztalatuk az emberek között. Aki spirituális tudást akar, az menjen, keresse meg a spirituális korsóját!

Elmondtam nektek, hogy a DNS-etek tele van információval. Az információ bár szakrális, de mégis 3D-s és biológiai. A DNS azonban nem tudja a kettő között a különbséget és nem választja ezt szét. Olyan időket éltek, amikor azt mondják nektek, hogy képesek vagytok aktiválni a DNS-eseteket. Tehát most hadd definiáljam ezt először a számotokra. A DNS aktiválása abból áll, hogy hozzáfértek az információhoz és ahhoz, hogy ez a sejtrendszeretekkel miféle kapcsolatban van. Ezáltal az információ sikeresebben tud együttműködni a testtel.

Az ember rendszerét úgy tervezték, hogy 100%-os hatékonysággal működjön, ebből ti körülbelül 35%-ot használtok ki. Azok a mesterek, akik eredetileg jártak ezen a bolygón, kihasználták mind a 100%-ot. Azok a mesterek, akik az idők során meglátogattak, felkerestek benneteket és csodákat tettek, szintén mind a 100%-nak a birtokában voltak.

Most rátok is egy hatalmas változás kora vár, amikor újra megtanulhatjátok aktiválni a DNS-eteket. Amikor elkezditek aktiválni a DNS-t, jobban kezd működni és minden egyes sejt megújul az emberi testben. Tudtátok ezt, hogy megújítja önmagát? Még az idegszövetek is képesek megújulni!

Az embereknek nem is kellene öregedniük, de ez a megfiatalodási folyamat nem 100%-os. Amikor egy sejt szétválik a testetekben, akkor másolatot készít arról a sejtről, amelyről levált. Hogyha a sejtosztódás alapjául szolgáló sejt egy hibás, egy beteg sejt volt, akkor az osztódás után létrejött sejt úgyszintén hibás, beteg lesz. Aztán később a másolatról is készül egy másolat és már látjátok, hogy hol romlott el a folyamat? Hogy nem a DNS eredeti információját használtátok fel, azt elveszítettétek.

De most visszatérhet, merthogy egy aktivált DNS-el rendelkező emberi lény, a sejtosztódásnál újra az eredeti információt fogja használni. Az ilyen beteg sejtek kicserélődnek és a helyükre az őssejteknek egy hibátlan másolata lép. Amely erős, tökéletes és semmiféle fertőzésnek nincs kitéve.

Az az ember, akinek aktiválódott már a DNS mezeje, akár 3-4 hónapon belül meggyógyulhat. Ez a normál sebessége a sejtek visszafiatalodásának az emberi testben. A különböző szervek, különböző időközönként újítják meg önmagukat. 8 hónapba, vagy akár 1 évbe is kerülhet az, mire észreveszitek, hogy nem öregedtek tovább. A folyamat nem tökéletes, hiszen ezzel is csak 40%-ra növelitek az eredeti 35%-os hatékonyságot. De már ez is elég ahhoz, hogy lelassítsátok az öregedés folyamatát. Bizonyos esetekben a kvantum energiában semmi szerepet nem játszik az idő. Kérdezzetek meg egy fizikust!

Kedves öreg lelkek! Előfordult már veletek, hogy lennetek kellett valahol és pontosan tudtátok, hogy mennyi időbe telik odamenni és késésben voltatok? Mégis odaértetek időben.  Sőt, talán még korábban is. Én pontosan tudom kik vannak itt! Néhányan megtapasztaltátok már ezt. Ez azért van, mert akkor túlléptetek a 3D-s idő korlátain és kitoltátok a percek határait.

Bizonyos esetekben ugyanez igaz az emberi visszafiatalodásra is. Nem feltétlen 3-4 hónapba telik, előfordulhat az is, hogy a rák, akár pillanatok alatt eltűnik. Majdnem olyan, minthogyha az ember, az energiamező kvantumtermészetét tökéletesen magára tudná alkalmazni. Azonnali gyógyulás következik be, a szövetek megújulnak, a betegség eltűnik. A szeretet mestere nem azért jött le, hogy ezt megtegye. Az emberi lény tudja aktiválni az egyetlen dolgot, ami még hiányzik belőletek. Ez annak a megértése, hogy ti is részei vagyok a bolygón lévő teremtő energiának. Hogyha Isten bennetek van, akkor ti magatok is megteremthetitek a csodát Nem a kémiáról szól csupán, hanem az elhatározásról és a kémiáról.

Egy pillanatra figyeljétek meg ennek a logikáját. Hogyha a Teremtő bennetek van és a Teremtő az, aki megtervezte a ti emberi testeteket és részei vagytok a Teremtőnek, akkor egy csodának nem szabad nehéznek lennie. A csoda nem csak a sejtstruktúrában következik be, hanem az elmében is.

Mi mindent hurcoltok magatokkal, ami nap mint nap legyőz benneteket? Nem szeretnétek inkább egyensúlyt? Mi az, amit nem tudtok elfelejteni? Van itt valaki, aki nagyon szenved most itt a teremben, tudom, hogy ki van itt. Azt szeretném, hogyha tökéletes állapotban sétálnátok ki ebből a helyiségből. Hogyha úgy ébrednétek fel holnap reggel, hogy minden fájdalom a múlté. Ezt nevezik gyógyulásnak és ez lehetséges! Tudjátok, hogy kihez beszélek! A szenvedésnek nem kell bénító hatásúnak lennie. Itt az ideje, hogy megszabaduljatok a sötétségtől az életetekben!

A DNS-etek aktiválása abból áll, hogy felkéritek, hogy mostantól másképp működjön. Figyeljetek öreg lelkek, itt az idő, hogy megtanuljátok, hogyan működik ez, mert belétek van építve. Tehát nem egy könyvben olvashatjátok, hanem belétek van építve. Értitek?

Összefoglalva. A DNS 5 rétegének energiája aktiválódik: ezek az életfeladat (2. réteg), a Felsőbb-Én (6. réteg), a két lemúriai réteg (a 7. és a 8. réteg) és a gyógyító réteg (9. réteg). Ezek ennek a kornak az ajándékai. A DNS interdimenzionális rétegeiről van szó és nem tudom ezt az üzenetet ezen a ponton lezárni anélkül, hogy megkérjelek benneteket arra, hogy dobjátok el a számokat. Számotokra nem adatott meg, hogy különállónak lássátok a rétegeket, mint ahogyan most tanítottam nektek. Ezért inkább azt mondom, hogy pulzáló fénymagnak, egy ajtónyílásnak képzeljétek őket. A fénymag a fátyol másik oldalán levő zenével együtt pulzál.

