Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Magyar Kryon Honlap - Kivonatok - A magyarokról

Ide gyűjtöttem össze kivonatolva az információkat, amelyeket Kryon a magyarokkal kapcsolatban mondott...

Az átfogóbb információkért olvassátok el a zöld dátumos budapesti KÖZVETÍTÉSEKet...

2011:

"A magyaroknak nagyon fontos lenne, hogy visszaköveteljék maguknak az erejüket, a hatalmukat. Nehéz ezt megfogalmazni, de a lényeg az, hogy ezen a területen több régi lélek él, mint ahánnyal valaha is találkoztam a munkám során. Úgy fogalmazhatnék, hogy itt és más hasonló területeken, például Bulgáriában, a legmélyebb az Akasha. Tehát bármerre járok a világon, sehol nem találkozom annyi régi ős lélekkel, mint itt. Nem feltétlenül úgy kell ezt elképzelni, hogyha Magyarország visszanyeri az erejét, akkor nagyobb lesz mind valaha is. Itt nem erről van szó. Tehát nem Magyarországról van szó, hanem azokról a régi lelkekről Magyarországon, akiket említettem. Itt egyfajta bölcsességről van szó, amely mint egy fényt gyújt a világban, amelyre a bolygónak nagyon nagy szüksége van.

Kryon nem azok között a határok között látja Magyarországot, amelyek között most elterül. Amikor Kryon Magyarországot látja, az 1920 előtti határokat látja. Ő Magyarországot, családok energiái összességének látja és nem politikai jellegű energiát tapasztal. Szent Györgyről is beszélt nekem Kryon. Egy pulzáló energiát említ és azt mondja, hogy a Földön élő legősibb legrégibb lelkek, azon a területen találhatóak, amelyet a Szent György vonalak határolnak. Nem is értem pontosan, hogy mit jelent ez az üzenet. Valójában fogalmam sincs róla konkrétan, én csak azt a végtelen megtiszteltetést érzem, hogy része lehetek ennek. Ugyanazt érzem mint Bulgáriában, hogy valami végtelen mélységű bölcsesség rejlik itt, mint hogy ha bölcsesség tárházával találkoznék. Olyan érzésem van, mintha itt dobogna Európa szíve."

"...nagyon hosszú időn keresztül, a magyaroknak volt arról egyfajta kulturális intuíciójuk, hogy mit kéne csinálniuk. Egy kvantum intuíciótok. Amely azon alapult, hogy mit ad nektek a rendszer. Van erre esély? Lehetséges, hogy valami olyasmit kéne csinálnotok, amit még nem vittetek végbe? Az a jövőbeli potenciál amit én látok, bármilyen hatással van rátok? Nem azt kérdezem, hogy azért vagytok-e itt, hogy a Földnek segítsetek. Ennél ez még sokkal egyszerűbb. Azt kérdezem tőletek, hogy milyen intuícióval jöttetek ide?"

"A ti magyarként történő besorolásotok nem úgy értendő, ahogy az elmúlt idők háborúi korlátok és határok közé szorítottak benneteket... Jelent nektek valamit az a szókapcsolat, hogy Kárpát-medence? ... Ez arról szól, hogy van ennek a földnek egy energiája, amit mindenki érez, aki most itt ül. Olyasmiről szól, amit elérhettek majd. Hatalmas változás zajlik most a bolygón és ezzel tisztában kell lennetek. Mert ez az elmúlt 20 évben megteremtette a szabad magyar fogalmát, fél évszázad után először újra. Immár szabad továbblépnetek a spiritualitás egy következő szintje felé. Talán egy olyan szint ez, amelyet már éreztek is. Néhányan annyira erősen érzitek már, hogy szinte teherként élitek meg, hogy tennetek kell valamit azonnal."

"Ezen a helyen, egy spirituálisan fejlett nép előőrse gyűlt össze. Mindenki egy evolúciós lény. Spirituális bélyeget hagytok Európán, amely új folyamatokat indít be, új közvetítéseket, új gyógymódokat hoz el. Mind itt van mindez. Mind megtalálható abban a tudatformába, aminek a neve Magyarország."

