Magyar Kryon Honlap - Kérdések és Válaszok

Kérdés:

Miért sírnak a magzatok, amikor még édesanyjuk méhében vannak? Van ennek bármi jelentése?

Válasz:

Nem jelent többet annál, mint az, ha akkor sírnak miután már megszülettek. Ez az egyetlen mód a csecsemőnek arra, hogy kifejezze nem-tetszését aziránt, ami őt körül veszi... ez mindkét esetben érvényes, ha méhen belül vagy kívül van a gyermek.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Amikor a szavaidat olvasom, az energia szintem drámai módon megemelkedik. Köszönet ezekért a szavakért. A kérdésem: Dr. Ovokaitys nyíltan vallja, hogy te támogatod őt munkájában és a munkássága nagyon érdekes. De a kineziológia azt mondja, hogy egyik lézeres termék sem - amit valószínűleg te segítettél megtervezni - működik nálam, habár a tünetek (azaz "Szív Kövek") tökéletesen összeillenének. Nagyon csalódott vagyok és egy kicsit "elhagyatottnak" érzem magam. Van esetleg számomra egy ötleted, mit tehetnék?

Válasz:

Ahogy elmondtuk már nektek itt a Kérdések és Válaszok rovetban, a biológia egy rend szerint változik, hogy függetlenés egyedi legyen. Emlékezz, a kineziológia egy csodálatos eszköz arra, hogy igazán mindent "megtudj" a saját különleges összetételedről (kémiádról). Mások kitesztelhetnek nagyon pozitív dolgokat valamire, amire te nem. Ez adja a szépségét a te sejt intelligenciádnak. Tehát, lépj tovább. A te esetedben igenis van valami, ami "összeillik" a tünetekkel és ez működni fog nálad. Szóval keress tovább és emlékezz, ne hunyj szemet a víz felett... nagyon más a víz.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Van egy fiam, akit nemrégiben diabétesszel diagnosztizáltak. Tiszteletben kívánom tartani lelkének azt a döntését, hogy ezt a betegséget választotta egy egész életre, de ugyanakkor kétségbeesetten akarom, hogy meggyógyuljon. A fiam még csak 4 éves és a gondolat, hogy egész életében injekcióznia kell magát és kontroll alatt tartja ez a betegség, ez nagyon nehéz számomra. Ha nem figyel oda az ember kellőképpen, akkor ez a betegség okozhat vakságot, vese-elégtelenséget, szívproblémákat és még láb amputációval is járhat.

Annyira nagyon akarom, hogy a fiam egészséges legyen és jól érezze magát, hogy már hihetetlenül tehetetlennek érzem magam. A kérdésem pedig: Hogyan közeledjek a fiamhoz ebben a helyzetben? Csak el kéne fogadnom ezt a helyzetet, vagy segítenem kéne neki meggyógyítani önmagát? Egyszerűen elvesztem az okok keresésében a történések hátterében és, hogy folyamatosan azon vagyok, hogy megtudjam a célját ennek a betegségnek a fiam életében.

Köszönöm az idődet,
Bryan

Válasz:

Néhány szempontból már meg is válaszoltad a saját kérdésedet. Teljesen megérted a fő elvet, ami szerint ez most történik: A gyermek kiválasztotta, hogy elhozza ezt a történést a kollektív életetekbe. Azt is tudod, hogy nincs erőd ahhoz, hogy megváltoztasd az ő biológiáját... és azt is tudod, hogy ő egyedül képes csak változtatni azon, amit magával hozott ebbe az életébe. Mint szerető szülő, megtennél akármit, hogy segíts neki. Ezért vagy frusztrált attól, hogy ezt végig kell nézned, de nem tehetsz semmit.

Kedvesem, ez a valóság. Emlékezz, hogy az a fiad spirituális döntése, hogy beengedte életébe ezt a betegséget... MINDKETTŐTÖK életébe... Akkor most kezdjük el megváltoztatni ezt: Először is, muszály elfogadnod ami VAN. Már megértetted a feladatod lényegét, cselekedj eszerint! Küldj a fiadnak fényt, minden egyes nap. Élj oly módon, amivel megmutathatod ennek a fiúnak, hogy az Emberek képesek megváltoztatni magukat! Légy bölcs példa számára és élj örömmel telve! Beszélj neki gyakran arról, hogyan képes az Emberi Lény megváltoztatni a saját biológiáját és egy nap, ő is megteheti ezt, ha akarja. Ültesd el benne az erő magjait... a szülő bölcs szavait, aki becsüli és odaadóan szereti őt. Ne mutass félelmet vagy aggodalmat vagy bármit, ami elbátortalaníthatja.

És akkor kedves Bryan, amikor a legkevésbé számítasz rá... vagy amikor már nem is a Földi létet gazdagítod... ez a gyermek emlékezni fog az örömre, amit tőled kapott és a bölcs szavaidra. Talán majd körbenéz és felteszi a következő isteni kérdést: "Valóban képes vagyok megváltoztatni DNS-emet?" Akkor megkezdődik a gyógyulási folyamat, ami meg tudja és meg is fogja semmisíteni ezt a biológiai egyenlőtlenséget a fiad sejt felépítésében. Volt erre már precedens! Ez lehetséges és sokan közületek alkalmazzák is ezt!

Azáltal, hogy odafigyelsz magadra és a tudatosságodra, megmutatod fiad számára a fényt, amire majd törekedhet. Ez a felvilágosult élet csodája. A fény, amit ma megmutatsz, sosem tűnik el. Elraktározódik egy örök raktárban és a gyermeked bármikor hozzáférhet élete során. Kezd el raktározni a Fényt!

Kérdés:

Kedves Kryon!

Olvastam néhány emberről, akik "meghaltak", majd később visszatértek a testükbe. Ezek az emberek akik öngyilkosságot követtek el, egy nagyon lehangoló helyként írták le azt, ahova azok kerülnek. Általában, azt mondják, hogy azok akik öngyilkosságot követtek el, valahogy "elakadtanak" érezték magukat. Ezek a beszámolók igazak, vagy ezek csak az egyén személyes hiedelemrendszerén alapszanak? Mi a helyzet azokkal, akik nem követnek el öngyilkosságot, mert depressziósak és nem tudnak tovább lépni, vagy akik "önnön hibájukból" halnak meg, akárcsak a terroristák, akik felrobbantották az Iker Tornyokat vagy az öngyilkos bomba merénylők Izraelben? Vagy mi a helyzet azokkal, akik úgy döntöttek, hogy kioltják saját életüket, mert rákosak és a fájdalom már elviselhetetlen számukra?

Válasz:

Egyetlenem, ahogy már korábban is említettük, az öngyilkosság energiája egy teszt azok számára, akik itt maradnak, nem azoknak akik elkövették ezt a tettet. Valójában az Emberi Lénynek nagyon erős túlélési ösztöne van, hogy megóvja magát ettől, de azoknak akik mégis öngyilkosságot követnek el, nincs számukra semmilyen stigma, büntetés, vagy megszégyenítés és "leakadva" sincsenek. Az idők nagy részében, mindvégig ez egy potenciális szerződés volt és ez ösztönzi azokat, hogy döntsenek, hogy semmiképp sem kellett volna másképp csinálniuk.

Emlékezz, ez egy teszt mindannyiótok számára. Amikor ennek vége, ne rémülj meg attól, hogy visszatérj a fátyol ezen oldalára és meglásd, hogy nincs semmilyen büntetés vagy jutalom... csak a család, aki értékeli az utazást, amit tettél és az energiát, hogy ezt bevállaltad. Azt, hogy végigmenj ezen a tapasztaláson, így fejezve ki szeretetedet a Föld és az Univerzum felé.

Lee-től: Kryon már elmagyarázta a halálközeli élményt, erről az "A felemelkedésről és az emberi tudatosság hatalmáról" című közvetítésben olvashatsz erről bővebben...

Kérdés:

Kedves Kryon!

Mi történik igazából, amikor az embernek "déjá vu" élménye van?

Válasz:

Belelépsz a "jelenbe" egy nagyon érdekes módon. Ez a fórum nem azért van jelen, hogy terjedelmes, ezoterikus választ/megfejtést adjon a külső érzékelésed rejtvényéhez. Még akkor sem, ha a válaszok, amiket tőlem kapsz gyakran túl hosszúnak is tűnnek.

Metafóra: Lásd úgy az életet, hogy annak sokféle útja és lehetősége van, amit ti "jövőnek hívtok". Minden amit tettél és minden lehetőség, együttesen alkotják a most "egészének" élményét. Az elmédben ezt a "most tapasztalást" egy nagyon nagy léggömb formájú üres térben helyezd el, ahol ezek a léggömb belső oldalán vannak felragasztva. Most helyezd magad a léggömb közepébe és nézz körül. Most egy olyan helyen állsz, ahol minden amit tettél, az ott van mindazok lehetőségeivel együtt, amit megtehetsz. Nincs eleve elrendeltetés, de a lehetőségek teljes tárházát találod ott. De amióta az egészet nézed (ezoterikusan), "érzed" is azt és igazából van egyfajta több dimenziós sejtésed arról, hogy mi történhet az úton, amin elindulsz.

Most térjünk vissza a 3D világba. Még akkor is, ha ott ülsz és olvasod ezeket a sorokat a valóságodban, akkor van egy részed, ami még mindig abban a léggömbben csücsül és erről neked tudomásod sincs. Szóval amikor ezek közül a potenciálok közül néhány végül bekövetkezik, akkor azt mondod: "Itt már jártam és ezt már megtettem! Hűha! Déjá vu!" Ami igazából ilyenkor történik az az, hogy felismered a potenciálokat, amiket magadnak felépítettél és már korábban érezted őket, amelyek most manifesztálódnak a lineáris valóságodban.

Kérdés:

A férjem és én mindig is próbáltuk a legjobbat megtenni a szeretetért, a Fényért és az Életért. Visszanézve, sok mindent tettünk (legalábbis nekünk ez a benyomásunk róla), de most elvesztettük a barátainkat és úgy tűnik, elértünk egy pontra és nem tudjuk hogyan tovább. Néha azt gondoljuk, ez így rendben van. Talán az új dolgoknak amiket kértünk, időre van szükségük, hogy manifesztálódjanak... de néha még mindig félünk: "Talán kihagytunk valamit? Talán a "régi" bennünk még mindig harcol bennünk az új keresése ellen?" Biztos vagyok benne, hogy tudsz nekünk segíteni, mint mindig, hogy megértsük és tovább haladhassunk a Fény útján.

Válasz:

Egyetleneim, minden isteni rendben halad, ahogyan ti is. A barátok leváltak rólatok, mert ezt kértétek. Ők láttak valamit bennetek, amit nem értettek meg vagy nem értettek vele egyet. Ez egy igazi tudatosságbeli összeütközés, ugye? Ez történik sokatokkal.