A meditációidban, ha tiszta szándékkal kinyúlnátok a fény felé, a teremtő felétek nyújtott kezét fognátok meg! Mi ennek az oka? Mert a teremtő azt akarja, hogy megtaláld! Tudtad ezt? Azt mondták neked, hogy az Istenhez vezető út nehéz lesz? Azt mondták, hogy szenvedned kell, vagy hogy Isten igazából nem törődik veled? Semmi sem áll távolabb a valóságtól! Mert a teremtő azt akarja, hogy megtaláld, mert a teremtő a családtagod. Amikor nyitod az ajtót, segítséget fogsz kapni. Ez nem olyan feladat, amit egyedül kell elvégezned. Az együttműködés energiája ez, egy társulás. Újból ezt a kifejezést fogom használni: a DNS egy kvantum társulás.

Éppen egy nagy váltás van folyamatban és ha csak a 3D-ból figyelitek, akkor azt látjátok, hogy az életetek tele van változással, félelemmel, idegességgel és bizonytalansággal. Okozhatja mindezt az időjárás vagy a gazdasági helyzet vagy a sok családi probléma, vagy a barátokkal, vagy akár a munkáddal kapcsolatos bajok. Ez a váltás. Viszont van egy másik folyamatban levő váltás is. Ha kvantum módon tudjátok szemlélni mindezt, akkor láthatjátok, hogy ez az a váltás, amiről 20 éve beszélünk. Most pedig megkapjátok az összes eszközt mindennek a kezeléséhez. Mindegyiket.

A sejtfelépítés és működése

Egy lineáris kémiai reakcióban kémiai anyagokat más kémiai anyagokba dobáltok, hogy megkapjátok a reakciót, amit vártok. Egy többdimenziós esetben, finomanyagi információt adtok. Most a sejtszerkezet belsejébe szeretnélek elvinni benneteket. Meg szeretném mutatni a kézfogást. Képzeljétek el a sejt felépítését - gyönyörű és kidolgozott mintázata van. A sejt felépítése ugyanúgy 2 részből áll, mint a DNS. Az egyik lineáris, a másik többdimenziós rész. Mikroszkópba nézve csak a lineárisat látjátok - a kémiai részeket. Nem látjátok a többdimenziósat, a láthatatlan részt. Pedig a többdimenziós éppannyira valóságos, mint a 3D-s. Pont annyira valóság, mint amit kémiailag megtapasztaltok. Láthatnátok, ha lenne többdimenziós mikroszkópotok. Ez nem ezoterikus - ez az ember számára láthatatlan. De valóságos. Igazából egy bámulatos sejt struktúra bontakozik ki, ami sok dimenzión keresztül húzódik.

Kedveseim, létezik egy többdimenziós tulajdonság, amit mágnesességnek hívnak, "véletlenül" én vagyok ezeknek a mestere. A sejtek  nem csak mágnesesek, hanem összetett mágnesességgel bírnak. Mindegyik. A biológia így növekszik. Az egyik sejt látja a másik mágneses mintázatát és mint egy kulcs a zárba, úgy illeszkednek, tudják, mit kell tenniük. Hadd magyarázzam el az átlagos forgatókönyvét ennek. Szembe jön egy vírus, egy találékony fajta, egy mágnesességgel bíró vírus! A vírus is a biológiához tartozik és többdimenziós. DNS-e van neki is. Ezt ne kérdőjelezzétek meg. Rendje és intelligenciája van. Magjában az életben maradás, mint ahogy nektek is. Okosan hozzákapcsolódik a sejthez. Hogyan? Úgy, hogy egy egészséges sejt mágnesességét utánozza! Okos és találékony. A fogadó sejt beveszi ezt a kézfogásos trükköt és összejönnek. Hirtelenjében, a vírus bekerül. A rendszeren belül van. Elkezd növekedni és gyorsan másolódik. Aztán jön a 3D-s test reakciója. Ha egyszer a sejtek együtt vannak, a sejt kémiája tudja már, hogy átverték. Ha egyszer a vírus bent van, az már nem tudja magát tovább rejtegetni. Így a fogadó sejt segítségért küld. Jön a felmentő sereg! A hatalmas fehérvérsejtek jönnek, hogy legyőzzék a betegséget és megöljék a betolakodót, jönnek és belerohannak. A fehérvérsejtek tömegesen érkeznek. Ott vannak és a vírus teljes egészében láthatatlan számukra! Nem látják, mert a hagyományos sejt felépítését utánozza mágnesességen keresztül, amit képes volt lemásolni. A fehérvérsejtek nem tudják, mitévők legyenek! Kapták a jelet, hogy valami elromlott, de nem tudják megkülönböztetni az ellenséget.

Most fussunk végig még egyszer a történeten. Van egy sejt, teljesen egészséges, készen az osztódásra, a "kézfogásra". Jön a vírus, mint előbb. De most, újabb információ van a DNS-ben. A fogadó sejt most már képes látni a vírust. Információt kapott róla, ami azt mondja: " Amikor látod jönni a vírust, változtasd meg a mágneses mintázatodat." A vírus a sejt elé áll, mint előbb, de a mostani alkalommal nem illik a kulcs a zárba. Ez alkalommal nincs kézfogás, a sejtosztódás illetve a fortély jóváhagyására. A sejt segítségért kiált a fehérvérsejteknek. Megint jönnek, de most már látják a vírust mivel képtelen volt átvágni a fogadót és osztódni benne. Egyedül maradt. Azonnal megsemmisítik.

De ez nem minden. Láthatjátok, a DNS intelligens. Kvantum természetű és az egész rendszert felölelő jelet képes szétküldeni. A 9-es réteg itt lép elő, ez a gyógyító réteg és megváltoztatja az emberi testben 100 milliárd darabkának és résznek a mágneses tulajdonságait. Az egész DNS készlet rendszer utasításainak kicserélése egyszerre zajlik. A vírusnak nincs választása. Az egész test tudja ezt. Beépült! A 9-es réteg a legjobb védelem a leginkább agresszív betegségekkel szemben, amit az emberiség ismer, még a "gyógyíthatatlan" betegségekkel szemben is. Egy interdimenzionális erő újraírta a programot, ami megadja az engedélyt a sejteknek saját maguk megvédésére.