"Hogyha a magyaroknak van valami tanítása Európának, akkor Európa észre fogja azt venni. Anélkül, hogy a homlokotokra írnátok. Tudjátok?"

"Mi lehet az amit a magyarok tehetnek itt? Talán valóra válthatják ezt a csodálatos elgondolást, hogy egész Európa tudata megváltozhat. Úgy terjedhet ez a változás, minthogyha ragályos volna. Terjedni fog, egyszerűen azért mert örömteli. A magyarok lehetnek azok, akik megtörik a szenvedő európaiak paradigmáját."

"Kedves magyar családom. Már nagyon hosszú ideje vagyok veletek. Láttam a sok zavart, ami itt támadt. Láttam szüleitek és nagyszüleitek idejét. Azoknak az ősöknek a korát, akik itt éltek. Hát nem érdekes, hogy ők is ugyanezt érezték? A különbség köztük és köztetek, az az, hogy ti most azon a helyen vagytok ahol változást érhettek el. Küszöbön áll a változás!"

"Merthogy az itteni energia a remény energiája! Kérem ragaszkodjatok hozzá, hogy sose veszíthessétek el! Legyetek ti az elsők, az élenjárók a reményben Európában! Tegyétek végre félre a sötétséget, amely annyi éven keresztül hatotta át az Akashátokat. Merthogy a remény is ragályos. Hogyha olyasvalaki közelében vagytok, aki örvendezik, akkor nagyon nehéz depressziósnak maradni.

Tehát elmétekben rajzoljátok meg Európa térképét és ebben a képzeletbeli térképben úgy jelöljétek meg ezt a nagyszerű földet, mint egy fénypontot! Fehérrel emeljétek ki a térképen. Pont oda tegyétek ezt a színt, ahol Magyarország van. Írjátok rá nagy betűkkel: "EZ A REMÉNY HELYE!" Lássátok, hogy ez a remény csak terjed, terjed és terjed az időben. Mert egyszer majd eljön a nap, amikor a történészek azt mondják: "Ez volt az a hely, ahonnan minden kiindult!" "

"Ezen a földön is élnek olyanok, akik közvetítik Kryont és ezen a nagyszerű földön, még annál többen is lesznek. "

"Nagyon mély itt a bölcsesség és ezt nem mondjuk mindenhol ahol járunk."

"Nem érzed a Magyarországban rejlő bölcsességet?"

"Tudom, hogy jó helyre jöttem, hogy az együttérzésről beszéljek. Azért jöttem Magyarországra. Ti is tudjátok, a magyarok mindent tudnak erről."

"Amikor ezekről az energiákról beszélek nektek ebben a pillanatban, akkor nem úgy látom az ország határait, ahogy a térképen meg vannak rajzolva. Hiszen a határokat valójában energia és családi csoportok rajzolják... Én most olyan Magyarországról beszélek, ami több mint 100 évvel ezelőtt volt. Arról, amelyik sokkal nagyobb, mint amilyen ma. Sokkal nagyobb energiát foglal ez magában, mint amiről tudtok.

Rengeteg cél van ebben az országban... Lehetséges, hogy ez a hatalmas terület amiről beszélek, nem más mint a spirituális víz kútja, amely több kilométer mély? Lehetséges ez, hogy őseiteknek sámáni energiái voltak? Hogy ismerték a Föld energiáját? Talán még az eljövendő időfraktálokat is? Mi más lenne a prófécia, ha nem valami, ami megjósolható? Lehetséges, hogy az őseitek adták tovább azt a potenciált, ami most bennetek rejlik? Lehetséges, hogy azok, akik egy ilyen teremben ülnek olyan Akasha feljegyzéssel rendelkeznek, amely igen mély és rengeteg spiritualitás rejlik benne? Figyeljetek!

