Magyar Kryon Honlap - Kérdések és Válaszok

Kérdés:

Kedves Kryon!

Köszönöm a tanításokat, mert megérintik a szívem. Tudatában vagyok, hogy a kételkedés számomra probléma. Egy idő óta nem tudom kiverni a fejemből a kérdést és szeretném hallani a magyarázatod erről a dologról. Teremtsünk hát közösen választ erre a látszólag buta, de valóságos kérdésre: Vajon csak megengedem, hogy lusta legyek, vagy lusta vagyok? Köszönöm a figyelmed és a törődést.

Válasz:

Kedvesem, egyik sem. Te magad társteremted a kételkedést! Ki mondta, hogy a társteremtés mindig csak egy irányban történik? Sokan hoznak létre társteremtéssel sötétséget és negativitást, még depressziót is. Hisz tudjuk milyen hatalommal rendelkeztek, ez a dolog kulcsa.

Nos... válaszoljuk meg először ezt: Vajon hiszel benne, hogy egyáltalán bármit képes vagy társteremteni? Éppen ebben van a komikum, hogy te minden nap társteremted a valóságod... a sötétséget vagy a fényt. Van, aki naponta ad megerősítést sejtszerkezetének azzal, hogy elmondja: "ez sohasem fog sikerülni", voltaképpen utasítást adva és időt a lemondásra!

Vajon hiszel abban, hogy amire gondolsz és amit teszel, arra reagál az anyag és a te saját sejtszerkezeted? Ha nem, az a te valóságod és nagyon jól meg is teremtetted. Ha hiszel benne, akkor meg tudod változtatni az anyagot és azt is megérted, hogy amit teszel és mondasz, arra lehet szánva, hogy kezdje megváltoztatni a valóságodat. Ezrek és ezrek megtették, tehát nem egy misztérium.

Lustának lenni is csak egy viselkedési forma! (Ezért is kérdezted) Akár a testedzés. Ha csak üldögélsz és nem csinálsz semmit, vajon a "semmi" lesz az eredmény? A válasz sajnos, nem. Ehelyett, bármi is legyen a valóságod, az energiája csak erősödni fog és a meglévő állapot folytatódik. Egy bajban lévő szervezet ugyanazon az úton halad tovább és arra a forgatókönyvre épít egészen a haláláig. Irányítás nélkül az elme a közösség általános tudatszintjére kerül, gyakran egy olyan szintre, amit nem a te szándékod formál, de a körülötted lévőké és az ő befolyásoló energiájuk.

Áldott az ember, aki megkérdezi: "Vajon valóban meg tudom változtatni a dolgokat?" Ő az az ember, aki a leghajlamosabb, hogy megpróbálja megtenni! Itt van néhány segítő javaslat:

1. Kezdd minden napodat megerősítéssel és mondd ki hangosan, hogy hallják a füleid, így az egyenesen a sejtrendszeredbe jut. Itt van egy ajánlott megerősítés: "A teremtés egy darabkája vagyok. Én teremtettem a jelen valóságomat és én teremtem meg mindazt, amit a jövőben majd megtapasztalok. Tehát, minden, ami előttem áll, az én művem. Ma azt választom, hogy megemelem a tudatosságom. Ma azt választom, hogy lelassítom az öregedés óráját a sejtjeimben és felséges dolgokat hozok létre a napi teendőimben. Ma utasítom a sejtszerkezetem, hogy a szándékomnak és irányításomnak megfelelően rezegjen. Békés egyensúlyt teremtek minden dologban, akárhová is visz az utam."

2. Sose ostorozd magad! Minden, amit mondasz, azt a sejtjeid "hallják"! Még a legrosszabb hangulatodban sem, ne tedd! Helyette mondd azt: "Köszönöm Szellem, hogy képességet adtál arra, hogy tudjam, mindez csak ideiglenes. Hatalmamban békés vagyok." Majd várd meg, hogy a betegség és depresszió ingája átlendüljön a holtponton és kijavítsa magát. Meg fogja tenni.

3. Még ha kételkedsz is benne, hogy változást okozol, akkor is tedd meg! A dualitásod úgy lett megépítve, hogy ne legyen tárgyilagos ezekben a dolgokban. Engedd, hogy az eredmények támasszák alá az igyekezeted. Az elméd úgyis magasabb sebességre kapcsol, amikor "látja", hogy a dolgok változnak az életedben. Akár a testedzés... amikor kezded látni az eredményt, soha többé nem fogsz kételkeni!


Kérdés:

Kedves Kryon!

A legutóbbi közvetítés végén arra kérted a fénymunkásokat, hogy küldjenek fényt a világ különböző régióiba, megemlítve azt a helyet, ahol én is élek, Portugáliát. Megdöbbentett, de hálás is voltam, egyszerre. Az elmúlt nyolc évben egy kis csoportban követjük Lee Carroll és a Kryon csapat munkáját, hálásak vagyunk, nem lehet rá szavakat találni. Néhányunknak sikerült Spanyolországba is elutazni és ez egészen nagyszerű élmény volt. Megértettük, hogy az akkori üzenet a mi spanyol családunknak lett címezve (márciusi robbantások), habár - és ezt most egy kissé önzően mondom - én azt vártam, hogy pár szóban az én hazámra vonatkozóan is adsz tanácsot, mert úgy érzem, lefelé tartó spirálban mozog. Olyan gondolatok forognak a fejünkben, hogy elhagyjuk Portugáliát és hogy olyan helyen éljünk, ahol több fény van, de a szívünk azt mondja, maradjunk. Kedves Kryon, mit kellene tennünk? Szükségünk van, illetve nekem, néhány jótanácsra. Köszönöm! Liszabon, Portugália

Kedves Kryon!

A legutóbbi üzenetedben: "A linearitás, mint kihívás" azt mondtad: "Kedves Világítótornyok, a cél, a béke a Földön. Nagyon sok olyan mesterre lesz szükség, akik hosszú ideig itt élnek, hogy ezt létrehozzák. Olyan helyekre kell, hogy küldjék a fényt, mint Afrika, Szudán, Irak, Palesztína, Izrael, Argentina, Portugália, Oroszország"

Én portugál vagyok, azt szeretném kérdezni, hogy miért említetted Portugáliát? Persze, nem gondolom, hogy nincs szükségünk a fényre - persze, hogy szükségünk van. Mindenkinek szüksége van rá. Csak a többi országokhoz hasonlítva kicsit talán jobban állunk pillanatnyilag, mivel nincs háború, és nincs annyi szenvedés. Vagy tévedek? Valami történni fog nálunk a közeljövőben?

Válasz:

Valóban, az üzenet Spanyolországban, Spanyolországnak szólt, mint általában, amikor más kultúrák területén vagyunk éppen, az üzenet mindig az adott országnak szól. A társammal még el kell látogatnunk Portugáliába.