A rák agresszív és átveri a testet, hogy az befogadja. A test nem úgy látja, mint ami valójában, egy egyensúlytalan kinövés. Így nem is küld segítségért. Az igazság, hogy a 9-es réteg úgy lett tervezve, hogy lássa és megállítsa ezt a folyamatot. De új parancsok és kódok nélkül semmi sem működik. Emberi tudatosságnak kell mindezzel együttműködnie. Hallottatok már spontán megbocsátásról, elengedésről? Gondoltátok volna, hogy épp most adtam át ezekre a választ? Ez nem misztérium. Az emberi lény újraírta a DNS-hez való utasításokat!

Hogyan hoztok létre egy új sejt - szövet mintát? Úgy, hogy megváltoztatjátok a mágneses struktúráját. Rendszerszerű utasításokat adtok a sejtjeitek szerveződéséhez, hogy új elemeket építsenek fel, amik azelőtt soha nem voltak ott. Sokszor elmondtam már nektek ezeket és most is ezt teszem. Eljön a nap, amikor képesek lesztek visszanöveszteni egy kart és egy lábat. Hogyan? Minden, amit tennetek kell, hogy új rendszer utasításokat adtok a DNS-eteknek. A régi utasítások csak az anyaméhben valósultak meg, később nem. Változtassátok ezt meg!

Végezetül, ismeritek a titkokat, amiket őseitek tudtak. Valóban évszázadokig éltek? Igen, sokan közülük. Tudták, hogyan kell a 3D-n kívül teremteni. Ami mítosznak és buta babonának tűnik a modern orvostudomány szemében, az interdimenzionális működés. Itt az idő, hogy átnézzétek a valóságot, amiben éltek. Amikor a fizika azt mondja, hogy minden egyes atom belsejében több mint 11 dimenzió van jelen egyszerre, miért döntenétek úgy, hogy ebből csak 4 működik? Miért nem fogadjátok el a tényt, hogy van egy energia a testetekben (a 9-es réteg), ami a 3D-s biológiátokkal működik együtt és azért van, hogy értetek dolgozzon? Pillanatnyilag a modern orvoslás mindezt elutasítja. Inkább tönkretesz benneteket kémiai anyagokkal, amiknek legtöbbje nagyobb kárt okoz, ahelyett, hogy együttműködne a rendszerrel és annak utasításaival.

A változás, amiben benne vagytok, megadja nektek a képességet, hogy újra együtt dolgozzatok a DNS többdimenziós részeivel. Úgy, mint őseitek tették, ami később elveszett. Most újra napirenden van, a kultúrátok bizonyos részei közel állnak ahhoz, hogy mindezt nyilvánosságra hozzák. 12 szálból áll a DNS-etek. Épp az imént nyújtottam át egyet. Gondolkodjatok el ennek szépségén és az eszközökön, amik most már a tieitek!

Az ősök mindegyike, és a Lemúriaiak is tudták ezt. Most ti is újra tudjátok ezeket. A jövő generációi mind tudni fognak ezekről és az új tudomány nevében fel fogják fedezni a többdimenziós megoldásokat és eszközöket, amik az új tudatosság nemzői lesznek. Sok Lemúriai ül itt a teremben és mindegyikük tudja, hogy most adtam át a Megfiatalodás Templomának titkát. Nem nehéz ezt felfogni. A Lemúriaiknak nem voltak számítógépeik. De tudtak mindent a 9-es spirálról, mert intuitívan létező kvantum gyógyító információkkal rendelkeztek. Ez az, ami most elkezd bennetek felébredni.

A DNS többdimenziós munkára lett megalkotva. Hadd magyarázzak kicsit a gyógyító 9. rétegről és egy kicsit a gyógyítás két részes forgatókönyvéről. Az emberi testen belül és a DNS-en belül elérhető hihetetlen öndiagnosztikáról.

Először nézzük meg együtt a lineáris oldalt. Mi lenne, ha most elkapnál egy vírust? Elmondja ezt a tested? Mi van akkor, ha egy hirtelen fenyegető rákos burjánzás megtámadja saját szerveidet? Közli ezt a tested? Nem. Nem találjátok ezt zavarónak? Nem különös, hogy orvoshoz kell mennetek, hogy teszteken keresztül leljétek meg ezeket? Nem kiabálja ez nektek sejtszinten, hogy valami hiányzik? Valóban hiányzik, a kvantum információ 90%-a a DNS-ben, ami arra lett megalkotva, hogy ne csak tudja, de befolyásolja is ezeket a folyamatokat. De mégsem működik.

A DNS úgy lett tervezve, hogy 2 részben működjön. Hasonlóan, ahogy a kémia ezt részletezi az emberi genomban. Kevesebb, mint 5% lineáris és a többsége aktiválásra vár. Gondoljátok el, hogy 5% a genom motorja, és 95% pedig adja az utasításokat a motor működéséhez.

Az immunrendszer első része lineáris. Ez az a rész, amit ismertek és amivel a mai orvoslás foglalkozik. A többi 90% csak többdimenziós energiákkal aktiválható - olyan energiákkal, amiket ismertetek a múltban, de mára elvesztettétek azokat.

Ez egy ősi információ Az őseitek nem tudtak név szerint a DNS-ről, mégis ismerték azokat az ezoterikus alapelveket, melyekkel el tudták érni a gyógyulást. Mit gondoltok a test meridiánjairól, mennyi van belőlük? Megjelennek ezek a röntgen felvételen? Nem. Valódiak? Igen. 12 van belőlük. Mindegyik az intelligens DNS-hez való legegyszerűbb hozzáférési utat, többdimenziós kaput képviseli, az emberi testen keresztül. Évezredekig, az emberiség tudta ezt. Nos, hogyan használjátok ezt ma a "modern orvostudományotokban"? A válasz, hogy sehogy. A modern orvoslás tudatlanságnak minősíti ezt az ősi hagyományt.

Mit képvisel az akupunktúra és az ehhez hasonló rendszerek a meridiánok kezelésében? Ezek energetikai információs átjárók a DNS többdimenziós tudatos részeihez. Segítik, hogy a test a saját utasításaival a saját kémiájához beállítva meggyógyítsa önmagát, ahelyett hogy egy külső anyag szétrobbantana mindent, mintha a test tudatlan és gyámoltalan lenne.

Hadd adjak át most valami olyasmit, amire nem gondoltok: Homeopátia. Azt mondhatjátok erre: nos, ez igazából egy kémiai út. Gondoljátok, hogy egy szinte mérhetetlenül pici mennyiségű kémiai anyag a testbe beszúrva reakciót válthat ki? A tudományos kutatások szerint a homeopátia egy "lehetetlen reakciót kiváltó rendszer" és egy ekkora anyagmennyiség, ami a milliónak csupán néhány picike hányada, nem lehet hatással az emberi szervezetre. Ez azért van, mert az egész egy információs jelzés a többdimenziós DNS-nek. Legegyszerűbb formájában megadja a testnek az információt, ami segít neki megértenie, hogy mit is tegyen. Ez egy szándékos jelzés, ami a DNS-nek sugallja, hogy intelligens és csak információra van szüksége, hogy beindítsa a gyógyulást.