Igen, a dualitás mindig is küzdeni fog veletek. Ordítozik veletek, hogy igenis elrontottad. Elbújik az igazságosság mögé és egy látszólag spirituális információval próbálkozik, ami így szól: "Kérlek, gyere vissza" és így "Fejezd be ezt a buta kis keresgélést." Eközben te elkezdesz egy magasabb energiaszinten létezni és ez nem csak a körülötted lévőknek más, hanem még a saját biológiai rendszerednek is.

Próbáld ki a következőt a Magasabb-Tudatoságoddal (Felsőbb-Én): Rendszeresen menj el egy nagyon csöndes helyre és tedd fel a kérdést magadnak: "Ez a sajátom? Ez hozzám tartozik?" Kérd Isten szeretetét, hogy erősebb legyél mint a félelem, de ellenőrizd, hogy mit teszel az "isteni iránytűddel". Ez az egyetlen bizonyíték arra, hogy az valódi vagy sem. Ez nem az lesz, amit Kryon mond, vagy az amit körülötted az emberek mondanak. Ez az öreg lélek benned, amire oda kellene figyelned... mindig.

Áldottak mindazok, aki mindvégig kitartottak a cél mellett és eljöttek azért, hogy megkapják a békét egész életükre... mind a testükben és mind a Földön.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Mit gondolsz azokról a vezetőkről, akik elítélnek másokat, mert azt hiszik, hogy az ő "igazságuk" az egyetlen "Igazság"?

Válasz:

Erről már beszéltünk korábban... adjuk meg ezeknek az embereknek a saját tanaikat és hagyjuk őket ezek szerint élni, ha ők ezt kívánják. Te csak saját magadért vagy felelős és azért amiben szabadon hiszel, nem ő értük. A Felsőbb-Éned mit mond neked erről? Valóban azt érzed, hogy Isten elkülönöl egyetlen csoporttól is? Gondolod, hogy az a kreatív erő ami benned él és amelyik az egész Univerzumot megteremtette, csak néz le fentről az emberiségre és várja, hogy meghajoljatok egy bizonyos irányelv előtt? Valóban úgy gondolod, hogy a spiritualitásod függ listáktól, amiket az Emberek neked találtak ki?

Az Isten aki benned él, egyetemes és megtalálható minden egyes Emberi Lényben ugyanolyan mértékben. Az Ember az, aki kategorizálja a Szentlelket, Isten szeretetének erőit és dobozokba rakja előírás szerint, hogy kontrolálni tudja. Légy bölcs és add meg a papoknak ami a papoké, hogy megtalálják a saját ösvényüket. Majd fordulj a saját Fényedhez és találj rá a saját utadra!

Kérdés:

Kedves Kryon!

Milyen okból teremtetett az ima és a gyógyítás energiája az imán keresztül? Emberek százai imádkoztak közösségünk gyermekeinek nevében, akik rákban szenvednek. Ez az értékes lélek úgy döntött, hogy nem folytatja ezt az életét tovább. Bármennyire is szívszaggató ez, tudom, hogy az energia ami már megteremtődött, többé nem megsemmisíthető és kíváncsi vagyok ha ezeket az imákat nem ezen gyermekek gyógyulása érdekében "használták fel", akkor mi lett velük? Belement a Föld belsejébe, az energia rácsba, vagy talán más gyermekekhez, akiknek szükségük volt gyógyulásra?

Válasz:

Igen! A megérzésed erős. A szeretet sosem vész kárba. A szeretet eljut azokhoz a különleges gyermekekhez, hogy segítse őket és azokhoz is, akik ezekért a gyermekekért imádkoznak. A szeretet eljut Gaiahoz is és segít megváltoztatni a földet körülötted. A szeretet csökkenti a tragédiákat és gyógyítja a szerkezetet is, ami ezeket az eseményeket körülveszi... ami minden és mindenki.

A szeretet ereje hatalmasabb, mint minden más érzelem. Egyszer megteremted és saját élettel rendelkezik és csak folytatódik és folytatódik és folytatódik. Elgondolkodtál-e azon valaha is, hogy az a gyermek tudta ezt? Talán a gyermek jött és hamar el is távozott erről a Földről, hogy ez a szeretet megteremtődjön, mint egy örök jelzőfény, ami sosem huny ki? Na ez a Világítótorony!

Kérdés:

Kedves Kryon!

Nemrégiben találtam csak rá a közvetítéseidre és olyan sok békére leltem bennük, ahogy a sorokat olvastam. Felfigyeltem a földi változásokra, amelyek mostanában folynak a bolygón és amiket rengeteg félelem és aggodalom követ. Biloxi-ban, Mississippi államban élek a férjemmel, aki az Amerikai Légierőnél dolgozik és a 3 éves kisfiammal. Már nem félek többé és megkaptam az engedélyt, hogy a rezgésemet egy magasabb szintre emeljem. Mindamellett, nem tudom vajon beindítsam-e a folyamatot, hogy a férjem eljöjjön a légierőtől és így el tudunk költözni a víztől, hogy elkerüljük az áradásokat, a tzunamikat. Talán itt kellene maradnom és támogatni a Földet ezen a részen.

Az öszötönöm ezzel egy időben azt súgja, hogy költözzünk el a víztől és ezt a félelem okozza, hogy elvesztem a családom egy ilyen áradás következtében. Mostanában sokat olvastam és megszeretném köszönnöm neked a békét, ami a lelkemben él. Annyi mindenre vágyom a Földön a férjemmel és a fiammal 2012 után is, hogy együtt tapasztaljuk meg az életet és együtt legyünk hosszú éveken át. Ahogy már írtam, kissé ellentmondást érzek, hogy ilyen sok békét kapok azáltal, hogy a szavaidat olvasom, még akkor is, amikor félelemmel teli vagyok a Földön most végbe menő változások miatt.

Válasz:

Kedves Egyetlenem! Engedd meg, hogy adjak valami, amin elgondolkozhatsz: A Fénymunkásokat azért hívják munkásoknak, mert energiát rögzítenek le. Olykor olyan helyen tevékenykednek, ahol lehetséges veszélyhelyzetek adódhatnak. A társam (itt Lee-ről beszél) nemcsak, hogy a vízhez közel él, de ezen a helyen rendszeresen vannak földrengések is. Ez egy édes pont, ahol ő energiát rőgzít. Vannak még mások is, akik ugyanezt csinálják más helyeken! (itt Depak Chopra-ról, Louise Hay-ről és más Fénymunkásról szól, akik Dél-Kaliforniában, törésvonalak közelében élnek).

Ezek a lelkek akikről beszélek, választhatnának bármilyen más helyet, ahol élhetnének, de ehelyett az országnak azt a részét választották, ahol egy napon változások következhetnek be. Ez a változás amiatt lesz, mert ők ott vannak, így az elmozdulás KISEBB lesz, amikor megtörténik, de ők nem félnek.

Ünnepeld azt, ahol most vagy! Amikor az idő megfelelő, akkor költözz el, a szinkronicitás körforgása miatt és ne félelemből. A megfelelő helyen vagy, hogy energiát küldj oda, ahol arra most a leginkább szükség van. Mi bátorítjuk az összes Fénymunkást, hogy nézzenek körbe és ünnepeljék azt, ahol vannak... még azok is tegyenek így, akik olyan területen élnek, ahol talán veszély leselkedhet rájuk a Földön bekövetkező lehetséges változások miatt.

Végül tudd azt, hogy a földi változások amikről már 12 éve is beszéltünk, folyamatban vannak. Észrevettél bármilyen változást az időjárásban mostanság? Vulkáni aktivitásokról van-e tudomásod? Mágneses változások a föld körüli hálótokban? Ezek a dolgok nagyon is megváltoztatják a környezeteteket, de egyik sincs katasztrófaként "betervezve". Ellenkezőleg, némelyik ilyen változás eredménye sokakat elmozdít onnan, de sokszor figyelmeztetni fogunk titeket a változásról és küldünk Fénymunkásokat azokra a helyekre, ahol a leginkább szükség van rájuk.

Becsüld a folyamatot. Ne élj félelemben és ne félj attól, amit a Szent Szellem tesz. Ünnepeld a családod és tudd, hogy a leges-legjobb helyen vagy.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Gitározom és van egy nagy vágyam, hogy rock star leszek. Habár nincs rá garancia, hogy ez bekövetkezik, kívánom, hogy elérjem ezt a célt. Remélhetőleg anyagi biztonságot is hoz magával ez a hírnév. Ráadásul még ott van a hírnév lehetősége és mások imádata, ami szintén nagyon vonzó. A 1. és 5. Kryon könyv után most olvasom a 6-at. Azt találom benne, hogy a könyv azt mondja, a hírnév egy hibás út a boldogság megszerzésére, mert az tele van negatív energiákkal, mint irigység és ego. Lehet valaki egyszerre Fényharcos és közben vágyhat a hírnévre? Ez helyes, hogy kövessem a vágyaimat, hogy híres rock star legyek? Benne lehet-e a hírnév és a vagyon egy megvilágosodott személy életszerződésében?

Válasz:

A hírnév önmagában nem egy megfelelő cél, ez egy tulajdonság, ami senki máson nem segít csak azon, akiből ez a vágy fakad és ez az Emberi ego terméke. Mindazonáltal, talán ez nem is az, ami igazából történik most az életedben.

Lehet, hogy csak betekintesz az életed lehetőségeibe és a hírnevet ragadod ki belőle. De a hírnév csak a képességeid eredménye, a zene iránti szenvedélyed eredménye és ez önmagában, mint cél, nem áll meg. A Lélek tudja használni a hírességeket. A buktatók nagyok, de az aki kiegyensúlyozott, az elérheti és el tudja fogadni a hírnevet érettséggel, alázattal és közben halad tovább, hogy még nagyobb zenész váljon belőle ezen alázaton keresztül.

Gondolkozz, hogy mit tehetne egy híres Fénymunkás rock star! Az Univerzum imádná! Szóval ez nem egy "nem-nem", ahogy te azt gondolhatod. Amikor eléred a fedhetetlenséget, kontrollálni tudod az egod és professzionális módon teszed a dolgod, akkor a hírnév egy óriási segítség lehet több ezer embernek körülötted. Ekkor ez a híres Fénymunkás egy fénnyel teli életet él, megmutatva másoknak valamit, amit nem is gondoltak, hogy létezik. Vajon hogyan bánik egy ilyen híres ember másokkal? Hogyan bánik a médiával? Amikor minden pillanatban figyeli a média, a köztudat, csak gondold el te vajon mit mutatnál nekik, amikor egy kiegyensúlyozott életet élhetnél egy megzabolázott egoval.

