Magyar Kryon Honlap - Kérdések és Válaszok

Kérdés:

Gondban vagyok azzal kapcsolatban, hogy "kihez" imádkozzam. Lassan hosszú évek óta abban hiszek, hogy mindannyian Isten "darabkái" vagyunk és, hogy az ember a Földön csak egy része a "csoportnak". Vannak angyalok, mint Mihály és Gábriel és a mesterek, mint Jézus és Buddha és feltételezem, hogy ők is egy "csoport". Tudom, hogy kommunikálhatunk a Felsőbb-Énnel és a vezetőinkkel, de mégis fel van kérve egy csoport vagy entitás pontosan erre? Van-e egy "Apa"? Vajon az Univerzum egy nagy demokrácia?

Válasz:

A kérdésed nemcsak intuícióról és bölcsességről árulkodik, de még limitációról is, amit te magad építettél magad köré, amit dualitásnak hívnak. Nem számít mit mondtak, az emberek vágya az, hogy mindent felosszanak és minden köré felépítettségi táblázatot tegyenek. Ez egy teljesen lineáris folyamat és nem mutatja a valóságot, ahogy ez a fátyol túloldalon működik.

Vegyél egy hatalmas tál levest. Rendelkezik ízzel, anyaggal, formával és tápanyaggal. Mégis, egyik sem felelős a levesért. Most azt mondhatod: "Persze, de a levesben nincs tudatosság. A levesnek nem kell gondolkodnia vagy döntéseket hoznia és nincs tudatában önmagának." Úgy gondolod, hogy nincs tudatában önmagának? Azt gondoldod, hogy az összes molekula csak úgy véletlenül megalkotta magát és bonyolult struktúrába szervezte magát, ami még összetettebb formákba szerveződik, ami annyira bonyolult, hogy a tudomány nem is képes megérteni? Megfigyelted, hogy még egy olyan egyszerű dolognál is, mint a leves, van egy terv, egy rendszer és koordináció? Ha így van, akkor ki a vezető? Hol van a demokrácia? Ki adja ki a parancsokat?

Mi van akkor, ha a parancs lineáris rendje helyett, minden darabkának meg volt a tudása arról, hogy mi volt a terv és minden interfész nélkül, csak bele illettek abba, amiről tudtak? Nemcsak a leves csinálja ezt, hanem az Univerzum is és az is, akit ti Istennek hívtok.

Igen, mindannyian az egész darabkái vagytok. De az angyalok és más entitások, akik azonosították magukat az évek során, még ebben is hasonlítanak, tehát: Mindannyian ugyanabból a forgatókönyvből olvasnak.. egy, ami egyetértésen alapszik és ez frissíti magát együttesen. Ez olyan, amit még sohasem tapasztaltál, szóval nem is tudod igazán elképzelni. Felépítetettetek egy mítoszt az "égi háborúk" köré, így valahogy igazolni tudjátok, amiért a dolgok olyanok amilyenek, gondolván, hogy a hódító energia csak egyféle módon létezhet. Ezek az emberi tettek mind arról szólnak, hogy Istent lineárissá akarjátok tenni.

A DNS tartalmaz egy isteni kódot, amiben minden benne van. Isteni vagy, beleértve, hogy ismered ezt a térképet. Minél közelebb kerülsz a saját isteniségedhez, annál nyilvánvalóbbá válnak ezek és annál bölcsebbé is válsz. Bátorítottunk titeket, hogy találjátok meg magatokban a profétát, a szabályok könyvét és az iránytűjét annak, akik vagytok és amiért most itt vagytok. A kritikák szerint ez ugyanaz, amit a sorozatgyilkos tett, kigúnyolja a folyamatot, mint valamit, ami nincs egyensúlyban, sőt még gonosz is. "Csak gondolkozz", mondták: "ha mindenkinek lenne saját szabálykönyve, akkor itt káosz lenne!". Aztán ezek az emberek átadták neked a saját szabálykönyvüket, gyakran teljes integritásban, elmagyarázva nektek, hogy Isteni mit is akar tőletek.

Az igazság az, hogy ez a "szabálykönyv" egyéni, de mint a leves, van valami, ami közös abban, hogy minden molekula a leves része. Tehát ugyanaz a forgatókönyv mindenki számára! Ennek így kell lennie, vagy amit ti "természetnek" hívtok, egyáltalán nem működne. Ez az a könyv, ami azt mondja, hogy a "csoport" egy nagy család. A szervezeti felépítés (magyarázat a lineáris valóságod számára) egy dolog, amiről a hozzáértők beszélnek. A családod néhány tagja elkötelezte magát, hogy a 4D mezsgyéjével dolgozzon, közvetítve köztetek és köztünk (vezetők). A családod néhány tagja elkötelezte magát arra, hogy angyal legyen előttetek és néhányan, mint én is, részese legyen a fizikai léteteknek. De mindannyian Isten szeretetének részesei vagyunk, az emberiség támogatói, mindannyian egy csoport vagyunk... a te csoportod... a család, akit Istennek hívtok.

Kihez kellene imádkoznod? Kezdj el befelé fordulni. Ahelyett, hogy "valakihez" imádkoznál, kezd el megérteni a bölcsességét annak, hol is van igazából a hatalom. Aztán teremtsd meg, amire szükséged van, elvonatkoztatva a gondolattól, hogy ülvén valahol és remélve, hogy Isten talán adhat számodra valamit, mint amikor a kutya ül türelmesen a tálja előtt, remélve, hogy valaki megadja azt, amire vágyik. Ez nem így működik! Ez a saját létezésetek kegyelme, ami Isten esszenciája a Földön és ami irányít minden teremtést. Önmagatok mesterei vagytok és e tény teljesen el van rejtve a dualitásotokban. Csatlakozz a csoporthoz, amit Istennek hívtok. Imádkozzatok - ne egy magasabb rendű lényhez - inkább családtagként, aki ír egy levelet haza a frontvonalról. Ti Isten részei vagytok és családtagok. Emberi lények is vagytok, azon kevés entitások egyike az Univerzumban, akik élnek és dolgoznak egy helyen, ahol nem ismerhetitek az igazságot, mivel elrejtették előletek a teszt tisztasága érdekében.

... és csodálkoztok, hogy miért támogatunk és szeretünk benneteket annyira?


Kérdés:

Kedves Kryon!

Épp csak elkezdetem olvasni a IX. könyvet. Amit eddig elolvastam, sok eközül újra hangsúlyoz sok dolgot, amit éreztem vagy gondoltam. Zsidóként neveltek fel, de nem gyakorlom a zsidó vallást és mindig is kérdésként élt bennem, hogy vajon Isten valóban létezik vagy sem. Nagyon kényelmetlenül érzem maga, amikor emberek "Istenükről" kezdenek el beszélni. Nem hiszek abban, hogy templomba járjak. A férjemmel ennél mi szabadabb gondolkodásúak vagyunk, vagy még ateisták is egyben. Szóval elég furán érzem magam, amikor Istenről beszélsz. Nem tudom igazából, hogy érezzek, annak ellenére, hogy rengeteg dolog van még, amikről beszélni szoktál és, amikről hiszem, hogy igazak. Kérlek segíts megértenem, mit értesz "Isten" alatt?

Válasz:

Először is, tudd meg ezt: Tisztelet övezi mindazt, amit választottál, bármi is legyen az. Nem ítélkezünk azzal kapcsolatban, ha távol kívánsz maradni Istentől. Viszont miért van az, hogy az információ, amit Kryontól kapsz, visszhangzik benned? Kész vagy beismerni, hogy talán több is van, mint amennyit szemed felfogni képes?

A válasz "igen" (ahogy azt te is tudod). Tehát mi is az, ami szemed elől rejtve van? Meglehet, hogy te már jártál itt ezelőtt? Ha igen, létezett egy terv is? És ha volt egy terv, ki volt az, aki azt kitalálta?

Amire így reagálsz (ez kimondottan neked szól), az az, hogy oly sok életet éltél már le ezen a bolygón ismerve az "igazságot", hogy amit magad körül szervezetnek látsz, felháborít téged. Nem vagy kész, hogy bármihez is "csatlakozz". Ez az kedves, ami azokkal történik, akik öreg lelkek és visszatértek erre a bolygóra, mert spirituális hívást kaptak. Elmenekülsz mindentől, ami vallásos! Felemeled a kezeidet és frusztráltnak érzed magad, mert úgy tűnik, senki sem érti, miért teszed ezt. Ennek oka? Tudod, hogy ki is Isten valójában.

Szánjunk egy kis időt arra, hogy megnézzük, "Isten" mit is jelenthet. Mi van, ha azt jelentené, Te? Mi van, ha lenne egy hatalmas kollektív család, aminek te is tagja lennél? Mi van akkor, ha a szó Isten, azt jelentené, hogy "Angyali lények csoportja, néhányan jelenleg a Földön élnek, akikben megtalálható az Univerzum minden áldott energiája"? Mi van, ha Isten azt jelentené, hogy "Angyalok, akik egy időre embereknek öltöztek"?

Az emberek gyakran "látják" Istent, mint jótevőt az égben... tele előítélettel. Mennyország és pokol, azok a szavak, melyeket arra használnak, hogy kontroll alatt tartsák a viselkedést és már korán "kiépítsék" az ellenőrzést. Sok vallásban megtalálható, hogy "bűnösnek születtél" és nincs esély a megváltásra. Egy öreg lélek ezt kifogásolja. Isten olyan sokkal hatalmasabb, mint bármi ezek közül.

Az igazság? Te magad vagy Isten. Tudni szeretnél még többet? Olvasd el a kommunikációt, ami a "Hazatérés" címet kapta. Ebben rengeteg példázatot találsz majd e tökéletes "dolog" felfedezéséről. (Kryon VIII. könyve magyarul)

Tudj erről: Áldott vagy. Isten szeretete maga a szeretet, hogy rendelkezel mindazzal a természetes dologgal, beleértve az állatokat, a természetet és más embereket. Ez az Univerzum energiája és ellenőrzése alatt tart téged. Amíg a Földön jársz, a fent említettek, mint rejtve vannak előled.

Áldott az ember, aki tudja, hogy ő is nagyszerűség része, mindennek, ami maga Isten.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérlek világosíts fel a levegőben található interdimenzionális életről. Hogyan hat ez ránk? Hogyan hat ez a légzésünkre? Vajon a légzés maga egy interdimenzionális cselekedet?

Válasz:

Egyetleneim, oly sokminden van itt, amit most még nem érthettek. Sokszor beszéltünk már az interdimenzionális életről, ami a levegőben és a vízben található. De rálelhetsz a Föld porában is. Ez nem valami új és nem is szokatlan. Ez olyan valami, ami megmutatja, ahogy a dolgok működnek.

Ez az élet is a természet része és támogató jelleggel van jelen sok folyamat számára. Az egyik legnagyobb jellegzetesség, hogy ez az élet felel az emberi tudatosságra. Nincs választása vagy intelligenciája, inkább természetes, mint az erdeitek és a tengereitek, amelyek mind segítenek egyensúlyban tartani a bolygót és reagálnak a behatásokra.

Vajon ez hatással van-e a lélegzésetekre? Engedd meg, hogy inkább megkérdezzem ezt? Vajon a légzésetek hatással van erre? A válasz, igen, mindkét kérdésre. A lélegzés az élet-vonalatok, nem igaz? Elcsodálkoztál-e már valaha azon, mi lenne, ha meg tudnád változtatni a levegőt, amit belélegzel? Tisztábbá tudjátok-e tenni? Tudtok-e úgy lélegezni, hogy az "tisztító légzés" legyen? Tudtok-e úgy lélegezni, hogy az akár gyógyító lehet? Itt van a legújabb tanítás, melyben jelentős szerepet fogunk vállalni, ahogy múlik az idő.

A vízben és levegőben található interdimenziónális élet (különösen) készen áll, hogy "odafigyeljen" arra a hatalmas erőre itt a Földön és arra, amit mondani akar. Ez a hatalmas erő az fókuszált emberi gondolat. Azok, akik ezt olvassák éppen és nem hiszik el, vagy azt gondolják, hogy ez csak vicc, nekik csak várniuk kell. Még a saját tudományotok is fel fogja fedezni ezen élet "árnyékait" és csodálkozni fog, hogy mi is ez. Amikor ez megtörténik, emlékezz rá, hogy ezt itt láttad.


Kérdés:

1. Kedves Kryon!

Multiplex Sclerosis-t állapítottak meg nálam. 18 éve vagyok fénymunkás és szándékomban áll meggyógyulni. Megtettem mindent, de még mindig semmi változás, leszámítva azt a kis tüneti változást. Tudnál segíteni nekem, hogy megtudjam, mi gyógyítana meg engem teljesen? Mindig azt hittem, hogy minadannyian kreatív lények vagyunk, akik saját gyógyulásukat is képesek véghez vinni. Úgy tűnik elvesztem, amikor önmagamon dolgozom. Ilyenkor a következőkre gondolok: "Gyógyult vagyok" és "Szeretem magam", ahogy másokat is tanítottam, hogy ezeket mondják. Szükségem van a segítségedre. Elveszte és bár már beszéltünk közvetlenül, de most szükségem van a szavaidra, kérlek.

2. Van egy 23 éves lányom, akinek agyi bénulása van. Olvastam és hiszem is, hogy véletlenek nem léteznek és megválasztottuk az alapkörülményeinket, még mielőtt ide érkeztünk volna. A lányom ezt nem veszi be. Azt mondja, hogy ő sosem választotta azt, hogy képtelen legyen járni. Kinek van igaza?

Válasz:

1. Mindkettőtöknek helyes a meglátása. A lányod maga választotta az állapotát, de azt is választotta, hogy akkor jöjjön a Földre, amikor is ezen az állapotán változtatni is tud. Ez nem véletlen, hogy ő most itt van ebben az állapotban és az sem véletlen, hogy most van itt, amikor oly sok lehetőségek állnak előtte.

Bátorítsd őt, hogy változtasson a saját biológiáján. Energiák fejlődnek ezen a bolygón, melyek majd egyesülnek az ő szándékával. Minden ösvény különböző, de nem létezik olyan Isteni teremtmény, aki szenvedni jött ide. Őket inkább azért küldték ide, hogy felfedezzék, mire is lennének képesek.

2. Egyetlenem, van néhány dolog, amit ebben az életútban kaptál, amelyek oly nagyon a részeid, hogy csak egy teljes életváltással tudnál változtatni rajtuk. Ez igazából rajtad áll, hogy így sokkal többet megtanulj magadról, mint abban az esetben, ha egyszerűen meggyógyulnál. Kitisztítottad már a múltat? Mondtad már Istennek, hogy nem számít mi történik, te akkor is jól megvagy a helyzettel? Vajon igazán gondját viselted a saját spiritualitásodnak? Itt az idő, hogy az egész emberen dolgozz.

Frusztrált vagy, mert még csak "tüneti javulást" érzékelsz, pedig a tény az, hogy ezek mind jelek, hogy a sejtjeid válaszoltak és még tovább merészkedhetsz velük! A sejtrendszered nem ragadt bele a Multiplex Ssclerosis állapotba! De most itt az idő, hogy a fizikai léttől elfordulva gondját viseld más részeidnek is, amelyek még nem működnek teljesen. Az igaz szeretet hatja át ezt az üzenetet.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Régóta Kryon rajongó vagyok, emlékszem, hogy olvastam közelgő járványokról. Csak szeretnék felvilágosítást a SARS vírusról. Mi a jelentősége ennek? Miért és hogyan jelenik meg? Mit tanulhatunk belőle? Meg kell védenünk magunkat vagy bíznunk kell a saját immunrendszerünkben, hogy meg tudunk birkózni vele?

Kedves Kryon!

Tudnál egy kicsit beszélni nekünk az új SARS vírusról, az eredetéről és vajon lesz rá gyógymód? Úgy tűnik, hogy Ázsiában (és sok más országban) elég nagy bajt kavartak és reméljük, hogy a helyzet hamarosan megoldódik.

Válasz:

SARS vírus nem különbözik az AIDS-től abban, hogy itt is el kell indulni a gyökerektől és valamit tenni kell a természeti források pusztítása elkerüléséért. Habár ez most bizonytalannak tűnhet, egy napon ez a tény megmutatkozik és a SARS vírus eredetét arról a területekről fogjátok eredeztetni, ahol az erdőket egyszerűen "eltörölték".

Hacsak az emberiség nem akar megtapasztalni újabb betegségeket, amelyek felveszik veletek a harcot és hatalmas emberi áldozatokat követelnek majd, akkor meg kell értenetek, hogy van egy egyensúly amit a Föld erdői tartanak fel és érintetlennek kell maradniuk. Ezek a területek egyensúlyban tartották már akkor is a földet, amikor az emberek még sehol sem voltak. Ha viszont betörtök az ökológia ezen szentélyeire, a vírusok, amelyek nyugalomban voltak hosszú időkön át, most felébrednek és meg fognak találni benneteket.

SARS vírus gyógyítható. Igen. Ahogy az AIDS is. De miután ezeket meggyógyítottátok, minden egyes vírus meglepetés lesz és mindegyikre újabb kutatásokat kell elindítani. Ehelyett miért nem tisztelitek az erdőket és hagyjátok őket létezni!


Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérlek, meg tudnád nekem mondani vajon túl érzékeny vagyok a horror filmekkel kapcsolatban, ugyanis nagyon nem szeretem őket. Ezek a filmek valóban hatással lehetnek ránk?

Válasz:

Nem, nem vagy túlzottan érzékeny. Ami bejut a tudatosságba, az mindig egyénileg kerül feldolgozásra. Legtöbbször a rémisztő történeteiteket fantáziaként élitek meg, vagy gyakran akár élvezitek is őket a kalandjaik miatt. A legtöbb ember külön tudja választani a valóságot a fantáziától. Néha viszont, ez a kettő összekeveredik.

Honnan tudod, hogy melyik melyik? Használd a megérzésedet és "érezd" vajon a film, vagy a könyv jellege élvezhető a kaland miatt, vagy valódi kísérlet tudatmódosításra a félelmen keresztül? A filmkészítő szándéka gyakran az, ahol maga az igazság is van. Szórakoztatás vagy sokkolás? Móka vagy félelem? Amikor egy kis időt szánsz ennek vizsgálatára, az igazság tisztán megjelenik a tudatodban. Minden egyes ember különböző, a fiatal emberi elme fejlődés időszaka nagyon, nagyon érzékeny.

Használd az ítélőképességedet és az majd vezetni fog téged. Minden eset különböző, szóval becsüld meg mindegyiket ugyanolyan szorgalommal és a válasz magától érkezik majd.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Néhány évvel ezelőtt, amikor az utcán sétáltam egy reggel, hallottam valakit, amint a nevemen szólongat, de nem láttam senkit. Ez néhányszor történt meg. Megkérdeztem erről néhány spirituális barátomat. Azt mondták, hogy ez csak egy teszt volt, hogy meglássák, kész vagyok-e a megvilágosodásra? Kíváncsi vagyok, hogy igaz-e ez?

Válasz:

Végre, egy válasz! Mi tartott ilyen sokáig? A célunk az volt ezzel, hogy meglássuk, vajon el tudnád fogadni, hogy nem vagy egyedül. Talán legközelebb, amikor szólítunk, nem fogod a barátaidat megkérdezni és írni nekünk, hogy megbecsüljünk! (Kryon kacsint és mosolyog)

Nem minden hang, amit hallani lehet, spirituális. Néhány az instabilitás eredménye a biológiádon belül. A te esetedben, arról van szó, hogy te valóban hallottál minket, ahogy próbáltuk felkelteni a figyelmedet. A különbség mindig nyílvánvaló. Spirituális esetben, ezt a tapasztalást jó érzések, szeretet és helyénvaló megbecsülés fogja kísérni. Megkérdezheted: "Nos, mit akarsz?" A válasz? "Azért szólítunk, hogy tudd, sosem vagy egyedül és vidd ezt a tudást magaddal. Lazulj el, ismerve a tényt, hogy te is Isten egy darabkája vagy." Ez mind az önértékelésről szól.

Gratulálunk kedvesem. Felébredtél!


Kérdés:

Kedves Kryon!

A kérdéseim a következők: (1) Volt gyerekkorod? (2) Volt tanulási utad, hogy megszerezd mindazt a tudást, amivel most rendelkezel? (3) Végig mentél-e érési folyamaton, ahogy mi tesszük ebben a dimenzióban? Te is fejlődsz és tanulsz?

Válasz:

Nem, nem és nem. Engedd meg, hogy leírjak valamit, ami leírhatatlan. Az én jellemvonásaim hasonlóak a tieitekhez. Amikor nem vagytok a Föld nevű bolygón, akkor részei vagytok annak, amit ti Istennek nevezetek. Nem volt kezdet. Nincsen múlt vagy jövő, ezért, az esszenciánk időtlen és ugyanakor friss. A leckék, amit most tanultok, folyamatok egy cél érdekében, de ezek nem "angyali oktatás". Ez csak nektek szükséges a 4D univerzumotokban, a 4D idősávotokban. A szín csíkok, amiket viseltek, mint angyali lények, olyanok mint a díjak, amit a szolgálatotokért kaptok és van nektek ezekből több ezernyi. Ezek a megbecsülésről és kifejezésről szólnak, nem pedig a tanulásról. Mindannyiunknak ugyanaz az információ van a tudatunkban és mindig is rendelkeztünk ezzel az információval, ami teljes és mindent elmond arról, ami van. Bennünk van a teljesség bölcsessége és a teljesség minden tapasztalata. Ha egy entitásnak új tudatosságra ébre, mindannyian újra ébredünk. Hiszed vagy sem, részei vagytok ennek! Nem emlékszel? (Kryon mosolyog) Persze, hogy nem. A dualitást, amibe beleegyeztél a küldetésed miatt itt a Földön, elrejti teljesen előled.

Család vagytok. Ti vagytok Isten. Örökkévalók vagytok.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Egy spirituális cikkben olvastam, hogy Fidel Catsro küldetése az, hogy megmutassa, hogyan lehet pénz nélkül megtenni dolgokat és ez volt az oka annak, amiért ő és a trópusi forradalom életben maradt. Ez igaz? Ha nem, akkor Kuba miért nem változott, amikor Kelet-Európa is változott? Fidel Castro a fényért dolgozott vagy ő is a régi energia része volt?

Válasz:

Ez a vezető még a régi energiához tartozik, de szükséges volt. Az igazi ok az volt, hogy a Szovjet Uniot közelebb hozzá a partjaitokhoz, hogy segítégetekre legyenek a 2000-ben várt világvége helyzetben, ami nem következett be. Az evilági mesterek, nagyon fontos szerepet játszottak volna Kuba történetében a nukleáris háborúval kapcsolatban, amire megint nem került sor.