A DNS 9. rétegén belül létezik egy hatalmas gyógyító energia, ami kvantum utasításokra vár, hogy rendszerszerűen megváltoztassa saját felépítését. Mivel a DNS többdimenziós módon működik, ez nem éppen logikus a ti megértésetek számára. Gondoljatok egy tényleges kvantum hatásra a fizikából. Apró részecskék valóban nagyon furcsán viselkednek és egyáltalán nem a 3 dimenzióban. A legegyszerűbb kísérletek a fénnyel (a dupla nyílás kísérlet) megmutatják ezt. A fény 2 helyen tud lenni egy időben. Megfigyelték, hogy a fény,  hullám formáról részecske formára tudja változtatni az alakját egyszerűen attól, ha egy emberi lény figyeli. Mit mond ez nektek a fényről? Hogy többdimenziós és okosabb, mint ahogy gondoltátok. Így van ez a biológiával is!

Az időről van most szó, amiről már hallottatok. Feltárom előttetek az elérhető legerősebb energiát a többdimenziós DNS számára: ez az emberi tudatosság. Szent tudatosságotok helyezkedik el a DNS mezőben, amit már említettünk. Tudatosságotok képes beszélni a saját testetek sejtfelépítésével napi rendszerességgel. Ez megerősítheti az immunrendszereteket és elűzheti a betegségeket, mivel az emberi tudatosság energiája valójában csak "információt közvetítő" energia. Utasításokat küld a testeteknek a változásra.

Néhány példát szeretnénk bemutatni. Meg akarom mutatni a dolgokat, amik történnek. 1987-ben, a Harmonikus Konvergencia megkezdte azt a fraktál idő hullámot, amiben most vagytok. A tudatváltás, ami korokon keresztül meg lett jósolva, itt van és most több mint 20 évvel később benne ültök. Valami más is történt, olyan mint amikor egy kapu kinyílik. És ebben a nyitásban, a partnerem (Lee) tudatossá vált. A mérnök és a 3D-s makacs agy kinyílt a 40 évig használt gondolkodásmód ellenére, ami azt mondta, hogy a közvetítés egy nevetséges színjáték. Hadd mondjuk el, hogyan értük el ezt: beleszerettük. (Kryon mosoly) Nem tudta visszautasítani az energiát, Isten szeretetének a bizonyítékát, ami benne hozzá beszélt a DNS-e szintjeiben.

Ugyanebben az időben, mikor ezek történtek, sok új folyamat jött és indult be. A tanárnő Peggyvel is, aki rendszeresen itt áll előttetek (Peggy Phoenix Dubro) Látomásai voltak arról, hogy van egy mintázat az emberi test körül. Azt mondtuk neki, hogy kvantum természetű a dolog. Többdimenziós. Elkezdett együtt dolgozni a mintázattal és az emberi Merkaba folyamataival. A mintázatok rács mintázatoknak tűntek számára. Az idő előre haladtával meglátta a rétegek különböző fázisait és hogy hogyan kell együttműködni ezzel a Kozmikus Szövedékkel. A benne lévő információ többdimenziós utasítássá vált a DNS-ének a kiegyensúlyozásához.

Az energia munka válik egy olyan jellemzővé, ami képes a DNS 90%-val beszélni. Az új energia igazán jellemezhető úgy, mint "a DNS-nek szóló információ". Tudjátok ezt valahogy mérni, vagy ezeknek az eredményeit? A válasz igen és nemrégiben tudományosan megerősítették ezt Oroszországban. Az energia munka változásokat idéz elő a biológiában! Valami, ami láthatóan hiányzott a 3D-s logikából, most vált láthatóvá, amiről azt mondhatjuk, hogy az emberi testtel történő alapos információ csere.

A DNS 9. szála a gyógyító réteg, aminek együtt kell működnie az 1. szállal, ami pedig a 3D-s dupla hélix spirál. Ennek így kell lennie! Lehettek bármilyen többdimenziósak, amikor gyógyítani szeretnétek magatokat, akkor azt látni kell a saját valóságotokban, ugye? A többdimenziós résznek, ami a 2. rész, együtt kell működnie a 3D-s résszel - a gének motorjával. Így a 9-es együttműködik az 1-el. Ha összeadjátok őket, 10-et kaptok. A számmisztikában ez egyre redukálható. Nézzétek. A kezdet és a vég (9 és 1) - befejezés és megújulás. Számmisztikailag ez a kezdet és a vég. Együttműködnek a régi energia befejeződéséért és az új megszületéséért.

Ül köztetek egy híres lemúriai, orvosnak és DNS kutatónak álcázva önmagát. Körülbelül ugyanazokban az időkben ébredt fel, mikor a tanárnő Peggy és a partnerem, Lee. Itt ül előttem ma este. Tudom, hogy csak most kezdi felfedezni, amit már régen tudott. Egy többdimenziós fizikai találmányt ad majd át, ami a DNS többdimenziós aspektusairól szól.

Tisztábbá szeretném ezt tenni számotokra. Számos lehetőség van, hogy a DNS kvantum részével, azzal a 90%-al kommunikálni tudjatok. Az emberi tudatosság ezek közül a legerősebb és ez lesz mindig is a leghatékonyabb, főleg akkor, mikor az emberek el tudják távolítani tudatukat a 3D-s felépítésüktől. Sokan képesek erre! Az energia munka a következő legerősebb lehetőség és ez mind népszerűbbé válik a bolygón. Az ősi módszerek egyszerűek és mindig is a segítségetekre voltak sok-sok éven keresztül. És végül léteznek alapvető fizikai törvényszerűségek. Figyeljétek, mindez hogyan áll össze.