Akkor most a tények: Mi lenne ha egy olyan dolog megtörténhetne, hogy ez a híresség még híresebb legyen? Az Emberiség szereti az igazi tehetséget, ami egy kiegyensúlyozott egoval párosul. Imádnának téged és többet kívánnának tudni, neked hogyan sikerült. Akkor megkapod az esélyt, hogy elmond nekik...

Kérdés:

Kedves Kryon!

Miért teremtünk? Ha Isten minden egyes része a szeretet, barátság, könyörület állapotában létezne a teremtés előtt, akkor eszerint ez a tökéletesség állapota lenne. Miért van egyáltalán szükségünk teremteni? Miért nem vagyunk hajlandóak azok lenni, akik vagyunk a valóság teljességében?

Válasz:

A teremtés, ti angyali lények - akit ti Istennek hívtok - olyan számotokra, mint a légzés. A fátyol egyik oldalán öröm van és ezt részben még több isteni teremtés alkotta. Úgy gondolod, hogy Isten egy egyszerű erő, ami körbe-körbe jár a mennyben, egész nap csak ünnepelve magát? A válasz, nem. A tökéletesség meghatározása egy energia, ahol szabadon teremtheted a tökéletességet.

Nem kezdheted el ésszerűsíteni az Isteni elmét, amíg emberi elmével rendelkezel, ahogyan egy kiskutya sem tud segíteni neked megtervezni a következő lépést a karrieredben. Ez nem egy megcáfolhatatlan állítás, inkább egy példa arra, hogyan formálja a dualitás és az egyszámjegyű dimenzionalitás teljesen a gondolataidat.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Az üzeneteid és könyveid által a lelkem nagy változáson ment keresztül. Soha nem éreztem még ekkora empátiát egy szervezett vallás iránt, habár mindig is hittem Istenben. Sokszor összezavarodtam, amiatt amit Istenről nekem tanítottak, de mindig hittem az isteni teremtőben.

Olastam róla, hogy amit itt a földi életben teszünk, meghatározza az Univerzum beállítását , ami folyamatos teremtésben van. Ez a következő kérdést veti fel: Amióta örökkévalók vagyunk, megtettük már ezeket más Univerzumokban is? Újra meg fogjuk tenni? Mindig is ez lesz a célunk? Vannak mások is valahol, akiknek más feladatik vannak? És mi ennek az egésznek a célja? Miért is csináljuk ezt az egészet? Miért nem csak "létezünk" egyszerűen, ami amúgy is alapvető természetünk?

Válasz:

Ó, kedvesem... az Emberi bölcsesség és intuíció elkezdte áttörni a fátylat! Igen, újra megteszitek majd. Vannak sokan közületek a "szárnyban", akik folytatni fogják, hogy eljönnek a Földre emelvén a populációt egy kritikus szintre... és ezt már mindegyikük megtette már korábban.

Talán elkezded végre megérteni? Ez az amit teszel! Ez a specialitásod. Ez is egy "nehéz emelés", amiről már korábban beszéltünk, amit teszel itt és ezt a színed is megmutatja.

A cél túlnyúl az Emberi értelmen, de ez egyik a leghatalmasabb dolgoknak, amik a teren belül léteznek, amit ti Istennek nevezetk. Ez a teremtés elhatárolódottságáról szól, az életről általánosságban és Isten szeretetéről.

Tehát... csak "legyél" ezzel és folytasd a keresést az isteniséged után. Minden lépésnél légy biztos, hogy az elkülönülésben maradsz. Engedd, hogy minden amit teszel, legyen "barátságban a lelkeddel", ez azt jelenti, hogy teljes összhangban vagy azzal, amiben hiszel.

Minden vallásos tanítás magja ami ezen a bolygón létezik, azt kéri tőled, hogy legyen hited, hogy van egy nagyobb kép. Elmondják, hogy örökkévaló vagy... túl az Emberi halálon... és vannak dolgok, amikről egyszerűbb, ha nem tudsz, amíg itt vagy. Elmondják, hogy tartsd a szemed Istenen.

Ez az én üzenetem. Ez is.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Habár ezidáig nem sokat olvastam metafizikai dolgokról, az a kevés ismeret amit olvastam az Ember/Föld problémákról, nem említik társadalmunk droghasználat témáját. Mi a drogok szerepe és miért játszanak ekkora szerepet társadalmunk életében? Hogyan tudnám elmagyarázni mind a tanulóknak, mind a fogyasztóknak, hogy hogyan illeszkednek bele a Nagyobb Képbe (vagy hogyan nem)?

Válasz:

Mint minden más a bolygón, így az élet is változó. A droghasználat minden társadalomban egyfajta energia rész, ami helyénvaló. Van aki úgy hívja ezt, a kísértő (Sátán). Minden jó szerepjátékban, gyakran ott van a választás, hogy akárki odaadhatja energiáját a földi vágyaknak, vagy annak, hogy bármi amit lát az becsületes, jó és helyes. Ez a klasszikus történet.

Amit mondani szeretnénk, hogy a tesztjeid sosem lesznek eredményesek, ha ezek a dolgok nem léteznének. Ezért, igenis a drogok helyénvalóak és korrekt részeit képezik a Földön történő választások körforgásának.

A jó hír, hogy minden választás ami egyfajta függőségi létet és sajnálatot alkot, amögött ott rejtőzik a lehetőség ennek megoldására. Nem adatott az embernek olyan csábítás, amihez ne kapott volna egyenlő erejű megoldást ugyanazon az "isteni választások tálcáján", mint mások. Akkor elkezded megérteni, miért is olyan a teszt, amilyen.

Áldottak az Emberek, akik újra alkotják az egészségüket az anyaggal szemben, ami leigázza és elrontja azt. Ezért gyakran legyél világítótorony, aki mutatja az utat mások számára a biztonságos kikötőbe, ahol megoldásra és békére lelnek, az élet békéjében.


Kérdés:

Kedves Kryon és Lee!

Nemrégiben voltam a New Hampshire-i közvetítésen (November 2002). Nagyon köszönöm, hogy megosztod Kryon-t mindannyiunkkal! Meg kell kérdeznem: Amikor olvasom a könyveket, sokszor feltör mélyről, belőlem a sírás!

Nagyon kényelmesen éreztem magam New Hampshire-ben, ültem a földön a hátsó sorban. Amint a közvetítés elkezdődött, sírni kezdtem és könnyek csorogtak le végig az arcomon (eltakartam az arcom, szóval senki sem láthatta) ugyanúgy, mint amikor a könyveket olvasom. Kryon, miért keverem a szeretetet a szomorúsággal?

Válasz:

Ahogy a kérdésben is fent elhangzott, ez egy gyakori Emberi tapasztalás, hogy ezt érzitek a közeli találkozások alatt a Szent Lélekkel. Hogyan fogjak hozzá, hogy ezt elmagyarázzam? Hogyan tudom külön választani azt a sok energiát attól a sok szótól?

Az angol nyelvben van EGY szó a szeretetre. Néhány másik nyelvben, van ugyanerre a szóra HÉT. Ott van az Ember-Ember közti szeretet egy szerelmi kapcsolatban... egy testvér-nővér kapcsolatban... egy anya-lánya kapcsolatban. És lehetne még folytatni és mindegyik különböző. Annak ellenére, hogy egy szóval fejezed ki.

Mi a helyzet az Ember és a Felső Én közti kapcsolattal? Ez az egyik legmélyebb az összes közül. Ez a kapcsolat egyesíti az anyai szeretetet a gyermeke iránt azzal a szenvedélyes, egyesítő energiával együtt. Igen, van egy emlék és ebben az emlékben van öröm, amit a sejtjeid ismernek a másik oldalról. Van ott egy óriási megbecsülés aziránt, ami a pillanatban a szobában történik, ahol ülsz, figyelsz és olvasol. Ez egyfajta mindenre kiterjedő áttekintés... ahol a menny vendéglátói ülnek szó szerint veled együtt és fogják a kezed. Szomorúság. Nem. De hasonlít rá, mert oly könnyen sírva fakadsz tőle.

Menj el oda, ahol anyák életet adnak gyermekeiknek és nézd a könnyeiket, hogyan folynak végig arcukon, ahogy először karjukban tartják újszülött gyermeküket. Nézd, ahogy képtelen kontrollálni érzelmeiket és csak sírnak és sírnak, ahogy belenéznek gyermekük szemébe. Megkérdezem: ez szomorúság? Nem. Ez ÖRÖM.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Én egy meleg, felvilágosult férfi vagyok. Egy amerikai közösségben élek, ami nem igazán fogad el engem és igazából van néhány törvényük is az ellen, ahogy élem az életem. A templom, ahová korábban jártam, kizárt engem, mert a szerintük az életvitelem gonosz és Isten-ellenes. Nem érzem, hogy megsérteném az Emberi etikát. A szeretetem ugyanolyan igaz, mint a heteroszexuálisoké és én is egy Fénymunkás vagyok. Kérlek mondd el, amit tudnom kellene.

Válasz:

Kedves Egyetlenem!

Kevesebb mint két generáció múlva, lesznek akik előveszik a könyvet és nevetni fognak ezen a kérdésen. Mielőtt válaszolok, engedd meg, hogy kérdezzek tőled és az olvasóktól, az Emberi közösség és "Isten" jelenségéről.

30 évvel ezelőtt, az azonos neműek közötti házasságról úgy gondolták, hogy Isten törvénye ellen való. Most, a közössé amiben élsz, hasonlóképpen gondolkodik. Az emberek nem engedték el vagy "írták újra" a spirituális kifogásokat e téma körül az évek alatt azokra az istenien ihletett és engedélyezett energiák által. Ezért a jelenlegi értelmezésed az Isteni előírásokkal kapcsolatban megváltozott a közösségi tolerancia szinteddel együtt. Egy érdekesség, Isten értelmezése valóban úgy tűnik, hogy folyamatosan változik, alkalmazkodva a változó kultúrához!

Az igazság persze az, ha egy bizonyos szituációban találod magad, azt jelenti, hogy ez egy neked szánt teszt. Ebben a pillanatban, ebben a létidőben, beleegyeztél abba, hogy beleszületsz ebbe a kultúrába egyfajta tulajdonsággal, ami elidegeníthet téged a barátaidtól és hitkövetőktől. Szembenéztél a kirekesztés félelmével és úsznod kellett árral szemben, tehát mondhatni, csakúgy mint a mindennapi életben. Ezért a szerződésed jól előkészített és épp a kellős közepén vagy. Ráadásul, sokan közületeknek megvan az isteni érdeklődése önmagatok iránt! Érzed, hogy részese vagy a spirituális családnak. Micsoda kettősség, miszerint elítélve lenni mint gonosz, azok által akik magas szintű spirituális vezetők - ezzel közvetítve Istent a mai kultúrához.