Portugália hatalmas, szunnyadó tudatossággal rendelkezik. Minden, amit az országoddal kapcsolatban érzel ebben a pillanatban, csalódást kelthet benned. Országod kormánya tétovázik és nem tudja eldönteni, hogy ki parancsol. A jelentős, gazdag euorópai örökség, amivel rendelkeztek, úgy tűnik, egy másik korszaknak a része. Áhítoztok a stabilitásra és a bőségre.

Ami a te országodban történik, nem sokban különbözik attól, amit némelyek a dél-amerikai családból megélnek. Argentina is hasonló helyzetben van és vannak még mások is. Sokan a bolygó kormányzati vezetői közül, úgy tűnik, figyelmen kívül hagyják a józan észt, félresöprik a történelmet és ki nem próbált mintákat követnek. Ismerősen hangzik? Ez mindenkire érvényes, még a bőségben élő Észak-Amerika sem kivétel.

Érzéseddel nem vagy egyedül! Ez része a "Tél a spiritualitásban" folyamatnak, amit említettünk. A Földön nem volt olyan békeszerződés, amit komolyan vettek volna, még ha majdnem minden világhatalom pontosan tudja is, hogy mik a problémák. Egy befelé fordulás történik, ahelyett, hogy látnátok a "nagy képet" és a hősök, akiket kerestek az országotokban, sajnos hiányoznak. (észrevettétek?) Ez mind része a pihenő időszaknak, mielőtt megkezdődik az ébredés.

A 2008-as év elindít egy ciklust, ami a változások kezdete. Ezeknek nagy része békés változás lesz és örömmel fogadjátok majd a drámák és a nyugtalanság idején. Portugáliának és Spanyolországnak egyformán fontos szerepe van ebben. A nem régen Spanyolországban történt kormányzati átrendeződés miatt (az 1936-39-es forradalomról beszél és a jelen stabilitásról), ők sokkal inkább készek a továbblépésre. De Portugália a következő és nincs szüksége egy polgárháborúra, vagy 50 évre, hogy megvalósítsa. Az új energia ezt előre fogja mozdítani.

Ne hagyjátok csak úgy sorsára azt a területet. Hadd tegye a fényed a dolgát, és aztán figyeld és érezd, ahogy működik. Az országod egy nagyon ígéretes terület! Az emberek készen állnak - egyre inkább - hogy újraélesszék ezt a csodálatos országot. Gaiának szüksége van az együttműködésre és a segítségre, hogy országod újra stabillá és ígéretessé váljon, és ne kiábrándítóvá. Ez csak akkor történhet meg, kedves világítótorony, ha maradsz és árasztod a fényed.

Ne feledd, a te fényed segíti a többieket, még a kormányzati vezetőket is, hogy jobban lássanak, bármerre is járnak. Ezt tanítjuk minden Világítótoronynak a Földön... még a családod izraeli és palesztin tagjainak is, ahol a probléma magja megoldatlanul hever. Képzeld el, mit éreznek ők naponta a jövőjükkel kapcsolatban.

Nem vagy egyedül ebben.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Az építészet tárgyköréből szeretnék kérdezni. Fiatal egyetemi hallgató vagyok és attól félek, hogy a munkámon keresztül esetleg majd közreműködök a Föld elpusztításában. Olyan épületeket szeretnék építeni, amelyek majd együttműködnek az Univerzummal. Miként tudok majd megfelelő otthonokat tervezni és építeni az emberi fajnak? Úgy tűnik, hogy a természet ezt mindig eléri erőfeszítés nélkül.

Válasz:

Kedvesem, légy áldott a kérdésedért! Ne félj attól, ami előtted áll. Olyanokra vár a feladat, mint te, hogy kifejlesszék az intuitív tervezést, ami majd az építészet jövője lesz. Arra van szükség, hogy ott maradj, ahol most vagy és bízz a belső tudásodban, ahogyan a munkádat végzed. A legnagyobb dolog, amit tehetsz azért, hogy segítsd a jövő építkezését, hogy elkezded megérteni az energia mozgását az összes struktúrában. Tervezz úgy, hogy a nagy képet tartod "szem" előtt, nem csak azt, amit a szemeddel látni tudsz.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Kérlek világosíts fel minket két nagyszerű tanító, Buddha és Krisztus szerepével kapcsolatban. Ha valaki tanulmányozná mindkét mester életét és munkásságát, az derülne ki, hogy nem ugyanazt az igazságot tanították. Mégis, ha egy Isten van, akkor egy igazságnak kéne lennie. Mi az igazság ezzel a két szemben álló tanítással kapcsolatban? Az egyikük azt tanította, hogy a vágyaink megszűnése a halhatatlanság kapuja, vagyis a nirvána, míg a másik azt tanította, hogy a keresztrefeszítéssel végződő megváltás munkáját elfogadva, megteremtettük a békét Istennel és számunkra az örökkévalóság biztosított.

Válasz:

Ezt a kérdést azon hozzáállás miatt tetted fel, ahogy a mai időkben gondolkodtok. Ha értenéd, hogy miről beszélt mindkét tanító, fel sem tetted volna ezt a kérdést. A mai "történelem" ennek a két vallási szervezetnek a vezetői által manipulált történelem.

A megváltás elfogadásának eszméje és a kereszt általi halálnak semmi köze a szeretet mesterének valódi céljához, aki a Krisztus volt. A teljes forgatókönyv később lett létrehozva egy hamis feltételezésből és jól szolgált azoknak, akik a valláson keresztül akarták irányítani a lakosságot. (a történelem meg is fogja mutatni, hogy ez így volt). A Buddha (Siddhartha) sem mutatta meg igazi szenvedélyét teljes mértékben. Mindkettőjük tanításait korán különválasztották és átalakították, hogy megfeleljen azon vezetők céljainak, akik a tanítások birtokában voltak.

Lehet, hogy a fenti információ elszomorít, de legyél vele tisztában, hogy bármikor "bekopoghatsz" mindkét mesterhez, ha úgy kívánod. És amikor ezt megteszed, fel fogod fedezni, hogy mindkettő igazsága ugyanaz. A végső megszabadulás minden lény számára, ott van bennetek. Örökre biztosítva van számodra a béke Istennel, mert Isten egy darabkája vagy. Már a mester, Krisztus is mondta, hogy pontosan olyan lehetsz, mint ő... Istennek egy fia. Hogy állítod szembe ezt az információt azzal, amiből végül a dogma lett? Vajon egyáltalán törődsz azzal, hogy nem volt Elragadtatás, amikorra "tervezték"? Vajon tudtad, hogy Krisztus tanított az elmúlt inkarnációkról? Hol van ez a Szentírásban? Miért hiányzik belőle?

A dolgok nem mindig olyanok, amilyennek látszanak és neked most "túl kell lépned" azon, hogy mit kaptál, vagy mit vettek el tőled. Lépj túl azon, hogy mit igazítottak és mit vettek el mindkét tanításból és helyette most itt az idő, hogy a bennük lévő igazságot emeljük ki. Amikor ezt megteszed, békésen igazat adsz a nagy mesterek összes tanításának, legyenek azok bármely kultúrában és amelyek az egyetértést tanították mindenki számára, kiemelve az emberi lény nagyszerűségét.