Hogyan tud egy találmánynak a fizikája, hatással lenni a többdimenziós, intelligens DNS-re? Csak egyféleképpen: A felfedezés látja a felfedező szándékát. Ez valami olyasmi, ami a 3D-n kívüli szemfényvesztésnek tűnik. De a kvantumfizika így működik. Ha a fény képes megváltoztatni a tulajdonságait azáltal, hogy egy emberi lény érzékeli, akkor miért lenne különös az, hogy az emberi agy feltaláló tudatára hatással van a cél és a szándék? Ebben az esetben, a válasz, hogy pontosan így! Miért volt Tesla annyira briliáns elme egy nem lineáris szemszögből? Mert az elméje a nem lineráis szándékkal volt összehangolva. Tudtátok, hogy tudott a "hangolható tömegről"? (Ez Kryon kifejezése az anti-gravitációra). Fényesebbé és nehezebbé tehettek tárgyakat a tömegének áthangolásával. Ez intelligens mágneses tervezéssel lehetséges. De ő még nem tudta mindezt ellenőrizni, mivel nem voltak számítógépei. De az elméje többdimenziós frekvenciákra volt hangolva és ez megadta neki a képességet hogy a "dobozon túl is lásson".

Az emberi tudatosság nyújtja nektek az interdimenzionális felfedezéseket, ami magával a felfedezés tulajdonságaival hevített. Ezt nehéz elmagyarázni. Képzeljétek el, hogy a feltaláló szándékának energia lenyomata marad rajta a berendezésnek a fémlapján. Nem számít, hogyan használta, az beszél a DNS-hez és a DNS reagál az információra.

A többdimenziós állapotok nem lineárisak, így mindent, ami logikus ki kell dobnotok magatokból, hogy képesek legyetek megérteni, mindez hogyan működik. El kell felejtenetek azt a matematikát, amit a fizikához tanultatok, különösen ami általánosságban az energiával foglalkozik. Az ellentétes terek törvénye, példának okáért egy teljesen 3D-s törvény. Egy többdimenziós állapotban ez egy kicsit messzebbre mutat. Néha a megadott energia az, ami igazából terjedni látszik. Az oka. hogy a többdimenziós energia valóban információ közvetítő.

Itt az ideje, hogy beszéljünk a negyedik és az ötödik fonalról. A neveiket szintén héberül adjuk meg, ami utalást adhat nektek a feladatukra nézve. Előtte azonban tekintsük át, amit az első három fonalról mondtunk.

A DNS első hármas csoportja együtt működik, a DNS magjáról van szó. Ebbe a csoportba tartozik az első fonal, amely az emberi génkészletet tartalmazza és amely számotokra is látható. Ez a fonal felelős az Emberi Lény biológiai jellemzőiért. Mondtuk már nektek, hogy keressétek ezen belül a "négyeseket, a hármasokat és a hatosokat." Említettük, hogy ez a minden létezőt jellemző 12-es alapú bázisra utal. És ez számotokra is látható, még a 4D-ben is. Egy magasabb szinten ez majd nyilvánvaló lesz előttetek, ha majd jobban megértitek a dupla spirál kémiáját. Szinte kiáltanak a 12-es után, ami remélhetőleg még több bizonyítékot szolgáltat nektek arra nézve, amit már majd egy évtizede mondogatunk, hogy az Univerzum matematikája valójában 12-es alapú.

Az első csoport egy interdimenzionális fonalat is tartalmaz, a harmadikat (Netzach Merkava Eliyahu), amit a felemelkedés fonalának neveztünk. Ebből is láthatjátok, hogy még az első csoportnak is van köze a spiritualitáshoz. Régebbi közvetítéseinken arról is beszéltünk, hogy a félelem jellemzőit is ebben a csoportban találhatjátok. Beszéltünk arról is, hogy fel kell magatokban ébreszteni önnön értékességetek tudatát, és hogy milyen fontos ez fejlődésetek egészének szempontjából. Mindezeket a dolgokat a DNS első hármas csoportja tartalmazza.

Ahogy fokozatosan felfedjük mind a 12 fonalat, ne lepődjetek meg, ha elérkezünk azokhoz, amelyek a múltbeli élmények lenyomatáért felelősek. Még a karmikus jellemzőitek is tárolva vannak és ezek közül mindegyik megváltoztatható. Számotokra a legzavarbaejtőbb talán az, amit még nem említettünk: ha bármelyik fonalat megváltoztatjátok valamilyen módon vagy valamilyen síkon, a többi mind tudni fog róla. Mint a kémiai folyamatokban is, ahol nem változtathattok meg egy összetevőt sem anélkül, hogy a többi komponens ne reagálna rá és ne változna valamit. A kémiai metaforához hasonlóan, a DNS ugyanúgy viselkedik. Ha aktiváljátok a harmadik fonalat, mind a 12 tudni fogja.

Ahogy azt eddigi közvetítéseink során is tettük, megadjuk nektek a 4. és az 5. fonal nevét. Fontos tudnotok ezért újra elismételjük, hogy tanulmányaitok során nem különíthetitek el ezt a két fonalat. Nincs értelme önmagában csak a negyediket vagy csak az ötödiket tanulmányozni. Csak együtt vizsgálhatjátok őket, mert egy párt alkotnak. Soha nem lehet őket különválasztani, ez egy interdimenzionális tulajdonságuk. Ezek így működnek együtt a többiekkel.

Néhányan talán megkérdezitek: "Oké, Kryon, de akkor miért van két fonal, ha igazából egyként működnek?" Erre egy kérdéssel válaszolok: "Az első fonal - a dupla hélix - miért alkot egy olyan létrát, aminek különböző a két oldala, ha a két oldal csak együtt működőképes?" A létra oldalai ahhoz kapcsolódnak, ami középen van. Ismét csak azt mondjuk, nehéz interdimenzionális tulajdonságokat megmagyarázni. Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy vázként szolgálnak a középső rész számára, ami önmagában nem fonal.

A negyedik fonal neve: Urim Ve Tumim. Hatalmas erőt és hatalmas fényt jelent. Ez Isten neve és soha nem választható külön az ötödiktől. Az ötödik fonal neve: Aleph Etz Adonai. Ez Istent jelenti. Az élet fáját írja le. A két fonal együtt a spirituális csoport része. Az első csoport (az első három fonal) az alapcsoport. Ez tartalmazza az emberi génállományt (első szál). A második csoport a spirituális csoport, a negyedik, ötödik és a hatodik fonal. Gondolatban már halomba is raktátok őket, ugye? Ne tegyétek. Nem egymás felett helyezkednek el. Mind egybefonódik.