Ez a teljes oka és Fidel Castro most úgy létezik, mint ereklyéje annak, ami meg sem történt. A népe szegény és a kultúra pedig nem emelkedett és nem elégedett önmagával. Ez az energia hamarosan megváltozik... hamarabb, mint ahogy te gondolod. Akkor majd találkoztok egy olyan Kubával, ami nagyon hosszú ideig rejtve volt, s még az egyenlőtlenséget és a kultúrális gazdagságot is észre fogjátok venni, ami mindvégig jelen volt.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Amikor megtapasztaljuk egy szerettünk hirtelen elvesztését (ember vagy házi állat) baleset vagy sérülés következtében, melyek azok a segítő, konkrét módok, amelyek enyhíthetik a sokk érzését bennünk? (Abban is hiszek, hogy fénymunkásként nehezebb a gyász feldolgozása, mivel egy részem tisztában van vele, hogy a szerettem már szeretettel és örömmel teli helyen van, ráadásul még ott van a fátyol is, ami ezt az elválasztás érzését még valóságosabbá és fájdalmasabbá teszi.) Van-e mód arra, hogy kapcsolatban maradjunk energetikailag az elvesztettünk jelenlétével?

Tudom, hogy már korábban beszéltél a gyászról, de szeretnék tudni néhány specifikus dologról vagy lépésről, ami segítene továbblépni a kezdeti éles fájdalmon és a sokkon, a fátyolnak ezen oldalán maradottaknak.

Válasz:

Kedves egyetlenem, igazad van. Úgy vagytok "felépítve", hogy a gyász részetek. Ez nemcsak helyénvaló, de megbecsült és megértett. Habár mellettetek állunk mindvégig, ez gyakran egyszerűen nem elég.

Több dolog is van, amit tehetsz, hogy túl juss ezen a folyamaton, de még elegánsabban: Keress egy helyet, ahol fizikálisan segíthetsz valakinek. Menj el egy idősek otthonába, ahol felolvashatsz embereknek, sétálj együtt velük, vagy segíts nekik a terápiájukban. Találkozz emberekkel, akik szintén gyászolnak és hallgasd meg, hogy min mennek keresztül. És ez talán bizarul hangozhat, de gyakorold! A saját tested kémiája segít, újra egyensúlyba kerülni, mialatt ezeket a dolgokat teszed.

A gyász lassan le fog ülepedni, de mindig lesz a szívedben egy hely, ami picit fáj majd. Ez normális. Sose próbáld megszüntetni vagy úgy érezni, hogy ez helytelen. Az ok, amiért ezek a dolgok túl bonyolultak az az, hogy valóban kapcsolódtál azon a szinten, ami túl van a fizikai léten. A dulaitásod "látja" azt, akit elvesztettél, mint aki "elment a jobb érdekében". Ez a te valóságod és semmit sem tehetsz, hogy ezt megváltoztasd. Viszont elmondhatok valamit, ami biztosan meg fog történni - 100%. Újra fogsz találkozni azokkal, akiket "elvesztettél" és ezt biztosra veheted! Tapasztalatból beszélek, sokszor láttam ezt megtörténni... még most is, ahogy itt beszélek. Semmi sincs az Univerzumban, ami ehhez fogható - amikor Isten szeretete manifesztálja magát entitások között, akik kapcsolatban vannak emberi életben és a fátyol túloldalán is, de akik régóta nem látták egymást.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Egy nagyon negatív paranormális tevékenységet tapasztaltam. Tudom, hogy már elmondtad, hogy a "szellemek" egy másik dimenzióban léteznek, de azt érzem, jobban meg kell őket értenem. Nem hiszek a gonoszban. Azt gondolom ez csak a szeretet hiánya, de mégis miért tűnik a sötétség hatalma oly erősnek?

Valamint... ha a földönkívülieket érdekli a "hatalmunk", vajon a gonosz lelkek is ugyanezen okból érdeklődnek irántunk?

Válasz:

Újra olyan tudás iránt érdeklődsz, ami megköveteli, hogy teljesen az univerzális valóság koncepcióján kívül gondolkozz. Meg tudod tenni? Itt van számodra a teszt. Amikor belépsz a fátyol másik oldalára, ott már nem létezik lináris idő. Minden ugyanakkor történik és ott nem létezik az a felépítettség, amit elvársz vagy, ami logikus lenne a te 4D-s elméd számára. Amikor összetalálkozol egy "kísértettel", valójában egy olyan esemény energiáját tapasztalod meg, ami egy másik dimenzióban történik, ezért tűnik úgy, mintha veled egy "körben" lenne ez a "kísértet". Amit érzékelsz az az, mintha az a valami újra és újra megtörténne, az a valami igazából egyszer történt meg. Ez igaz? Igen. Viszont az észlelésed arról, ami történik, az nagyon különbözik azok valóságától, akik részt vettek ebben az eseményben.

Néha ezt kérdezitek: "Ezek a lelkek, akik korábban emberek voltak, vajon egyfajta börtönbe ragadtak, újra és újra megismételve dolgokat?" Igazából ez egy nagyon vicces kérdés! Te vagy az, aki limitált. Te vagy mindörökre beleragadva a mono-realitásban, az idő egy eszméletlenül gazdag spektrumán belül. Fekete-fehér időzónában élsz, amikor körülötted minden a létezés látványosan színes szivárványában pompázik. Ezért, amikor fekete-fehér szemmel kandikálsz bele a gyönyörű színes árnyalatokba, csak egy kis darabkáját látod majd annak, ami valóban ott van és sosem fogsz rájönni erre.

Ha valóban belefutsz egy entitásba, amelyik úgy tűnik számodra, hogy egy dolgot újra és újra megtesz, az számára csak egyszeri alkalom. Ilyennek látszik a most egy lineáris megfigyelőnek. Ez az esemény az univerzális idő egy pillantában történik, de neked úgy tűnnek, hogy "itt ragadtak". Ez arra sarkallhat, hogy feltedd a valódi kérdést: Ki is az, aki "megragadt"?

A "kísértés" gyakran egy szituáció, ami energiamaradványokat hagyott maga után, ami interdimenzionális. Érzed és látod és ez rémísztő. Néha úgy tűnik, szándékkal van jelen. Néha úgy tűnik, még tudatossággal is rendelkezik. Újra elmondom, ez a te megfigyelésedből fakadóan van így. Mivel tudatossággal rendelkezel, megváltoztatod az esemény valóságát! Elmondtam neked, hogy ezt bonyolult lenne elmével felfogni. Más szóval, a cselekedeted miként rátekintesz egy eseményre, megváltoztatja a szemedben azt, ami valójában történt. Most vissza is jutottunk az első kérdéshez ugye, ahol a valóság definíciójának azokhoz van köze, akik ott vannak és látják.

Nem létezik olyan dolog, hogy "gonosz lélek". A bolygótok leghatalmasabb gonosz erőit az emberi elmékben és szándékokban találhatjátok meg. Az elme képes manifesztálni a sötétséget, csak úgy, mint a fényt. Ez egy beszélgetés, amit korábban is megejtettünk már. (Lásd a Kryon IX. könyvet, hogy többet megtudj erről). Ezért ti folytatjátok saját valóságotok megteremtését... ami lehet gonosz vagy angyali.

Mindazonáltal... ti vagytok az egyetlen bolygó, amelyik szabad akarattal rendelkezik! - Kryon


Kérdés:

Kedves Kryon!

Az emberek miért jönnek zavarba a meztelenségtől?

Válasz:

Nem minden ember jön tőle zavarba. Ennek eredete leginkább kultúrális és a gyökere a józan észből eredeztethető. Valamint ez egy hagyomány is, hogy az emberek zavarba jöttek a saját meztelenségüktől már az Édenkertben is. Ez a történet segít a vallásos rendszernek kontrollálni, azáltal, hogy szégyent és méltatlanságot kelt a meztelenség körül.

Az emberek ruhát hordanak a hideg ellen! Az állatok szőrt és bundát növesztenek, mivel nincs olyan szintű intelligenciájuk vagy képességük, hogy ruhát készítsenek. Ez a válasz valóban nagyon egyszerű és semmi köze sincs a szégyenhez vagy bármi máshoz, amit neked ezzel kapcsolatban tanítottak.

Szóval ez a ti saját kultúrátok és a bolygó vallásai, amelyek megalkották az érzést, ami ezzel kapcsolatban most van bennetek. Emlékezz rá, sok törzs, akik meleg klimájú helyeken élnek és sosem kerültek közszemlére a kultúrátokban, mert meztelenül leltetk rájuk és ezen törzsek tagjai biztosan nem éreztek szégyent, vagy zavarodottságot emiatt. Ezek az emberek nem voltak bennszülöttek sem, csak egyszerű emberek, akiknek egy nagyon kiegyensúlyozott életük volt - olyan élet, amelyben sosem fáztak meg. Emiatt Isten sem átkozta el őket és több szexuális büntény sincs náluk mezítelenségükből fakadóan. Gondolkozzatok el ezen.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Milyen tanácsot adnál az embereknek itt a Földön erre a döntő jelentőségű évre?

Válasz:

Kedves emberi lények, ne féljetek tovább a változásoktól és kezdjétek el kifejleszteni a megoldást! A ragaszkodásotok a "megőrizni a dolgokat úgy, ahogy vannak" helyzethez olyan, mintha nyomnátok egy olyan vonat fékét, amelyik arra törekszik, hogy elmeneküljön a szökőár elől. Engedjétek haladni azt a vonatot. Engedjétek, hogy a sebesség növekedjen és fűtsétek a változás motorját. Ezt mind megünneplitek majd egy napon.

Kérdés:

Kedves Kryon/Lee!

Lenyűgözött ez a sok információ és szeretet, amit a könyvekből kapok. Nagyon köszönöm, hogy a remény üzenetet hozzátok el a bolygónak. Az első kérdésem a pénzügyekkel kapcsolatos. Hiszek abban, hogy megtartom a szavamat és az integritásomat, de nemrégiben elvesztettem az állásom és úgy találtam, hogy egyre nehezebb tovább fizetnem a kiadásaimat és meg kell fontolnom a kijelentést a 7. fejezetben.

Anélkül, hogy megvizsgálnánk minden részletet arra vonatkozólag, hogyan jutottam ide (nem akarok belemenni az áldozat szerepbe) nagyon rosszul érzem magam amiatt, hogy nem fizetem mindenkinek vissza a pénzt. Kikértem egy ügyvéd tanácsát, és ő azt mondta, hogy több pénzt teremtenek, mint amennyit rám költöttek és ne érezzem rosszul emiatt magam, mert ez néha mindenkivel megtörténhet.

Válasz:

Kedvesem, ne ostorozd magad emiatt. Néha szükséges, hogy teljesen lezárj életed könyvében egy fejezetet, hogy megnyiss egy másikat. Ha vannak benned érzések arra vonatkozóan, hogy megadd a tartozást, akkor ahogy halad az idő, ajánld fel, hogy visszavizeted a jogi paramétereken kívül. Ez a saját választásod integritási kérdése.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Tudnál beszélni Kanada energiájáról?

Válasz:

Igazából két válasz van erre a kérdésre: (1) A Föld energiája, és (2) az állampolgárok és a nagy ország energiája.

Kanada rendelkezik a Föld néhány ősi területével. Valamint megvan az a jellegzetessége, hogy kevés háborút vívtak ezen a területen és ezért nagyon kicsi a "földi karma". Ez egy kifejezés, amit arra használunk, hogy körülírjuk az energia rétegeit, ami egy lehetőség, amin végig kell mennie, hogy hatásosan tudjon kommunikálni Gaia energiájával. Ezért újra elmondjuk nektek, ez az a hely, ahol az emberek könnyebben meditálnának, gyógyulnának, vagy megtanulnának magasabb rezgésszámon élni. Ha kételkedtek ebben, menjetek csak el oda és "érezzétek". Kanada földje jobban is segíti a közvetítéseket, mint a Föld bármely másik területe.

Kanadában van egy karmikus csoport, akik védelmezni fogják ezt a földet a végsőkig. E csoport legfőbb karmikus jellegzetessége, hogy olyanok alkotják, akik korábban elvesztették földjeiket, de ezúttal már nem fogják! Környezeti szempontból ők sokkal tudatosabbak, mint a legtöbb más ország a Földön és a legtöbb elektromosságot valóban a víz által nyerik! (Más országoknak példát kéne venniük róluk.)

Ezek az emberek a szeparatizmus kérdésén is dolgoznak. Már mondtuk korábban: amikor a kanadaiak valóban egyesülnek, mint kanadaiak, nem számít milyen nyelvi különbségeik vannak, pénzbeli rendszerük hirtelen "meggyógyítja" magát és megerősödik, amilyen egykoron volt, a Föld összes többi pénzneméhez viszonyítva. Minden összefügg egymással.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Honnan ismerhetjük fel a különbséget a gondolati úton végbemenő társteremtés és az ösztönösen felbukkanó gondolat között? Amikor valami hamar végbemegy egy gondolatom után, összezavarodom, hogy vajon én teremtettem ezt tudattalanul, vagy csak egy intuitív tudás birtokába került, hogy ez hamarosan megtörténik. Ez a Harmadik Nyelv egy megnyilvánulási formája lenne?

Válasz:

Miért érdekelne ez? Nem érted, hogy az igazi társteremtés egy automatikus formája az energiának körülötted, ami segít megteremteni az alkalmas dolgokat? A mesterek nem ültek egyhelyben és társteremtettek. Bárhova mentek, a Föld felismerte őket és gondolataik úgy működtek, hogy megalkossák a saját mesteriségüket. A természet maga, ismerte őket!

Szóval, igen, ez A Harmadik Nyelv, de ez egyben része egy intuitív folyamatnak, amit társteremtésként tanítottunk nektek. Kezd el megérteni, hogy ezek a dolgok nagyon összefüggnek... vagy inkább teljesen ugyanazok.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mi a helyzet azokkal az emberekkel, akik szervátültetésen estek át és emiatt kilökődésgátló gyógyszereket kell szedniük életük hátralevő részében? Olvastam, ahhoz, hogy elérjük a mennybemenetel állapotát, a sejteket nem szabad gyógyszerekkel mérgeznünk. Akkor ez azt jelenti, hogy egy transzplantált nem érheti el életében ezt az isteni állapotot és bízniuk kell abban, hogy a testük nem fogja kilökni a beültetett szervet, ha abbahagyják a gyógyszerszedést? Nagyra értékelném válaszodat ebben a kérdésben.

Válasz:

Kezdjük el egyszerű lépésekkel, azokhoz szólva, akik szervátültetésen mentek keresztül (beleértve azokat is, akiknek szívátültetésük volt) és gyógyszereket kell szedniük. A szerv kilökődés a szervezeted egy kémiai jellegzetessége. Ennek semmi köze a spiritualitásodhoz. A gyógyszerek, melyek életben tartanak, áldottak és Isteni adomány. Ezek nem mérgek a szervezeted számára. Ezek inkább megbecsült és ünnepelt dolgok, mint a tudomány, segít neked életben maradnod és amit isteni inspiráció hatott át.

A mennybemenetel állapota minden ember számára elérhető a bolygón, akinek szándékában áll, hogy elinduljon egy úton. Isten nem valamilyen függöny mögött rejtőzik! A te isteni, spirituális családod pontosan tudja, hogy mi megy éppen végbe a testedbe és nem fognak megbüntetni, amiért életben tartod magad! Itt az idő, hogy használjátok a spirituális ép elméteket ezekben a dolgokban. Lássátok meg Istent az oldalatokon, ismerve mindent és ünnepelve az életet! Aztán hozzátok meg az összes spirituális döntést, amit kívántok, tudván, hogy minden tökéletes a tiszta szándékotokban.


Kérdés:

Van-e bármi lehetőség arra, hogy egy ember megtapasztalja igaz valóját, legalább érzelmileg, hogy felfrissítse és békére leljen, amíg a többdimenziós Teremtés a feladatát végzi? Vágyom, hogy így legyen. "Haza" szeretnék menni és megtapasztalni önmagam és bensőségesen kapcsolatban lenni az istenivel.

Kedves Kryon!

Számomra érthető, hogy az egyik legnagyobb siker az emberi lények történetében az új energiában a Harmadik Nyelv fejlődése. Mióta a Szent Szellem nyelvezete nem lineáris, a szimbolikus információk (archteípusok, metaforák, példabeszédek és jelek) megértése egy módja, hogy a Harmadik Nyelv fejlődhessen?

Válasz:

Igen, igen és igen! A Harmadik Nyelv megtapasztalása az, amit mi tanítunk. Arról szól, hogy "beszéljetek a sejtjeitekhez". Nézz utána a tanításunknak, ami 2003-2005-ben volt és ezekre adott választ, azaz, hogyan kérjük a mesteri létet.

Ez nem valami, ami miatt hívnod kell a sajtót és abba kell hagynod az életed, hogy ezt az állapotot elérd. Ez a mindennapi életről szól, ami szeretetteljes, békés és más. A sejtjeitek ellenállnak, hogy drámákba, haragba és aggodalomba keveredjenek. "Kapcsolatban vagytok a családdal" bármerre is jártok és erről ti magatok is tudtok.

Azt kérditek, hogyan: kezdjétek azzal, hogy kéritek ezeket elcsöndesedett állapototokban. Szánjatok időt a meditálásra és semmi mást se kérjetek, csak ezt. Mondjátok el Isten-társatoknak (a Felsőbb-Én), hogy vágytok ezen kapcsolat megindítására és megtartására. Használjátok az érzelmi mélységet, ami ekkor, Istennel való együttlétetek során felébred bennetek és hagyjátok végig áramlani! Gyertek vissza a meditációból és induljatok el ebben a 4D világban, a szeretet interdimenzionális buborékában. Ne zárjátok le a meditációt... csak álljatok fel és menjetek tovább!

Ezek mind elgondolások. Nem köthetők a lineáris lépésről-lépésre folyamathoz, nem igaz? Talán nem kaptátok meg a választ sem, amit akartatok. Sokan közületek könnyű úton akarjátok megkapni a választ. De ez nem egyszerű. Elindultok egy folyamatban az isteni társteremtésen keresztül és haladtok felfelé, ahogy a saját eljárásmódotok megengedi. De nem mászhatjátok meg a lépcsőket, amíg ki nem nyitjátok az ajtót.

Meg tudjátok mutatni a kék színt egy gyermeknek? Igen. Ez egyszerű. Most, mutassátok meg ugyanezt egy világtalan személynek. Ez már összetett. Az interdimenzionalitás is ide tartozik. Lépéseket akartok, szabályokat és folyamatokat, de ez sokkal összetettebb, mint ezek. Valamint ez a mindenség célja, amit tanítunk. Kezdjétek el tiszta szándékkal. Folytassátok örömmel. Adjatok hozzá egy kis bölcsességet és adjatok neki időt. Isten már alig várja, hogy feltölthesse a kupátokat az ismerettel.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Te mindig a "Szeretet" állapotában vagy? Úgy értem, mindig rendelkezel egyfajta áttekintéssel, könyörületes mély szeretettel minden iránt, ami létezik, irántunk, önmagad iránt? Minden pillanatban?

Válasz:

Igen! És a kozmikus vicc az, hogy te is így teszel! Ez rejtve van a dualitásodban, de ez mindannyiótok alaptermészete! Nehezen hihetőnek tűnhet ez, amikor különböző emberek vesznek körül téged, kiváltképpen azok, akiknél úgy tűnik, hogy csak keménység van bennük és azok, akikben látszólag semmi könyörület sincs. A valóság az, hogy ez az, amit ők teremtettek. Minden ember szabad akarattal rendelkezik.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérlek, segíts nekünk megérteni az allergia elterjedését. Mit tehetünk azért, hogy meggyógyítsuk ezt a jelenséget?

Válasz:

Csökkentésétek le a lépéseket a táplálékláncotokban, azaz állítsátok le a friss étel kémiai anyagokkal való "fertőzését".

Kérdés:

Nagyon kíváncsi vagyok a Chiron aszteroidával kapcsolatos meglátásodra. Ismerem a történetét ennek a "megsebzett gyógyítónak", mindabból, amit a hatásáról olvastam a mágikus asztrológiai alkalmazásokban. Te te mindig is nagyon pontos információkat adtál ebben a vonatkozásban (ami a mágnesességet és a kapcsolatokat illeti). Ki tudnád ezt jobban fejteni?

Válasz:

Hasonlóan, az asztrológiai mágneses kapcsolatok is erősen hatással vannak a spirituális jellemvonásaitokra a bolygón (ezért a mágneses rács változásban van), megmutattuk nektek, hogy a potenciál egy jövőbeni energiára szintén megtalálható a megfigyelhető mozgásokban a naprendszeretekben.

Chiron-nak jelentősége, mitológiája és egy pályája van, ami ismert. Azt mondod, hogy ismered a történetét? Akkor tudsz a potenciálról is. Vess egy pillantást, hogy éppen hol van éppen és merre tart. Mik a bolygók asztrológiai aláírásai, amik megfelelnek?

Amit felfedeztek, az maga a felfedezés. Amit láthattok a kapcsolatokban az engedélyezés, sőt még befeteljesedés. És ez nem egy utalás. Ez egy könyv, melyet azok olvassák, akik ismerik ezeket a szavakat. - Kryon


Kérdés:

Kedves Kryon!

Amikor mantrát ismételgetek, tudom, hogy hatással van a testemre, de vajon hatással lehetnek-e a lovaim, kutyáim és macskáim testére is? Különböző mantrákat hallgatok napi 24 órában a lovas farmunkon (általában "Lumen De Lumine", "Om Mane Padme Hung" és "Om Nama Shivaya"-t szoktam hallgatni). Arra is kíváncsi vagyok, vajon ezek az énekek segíthetnek emelni a bolygó rezgészámát? Nagyon remélem, hogy igen, mert ez az én szándékom ezzel. Még akkor is, ha a fő ok, amiért ezeket hallgatom, hogy jobb kedvem legyen.

Válasz:

Minden hang és hangzás vibrációnak megvan a maga energiája. Amikor ezeket kombinálod az emberi tudatosságból eredő szándékkal, akkor nagyon erőteljessé válik. Ne tölts túl sok időt annak részleteivel, hogy milyen daloka, mantrákat hallgatsz, ezek a részletek csak azért vannak, hogy téged örömben tartsanak, hogy magad is teljessé teszed a rendszert. Az emberek szeretik a rendszereket és jól reagálnak rájuk, de követni egy szisztémát nem szükségszerű a Szent Szellem szemszögéből nézve.