Ne hagyd, hogy ez felkavarja a hited, mert Isten szeretete a legfontosabb mindezen dolgok közül és ha keresed, majd felfedezed az igaz üzeneteket és akkor egyre jobban fogod szeretni ezeket a mestereket.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Január óta Glastonburyben élek, Angliában. Itt nem könnyű kezelni az energiákat, de úgy tűnik minden működne, kivéve a munkát és a pénzt. Úgy érzem, mintha itt nem lennék képes létrehozni semmit. Amint kimegyek az országból, minden működik, de itt nem. Ezért, minden második hónapban visszamegyek Németországba, hogy dolgozzak és megteremtsem az életemhez szükséges pénzt. Vajon miért nem működik itt? Mit tehetek?

Válasz:

Kedvesem, a kérdésedre a válasz nem feltétlenül az, amit vársz. Nem Glastonburyn múlik - rajtad áll! Vajon így imádkozol: "Édes Istenem, hadd éljek Glastonbury-ben és el tudjam magam tartani"? Vagy azt kéred a Szellemtől, hogy "Édes Istenem, mutasd meg, hol kellene lennem." A Szellem azt mutatja neked ezzel, hogy a vágyad, hogy Glastonbury-ben élj és a spirituális bőséged talán pillanatnyilag nincsenek szinkronban. Figyeld azt a valóságot, amiben éppen vagy a 4D-ben. Ha az valahol nem működik, akkor talán most oda tartozol, ahol működik. Talán oka van annak, hogy a Szellem tisztán mutatja, hogy pillanatnyilag nem Glastonbury a hely, ahol lenned kell. Valójában, lehet, hogy csak az imáid lettek megválaszolva, csak neked nem tetszenek a válaszok!

Mindenkihez: Áldjátok a jeleket, amiket Istentől kaptok! Még ha nincsenek is összhangban azzal, amit elvártok az adott pillanatban, legyetek elég bölcsek és szabadok, hogy ünnepeljétek ezeket a jelzéseket és ezek szerint munkálkodjatok. Semmi sem állandó, amit ezekkel a dolgokkal kapcsolatban teszel és sok esetben ki kell fejezned a szándékod, hogy követed azt az energiát, amit egy adott szituációban kapsz, hogy az majd egy jövendő szituációban hazavezessen.


Kérdés:

Kedves Kryon!

2002 novemberében, New Hampshire-ben a közvetítés során az első dolog, amire felfigyeltem, a következő mondat volt: "Mindannyian örökkévalók vagytok, de nem minden élet az, az Univerzumban." Pontosan mire gondoltál, amikor azt mondtad "nem minden élet az, az Univerzumban"? Nekem az volt a benyomásom, hogy az Univerzumban mindenben jelen van az élet, ahogy ugye Isten az Élet és Isten mindent saját magából teremtett. Kérlek, magyarázd ezt el!

Válasz:

Ahogy azt már ezelőtt elmondtuk, létezik olyan élet az Univerzumban, ami nem tartalmazza "Isten darabkáit", veletek ellentétben. Óriási mennyiségű élet van az Univerzumban, ami csak az isteni darabkák támogatását szolgálja. A ti felfogásotok az életre vonatkozóan a 4D-re van korlátozva. Az élet ott van a vízben, a levegőben és a bolygó szikláiban. (Erről szólunk még itt) De nem örökkévaló, mint ti vagytok és nincsenek angyali jellemzői. Interdimenzionális, élő és a te munkádat támogatja a bolygón.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Elég jól megy, hogy teljes mértékben a mostban éljek, mivel tudom, hogy minden dolog pontosan akkor érkezik el hozzám, amikor arra szükség van. A kérdésem ez: Habár a pillanatról-pillanatra jelentkező szükségleteinkről mindig gondoskodom, de az adósságok, amelyek még a régi energiában gyűltek össze, még mindig megvannak. Éppen elég pénzem van, hogy a pillanatban éljek, de ahhoz nem elég, hogy kifizessem a régi számláimat. Mit kéne tenni a régi hitelkártyával, az orvosi és a különböző egyéb számlákkal? Ezek bizonyára "régi energiák" és az új energiában, úgy tűnik nincs hely a számukra. Jóllehet, szeretném kifizetni a tartozásaimat és végleg elengedni őket. Hogy illik ez bele a mostba? Előre is köszönöm a válaszodat.

Válasz:

A vágyad, hogy kiegyenlítsd a tartozásokat, a tisztességet mutatja a kereső utadon. A megígért dolog az "elegendő" és ha abba a szükségleteidhez mért kis mennyiségbe belefoglalod az adósságaid, akkor az része lesz a "pillanatról-pillanatra" jelentkező szükségleteidnek. Azonban, miért nem bővíted ki a társ-teremtést, hogy foglalja magába a csodák lehetőségét, hogy kifizethesd ezeket az összegeket? Figyeld a szinkronisztikus eseményeket, amelyek feltűnhetnek - ötletek vagy tervek, amelyek nem voltak ott korábban - és lehetővé teszik, hogy ezek az adósságok jelentősen csökkenjenek, ahelyett, hogy vonszolnád őket magaddal éveken át. A szándékod a kulcs és a hited a megnyilvánulás. A Szellem úgy lát minden szituációt, hogy az átmeneti és már meg van oldva. Te hogy látod őket? Lehetetlennek és örökkévalónak? Kezdd el ünnepelni a tartozásaid csökkenését. Tegyél meg lassan mindent, amit tudsz, de úgy "lásd" őket, hogy már megoldódtak, olyan módon, amit te nem tudsz eltervezni, de a szinkronicitás által eljutnak hozzád a megoldások.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Biztos vagyok abban, hogy lények, nagyon közelről figyelik Izraelt és az eseményeket, amelyek most ezen a területen történnek és hiszem, hogy néha részt is vesznek és segítenek. Van egy olyan érzésem, hogy már több csoda történt és sok életet megmentettek. Azonban, úgy érzem, hogy nekünk izraelieknek, több megértésre és együttérzésre van szükségünk a többiek részéről. Az Amerikában szeptember 11-én történt borzalmas események sokkoltak bennünket és a világ legnagyobb részét, nekünk ugyancsak már nagyon régóta szembe kell szállnunk a gonosszal, a gyűlölettel és a terrorral. És ez napról napra egyre csak rosszabb lesz.

Olyan sok ártatlan ember lesz gyilkosság áldozata. Az ellenségeink ezrével küldik az agymosott fiatalokat, hogy minél többet meggyilkoljanak közülünk. A hírekben a szemébe hazudnak a világnak - egyrészt, ünneplik az öldöklést és a folyamatos háborút, míg másrészről panaszkodnak, hogy ők áldozatok. Gyerekeket küldenek, hogy harcoljanak ellenünk és ha valaki meghal, vagy megsebesül közülük, akkor minket hibáztatnak. Hogyan kellene reagálnunk az adott pillanatban? Hogyan kellene reagálnunk a szent "Mártírok" folyamatos öldöklésére, akik Isten nevében gyilkolnak és ezért "egyenesen a paradicsomba" jutnak? Hogyan kellene reagálnunk, amíg a fény, amit az emberek küldenek, képes változtatni a helyzeten és sikeresen megtörténik az átmenet? Ha megértenének bennünket, az legalább egy kis megnyugvást hozna.