A negyedik és az ötödik fonal megnyilvánulásotok lényegéért felelős (ennek a speciális földi életnek). Ezek képviselik az Istenségeteket a bolygón. Ők jelölik a neveteket az Akasha Krónika kristályán. Hadd foglaljam össze egy mondatban, mi a 4. és az 5. fonal feladata: az első és legfontosabb spirituális tulajdonságuk mind közül, az élet fájának leírása, ami a családot jelenti. Ez egy Isteni csoport, ami angyalokkal kommunikál. A negyedik és az ötödik szál az Istenség-csoport része, a csoport utolsó tagja, a 6. fonal. Néhányan közületek már tudják, hogy ez is Istennek az egyik neve és hogy ez módosítja a negyediket és az ötödiket. Most ezoterikus információkat adtunk át. Nem várjuk el tőletek, hogy megértsétek azt, amiről beszéltünk, de egy dolgot jegyezzetek meg mindabból, amit ma átadtunk nektek: van a DNS-nek egy olyan része, ami ugyanolyan Isteni, mint Isten maga. Nevezzétek ezt angyali csoportnak, ha gondoljátok.

Fontolóra vennétek egy pillanatra, hogy biológiátok egy része Isteni tulajdonságokkal bír? Jobb, ha hozzászoktok a gondolathoz. Hogy működhetne másképp a társteremtés? Hogyan lennétek máskülönben képesek arra, hogy létrehozzatok és megváltoztassatok dolgokat? Ezen kívül felfedeztétek már, hogy a puszta tudatosságotok és az ezt közvetítő mező még a szándékotok nélkül is megváltoztatja az energiát körülöttetek? Ha valaki mellett a színházban ültök (vagy akár itt most), akkor az energiamezőtök interdimenzionálisan kommunikál a mellettetek ülő energiamezejével. Ez történik akkor is, ha elmentek valaki mellett a zöldségesnél. Tudtátok, ha az energiamezőtök behatol egy másik ember energiamezejébe és kölcsönösen megérintik egymást, akkor kommunikáció kezdődik közöttük? Ez bonyolult, de így van. Jusson eszetekbe, ha mások között sétáltok. Úgy gondoljátok, hogy ez nevetséges? Várjatok csak, míg a tudományotok megerősíti az interdimenzionális energiamező képének létezését. Meg fogja tenni. Milyen típusú energiaátadás zajlik az emberek között, ha elég közel kerülnek egymáshoz ahhoz, hogy ily módon egymásra hassanak? Elárulom: ez nem agresszív energiaátadás. A DNS-etek spirituális csoportja az, aki Istenségeteket hirdeti, bármerre jártok. Ez az, ami tudatja másokkal, hogy magasabb szinten rezegtek - hogy felébredtetek. Ez nem támadó energia, hanem informatív. Hányan kerültetek olyan szituációba, hogy megismerkedtetek valakivel, majd ez az ember újra és újra felbukkant mellettetek, míg végül megkérdeztétek: "Mit akarsz tőlem?" Ő erre azt felelte: "Csak a közeledben szeretnék lenni. Nem tudom mid van, de többet szeretnék belőle." Talán még megfogalmazni sem tudja, egyszerűen csak vágyik arra, amid van. Lehet, hogy nem is akarod, hogy melletted legyen, ám ő mégis ott van. Néhányan közületek egyszerűen csak rendületlenül sugározzák fényüket. Az egyensúlynak és a bölcsességnek az energiabuborékjában sétálnak, ami annyira figyelemfelkeltő, hogy a többi ember is észreveszi és megérzi - még azok is, akik soha nem járnak ilyen összejövetelekre.

Amit a Lemúriaiak a legtöbbet használtak az a DNS 10-es rétege. Ez egy cselekvő-réteg, az Istenség hívása, a gyógyítás legerőteljesebb része és a kapcsolat aktiválása a Szellemhez.

A DNS 10-es rétege, dimenziók közötti DNS energia, egy benned lévő valóságos energiaréteg, amely együttműködik spirituális kíváncsiságoddal, ami lehetővé teszi, hogy felfedezd a benned lévő Istent! Gondold csak el, milyen összetett és milyen gyönyörű! A benned lévő Isteni tudatosságot mutatja. Ha elkezdesz másként tekinteni magadra, meg fogod látni a benned lévő Istenséget. Meg fogjátok látni a régi idők mestereit saját szemeitekben. Akkor tudni fogjátok, hogy amit én itt teszek, az helyes és valóságos és az időzítés tökéletes.

Nos, a DNS 10-es,11-es és 12-es rétege nagyon különbözik a többi rétegtől. Újra csak elnézést kérünk az interdimenzionális családtól amelyik velünk van, hogy fogjuk ezeket a dolgokat és látszólag számozott skatulyába rakjuk őket az Emberek kedvéért, hiszen a teljes DNS, tulajdonképpen egyként működik. Azok akik interdimenzionálisak, most éppen nevetnek. Azt mondják: "Hát ez olyan, mintha meleg fürdőt készítenél és vizsgálgatnád és azt mondanád - Nos, határozzuk meg a részeket. Nézd, itt vannak a meleg részek, ott pedig a hideg részek. Aztán ott vannak a molekulák, ott pedig az atomok." Ki akar ilyet tenni? Csak bele akarsz ülni és élvezni, nem igaz? Egy kád fürdővíz, nem akarsz külön beszélni a részeiről!

Igen, ti csak be akartok lépni és élvezni a DNS teljességét, de mi darabokra szedjük, mert ti így szeretitek. Tehát, szétszedjük ezt a 12-t, ahogy ezt tettük az elmúlt egy éven keresztül, mert úgy szeretitek ha így látjátok, mert lineárisak vagytok. És mivel mi ezzel tisztában vagyunk, most a lineáris 10-es réteget kapjátok meg. A 10-es, a 11-es és a 12-es rétegnek nincs olyan címkéje, mint a többinek. Mert a 10-es, a 11-es és a 12-es réteg kulcsfontosságú folyamatok rétegei. Ezek a cselekvés rétegei, még inkább, mint a 3-as számú, amiről már szóltunk. A DNS-ben látszólag minden réteg körben kapcsolódik. A legnehezebb dolog, amivel a társam eddig találkozott, hogy megpróbálja elmagyarázni nektek ezeket a DNS rétegeket. És a legnagyobb rémületére, ahogy ezt most veletek együtt hallgatja, azzal a feladattal bízom meg, hogy erről majd könyvet írjon. (Lee meghajol)

A 10-es réteg neve: Va-yik-ra. Volt egy másik elnevezése is a Lemúriaiak számára, akik nem törődtek a 12 réteg részekre bontásával. Ők oltárra helyezték a DNS-t, mint létezésük Isteni forrását, Isteni mivoltuk és tisztán-látásuk forrását. Nem úgy tekintettek rá, mint biológiára, hogy tanulmányozzák azt az Emberi testben. Úgy tekintettek rá, mint az élethez szükséges folyamatra! Szerették Yawee-t, mert ő képes volt nekifogni és olyan mértékben megérteni, hogy ez által sokkal hosszabb ideig élhettek. Ka-oo-t is szerették, mert az ő képessége az volt, hogy rájuk tegye a kezét és egy támogatott, mágneses folyamat segítségével, tényleg aktiválta az Istenség hívását. Így aztán a Megfiatalodás Temploma nem csak egy olyan hely volt, ahol meggyógyultál. Olyan hely volt, ahol önmagaddal találkoztál, amint távozol és érkezel! Micsoda élmény!