Most azt kérdezem: Mi a szándékod? Az a szándékod, hogy szeretettel besétálsz azok életébe, akik körülvesznek és megvilágosult Emberi Lénnyé válasz ebben az Új Korban? Az a szándékod, hogy megbocsátasz azoknak, akik téged a társadalom spirituális fekélyének találnak? Megvan-e benned az a fajta tolerancia irántuk, ami úgy tűnik bennük nincs meg irántad? El tudod-e nézni nekik a tényt, hogy ők szabadon döntöttek a saját bibliájuk mellett, hogy elítéljenek téged akkor is, ha úgy tűnik, nincs meg bennük a szeretettel teli tolerancia, ami sarokköve a saját üzenetüknek?

Ha a válaszod igen, akkor nincs semmi más, amit tenned kellene. A SZÁNDÉKOD minden és az életed békével áldott lesz, még akkor is, ha lesznek, akik nem hagynak békén és lesz türelmed az intoleranciával szemben. A szexuális beállítottságod egyszerű kémia, ami a DNS-edben van felépítve. Egy megállapodás keretében kaptad ezt, mint ajándékot, hogy megtapasztald ebben az életben. Nézz rá az előbbiek szerint és légy nyugodt, hogy Isten egy tökéletes, spirituális alkotása vagy - akit szeretünk kimondhatatlanul - mint minden embert. De ezt te már úgy is tudtad, igaz?


Kérdés:

Kedves Kryon!

Van egy fénymunkás barátom, aki még azelőtt részesült olyan Kryoni információkban, amit Lee Carroll később könyvek formájában adott közre. Amikor feltettem neki a kérdést, hogy mitől van az, hogy fókuszálási problémáim vannak a szemeimmel (bár folyamatosan kérem az isteni egészséget), ő azt válaszolta, hogy olyan nagy mennyiségű fényenergia lép ki a szemeken keresztül hogy ezáltal válik nehézzé a jelen dimenzió érzékelése (ahelyett, hogy arra koncentrálna, hogy a körülötte lévő dimenziót érzékelni tudja, inkább olvasó szemüveget visel).

Ezzel kapcsolatban egy kérdés merül fel bennem. Hosszú időt kell eltöltenem ezen a síkon és ezzel mindig is tisztában voltam, azonban logikus, hogy ahhoz, hogy ebben a dimenzióban létezni/élni tudjak az egész testemnek itt kell működőképesnek lennie, függetlenül attól hogy a rezgésszintem milyen értéket mutat. Tehát... ez a jelenség mással is megtörténik, vagy valamilyen belső dráma folyik bennem, amivel nem vagyok tisztában és ezt kellene felkutatnom, hogy dolgozhassak rajta? Valahogy hihetetlen számomra hogy ennek a lénynek aki én magam vagyok, egy mechanikus eszközre lenne szüksége a látása megjavításához. Van bármi javaslatod?

Kedves Kryon!

Nemrégiben egy szédüléses élményben volt részem. 84 éves vagyok és életem nagy részében nagyon jó egészségnek örvendtem. A fent említett élményem óta nagyon sok idős nőről hallottam, akiknek hasonló problémájuk van. A gyógyszerek bizonyos fokig segítettek, de még mindig vannak pillanatok, amit leginkább a tengeren történő utazás, ringatózó érzéséhez tudnék hasonlítani. Van ennek bármi köze a változó fizikai Emberi Lényhez, amint szén alapú lényből kristály-lénnyé változik?

Válasz:

Kedveseim,

Sokkal alapvetőbb dologról van szó, mint bármi amit elmondtatok. Ne próbálkozzatok egyik-másik szempont beskatulyázásával! Amikor egy Emberi Lény akár a legcsekélyebb mértékű interdimenzionális változáson megy keresztül, sokminden megváltozik. Olyan hamis érzetek kelnek, mint aggodalom, szédülés, fókuszálási nehézségek, néha fülcsengés vagy esetenként akár "fényjátékok", amelyek a megváltozott alapvető érzékszervi érzékelés miatt alakulnak ki. Amikor a változás teljes szín-spektrumát megtapasztaljátok, nem mondhatjátok azt hogy az egyik színről elmozdulok a másikra. Inkább azt, hogy egy teljesen új színskálát fejlesztetek ki.

Ez a negyedik dimenzióból való továbbhaladás és ez nagy hatással van a biológiátokra. Egy darabig használhattok gépezeteket, hogy a segítségetekre legyenek még kiegyensúlyozó gyógyszereket és természetes anyagokat is. De végül az lesz a feladat, hogy együtt változzatok a dimenzió váltással, álljátok meg egyedül a helyeteket mindenféle segédeszköz nélkül.

Említetted, hogy "ebben a dimenzióban" élsz. Pontosan mit érzel, mi "ez a dimenzió"? A negyedik dimenzióba születtél és az ezen való túljutás folyamatát éled. Tehát megváltozik maga a "normális" szó jelentése is. Van arra lehetőség, hogy kiegyensúlyozd magad és ellensúlyozd a változások hatását? Igen! Van lehetőséged beszélni a sejt-rendszereddel? Igen... ezt mondjuk már évek óta. Most már tisztában vagy azzal, hogy miért adtuk át ezeket a tanításokat.

Talán már kezded megérteni annak a fontosságát, hogy miért szükséges még inkább egységbe kerülnötök a biológiátokkal!


Kérdés:

Kedves Kryon!

Szeretném megtudni az igazságot Hitlerrel és a Holokauszttal valamint az Agartha és Shamballah legendákkal kapcsolatban. Ezek bármi módon kapcsolatban állnak Atlantisszal és Lemúriával?

Válasz:

Kedvesem,

Hitler a létezésével, egy zsidósággal kapcsolatos prófécia beteljesedésében segédkezett, mert olyan helyre űzte őket, ahol végül megtalálták a saját földjüket. A Holokauszt pontosan olyan szörnyűséges volt mint ahogy azt a történelmetek leírja és jó példája annak, hogy a gonosz ott lakozik a bolygó minden egyes Emberi Lényében. Elmondtuk már nektek, hogy "a mennyország angyalai és a gonosz is mindannyian tibennetek rejtőznek". Ez tisztán látható a Holokauszt eseményeiben.

Agartha (Üreges Föld bolygó): Ez a bolygó interdimenzionális jellemzője és nem 4D-ben értendő. Nem fogtok emberi lényekre bukkanni a Föld belsejében. De tömegesen vannak ott jelen egyéb létformák, melyek szintén interdimenzionálisak. Ez a helyzet a Mt. Shasta hegység Lemuriai lényeivel és még sorolhatnám. Mindig hajlamos az emberiség olyan dolgokat a 4D keretein belül kezelni, amit intuitív módon érez. Szinte minden, ami itt megtalálható valós, csak többdimenziós szinten létezik.

Shamballah: Ezzel kapcsolatos nézeteitek különbözőek, de maradjunk annyiban hogy ez az Univerzum belső gyógyító energiájának a megnevezése. Sokan ismerik fel és más-más néven nevezik. Ez mind rendben is van így, merthogy nem a név a lényeg. Az a lényeg, hogy ezt már használjátok!


Kérdés:

Kedves Kryon!

Épp most olvastam az interneten egy 2001 novemberi, New England-ben adott Kryon közvetítés során elhangzott információt. Kryon pontos kronológiát adott közre Atlantisszal kapcsolatban és azt is hozzátette, hogy Atlantisz létezésének kétségbevonhatatlan bizonyítékai megtalálhatók Arkansas-ban. Nem ezt olvastam a 9-es Kryon könyvben. Régészeti, tárgyi leleteket említettél. Nem tudom, hogy akkor milyen embercsoportokról beszéltél, de ez így vitákra adhat okot, mivel nem mentél bele részletekbe. Most megtennéd ezt?

A másik kérdésem pedig a következő: Gyakorlatilag a vízen élek egy tavon, ami kapcsolatban áll a belső vízparti területekkel. Reggelente 2 és 3 óra között hosszú ideig, a tó teljes kerülete felett köröző madarakat láttam már többször. Szokatlan?

Válasz:

Ne bocsátkozzatok Emberi feltételezésekbe a múlttal kapcsolatosan. Először is legyetek azzal tisztában, hogy Atlantisz nem csak egy város (habár sokan így gondolják). Egy fajról van szó. Egy filozófiáról és egy tudatossági szintről. Íme, az egyszerű tények. Ezeket aztán olyan néven illeted, ahogy akarod, de ne korlátozd le azzá az Atlantisz mitológiává, amit ma ismertek.

A földön van bizonyíték, a több mint 10.000 éves fajokkal kapcsolatban. Ezek tárgyi leletekként megtalálhatók a bolygón. Ezek közül néhány, amelyek legközelebb vannak a felszínhez Arkansas-ban találhatóak. Ilyen egyszerű. Ez az információ nem határoz meg egy pontos helyszínt, mivel földünk változáson ment keresztül az eredeti civilizáció létezése óta. Ehelyett bizonyítékkal... tapasztalati bizonyítékkal szolgál azon tekintetben, hogy jelen történelmi ismereteitek hiányosak és, hogy egyáltalán nincs rálátásotok arra, hogy mikor kezdődött az Emberiség a Földön. A földrészek egymáshoz voltak kapcsolódva és olyan fajok illetve vallások léteztek, amiknek megkérdőjelezitek a létezését. Olyan fajokét, ahol a tudomány jóval magasabb szinten állt, mintsem azt gondoljátok.

A földrajzi navigáció közismert volt, ahogy a Naprendszer koncepciója is. Azok a tárgyi leletek, amik majd felszínre kerülnek, erről fognak tanúskodni. Néhányat már meg is találtak és éppen a szétválogatásuk zajlik. Amennyiben ez így folytatódik tovább, semmi haszon nem származik majd, ezekből a felfedezésekből. Ez a fajta szétválogatás/osztályozás a félelmen alapul, semmi máson.

Ellentmondásos? Nagyon is. Néhányan, akik megtalálják majd ezeket a leleteket, be fogják mutatni a világnak, de csak nevetségessé teszik magukat, mert olyan erős az elfogultság az eddig tanított ismeretek irányában. Még bizonyítékokkal alátámasztva is rosszul fog elsülni. Erre számíthattok, de azt is értsétek meg, hogy mikor már elegen látták az igazságot, az gyökeret fog verni. Mindig ez történik. És akkor elkezdik újraírni a tankönyveket.

És a madarak? Meg vannak zavarodva. Vándorlási útvonalaik régi rácsozat mintákra alapultak, azok pedig már nem léteznek. Építs számukra menedéket, másként nem fogják túlélni. Egyszerűen nem tudják, hogy melyik irányba repüljenek.