Az igaz, hogy majdnem minden, ami körülvesz, beleértve a testedet, specifikus hangi jellemzőkkel rendelkeznek. Viszont, minden élet körülötted válaszolni fog, még akkor is, ha nem mondod vagy énekled ezen a specifikus frekvencián. Ez a ti tetteitek szándékából fakad, ami az összes hang számára "hordozóként" szolgál. Nos, még ha - túl az ismereti vagy vokális képességbeli hiányaitokon - elvétitek a hangszínt, a szándék maga elviszi a megfelelő hangszínt az interdimenzionális szinten.

Minden igaz a mantrákkal kapcsolatban, amiket említettél. Valóban csak akkor erőteljesek, ha "ellátod" őket azzal az energiával, ami épp szándékodban áll és a szavakkal, amelyeket úgy érzel, hogy jelentőségteljesek számodra. Az állatok is az adott energiára felelnek. Érzik a szándékot és szeretik az énekhangot, ami kijön a torkodból. Őket viszont nem érdekli, hogy milyen nyelven teszed ezt, vagy milyen mantrát énekelsz. Most már látod mekkora erővel bír a saját emberi tudatosságotok a természetre és mindenre, ami körülvesz benneteket?


Kérdés:

Kedves és szeretett Kryon!

Mit kellene tudnunk a "Brit-Mila"-ról (zsidó körülmetélés)?

Válasz:

Minden körülmetélés alapja az egészség megőrzése napjainkban, ami manifesztálódott a valláson-alapuló tanításokban. Ami alapvetően arra sarkallta az embereket, hogy folytassák ezt a "hagyományt". Ez a születéstől-számított-nyolcadik-nap rituálé ma már többé nem vallásosabb, mint levágni az ujjkörmöket (kivéve, hogy a Brit-Mila-t egyszer végzik el és kicsit jobban is fáj).

Itt az ideje, hogy úgy lássátok ezeket a dolgokat, ahogy vannak. A józan ész nem statikus. Dinamikus és kapcsolódik az idő kultúrájához. A tegnaphoz tartozó józan ész, az egészséggel kapcsolatban nagyban változott a baktériumok felfedezésével. További változások következtek a tisztaság gyakorlásával, a baktériumok felfedezésének következtében és így tovább. Ezért azt mondanánk, hogy ez nem is igazán változtat sokat a dolgokon, az egészségi állapotra hivatkozva. Már majdnem teljesen befejeződött kulturális történelmi és tradicionális okokból és csak a hagyomány egyértelmű szándéka tartja körülötte az energiát.

Ez még igaz az Ó Testamentum intésére vonatkozó alkura, ami az ételre és a tisztaságra, sőt még a szomszédság szabályaira is vonatkozik (úgy mint, kiolthatod a szomszédod életét, ha az ellopta a kecskédet, vagy eladhatod a lányodat rabszolgának, ha valóban nagyon szükséged van a pénzre... ez mind megtalálható a szentírásban.) Azok az idők elmúltak, ahol ezek még jelentőséggel bírtak, mégis még mindig tisztelettel kezelitek ezeket az írásokat és néhány helyen vallásosan gyakoroljátok ezeket. Ezek ma már csak a hagyományok ereklyéi, semmi több. Ha úgy érezd, hogy becsülnöd kellene egy hagyományt, akkor tedd azt. Ha nem, akkor ne tedd. Ez nem spirituális vagy egészségügyi kérdés többé.

Légy a saját tested és hagyományaid főnöke. Köved azt, amit a spirituális intuíciód sugall neked és mindez helyénvaló a saját spirituális utad és egészséged számára.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Olvastam egy könyvet nagyjából 30 évvel ezelőtt, amiben azt írták, hogy mikor a test meghal, az ezüst szál elszakad. Ha a testet elhamvasztják mielőtt ez az ezüst szál elszakadna, akkor a spirituális test fájdalmat él át. Mi az igazság a jelenlegi energiában? Még mindig szükségünk van néhány napra, hogy az ezüst szál rendben el tudja engedni a fizikai testet?

Válasz:

Kedvesem, az "ezüst zsinór" az ember és a Felsőbb-Énje közötti interdimenzionális kapcsolatra vonatkozó metafora. Az új energiában ez most az ember része és a kapcsolat sem ugyanaz, mint ami ami régen volt.

Gondolj így erre. A régi energiába, hogy erőd birtokába kerülj, talán szükséged volt egy külső zsinórra, hogy kapcsolódhass Isten "konnektorába". Most az új energiába, ti vagytok az erőforrás. Ezért az egész ezüst zsinór hasonlat, valami nagyobbá vált, ami telve van ígérettel.

Egyébként, sosem volt "elszakadási folyamat". Amikor itt hagyod a Földi létet, egy újraegyesülési folyamaton mész keresztül. A test csak egy holttest... semmi több. Az esszenciád újra kapcsolódik Isten Kozmikus Rácsához és így újra egy egész lesz. Higgy nekem, nem hiányzik az emberi test, sőt még csak nem is gondolsz rá. Elmúlik, csakúgy, mint az anyai méh - ami az otthonod 9 hónapra - eltűnik a tudatodból miután megszülettél. Többé már nem fontosabb annál, mint ami.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Az Iszlám Jihad és a nyugati erők közti ellenségeskedés kiterjesztése a média színterén zajlott le. Az amerikai fénymunkások hogyan tudnak válaszolni a barátoknak, munkatársaknak és a családnak, akik a hazafias hullámot meglovagolva több harcias buzgalmat igyekeznek teremteni?

Válasz:

Ez egy teszt, nemigaz? Sokszor elmondtuk nektek, hogy a háború "a régi az új ellen" zajlana. Most már láthatjátok, hogy ez egy harc a régi és az új tudatosság között. Ez a harc az terroristák és az otthon, a tévében mindezt végignéző egyének régi tudatosságában megy végbe. Ez az egész világra kiterjedt konfliktus, de ez minden egyes személyről szól... nem ember csoportokról. Nem hat rátok furcsán, hogyan is tudnátok benne lenni egy háborúban, aminek nincs határa vagy meghatározott felépítése? Ez amiatt van, mert ez egy olyan háború, ami győzedelmeskedik vagy elbukik az emberiség egyéni döntése következtében.

Hogyan tud az amerikai fénymunkás erre felelni? A válasz "A Harmadik Nyelv" engedélyezésében rejlik.

Újra elmondjuk nektek, hogy ez egy kapcsolat a Szent Lélekkel, ami minden emberi lénynek kiegyensúlyozott bölcsességet ad, hogy a csata "velejébe" lásson. Először is értsétek meg, hogy mindannak ellenére, ami a külvilágban megjelenik, a harc mégsem a kultúrák vagy vallások között zajlik. Arra is emlékezzetek, hogy Amerika azon az eszmén alakult, hogy "minden egyenlőnek teremtetett" és, hogy "mindennek joga van a szabad akarathoz". Ezért, a válasz a kérdésedre a következő: Tiszteld azokat, akik haraggal felelnek, mivel te csak az alapvető emberi választ látod. Viszont, adj energiát és bölcsességet azoknak a vezetőknek az országodban és a világban a hatalmadon keresztül, mint fénymunkás. A tudatosságod képes változást teremteni.

A tudatosságod fényt képes sugározni a sötét helyekre. Változást hozhatsz létre anélkül, hogy egyetlen szót is szólnál.

Nem tudod, melyik oldalt válaszd? Tudod tisztelni a szabad akarathoz való jogot? Tudsz fényt küldeni oda, hol arra szükség van a felfokozott emberi reakciók (harag és megtorlás) ellenére is? Tudod-e szeretni azokat, akik talán kevesebb bölcsességgel rendelkeznek, de több szenvedéllyel? Ez az, amiért mi ezt "munkának" hívjuk.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Néhány közvetítésben, amit eddig olvastam, utalások voltak a teljes ("befejezett") lélekre. Egy kissé össze vagyok zavarodva, hogy mit is jelent ez?

Válasz:

Ez egy utalás a tényre, hogy nem azért vagytok itt, hogy elérjetek egy karma-megoldási szintet, ami egy befejezetlen karmikus kihívásra van alapozva. Ehelyett, azért vagytok itt, hogy koncentráljatok segíteni a bolygót kihívásaiban, ami azt jelenti, hogy békét teremtsetek önmagatokban, másokban és a Földön. Sokatok rendelkezik a fent említett lelki-állapottal és ők azok, akikhez intézzük a megszólítást, amikor azt mondjuk: fénymunkások.

Kérdés:

Kryon, ebben az új energiában képesek leszünk jobban kommunikálni az égi vezetőinkkel?

Válasz:

A kérdés az kéne, hogy legyen: "Mikor lesztek hajlandóak jobban odafigyelni?". A valóság az, hogy egyre jobban interdimenzionálisabbá váltok, mint valaha is voltatok. Ez megenged egyfajta kommunikációs áramlási állapotot, ami mindig is ott volt, hogy most meg is "halljátok". Sokszor beszéltünk 2000 környékén erről, rámutatva, hogy akarnotok kell a változást a kommunikációról alkotott múltbeli eszméitek paradigmáiban. Továbbra is használni fogjátok a 4D-s eszmét, amikor meditáltok és semmi több nem fog változni számotokra.

Ülj le a Szent Szellem elé és kérd, hogy képes legyél ráhangolódni a "Harmadik Nyelvre". Ezután ne tölts időt a "hallgatózással vagy a kérésekkel"! Ehelyett hívd a Szent Szellemet és ünnepeld az életed a nap minden órájában. Légy felkészült, hogy "meghalld" az ötleteket, gondolatokat és szerető energiákat a nap folyamán és amikor a legkevésbé várnád. Figyeld meg, hogy ez a "Harmadik Nyelv" az, ami képviseli magát a vezető energiákon keresztül mindennapi élet minden pillanatában, ahol az energia érett rá és nem kimondottan azalatt, amit ti "spirituális pillanatoknak" hívtok.

Hadd kérdezzek valamit: ha szükséged lenne egy térképre az utazáshoz, melyiket választanád inkább? (1) Egy térképet, ami egy privát beszélgetésben elmagyarázná neked az utazás előtt, hol kell emlékezned és jelentkezned mindenre, ahogy haladsz? Vagy (2) Egy dinamikus térképet, amelyik pontosan elmondja neked, amikor tudnod kell, hogy merre is kell menned? Ez a különbség a régi és az új energia között!


Kérdés:

Kedves Kryon!

Léteznek-e szertartások ahhoz, hogy a halál békés lefolyását segítsék, valamint, hogy az itt maradtak segíthessenek a közelmúltban elhunytak útját a fátyol túloldalán? Említetted, hogy 3 napot vesz igénybe a léleknek, hogy elhagyja a Földet. Az itt maradt szerettei, mit tehetnek érte ebben a 3 napban?

Válasz:

Engedd el az elgondolást, miszerint ezek a lelkek a sötétségben vannak és szükségük van az imáitokra. Mert nincsenek. Amikor itt hagynak benneteket, rálépnek az energetikai átmenet sokszor megjárt útjára. Higgyetek nekem, el vannak foglalva az átmenettel és amúgy sem tudnának arról, hogy mit is csináltok! A 3 napos utazás, nem is igazán egy távolsági utazás, inkább energetikai. Interdimenzionális értelemben, kilépnek a 4D világból és újra belépnek a természetes létállapotukba. Ilyenkor sok minden történik velük, mivel ez a folyamat egy újra egyesülés Isteni-Énükkel.

A legjobb dolog, amit ilyenkor tehettek értük, hogy segítsétek azokat, akik itt maradtak. Ünnepeljétek az életet! Tartsatok "megemlékező találkozókat". Tekintsétek a szertartásokat, a bánatban itt maradt emberek megsegítésének és ne az eltávozottakért tartsátok, ők jól vannak. Akiket ők hátra hagytak, nekik van szükségük a szertartásotok energiájára.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Tisztában vagy a NESARA-val kapcsolatban? Ez egy valódi törvény, vagy egy hasonlat, ami segíti a tudatosság emelkedését?

Kedves Kryon!

Rengeteg dolgot olvastam mostanában a NESARA-ról és reméltem, hogy rendelkezel még több információval ezzel kapcsolatban.

Kik azok a "szárnykészítők"? Mi az ő szerepük a megvilágosodási folyamatban? Ők is a te csoportoddal dolgoznak?

Válasz:

Ez az idő a Földön, amikor sok új rendszer, törvény és szervezet jön létre, amelyek visszatükrözik majd a felépülőben lévő új tudatosságot. Ahogy megnézitek ezeket, észre kell majd vennetek, hogy számotokra helyesek-e. Itt van néhány útmutató hozzá:

1. Mi a rendszer legnagyobb szándéka vagy célja? Segíti az egyént vagy a csoportot?

2. Vajon politikai töltetűek vagy előítéletekkel párosultak? Ha igen, ez a régi és új keverdése és nem helyénvaló.

3. Vajon bizonyítnod kell-e a tagságodat? Akkor az egy régi energiából való metódus. Isten családjának "beépített" tagsága van, ami spirituális, megértett és örökké tartó.

4. Van-e elfekvő pénzalap vagy marketinges rendszer? Vizsgáljátok meg ezt. A fénymunkásoknak is meg kell keresniük a kenyérre valót, de vajon ez ennél még tovább megy és magában foglalja a befektetéseiteket? Maradjatok távol bármilyen szervezettől, amely azt kéri tőletek, hogy kövessetek más emberi lényt, élve vagy halva.

Kérdezzétek meg magatoktól... valóban szükségetek van egy szervezetre az életetekben ahhoz, hogy teljesítsétek a "fénymunkátokat"?


Kérdés:

Kedves Kryon!

Van egy Fénymunkás barátom, aki már korábban megkapta Kryon információt, mint ahogy Lee könyve kiadásra került. Mikor kérdéseket tettem fel neki látási problémaimról (látási problémáim vannak, annak ellenére, hogy folyamatosan kérem az isteni egészséget), erre ő egyszerűen csak azt válaszolta, hogy túl sok fény áramlik ki a szemeken át, ezért a szemeknek problémájuk van ezzel a dimenzióval - (ahelyett, hogy koncentrálnának, hogy láthassák az adott felületet, szemüveget viselünk, hogy segítsük a szemet fókuszálni az olvasásra.)

Számomra ez felveti a kérdést - már jó ideje itt vagyok és egész életemben tudtam, viszont számomra logikus megoperálni az összes testrészemet, ha szükség van erre ebben a dimenzióban, hogy működhessenek függetlenül a vibrációs szintemtől. Szóval... ez a jelenség másokkal is megtörténik, vagy van egyfajta belső drámám, amiről nem veszek tudomást, pedig fel kéne ezt fedeznem és dolgoznom rajta? Valahogy képtelen vagyok elhinni, hogy szükségem van egy gépi eszközre, hogy javítsam a látásom. Mit gondolsz te erről?

Kedves Kryon!

Mostanában szédülési sorozatban volt részem. 84 éves vagyok és szinte egész életemben nagyon jó egészségnek örvendtem. A szédülési tapasztalat óta, több idős hölgytől hallottam ugyanezt a problémát. A gyógyszerek segítettek, de még mindig vannak pillanataim, amiket csak úgy tudok leírni, mint óceáni érzés, egyfajta lebegés a vizen. Van ennek bármi köze ahhoz, hogy a fizikai emberi lény szén alapúról kristály alapúra változik?

Válasz:

Kedveseim, ez sokkal egyszerűbb, mint amennyire bármelyikőtök is leírta volna. Ne próbáljátok meg felosztani egyik vagy másik aspektust. Amikor az emberi lény megtapasztalja még a leghalványabb interdimenzionális váltást is, sok dolog változik. A szorongás, a kábultság, fókuszálási problémák, a fül eseti csengése, sőt még néha előforduló "fény játékok" helytelen érzékelése, ezek mind az alap érzékek átalakulásai. Amikor a változások egy egész színspektrumát tapasztalod meg, nem tudod azt mondani, hogy az egyik színről a másikba mozdulsz. Helyette egy teljesen új palettát fejlesztesz ki.

Ez túllép a 4D-n és nagy hatással van minden életre. Egy ideig használhatsz gépi eszközöket segítségként, még akár kémiai vagy természetes anyagokat, hogy újra egyensúlyba kerülj. De igazából arra kérünk alakítsd át a dimenzionális váltást és a saját változásodnál állj ott az előbb említett eszközök nélkül. Te magad jelölted ki, hogy "ebben a dimenzióban" élj. Pontosan mit érzel, mi számodra "ez a dimenzió"? A 4D-ben születtél és ezen lépsz túl most. Ezért a számodra "normális" változásban van. Lehetséges, hogy egyensúlyba hozd magad, hogy kiegyenlítődj? Igen! Lehetséges-e a sejtrendszerednek, hogy "beszélj hozzá"? Igen... Ezt már évek óta mondjuk neked. Most már tudjátok, hogy miért adjuk nektek ezeket a leckéket. Most talán elkezdhetitek megérteni a fontosságát, hogy jobban elválasszátok magatokat a testi létetektől.


Kérdés:

Lee-nek: Az előadásaidon említetted, hogy nem kérsz pénzt cserébe a munkádért a weboldaladon. Én személy szerint szeretem ezt. Viszont azt is mondtad, hogy támogatod Fred Sterling munkáját (Kirael közvetítője), aki kér pénzt ezért. Ez nem okoz konfliktust?

Válasz:

Lee-től: Nem úgy látom ezt, mint konfliktust - mióta felelős vagyok a saját munkámért -, ami teljesen különbözik Sterling atya munkájától. Ő a Honolulu-i Fény Templomának papja, ez egy igazi templom, gyülekezettel, épülettel, személyzettel, akik mindig elérhetők, hogy segítsék az embereket fizetség nélkül. Sterling atya még támogat egy nemzetközi hetente jelentkező ingyenes rádióadást, bármilyen szponzoráció nélkül. Valamint az atya elérhető tanácsadásra és privát közvetítésekre (adomány alapért) és nincs semmiféle tagság a templomában, ezért nincs tized fizetés. Valamint nem rendelkezik könyvsorozattal, mint én és ő ritkán tudja csak otthagyni a templomot, hogy előadást tartson valahol máshol, mivel nagyon szoros időbeosztással dolgozik. Szóval az ő esetében, teljesen megértem, hogy szüksége van külső hozzájárulásra. Ha az ő cipőjében lennék, én is ugyan ezt tenném.

Kérlek, értsd meg, hogy én nem ítélek el senkit, aki pénzt kér ezért. Egyszerűen csak erős bennem az érzés, hogy az én esetemben pénzt kérni, nem helyénvaló és, hogy az én munkám, mint kiadó és előadó az kéne legyen, hogy finanszírozzam őt. Ez nagyon egyszerű: ha az emberek nem szeretik a munkámat, akkor nem lesz állásom. Érzem, hogy van ebben egyfajta becsületesség, ami közel áll értékrendemhez.


Kérdés:

Hello, én egy internetes oldal felhasználó vagyok Iránból. Szeretném Kryon-t megkérdezni a Szentírásokról és kiváltképp a Szent Koránról. Vajon minden megtalálható-e benne, amit tudnunk kell?

Válasz:

Nem található meg benne minden, sőt egyik szentírásban sem, ami jelenleg a Földön létezik. A Koránotok egy gyönyörű spirituális könyv és sok olvasója tudja is ezt. A kulturátokba való Isten szeretetének hitét és szeretetét megmozdítja meg benned. Bárki, aki valóban megvizsgálja, az látni fogja a próféta célját, amit Istentől kapott azért, hogy egyesítse az embereit maga körül és megadja ugyanazt az Istent, mint ahogy a zsidóknál is történt. Ez az egyesítő lélek a szent könyv magja. Ugyanaz az angyal, aki meglátogatta a prófétát és ugyanaz, aki meglátogatta többször is Ábrahámot.

A Föld összes spirituális tanaiból ami hiányzik, hogy az emberek Isten részei és saját erővel rendelkeznek, egyikőtök sem létezik Istenen kívül. Ezen történelmi tanok közül sok nem teljes és át van írva. Légy körültekintő az összes történelmi, spirituális könyvvel, mert sokkal több van, mint amennyit ezekben megtalálhatsz. Szóval használd az intuíciódat, ahogy olvasod ezeket és töltsd fel az üres oldalakat a saját isteniségedből fakadó eszközökkel.

Nézz körül. Feltűnik neked, hogy létezik egyesítés vagy az inkább szétválasztás? Válaszd szét önmagad számára, hogy mi tartozik Istenhez és mi az emberhez. A Szent Szellem instrukciói mindig az egyesítésről szólnak és a Korán magja is ugyanerről szól.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Az életben mennyi a csak egyszerű és világos szokás? A szokás jelentése, hogy az ember úgy teszi dolgát, hogy nincs mögötte tudatosság vagy a "szabad akarat projekt" tudása? Van valamilyen ajánlatod a gyors transzformációra? Köszönöm!

Válasz:

Micsoda egy grandiózus kérdés! A válaszom a következő: Hacsak te nem keresel tovább aktívan, hogy erről többet megtudj, az életed ezt a "szokást" fogja követni életed végéig.

Ez valahogy így néz ki: Egy lenyomattal születtek ide, amit sokan szerződésnek hívtok. Ez olyan erős, hogy még csak a fénymunkások érzik, hogy ez annyira értékes, hogy követniük kellene teljes mértékben. Térdre ereszkednek és kérik a segítséget, hogy teljesíthessék ezt a "szerződést" és sosem jönnek rá, hogy a fénymunkás teljes munkája az, hogy ezt megváltoztassa!

Ezért is van az, hogy ez csak egy kezdeti szerződést, ha ti úgy akarjátok. Ez az, amivel ide érkeztek és ti választottátok. Ti választottátok a szüleiteket, a fajotokat, az országotokat sőt még a biológiai jellemzőiteket és hajlamaitokat. Az elmúlt életekből származó karmáitok is mindennek a része és amit ti "előző életbeli tapasztalásnak" hívtok, az is benne van. Ez összetett dolog, de gyakran érzitek sejtszinten. Ez az, ami hajtja az embert szenvedélyesen, hogy művész, zenész, anya és apa, sőt még akár bűnőz legyen. Ez egy erőteljes hatalom.

És... ez csak egy szokás.

Ha semmit sem tesztek, akkor beteljesíti önmagát olyan mértékben, amennyire azt követitek. Szabad akarttal rendelkeztek, hogy körbe járjátok olyan módon, amilyen módon csak akarjátok, de sokatoknak eszébe sem jutott, hogy mindig is meg volt a szabad akaratotok ahhoz, hogy akár töröljétek is!

Sokan vannak manapság, akiknek megváltoztatták a nevét. Miért? Amikor ők törölték ezt a kezdeti energiát... ami nem illet hozzájuk (a szokás), azt érezték, új életet kaptak! Sokaknak ennek köszönhetően szenvedélybeli mélyreható változásaik voltak. Egész életükben tanultak, hogy egy valamik legyenek és most mégis mások. Megengedték maguknak, hogy átvegyék az irányítást a saját hajójuk interdimenzionális "kormánylapátjuk" felett!