Mit gondolsz, mi a gyógyítás? Amikor egy test kiegyensúlyozza magát az Istenség segítségével és nem teszi lehetővé, hogy a nem-megfelelő dolgok létezzenek. Vajon szeretnéd-e megváltoztatni, hogy milyen sebességgel öregedj?

Ti vagytok a század Világítótornyai. Ti vagytok azok, akik meg fogják teremteni a békét a Földön.

A DNS tizenegyedik rétege

A DNS 11. rétegét úgy definiáljuk, mint az Isteni női jelleg bölcsességét. Nos, ez az ahol elveszítünk minden férfiasságot. (Nevetés) Mert a 3D-ben nem igazán akarjátok ezt, ugye férfiak? Ez azért van, mert fátyolos dolgokra gondoltok, női dolgokra. Te pedig férfi vagy és ennek a rétegnek az energiája, úgy tűnik, nem feltétlenül illik a nemi jellegedhez (férfi részedhez). Azonban ez nagyon is 3D-s gondolkozás és ez nem így van. Először is, mindannyian voltatok már mindkettő, férfi is és nő is. Tudjátok ezt, ugye? Felváltva. Beszéltünk már erről sokszor. Tudnotok kell, hogy ez a rendszer része. Ez fejleszti ki az egyensúlyt a sok megnyilvánuláson és inkarnáción keresztül, hogy az legyél, aki ma vagy. Gyakran a nő harcos energiákkal rendelkezik, a férfi pedig az anya energiájával, ami szelíd. Ez ott van mindannyitokban. Mindnyájan egy keverék vagytok, úgyhogy ha a bölcs Isteni női jelleghez beszélek, mindenkihez szólok a teremben, mert Istennél nincs nemi jelleg. Ezért, egy olyan módon fogom definiálni ezt az Isteni energiát, hogy meg fogjátok érteni.

Először is, mi az Isteni női jelleg bölcsessége? Mi ez a bölcsesség, néhány szóban? Mi az, ami olyan fontos erre az évre? Beszéljünk arról, hogy mire alkalmas és beszéljünk az Isteni női jelleg bölcsességéről. Legfőképpen a könyörület. Ez a kulcs-szó és ezt is hallottátok már ugye? Hallottátok ezen a hétvégén Adamus-tól (Geoff Hoppe korábbi közvetítéséről beszél). Hallottátok Gaiától is, ugye? (Pepper Lewis korábbi közvetítéséről beszél). A könyörület. Milyen fajta könyörület, kérdezheted? Könyörület más emberek iránt? Igen. De többről van szó ennél. Most olyan fogalmakkal fogom elmagyarázni, hogy meg fogjátok érteni.

Hogy miért van a könyörület és a bölcsesség a női jelleghez kapcsolva, mindjárt elmondom. Van egy nagyszerű példa erre, amiből mindannyian meg fogjátok érteni, még a teremben lévő férfiak is, mert még ők is megtapasztalták valamikor. Öreg lélek, férfi testben ülsz itt és büszke vagy erre, de valamikor megtapasztaltad a bölcs, Isteni női jelleget, és amikor majd kezdek róla beszélni, emlékezni fogsz rá. A szülésről van szó.

Az anya és a gyermek metaforája

Nincs ehhez hasonló, gyermeket szülni. Ez a tapasztalat mély nyomot hagy minden egyes emberi lény tudatában, aki valamilyen módon megtapasztalta. Amikor az angyalok ott állnak az ágy mellett és énekelnek és te meghallod, ahogy a gyermek felsír, örömteli élmény! És ha elég szerencsés vagy, hogy te adod oda az anyjának a gyermeket és esetleg rád néz egy pillanatra, az első szemkontaktus. Semmi sem hasonlítható ehhez a bolygón!

Hát ez az, amiről éppen most beszélni akarok. Anyuka, mennyire szereted ezt a csöppséget? Mennyit adnál ezért az energiáért egy százas skálán? A teremben lévő anyukák pedig azt mondják: "százhuszat". Nincs semmi, ami ehhez hasonló. Az élet teremtése megdöbbentő és nagyszerű. Minden kialakult mintázatod ott van ebben a gyermekben. Minden dolog, ami helyénvaló, átjön és a gyermek tökéletes. Ezoterikus értelemben, itt az a gyermek, akit vártál. Ezoterikus értelemben lehet akár egy rokon a múltból. Mert így működik. Te tudod ezt, ugye? Ezoterikus értelemben, a gyermek választott téged. Ezoterikus értelemben te választottad a gyermeket.

Ez a pillanat tehát varázslatos és ha érted ezeket a gyönyörű, spirituális működéseket, akkor még varázslatosabb. De még ha teljesen érzéketlen vagy mindezekre a dolgokra, akkor is elég varázslatos. Mert jelen van a dinamikus és interdimenzionális szeretet a gyermek és az anya között, amit nem lehet leírni. Egyetemes és az egész világra kiterjedő.

Most a példának okáért, elmesélünk egy elképzelt helyzetet. Hogy mi hogyan tekintünk erre a szeretetre, elmondok egy megfontolni való példát. Ez a példa pedig a nagyszerű, bölcs anya könyörületéről szól. És ez nem csak a bolygón élő, másik emberi lény iránt való könyörület, de Isten iránt való könyörület. Könyörület a dualitással kapcsolatban, azzal, ami az Isteni rész az emberben. Ezek a szeretet szalagjai anya és gyermeke között, könyörületes szeretet. Érzékelteti a kommunikációt Isten és te közted, a köztünk lévő szalag. Ez metafora. Amikor megfejted, hogy kicsoda Isten az életedben és a testedben, minden egyéb kezd világossá válni.