Kérdés:

Kérdésem a Bermuda háromszöggel kapcsolatos. Mi a jelentősége a föld ezen pontjának? Van ennek bármi köze a vortexnek vagy portálnak nevezett jelenségekhez? Miért tűnt el olyan sok hajó és repülőgép ebben a térségben? Van spirituális jelentősége?

Kedves Kryon/Lee, mi a Bermuda háromszög? Segíthet nekünk bármi módon ebben az időszakban ha ezzel kapcsolatos tudás birtokába kerülünk? Van ott egyáltalán bármi?

Válasz:

A bolygó ezen részén, a Föld mágneses energiáiban történő anomáliák kombinálódnak, időjárási és vízzel kapcsolatos együtthatásokkal. Olyan látható folyamatról van szó, amit még nem értetek. Nem földönkívüliekről van szó és semmi spirituális nincs benne. Tudományotok fel fogja fedezni, analizálja majd és meg is érti. Egy Földdel kapcsolatos dologról van szó.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Mit jelent az a kifejezés, hogy "öreg lélek"? Ha valaki nagyon sok életet élt már le, ez azt jelenti, hogy lassan tanul vagy, hogy nem képes felemelni a rezgésszámát?

Válasz:

Amikor az "öreg lélek" kifejezést használjuk, akkor az azokra az Emberi Lényekre vonatkozik, akik már nagyon sokszor jártak a Földön és egy olyan spirituális tudással születnek le, ami úgy simul rájuk, mint egy köpeny. Úgy érzik "már voltam itt és csináltam ezt". De ez egyáltalán nem teszi őket együgyűvé. Inkább nagyon is készen állnak a következő lépésre, a Föld spirituális növekedéséhez. Ők azok, akik először ébrednek majd fel.

Kérdés:

Kedves Kryon!

El tudnád magyarázni, hogy mi a párhuzamos élet? Úgy gondolom, ez egy olyan személy, aki valahol máshol él ezen a földön és éppen olyan mint én, de ebben nem vagyok biztos.

Válasz:

Minden lélek egyedi és nincs senki, aki pontosan úgy néz ki, mint te és aki a te életedet éli. Amire utalsz, számos dolog lehet. Vannak, akik azt képzelik, hogy valahol van egy lelki társuk, aki pontosan ugyanazt csinálja, amit ők. Ez valójában nagyon is intuitív, mert ez egyenesen a Felsőbb-Énedhez vezet, akire pontosan illik ez a leírás!

Máskor az az elképzelés, hogy valahol vannak mások, akik azt csinálják amit te, talán egy másik Univerzumban. Ez interdimenzionális intuició, de az agyad, ami különálló és lineáris, nem érti meg, hogy mi az valójában. Az nem egy másik Ember, aki párhuzamos életet él. Inkább te vagy az, aki nincs tudatában, hogy olyan életerővel van körülvéve, amelyen a saját neve áll és ami egyáltalán nem különálló, hanem a te részed, éppen ott, ahol most állsz. Tehát, valóban van egy energia, amelyik párhuzamos életet él veled, de ez a "maradék részed".

Vajon azt mondtam, hogy könnyű lesz? (Kryon mosolyog)


Kérdés:

Annyi csodálatos, elérhető spirituális energia/információ van a világban. Hogyan közvetítsük ezeket a nyilvánosságnak anélkül, hogy megsértenénk azokat, akik nem hisznek? Tisztában vagyok vele, hogy nem akarunk betolakodni oda, ahol nem látnak szívesen, tehát hogyan érjük el/tanítsuk azokat, akik érdeklődnek?

Válasz:

Talán úgy érzed, hogy az információ el van tőletek választva, pedig nem. Minden Ember, aki a keresés fázisában van, meg tudja találni az igazságot. Létezik egy spirituális mechanizmus erre, még a legtávolabbi faluban is a bolygón. Isten egyik ígérete, hogy, akik keresik, azok meg fogják találni az igazságot. Néha ez megtörténik könyvek, felvételek, találkozók vagy az internet nélkül is. Ne aggódj amiatt, hogy talán nem találnak rá ezek az emberek Kryon üzeneteire. A saját csatornáik éppen olyan jók. Amiatt se aggódj, hogy megbántanál másokat. Csak azokra lesznek hatással a szavaid, akik az információt keresik. A többieket pedig becsüljük, hogy csendben maradnak.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Nem zsidó vagyok, de évek óta tanulmányozom a Kabbalát. Amikor a DNS rétegekről beszélsz, mindegyiknek héber neve van, legtöbbjük megtalálható a Kabbala bölcsességekben. Vajon a Kryon üzenetek és a Kabbala bölcsességek között van bármiféle kapcsolat?

Kedves Kryon!

Tudnál nekem mesélni a Kabbala-ról és a Zohar-ról? A Zohar tartalmazza az Univerzum titkait? Van valami ebben a könyvben, amit még nem mondtál el nekünk? Azt is szeretném megkérdezni, vajon a héber betűk vannak-e annyira erőteljesek, mint ahogy azt állítják?

Válasz:

Ezek a kérdések egy sokkal nagyobb képhez kapcsolódnak. Így ahelyett, hogy választ adnék nektek ezekre, amit be tudnátok illeszteni a Kabbala és a Zohar skatulyába, engedjétek meg, hogy kibővítsem ezt a skatulyát.

Mindezek az alapvető metafizikai és spirituális igazságok ősi tanításai. A bennük rejlő "titkok" ugyanannyira megtalálhatók a fentiekben, mint abban, amit most mi tanítunk nektek. Közvetlenül kapcsolódnak egymáshoz és hasonlóságot fogsz találni mindenhol mindegyik között. Mi az oka ennek? Ezek az Univerzum igazságai és ezért nem Kryon, nem a Kabbalah, vagy nem a Zohar igazságai. (Zohar - Ragyogás). Ezek inkább csak az igazság.

Azért a hébert használjuk, mert ez a legrégebbi nyelv, amit ti "alapvető" nyelvnek tekintetek a bolygón, amit még mindig értenek és beszélnek. Sok másik, régebbi nyelv is van, nem beszélve a sumér és a lemúriai nyelvről, de ezeket már nem beszélik és nem tanítják, sőt a létezésük is vitatott. Ezért a héber az "alapvető" nyelv és igen, jelentős és erőteljes szimbolikával rendelkezik.

Ábrahám fiai héberül beszéltek (vagy legalábbis az ő héberjüket) mielőtt egymás ellenségévé váltak, ezért van ez az erős kapcsolódás a héberhez és ezért lett ez az eredeti "spirituális tanítások nyelve", ami már azelőtt létezett, hogy a kultúrák szétváltak és megteremtették mindazt, amit most látsz.

Most, hogy felfedeztétek azt, amit úgy hívtok: "Isteni kód" (amiről Gregg Braden ír), kezditek megérteni azt is, hogy még a kémia és a héber írásjelek is kapcsolatban állnak és ez a kapcsolat csak erősödni fog, ahogy a felfedezések történnek.

Tehát mindez az univerzális igazság tárgykörébe tartozik, a héber írásjelekkel és nevekkel együtt, amelyeket alapvető forrásként kaptatok, a tanulmányaitokhoz, és a megértéshez. Nézd meg jól. Csak idő kérdése, amikor majd képes leszel látni a dolgokat egymáshoz hangolva, hogy megmutassák, hogy valóban létezhet egy univerzális igazság Istenről, a ma létező sok-Isten igazság helyett. Menj vissza a Forráshoz! Ott majd felfedezed a ciklust: Amit ma tanítunk, az ugyanaz, mint amit akkor tanítottak és ugyanezt terjesztették azok a mesterek, akik itt jártak ezen a bolygón. Amit az ember tett mindezekkel a dolgokkal, az teszi őket annyira eltérővé egymástól és annyira zavarossá.


Kérdés:

Kedves Kryon,

Némely közvetítésben, amit hallottam, úgy fordultatok hozzánk, mint hiánytalan lelkekhez. Ez egy kicsit összezavart, mit is jelent ez?

Válasz:

Ez egy utalás arra a tényre, hogy nem azért vagy itt, hogy egy karmikus megoldást teljesíts, ami egy befejezetlen karma megoldása lenne. Hanem azért, hogy a planetáris kihívásban való segédkezésre fókuszálj, ami pedig abból áll, hogy békét teremts önmagadban, másokban és a Földön. Közületek sokan megfelelnek ezeknek a feltételeknek és hozzájuk szólunk első sorban, amikor fénymunkásokról beszélünk.

Kérdés:

A múltkor mondtad, hogy a vezetők energiája velünk van a teljes Földi életciklusunk alatt, de vannak köztük olyanok, amelyek változtatják az összeállításukat. Egy kicsit régebben viszont azt is említetted, hogy amikor nagyobb rezgésszint emelkedésen megyünk keresztül, ott történik egy 90 napos vezetőváltás, amikoris, ők "csendben maradnak". Az én kérdésem tehát ezzel kapcsolatban az, hogy miért szükséges nekik csendben maradni? És miért 90 napig? Én azt feltételezem, hogy ők még mindig "itt vannak", csak "csendben" vannak, inkább, minthogy teljesen elhagynának bennünket, ugye? És mi "váltja ki" ezt a csendben maradás periódusát?

Válasz:

Kedvesem,

Nagyon fontos tudnod, hogy a vezetőket nem tudod megszámolni, nem tudod "rájuk akasztani a kalapodat", nevet adni nekik, aztán, attól függ, kire gondolsz a 2 vagy 3 entitás alatt. Ha mégis megteszed, az megakadályoz annak a valóságnak a megtapasztalásában, ami sokkal több annál, mint amit el tudsz képzelni. És benne maradsz abban a korlátozott látásmódban.

A látnokok a felső réteget látják... ők azok, akik ilyen esetben a legtöbb segítséget nyújtják és ők azok, akikre az embernek legnagyobb szüksége van ilyenkor. Emiatt van az is, hogy az aura-fotó (energiafénykép) napról napra más. Ez a "vezető leves", működés közben, a szükségleteid szerint változik.

Az "entitás" meghatározása, szerintünk: bármely energia, ami legalább azzal, vagy magasabb tudatossággal rendelkezik, amit már embernek tekintenél. Igen, létezik nagyon sok nem-biológiai forma, amit entitásnak hívtok, plusz még azok az energiák, amit szintén így hívtok. És akkor újra megjegyzem, a probléma a ti 4D-s hajlamotok, hogy szinte mindent megpróbáltok beskatulyázni egy különálló formába. Ezt mi megértjük és nagyon is becsüljük. De egy igazi interdimenzionális lény tudja, hogy nincsenek kemény "falak" egyetlen tudatosság között sem és ezért az az ötlet, hogy nevekkel látsz el, vagy még személyiséggel is, interdimenzionális lényeket, korlátozó és félrevezető.