Ellenségeink hamis propagandájukat terjesztik és mindenki csak őket hallgatja meg, amíg a folyamatos terrort, amivel nap, mint nap szembetalálkozunk, leginkább figyelmen kívül hagyják azok az emberek, akiknek csak homályos elképzeléseik vannak a tényekkel kapcsolatban. Vajon miért van bennem az az érzés, hogy ami velünk igazán történik, az a világ nagy részét nem érdekli, de olyan sokan sietnek hibáztatni minket és minket okolnak a más országokban történő nyugtalanságok és a terror miatt? Szeretném hallani a válaszodat mindezzel kapcsolatban. - Egy asszony és anya Jeruzsálemből

Válasz:

Kedvesem Izraelből, te leütötted a bűvös akkordot az új tudatosság húrjain. Valójában, a te leírásod megfelel a századok frusztrációjának. A "megoldhatatlan" probléma azért volt előre vetítve, hogy okot szolgáljon az Armageddonra... egy energia, ami arra volt hivatott, hogy véget vessen az egész Földnek! Amire mindvégig szükség volt és ehelyett arra szolgált, hogy a világ többi része "lássa" az igazság bizonyos részeit, az igazi háborúskodás mögött, ahogy azt megállapítottuk az első válaszunkban. Ez a folyamat már elkezdődött. Lassú folyamat, de már elkezdődött. Ez nem egy politikai koalícióban történő folyamat, inkább a neveléssel és a tudatossággal kapcsolatos folyamat.

Hogy hogyan kellene reagálnotok Izraelben? Pontosan úgy, ahogy azt az elmúlt évezredek során tettétek... türelemmel és kitartással. De a határozottság nélküli türelem helyett, most erjed valami, ami ezelőtt nem volt: A Föld többi részének alapos bepillantása volt azzal kapcsolatban, hogy milyen lehet az, ha egy ilyen fajta energia ott van a saját küszöbük előtt. Elmúltak azok az idők, amikor nektek és a látszólagos ellenségeiteknek egy olyan világgal kellett küzdeni, amelyik hátat fordított nektek, vagy nem teljesen értették a finomabb árnyalatokat. Most, a bolygó nagyhatalmainak a probléma igazi gyökereit kell közelről látnia és tanulmányoznia, a hamisak helyett.

Már számtalanszor elmondtuk... "Ahogyan a zsidóknak megy a soruk, úgy megy a Földnek is." Vajon most érted? Vajon azok az olvasók, akik nem a Közel-Keleten élnek, most már értik? A ti problémáitok most a Föld problémája. Ezek a problémák közösek azokkal, akik a város túlsó oldalán élnek (a Palesztinokra gondol). Ők szintén frusztrálva tördelik a kezüket és szeretnék tudni, hogy mit tegyenek. Vajon azt gondolod, hogy a többi anya azokon a területeken azt kívánja, hogy a gyermeke tele legyen gyűlölettel és meghaljon? Nem. Ahogy már beszéltünk erről, ez nem egy formálódó csoporttudatosság, hanem sok egyedi tudatosság, együtt. Ez azt jelenti, hogy sokan vannak az általatok "ellenségnek" nevezettek táborában is, akik másképp kezdtek el gondolkodni mindenről, amit a múltban lehetetlen volt megoldani. Hogy mi történik a jövőben ott, ahol te élsz, az lesz az irányelv az egész bolygó számára.

Nyugodj meg, mert tény, hogy az új energia miatt változni fognak a vezetők és változni fog a szerkezet. Lehet, hogy még a te életed folyamán meglátod a megoldás csíráját, ahogy lassan mindenki megérti, a kormányzatok, az oktatás, még a fundamentalista vallások is, hogy a gyűlölködés többé nem az az energia, ami elhozza nekik a vágyaik kielégülését. Az erő többé nem egyenlő a békével... az egy nagyon régi tudatosság, valahonnan az emberiség kezdetétől. Meghalni könnyű. Sokkal nehezebb békében élni hosszú ideig. Az bölcsességet igényel, ami éppen kezd formálódni. Hadd mutassák a gyermekek az utat, mert ahogy felnőnek, elképesztő változások tanúi lesztek... nem olyanoké, mint amilyeneket életetek során láttatok újra meg újra. Azok, akik a "gyűlöletet gyakorolták" a régi energiás felnőttekkel, kezdenek majd a maguk módján feltenni kérdéseket. És ez váratlan lehet számotokra.

Igaz is... amikor Mohamed próféta a mártírságról beszélt, ami azoknak a tudatosságával összefüggésében közölt bölcsesség volt, akik az életüket hajlandók feláldozni Isten harcmezején... egy csatatéren, ahol a harcosok az egységért harcolnak, és Ábrahám Istenéért! A Paradicsom soha nem azoknak volt ígérve, akik szándékosan, önkezűleg vetnek véget saját életüknek. Az egy későbbi fogalom, ami az emberektől származik, nem Istentől.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Korábban már tettél röviden említést néhány írásodban, hogy a kontinensek hűvösebb részei sokkal előnyösebbek számunkra. Ki tudnád fejteni bővebben, hogy miért és milyen szerepet játszanak a tudatosságunk emelésében? Köszönöm.

Fénnyel köszöntelek,
Christie

Válasz:

Ezt mára már sokan megértették közületek és micsoda meglepetés, fel kellett, hogy fogják, hogy ennek semmi köze a hőmérséklethez!

A 12 évvel ezelőtti megjegyzéseink teljes mértékben a bolygó rácsrendszerének mágnességére vonatkoznak. Ahogy elmozdultak a sarkok egy olyan energiát hoztak létre, ami sokkal alkalmasabb arra, hogy a dolgok megnyilvánuljanak. A bolygón a legsötétebb a tudatosság az egyenlítőnél. A leginkább "megvilágosodott" városaitok a sarkok felé haladva, fönn és lenn vannak. A legsúlyosabbak a problémák az egyenlítő közelében. Egyetlen ember sem készített erről átfogó tanulmányt, hogy megkérdezte volna: "miért". A dolog az egyensúlyról szól  és nem arról, hogy korrekt-e ez, vagy sem. Mindenki, aki ezeken a területeken születik meg, aktívan döntött úgy, hogy ott legyen.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Hogyan marad valaki a jelenben? A szándék a fontos?