A bolygót nem úgy teremtették, hogy mindenhol egyenlő legyen az energia. Mindig voltak és mindig is lesznek portálnak nevezett helyek, amelyeket erőteljesen érzékelnek azok az emberek, akik azon a területen élnek. Sokszor a víz mellé ülnek. (Kryon nevetés) Sokan talán tudják mire akarok most célozni. Lehet, hogy vannak területek a Földön, amelyen nem rendelkeznek annyi energiával, vagy annyi befolyással, mint ez az itteni. Nem feltétlenül a népességet értem az erő alatt, nem a népsűrűséget értem ez alatt és nem azt, hogy mennyi ideig élnek itt az emberek, hanem sokkal inkább azt, hogy ez a hely kapcsolatban van a bolygóval.

A nagyobb Magyarország Európa közepén van és hatalmas a spirituális lenyomata."

"Én tudom ki vagyok és az nem véletlen, hogy most ide jöttünk. Nem véletlen, hogy itt vetjük el a tudás magvait. Minden amit teszünk már most is ismert, mert az őseitek számítottak erre a mostani időre. Mert vannak itt a teremben sámáni energiák, hatalmas, egész életekre visszanyúló bölcsesség raktárak. A ti csodás földeteken érnek össze Szent György vonalai. Itt a pulzálás és ez olyan, mintha a bolygó szíve verne itt. Ez csak metafora, de remélem minden magyarhoz elér, hiszen nektek célotok van a bolygón, az, hogy együttérzést teremtsetek. Itt vannak azok, akik majd a végső időkben tartják a fényt. Talán Európa nem is tudja, hogy honnan jön ez a fény, de ti felelősek vagytok a kvantum energiáért. Ez többet fog tenni annál, hogy megváltoztassa a ti földeteket.

Ezt az őseitek nagyon jól tudták és el is mondták és most itt van! Nagyon fontos hogy meghalljátok! Fontos, hogy itt vagytok, szeretném ha ezt átéreznétek! Ha igazam van... és igaz, akkor ők most is itt vannak, körbeveszik ezt a teret. Mosolyognak rátok, megtapsolnak benneteket, hiszen olyasmit tesztek, amire senki nem számított. Elvetitek a béke magvait a Földön, hogy ne legyen több háború.

Talán kíváncsiak vagytok, hogy miért szenvedett ennyit ez az ország? Talán tudni szeretnétek, hogy miért? Miért vált annyiszor darabjaira, hogy miért volt annyi év, amikor annyi volt a szomorúság? De hát ki tudná jobban terjeszteni az együttérzést a Földön, mint ti? Hiszen olyan helyen ültök, ahol tudjátok milyen érzés. Amikor elnyomnak, meghódítanak, feldarabolnak benneteket. Amikor szenvednek a családok, mert nem láthatják egymást többet. Hát ki tudhatná nálatok jobban?

Ezzel az együttérzéssel meggyújthatjátok a fényt, hogy aztán az az egész kontinenst bevilágítsa. Ehhez minden eszközötök megvan."

2014:

"Itt különleges öreg lelkek laknak. Egy olyan karmikus csoportba érkeznek meg, amelyet úgy nevezünk, hogy magyarok. A legtöbben újra és újra ezen a területen születnek ujjá. Figyeljetek. Ti vagytok a saját őseitek. Ti hordozzátok az összes bölcsességet és tudást."

"Itt az ideje, hogy megmutatkozzék a magyar Szellem, hogy végre ne legyen eltemetve, mivel itt megvan annak a lehetősége, hogy az európai spirituális evolúció kapuja legyetek."

"Itt olyan tudatosság van jelen, amely különbözik a titeket körülvevőktől. Egyfajta szövetség van eközött a hely között és a föld déli féltekéje között. Méghozzá egy édes szövetség. Egy olyan fejlett tudaté, amely soha nem lenne képes leszúrni valahová a zászlaját és azt mondani, hogy ez itt az enyém."

"Nagyon is készen álltok már arra, hogy olyan hely legyetek, amely fényt sugároz és békét kölcsönöz a Földnek."

"Ma már beszélhetünk toleranciáról, megbocsátásról, gyűlölködés nélküliségről... nem szálltatok háborúba senkivel. Látjátok, ez már egy női jellemvonás. Ez az az édesanya, aki más soha nem küldené a fiait a háborúba. Ez Magyarország. Ti mások vagytok."