Az angyalok interdimenziós lények, pontosan úgy, ahogy te is, de az ő tudatosságukban és felfogásukban ott az egész "csoport". Náluk nincs dualitás és nincs biológiai megnyilvánulásuk.

Az arkangyalok olyan angyalok, akik sok angyal energiájával rendelkeznek. Nem "magasabb" vagy "alacsonyabb" rendűek, az elnevezésük ellenére sem. És nincsenek semmi mással "megbízva". Inkább csak fel vannak töltve más angyali entitások sok-sok darabkájának és részecskéjének energiájával. Ettől tűnik úgy, hogy sokkal fontosabbak. Nem azok. Úgy gondolj rájuk, mint csatlakozó állomásokra vagy az energiaátvitel "elosztói"-ra, amelyek sokkal könnyebben hozzáférhetőek az egész számára. Azért léteznek, hogy segítsenek összehozni az energiák csoportjait azoknak, akik csak a 4D-ben tudnak gondolkodni. Annak az energiáknak a szervezésében is segítenek, amire az Univerzumban van szükség. *

A felemelkedés jóváhagyásának beültetésével (az implantátum) megtörténik egy egyszeri váltás a vezetők energiájában. Ez a harmadik réteg aktiválásához kapcsolódik annak, amit ti DNS-nek hívtok. Amit pedig úgy hívtok "csendben maradnak", az egy folyamat, amit csak metaforikusan kapcsoltok hozzá. Ez egy őrségváltás. Az a pillanat térben és időben, ahol az egyik templom ledől és egy másiknak lefektetik az alapjait. Ezt embere válogatja, de összefügg a félelmeiddel és a jóváhagyásoddal is. Ez egy egyszeri váltás és nagyon mélyreható.

És nem... a feltételezésed, hogy még mindig itt vannak, csak részben helyes. A vezetők tényleg elmennek. Te azonban sohasem vagy egyedül, habár ami megmarad az őrségváltás ezen ideje alatt, az sokkal kevesebb, mint amihez hozzászoktál. Amikor a Szeretet nagy mestere úgy gondolta, hogy közel a halál, a "családért" kiáltott és azt hitte, hogy mindenki elhagyta. Közben, pontosan ezt a dolgot tapasztalta meg. Még a mester is zaklatott volt ettől a váltástól. Az ő esetében 90 percig tartott. A legtöbb esetben 90 napig. A "9" a beteljesedés és fontos az energiája.

* [A Kryon irodából] Itt találjátok az Arkangyalok meghatározását Ronna Herman-tól, aki egy világszerte ismert csatornája Mihály Arkangyalnak:

"A nagyszerű Arkangyalok képviselik a Legfelsőbb Teremtő megszemélyesített aspektusait, jellegzetességeit és értékeit. Ők továbbítják a hajtóanyagot, illetve, ők vetítik ki a Teremtő "szerető természetét". Az Elohim-ek, a forma építői, a Teremtő mentális aspektusát vetítik ki, és a manifesztálódott világok társ-teremtői, használva az egyetemes fény-szubsztanciát. Ők az elsődleges élet kivetítői.

Az egyik magyarázat szerint az arkangyalok és a nagyszerű fénylények hordoznak egy jelentős mennyiséget az "Isteni Lényegből" és mi töredékes aspektusai vagyunk ezeknek a nagyszerű lényeknek. Galaxisunk mind a hét fő arkangyala megtestesíti és sugározza a Teremtő bizonyos aspektusait, minőségeit és tulajdonságát. Például: Mihály Arkangyal az Isteni Akarat Első Sugarát árasztja, Ellát. Minden arkangyalt és a sugár elárasztja fénnyel az emberiséget és a Földet, 2.000 éves ciklusokban. Az uralkodó sugár ebben az időben a Hetedik Sugár - a lila, átalakító lángjának sugara - a szertartás-rend, a szabadság, a megváltás és megtisztulás, és a Teremtő Isteni Akarat Első Sugara, ami a másodlagos hatás.

Ennek az Univerzumnak az Angyal-Serege a 12 nagyszerű arkangyal irányítása alatt érkezett és a Nagy Központi Napból jöttek. Ők a kapcsolat az emberiség és a Teremtő között.

Az arkangyalok a hírvivők, akik Isten Felséges Rendeleteit hordozzák és nagyobb számban és nagyobb erőkkel jöttek elő, hogy közreműködjenek az emberiséggel a nagy változás/evolució ideje alatt." - Ronna Herman (Mihály arkangyal csatornája)


Kérdés:

Szia Kryon,

Pabló vagyok Ausztráliából. A barátnőmmel Rachel-lel hisszük, hogy a mi feladatunk megmenteni a világot. Úgy érezzük, nagy szerep vár ránk, de úgy tűnik, nem tudjuk megtalálni, hogy pontosan mit is kéne tennünk... mint például, tudósítani, tiltakozni, harcolni az igazságtalanság ellen, stb.? Vagy csak csigavér? Úgy érzem, hogy csak "cool" lenni és egyensúlyban tartani magamat, a helyes út, de ugyanakkor azt is érzem, hogy tennem kéne valami többet is. Valami tanács?

Válasz:

Kedvesem, teljesen igazad van. Két lépés létezik arrafelé, hogy azt tedd, amit felvázoltál, hogy tenni kell, de ez egyben egy nagyon erőteljes frusztráció is. Magadra vigyázz. Már nagyon régóta tanítjuk ezt. "Miért segítene ez bármit is?" kérdezheti valaki. Mi pedig így válaszolunk: "Ha meg szeretnél nyerni egy autóversenyt, vajon foglalkoznál az autó felkészítésével is, vagy csak belehuppannál és hajtanál?" A válasz, természetesen az, hogy sokkal több időt töltesz a kocsi felkészítésén, mint magán a versenyen. A bölcs Emberek ismerik ezt az elvet. Minél többet készülsz arra, amiért most itt vagy, annál hatékonyabb lesz a teljesítményed. Ezért, foglalkozz a felkészüléssel. Emeld a rezgésszinted. Legyél egyre bölcsebb és használd az idődet a spirituális létezésre.

Amikor készen állsz, kezdd fejleszteni a fényed és láss munkához. A munka abból áll, hogy koncentrálsz a tudatosságra, vagy, hogy fényt küldesz a sötét helyekre. Ne küldd az elgondolásaidat, vagy a gondolataidat... csak a fényt. A metafora abból áll, hogy megvilágítasz sötét helyeket úgy, hogy a többieknek még megmaradjon a szabad akaratuk és megláthassanak, vagy felfedezhessenek olyan rejtett elgondolásokat, amelyek megoldásokat tartalmazhatnak a Föld legnagyobb problémáira. Ez nem egy hittérítő fény: ez a bölcsesség szerető fénye. Amely tiszteletben tartja az egész emberiség szabad akaratát, de közben egy még inkább kiegyensúlyozott helyet teremt, ahol mindent, ami elérhető, látni tudsz és kiértékelni.

A politikában olyan megoldásokat teremt, amit azelőtt senki nem látott. A betegség sújtotta helyeken békét teremt és reményt. A tudományos területeken, olyan elgondolásokat és újításokat eredményez, amelyek a múltban el voltak "rejtve". Ahol viszály van, ott lehetséges lesz a béke és ahol gyűlölet van, ott lehetséges lesz a megértés.

A frusztráció? Nagyon sokáig nem láthatod annak az eredményét, amit a fényed tesz. Nincs azonnali reagálás, mivel ti ahhoz szoktatok a normál valóságban. Mivel minden emberi lénynek, aki bármit is tesz, az a vágya, hogy lássa az eredményt, nagy csalódást okozhat, ha nem látja azonnal. Még arra a pontra is eljuthatsz, hogy kétségbe vonod, hogy bármi is működik egyáltalán.

Nincs nagyszerűbb dolog, amit megtehettek a bolygóért, mint hogy hordozzátok a remény energiáját a jövőtök számára és vetíted az Isteni fényt a sötét helyekre.


Kérdés:

Kedves Kryon, a reinkarnációban nem emlékszünk az előző életeinkre - legalábbis nálam ez a helyzet. Más szóval, egy személy nincs tudatában az előző életeinek, amíg a jelenlegi életét éli. De néha, van egy olyan érzésem, hogy éppen most ébredtem a kómából és amnéziám van - ez olyan, mintha tudomásom lenne a kóma előtti életről, a tudatalattimban, vagyis, némileg tudatában vagyok, de nem teljesen. Ez elég zavaró számomra.

Másfelől úgy érzem, megvan a tudásom, amire szükségem van ebben az életben, de ott egy akadály, ami elzárja tőlem ezt a tudást. Úgy gondolom, ez az utolsó életem, mivel tudatára ébredtem, de hiányzik a tudás. Nem vagyok benne biztos, hogyan tudnám ezt még másképp elmagyarázni. Kérlek, segíts eloszlatni a zavarodottságom. A te rálátásod nagyban segítene ebben a témában.

Válasz:

A probléma nem is létezik és egyike vagy a millióknak, akik tapasztalnak valamit, amit nagyon jól leírtál! Tehát a megállapításod helyén való!

Tekints így erre a dologra: Egy színész ott áll a színpadon, ahol egy nagyon erős rivaldafény világít rá. Biztosra veszi, hogy ott van a közönség, de nem látja őket, az erős fény, ami segít a többieknek, hogy lássák őt, addig a fény őt elvakítja, hogy bármit is lásson a színpadon kívül. Olykor hallja a közönség lélekzetét és tapsolni, meg nevetni őket. De ez számára nem valóságos, és nagyon egyedül érzi magát az erős fényben. Később, amikor az előadásnak vége, elmondják neki, hogy milyen sokan voltak a nézőtéren és hogy mennyire nagyszerű volt az egész, de az előadás közben nagyon magányos volt.

A dualitásod ilyenre tervezi a valóságot. Ennek így kell lennie. Ha mindenki bele tudna lesni az elmúlt életeibe, könnyen át tudná vizsgálni azokat és tudná, hogy azok igazak voltak, akkor hol maradna a próbatétel? A "kóma", ahogyan te nevezted, helyénvaló és éppen ott van, ahol lennie kell.

A diák ott ül az asztalnál. A válasz az előtte lévő teszt minden kérdésére valójában ott van az agyában és ő ezt tudja, mert emlékszik, hogy tanulta... valahol, valamikor. De nem emlékszik az iskolára! Ahogy a ceruzát a papírra teszi, hogy kezdje megválaszolni a kérdéseket, nagyon szeretne egy kicsit puskázni. Hol is tanultam ezt? Miért olyan nehéz emlékezni rá? Miért érzem úgy, hogy tudom a válaszokat? Vajon van valami más is, több attól, mint amennyit képes vagyok észlelni abból, hogy ki vagyok valójában?