Válasz:

Igen, mindig ez a kulcs. Valójában, a szándék a spirituális részed, ami mindig tudja, hogy mi történik. Ha te hajlamos vagy az álmodozásra, akkor nem töltesz túl sok időt a jelenben. A szándék, hogy a jelenben maradj, segít a testednek elérni a célját. Figyelj oda az étrendedre is. Amit megeszel, gyakran segíthet megfelelően földelni. És gyakorlásra ugye mindig van mód! Maga a földelés... működik.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Vajon mi miért teremtünk? Ha Isten minden darabkája a szeretet állapotában létezik, könyörületben és testvériségben, már a teremtés előtt, az úgy tűnhet, hogy egy ilyen állapot már maga a tökéletesség. Vajon miért van szükségünk egyáltalán arra, hogy teremtsünk? Miért nem vagyunk elégedettek azzal, amik vagyunk, valóságunk teljességében?

Válasz:

A teremtés, az angyali lényeknek - akiket ti Istennek hívtok - olyan, mint a lélegzetvétel az emberi lényeknek. Mi örömben élünk a fátyolnak ezen az oldalán és ezt részben a teremtés generálja, a még több isteni teremtés. Vajon úgy gondolod, hogy Isten egyszerűen egy erő, ami egész nap ott köröz a mennyországban, önmagát ünnepelve? A válasz, hogy nem. A tökéletesség azt jelenti: egy energia, amelyben szabadon teremthetsz tökéletességet.

Ne kezdj neki racionalizálni Isten elméjét, miközben te emberi elmével rendelkezel. Éppen úgy, ahogy a kutyusod sem tud segíteni, megtervezni a karriered következő lépését. Ez nem megalázó megállapítás, inkább csak példa arra, hogy a dualitás és az egyszámjegyű dimenzionalitás miként formálja teljes mértékben a gondolataidat.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Vajon a tündérek valóban léteznek?

Válasz:

Ha szavazást tartanál arról, hogy mi is a "tündér", olyan sok választ kapnál, ahány szavazó részt venne a szavazáson. De az alap-válasz az igen. Közvetlen kapcsolatban vannak a Földért dolgozókkal. A "dévákat", a kertek déváit tündérekként azonosították és ugyanúgy, más a Földdel kapcsolatban álló segítőket is. Ők még a tengerekről szóló leírásokban is szerepelnek. Ha a mesebeli "Csiling" oldaláról közelíted meg a kérdést, akkor a válasz nem. (mosoly) Ha úgy nézel rájuk, mint interdimenzionális teremtményekre, akik Gaia segítői, akkor is igen.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Te azt mondod, amíg itt a Földön vagyunk, mi isteni tulajdonsággal kiegészített biológiai lények vagyunk és hogy más világokban nincs meg ez a kombináció. Akkor úgy gondolom, a kérdésem az lenne hozzád, hogy mik is vagyunk mi valójában? Ha léteznek olyan világok, ahol csak a biológia létezik és van egy olyan dolog, hogy isteni tulajdonság, de ez a kettő nem mindig jár kéz a kézben olyan módon, ahogyan itt, miért van ez és mik vagyunk mi, amikor nem itt vagyunk?

Hol van a mi otthonunk? Azt mondod, hogy színeink alapján ismernek majd bennünket, hogy részt vettünk ebben a tapasztalásban, de hol lesz majd ez? És ki lesz az, aki majd felismer bennünket? Olvastam a "Értékes gyöngyben", hogy Isten azt mondta Mózesnek: "Nézd csak, ez az én művem és dicsőségem, hogy elhozzam a halhatatlanságot és az örökkévaló életet az embernek." Kíváncsi vagyok, hogy ez azt jelenti-e, hogy a mi munkánk az, hogy elérjük annak a megvalósulását, hogy mi örökkévalók és halhatatlanok vagyunk és hogy mi vagyunk Isten. Kíváncsi vagyok, hogy miért léteznek olyan világok, ahol nincs jelen az isteni tulajdonság, csak biológia és vajon ez azt jelenti-e, hogy valahol a létformák sokkal primitívebbek, mint az emberek? Miért léteznének olyan világok, ahol az emberek nem intuitív módon élnek és nem részei a Teremtőnek? Sok kérdést teszek fel tudom és ez már évek óta így megy!

Nekem még most sem világos a magyarázatod, miszerint az emberek Isten részei, de vannak más dolgok/lények az Univerzumban, amelyek nem azok. Érzem, hogy Isten teremt mindent, ezért minden dolog része Istennek.

Válasz:

Legelőször nézd át az alábbi hivatkozásoknál, hogy miért vagyunk itt és, hogy ez mit jelent az Univerzumnak. Mert ezt már sokszor elmagyaráztuk és itt most nem fogjuk újra elismételni. Ti intuitív módon éltek és részei vagytok Istennek. Amikor végre megszabadulsz attól a gondolattól, hogy Isten valahol máshol, az égben van és helyette megérted, hogy te itt Isten egy eleven darabkája vagy, aki teszi a maga dolgát, akkor már nem kell majd viaskodnod a "miértekkel", ahogy azt most teszed.

Valójában, azzal a ténnyel nincs problémád, hogy a Földön létezik biológia spirituális rendeltetés nélkül. Ti olyan biológiai lények vagytok, akiknek a DNS-ében ott az isteni természet. Az egyéb biológia pedig támogat benneteket és egyszerűen léteznek, hogy Gaiát egyensúlyban tartsák. Vajon nyomaszt, hogy a méheknek és a rágcsálóknak nincsenek ugyanazok a sajátosságai, mint neked? Ők úgy vannak itt, mint "a bolygó rendszerének" részei és ők is "Istentől valók". Az élet nyílvánul meg rajtuk keresztül és fontosak a rendszerben. De ők nem Isten felséges részei, amelyek reinkarnálódnak, azzal a céllal, hogy segítsék az Univerzumot. Ők egyszerűen egy támogató rendszer számotokra.

Ugyanígy van ez az Univerzumban. Vannak intelligens lényekkel benépesített bolygók, amelyek egyensúlyozóként működnek az Univerzum rendszerében, de tőletek eltérően nem részei egy felséges tapasztalásnak. Nem rendelkeznek isteni lenyomattal és nem reinkarnálódnak. De az élet részei és tiszteletnek örvendenek... de nem olyanok, mint ti vagytok. A Föld az egyedüli bolygó, ahol hozzátok hasonló lények élnek. Ti vagytok az egyedüli hely, ahol bolygóként, választási lehetőséggel rendelkeztek a saját rezgésszámotok felett, sőt, ha akarjátok, meg tudjátok változtatni az időkeretet, amiben éltek. Ti vagytok az egyedüli lények, akik, ha úgy döntenek, el tudják érni a spirituális mesterlétet. Ti vagytok az egyedüli lények, akik képesek olyan gondolatokat gondolni, amelyek meg tudják változtatni az anyagot, vagy saját belső DNS folyamatok által megszüntetni a betegséget a sejtjeitekben. Ti vagytok az egyedüli bolygó, ahol szabad választás van, az általatok hozott döntések mégis hatással lesznek a többi bolygóra! Ti vagytok az egyetlen olyan emberiséggel benépesítve, amelyik születésétől fogva hisz a halál utáni életben és akiknek maguk a génjeik hordozzák a kódot, ami keresi Istent! Képzeld csak el, hogy az összes bolygó egy jármű, de ti vagytok a kormánykerék. Vajon panaszkodnál, hogy miért nem kormánykerék az összes többi is? Nem. Minden résznek megvan a saját rendeltetése a rendszer területén belül.