Változtassátok meg a DNS-eteket. Szüntessétek meg az ember család biológiai hajlamait. Ez mind nemcsak, hogy lehetséges, hanem az, amit tanítunk nektek, hogy megtegyetek.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Van egy "megrögződésem" a szövéssel kapcsolatban. Tudom, hogy őseink gyakran festették le a Föld Istennőjét (vagy Anyját) tartva egy orsót (a fonó fonalhoz valót) és egy vetélőt (a szövéshez). Erős kötődést érzek a Földdel és a spiritualitással, amikor a szövőszékemnél ülök. Szeretném tudni, hogy vajon Kryon mit gondol, a szövésnek van-e spirituális jelentősége?

Válasz:

Kedvesem, nincs spirituális jelentősége a szövésnek. Amit te érzel, az egykori vigaszunk kényelme egy másik inkarnációban. Ez "táplál" téged és feleleveníti az érzéseket benned, amelyek különlegesek voltak sok életidőn át, ahol ezzel foglalkoztál és a legtöbbet jelentette számodra.

Ehhez hasonló sokféle dolog van napjainkban az emberiség létezésében. Ez "meglovagolja" a DNS-ed interdimenzionális rétegeit és ilyenkor észreveszed magadon, hogy látszólag nem logikus tevékenységekre vagy szenvedélyekre reagálsz, amiket nem tudsz megmagyarázni. Ez kimondottan igaz azokra, akik imádják az állatokat, főleg azokra, akik a lovakért rajonganak.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Az "Én vagyok" tevékenyégi kör tanulója voltam, de boldogtalan vagyok minden korlátozás miatt, amik szerint kell élnünk és a szabályok miatt, amiket követni kell, hogy befogadjanak. Az én kérdésem a következő: igaz-e az, hogy a megvilágosult mester megjelent a Ballard-oknak és lediktálta nekik mindezt a sok üzenetet? Mert a régi tanulók szerint, Mrs. Ballard találta ki az egészet. Szent Germain jó egészséget, pénzt, fiatalságot és a mennybemenetelt ígérte, de ezidáig egyetlen egy "Én vagyok" tanuló sem érte ezt el.

Válasz:

Ez nem egy specifikus válasz a te sajátosan spirituális következtetésedre, de egy általános válasz mindannyiótoknak, akik egyszerű választ kerestek. Először is, vegyétek észre, hogy Isten nem helyez korlátozásokat az életetekbe. Az életstílusotokat ti magatok választjátok, amik a legjobban segítenek titeket, hogy megtaláljátok a saját isteniségeteket. Sok ember tanár a múltban, elmondott nektek szabályokat, hogy kövessétek, de azok a tanár szabályai voltak, nem a Forrásé. Gyakran ez, amit a tanár érez, segít nektek kevesebb figyelemeltereléssel, de ezek akkor is emberi szabályok maradnak. Emellett, néha elszeparálva találjátok magatokat hasonló gondolkodókkal, kommunákban élve és megpróbálva erőltetni egy életstílust, ami állítólag megteremti életedben a mennybemenetelt.

Az igazság az, hogy a mesterek, akik a Földön jártak, elmondták nektek, hogy a testetek egy templom és, hogy minden más, csak az, amit elhatároztok, hogy feltaláltok magatok körül, hogy ez a templom "működjön". A "templomotok" teljes és képes arra, hogy fényt generáljon másoknak, függetlenül attól, hogy merre visz az utatok. A mesterek nem különültek el tőletek, hanem az emberek között jártak és szerették őket azért, akik voltak. A szabályok azok voltak, hogy legyetek türelmesek és járjatok példával társaitok felé.

Bátorítunk arra titeket, hogy álljatok meg és nézzetek körül. Kérdezzétek meg a következőt: Mi a legjobb, amit tehettek, hogy isteni tisztaságot adjatok önmagatoknak, miközben Világítótornyok vagytok mások számára ezen a bolygón? Ha elkülönülten éltek másokkal egy kényelmetlen életstílusban, pontosan kit is segítetek ezzel? Magatokat? Ha így éltek, mikor van az a pont, amikor ki tudtok ebből szállni és a világ azon pontján lenni, ahol szükség van rátok? Erre a válasz, ha megkérdezitek a tanárokat, általában a következő: "Nem szállhatsz ki." Amikor ezt meghalljátok, akkor tudjátok, hogy ez az életstílus a tanárról szól, nem Istenről.

Az összes üzenet számotokra az volt eddig, hogy őrizzétek a fényt a Földnek. Mutassátok meg örömötöket és jóléteteket másoknak. Legyetek kiegyensúlyozott emberi lények az egyensúlytalanság közepén és lépjetek azokhoz, akik szükségben szenvednek, így ők is részesülhetnek a szeretetben. Minden mester ezt tette.

Nos, ha egyik nap azon kapjátok magatokat, hogy furcsa ruhákba vagytok öltözve, furcsa hangokat kántáltok, vicces ételeket esztek és másokkal, csoportokban éltek és ugyanazt teszitek, akkor egy ponton meg kell magatoktól kérdeznetek, vajon emberi szabályokat követtek, vagy a Szent Szellemet? Kit segítetek ezzel?


Kérdés:

Kryon, miért beszélsz oly gyakran dolgokról "metaforikus" formában vagy példabeszédek útján? Amikor így teszel, azt is mondod, hogy a jelentésnek rétegei vannak és "történetek a történetekben". Miért nem mondod el csak egyenesen a történetet? Rejtegetsz valamit? Például, most olvastam a 2002. szeptember 21. közvetítésedet, aminek címe a "Társteremtés új megközelítésben - A "kórusban" Én egy intelligens és intuitív személy vagyok és az információ számomra egyáltalán nem volt érthető. Lennie kell egy oknak, amiért nem adod át az információt tisztán és egyenesen, metaforák és példabeszédek nélkül, amik megkövetelik tőlünk, hogy mit is érthettél ezalatt. Mi ezeknek az oka?

Válasz:

Engedd meg, hogy a következő kérdéssel kezdjem: Miért van az, hogy oly sok szentírás ugyanazt mondja? Mindegyikben Isten emberekhez beszélt történeteken és példabeszédeken keresztül. Nos, mikor ilyeneket kérdezel Kryontól, a teljes kérdésbe a teljes közvetítést és a legtöbb bibliai írásokat is figyelembe kell venned.

A következő, hogy a gondolat, miszerint mi rejtegethetünk valamit, nagyon vicces. Mi ehelyett megpróbáljuk felfedni számotokra az élet titkait a dualitásotok szerkezetén keresztül. Az "egyenes történet" felfoghatatlan lenne! Ahelyett, hogy olyat adnánk nektek, ami garantaltan padlóra küldi a logikátokat és intellektusotokat, ehelyett gazdag textúrájú történettel szolgálunk, amely a megértésetek és dimenzionalitásotok keretein belül mondunk el. Ez megengedi azoknak, akik túl kívánnak nyúlni a saját megértési szintjükön, hogy "kapcsolódjanak", használva a saját isteniségüket. Ez egy nagyon régi koncepció, amit már sokszor elmondtunk. Sőt még egy további közvetítést is adtunk nektek, ami az "Elmagyarázni az elmagyarázhatatlant" címet viselte.

"Kórusban énekelni" egy koncepció, amit nektek adtunk és amelyik kívül esik időn és téren. Ez sokkal több, mint a tékozló fiú példabeszéde, amit egyetlen spirituális szándékkal adtunk, hogy másképp is megértsétek. Még a prófétáitok is, nem több, mint 400 évvel ezelőtt, metaforákat és kirakósokat használtak, hogy megpróbálják és megadják nektek a jövő koncepcióit, így amikor a jövő elérkezett, képesek lennétek használni ezeket. Nostradamus például számos rejtvényekben kommunikált!

Hogy a "Kórusban énekelni" mit is jelent? Azt jelenti, hogy létezik egy valóság, ami túllép azon, amit láttok, vagy azon, amit egyáltalán el tudtok kezdeni megérteni. Ez többszörösen rétegezett és az energiákra felel, amit még csak el sem kezdtetek tanulmányozni, vagy azt érzitek róla, hogy nem is létezik. Ez "Isten útja". De egy valóság is, ami ti vagytok, de csak részben látható a dualitásotok miatt (isteni-ember). Ha elkezdtek kapcsolódni a Felsőbb-Énhez, aki a ti rejtett énetek, de aki mindent tud, így majd használni tudjátok azt, ami nincs elmagyarázva. A "Kórus" egyszerűen beszél erről a koncepcióról, ami elmagyarázatlan... elmondja, hogy minden mindennel kapcsolatban van és a vibráció harmóniájára válaszol. Egyedül nem tudjátok megteremteni. Rendelkeznetek kell a próbálkozás koncepciójával a "beilleszkedésre" minden mással és "meg kell találnotok a harmonikus dallamotokat", hogy egy jobb életet teremtsetek. Meg kell különböztetnetek a dallamot!

Ezalatt, ha megértitek a koncepciót a felfoghatatlan részletek nélkül, vizualizálni tudjátok magatokat valamin belül, amire eddig még nem derült fény. Valaminek a részesei lehettek, ami évekkel távolabb van az aktuális spirituális felfedezésétől... még ha intuitíven is használjátok.

Szóval, akkor milyen mondanivalótok is lenne igazából, amikor közvetítünk? Megpróbáljuk az információnkat beleültetni az emberi tapasztalásba, így megérthetitek a koncepciót. Viszont, ha megadnánk nektek az "egyenes történetet", ahogy te is jelezted, hogy kellene tennünk, akkor ez olyan lenne, mint elmagyarázni a belső égésű motor működését egy hangyásznak... azaz, a beszélt nyelv és koncepciók még nem ismeretesek... sőt még el sem képzelhetők. Így elég érthető?

Intelligensnek és intuitívnak lenni relatív dolog a te saját emberi tapasztalatid miatt, a saját realitásodban és spirituális fejlődésedben. Az egész rögzített idő, történelem intuitív és intelligens emberekkel volt tele, akik a megértés szintéről szintjére lépdeltek. Ha adnánk egy elektromos tudományos számológéped egy intelligens és intuitív embernek a múltban, amikor még a matematikát fel sem fedezték, vajon mit tenne vele? Ha oda adnánk a formulát az igazi interdimenzionális fizika megértéséhez az intuitív, okos embereknek 600 évvel ezelőtt, mit tettek volna vele? Mit tenne egy társadalom az elektromosság ismerete nélkül egy tranzisztorral vagy egy lámpa izzóval? Nagy valószínűséggel mindannyian eldobnák ezeket a dolgokat! Így kell tenni a spirituális és tudatosságbeli evolúcióval is. Ezek a dolgok időről időre érkeznek a felfedezés rétegein át. Szeretnétek azt hinni, hogy teljesen tudatosak vagytok ahhoz, hogy bármit megértsetek. Szeretnétek azt hinni, hogy a tudás láncolatának tetején álltok. Hát egyszerűen nem így van. Ti adtátok magatoknak ezeket a korlátozásokat, hogy átéljétek ezt a tesztet. Emlékeztek?

Ezért a mi feladatunk, hogy történetekkel szolgáljunk nektek azon a szinten, amit képesek vagytok megérteni, megbecsülve a tényt, hogy elég spirituális hittel rendelkeztek az ismeretlen felé, hogy még ma elfogadjátok azokat. A példabeszédek a ti "járműveitek", amelyekkel olyan helyekre utazhattok, melyeket nem érthettek. Használhatjátok a metaforákat, hogy beindítsátok a motorokat és elinduljatok, csak úgy, mint az a személy, aki használja a kocsit, anélkül, hogy tudna, hogyan működik. Ilyenkor az ő valósága, hogy haladnak ebbe vagy abba az irányba és valami történni fog, elviszi a jármű őket adott helyekre. Egy összetett jármű belső fizikai folyamatainak bármely nemű megértése nélkül, ezek az emberek egyik helyről a másikra haladnak, kényelemben és gyorsan.

De hányan nem akarják ezt. Ehelyett azt akarják, hogy meg legyen nekik a motor teljes felépítési vázlata, mielőtt bármerre is indulnának. Ezért, ami számodra "mocsár" az egy másik személynek spirituális reveláció és élet változás. Valami, ami segít megváltoztatni a bolygó vibrációját.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Előre is elnézésedet kérem a kérdésem hosszúsága miatt, de egy egész könyvet próbálok felvázolni olyan röviden, amennyire csak lehet. (Úgy gondolom, egész jól sikerült.)

Már tudom más közvetítésekből, hogy nem létezik olyan, hogy gonosz vagy ördög, de átfutottam egy könyvet, amely egy entitás csoportot mutatott be és úgy utalt rájuk, mint "A mások". Bizonyos, hogy ezek az entitások alacsony energiákkal táplálkoznak és próbálják megakadályozni a Föld vibrációját és lakóit a növekedéstől, nehogy kihaljanak erről a bolygóról.

Az író a teremtés történetének két eredeti szikrát mutat be: az első Luciferként ismert és az alacsonyabb frekvenciát képviseli. A második Isten. Lucifer egy teremtési tivornyán ment keresztül és rengeteg alacsony energiájú hasonmás Univerzumot formált, amik igazából egymás klónjai voltak. Az "Isteni szikra" csak figyelte és figyelte, végül megteremtette a mi Univerzumunkat folyamatosan fejlődő élettel, szabad akarattal és érzelmi karakterisztikával. Az alacsony frekvenciájú és számos "másik" alkotás, szeretnék a mi jellegzetességünket különböző idegenek általi emberrablásokkal.

Ezek a másik lények kihasználják az emberiséget kutatva azt, ami nekünk van. A gonosz és a sorscsapás minden módszere ennek a forgatókönyvnek tulajdonítható, mert "A másoknak" szükségük van az alacsonyrendű energiákra a létezésükhöz.

Az emberiség a fény és a sötétség keveréke, ami mi naivitásunknak köszönhető, miszerint ugorjunk csak bele ebbe a dualitásba, hogy a fényt (Istent) szolgáljuk és feltakarítsuk a rendetlenséget. Az író azt mondja, hogy a fény tovább fog lépni a 2. bolygóra, a Föld 6. (vagy 7.) dimenzionális hasonmására, a jelen pillanat és 2012 között. Ez nagyon hasonló a "gyönyör" forgatókönyvhöz. A szerző minden entitásról beszél (beleértve Kryontis), akik megelőzték (egészen a közelmúltig), hogy elmondják nekünk embereknek, hogy ez az ősi alku savanyú véget ér. A hölgy írásai közül soknak van értelme és megegyezik Kryon szavaival, de én személy szerint nem tudom összeegyeztetni azt, hogy elhagyjuk ezt a 3D-s bolygót a sötétségért. A sötét oldal megszemélyesítését sem tudom teljesen elfogadni, ami visszatükrözi az ősi hiedelmet a gonoszban, kiváltképp azt, amelyik megelőzi Istent, magát. Lennél olyan kedves elmondani néhány Kryoni gondolatot ezzel a különleges közvetítéssel kapcsolatban, ami nyilvánvalóan őszinte és néhány módon még új is.

Válasz:

Kedvesem, ahogy a megelőző kérdésben és válaszban, elmondom neked, hogy intellektuálisan megpróbálod mindezt egy dobozba tenni, ami távol fog tartani téged, hogy meglásd a saját felelősségedet mindennel kapcsolatban itt a bolygón. A történet talán jól hangzik, de csak az adott kultúrában, mivel az hiedelmeken alapszik, amelyek egyediek a vallásos rendszerhez igazodva (ha észrevetted). Valamint ez hierarchiát és szinteket teremt, ami segít az embereknek linearizálni és felosztani valamit, ami rút és rejtélyes. Nos ez a társadalom jobbnak érzi magát mindettől és ezzel van egy kapaszkodója, hogyan dolgozza fel mindezt.

Az igazság ennél sokkal egyszerűbb: közvetlenül felelősek vagytok mindenért, az összes negativitásért, rabszolgaságért, a horrorért, a vallási háborúkért és a Föld próbatételéért. Semmi sem volt, ami "megsavanyodott" volna. Ez egyszerűen a bolygó energiája - a sűrűség és az egyensúlytalanság az, amit a tudatosság okozott, amit sok életen keresztül kellett megtapasztalnotok. Ez valóban a teszt, nem igaz? Vajon hova jutnak ezzel az emberek?

Ti kívántatok csatlakozni egy szent angyali háborúhoz, ami a saját problémátokat teremtette, holott nem is volt semmilyen háború. Ez az ember maga, a legrosszabb formájában és ez a sötétség meghatározása. Nem kell elhagynotok a 3D-s bolygótokat a sötétségért. Ehelyett, vegyétek észre, hogy ki teremtette mindezt és tudjatok róla, hogy ők helyre is tudják ezt hozni, meg tudják oldani!

Az igazság mindig az emberi intuícióban található meg. Ne vegyétek Kryon szavát biztosítéknak, teszteljétek magatokban. Mivel a saját DNS-etekben benne van a teljes tudás, minden, ami valaha történt és ahogy működnek a dolgok. Amikor ezt megvizsgáljátok, használjátok az ösztönötöket és mindig helyesen cselekedtek majd. Használjátok az angyalit önmagatokban, hogy vezessen benneteket az úton, mivel ez az egyetlen igaz forrás, ami jó számotokra.


Kérdés:

Kedves Kryon!

A fiam megkérdezte ma este: "Melyikből van több, a homokszemcsékből a Földön vagy a csillagokból a mennyben?" Micsoda kérdés! A fiam megnyílik! Mi erre a válasz? Nincs szám arra, hogy bármelyiket is megszámolhassuk, vagyis az intuícióm ezt mondja. Igazam van? Ha bárki is meg tudja ezt válaszolni, csakis te lehetsz az.

Válasz:

Mindig van mindenre egy minősített numerikus érték, még az entitások sokaságára, ami abból áll, amit ti Istennek hívtok. A válasz viszont az, hogyan minősíted ezt? Mennyi szemcséről van szó hol? A Földön? A Naprendszeretekben? Mindenhol? Melyik dimenzióban?

Tegyük fel, hogy a Napotok úgy minősíti, hogy a "Földön". A válasz akkor az, hogy több csillag van a ti látható Univerzumotok mennyországában, mint amennyi homok a Földön. Talán még ijesztőbb ez: sokkal több darabkája van Istennek, mint csillag, mégis a "család" ismeri mindet. Te is egy vagy közülük és Isten nem lenne Isten nélküled.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Hol van a bizonyíték Kryon, vagy Isten, vagy a Szent Szellem létezésére?

Válasz:

A saját emberi statisztikátok szerint a Föld népességének több, mint 85%-a szervezett valláshoz tartozik, vagy aktívan részt vesz a spirituális keresésben. Azt hiszed, hogy mindez csak egy trükk, vagy talán intuitív is lehet? A 85% bármelyik közvélemény-kutatásotokban túlnyomó többségként lenne elkönyvelve! Vajon ez így lenne, ha semmi sem lenne, amit keresni lehetne? Több ezer évetek volt fejlődni és kitalálni, mégis a keresés tovább folytatódik. Ez igaz, de nehezen megfogható. Ez abban folytatódik, hogy valahol "odakint" létezik és az emberiség azzal a vággyal született, hogy ezt megtalálja. Ez önmagába kellene, hogy bizonyítékkal szolgáljon számodra, hogy amit kerestek az valóban létezik.

Isten sosem lesz bizonyítható dolog, ahogy azt sem tudod bizonyítani, hogy szeretsz valakit. Néhány dolgot az emberekre hagytak, hogy "érezzék" és megtapasztalják ezeket egy magasabb szinten. Amikor az emberek végre felfogják, hogy talán megtalálták, amit kerestek, már nem lesz szükségük bizonyításra. Ehelyett, kezükben lesz a megoldás.

Most... ha én nem létezem, miért is tennél fel egyáltalán nekem kérdést?


Kérdés:

Kedves Kryon!

Csak idén ősszel fedeztem fel a Kryon könyvsorozatot, amit azóta is mohón olvasok. Olvastam arról is, hogy az alvási szokások megváltoztathatók az új energiában. Tinédzser koromban problémáim voltak az alvással, ami kitisztult mire fizikailag érett lettem. Most 48 évesen, úgy tűnik visszatért az álmatlanság. Érzékelek egy apró vibrációt, feszültséget a testemben, ami távol tartja az ellazulást, annak ellenére, hogy a testem és az elmém elég fáradtak ahhoz, hogy aludni tudjak. Aggódom, hogy csak egy pohár bor segítségével tudok ellazulni, úgy hogy még beveszek hozzá egy altatót is. Ez most már néhány hónapja így megy és ezért a hormonális változásokat hibáztatom.

Válasz:

Kedvesem, te és sokan mások pontosan ugyanazzal a dologgal néztek szembe. Nehéz olyankor aludni, amikor a hálószoba felújítás alatt van! Itt van a válaszom: ne légy dühös, amikor nem tudsz aludni. Azt gondolod, hogy szükséged van némi alvásra a létezéshez? A válasz igen, de a Szent Szellem képes adni alvással egyenértékű energiát, anélkül, hogy aludnál! Ez is csak energia, tudod.

Próbáld ki ezt:

1. Az álmatlan pillanatban, adj hálát ezért Istennek, hogy olyan nagy a vibráció benned, hogy képtelen vagy aludni - a DNS változásának energiája olyan mértékű, hogy az alvás nem lehetséges.

2. Kérd a Szellemet, hogy adja meg neked azt a szükséges energiát, mintha aludtál volna. Ha szükséged van 7 óra alvásra, akkor egyezz meg Istennel. Megkapod a 7 óra alvással egyenértékű energiát (a Szellemtől) még akkor is, ha nem aludtál (4D-ben) és ígéretet kapsz, hogy csak feküdni fogsz az ágyadban és mosolyogni és nem leszel dühös vagy frusztrált, ahogy az Égiek "dolgoznak rajtad"!

Pihenj. Ne kelj fel és állj neki takarítani, vagy a dolgaidat intézni. Ne olvass, vagy ne foglald le magad mással se. Pihenj és ünnepelj. Majd figyeld a folyamatot, ahogy felfedi önmagát. Másnap több energiád lesz, mint vártad. Ismételd ezt meg gyakran addig, amíg már nem fog zavarni többet, hogy nem tudsz úgy aludni, mint azelőtt. Csak az idővel foglalkozz, hogy vajon megszokod-e az egész forgatókönyvet? ZZZZZZZZZZZZZ


Kérdés:

Kedves Kryon!