Ahogy ezen töpreng, a ceruzája elkezdi megválaszolni az összes kérdést, pontosan, komoly intuícióval és bölcsességgel. Mosolyog. Most már érti. Nem kell tudni a részleteket az iskoláról, hogy megválaszolja a teszt kérdéseit. Csak arra van szükség, hogy megengedje magának, hogy végzős legyen, közben már az is...


Kérdés:

Kedves Kryon! A házasságban élő emberi lények között fennálló szerelmi viszony erkölcsi oldalát taglaló válaszaid közül... ez is, mint az összes többi önfejlesztésről szóló üzenet, annak a vékony határvonalnak a kérdését feszegeti, ami a saját felelősségünk (mivel Isten része vagyunk) és a társadalmi rend és a nemzeti szokások között húzódik. Az erkölcsi kódex már sok kárt okozott (és okoz). Efelől nincs kétség. De vannak előnyei is. Úgy tűnik, mintha az elmúlt 4 évszázad meg lett volna fertőzve az egyre szaporodó háborúkkal, annak következtében, hogy az emberi lény egyre inkább maga akarja eldönteni, hogy mik lesznek a kiszemelt erkölcsi normák.

Ez természetesen része annak a folyamatnak, hogy megtaláljuk az egyensúlyt. De mit von mindez maga után a társadalmakban? Egyre több olyan eset van, hogy a gyerek bemegy az iskolába és megöli az iskolatársait és ez csak az egyik megnyilvánulása ennek a fajta viszonylagos etikának, ahogy az alakítja és egyensúlyozza a folyamatot.

Válasz:

Ez egy kiváló kérdés, de a legtöbben nem fogják megérteni, ahogy a választ sem. Így csak annyit mondok, hogy a társadalom majd spirituálisan átalakul. Az pedig egy olyan erkölcsi alapot fog teremteni, ami sokkal kiegyensúlyozottabb a realisztikus emberi törekvésben, sokkal inkább, mint az, amelyik arra lett teremtve, hogy a tömegeket irányítsa. Pillanatnyilag, gyakran nehéz megmondani, hogy az e az "erkölcsi iránytűd" amit az emberiségtől kaptál, vagy az, amelyiket Istentől. A jövőben, a társadalom inkább majd attól kezd el függeni ami belülről jön, mintsem egy a generációk által összeállított könyvtől.

Ez már folyamatban van és tisztán láthatod akár a saját társadalmadban is, az elmúlt 200 évben. Emlékszel, amikor a nők nem szavazhattak? Ez egy vallási dolog volt. Tudtad ezt? Menj és nézz utána. Sokan életük árán is hajlandók voltak megakadályozni, hogy a nők szavazzanak és úgy érezték, hogy ez "erkölcsi kötelességük" Isten nevében, hogy megtartsák a férfiak vezető szerepét. Szerinted kinek a szabályait követték?

Amikor a világotokban elvégezték az első szívátültetést, sokan fel voltak háborodva annak a spirituális következményei miatt amit az orvosok tettek, mert azt hitték, hogy a személy spirituális lelke károsodik attól, ha valaki másnak a szívét kapja meg. Ellenezték és úgy érezték, hogy Isten is ellenzi.

Manapság, elcsodálkozva mosolyogsz azon, ha arra gondolsz, milyen volt a kultúrátok abban az időben. "Mit gondolhattunk?" merül fel benned. Hidd el nekem, ugyanezt fogod tenni 25 év múlva is! Ami ma történik, az a mához tartozik. Ez nem a te belső istenségedet jelenti. Az folyton formálódik azok segítségével, akik azt kérik, hogy növeld a rezgésszintedet és így meg is kapod majd Isten bölcsességét. Salamon bölcsessége a tiéd és ott lakik benned. Salamonnak is csak az állt rendelkezésére, hogy tisztában volt Isteni mivoltával. Most rajtad a sor.


Kérdés:

Kryon, az én keresésem tárgya inkább hatalom, mint "megvilágosodás". Már mindenféle okkult vagy mágikus fortélyt megpróbáltam. Elmélkedtem az észlelés és a létezés természetéről. Megkíséreltem kommunikálni különböző lényekkel, ebből és más dimenziókból, hogy támogassák a keresésemet. Van-e valamilyen javaslatod, hogyan járhatnék sikerrel anélkül, hogy újra meg kellene születnem valamilyen más alakban, amelyik születéstől fogva rendelkezik ezekkel a képességekkel? Például, voltak olyan álmaim (talán tíz éve), amelyekben voltak pszichokinetikus képességeim (repülés, tárgyak távoli mozgatása, gyógyítás és testcsere, elemek átváltoztatása, energia létrehozása, stb.) és nincs bennem semmi kétség, hogy egy embernek lehetnek ilyen képességei. A tudomány egyre több és több "varázslatot" fedez fel az Univerzumban, folyamatosan. Tehát, az én kérdésem nem az, hogy "Miért?" hanem, hogy "Hogyan"?

Válasz:

Elmúltak azok az idők, amikor el tudtad választani ezt a kettőt. A megvilágosodás hatalom és az egyik a másik nélkül olyan valami, amit csak egy régi energiában lelhetsz meg. Az emberiség megváltoztatta a pályáját és ez a dolgokban nagyszerűen megváltoztatta pontosan ezeket a jellemzőket. Ezért lesz majd a tisztesség olyan fontos dolog. Ezért bátorítottunk, hogy találd meg az igazságot... mert ezek a dolgok a biológiát is érintik.

Tehát, tudnod kell, hogy a mágia amit keresel, valóban ott van... minden, amit említettél. Azonban, most a mesterléthez van kapcsolva és nem valamiféle külső forráshoz.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Hollandiából írok és nem teljesen értem Lee némelyik tanítását. Ha tényleg minden a MOST-ban történik - a múlt, a jelen és a jövő - vajon lehetséges (esetleg egy másik dimenzióban - ha ez a megfelelő szó) megváltoztatni a múltat? Talán nem is igazán magunknak (erre az éltere vonatkozóan), de például, a Föld számára?

Válasz:

Kedvesem, a "kérdések kérdését" tetted fel! A rövid válasz, hogy IGEN... számodra is és a Föld számára is. Már egy éve tanítjuk nektek ezt a nem-lineáris, interdimenzionális információt. Ezt teljesen megérteni számotokra nem lehetséges, mindaddig, amíg úgy gondoljátok, hogy értitek, hogy működik az idő és a valóság. A múltat múltként érzékeled és a jövő ismeretlen számodra. És nem érted, hogy az összes egyként együtt van és megváltoztatható... közülük bármelyik.

Egyszerre majd a tudósaitok felteszik a kérdést: "Vajon bekövetkezik-e az a valami, ha Ember nincs jelen, hogy megfigyelje?" Ez a fajta a kérdés korábban az ezoterikus összejövetelek témája volt... nem valóságos kérdés. De a fizika valósága felfelé kúszik a bolygótokon élő legkiválóbb gondolkodókban és a kérdés valóságossá válik és fontossá.

Vajon a ti emberi valóságotok módosítható, olyan módon, hogy az hatással legyen mindenre, amit láttok és tesztek? Vajon az időtök módosulhat, annak hatására, amit láttok és amit tesztek? A válasz mindig is igen volt. Ennek a megértése szinte lehetetlen, amíg egy 4D-s lineáris világban éltek.

Fontold csak meg a valóság ciklusát. Ezt a ciklust éled. A múlt az, ahol már jártál, de a jövő is az, ahol már jártál korábban (ciklus). És, habár az előtted lévő jövő nem ismert, annak a potenciáljai, hogy mit fogsz tenni, ott vannak a pályádon, mert már jártál rajta korábban és az energiáid még ott vannak, módosítva és befolyásolva a "lehetséges"-t. Ráadásul, ha megállsz és úgy döntesz, hogy egy másik úton mész (ami nagyon is lehetséges a MOST-ban), a potenciálok kihatnak arra, hogy éppen merre menj (ez látszólag ellentmond annak, ami épp elhangzott). Talányok és paradoxonok jelentkeznek, amikor a lineáris időben szemléled ezeket a dolgokat. A MOST-ban azonban, ez egyszerűen egy lehetőség arra, hogy megtapasztalj egy más valóságot.

Tudnod kell, hogy amit ma teszel és a döntések, amelyeket a közelmúltban hoztál, már megformálták a Föld jövőjét. És, hogy ez megtörténjen, a múlt is megváltozott. Nem ott, a történelemkönyvekben, hanem annak az energiájában, ami előtűnik és megtörténik. Mit jelent ez számodra és hova vezet? Az egyik valóságban az armageddonhoz vezetett. A ti jelen valóságotokban, a megoldáshoz vezet! Nos, mondd meg nekem... mi változott meg? A válasz? Mindkét jelenlévő, a múlt és a jövő. Gondolkodj el ezen, amikor legközelebb azt mondod magadnak, hogy "a múlt az múlt". - Kryon


Kérdés:

Kedves Kryon!

Úgy látom, hogy a társadalom minden nap egyre több és több kávét fogyaszt. Nos, úgy tűnik, túl nehéz reggel felébredni egy csésze kávé nélkül, vagy teljes bedobással dolgozni végig a napot. Van, aki azt állítja, hogy a kávé jó a szervezetünknek és, hogy rengeteg antioxidánst tartalmaz. Mások azzal érvelnek, hogy a kávét is úgy kellene kezelni, mint minden más drogot, ami függőséget okoz. Mit tudsz nekünk mondani a kávé hatásairól az emberi szervezetre (azon felül, hogy felébreszt)?

Válasz:

A válasz egyszerű: Bármi, amit beviszel a szervezetedbe, ami stimulálja, nem természetes és nem is fog normálisan viselkedni. Ezért, ez megzavarja az emberi lény képességét, hogy természetes módon szabályozza a test kémiai folyamatait.

Mindezzel azt akarom mondani, hogy fontos feltárni, hogy logikusan nézve elmondhatod ugyanezt a csokoládéról vagy egy cukorkáról! Az igazi titok az, hogy olyan mértékben és olyan módon fogyaszd ezeket az élvezeti cikkeket, ami tiszteletben tartja a testedet. Fogyaszd őket inkább ritkán, ne vidd túlzásba. Ha úgy érzed, hogy megzavarják az egészséged, akkor valószínűleg úgy is van! A tested a tudatos elméddel egy csodálatos kommunikációs kapcsolatban van, persze, ha odafigyelsz rá. Valamint, ne restellj használni energiamódszereket (pl. az ingát), hogy megkérdezd a testedtől a fontos kérdéseket: Meg kéne ennem, vagy nem kéne? És vannak még más rezgés-alapú bio-feedback gépek, az új tudomány részei és amelyek segíthetnek ebben a dologban.