A többiek olyan messze vannak tőletek, hogy legtöbben soha nem fognak tudni rólatok. Jól el vagytok rejtve, mivel rendszereteknek egy Napja van (a legtöbbnek kettős, mivel az mozdítja elő az élet fejlődését legkorábban egy rendszerben). A ti másik Napotok nagyon régen elveszett. Azok, akik képesek meglátogatni benneteket, nagy kockázatot vállalnak, mert tudják, hogy maguk a gondolataitok és a félelem megégetheti őket! A vicc az egészben, hogy ti féltek tőlük és nem vagytok tudatában saját erőtöknek.

Néhányat elvisznek közületek és megprobálják kideríteni, mitől "működtök", de több mint 100 év után, lassan feladják. Annyira mások vagytok interdimenzionálisan, csakhogy ők ezt a részt nem látják. Az erőtöktől le vannak nyűgözve... attól az erőtől, amiről mi folyamatosan beszélünk, de amit ti tagadtok, még a kérdéseitek terén is.

Isten azt mondta Mózesnek: "Nézd csak, ez az én művem és dicsőségem, hogy elhozzam a halhatatlanságot és az örökkévaló életet az embernek." Kicsoda Isten? Hát te vagy. Ezért, az a feladatod, hogy felfedezd a mesterlétet önmagadban, olyan mértékben, hogy összeolvadj isteni mivoltoddal. Ezért hívjuk mi ezt felemelkedésnek.

Hol van az otthon? Nem úgy van, ahogy gondoljátok. Úgy gondolod, hogy ez itt a munka és, hogy valamikor majd mentesülsz ettől? Nem értitek. Sorban álltok azért, hogy idejöhessetek! Amikor nem itt vagytok, egyáltalán nem is "helyen" vagytok, hanem egy "állapotban". Ez interdimenzionális és bonyolult elmagyarázni bárkinek is, aki ezt olvassa. Hova megy a szeretet, amikor nincs használatban? A "szeretet-szekrénybe"? Az égben nincsenek kastélyok, vagy 72 szűz, vagy a békének egy "helye". Ti vagytok a béke! Ti vagytok a szeretet! Ti Isten darabkái vagytok, akik a Földön éltek, és valósítjátok meg feladataitokat, akik vágyakoztak arra, hogy itt legyenek és akik az Univerzum legnagyobb kihívásain dolgoznak.

A színek, amelyeket visetek "tapasztalásaitok jelvényei". Interdimenzionális állapotban minden entitás látni tudja mindazt, ami vagy, hogy merre jártál, az Univerzumot, ahonnan indultál és a csoportot, ahova tartozol... mindez olyan, mint egy könyv, és azonnal "látható". Hát ezt értjük mi az alatt, hogy a színeid alapján mindenki tudni fogja, ki vagy. És amikor nem a Föld bolygón munkálkodsz, akkor azzal vagy elfoglalva, hogy vezeted azokat, akik épp ott vannak. Ez nem az első alkalom, hogy ezt csináljátok, mert ez egy olyan szakosodott csoport, akik ezt tették az Univerzumokért a múltban és teszik azokért, újra meg újra, amelyek még csak ezután lesznek megteremtve (lineáris utalás).

Legyél nyugodt és tudd, hogy te vagy Isten. És akkor mindezek a kérdések elfogynak majd és újak bukkannak fel:

  1. Mit tehetek azért, hogy felfedezzem az isteni természetet itt belül?
  2. Hogy tudok békét teremteni a Földön, isteni sajátosságaimat használva?
  3. Hogy tudok hosszabb életet élni, úgy, hogy jelen állapotomban maradok és így többet tudok tenni a bolygóért ebben a kritikus időszakban?
  4. Mit kellene tudnom, ami fokozná az isteni természetem és fényt juttat olyan sötét helyekre, ahol arra olyan nagy szükség van?
  5. Hogyan teremthetek békét az elmémben, annak ellenére, hogy lineáris vagyok, de a kérdéseimre mégis kaphatok nem-lineáris válaszokat?

Kérdés:

Kedves Kryon!

Ma a munkában néhány munkatársam olyan szülőkről beszélgetett, akik megölték a gyermeküket vagy más szőrnyű dolgokat tettek velük. Nem is igazán figyeltem oda a beszélgetésükre, de aztán hirtelen az jutott eszembe: lehet, hogy ezek a szülők az új energia miatt teszik ezt a gyermekeikkel. Vagy más szavakkal, a szülők még a régi energiához tartoznak, míg a babák már indigó gyerekek az új energiákkal. Amikor ez a két energia találkozik, annak néha rossz eredménye lesz. Ez csak egy gondolat, de szerintem ez így előfordulhat és szeretném hallani a te gondolataidat ezzel kapcsolatban.

Válasz:

Inkább igaz amiről kérdezel, mint nem. Erről a témáról inkább nem akarunk beszélni, mert olyan sok fájdalommal jár együtt a környezetükben élő emberek számára. Legyen elég, hogy azt mondjuk, hogy az energia nagyon sokféle módon működik, némelyik nem tűnik helyénvalónak, de mégis szükség van rájuk.

Kérdés:

Kedves Kryon!

Az én kérdésem Sai Baba-val kapcsolatos. Én magam elutaztam Indiába, hogy megnézzem ezt az embert és emberek tömegét láttam tolongani, hogy odajussanak hozzá és Istenként imádják. Nem kételkedem a megvilágosodott beszélgetéseiben és sok tanításával egyetértek, amióta kijelentette, hogy minden személy Isten.

Viszont, amit nem tudok megérteni, vagy egyezni vele, az a tény, hogy megengedi az embereknek, hogy őt ilyen módon imádják. Tömegek térdelnek előtte, ő pedig felemeli a kezeit és feloldozást nyújt bárkinek, akit kiválaszt. Megengedi, hogy lefényképezzék a lábnyomát, amiről tudja, hogy majd ezek az emberek otthon kirakják, hogy őt imádják. A hívei hisznek az önfejlesztésben és a belső Istenben, de hiszik, hogy Sai Baba a leszületett Isten - kétségtelen ellentmondás! Hallotam olyan emberekről, akik valamilyen port öklendeztek vissza Sai Baba nevében és hallottam, sokan mondják, hogy méz csorog a róla készült képekről. De mi ennek az egésznek az értelme? Hogy taníthatja az embereket arra, hogy váljanak önmaguk Istenévé, ha ő maga olyan csodákat mutat be nekik, amitől ezek alacsonyabb rendűnek érzik magukat előtte?

Ki ez az ember? Vajon valóban egy felemelkedett mester, ahogy ő állítja magáról? Ha így van, akkor biztos, hogy a tanítási módszere a régi energiából való, ahol kívül keresünk valaki olyat, aki sokkal hatalmasabb, mint mi! Köszönöm!