Azt olvastam, ha magasabb szintre emeljük rezgésünket, akkor ez milliónyi lényt fog érinteni az egész kozmoszban és ugyanez a helyzet a hasonmásunkkal itt a Földön és magával az anyafölddel. Ez annak tudható be, hogy mindannyian Isten vagy Szent Szellem részei vagyunk? Valamint mindannyian részei vagyunk egymásnak a kozmoszban és a Földdel magával... Megértem, hogy az energiánk egymáshoz kapcsolódott, de mindannyian egymás részei vagyunk?

Válasz:

Ez nem arról szól, hogy a család (Szent Szellem) tagja vagy. Itt azok szabad, elfogulatlan választásáról van szó, akik nincsenek tudatában, hogy ők Isten részei. Igen, mindannyian össze vagytok kapcsolódva és többen vagytok ebben benne, mint amennyi homokszem található a bolygón. Ezek a szemcsék egy "tengerpartot" formálnak... ami egy tengerpartnak látszik. Ti vagytok a korsónyi homok egy végtelen parton, ami arra lett kiválasztva, hogy átmenjen egy mélyreható energiateszten. Nincs ítélkezés arról, hogy mit tesztek, helyette inkább megbecsülünk titeket azért, hogy jelentkeztetek a részvételre. Ez nehéz!

Vajon hova fog jutni a sötétség és fény elfogulatlan egyensúlya, amikor az angyalok, akik nem is tudják, hogy azok, egy semleges játszótérre kerülnek, ahol az energiák határtalan választási lehetősége található? Merre fog ez az egyensúly elmozdulni? Talán most már egy kis interdimenzionális bepillantást nyerhettetek, hogy miért is becsülünk titeket ennyire? Hogy várjuk a napot, amikor mindannyiótok nevét zenghetjük? Megváltoztattátok a Földet és összhangban mindazzal, ami itt kockán forog, megváltoztatjátok az Univerzumot mindannyiunk számára. Nehéz elmagyarázni olyan dolgot, aminek rejtve kell maradnia, de magszinten, pontosan tudjátok, hogy miről is szól ez az egész.


Kérdés:

Mi Kryon magyarázata arra vonatkozóan, hogy ilyen sok fiatal lányt rabolnak el és ölnek meg mostanában?

Válasz:

Ez intuitív, hogy ezt megkérdezed. Sokan azt feltételeznék, mert egyszerűen több ember van már a Földön, ezért van ez a furcsa kiegyensúlyozatlan emberi jelenlét, ami csak növekszik. Igazából ez igaz, de az igazi ok, amit már elmondtunk korábban: Megkezdődött a csata a fény és a sötétség között... régi és új között. És ez a csata gyakran gyalázatos viselkedésben, bűnözésben ártatlanokkal szemben, öngyilkosságban és állatok bántalmazásában jeleníti meg magát. Ez egy módja, amivel kifejezhetjük, hogy a kerítésen való ücsörgésnek vége. Azok, akik ezekkel a tendenciákkal éltek eddig, azon találják magukat, hogy azok fogják követni őket... hatalmat adva a saját gondolataiknak. Ugyanez a helyzet a fénymunkásokkal - spirituális fényt teremtenek a bolygónak, amit korábban csak a mesterek tudtak. Nos, amit láttok, az a bizonyíték, hogy az inga megmozdult és megszilárdítja a sötétség és fény egyensúlyát az emberi lélekben. Ne féljetek ettől, mivel figyelünk benneteket! A fény átalakítja és felülmúlja a sötétséget. Álljatok a fénybe!

Kérdés:

Kedves Kryon!

Azt olvastam, hogy a fénymunkások extra védelemmel rendelkeznek ezekben az időkben. Mindig védelem alatt állunk más láthatatlan erőkkel szemben, amelyek természetesen el akarnának téríteni minket? Emlékszem Jézus szavaira, miszerint angyalok serege kísérte őt és képesek lettek volna megjelenni, ha Jézus hívja őket. Helyes-e a meglátásom, hogy mióta Jézus lábnyomain járunk, azóta az előbb említett képességek számunkra is elérhetők? (Hiszek benne, hogy a dolgok eleve adottak számunkra a hitünk szerint és minden, ami szükséges, ezen hiedelmek elfogadása. Már meg is válaszoltam a saját kérdésem?)

Válasz:

Egy megvilágosodott ember mindegyik mester lábnyomait követi, nemcsak a zsidó mesterét.

A védelmetek egy megnövekedett interdimenzionális tudatosságból ered, hogy mi vesz körül titeket és ez megadja számotokra a korok bölcsességét, valamint a megérzést, hogy jókor legyetek a jó helyen. Az "angyalok serege" mindig is veletek volt. De amikor megkezditek az önismeret útját, felismeritek, hogy ők valóban jelen vannak és csatlakoztok a kollektív bölcsességhez. A mesterek tudták ezt és ez az utalás, amit idéztél.

Ez a titok a társ-teremtéshez és, hogy fénymunkássá váljatok. Amikor a fény felé fordultok egy sötét helyen, mindent "látni" fogtok, ami eddig rejtve volt. Ez a ti védelmetek és ez a ti érdemetek , amelyet egy új eszközzel értetek el és nem egy külső erő által.

A 3D-ben élő ember Istentől várja, hogy mindent megtegyen érte: teremtsen meg dolgokat, megvédje őket a veszélytől és így tovább. Az valódi igazság az, hogy amikor megteremted a mesterit önmagadban, Isten azon darabkájává válsz, amit védelmeződ közelében éreztél. Ezért te magad vagy önmagad védelme!

Áldott az emberi lény, aki megérti ezt. Miért lennétek tovább Isten védelmező karjai között, mikor ti magatok vagytok Isten? Amikor a dolgok nem haladnak túl jól körülöttetek, forduljatok a fény felé és lássátok meg, ami rejtve van! Akkor, saját erőtök által, döntést hozhattok, mely békés, védett életet hoz létre.


Kérdés:

Kedves Kryon!

"Váladékozási" problémák vannak a torkommal már több, mint egy éve és már mindenhol kerestem erre a megoldást, gyógymódot. Úgy tűnik, mintha ennek a tünetnek saját elméje lenne - néha ugat fékezhetetlenül, vagy nem megfelelő időkben. Hallottál már ilyen dolgokról? Ez valami érzelmi, spirituális vagy valami más dolog?

Válasz:

Egyetlenem, ez spirituális és érzelmi (ezek gyakran együtt járnak). Keresd az ok-okozat kapcsolatot ebben. Azt hiszed, hogy ez véletlenszerűen történik, pedig nem. Mindig van valami, ami összefüggésben áll az igazsággal, amit beszélsz. Azt hiszem, tudod, hogy miről beszélek. Ez a tünet el fog múlni, ha gondját viseled a helyzetnek, amiben vagy.

Kérdés:

Kedves Kryon!

A szívemben óriási változást hoztak a közvetítéseid és a könyvek. Sosem éreztem még ennyi empátiát szervezett vallás iránt, habár mindig is hittem Istenben. Gyakran össze voltam zavarodva amiatt, amit Istenről gondoltam, de mindig is hittem az isteni Teremtőben. Olvastam, hogy amit mi itt teszünk ezen a bolygón, meghatározza az Univerzum alap energiáját, ami még mindig folyamatosan teremtődik. Így felvetődik a következő kérdés: Mivel mi örökkévalók vagyunk, ugyanezt már megtettük más Univerzumokban is? Újra meg fogjuk tenni? Mindig is ez lesz a mi célunk? Vannak-e mások, máshol, akiknek más feladataik vannak? És mi ennek az egésznek a célja? Miért is csináljuk mi ezt az egészet? Miért nem csak "létezünk" egyszerűen, ami természetes állapotunk az örökkévalóban?

Válasz:

Oh Istenem... az ember bölcsessége és megérzése elkezdi fellebbenteni a fátylat! Igen, ezt már megtettétek korábban. Igen, újra meg fogjátok tenni. Sokan vannak közületek a "szárnyakban", akik vissza fognak jönni, hogy a népességet a kritikus szintig emeljék... és mindannyian jártak már itt korábban.

Talán most elkezdhetitek végre megérteni? Ez az, amit tesztek Ez a specialitásotok! Ez szintén a "súlyemelés", amiről beszéltünk, s a színetek is erről árulkodik.

A terv túlmutat az emberi felfogóképességen, de egyike a leghatalmasabb dolgoknak, ami annak látókörében benne van, amit ti Istennek hívtok. Ez a Teremtés integritásáról szól, az életről általánosságban és Isten szeretetéről.

Szóval... csak "létezzetek" ezzel és folytassátok az isteni részetek keresését. Minden egyes lépésnél legyetek biztosak, hogy megmaradtatok a teljességben. Engedjétek meg mindennek, amit tesztek, hogy "jól legyenek a lelketekkel", ez azt jelenti, hogy teljesen kényelemben vagytok a szándékotokba vetett hittel.

A bolygó minden vallásos tanításának magja arra kér benneteket, hogy legyen hitetek, hogy létezik egy nagyobb kép. Ezek a tanítások elmondják nektek, hogy mindannyian örökkévalók vagytok... túl az emberi halálon... és, hogy néhány dologgal kapcsolatban egyszerűbb, ha rejtve marad előttetek, amíg itt vagytok. S azt is elmondják a tanítások, hogy tartsátok szem előtt Istent.

Ez az én üzenetem. Ez is.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Az első pár kérdésem a stabilizált oxigénes vízzel kapcsolatos. Valóban van jelentősebb értéke annál, hogy eladják az embereknek? Valóban jó ötlet-e egyensúlyba hozni a víz PH-értékét mielőtt megisszuk? Melyik a legjobb, elérhető víz számunkra, általánosságban?

A második kérdésem: Totálisan össze vagyok zavarodva azzal kapcsolatban, hogy milyen ételt egyek és a PH-egyensúlyozás valóban az, amit én hallottam róla? Ki tudnád ezt fejteni?

Szerintem a legmélyrehatóbb kérdésem (számomra) az, hogy túllépni a szándék erején és egybeolvadni önmagunkkal, ebből bármelyik valóban szükséges?

Válasz:

Ezekre a kérdésekre a válasz nagyon is logikus, de mégsem felelnek meg az egyszerű válasznak.

3 évvel ezelőtt már elmondtuk nektek, hogy több víz termék akad majd az utatokba, mint előtte bármikor. Az ok? Mert az egészség-munkások elkezdik megérteni, hogy mennyire fontos számotokra ez az alap fenntartás (ivás) és a valódi biológiai egyensúly titka lassan felszínre kerül. Elmondtuk, hogy fel fogjátok fedezni, hogy mindaz, amit szükségesnek és egészségesnek éreztetek végül a tudás sötét korszakának fog tűnni és akként is fogja végezni. Más szóval, erre azt mondanátok: "Hogyan is gondolhattuk valaha is, hogy ez jó lesz számunkra?"

És most mindez már a küszöbötökön áll. Sokféle víz elérhető már számotokra és az első dolog, amit tesztek, hogy megkérdezitek: "Melyik a megfelelő?" Mi van, ha a legtöbbjük az? Miért kívánjátok limitálni a lehetőségeket egyetlen fajtára? Igen, a PH-egyensúly új információ lesz számotokra, amit vitatni fognak, majd az idővel elfogadottá válik az egészséges egyének miatt, akik ezt fogyasztják majd. A folyamatot még nem értitek teljesen, mivel az egészségiparotok még mindig nem teljes hitelt a test intelligens felépítésének. S a testről el kell mondani, hogy nemcsak egy kémiai gép, ami reagál dolgokra. A test egy kreatív gépezet, ami valójában felszólítja a benne végbemenő folyamatokat, amelyek túlmutatnak a kémián, amelyik megváltoztatja a DNS-etek felosztását, ami beszél a teljes sejtszerkezetetekhez, amelyik a valóság egy új paradigmáját teremti meg számotokra... immunrendszeri beállítások és hosszú élet lehetősége, amiket eddig még nem fedeztetek fel.

Vannak néhányan, akik csak pénzt csinálnak ebből az új hóbortból? Igen. Akkor most mit tesztek? A válasz egyértelmű: Próbáljátok ki azokat, melyeket elétek teszik és döntsétek el magatok. Ne mérlegeljétek, hogy mások mit mondanak vagy tapasztalnak, mint vezetők, mivel ezen új termékek közül sok nem generikus minden élőlény számára. Ez azt jelenti, hogy ezek a vizek kicsit nagyobb hatással lesznek egyesekre. Ez az üzenet, amit már elhoztunk nektek néhány évvel ezelőtt. Vessétek el az eszmét, miszerint minden test egyforma és hogy a gyógymód mindenki számára az. Mert nem az és elkezditek meglátni az egyre több individualitást a gyógyszerészetben és az egészséges anyagok terén.

Ugyanez igaz az ételre is és ezen a téren is rengeteg felfedezésre tesztek szert. De túl mindezen, még arról is informáltunk benneteket, hogy a tudatosságotok ereje megváltoztathatja mind az ételt és italt. Egyensúlyba hozhatjátok mindkettőt, hogy lehetővé tegyétek ezeket mindarra, amire szükségetek van. Akár még az anyagot is megváltoztathatjátok és egy olyan helyzetet teremthettek, amiben lenyelve az ételt és italt, talán egy újabb betegséget teremt bennetek, ami valójában táplál titeket. Ez az ígéret azoknak, akik meg kívánják vizsgálni ezt a kérdést és megindulni ezen az úton.

Szóval, üdvözöljétek az ételt és ne aggódjatok miatta. Változtassátok meg, hogy egyezzen a biológiai felépítésetekkel. Valójában ez egy nagyon régi spirituális információ, melyet elfelejtődött a modern civilizáció során.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mi emberek, képesek leszünk-e valaha az érzék-alapú nyelvezet használatára, hogy érzéseket fejezzünk ki egymás számára szavak nélkül (lélek beszéd)? Mondhatom azt: "Szeretlek", de én szeretném ennek az érzését átadni neked. Most nem arra célzok, amit meditáció vagy ima segítségével adhatunk másoknak, valami fizikaibbra utalok ezzel. Ahelyett, hogy ötoldalnyi esszét próbálunk az érzéseinkről átadni valakinek , hogy megértse azokat, át tudjuk-e neki adni az "érzés érzését", amit annyira nagyon próbálunk verbálisan elmagyarázni? Számomra itt a lényeg az, ha ki tudnám fejezni az esszenciát számodra most rögtön, amihez nem lenne szükség egyetlen szóra sem, te tudnád az érzésből, hogy mit kérek.

Válasz:

Olvasd a válaszom a fenti kérdésedre. Amikor te és a szerelmed egymás szemébe néztek, ott nincs szó esszéről. Energiaátvitel van, ami jelen van ekkor és ez különböző a szeretet különböző megnyilvánulásaiban. Ez ugyanaz, ami közted és a szüleid, gyermeked, állataid és igen, lélekcsaládod között is van. De ez egyfajta átvitel szavak nélkül, teljesen igaz és megértitek.

Szóval felejtsd el a szavakat és csak "legyél". Szeretetnek ez a módja. Érezhető anélkül, hogy bármit is mondana az ember és megvan minden képességetek hozzá, hogy "érezzétek", bármilyen messziről is kapjátok. Ne elemezgesd ezt tovább, amikor valaki azt mondja neked, hogy szeret. Csak vedd észre, hogy így van és ünnepeld ezen fénytől jövő isteni ajándék erejét. Nincs szükség rá, hogy ezt vizsgáljátok vagy fejlesszétek. Ez egyik az emberiség alapigazságának, már a kezdetektől. Ez, minden közül, az isteni létezésetek bizonyítéka.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Köszönöm az információt arra vonatkozóan, mikor az emberek mindig 11:11, 12:12 or 4:44-kor néznek az órájukra. Az elmúlt pár hónap során, mindig akkor éreztem "lökést", hogy az órára pillantsak, amikor 2:22 mutatott. Kutattam a választ, hogy mi a jelentése ennek a szám kombinációnak, de nem akadtam válaszra. Most köszönetet mondok a "levesnek" jelenlétéért, amikor a fenti esemény megtörténik, de azon tűnődtem, vajon van-e több is ebben, amiről tudnom kellene erről a jelenségről? Ez a mondat utal Kryon hozzászólására, miszerint azonos számokat látni folyamatosan, azt jelzi, hogy a vezetőid rád kacsintanak. Kryon ezzel a vezetők számára is utalt, akik körülvesznek téged, mint "támogató leves".

Válasz:

Mindig van jelentősége a számoknak, amiket újra és újra látsz. A 11:11 szám utalás az emberiség engedélyére az ablakcserére. A 12:12 az, amikor az emberiség megkapja a spirituális energia fáklyáját az átkeléshez. A 4:44 a 12 álruhában és a földelést szimbolizálja... az Univerzum épülettömbjeinek száma. 2:22 álruhás 6, ismét a 3-as és 4-es számmal együtt, ez a 12 forgatókönyvének része. Valamint neked, ez egy gratuláció a "harmonikus" energiádért! A 22 még a mesterré válást is szimbolizálja... de te ezt már tudtad, nem igaz?

Kérdés:

Kedves Kryon!

Az egészségemmel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Kb. 15 évvel ezelőtt, a pajzsmirigy elégtelen működésével kezeltek és akkoriban a kezelés abból állt, hogy radioaktív jóddal robbantották szét a mirigyet. Azóta folyamatosan szintetikus hormonpótló szereket szedek és emiatt nehézségek merültek fel az életemben. Egy új pajzsmirigyet akarok növeszteni, ezért folyamatosan dolgozom az egészségemen és beszélek a sejtszerkezetemhez. Lehetséges-e, hogy ez megtörténjen?

Válasz:

Igen, de limitáld a spirituális látásodat arra, hogy visszanövessz egy szervet. Ez egy napon általános jelenség lesz, mind a tudomány, mind a tudatosságotok révén, de neked erre nem kell várnod. Ehelyett, kezdj el a dolgozni az "anyag szándékán". Itt az eszme az, hogy hagyod a testednek, hogy hormonokat termeljen, akár pajzsmirigy nélkül is!

Kiadó megjegyzése: lásd. az Anyagi szándék részt.


Kérdés:

Szia Kryon!

Megvásároltam Kryon egyik könyvét és miután elolvastam, kétségeim támadtak azzal kapcsolatban, ami le volt írva benne. Arról szólt a könyvben, hogy ő egy szerető entitás, de akkor miért nem segít mindenkit? Olyan sok ember él a bolygón, akik szenvednek és senki sem nyújt nekik segítő kezet. Rengetegen halnak meg betegségben és éhezésben, miközben mi az ételt szemétbe dobjuk minden nap, senki sem törődik a másikkal. Nem hiszem, hogy egyetlen "szerető" lélek is létezne az egész Univerzumban. Talán mégis van, de nincs hatalma, mert ha lenne, akkor sokkal jobb hellyé változtatná a világot. Ha Kryon "szerető", segíteni fog nekem? Szükségem van 6.000 dollárra műtéti beavatkozáshoz. Ez a szerető Kryon segíteni fog nekem? Nem, mert tehetetlen. Még egy centje sincs és talán nem is szeretetteljes. Kérlek, ne használd a szeretet szót feleslegesen.

Válasz:

Létezik egy régi-világi tudatosság, mely szerint Isten minden, az emberek pedig semmik. Ebben a történetben, Istennek kellene kisegítenie a szegény embereket a szenvedésükből, ha azok elég hangosan könyörögnek vagy elég lépcsőt másznak meg a forró napon.

Ez csak egy tündérmese. Az embereknek megvan a hatalmuk, hogy önmagukon segítsenek és most az új energiában az időről van szó, amit tanultak. Ez Kryon üzenete. Az elmúlt 15 évben már elmondtuk, hogy indulj ennek az utazásnak. Itt nem az esdeklésről van szó, remélve, hogy Isten megsegít. Itt a megértésről van szó, hogy te is Isten része vagy, ezért csodákat tudsz teremteni. Ez a felismerés hatalmat hoz magával! Ez az a hatalom, amely gyógyít, társ-teremt pénzt az operációra és igazából ezreket érint meg körülötted. Ez a válasz az összes betegségre a bolygón és ez békét képes teremteni a Földön és képes megváltoztatni azok tudatosságát, akik háborút teremtettek... mindez elérhető könyörgés, vagy remélés nélkül, hogy talán Isten valahogyan tesz majd "valamit érted", ahogy ott ülsz frusztráltan és tehetetlenül.

A válasz az igazság és tisztellek, amiért sosem használod az "sz" betűs szót. De létezik egy hely, ahol ismerik a neved és ott sokan várnak arra, hogy segítsenek neked önmagadon segíteni. Ők angyalok, akik semmi mást nem akarnak jobban, csakhogy te gyógyultan és örömben éld az életed. Talán megfotolhatnád, hogy önmagadra nézve használod az "sz" betűs szót?! (Kryon kacsint) Igenis megvan a képességed, hogy megkapd, amit Isten felajánl neked, függetlenül a jelenlegi élethelyzetedtől, vagy feltételedtől vagy a frusztrációktól.

Nagyon szeretünk. (Mosoly)


Kérdés:

Kedves Kryon!

Ha mi szabad akarattal rendelkezünk és a szellemi munkánk "megkövetel" bizonyos dolgok elrejtését előlünk, hogy biztonságban legyünk a "fátyol túloldalán", akkor mégis hogyan lehet az, hogy felfedhetsz előttünk néhányat az igazságból? Nem mintha panaszkodni akarnék! Szeretem ezeket hallani tőled! Légy áldott a munkáért, amit értünk teszel, a rengeteg vigaszért és reményért, amik áthatják az üzeneteidet és a szeretetért, amit elhozol számunkra.

Válasz:

Talán már te is észrevetted, hogy sosem adok olyan válaszokat, melyek titkokat fednek fel, amiket magatoknak kell felfednetek. Én egy vezető vagyok és semmi többet nem teszek, mint amennyi engedélyezett volt már a legelejétől... olyan válaszokat adok, melyek segítenek nektek megtalálni a következő választ. Ez semmiben sem tér el a többi angyali entitástól, amiről eddig tanultatok. Mindannyian ugyanazt a szabálykönyvet használjuk az emberekkel kapcsolatban. Az egyetlen dolog, ami változott, hogy lehetővé vált az, hogy az üzeneteim eljussanak több kiemelkedő helyre az energia felgyorsulásával ezen a bolygón. Ez az, amit ti tettetek és most mondhatjátok, hogy 11:11 volt a fordulópont 1987-ben. Ez megnyitott egy ajtót, amin keresztül még további "jeleket" kaphattok az előrehaladottab tanulás érdekében. Ez olyan, mint hogy segítek nektek egy új fejezetet írni a saját isteniségetekben, nyomlak titeket előre, hogy még többre leljetek önmagatokkal kapcsolatban, ami mindig is ott volt és ami most mindennél fontosabbá vált. Emlékeztek arra, amit korábban mondtam nektek? "Amikor a fény felgyullad, az gyakran felfed olyan dolgokat, melyeket csak ekkor láthattok és így cselekedhettek ezek szerint. Ez nem azt jelenti, hogy ezek a dolgok nem léteztek azelőtt, hogy fényt gyújtottatok volna."