Mértékkel, valószínű bármi rendben lesz. A szervezeted erősnek lett tervezve és megvan rá a képessége, hogy "visszazökkentse" magát az alkalmi ingerekből, amelyeket azok az élelmiszerek okoznak, amelyek túl sok cukrot, koffeint, sót és kémiai anyagokat tartalmaznak, amelyek esetleg megváltoztatják a tested ph értékét. De ha te ilyen ételeken "élsz", a testednek soha nincs meg az esélye, hogy kiegyensúlyozza magát.

Rád van bízva. Használd a megérzésed és "kérdezd meg" a tested, hogy mire van szüksége, vagy mi az, amit elvisel. Aztán élvezd az életet ezen irányelvek mellett, mert ezek közül számos élelmiszer arra lett teremtve, hogy élvezd.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Létezik-e olyan táplálék kiegészítő vagy tápszer, amit szedhetek, hogy megőrízzem a hajam színét? 15 éves korom óta egyre több és több fehér/ősz hajszálam van. A hajfestés drága és attól is félek, hogy a kémiai anyagok károsak lehetnek számomra ilyen sokévi használat után (most 49 vagyok). Vajon meg tudom gyógyítani/aktiválni a DNS-emet, hogy újra barna legyek? Vagy megparancsolhatom, hogy szőke legyek? Melyek lennének azok a különleges szavak, amelyeket használva, visszatérne az ifjúkori hajszínem?

Válasz:

Vannak olyan vegyszerek, amelyek enyhe hatásúak és színt adnak a hajadnak (nem festik). Használd a megérzésed, "tartsd" a dobozt a kezedben és használd a kineziológia technikáit, hogy lásd vajon a tested "egyezik-e" vele, mielőtt használod a terméket. Használd mértékkel, hetente egyszer a természetes hatásért. Ez majd lehetővé teszi a hajnak, hogy mindig visszanyerje a saját kémiai egyensúlyát két alkalmazás között. Mindig tarts egy mini-ceremóniát az alkalmazás körül, hadd tudják a sejtek a hajadban, hogy mit csinálsz és tartsd tiszteletben a folyamatot, ami által fiatalosabb leszel. Mert a tested majd együttműköik veled a vegyi anyagok részeinek elfogadásában, a többit pedig kiüríti, mint salakot, anélkül, hogy kárt okoznának.

Mint minden biológiai dolognál, a tested a partnered. Ha tudja, mi a szándékod, együttműködve fog segíteni. Ha a folyamatból kihagyod a testtudatod, egyszerűen csak reagálni fog, ahelyett, hogy közreműködne.

A másik mód, hogy dolgozz a tested órájának lassításán, ahogy azt már előbb is elmondtuk. Távol tudod tartani a korosodás jellemzőit, több, ifjúságra jellemző dolgot megtartva. Vagy, lehet, hogy neked a kettő kombinációja lenne a megfelelő. Ebből a szempontból is minden ember különböző.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Én még nagyon új vagyok a Kryon írásokban és értékelem a csodálatos újságokat, amelyeket tőled kapunk. A kérdésem: Megértem, hogy mi angyalok vagyunk emberi formában. Lehetséges az, hogy mi vagyunk azok a bukott angyalok, amelyeket a Biblia említ?

Válasz:

Kedvesem: Sokan vannak, akiknek nem fog tetszeni ez a válasz, mert ők azt akarják, hogy a mennyország és a pokol úgy jelenjen meg a mitológiában, hogy az kimentse őket a saját cselekedeteik felelőssége alól.

Nem létezik olyan, hogy bukott angyal. Nem kell mindent szó szerint érteni, ahogy azt a történelmi, szent könyveitekben lefordították. Sokkal inkább úgy, hogy azok a mi metaforáink, amelyeket azért használunk, hogy segítsenek minket a tanításban, erről van szó itt is.

Ha megnézed a kifejezést, megérted, mit is jelentett eredetiben: Ez hivatkozás a te isteni mivoltodra, a Földön. Ti mindannyian "alászállt angyalok" vagytok és ebbe ti beleegyeztetek, hogy félretéve a nagyszerűséget, lineáris időben éljetek itt. Ez nem negatív jellegű kifejezés vagy egy olyan angyalnak a leírása, aki kegyvesztett. Ilyen dolog egyszerűen nem létezik. Nincs ördög és nincs pokol. Ahogy azt már mondtuk korábban, az elképzelhető legsötétebb dolgok egyenesen az emberi elméből származnak, a szabad akarat következtében. Még a saját pápátok is megerősítette (idézet): "A pokol az elme állapota, amiért ti vagytok a felelősek, és ti magatok teremtettétek azt. Ahogy eltávolodsz Istentől, megteremted a saját sötétséged." (Internet hivatkozás)

Ha egyszer része vagy annak, amit ti Istennek hívtok, akkor egy elhatárolt része vagy egy interdimenzionális levesnek. Ennek a levesnek az alkotórészei soha nem lázadnak, vagy ellenkeznek az egésszel, mivel mind részei az egész szerkezetének. Elfogultak a leves jóindulatával kapcsolatban, azt is mondhatnánk, elfogultak a szeretetben.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Én Amszterdamban élek. Kérlek, magyarázd el nekem ezt a szabad akarat dolgot, illetve, hogy is van ez más bolygókon? Kíváncsi vagyok és szeretném megérteni.

Válasz:

Kedveseim, akárhányszor szóltam és akárhányszor fogok még mesélni nektek a Föld egyediségéről, sokan sohasem fogják igazán megérteni. Az Univerzumban nyüzsög az élet. Ti csak egy vagytok az intelligenciával, kultúrával és életerővel rendelkező sok világ közül. Azonban, a ti bolygótok olyan helynek lett tervezve, ahol valamilyen mélyenszántó dologról kell dönteni. Ez a rejtvény annyira fontos, hogy amikor nem itt vagy, úgy hívod "A nagy kérdés". Hogy miért vagy itt és, hogy miről szól ez az egész, a válaszok a fátyol túloldalán vannak elrejtve, csakhogy a dualitásod nem hagyja, hogy meglásd. Azért van ez így, hogy annak, amit itt tesztek, sose legyen veszélyben a korrektsége. Ezzel a "nagy kérdéssel" mindannyian tisztában vagytok sejtszinten és minden alkalommal amikor átkelsz, az első kérdésed, hogy "most hogy állunk?"

Ez a forgatókönyv megköveteli, hogy a Föld egyedi legyen, ami az energiát illeti és olyan emberekkel legyen benépesítve, amelyek mind egyformák. (Erről találhatsz utalást a Kryon könyvekben... az emberiség teljesen ellentmond az evolúciónak abban, hogy csak egyfajta ember létezik). Ráadásul, amit ti "léleknek" neveztek, egy mennyei családból kell, hogy származzon azzal, amit ti Istennek nevezetek... és ez így is van.

A kivülállók fáradozásai, hogy megzavarják ezt a forgatókönyvet hiábavaló, habár sokan próbálkoznak. Ráadásul, ti jól el vagytok rejtve a saját Galaxisotokban. Egyszer talán majd tényleg felfedeztek más intelligens világokat. Amikor ez megtörténik, arra is rájöttök, hogy a legtöbb rendszerben két Nap van, hogy az élet a megfelelő formában fejlődhessen. A ti fejlődésetek a vonzás és a taszítás különböző folyamatain ment keresztül, hogy létrejöhessen a szükséges evolúciós felkészítés és a tervek szerint, mindezt úgy, hogy egy Napotok van. (lásd a Kryon könyvet, ahol a Föld fizikai és spirituális evolúcójáról beszéltünk) Ez azt jelenti, hogy nagyon kevesen fognak benneteket valaha is ebben az apró Naprendszerben keresni, a Galaxis szélén és ami a helyzetét illeti, a helyzete is nagyon átlagos.

A ti bolygótok teljes mértékben egyedi. Habár sok bolygónak az Univerzumban van "választása", a tietek az egyetlen, amelyiknek szabad akarata van, hogy odáig fejlődjön spirituálisan, ahol már valóban szóba jöhet az isteni tulajdonság... szabad akarata, hogy egy lényekkel teli, teljes világot egy felemelkedett állapotba hozzon, vagy a megsemmisülésbe. Nincs másik olyan világ, amelyik ilyen mozgástérrel, vagy ilyen szerződéssel rendelkezik, vagy azzal a rendeltetéssel, mint ez a Föld. A tietek az egyetlen, amelyiknek szabad akarata van abban, hogy milyen magas vagy alacsony legyen a rezgésszáma! Úgyhogy, az a meghatározás, hogy "a szabad akarat egyetlen bolygója" sokkal többet jelent, mint ahogy ti azt gondoljátok. Egy napon majd megértitek, hogy a Föld egyedi... az egyetlen hely, ahol Isten a biológiában honol, amit emberi lénynek hívnak.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Mi van a mi Univerzumunkon túl?

Válasz:

Ahhoz, hogy megválaszoljam a kérdésed, ki kell, hogy bővítsem azt. A kérdésed lineáris, az Univerzum nem az. Azt feltételezed, hogy (a) az Univerzumotok különálló és (b) ezért valami van, különállóan "túl" rajta.

A ti Univerzumotok része a teremtett események multi-verzumának, ami szimultán létezik különböző időkeretekben. Ezek nagyon érdekes módokon átfedésben vannak egymással és néha-néha összeütköznek, "big-bang" jellegű eseményt eredményezve, ami tulajdonképpen egy újabb 4D-s Univerzumot teremt. Tehát a kérdésedet először így válaszolom meg: Az Univerzumotokon túl az van, ami együtt létezik vele, interdimenziónális értelemben, ugyanabban a térben.

Ez jóval összetettebb dolog, mint ahogy gondolod, mivel sokkal több minden van, mint amit a 4D-ben látni tudsz. Mégis, ez egy nagyon jó 4D-s kérdés arról, hogy tulajdonképpen mi van az ismert 4D-s Univerzumotok határán túl. A másik válasz is olyan, amit nem fogsz megérteni: Mi van azon túl? Egy végtelen űr, ami úgy néz ki, mint a semmi, ami készen áll még több Univerum befogadására. A ti Univerzumotok tekeredik és tekeredik, vagyis valójában nem olyan nagy, mint ahogy azt ti gondoljátok, de a körülötte lévő űr folytatódik az örökkévalóságba... nincsenek megkötések... nincs befejezése... akár a ti isteni mivoltotoknak. A ti emberi agyatok irtózik az olyan dolgoktól, aminek nincs tartalma és nem lehet beskatulyázni. Ennek az űrnek a ti nézőpontotokból nincs tartalma, de valami mindig jelen van az egészben, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy az üresség egy "örökkévalóságig" tart.