Válasz:

Sai Baba egy Földön élő, divatos mester (nem felemelkedett). Igenis valós és a legtöbb nyugati még csaknem is tud róla. DNS-e már egy olyan pontig aktíválódott, hogy már ingadozik, hogy valóban elhagyja a Bolygót. Képes megnyilvánítani "a semmiből valamit" és rendelkezik a gyógyítás ajándékával.

Ne ítélkezz arról, aminek ez tűnik, mert a te kultúrádban (Amerikában) az "imádat" magatartása közhelyesnek és szánalmasnak tűnik. Azonban, mérlegeld azt a kultúrát, ahol ő él (India) és a körülötte lévő emberek tudatosságát. Ő nem óhajtja, hogy imádják és nem az az üzenete, hogy ő ezt elvárja. Egyetlen mester sem kívánja ezt. De India kultúrája messze más, mint a tiétek és az ott élő embereknek könnyebb a tanulásnak ezen módja.

Szabadulj meg attól a felfogástól, hogy minek látszik és legyél bölcs azokban a különbségekben, hogy az embernek hogyan kell Istent megtalálni. Számukra ez a módja, ezt választották, hogy meghallgassák és tanuljanak. Számodra, úgy tűnik, ez nem helyénvaló. Tudnod kell, hogy a nyugati világ sokat tanulhatna Sai Baba-tól, de megvárják, hogy elhagyja ezt a világot, majd ha elmegy, akkor értékelik. Ezután kezd majd sokak számára a megvilágosodás szimbolumává válni, ahogy sok másik mester esetében is, akiknek távozniuk kellett ahhoz, hogy megismerjék igazi munkájukat.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Úgy hallottam, hogy a Biblia első öt könyvének eredeti másolói olyan utasításokat kaptak, hogy pontosan úgy írják le, ahogy azt megkapták, egyáltalán nem volt helye eltérésnek. Azt is hallottam, hogy ez egy rejtett kód miatt történt, amit nemrég fedeztek fel számítógépek segítségével, amikor ezeket megfejtették, abban benne volt az egész emberiség történelme. Ez egy olyan dolog, hogy azt mondod: "Nahát! Isten elképesztő!" De... és itt jön számomra a probléma... ez az első öt könyv beszél pontosan arról az Istenről, akiben én nem óhajtok hinni: megkeményíti a fáraók szívét, Lót feleségét sóbálvánnyá változtatja, stb. Szóval... vajon ez a kód helyes? Ha igen, mire való az a sok borzalmas történet egy nem-istenszerű Istenről? Köszönöm az ebben nyújtott segítségedet és sok szeretet és hála a munkádért, amit az emberiségért végzel.

Válasz:

Isten valóban elképesztő... még kód nélkül is. Ha azonban hitelt szeretnél adni ennek a szinkronicitásnak, emlékezz a következőre: az Ó-Testamentum Istene ugyanaz, mint napjaink Istene. Az eltérés, amit látsz, a Törvény adományozásának idejében, az emberi tudatosság által kiváltott reakció volt. Ahogy az emberiség változott, úgy változtak a tanítások és azok energiái. Ettől van az egésznek olyan látszata, hogy Isten változik, de ez a perspektíva valójában fordított. Az emberek változnak, új elfogultságot és beállítást adva az egyre-inkább-megvilágosult üzeneteknek. A szülők, egy nagyon fiatal, nehéz természetű gyermeket nevelhetnek szilárd, folyamatos fegyelemmel, ugyanezek a szülők egészen másképp bánnak majd vele, ha gyermekük ifjú, megvilágosodott felnőtt lesz - úgy, hogy felkínálják neki a választás lehetőségét és a felelősség adományát. Vajon ki változott? A szülők vagy a gyermek? Amint a Törvény adománya utat engedett a szeretetnek, most pedig a felelősségnek, úgy tűnik, hogy Isten újra megváltozott! De újra csak az emberi lény az, akivel a változás történik.

Ez azonban semmivel nem teszi Istent elbűvölőbbé, mint amilyen éppen most. A bolygótokon az emberi lények arra lettek felkérve, hogy a Föld történelmének ebben az egyedülálló időszakában vegyék magukhoz isteni hatalmukat. Tegyétek le a régi szövegeket és kezdjetek az újak szerint élni, amelyek ott lebegnek, hogy leírjátok őket. Írjátok meg magatoknak az új és elképesztő kódokat. A történelem régi szakaszaiban csodákra lelhettek, de a "most" számára szóló utasításoknak az új energia információs forrásaiból kell származni... azokból, amelyek ott vannak az új tudatosságotok legmélyebb szintjén.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Hipno-terapeuta vagyok és a legfőbb vágyam, hogy minden páciensemből a legtöbbet és a legjobbat hívjam elő. Tanítóimtól megtanultam, amit lehetett, de még mindig úgy érzem, "hiányzik" valami. Úgy érzem, mintha belülről arra szólítanának, hogy másképp tegyem a dolgom, mint ahogy azt a könyvekben és a tanfolyamokon elmondják. Nem számít, hogy miért jön az ügyfél az irodámba, azon kapom magam, hogy csak arról kívánok beszélgetni vele, hogy mi az, amit "elfelejtett" és hogy ő már hiánytalan és szeretet veszi körül. Azt veszem észre magamon, hogy egyáltalán nem is akarok azokról a problémákról beszélni, amelyek elhozták őket hozzám. Elő akarom hívni a belsőjükből az ő igazságukat. Ha valóban becsüljük önmagunkat és másokat, vajon a problémáink majd eltünnek? Ha egyszerűen úgy döntünk, hogy nem zabálunk mértéktelenül, nem fogyasztunk dorgokat és alkoholt túlzott mértékben és hogy nem leszünk depressziósak, stb.

Válasz:

Kedves gyógyító, minden amit elmondtál, helyes. Mi újra és újra megállapítjuk, hogy az alapinformáció... a csodák... a fizika... és maga a felemelkedés információja is ott van minden sejtben, elraktározva. Amit mi a mágneses mezővel teszünk, részben abból áll, hogy még elérhetőbbé tegyük ezeket az információkat, ahogy a fátyol lassan felemelkedik ebben az új energiában.

De olvasd csak el újra a kérdésed. Nem is azokról az emberekről szól, akik eljönnek hozzád, inkább rólad! A frusztrációról, hogy keresztülhaladj egy olyan rendszer rétegein, ami nincs finoman hangolva, csakis azért, hogy segíts azoknak, akik eljönnek hozzád, hogy "lássák" azt a valóságot.

Hogy mi a válasz? Kérj segítséget, hogy létrehozz egy rendszert, felhasználva az adottságaidat és eszközeidet, hogy ablakot nyiss nekik az emlékezésre. Lassan vezesd be őket az ön-felfedezésbe... hogy már birtokában vannak a válaszoknak és annak a tárháznak ahol ezeket megtalálják.