Kérdés:

Kedves Kryon!

A munkámban valójában emberi lények DNS-ét vizsgálom - a kromoszómákat - melyek a DNS látható manifesztációi. Már említetted, hogy változások lesznek a DNS-ben, ahogy egyre magasabb rezgésre aktivizálódik. Láthatom majd én ezeket a változásokat? Vágyom rá, hogy felfedezhessem ezeket a változásokat és tudni, hogy ezek maguk az aktivizációk és nem valamiféle abnormáció.

Kedves Kryon!

Olvastam egy könyvet, melynek a címe a "Tizenkettő Ereje", Anne Brewer-től. Ez a könyv teljesen beindította a képzeletemet. A DNS újrakódolás részből mennyi az igazság? Az író a genetikai mérnökök, a Galaktikus Tanács különböző szintjeiről beszél és munkájukról, amit a mi asztráltestünkön végeznek. Remélem nem kell ismételned amiatt, hogy kicsit több infomációt kérek tőled a DNS-sel kapcsolatban?

Kedves Kryon!

Csak mostanában leltem rá tanításaidra, mégis lenyűgözőnek és lélekemelőnek találtam őket - köszönöm.

Kissé bizarr kérdésem van és remélem, hogy te meg tudod válaszolni. A sámánok a benszülött kultúrákból a világ bármely részén (Afrika, Dél-Amerika és Mexikó) az interdimenzionális hüllő lények fajairól beszélnek, melyek régóta itt élnek a Földön, hogy kimenekítsék a többi lények más fajait, amelyeket üldözték. Ezek a lények úgy találták, hogy képesek elbújni az emberi lényekben úgy, hogy elkerülik a leleplezést és észrevétlenek maradnak az emberiség java előtt. Ez a koncepció engem nem aggaszt, mivel mindannyian egyek és Isten részei vagyunk. Kíváncsi vagyok, vajon ezek a sámános történetek tényeke alapulnak-e és ha igen, vajon ezek a hüllő lények valóban a mi félelmeink, egónk, amiken felül kell emelkednünk, hogy elérjük a megvilágosodást?

Válasz:

Fizikálisan: Ti, akik a DNS részeit és darabjait tanulmányozzátok, nem fogtok túl sok fizikális változást látni. A változás, amiről beszélünk, interdimenzionális. Viszont, azon hitetlenek számára, akik azt mondják: "Mennyire kényelmes" mi azt mondjuk: Annak ellenére, hogy nem láthatjátok a változást a fizikális felépítésben, a kémia maga változni fog. Az immunrendszer megerősödik, a várható élettartam meghosszabbodik, a gének átrendeződhetnek és más rendszerek úgy tűnnek majd, hogy új pályára álltak. Szóval, láthatjátok majd valami másnak az eredményét, ami látszólag hatással van a DNS 4D rétegére. Amikor végül rendelkeztek majd azzal az eszközzel, mely képes felfedezni az interdimenzionalitást (más valóságok árnyai), akkor tisztán látni fogjátok ezt a DNS körül. Ez felvet egy kérdést: "Több minden is van a DNS-el kapcsolatban, mint amennyit a mikroszkóp alatt látunk?"

Spirituálisan: Sok évvel ezelőtt elmondtuk nektek, hogy a DNS-etek megváltozott a nem-evilági energiák következtében. Ez megtervezett volt és mi azt is elmondtuk, hogy ez mikor esedékes a ti emberi történetetekben. Az antropológusaitok ismerik az emberi fejlődés anomáliáit is... megkérdezik, vajon az evolúció miért kínált oly széleskörű választékot a Földön élő összes fajnál kivéve az emberi lényt! Még rá is tudnak mutatni, amikor ez történt (a változatosság vége) * Ezek a történeti tények, mind rámutatnak az igazságra, amit mi korábban már elmondtunk: Segítségetekre volt és az ég azon részéről érkezett, amit "Hét Nővérnek" hívtok.

* Scientific American, 2000. január, 282. szám, 1. - Kryon VI. számú könyve, Átkelés a határon

Hüllők: A fent említett igazság miatt, ami sosem kerülhet bizonyításra és mégis, amelyik intuitív és keresztülhullámzik a DNS-eteken, sok történet került felszínre a különböző kultúrákban a háborúkkal, csatákkal, a jó és gonosz létezésével, hüllők eredetével kapcsolatban. És hogy mindez hogyan is történhetett. Szóval, megkérlek titeket, hogy nézzetek magatokba és kérdezzétek meg magatoktól: Ezen információk közül mennyi illik bele az emberi lényt teremtő szeretettel teli forgatókönyvbe, amiben az ember isteni és szeretetreméltó szerepet játszik az Univerzum életében? Korábban elmondtunk, az emberek, akik ide jöttek, már voltak itt azelőtt is (dualitásban éltek) más helyeken. Azt is elmondtuk, hogy a teljes spirituális feljegyzéseteket megtaláljátok a DNS-etekben. Ez azt is jelenti, hogy ha elég jól megnézitek magatokban, van egy apró emlék arról, hogy másfajta teremtményként léteztetek. De ebben a pillanatban ennek semmi jelentősége az életetekre nézve a Földön és van egyfajta "maradandó" energiája, amelynek megszállottjává váltak sokan és még mindig félelem alapú tanításokat teremt.

Gondolkozzatok ezen, család: Vajon hiba eredményeként fejlődtetek... vagy a csata miatt a gonosz és jó Istenek között... vagy egy kozmikus háború... vagy sejtelmes hüllők áldozatai lettetek? Úgy hiszem, hogy a saját isteniségetek egy jobb történetet fog elmondani nektek - egy olyat, melyet a becsület, logika és isteni szándék hat át.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mindig is képes voltam érezni az emberek érzelmeit és érzelmi szinten képes vagyok kapcsolódni hozzájuk. Tavaly elkezdtem látni különböző energiákat és entitásokat, de lassan mindez eltűnt. Tudom, hogy személyiségemben nagyon gyorsan fejlődtem - spirituálisan, érzelmileg és mentálisan. Tudnál nekem segíteni, hogy vajon ezek a képességek miért tüntek el?

Válasz:

Igen! Olyat tapasztalsz, amiről sok fénymunkás már tud. Az "ajándékaid" egy régi rádióadóhoz hasonló energiához volt kapcsolva. Amikor ez az adó megújult, megváltoztatta a frekvenciáját egy magasabb szintű adósávra. Azok, akik továbbra is folytatják a régi adóra való "hangolódást", azok már csak nagyon kevés információt fognak ott találni. Azok, akik az új állomást és az új frekvenciát keresik, azok egy megújult és megnövekedett erőt fognak találni!

Szóval kezdjetek neki az új állomás keresésének. Hogyan? Úgy, hogy elkezdetek új spirituális utakat kipróbálni. Változtassátok meg a meditációs technikátokat. Dobjátok el az eljárásokat. Kezdjétek el kérni az iránymutatást a Szent Szellemtől, hogy megtaláljátok az új energiát. Itt nem a sötétségben vagytok. Amint elkezditek ezt a folyamatot, a válasz megérkezik. Mindig lesz válasz azoknak, akik kérdeznek: "Kedves Istenem, mond el nekem, amit tudnom kell!"

Keresd a válaszokat olyan módokon, ahogy még nem is vártad. Told félre az előítéletedet azzal kapcsolatban, hogy "gondolsz" valamit arról, Isten mit fog válaszolni, vagy a válasznak miként kéne megjelennie a valóságodban. Engedd áramlani az energiát olyan módon, amit eddig sohasem képzeltél!


Kérdés:

Kedves Kryon!

Már 25 éve kommunikálok a testemmel és a sejtjeimmel. Nagy örömmel olvastam az erről szóló üzeneteidet. Olvastam a nemrégiben közzétett tudományos magyarázatokat, melyek megerősítik a sejtek és a DNS egyedülálló elektromágneses tulajdonságait, de csak kevés információt találtam a biofotonokról. Ezek összefüggőek, lézerhez hasonlatos, de nagyon gyenge, pulzáló fotonok, amelyek sugárzást bocsátanak ki és ezek mind megtalálhatók az összes életforma DNS sejtrendszerben. Ezek a biofotonok a kommunikáció útját szolgáltatják a sejtek között az egész organizmusban. Ez az, amiről te is beszéltél?

Válasz:

Kedves egyetlenem, helyes úton jársz. A biofotonok nem csak üzeneteket sugároznak a sejtek között, de a legerősebb jellemzők egyike is azok között, amit többféle tudomány is úgy próbál meghatározni, mint "emberi tudatossági mező". Valamint ezek részei még az energiának, amit néhányan emberi auraként látnak.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Valahol megtaláltam Kryon utalását az Illuminátusok létezésére, de sajnos nem emlékszem már hol. Ahogy emlékszem igenis léteznek, de jelenleg veszítenek hatalmukból, vagy kezdenek felbomlani. El tudnád újra mondani hogy is van ez?

Válasz:

Lee-től: Kérlek látogass el ide és olvasd el az "Összeesküvés" részt.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Biztos vagyok benne, hogy elárasztanak kérdésekkel az új pápa megválasztásával kapcsolatban. Számomra ő a "régi energiát" képviseli. Ő nem az a bíboros, akire a vezetőim mutattak, mint az új pápa. Kérlek, mond el a véleményedet!

Válasz:

Lee-től: Olvasd el ezt a közvetítést a honlapon. Erre a közvetítésre Washington, D.C.-ben került sor, mielőtt az új pápát megválaszották. Kryon felvázolt egyet a kétféle forgatókönyv közül, amiben szabad akarutnk lett volna azzal kapcsolatban, hogy ki legyen az új pápa. A pápa, aki megválasztásra került, pontosan egyike volt a Kryon által elmondottak közül: rövidtávon, ideiglenes pápa, aki egy helytartó. Az időzítés minden.

Kérdés:

Kedves Kryon!

A kanadai állattenyésztők a BSE vagy más néven a Kerge-Marha kór kétféle esetével is találkoztak mostanában, ez a jelentés Alberta városából érkezett. Ez egy halálos betegség, ami sok embert elijeszt a marhahús evésétől. Vajón a Szent Szellem így próbálja jelezni nekünk, hogy legyünk vegetáriánusak? Miért éppen most jött elő ez a kór? A marha lesz-e még olyan biztonságos az evés szempontjából, mint korábban?

Válasz:

Ahogy már korábban is megvitattuk, nincs elegendő termőtalaj a bolygón, hogy táplálja a teljes emberiséget, ha mindenki vegetáriánus lenne. Valamint, azt is elmondtuk, hogy szükséges az egyensúly az ember biológiai rendszerének és ennek eléréséhez a hús is hozzájárul. Ezért, ez az állatok létezésének egyik oka, hogy táplálékul szolgáljanak és emiatt vannak itt jelen. Az állatok az emberek szolgálatában állnak és ezt különböző módokon teszik. (Ezt már többször elmondtuk nektek... az okát az állatok létezésének a bolygón.)

Azt is elmondtuk, annak érdekében, hogy egészséges tápanyagok legyenek a számotokra, magasabb tudatossággal kell őket tartanotok, mint most teszitek vagy meghalnak. Ez az, aminek most szemtanúi vagytok. Ez a kór most azért van jelen, hogy felhívja a figyelmet erre a problémára és nem azért, hogy a vegetáriánus étkezést szorgalmazza. Valamint, hogy az állatok jelenlegi helyzetét a tudatosság főáramába hozza és igazából követeli a változását annak, ahogyan bántok velük.

Sokan közületek nem kívánnak gondolni ezekere a kedves teremtményekre, amelyeket táplálékotok érdekében feláldoztok, de emlékezzetek, hogy ők mindannyian segítség az életetekhez a bolygón. Amivel tartoztok nekik, az a becsületesség és méltóság annak tükrében, hogy étellé válnak az életetekért. Amikor ilyen betegségekkel találkoztok, lássátok, hogy azért léteznek, hogy egy pillanatra megállítsanak benneteket, hogy meglássátok, mit is tesztek. Ha nem veszitek ezt komolyan, akkor ezek az állatok saját magukat fogják elpusztítani.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Ausztrália jelenleg krízishelyzetben van az extrém forróság és bozóttüzek miatt. A tűz néha az "újjászületést" jelzi. Ez az, ami Ausztráliában is éppen történik a földdel és az emberekkel, ahogy a mágneses háló megszilárdul? Szükséges még több szeretetet és békét adnunk egymásnak? Hogyan segíthetnék többet? Köszönöm nektek Kryon és Lee a szeretetet és örömöt a szívemben, amit a szavaitokon és tanításaitokon keresztül kapok.

Válasz:

Csakugyan, a kontinensetek egy tisztuláson megy keresztül. Ez nem kimondottan a hálóról szól, hanem inkább az energiáról, amit kértetek. Amikor ilyen helyzeteket láttok, amelyek egyediek és erősek, akkor azok körül mindig valami nagyobb cél van. Ez is az energia megtisztításáról és a Föld megmetszéséről szól.

Amit te tehetsz, az az, hogy megtartod az energiát és törekedsz a lehető legkisebb energiaveszteségre. Valamint engedj el minden félelmet, ami benned van és horgonyozz le ezen a földön szeretettel! Habár a hazátok fiatal emberi történelemmel rendelkezik, mégis ez a pontos oka, amiért valami sokkal különbre készül most fel energetikailag. Ausztráliának jelentős szerepe lesz a bolygó spirituális növekedésében. Azt hiszem te ezt már tudtad.


Kérdés:

Kedves Kryon!

A menopausa-val kapcsolatban adott magyarázatodat sajnos nem értem. Az üres fecsegés bizonytalan és én szeretnék egy sokkal specifikusabb választ az aggodalmaimra. Először is, én nem akarok kor-függő változásokat, melyek menopausaval járnak és nem akarok alacsony szintű ösztrogént és progeszteront a testemben, hanem szexuálisan vonzó akarok maradni amíg meg nem öregszem és meg nem halok. Nem akarok egy öreg, aszott ember lenni, akinek ráncos a felső ajka és akinek szőrszálak nőnek ki az állán, valamint zsírpárnákat a csípőm köré! Naná, hogy terhes sem kívánok lenni, de akarom, hogy a fizikai szépségem sértetlen maradjon.

A szexuális vágyam nagyban csökkent, ami egyáltalán nem vicces. Te azt mondod, hogy a menopausa azért van, hogy megvédje a nőket a teherbe eséstől, mikor már a testük kémiai folyamatai már nem lennének képesek ezzel megbírkózni. De miért kell a nőknek "kasztrálni" a testüket ezzel a védelmi folyamatnak nevezett dologgal? Beszéltem a sejtjeimhez és kértem őket, hogy térjünk vissza a testem régi állapotához, amikor még 10 éves volt, ahogy te is javasoltad. De ez nem történik meg, mert még mindig vannak hőhullámaim. Kérlek, mond el, hogy mennyi időt vesz igénybe, hogy a sejtjeim figyeljenek rám és aszerint cselekedjenek. Van esetleg még valami, amit tehetünk? Nagyon köszönöm - áldottnak érzem magam, hogy lehetőségem adódott olvasni a szavaidat.

Válasz:

Menopausa mindig is létezni fog, aminek megvan az oka, amit már ismertettem. Megmarad egy rendszer, amely tiszteletben tartja a nőt, ha az már befjezte a gyermek kihordási éveit. Ezért ne átkozd a menopausát. Inkább gondolkozz el milyen választ adnál a következő kérdésre: "Miért jelenik meg a menopausa és mi indítja be?"

A válasz a biológiai órád. Szóval, ha el kívánod kerülni a szőrök kinövését az állad alatt, akkor késleltesd ezt az órát! Koncentrálj erre és a többi majd ehhez fog igazodni. Azt gondolhatod, hogy te valóban beszélsz a sejtjeidhez, de a te esetedben igazából megpróbálod legyőzni a menopausat. Tedd félre az öregedéstől való félelmet és csalódottságot és koncentrálj arra, hogy napról napra fiatalabb vagy és tovább élsz.

Azokat a dolgokat teszed, amit a fiatalok tennének? Megpróbálsz együtt lenni a fiatalsággal? Valószínűleg mindkét kérdésre a válasz, hogy nem. Inkább ehelyett próbáld meg meglovagolni a saját kronológiai korod valóságának vonalát és törekedj azon dolgok késleltetésére, amelyeket nem akarsz az életedben. Ehelyett, vizualizált az egész tested órájának a lelassítását. Ha lelassítod ezt az órát, azzal egyetemben kiemeled magad a régi paradigmából, amely megmondja, hogy hány "éves" is vagy. Megváltoztathatod a hormonokat, az immunrendszeredet, sőt még a megjelenésedet is azzal, hogy biológiai óráddal dolgozol. Kezd el megmutatni a testednek, hogy a valóság más, mint ami volt és segítsd "megteremteni" azt a kort, amennyi valóban vagy.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Az a kérdésem, hogy miután megismerjük Felsőbb-Énünket, mi jön azután?

Válasz:

Akkor teljes vagy, kedves ember... csakúgy, mint amikor mindent tudsz, amit tudnod kell. Készülj fel. Eltarthat egy darabig. (Mosolyog)

Kérdés:

Kedves Kryon!

Nővér vagyok és idős emberekkel dolgozom, akik demenciában szenvednek. Munkámnak egyik része, hogy rájöjjek, melyik gyógyszer segít majd nekik kényelmesebben lenni a saját testükben és amelyiktől addig is nyugalomban és biztonságban érzik magukat, amíg ellátják őket.

Ezek a gyógyszerek toxikusak és vannak mellékhatásaik. Az a szándékom, hogy a személy, aki az általam felírt gyógyszert kapja, az tényleg a leginkább hasznos legyen a számára. De ez valahogy nem tűnik elégnek. A személyzet, akik gyakran ellátják ebben a betegségben szenvedő embereket, ők maguk is szenvednek. Kérlek, segíts megértenem, hogyan segíthetem őket egy jobb módszerrel?

Válasz:

A szándékodat becsüljük, de ezt nem teheted meg mások helyett. Más szavakkal, a szándékod arra vonatkozóan, hogy maga az alkotóanyag ne okozzon problémát, nem elég. A betegek szándéka is szükséges, de sajnos nem képesek dolgozni ezen a problémán a mentális körülményeik miatt. Igazságtalannak tűnik, de a nagyobb képet nézve, spirituális okokból kifolyólag, ezen személyek lelke egy életútnyi kihívásban van és ez így rendjén van egy olyan színten, ami túlnyúlik a megértési képességeteken.

Vannak olyan anyagok, amelyek segíthetnek nekik, amelyeknek nem lesznek mellékhatásaik. Ott van még az energia rendszer, ami szintén segíthet - minden olyan segít, amit a munkahelyeden nem elérhető. De te ott vagy, hogy segíts megtartani az energiát és fénnyel feltölteni egy máskülönben tarthatatlan helyzetet. Higgy nekem, értékes vagy ott, ahol vagy és azoknak, akik nem értik hol vannak, mégis érzik, hogy törődsz velük és kiegyenlíted az energiát. Ez segít nekik.

Egy napon talán tudsz majd adni nekik néhányat a hathatós gyógynövények közül, amiket az ősök is használtak és nekik is segítettek az energia kiegyensúlyozásában. Ezeket az anyagokat az amerikai indiánok használták és a kulturád által ezek száműzöttek lehetnek a félreértelmezett természetük miatt.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Múlt héten egy gyülekezeten San Francisco-ban, Konrad Steffen a Colorado-i Egyetemről műholdas képeket mutatott be az Északi-sarkról és a hatalmas jéggleccserekről Grönlandon, megmutatva, hogy kétszer annyi jég olvadt el idén nyáron, mint 1992-ben. Azt nem tudta megmondani, hogy milyen mértékig volt felelős az emberi behatás a természeti klímában. Tovább fog növekedni az olvadási folyamat? Mi a hozzáfűznivalód ehhez?

Válasz:

Igen. Jelenleg felgyorsult geológiai folyamatoknak vagytok szemtanui. 1989-ben már tájékoztattunk benneteket a lehetséges változásokról itt a Földön, kimondottan az időjárásban. Igazából, most pontosan ezt látjátok most.

Ez mind a válasz az emberi tudatosságra, de ti ezt mind a fizikális időjárási minták, globális felmelegedés, stb. végtermékeként érzékelitek. Valóban, ez így látszik, de el tudnád nekem mondani, miért van a felmelegedés? Nem azért, amiért te gondolod. Az óceánok is egyre melegszenek és ezt a Föld vibrációjának emelkedése okozza. Igazából ezt akkor fogjátok látni, amikor felfedezitek majd az összes nyílást. Ez nagyon a földdel és nem a légkörrel kapcsolatos.

Emlékezzetek, a tudatosságotok indította el mindezt. És a tudatosságotok is az, amely képes ezt stabilizálni. Amikor ezt megtörténik, a tudósaitokban egy újabb kérdés fog felmerülni: "Miért állt meg az olvadás?"


Kérdés:

Kedves Kryon!

Szerintem a Szent Szellem megmutatott valamit Joseph Smith számára (a Mormon hit alapítója), de talán nem értette igazán, hogy mit is látott. A mennyország 3 szintjének nyelvéről beszél. Vajon ez az igazság, vagy csak egy másik dimenziót látott és egyszerűen nem fogta fel, hogy mit is látott? Azt állítja, hogy az emberek nem léphetnek egyik szintről a másikra és én nem hiszem, hogy ez így lenne. Valamint, van-e arra vonatkozó bármilyen igazság, hogy szertartás keretében a családnak össze kell gyűlnie egy helyen miután mi elhagytuk ezt a Földet? Ha ez igaz, hogy mindannyian része vagyunk egy nagyobb egésznek, amikor nem itt vagyunk, akkor mi volt az igazsága annak, amit ez az ember látott?

Válasz:

Joseph Smith angyali segítséget kapott és minden, amit látott metaforikus volt. Ez a módja annak, ahogyan a Szent Szellem megmutatja az embereknek, a fátyol túloldali jellegzetességeinek interdimenzionális aspektusait. Nincs olyan ember, aki megértheti azt, amit lát, mivel az észlelésetek egyszerűen nem tud megbírkózni valamivel, ami kívül esik annak tapasztalásán.

Nos, Joseph megtette a tőle telhető legjobbat, hogy ezt összerakja és igen, interdimenzionális dolgokról beszél, amit aztán megkísérelt beilleszteni a 4D-be (ti dimenziótok). És ehhez arra is szüksége volt, hogy bővítse a szent iratot, véleménye szerint, hogy ezzel frissítse azt. Nem sok a különbség attól, ami iratot most láttok! (Kryon mosolyog).