"Történik itt valami, amely majd növekszik és virágba borul és kapcsolatot teremt a déli féltekével. Ez majd a bolygó egyensúlyát szolgálja. Ez különleges dolog. Fontos, hogy a bolygó egyensúlyi energiájának a részei vagytok."

"Nem az áldozatai vagytok ennek a bolygónak! ... Ez a szüleitek tudatossága. Az áldozattá válás."

"Arra építitek a jövőt, ami a múltban történt."

"Ti vagytok a jövő. Egy új kontinens, amely gyönyörű, toleráns, megbocsátó és szelíd. Ez a jövő. Ilyenek vagytok. Már évek óta gyakoroljátok ezt. Annyira azért ne legyetek szelídek, hogy a félelem elkapjon benneteket! Nem vagytok agresszív emberek. Nálatok van az igazság kardja. Ez nem egy fegyver. Az igazság nem egy fegyver. Az igazság fény. Ezért nem érhet el hozzátok a legnagyobb sötétség sem."

"Ti már készen álltok."

2018:

"Ez nem egy vallási, hanem egy sámáni helyszín. Ki az, aki ismeri a "sámáni magyarokat"? Jóval bármelyik vallás előtt éltek már. Ezt a helyet a Ley-vonalak metszéspontjaként ismerték és ünnepelték... mert a sámáni energia ott van.... A magyarok még el is nevezték ezt valaminek - dobogókőnek, a szívcsakrának."

"Magyarok, hogyan éreztek a történelmetekkel kapcsolatban? Túl azon, amit a történelemkönyveitek mondtak, mit mondtak el a szüleitek nektek? Mit mondtak nektek a nagyszüleitek? A kultúrát mindig valaki más birtokolta. Mindig elnyomásban éltetek, mások rendelkeztek felettetek. A magyarok "édessége" sohasem tudott túljutni a hódításon. A kultúra sohasem tudott túllépni azokon, akik el akarták nyomni. Ez az, ami meg fog változni."

"Magyarok, ne engedjétek, hogy a történelem határozza meg a jövőtöket!"

"Figyeljetek ide magyarok! Épp most ébredtetek fel. A történelem nem fogja többé meghatározni ezt a kultúrát... Az idő régi nyomvonala nem tér vissza, már itt van egy új."

"Milyen hosszú tehát egy Ley-vonal? Azok, amelyek ebben az átjáróban egyesülnek, amelyek egymást metsző emberi vonalak, az egész világot körbeérik. Az egyik metszéspont éppen itt van Magyarországon, és ez nektek készült."

"Most átnevezem nektek a Ley-vonalakat, magyarok. Ebben az új energiában, ahol már nem ismétli magát a történelem, új történelmet építetek. A Ley-vonalak mostantól "átadó vonalak", melyeken ezt az "édességet" és együttérzést sugározzátok szét az egész világnak a kultúrátokról."

"Nem a szenvedést osztjátok meg a világgal, hanem azt, amit a szenvedés eredményezett, ami most öröm, megértés. Valamint azt, hogy tudjátok, hogy mit is akartok, és mit nem. Ki más is tudná jobban, hogy ez milyen jó? Ti képesek vagytok ezt már most megosztani másokkal. De azok, akik sohasem tapasztalták meg ezt, titeket egy gyönyörű, érett kultúraként érzékelnek. Olyannak, aki már megtapasztalta, hogy mi a helyes."

"Amikor a gyermekeitek visszatekintenek és megnézik ezt az időszakot, akkor egy új bolygó kezdetének fogják látni. Főleg itt Magyarországon, ahol olyan idők járnak, mint még soha."

2019:

"Aztán vannak a tényleg megszentelt vonalak, amiket azokban az országokban találhattok meg, ahol jártunk és amikről beszéltünk. Az egyik ilyen országot jelenleg Magyarországnak nevezik. Elidőztünk Dobogókőn, amiről egyesek azt mondják, hogy a terület szívcsakrája. Ez valami olyasmi, amit látnotok kell. Tényleg vannak ott többdimenziós átjárók és van pár vonal is."