Csak arra van szükséged, amire minden felvilágosult emberi lényt kérünk a bolygón, hogy megteremtse. A türelem.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Számos cikket olvastam, hogy a tsunami felgyorsította a Föld forgási sebességét - nem sokkal, de bizonyos mértékben. Vajon ez segíteni fog az emberek vibrációs szintjét még magasabbra emelni?

Válasz:

Igen.

Kérdés:

Kedves Kryon!

A hírekben arról beszéltek, hogy nagyon kevés elpusztult állatot találtak a pusztító tsunami után, az India-óceán partvonalán. Azt is megemlítették, hogy láttak elefántokat, ahogy segítettek az áldozatoknak, kihúzták őket a vízből az ormányukkal. Kérlek, magyarázd el, milyen kapcsolatban vannak az állatok a Földdel, ami lehetővé teszi nekik, hogy megérezzék a tsunami közelgő veszélyét. És ha az elefántokról szóló információ igaz, kérlek, magyarázd el a viselkedésüket, ahogy a bajba került embereknek segítettek. Köszönöm!

Válasz:

Ismét, a kérdésedben már ott a magyarázat. Az állatok kapcsolatban állnak a bolygó energiájával a tiétekhez hasonló értelem nélkül. Fokozott érzékelő képességek fejlődtek ki náluk, különösen a hallásuk. Legtöbbjük intuició révén öröklődött - amit ti ösztönnek hívtok - tudták, mit kell tenni, amikor "hallották" a tengert közeledni. Emlékezz, a hallás a levegőben terjedő rezgés. A közeledő áradat, még ha láthatatlan is és a hallásodnak sem elérhető, létrehoz egyfajta rezgést a Föld talajában. 800 km/óra sebességgel közeledett és magát a Föld kérgét is megrázta, ahogy áthaladt rajta az a hatalmas súly. Ezt hallották az állatok és több tízezer éves ösztönük automatikusan azt mondta nekik: "Irány a hegyekbe!"

Az elefántoknak van egy nagyon fejlett érzéke, az "élethez tartozás". Gyászolják a saját halottaikat, egy életre választanak párt, évekig emlékeznek barátokra és igen, még a bajba jutott embereket is felismerik. Sok vallásban tisztelik őket ezen tudatosságukért.

Az embereknek nincsenek ilyen fokozott, módosult érzékei. Soha nem is voltak. Az emberek evolúciós ösvénye egyedi volt, távol az Föld állatainak evolúciójától. Az első nagy emberi civilizáció (a Lemúriai) ehelyett interdimenzionális felfogással rendelkezett, de még az is elveszett. Most magatokra vagytok utalva, hogy használjátok az intelligenciát és az értelmet, hogy megteremtsétek magatoknak a biztonságot. Ahogy látjátok, ez egy felcserélt sajátság, köztetek és az állatok között.

Hogy mit tanácsolunk a következő alkalomra? Ha akarjátok, használhatjátok az erőforrásaitokat műszaki riasztó rendszerekre, de gondolkozzatok el ezen: Egyszerűen, kíséreljétek meg kapcsolatba kerülni az állatokkal? Tudatni fogják veletek, bármi közeleg - vulkánkitörés, földrengés, tsunami és általuk még a bajba jutott emberekről is tudni fogtok.


Kérdés:

Szia Kryon!

Hol találhatom meg az új rácsrendszer térképét?

Válasz:

Ugyanott, ahol a régiét találtad. Ha az új mágnességről beszélsz, az ott van a geofizikusaitoknál. A változásokat nagyon jól feltérképezték. Ha viszont a spirituális térképről beszélsz, az ott van a DNS-edben... és sokkal nehezebb hozzájutni. (mosoly)

Kérdés:

Kedves Kryon!

A fiam az este megkérdezte: "Miből van több, homokszemekből a Földön, vagy csillagokból az égen?" Micsoda kérdés! Érik a gyerek. Vajon mi a válasz? Nincs pontos számadat egyikre sem, legalábbis az intuícióm azt súgja. Igazam van? Ha bárki meg tudja ezt válaszolni, az te vagy.

Válasz:

Mindig létezik meghatározott számértéke mindennek, még azon lényeknek is, akik az általatok Istennek nevezett entitást alkotják. A válasz azonban, hogy miként határozod azt meg. Mennyi homokszem hol? A Földön? A Naprendszeretekben? Mindenhol? Melyik dimenzióban?

Tegyük fel, hogy a te fiad úgy gondolta, hogy "a Földön". A válasz az, hogy több csillag van a látható Univerzum mennyboltján, mint homokszem a Földön. Talán még elképesztőbb, a következő: Több darabkája van Istennek, mint csillag az égen és csak a "család" ismeri mindet. Te vagy az egyik és Isten nem lenne Isten nélküled.


Kérdés:

Kedves Kryon!

Engem elbűvöltek a holt-tengeri tekercsek. Vajon aktuálisak ezek még most is?

Válasz:

Nem, de elég aktuálisak ahhoz, hogy helyreállítsd velük a történelmet, hogy meglásd mi is történt. Néha az emberek a holt-tengeri tekercsek kifejezést használják az összes tekercsre, de valójában több is volt belőlük. Amit azok is írtak, akik jelen voltak Krisztus életében és halálakor, de voltak más írások is, más tanítványoktól. Ezeket néhány évvel a Qumrani tekercsek után találták meg és legalább annyira fontosak. Keresd meg azokat, amelyeket Egyiptomban találtak. Azok majd több eltérést mutatnak, mint azt gondolod és olyan következtetésre juthatsz, hogy talán sokkal több ez a történet, mint amiről úgy gondoltad, hogy olyan jól ismered.

Kérdés:

Kedves Kryon!

A kérdésem a következő: Hol tudok hozzáférni ezekhez a tekercsekhez? Régóta úgy gondolom, hogy Jézus "ismert" története komplikált és eltér a valóságtól. Vajon ezek a tekercsek hozzáférhetőek az átlagember számára?

Válasz:

Még nem, de ha azok lennének, sem segítenének sokat, mivel a bennük leírtakat annak a kultúrának a szemszögéből kell értelmezni, amelyikben íródtak. Nézz utána, mert vannak elfogulatlan tudósok, akik hozzáférhettek a tekercsekhez és sokkal jobban megértették, hogy mi történt akkoriban. És igen... az igazság különbözik az aktuális tanításoktól.

Lee válasza: Egy olyan témát érintettél, ami Kryon első könyvében már be lett mutatva. De vannak könyvek, amelyek esetleg segíthetnek, hogy többet megtudj, ezeket az egyetlen női bibliatörténész írta, akinek lehetősége volt hozzáférni a tekercsekhez. Barbara Thieringnek hívják és sok könyvet írt Jézusról, amelyek tele vannak azzal a bizonyos "aha" ráeszméléssel, amit mindig is gyanítottál... de amelyek egy történész szemszögéből lettek bemutatva, nem egy "New Age" hívő szemszögéből. Barbara Thieringnek magyar fordításban is jelentek meg könyvei...