Játsszunk el egy kicsit ezzel az elképzelt szituációval. Ebben a varázslatos pillanatban, vegyük úgy, hogy a gyermek egyszerre kortalan és intelligens. Az idő egyszerre megáll. A gyermek egyszerre elkezd kérdezni! Egy pillanat alatt a gyermek meg fog kérdezni, hogy te ki vagy és mit akarsz. Nos, félreértés ne essék, hogy a metafora miről szól, mert amit ez a gyermek majd az anyjától hall, azt akarom én mondani mindegyikőtöknek itt a székeken, rólad és Istenről. Hallgassátok hát ezt a párbeszédet anya és gyermeke között, ez majd bemutatja a bölcs, Isteni női jelleget.

A gyermek azt mondja az anyjának: "Édesanyám, milyen lesz majd az életem veled? Ki vagy te valójában? És mit akarsz tenni?"

Gondolkozz egy pillanatig, hogy mit fogsz válaszolni. Mondjuk ilyen valamit?

Az anya lenéz a karjában lévő gyermekre és azt mondja: "Nos, az első dolgom, hogy elrejtőzzem tőled. Valóban keményen kell majd dolgoznod azért, hogy megtudd, mennyire szeretlek. Darabokra kell tördelnem a szeretetem és olyan helyekre dugnom, ahol majd csak úgy találod meg, ha folyamatosan keresed és keresed. A sötétben lesz, elkülönítve tőled, csak a többi ember számára. Sok-sok titokkal találkozol majd és talán soha meg sem találsz."

Vajon ezt fogod mondani a gyermekednek, anyuka? Ez lesz az üzenet? Vagy valami teljesen ellenkező dolgot fogsz mondani? Mint például:

"Itt vagyok a számodra, csak a számodra! Semmit nem takargatok és veled leszek egész életedben. Soha nem kell keresned engem, mert itt leszek melletted és védelmezlek. Soha nem lesz titok, hogy hol vagyok... nem lesznek titkok! Nem számít, mit hallottál, vagy esetleg, mit gondolnak mások, Én itt vagyok!"

(Szünet)

Hát, ez az igazság, ugye arról, hogy mit fogsz mondani ennek a különleges lénynek, aki éppen megérkezett, a te véreddel. A gyermek felsóhajt és közelebb húz magához. Ez az igazság.

"Mesélj még anyu! Mesélj még?"

Anyuka, vajon akkor a gyermek szemébe nézel és azt mondod: "Nos, csak azért, hogy jó kapcsolatban legyünk, azt akarom, hogy szenvedj egy kicsit. De nem csak azt, lesznek kötelező tennivalóid, meg kell másznod néhány ezer lépcsőt. Elvárom, hogy ütlegeld magad, hogy kellemetlenül és nyomorúságosan érezd magad és kételkedj abban, hogy értékes vagy. És akkor, ha nem jól viselkedsz, sorsodra hagylak."

Vajon ezt fogod neki mondani? A válasz NEM! És el szeretném mondani, hogy Isten sem mondja ezt neked!

Idehallgassatok kedves emberi lények, az élet nem kell, hogy nehéz legyen. Az emberi lények raktak emberi szabályokat Istenre. Emberi lényt csináltak Istenből, biológiai nemi jelleget adtak neki, még háborúkat is raktak a mennyekbe! Olyan sok más dolgot is tettek, hogy emberibbé tegyék a Világegyetem teremtőjét! Ne vegyetek be mindent. Használjátok saját spirituális logikátokat. Nem ilyen a mi kapcsolatunk, öreg lélek és soha nem is volt ilyen.

Azt akarom, hogy úgy távozzatok erről a helyről, hogy tudjátok kik vagytok: az a gyermek, aki ott fekszik a Mindenható teremtő karjában és Isten szemébe néz.

Nézzük még egyszer ezt a kérdést, de most megfordítva. Isten és te közted: "Istenem, mit akarsz? Mit vársz tőlem?"

"Azt akarom, hogy szeress egész életedben. Tudom, lesznek nehéz idők és lesz, amikor nem fogod megérteni, mi történik. Tudom, hogy te egy gyermek vagy és lesznek kezdeti nehézségek. Tudom, lesznek olyan idők, amikor elhátrálsz tőlem, de majd visszajössz. De azt akarom, hogy tudd, én mindig itt vagyok. A kezem mindig elérheted, hogy átsegítsen a sötétségen. Minden időben hívhatsz." Hát ez a mi kapcsolatunk veletek.

A fátyol túloldalából mutatok meg egy darabkát, amelyik nyíltan és szabadon tud beszélni az öreg lelkekhez ebben a teremben és azt mondom: "Ez a mi kapcsolatunk, a könyörület kapcsolatrendszere." És erről szól az idei év.

"Mi mást akarsz még, Istenem, mi mást?" Hogy mit fog mondani az anya évek multával? Számunkra ugyanazt. A gyermek felnő és az anya azt mondja: "Hát, miért nem jössz gyakrabban ebédre?" Még akkor is, amikor már a gyermeknek saját élete van, már sok mindenre rájött, már saját családja van, az anya csak árasztja a szeretetet és azt mondja: "Miért nem hívsz fel néha?" Nem is kell ehhez zsidónak lenni! (Nevetés)

Hát, ezt akartam éppen most elmondani nektek. Ugye ezt fogjátok mondani a gyermeknek? A gyermek egy életre szóló szeretet. Vajon lehet ez egyszerűbb? Vajon lehet ez mélyrehatóan tisztább? Miért rakja az emberiség Istent skatulyába, kelepcébe ejtve Emberi alakban, felruházva Emberi tulajdonságokkal, olyan mint nemi jelleg, ítélkezés, irigység, díjazás és büntetés? Mi nem ez vagyunk! Mi a mindenség teremtői vagyunk, beleértve ebbe azt a szépséget is, ami az Emberi Lény.

Anyuka, apuka, nem ezeket a negatív és rémítő jellemzőket fogod mondani a gyermekednek, ugye? Mi sem! A szó tehát a könyörület.

Ez a 2011-ben a 11-esnek felel meg és annak, ami a 11-es a DNS-ben és annak az energiának, amelyen éppen dolgoztok. Mert ha megszerzed az anyai könyörületet, a bölcs Isteni női jelleget, Isten és az ember között lévő polaritást többé már nem dualitásnak hívják. Inkább szingularitásnak, vagyis egységnek, ami te vagy és Isten, olyan mint egy.

Ebben az évben (2011) a 11-es számú DNS réteg az amelyiken dolgoztok kell. Kedveseim, mindenki látni fogja az arcotokon. Ekkor kezdődik a gyógyulás, a gyógyulás, amiért jöttél. Ekkor minden probléma megoldódik. És ekkor kezded el palántálni a Földi béke magvait.

Kezdődjön hát a gyógyulás.

És ez így van.

Kryon