Megmutattuk Joseph-nek, hogy milyen sok lélek vár a leszületésre... megmutattuk ezt a csodálatos képet, amit ti reinkarnációnak hívtok. Ő ennek csak az egyik oldalát érzékelte és sosem látta ezt egy körként, ami érzékelhető és túl van a 4D-n. Nos, azt mondhatod, a régi energiában, hogy megpróbálta a tőle telhető legjobbat, hogy megteremtse a 4D-s konstrukciót az ő saját víziójából.

Mint sok prófétát, őt is meggyilkolták a saját hazájában még mielőtt ki tudta volna igazítani a koncepcióit, vagy jobban tanulmányozza őket, vagy még több üzenetet fogadjon be, melyek ezáltal még jobban kikristályosodhattak volna. És... mint a legtöbb próféciát, de mindesetre egy olyat, aminek vannak követői, fél információra alapoznak, mely valójában egy teljeset kíván meg. Ez az üldözés egész vallássá fejlődött és milliók vesznek benne részt. És nincs különbség, hogy ez Iszlám, Kereszténység, vagy Judaizmus. Mindegyik csak egy része az igazságnak, és a fundamentalisták a teljes igazságként ünnepelik, akik nem látnak tovább a múltból származó információknál.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Van egy háziállatom, egy kecske, amely mostanában figyelemreméltó tulajdonságokkal lep meg engem. Azóta észlelem ezeket a viselkedésében, amióta megvettem és kíváncsiságból elvittem egy aura vizsgálatra. El tudod képzelni, mennyire elcsodálkoztam, amikor megláttam az állat körüli mély indigó színárnyalatot! Hogyan lehetséges egy ilyen indigó kecske létezése?

Válasz:

Figyelj oda arra, ami történik, így nem különíted el az "indigó tapasztalást" egy dobozba. Az indigó szín azért lett látható, mert a bolygó tudatosságában hatalmas változás állt be. Így ez egy energia ajándék a Földnek - nem a gyermekeknek. A Föld új gyermekei fogják ezt a Földi ajándékot és új gondolattá változtatják. A kristályenergia, amiről beszéltünk a múlt évben, az is e folyamat része.

Ezért fogod látni ezt az új energiát mindenhol, mivel ez a bolygóhoz tartozik. Szóval itt nem arról van szó, hogy "indigó kecskéd" van, hanem inkább egy állatod, amely egyszerűen részt vesz a maga módján az új Föld energiájában. Erre is emlékezz majd: a teljes állat királyság azért létezik, hogy az emberiséget szolgálja, szóval nem is lehetsz annyira meglepődve az indigó szín miatt, amit egy állat körül látsz. Akarsz látni valami igazán látványosat? Azok, akik látják az energiát, figyeljétek csak meg a növényeket.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Ortodox zsidó vagyok és Jeruzsálemben élek. Már évek óta követem a közvetítéseidet, elolvastam több Kryon könyvet, internetes közvetítést és a Kérdések és Válaszok szekciót a honlapon keresztül. Él bennem egy mélyebb hajtóerő, hogy felderítsem a valóság, a fizika és a spiritualistás alap igazságait. Ez az egyik ok, amiért zsidó filozófiát és Kabbalat tanultam.

Elmondhatom, hogy ami a tanításaidhoz vonzott engem először, ugyanez vonz ma is és ez maga az érzés, hogy az igazság része vagyok, mind fizikai (tudományos), de méginkább spirituális és etikai értelemben.

Amit mondani kívánok, hogy van néhány jelentős véleménykülönbség bennem, legalábbis látszólag és nagyon szeretném, ha tisztán látnék ezekben a dolgokban. Nem arról van szó, hogy ezek tagadnák a "99% pluszt", amivel egyetértek, de mégis kellemetlenek és néhányuk szerteágazó azzal kapcsolatosan, hogy cselekednem kellene-e dolgokban, vagy továbbra is inaktívnak maradni.

Egy gyakori témáról van szó, amit a Kérdések és Válaszok közvetítésedben említettél, ami a létező próféciák irrelevenciájáról szól. Az egyik Kérdések és Válaszokban kérdezed (retorikailag), ha bármely létező prófécia megmondja, hogy mit látunk ma (utalva arra, hogy egyik prófécia sem teszi ezt) és te továbbra is azt mondod, hogy minden létező prófécia irreleváns most, hogy az energia átváltott, stb.

A kérdésem a következő: mi a helyzet az Ótestamentum prófétáival, mint Izsák és Ezkiel, akik nagyon sok fejezetben, a világvége megjövendölése mellett (gonosz erők, mint Edom, Gog, stb.), sokszor beszéltek még arról, hogy "A farkasok a bárányokkal legelnek", valamint, hogy "Isten tudása minden, ahogy a víz alkotja az óceánt", illetve "A halál könnyei a múlt egy része", "Kardokból lettek az ekevasak", stb. (Ez mind az én laza fordításom emlékezetből, héberről).

Egy másik probléma, ami kapcsolatban áll kérdésem első részével (ezt már elküldtem levélben Lee-nek pár évvel ezelőtt, de a válasz, amit kaptam, nem volt igazán kielégítő. Talán te most tudsz nekem kielégítő választ adni...) A kérdés a következő: "Mi a zsidók szerepe a világ megvilágosodásában?" Habár a tanításaidban mindig utalsz a tényre , hogy a zsidó emberek különlegesek és eredendően mások, de mostanáig (legjobb tudásom szerint) nem nevezted meg őket semmilyen különleges szerepben, mint egy csoport vagy, mint individuálok gyűjteménye. Másrészről, Izsák és Ezékiel próféciái, valamint a válogatások, amelyek ezeken alapulnak, csak úgy, mint a Ramhal próféciák, amelyek hatalmas szerepet tulajdonítanak a zsidóknak, mint egész és az ő vezetőjüknek (Dávid Király, a messiás, Yishay leszármazottja) vagy vezetőinek, ahogy az isten által ihletett vezetőség, folyamatos megvilágosodottság és a papok tényének.

Válasz:

Leetől: Köszönet ezért a nagyszerű kérdésért. Először is, Kryon elmondta, hogy az összes múltbeli prófécia tekintettel az emberiség specifikus útjára, vitatott. Ez lenne Nostradamus négysoros versének alakjában és az Újtestamentum, Jelenések Könyvének specifikus idővonalában. Nem létezik olyan prófécia, mely beszélt a 9/11 eseményről, vagy egyes diktátorok bukásáról. stb. Ez az a fajta prófécia, melyről Nostradamus és a Jelenések Könyve is beszélt. Létezik egy átfogó prófécia a Föld céljáról. Ez az összefoglaló prófécia, mint a zsidó, mind pedig a katolikus szentiratban szerepel és sok keleti filozófiában is. Nos, van különbség az "idővonal prófécia" és azon fajta prófécia között, mely a "bölcs szavakat tartalmazza a lehetséges eseményekről a Földön." Azt is mondhatod, hogy a Hegyibeszéd is ugyanabba a fajta bátorító energiába tartozik, amely megtalálható mint Izsák és Ezkiel prófciájában.

A válasz arra, hogy a zsidók miért vannak itt? Milyen szerepet játszanak? Ez három közvetítésben is megválaszolásra került, amiket Jeruzsálemben tartottak 2005. október 27-29-ig. Írott formában lehet, hogy nincs meg mindegyik a honlapon, de a terv az, hogy mind felkerül. (1, 2, 3 - szerk.) A válasz? A zsidók azért vannak most itt, mert megbízottak egy feladattal, hogy elhozzák a lehetetlen: békét hozzanak a saját földjükre. Most már megértheted, miért mondta azt Kryon, hogy: "Ahogy a zsidók lépnek, úgy lép a Föld is." A kihívás előttük hever, hogy megteremtsék a társlétezés új paradigmáját egy nagyon összetett helyzetben. Amikor ezt ők is meglátják, az ok gyökere, miszerint gyűlölni a Nyugatot, felszabadul. A gyűlölet könnyű fenntartani, amikor folyamatosan táplálva van, de stagnáló pozícióba kerül, ha ennek okait eltávlítják. Azt mondhatod erre, hogy a Föld egész hite a zsidók kezében van.

Most... talán az Ótestamentum leírása arról, miért vannak itt a zsidók, kezd kitisztulni számodra? Nincsenek egyedül! De szemügyre kell vennetek az erőt és a bölcsességet, hogy kikerüljenek abból a szerepből, melyet évszázadokig felvállaltak és felhelyezni a "hős" kalapját. Kryon még egy politikai próféciát is adott nekik. De fogadok, hogy te ott voltál és hallottad, nem igaz?

Legyetek mind áldottak ott Izraelben!

Lee Carroll


Kérdés:

Kedves Kryon!

A könyveidben, illetve a Kérdések és Válaszokban, nem találtam utalást az ősi Egyiptomról, vagy a piramisokról. Van néhány utalás arra vonatkozóan, hogy a híressé vált Feljegyzések Csarnokát a Szfinx alatt találták. Van-e bármi, amit elmondhatsz nekünk most az ősi Egyiptomról, a piramisokról, vagy a Feljegyzések Csarnokáról?

Válasz:

Ne keverd össze a "Feljegyzések Csarnokát" a Teremtés Barlangjával, ahol az Akasha krónikák találhatók. Habár fizikailag sosem találtok rá, mégis közel van Egyiptomhoz.

A Szfinx nem több annál, mint aminek látszik. Ami alatta van felfedezhető, de ez csak az Egyiptológusok számára lesz fontos. A piramisok talán érdekelhetnek, főleg a matematika és a Naprendszeri összekapcsolódás közötti kapcsolat. De ezek közül a legtöbb csak babona, az idő kulturális vallásai és egyfajta szórakozás azoknak, akik istenítik a Naprendszert. Adj ehhez valamit, ami nagyon misztikus, valamint néhány fontos és hiányzó darabot a történelmetekből és a kirakós szinte könyörög, hogy fedezzétek fel. Viszont vannak nagyon is alkalmas emberek, akik ennek a felfedési folyamatnak a részesei. A tanításaink ehelyett, a nagyon különböző képességű emberekre fókuszál a bolygón ebben az időben... rátok. Ezért van az, hogy az információnk nagyon keveset szólnak az ősi múltról.

Néhány dolog azok közül, amit megosztottunk veletek a történelmetekkel kapcsolatban, a saját hitrendszereteken keresztül juttattuk el hozzátok a megosztottságról! Néhányan kételyeket támasztottak Kryonnal szemben, összeméregették, amit korábban hallottak a múltról azzal, amit én felfedtem nekik. Az információm nem volt ugyanaz, ezért a régi információ "győzött". Ezért "hajlottatok" annyian tisztelettel afelé, ami történt. A "spirituális kalapotokat" aszerint viseltétek, hogy ki mit mondott arról, ami történt, ezáltal leválasztva titeket a "most" paradigmájáról, valamint távol tartva titeket attól, hogy megtapasztaljatok új információkat, mi is történt valójában. Ez a hajlam van sokatoknál, hogy lehorgonyozzatok valami mellett, amiről azt hiszitek, hogy megtörtént. Ezért van az, hogy nem adunk gyakran információt arról, ami igazából történik. Ehelyett, azt kívánjuk, hogy nézzetek körül és tapasztaljátok meg, ami ma itt történik. Bátorítunk titeket arra, hogy vessétek el a régi félelmeket.

Engedjétek meg, hogy mindaz, amit most nektek elmondunk, lekösse a hiteteket. Látjátok minden, amit elmondtunk az elmúlt 10 évben, egybevág a Föld energiájának elmúlt 10 évével. Használjátok az értelmet, a logikát és az intuíciót együttesen, hogy meghozzátok ezt a döntést, ne pedig az alapján döntsetek, amit valaki elmondott nektek a múltról. A létezés egy teljesen új paradigmájában vagytok most. Egyik prófétátok sem beszéltek nektek arról, ami most történik, észrevettétek ezt? Ezért, lehetséges az, hogy még a spirituális valóságotok is megváltozott? Vannak-e közületek néhányan, akik annyira beleragadtak a régi energiában, hogy minden más információ csakis "trükk" lehet? Gondolkozzatok el ezen. Néhányatokat sokként érhet, ha megtudja, mi is az igazi történelmetek. Amikor valóban rájöttök, mit fogtok tenni - tagadtok majd minden bizonyítékot, ami előkerül a földből?

Ami az ősi történelmetekben megesett, többé már nem probléma. Ezt másra hagyjuk. Az egyetlen dolog, ami fontos ebben a pillanatban a munka, amit most fénymunkásként végeztek.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Azt érzem, hogy Lee Carroll egyáltalán nem érzi jól magát. Talán beteg? Ha igen, fel fog épülni? A közvetítéseid olyan sokat jelentenek nekem, olyan sokat tanultam belőlük és hálás vagyok érted és Lee-ért. Isten áldjon Lee.

Válasz:

Lee-től (2004 március): Nagyon méltányolom a kérdésedet! Nemcsak, hogy én jól érzem magam, de úgy érzem, mintha sosem lett volna még ilyen sok energiám, mint amennyi most van. Valójában még megfázva sem voltam már több, mint 8 hónapja és azt érzem, hogy az immunrendszerem jobban működik, egészségesebb, mint korábban bármikor. Éppen most írom a 10. könyvemet, egy héten kétszer is előadást tartok és épp most lettem 60 éves!

Nos, tartsd meg jó gondolataidat. Nagyon hálás vagyok, hogy aggódsz értem, de évről-évre jobban érzem magam!


Kérdés:

Kryon a hallgatóság tagjaira lemúriaiakként, vagy néha angyalokként utal. Kérlek, magyarázd ezt el. Vajon ez azt jelenti, hogy csak azok az emberek, akik elmentek arra a bizonyos előadásra, csak azok lemúriaiak?

Válasz:

Ez nem ilyen bonyolult. Ti mind angyalok vagytok, mivel mindannyian isteniek és örökkévalók vagytok. Ti mindig is Isten részei voltatok és lesztek is.

De kezdetben, sokan közületek, akik nem fénymunkások, részt vettek a Föld lemúriai tapasztalásában, egy életben, egy időben és helyen, aminek létezését a történészek tagadják. Ez egy más fajta közösség volt, "bemelegítés" volt arra, amiben most részetek van. A testetek nem teljesen ugyanolyan, mint amilyen akkor volt. Ezért is mondtuk nektek, hogy ne tekintsetek olyan messzire vissza, ha tudni akartok a "jelenlegi történetetekről". Lemúria akkor létezett, amikor a dualitás nem volt ennyire magas és az energia ennyire alacsony, mint most. A bolygó "tisztára volt törölve" ezen közösség által és az újraindítás megtörtént. Ez egy régi hír és mi már korábban ezt el is mondtuk. Mindannyian megkaptátok az engedélyt ehhez, de egy nagyon mély szinten, mint egy lemúriai, felkészültetek erre az időszakra a bolygón.

Szóval az angyali tulajdonságaitok, Isten tulajdonsága. A lemúriai tulajdonságaitok (ha rendelkeztek vele) egy korai Földi tapasztalat tulajdonságai, melynek része volt a magas szintű tudomány és DNS-beli különbözőségek. Egy csoport, mely ellátogathat a Kryon közvetítésekre, gyakran található meg köztük lemúriai, mivel sokan közületek, akik "éberek" az új spirituális igazságokra, ők rendelkeznek az öreg-lélek lemúriai háttérrel. De az én nézőpontom szerint ti mind angyalok is vagytok. Az üzenetem számotokra ezekben az üzenetekben az üdvözlet és az elismerés, valamint kérlek benneteket, hogy emlékezzetek rá, hogy kik is vagytok. Sok lemúriai él köztetek és csak egy töredékük fog valaha is tudni Kryonról. Mindenütt léteztek a Földön, de mindannyian ébredeztek bizonyos szinten.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Miért olyan hosszúak mindig az üzeneteid, mint egy könyv? Miért nem inkább objektívabbak és tömörebbek? Miért kellene nekünk olyan hosszú utat bejárni, hogy tanuljunk és fejlődjünk, mikor az emberiségnek olyan kétségbeesetten szüksége van az információra? Ezek a hosszú üzeneteid, úgy tűnik, elbátortalanítják azokat, akiknek lelkesedésre van szükségük a fejlődésükhöz. Miért nem egyszerűsíted le az üzeneteidet? Nem gondolod, hogy ilyen módon a fényed és az energiád több emberhez elérhetne? Nem ez a célod?

Válasz:

Az emberiség sosem fogja elérni a "semmit sem kell érte tenni" mester-létet. Talán még azt is fontolóra vehetnéd, hogy elolvasod a könyvet, ha van rá időd.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Tudom mondtad már korábban, hogy semmi különös nem fog változni a Közép-Keleten 2008-ig, de azon tűnődtem vajon a választások Palesztinában és Irakban talán hatással lehetnek a potenciálokra. Mi a helyzet azzal, ami Szíriában történik? Történhetnének a dolgok sokkal gyorsabban is, minthogy azt elsőre feltételezték? Légy áldott!

Válasz:

Ezek a dolgok, amiket említettél, mind részei a lehetőségeknek, amelyekről átadtunk nektek. Közvetlenül a céljuk felé tartanak és azon energiasémán belül voltak várhatóak, ahol ti elkezdtétek, illetve dátumokon belül, melyeket megadtunk. Már csak egy férfi vezető van, akit hamarosan le fognak cserélni. Ez is annak a forgatókönyvnek a része, amit megadtunk nektek.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Ez az év az elnök választás éve az Egyesült Államokban. Az országunk ezzel a témával van tele. Van-e bármi, amit el tudsz nekünk mondani, ami segítene minket, hogy emlékezzünk az egységünkre?

Válasz:

Igen. Lépjetek túl a politikán és koncentráljatok a valódi problémák egységére. A béke a Földön akkor lesz elérhető, ha először is fényt hoztok az Izrael/Palesztin problémába. Küldjetek fényt minden nap erre a helyre. Másodszor, amikor ez a fény elkezd működésbe lépni, számítsatok arra, hogy jelentős betegségek fogják hirtelen felütni a fejüket a bolygón. Amit nem értetek, az az, hogy ezek összefüggnek. Ezeknek mind köze van a bolygó "betegség tudatosságával" és azzal, ahogy a természet válaszol az emberi tudatosságra itt a Földön.

Higgyetek nekem, amikor ezek a dolgok elkezdődnek megoldódni, akkor a politikai elkülönültségetek vissza fog esni arra a mértékre, amivel sokkal jobban ki tudtok majd egyezni. Tudom, hogy nem hiszitek el, de minél tisztábbak és békésebbek vagytok mindazzal, ami most történik, annál több fényt tudtok teremteni annak megsegítésére, amit valójában megpróbáltok tenni a politikai törekvéseitekkel.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Rengeteg információt kaptunk tőled a DNS-ről és a változásokról, amiken keresztül megyünk. Milyen szerepet játszik a mitokondriális DNS az emberben, a fejlődésünkben, a múltunkban és a jövőnkben? Mit is csinál ez valójában? Miért van ott? Ezen DNS eredetét visszavezették egészen Nyugat-Afrikáig a tudomány segítségével kb. 250.000 évvel ezelőttig. Úgy tűnik, hogy mindannyian egy virtuális Ádám és Éva leszármazottjai vagyunk. Ez az örökségünk egy jelképe, mint emberek?

Válasz:

A mitokondriális DNS az, amelyik tartalmazza a csillag-magot. Emlékezzetek, ez csakis Évától jött (a te példád szerint). Ennek az energiája női. Ez az, ahol megtaláljátok majd a Plejádiak jellemzőit. Ez az igazi biológiai örökségetek aktualitása. Valamint ez egy ritka dolog az Univerzumban, hogy az egyik létforma segít a másiknak. A ti esetetekben, ez szükséges volt a fejlődésetekhez.

Ha azt hiszitek, hogy ez ostobaság és csak kitaláció, akkor kérdezzétek meg az antropológusaitokat, hogy miért volt az jelen a korai emberi fejlődésben, hogy sokféle ember élt a Földön. Mint minden más életforma a Földön, ezek közül is sokfajta alakult ki. Láthatjátok ezen változatosság eredményeit magatok körül... minden egyes állatfajon belül sok fajta létezik. Az emberek esetében viszont, csak egyetlen egy fejlődött ki.

Micsoda véletlen! (Kryon humor)

Szerkesztő megjegyzése: Lásd a Scientific American - 2000. év januári számát, amelyben egy cikkben felvetik a következő kérdést: "Egykoron a fajunk legalább 15 fajtája létezett, mégis csak mi maradtunk. Miért?" Talán megvásárolhatjátok a magazint, mivel úgy tűnik ez a vezércikk nem került kiadásra.


Kérdés:

Remélem a következő kérdés nem tűnik majd elcsépeltnek, de a genetikai felépítésünk továbbra is hatással lesz a jövőbeli fizikai jellegünkre? Arra vagyok szánva, hogy ezzel a testtel éljek az örökkévalóságig, vagy képes leszek újratervezni a testemet 2012 után ahelyett, hogy tovább folytatnám a jelenlegi testem sejtjeinek megújítását? Nagyszerű immunrendszerem van, nagyon egészséges és viszonylag fitt vagyok. Készen állok egy változásra, vagy egy jobb megjelenésre, hogy az visszatükrözze, mit is érzek belül.

Válasz:

Micsoda csodálatos kérdés. Az emberi test továbbra is így fog kinézni, ahogyan most. A különbség viszont, ahogy ti hívjátok "az emberi természetben" következik be. Ez az, ami képes lesz a változásra. Ez egy emberi kapocs, egy jellegzetesség, amit sokan éreznek és ez felelős a háborúért, a kapzsiságért és a bánat forgóajtajáért ezen a bolygón. Lassan viszont ez majd újraíródik. Valamint az immunrendszer majd lassan utat ad egy rendszernek, ami harmonizál és mutálódik, ahelyett, hogy harcolna. Ez egy sejtbeli evolúciós váltás, aminek lehetősége van bekövetkezni, két vagy három emberöltőn belül. A 2012-es év az energia egy útjelzője. Bármilyen is legyen az energia ezen a ponton, segíteni fog felállítani a színpadot a következő váltásra.

Kérdés:

Kedves Kryon!

A férjemnek vaszektómia műtétje volt 15 évvel ezelőtt. Jelenleg minden célunk az, hogy nem-műtéti úton visszafordítsuk ezt a dolgot úgy, hogy beszélünk a sejtjeinkhez, a DNS-ünkhöz. Továbbá, hogy minden szándékunkat arra irányítsuk, hogy közös gyermekünk születhessen. Tudnál nekünk tanácsot adni?

Válasz:

Lee-től: Az édesapámnak is vaszektómia műtétje volt egy évvel azelőtt, hogy megszülettem és egyáltalán nem úgy nézek ki, mint a tejesember (mosoly). Más szóval, minden lehetséges. Kryon már válaszolt hasonló kérdésekre korábban. Ha gyermeket akartok, próbálkozzatok azzal, ami leginkább passzol a szándékotokkal. Ha azt érzitek, hogy valóban jók vagytok abban, hogy megváltoztatjátok a dolgokat a testetekben, akkor járjatok el eszerint. De ha ez mégsem működne és még mindig akarjátok a gyereket, akkor engedjétek meg, hogy a tudomány segítsen visszafordítani a vaszektómiát. Itt nem arról van szó, hogy hogyan csináljátok, hanem sokkal inkább a szándékról, hogy leszülessen az a kölyök a Földre! Ne várassátok meg túl sokáig. A lényeg a gyermek, nem a vaszektómia visszafordításának metódusa.

Kérdés:

Kedves Kryon!

A rendőrségnél dolgozom, ahol van egy röntgennel rendelkező teherautónk (VACIS). Ahhoz, hogy szabályozni tudjuk a sebességét, van egy hatalmas mágnes a váltón, továbbá két ember szükséges a teherautóban egész nap. Egyfajta egyenetlenséget érzek mindig, bármennyi időt is töltök el a járműben. Már elértem, hogy ne kelljen ezt a munkát végeznem, de adódik alkalom, hogy helyettesítőként bele kell ülnöm. A kérdéseim: Ennek a fajta technológiának milyen hatásai vannak a fizikai testemre és mit tehetek én, hogy megvédjem magamat bármilyen romboló hatástól? Vajon a Q-Link fülbevaló elég lehet?

Válasz:

Kedvesem, az egy nagyon veszélyes hely az ott tartózkodásra. A termék, amit említettél nem elég hatékony arra, hogy egy ilyen erős mágneses mezőt elhárítson. Ez inkább a szokványos környezet mágneses kihívásaira lett tervezve. Ha mégis dolgoznod kell ezzel a járművel, akkor az legyen rövid idejű és minél ritkább, amennyire csak lehetséges.

Azzal is legyél tisztában, hogy minél kevesebb időt töltesz ebben a járműben, a tested annál gyorsabban és jobban gyógyul majd. Szóval ne essél kétségbe, ha a munkád olykor megköveteli, hogy ebben a járműben ülj. Csak úgy, mint egy MRI gépnél, a tested is rendelkezik egy elképesztő emlékezettel az egyensúlyról és vissza is áll majd a mágneses egyensúlyának természetes állapotába, amikor elhagyod ezt a munkaterületet. Ez most csak azoknak szól, akik továbbra is ezen a területen maradnak, ők napról-napra valódi veszélynek teszik ki magukat. Amikor a testet folyamatosan megvonják a saját kiegyensúlyozó eszközeitől, az betegségekhez vezet, amik a korai halál fő okai.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Azon tűnődtem vajon mit mondanál nekünk azon betegségekről/szindrómákról, mint a narkolepszia és fibromyalgia? Mondhatni azt, hogy ezek a fajta betegségek részei az új embernek (a narkoleptikus betegek agya, azon kémiai összetevők hiányában szenved, melyek segítenek "földeltnek" lennünk a bolygón)? ...vagy inkább több közük van az előző élet szerződéseihez/problémáihoz, stb.?

Válasz:

Épp most említetted az emberi biológia két jellegzetességét, amelyek részei a születés személyes "beállításainak". Valamint ezek a betegségek egyszerűen csak részei a jellegzetességek hatalmas készletének, amelyek egyszerűen megváltoztathatók az új energiában. Nos, nem, ezek egyáltalán nem részei az új embernek, hanem inkább a régi energia "műalkotásai"! Mindkettőtől egyszerűen meg tudtok szabadulni.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Köszönet a nagyszerű könyveidért és a szeretetedért. Azt mondod, hogy a Föld az egyetlen bolygó, amelyen isteni teremtmények élnek. Mit értesz ezalatt? Vannak más bolygók is, amelyen fejlődő lények élnek, mint mi és akiknek szintén újra kell születniük?

Válasz:

Egyetlenem, a Föld az egyetlen olyan bolygó az Univerzumban, amelynek isteni forgatókönyve van. Ez nem azt jelenti, hogy korábban nem léteztek ehhez hasonló más bolygók. Mindig van egy olyan teszt, mint nálatok a Földön, a jellegzetességek ugyanazok. Viszont itt van egy új információ... az Univerzumotok jelenlegi létezése az energiában egy teszt által került beállításra ugyanúgy, mint amint most keresztülmentek egy további lehetséges Univerzum megteremtéséhez.

(Ha többet szeretnél tudni a témáról, kérlek, olvasd el ezt: Szabad akarat)


Kérdés:

Kedves Kryon!

Olvastam a kérdések és válaszok szekcióban azokról, akiknek az elméjük beteg - például az Alzheimer-kor és a demencia, de nekem lenne még kérdésem ezzel kapcsolatban. Azt mondod, hogy ezek az emberek maguk választották ezt az utat és ez számunkra is tanulságos. Mivel magam is ilyen emberekkel dolgozom, azon tűnődöm, vajon van-e a betegségnek egy olyan stádiuma, ahol meg visszafordítható lenne ez az állapot és ha van ilyen, milyen módszerrel lenne visszafordítható? Ezek a betegek az otthonban nagyon be vannak gyógyszerezve és a hatóságok elgondolása szerint az "alternatív" terápia nem működne - holott használnak színes fényeket a terápiában. (Szomorú, de a diverzionális terapeuta azt mondta, hogy fogalma sincs mi az a színterápia.)

Spirituális nézőpontból mi a legjobb módja, hogy együtt tudjunk dolgozni ezekkel az emberekkel - úgy beszélni hozzájuk mintha "normálisak" lennének, vagy hagyjuk őket a képzelgéseikbe és mi is haladjunk velük? Azt mondták nekem egyszer, hogy ezeket az embereket csendben kell tartani, főleg az este közeledtével. Viszont én azt találtam egy nővel kapcsolatban, aki legkevesebbet beszél itt bent, hogy minél gyerekesebb vagyok (táncolás és éneklés boldoggá teszi), annál többet beszél. Én tudnék további előrelépést tenni vele, fel tudnál világosítani a továbbiakkal kapcsolatban?

Válasz:

Először a második részre fogok válaszolni. Szeressétek azokat, akik ebben az állapotban vannak. Találjátok meg, hogy mi nevetteti meg őket... és aztán nevettessétek meg őket. A legjobb, amit tehettek egy ilyen állapotú létesítményben, hogy valamiképp örömöt teremtetek. A zavarodottságuk ellenére is képesek nevetni egy szituáción vagy kreatívak tudnak lenni. Valamint jobban fognak tudni emlékezni rád, mint az egyén, aki ilyen nagyszerű érzelmet teremtett. Külön-külön elég bonyolult, de mindegyikükre igaz, hogy próbáld megtalálni a "boldogság" gombjukat és próbáld meg gyakran nyomogatni ezt a gombot. Erre emlékezni fognak.

Éppen most vezettelek rá néhány fontos felfedezésre, amelyek képesek lesznek nagymértékben visszafordítani ezeket az állapotokat. Csak úgy, mint a lebénult ember, aki visszanyeri az idegkapcsolatok működését a testében és újra meg kell tanulnia járni, ugyanúgy szenved a fájdalomtól és ott is felfedezhető lesz az elme regenerációjának ezen jellegzetessége. Még ha új sejtek is fejlődnek, nem feltétlenül lesz meg a régi memóriájuk, de fejleszthetők az egészségre és új emlékekre.

Nos, egy napon ezeknek a sejteknek meg lesz a képességük, hogy megállítsák a sejtek degenerációjának folyamatát és helyette új utakat növesztenek köré. Néhányuk képes lesz az "újra kapcsolódásra" bizonyos emlék fajtákhoz (mint pl. a megismerés) de újra kell tanulniuk, hogy mit is jelent valójában a megismerés kapcsolata. Szóval, múltbeli történések és események újratanulására lehet szükség... néha még olyan dolgokat is újra kell tanulni, mint az olvasás. A fájdalom az lesz, hogy az egyén visszaszerzi a mentális egészségét és rá fog jönni arra, hogy pontosan mi is történt.

A törzssejt kutatás nagyon fontos és elérkeztek majd egy ponthoz, ahol képesek lesztek használni a születési sejteket, amelyek nem embrionálisak, de minden egyes darab alkalmas a kutatásra... ezáltal megkerülve minden erkölcsi kérdést. Keressétek ezt a következő néhány évben.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Éppen a VII. könyv, 3. fejezetét olvasom. Épp most fejeztem be "Az aranytálca" történetét. Össze vagyok zavarodva ezzel a témával kapcsolatban már jó pár éve és még ezen fejezet elolvasása után sem tisztult le bennem a kép. Úgy tűnik, létezik egy képzeletbeli vonal aközött, amit teszünk és amit megengedett számunkra, hogy megtegyük. Másképpen leírva: "Legyen hitünk az adott dologban és a többit hagyjuk a Szellemre, vállaljunk felelősséget egy ügyért és vigyük végig tiszta szándékkal?" Vajon mikor használjuk a saját erőnket és mikor hagyjuk a Szellemet, hogy segítsen nekünk?

Válasz:

Ez már az elejétől úgy hangzik, mint az összes fenti válaszokból létrejövő téma? A válasz a kérdéseidre: mindkettő! Miért nem engeded meg magadnak, hogy azzá az erővé váljál, amihez imádkozol? Miért nincs hited abban, hogy az isteniség darabkája vagy? Így részt vehetnél a megoldásokban is.

Amíg elkülöníted magad Istentől, ott fogsz ülni a padlón és segítségért fogsz imádkozni újra és újra. Amikor majd felállsz és az "Isteni fényedhez" fordulsz, az erő, ami benned van, Isten erejévé válik majd.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérlek, beszélj nekem a "belépésekről". Hiszem, hogy egy vagyok a mindennel és ha ez így van, akkor haza megyek?

Válasz:

Az igazi "belépés" egy nehezen megérthető dolog, neked kell elkezdened megérteni valami mást, amit tanítottunk nektek a tényről, hogy nem léteztek egyedülállóként. Sok részetek és darabkátok van, melyek a spirituális testetekhez kapcsolódik és olykor ezek még egybe is olvadnak más energiákkal. A fátyol ezen oldalán "egyes számban" léteztek. Szóval, ennek így nem igazán van értelme. A fátyol másik "otthon" oldalán, többszörös lényekként léteztek, mely igazából a természetes állapototok. Ez mégtöbb dimenziót foglal magában, mint amennyit képesek vagytok látni vagy felfogni ebben a pillanatban.

Oka van annak, hogy miért nem vagytok képesek felfogni, megérteni ezt, mivel olykor egy részed leszületik a Földre egy tervvel és felnő. Később, általában valamiféle traumatikus tapasztalat által, a másik feled kapcsolódik hozzád. Néhányan ezt két különböző entitásnak "látták", ahol az egyik "felmelegíti" a helyet a másik számára és elmegy. (Kryon mosolyog)

Valóban két különböző fajta "belépés" tapasztalás létezik. Az egyik, amit épp most említettem, ahol két aktuális entitás megegyezés által vannak kapcsolatban egymással, az egyik jön, hogy beindítsa a dolgokat, majd amikor az idő megfelelő a másik lép be és veszi át a helyét. Majd az eredeti entitás elfoglalja a hátsó ülést, beleolvad és részesévé válik az élet egészének megtapasztalásában. Ez az, amit elmondtunk nektek korábban a "belépésekről". Most már van más is amit tudhattok, mivel azon a ponton vagytok, ahol a haladottabb információ már lehetővé vált.

A második féle "belépés" tapasztalás az, ahol van egy "fokozata" az első emberi tudatosságnak, amely olyan fokú, hogy ha egy másik ember megérkezik, az rögtön megjelenik! Igazából, ez csak egy másik rész. Ennek oka az időzítés, valamint az élet célja. Sokszor a "belépés" egy olyan személy által jön létre, akinek hirtelen oka lett erre egy tapasztalás után. Ez pontos, de a szándék annak a ténynek tulajdonítható, hogy most minden rész együtt van és tudatában vannak cselekedeteiknek. Olykor ez annyira drámai, hogy a "belépő" egyén, a múltat egy másik személyként látja! Néha még a nevüket is megváltoztatják. Az ellátás és a "szabályok" ezen "belépések" mögött nem listázhatók, mivel végtelenül variálhatók. Olykor a másik rész sosem érkezik meg, ha az időzítés nem megfelelő. Olykor pedig annyira erősen érkezik, hogy az már ijesztő!

A kérdéseddel kapcsolatban, hogy "Haza megyek?"... valamit félre érthettél. Az igazi "belépés", egy tapasztalás után, maga az otthon! Az egész "belépés" tapasztalásnak az oka az időfokozás. Nincs olyan entitás, aki "fenntartja a helyet" valaki másnak. Ehelyett, ez egy emberi entitás, aki most talán "többszörös" entitás lehet, aki most megkapja a történet fennmaradó részét. Minden "belépésnek" nagyszerű oka van a Föld szempontjából és ez valóban a maga teljességében van így (egy teljes kiegészítése a részeknek, beleértve azt az egyet, amelyik az egészet elkezdte a születésnél).


Kérdés:

Kedves Kryon!

Egy nagyon is negatív, kellemetlen paranormális tevékenységet észleltem. Tudom, hogy azt mondtad, hogy a "szellemek" egy másik dimenzióban léteznek, de jobban meg kell őket értenem. Nem hiszek a gonoszban. Azt gondolom, hogy ez csak a szeretet hiánya, de vajon miért tűnik a sötétség ereje annyira erősnek?

Valamint... ha a földönkívüli lényeket érdeklik a mi "erőnk", vajon a gonosz szellemek is ugyanezen okból jelennek meg?

Válasz:

Újra elmondom, hogy olyan információra vagy kíváncsi, ami megköveteli, hogy teljesen az egyetemes valóságodból fakadó koncepción túl gondolkozz. Képes vagy erre? Akkor itt van egy kis teszt. Amikor a fátyol túloldalára léptek, ott nincs lineáris idő. Minden az adott pillanatban egyszerre történik és nincs olyan felépítése, amelyet elvárnál vagy, ami logikus lenne a te 4D-s elmédnek. Amikor "kísértetet" érzékelsz, akkor valójában egy másik dimenzióban megtörténő esemény energiáját érzékeled, ami éppen "körödben" zajlik. Amikor újat észlelsz, ami újra és újra megtörténik, az igazából csak egyszer játszódott le. Vajon ez valódi? Igen. Viszont az érzékelésed arról, ami történik, az nagyon eltérő azon egyének valóságától, akik részt vesznek benne.

Néha ezt kérdezitek: "Ezek a korábbi emberek vajon beragadtak egyfajta börtönbe, ismételve a dolgokat újra meg újra?" Ez valójában egy nagyon vicces kérdés! Igazából ezt csak ti érzékelitek így, a korlátozottságotok miatt. Örökre be vagytok ragadva a mono-realitásba egy hihetetlenül gazdag idő spektrumon belül. A fekete-fehér korában éltek, mialatt körülöttetek minden a létezés elképesztő szivárvány színeiben tündököl. Ezért, amikor a fekete-fehér látásmóddal belekandikálsz a gyönyörűen színes világba, akkor csak egy nagyon apró szeletét látod majd annak, ami valóban ott van és nem fogsz erre rájönni.

Ha tényleg beleszaladsz egy entitásba, amelyik úgy tűnik mintha ugyanazt csinálná újra és újra, neki ez csak egyszer megtörténő esemény. Ez az, ahogy ti látjátok a mostot a lineáris rendszerben. Ez valójában az univerzális idő pillanatában történik, de nektek ők úgy tűnnek, mintha "beragadtak" volna. Talán rögtön feltennéd a kérdést: "Ki az, aki ’beragadt’"?

A "kísértet" gyakran egy szituáció, ami energiamaradványokat hagyott, amelyek interdimenzionálisak. Érzed és látod és ez rémisztő. Néha úgy tűnik, mintha szándéka is lenne. Néha, még az is valóságosnak tűnik, mintha lenne tudatossága. Ismét elmondom, ez a ti megfigyelésetek szerint tűnik annak! Mivel tudatossággal rendelkeztek, megváltoztathatjátok az esemény valóságát! Mondtam nektek, hogy ezt nehéz lenne felfogni. Más szavakkal, ahogy ránézel az adott eseményre, az megváltoztatja azt, amit valóban a szemeddel látsz. És most visszaérkeztünk az első kérdéshez, ugye, ahol a valóság meghatározásának azokhoz van köze, akik ott vannak és látják.

Nem létezik olyan dolog, hogy "gonosz szellem". A legnagyobb gonosz erőt a bolygótokon az elmétekben és a szándékaitokban fedezhetitek fel. Sötétséget ugyanúgy képesek manifesztálni, ahogy fényt is. Ez egy olyan beszélgetés, amit már megejtettünk korábban (lásd Kryon IX. könyvét, amiben erről többet is olvashattok). Ezért tovább folytatjátok a valóságotok teremtését... gonosz vagy angyali.

Mindazonáltal... ti vagytok az egyetlen bolygó, amelyik szabad akarattal rendelkezik! - Kryon


Kérdés:

Nemrégiben kezdtem el olvasni Kryon könyveket és ezt az egyik legmegnyugtatóbb közvetítésnek találtam, amivel eddig valaha találkoztam. Nagyon köszönöm.

A kérdéseim a következők: A diétával kapcsolatban nemrégiben kutattam egy keveset. Először rátaláltam az Ajurvédikus vegetáriánizmus, aztán a makrobiotikus vegetáriánus étkezésre majd a vegán nyers ételekre és a paleo alapokon nyugvó nyers étkezésre (az olyan nyers étkezést jelent, ami tartalmaz nyers húsokat is) és így tovább.

Valójában még semmilyen diétát nem tartottam huzamosabb ideig, ezek inkább az étkezési szokásom feljavítására szolgáltak. De mindezektől csak zavarodottabb lettem, mert úgy tűnik, hogy az emésztőrendszerünk hasonlít a macskáéra, a fogunk a mindenevők csoportjához hasonló és mégis úgy tűnik a gyomrunk nem zöldségek és nyers ételek megemésztésére lett kitalálva.

Valamint, egyet értek, hogy a húsevésnek hosszú távú erkölcsi következményei vannak, ezért amellett döntöttem, hogy nem eszek ezentúl semmi olyat, amivel pszichológiai értelemben meg tudnám ölni magam. Így esetenként eszem halat, bár nem tudom, hogy ez helyes meglátás-e?

A kérdésem az, hogy tudnál-e több információt adni a diétával, főleg a nyers ételek elfogyasztásával kapcsolatban? Vajon a vegetáriánizmust jó követni? Mivel annyi éves kutatás után azt találtam, hogy jópár ásványi anyagot, vagy a szervezetnek fontos tápanyagot könnyebb lenne húsevés módján bevinni a szervezetbe. Vagy inkább azt kéne ennem, amit a biológiai őseim a közel múltban fogyasztottak (zsidó vagyok német vagy lengyel - zsidó és nem zsidó felmenőkkel)?

Kedves Kryon!

Először is el kell mondjam, hogy mennyire le vagyok nyűgözve az itt kérdezők intelligenciájától, ami a kérdéseikben megnyilvánul és a válaszok is teljesen kielégítőek. Az én kérdésemnek az egészséghez van köze. Mi a legjobb diéta/étrend az optimális egészség kialakításához? Vissza kéne mennünk az Ótestamentumig és követni a kóser útmutatást? Vagy a vegán módszer a legalkalmasabb erre? Egészségtelen ételek fogyasztása és túlsúly cipelése testünkön vajón bele avatkozik a DNS komponensek aktiválásába és a spirituális munkák tovább lépésében? Létezik-e egy specifikus étrend, amit mindannyiunknak követnünk kéne? Létezik-e egy specifikus gyakorlat, amit végeznünk kéne?

Válasz:

Minden, amit itt elmondtatok intelligens, helyes néhány értelemben és tiszteletre méltó. Az emberi testnek sokféle más állattól származó összetevője van, ahonnan a biológiátok kifejlődött és ez megmutatja, hogy az evolúciós alap mag valós. Mindannyian a Föld múltjából származó sok egyed kombinációi vagytok. Ez azt jelenti, hogy a változatosságotok a létra tetejénél található - nagyon magasan.

A valódi probléma itt az, hogy sokan megpróbálnak étkezési gondokat generálni az egész emberiségnek. Viszont, ti mind nagyon eltérőek vagytok, nem csak kémiai szempontból, hanem energetikailag is. Ezért, az étkezésekről folytatott tanulmányok a vércsoporton, a születés hónapján, sőt még az energia mezőkön is alapszanak. Az igazság viszont ez: Találd meg azt az étkezési formát/diétát, ami a legmegfelelőbb számodra a fent említettek alapján és használd azt. Ne kövesd el azt a hibát, hogy amit felfedeztél és jó számodra, azt mindenkire passzol. Ugyanez érvényes a húsevésre is. Ha minden ember úgy határozna, hogy nem eszik többé húst, az emberi faj nagyon szenvedne, mivel nem lenne elég fejlett termőföld, hogy mindannyiótokat ellásson.

Van egyfajta alkalmasság mindenben, amit említettél, beleértve a nyersanyagokat is, sőt még a kósert is (eredetileg ez ösztönösen fejlesztett, szóval maradj távol a szennyezett ételektől). De ez nem mindenkinek való. Igazából a megoldás az, hogy teszteld, melyik étkezési fajta lesz a legmegfelelőbb minden egyes embernek és aztán ne ítéld el azokat, akik más véleményen vannak, mint te vagy más megoldásra jutottak. Ezek a tesztek már jelen vannak, de még nem lettek kombinálva. Ez egy másik jellemzője a folytonos lineraitásotoknak és csoportosításotoknak, hogy a tudományotokon belül, csak a megoldással kapcsolatban lévő visszafogott darabkáitok és részeitek vannak. Mindegyikre nevet aggattatok, mintha azok lettek volna az egyetlen és végleges megoldás. Az igazság az, hogy ezeket mind kombinálni kell.

Ezért, találjatok egy étrendet, ami minden egyes ember számára megfelelő és ne aggassatok genetikai jelzőket a tanulmányaitokra, amit találtatok és számotokra működik. Ezek megfelelőek lesznek a hozzátok hasonlóknak, de nem mindenkinek. Kezdjétek a vércsoporttal, aztán lépjetek tovább egy másik egyedi jellegzetességhez, ami mindannyiótokat nagyon megkülönböztet egymástól. ÓÓÓ... és ne feledkezzetek meg a karmikus csoportról sem (Kryon mosolyog).